Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
basket4
QUOTE(soouza @ Dec 14 2007, 21:31 ) *
Λοιπόν!www.youtube.com FILATHLITIKOS-KIFIFSIA προς όλους του ενδιαφερόμενους.Προσέξτε το kififsia δεν είναι τυπογραφικό λάθος.Υπάρχουν 7 βιντεάκια αλλά στο τελευταίο φαίνεται ότι υπάρχει παράβαση κι έτσι έχουμε νικητήριο καλάθι του ΦΟΑ με παίκτρια καρφωμένη στα τρία δευτερόλεπτα.Δεν αλλάζει βέβαια αυτό τη μεγάλη νίκη του Φιλαθλητικού bball.gif

ποιο youtube βρε soouza.αν δεν ηταν και οι wombers αυτη τη στιγμη οχι το βιντεο δεν θα ειχαμε...αλλα ουτε θα ξεραμε οτι εγινε αυτη η φαση. blove.gif
εκτος απο τα συγχαρητηρια μου για τις κοπελες για αυτο που κανουν 77.gif .θελω να πω κ εγω ετσι οπως τα μετρησα απο την ωρα που μπηκε στη ρακετα μεχρι την ωρα που εφυγε η μπαλα απο το χερι δεν μου βγηκαν 3.
στο τσακ προλαβε κ την πεταξε...ετσι πιστευω εγω.
βεβαια καθε αποψη ειναι σεβαστη tongue.gif
soouza
Βasket4 θεωρώ λεπτομέρεια σε ποιο site ήταν η φάση.Εγώ την είδα τυχαία στο youtube kαι ενημέρωσα ενδιαφερόμενους! smile.gif
Βρε kobes για πολλοστή φορά δεν λες γνώμη απλά κάτι σου ξυνίζει.Τα πρόσωπα της αγωνιστικής ήταν τα κορίτσια του ΦΟΑ.Με ποιον θές να ασχοληθούμε?Με το Μέγα Αλέξανδρο? bball.gif
basket4
οχι κ λεπτομερεια...η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να επιβραβευεται μια τετοια προσπαθεια.
τελος παντων...μη βγαινουμε κ εκτος θεματος...! smile.gif

και σας παρακαλω πολυ kobes και εσενα λιγακι ηρεμια peace.gif peace.gif

η συγκεκριμενη παιχτρια (το 11 νομιζω που αναφερεστε) ειναι οντως πολυ ολοκληρωμενη και κανει τη διαφορα για τον ΦΟΑ και βοηθαει παρα πολυ την ομαδα της.
οσο χρονων και να ναι!δεν εχει σημασια αυτο. smile.gif
soouza
QUOTE(basket4 @ Dec 15 2007, 20:27 ) *
οχι κ λεπτομερεια...η δικη μου αποψη ειναι οτι πρεπει να επιβραβευεται μια τετοια προσπαθεια.
τελος παντων...μη βγαινουμε κ εκτος θεματος...! smile.gif

και σας παρακαλω πολυ kobes και εσενα λιγακι ηρεμια peace.gif peace.gif

η συγκεκριμενη παιχτρια (το 11 νομιζω που αναφερεστε) ειναι οντως πολυ ολοκληρωμενη και κανει τη διαφορα για τον ΦΟΑ και βοηθαει παρα πολυ την ομαδα της.
οσο χρονων και να ναι!δεν εχει σημασια αυτο. smile.gif

smiley.gif Τώρα μιλάς σωστά!
appolonara
λοιπον απολλωναρα πρεπει να παρουμε το ασο αυριο!!!!!!!!και πιστευω πως το εχουμε γιατι εχουμε ξυπνησει....... smiley.gif
melrok
QUOTE(soouza @ Dec 15 2007, 20:12 ) *
Βasket4 θεωρώ λεπτομέρεια σε ποιο site ήταν η φάση.Εγώ την είδα τυχαία στο youtube kαι ενημέρωσα ενδιαφερόμενους! smile.gif
Βρε kobes για πολλοστή φορά δεν λες γνώμη απλά κάτι σου ξυνίζει.Τα πρόσωπα της αγωνιστικής ήταν τα κορίτσια του ΦΟΑ.Με ποιον θές να ασχοληθούμε?Με το Μέγα Αλέξανδρο? bball.gif

Ασε τον κυριο κομπις τωρα!!!!!Ο/Η κυριος/α κομπις ηρθε μια φορα στην ευρωπη,μια φορα 5 μερες......2 μερες να ψωνισει...... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
basket4
QUOTE(melrok @ Dec 16 2007, 00:23 ) *
Ασε τον κυριο κομπις τωρα!!!!!Ο/Η κυριος/α κομπις ηρθε μια φορα στην ευρωπη,μια φορα 5 μερες......2 μερες να ψωνισει...... laugh.gif laugh.gif laugh.gif

παιδια μην βγαινετε εκτος θεματος
offtopic.gif
soouza
QUOTE(basket4 @ Dec 15 2007, 22:31 ) *
παιδια μην βγαινετε εκτος θεματος
offtopic.gif

Σαν ρυθμιστής του forum έχεις δίκιο basket4!Σου ζητάμε συγγνώμη αλλά πρέπει να συνετίσεις και τους χρήστες που σαν σκοπό να ξεραν τι έχουν....Δε γνωρίζω αν έχει πάει καν στην Ευρώπη melrol smiley.gif
noumero6
Επανερχομαι στον φιλαθλητικο. Η κοπελια που σουταρει δν είναι μεσα τρία δευτερολεπτα. το καλυτερο χρονομερτο είναι το ίδιο το youtube.Μπαίνει 0029 στην ρακετα κ η μπαλα εχει φυγει απο τα χερια της 0031...Επισης...ελπιζω αυριο να ειναι ωραίο ματσακι...πονταρω στον Φιλαθλητικο εννοείται λόγω κεκτημενης ταχυτητας και νεαρου ρόστερ( 5...Just do it!) smiley.gif
nikefalin
QUOTE(noumero6 @ Dec 16 2007, 00:06 ) *
Επανερχομαι στον φιλαθλητικο. Η κοπελια που σουταρει δν είναι μεσα τρία δευτερολεπτα. το καλυτερο χρονομερτο είναι το ίδιο το youtube.Μπαίνει 0029 στην ρακετα κ η μπαλα εχει φυγει απο τα χερια της 0031...Επισης...ελπιζω αυριο να ειναι ωραίο ματσακι...πονταρω στον Φιλαθλητικο εννοείται λόγω κεκτημενης ταχυτητας και νεαρου ρόστερ( 5...Just do it!) smiley.gif

κοπέλες και παλικάρια, ήταν δεν ήταν είναι ένα τελειωμένο ζήτημα. Μια οριακή φάση για την οποία στο γήπεδο δεν ακούγεται κάτι ούτε παράπονα στους διατητές απ'οσο βλέπουμε.
Δεν είπε κανείς οτί είναι άδικη νίκη ή κάτι τέτοιο.
Και έχει και αύριο αγώνες 69.gif
noumero6
ελπιζουμε με πολύ σασπενς και καλο μπασκετ!! καλη επιτυχία!!! blove.gif
athina
QUOTE(appolonara @ Dec 15 2007, 21:39 ) *
λοιπον απολλωναρα πρεπει να παρουμε το ασο αυριο!!!!!!!!και πιστευω πως το εχουμε γιατι εχουμε ξυπνησει....... smiley.gif

αντε να δουμε...κατα ποσο ξυπνησατε...
(οχι τιποτα αλλο..τσαμπα τοση υποστηριξη απο εμενα???)
appolonara
QUOTE(athina @ Dec 16 2007, 10:24 ) *
αντε να δουμε...κατα ποσο ξυπνησατε...
(οχι τιποτα αλλο..τσαμπα τοση υποστηριξη απο εμενα???)

athina θα ερθεις στο γηπεδο σημερα??
lord7
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ(ΕΛΕΟΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΤ)ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ....

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.....ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΜΙΑΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ....

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ...ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ....ΟΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ:ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ...Η ΜΠΑΛΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ....ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΕΣ....ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ...Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ....Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΒΛΆΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΤΛ...

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ...5ΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ....ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ??...ΠΑΙΖΕΙ 1 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5 ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ??..

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ: ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣ....ΑΣΧΕΤΕΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ....ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ.....

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΑΘΗ...

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) ΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....

ΚΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
nikefalin
QUOTE(lord7 @ Dec 16 2007, 13:44 ) *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ(ΕΛΕΟΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΕΤ)ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ....

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.....ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΜΙΑΣ ΗΤΤΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ....

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ...ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΛΕΕΙ....ΟΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ.....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ:ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ...Η ΜΠΑΛΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ....ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΕΣ....ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ...Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ....Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΒΛΆΚΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΤΛ...

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ...5ΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ....ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ....ΑΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ??...ΠΑΙΖΕΙ 1 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 5 ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ??..

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ: ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΣΧΕΤΟΣ....ΑΣΧΕΤΕΣ ΟΙ ΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ....ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΡΕ.....

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ (ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) ΑΣ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ....

καλόόόόό

μόνο γράφε με πεζά γράμματα

Μπορείς να βάλεις και έναν τίτλο "1000+1 λόγοι για τους οποίους δε φταίμε εμείς στις ήττες" biggrin.gif
soouza
QUOTE(lord7 @ Dec 16 2007, 13:44 ) *
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ....

Γιατί τα στέλνεις σε δύο topic?Σου είπε κανείς ότι έχουνε πρόβλημα ανάγνωσης?Ή θες να τα εμπεδώσουμε?
nikefalin
QUOTE(soouza @ Dec 16 2007, 14:40 ) *
Γιατί τα στέλνεις σε δύο topic?Σου είπε κανείς ότι έχουνε πρόβλημα ανάγνωσης?Ή θες να τα εμπεδώσουμε?

ήρεμα..., όντως lord7 σ'ενα τόπικ είναι αρκετό ,εξάλλου το θέμα του ποστ αφορά όλες τις κατηγορίες
lord7
QUOTE(nikefalin @ Dec 16 2007, 12:44 ) *
ήρεμα..., όντως lord7 σ'ενα τόπικ είναι αρκετό ,εξάλλου το θέμα του ποστ αφορά όλες τις κατηγορίες

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ TOPIC........ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΝΟ Α-Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Α-Β-Γ ΑΝΤΡΩΝ

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΛΟΙ???

ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ...ΣΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ??

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΛΕΜΕ....ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ...

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ.....ΧΑΧΑΧΑ 77.gif

smiley.gif
basket4
βρε lord...γιατι να λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια?
γραφε με μικτα γραμματα σε παρακαλω.στη γλωσσα του ιντερνετ σημαινει οτι φωναζεις peace.gif
soouza
QUOTE(lord7 @ Dec 16 2007, 16:14 ) *
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ TOPIC........ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΜΟΝΟ Α-Β ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ Α-Β-Γ ΑΝΤΡΩΝ

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΛΟΙ???

ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΤΙ...ΣΑΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ??

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΛΕΜΕ....ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ...

ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ.....ΧΑΧΑΧΑ 77.gif

smiley.gif

Μήπως κάνεις τον Αλέφαντο?χα χα χα κι εγώ χιούμορ κάνω icon_wave.gif
lord7
QUOTE(soouza @ Dec 16 2007, 15:28 ) *
Μήπως κάνεις τον Αλέφαντο?χα χα χα κι εγώ χιούμορ κάνω icon_wave.gif

αλεφαντοσ δεν ειμαι,.....η ολυμπιακαρα ομωσ κερδισε......
krema9
καλησπερα θα ξενερωσω πολλους.τουφα θριαμβος 59 62 στη παραταση.ενα παιχνιδι για γερα νευρα.συγχαρητηρια και στις δυο ομαδες. 41.gif
diama13
τι ωρα επαιζαν??μπραφο στον θριαμβο,κριμα για τη τουφα....δν πειραζει.... biggrin.gif
krema9
QUOTE(diama13 @ Dec 16 2007, 22:09 ) *
τι ωρα επαιζαν??μπραφο στον θριαμβο,κριμα για τη τουφα....δν πειραζει.... biggrin.gif

19 30 smiley.gif
nikefalin
QUOTE(krema9 @ Dec 16 2007, 22:20 ) *
19 30 smiley.gif

Τούφα - Θρίαμβος 59 -62 στην παράταση, κανονικός αγώνας 49 - 49. δεκάλεπτα 18 -6, 26 - 20(ημίχρονο), 35 -36. 49 - 49

Φοβερό φινάλε στην κανονική διάρκεια με την τούφα να ισοφαρίζει στο 1'' με τρίποντο της Κοιλιαρίδη (αλήθεια ο Θρίαμβος ξέχασε να κάνει φάουλ στα 13 σχεδόν τελυταία δευτερόλεπτα).
Στην παράταση το παιχνίδι έδειχνε να γέρνει προς τούφα (58 -52) αλλά εκεί κάπου συνεχόμενα λάθη που δεν έμειναν ατιμώρητα έγειραν το παιχνίδι στο Θρίαμβο. Ωραίο ντέρμπυ , κατά τη γνώμη μου το έκρινε η Σχίζα (νο 15) του Θριάμβου που μπήκε στο τέλος της 1ης περιόδου και άλλαξε τα δεδομένα. Εως εκείνη την ώρα η τούφα αλώνιζε με συνεχόμενα επιθετικα ρημπάουντ. Η Σχίζα με το ύψος και τον όγκο έδεσε τη ρακέτα και έβαλε αρκετούς εύκολους πόντους, για τις κοπέλες της τούφας ήταν Mission Impossible να βγουν μπροστά της και να της κόψουν τις πάσες (όσο και αν το ζήταγε και φώναζε ο coach Λάμπρος), ενώ όταν έπαιρνε τη μπάλα με τις βοήθειες άφηνε κενούς χώρους για τις υπόλοιπες κοπέλες.
το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα...

Βαγγέλη που ήσουν ??? smiley.gif
stdin
Και ΑΕΝΚ - Αρης Πετρούπολης 70 -67..
IWNIA
Ποσειδωνας-Ιωνια 49-55
Δυσκολη νικη για μενα κ τις συμπαιχτριες μου απεναντι σε μια καλη ομαδα που θεωρω οτι η βαθμολογικη της θεση την αδικει.Συγχαρητηρια για την ομαδα μου!Μπραβο στα κοριτσια του Ποσειδωνα! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
appolonara
νίκη και για τον απολλωνα με αντιπαλο τα καλυβια....μπραβο ρε ομαδαραααααααααα 41.gif
stdin
Τα υπόλοιπα παιχνίδια κανείς?

Μελίσσια-ΦΟΑ
Αχιλλέας-Αμιλλα
Μαρούσι-Αμύντας

ε??
krema9
QUOTE(stdin @ Dec 16 2007, 23:33 ) *
Τα υπόλοιπα παιχνίδια κανείς?

Μελίσσια-ΦΟΑ
Αχιλλέας-Αμιλλα
Μαρούσι-Αμύντας

ε??

ο φοα εχασε 9 ποντους sad.gif
tasos
Μπραβο στα κοριτσια μας για την ανετη νικη! 49-35 (30-16) 41.gif
toufa
QUOTE(nikefalin @ Dec 16 2007, 22:31 ) *
Τούφα - Θρίαμβος 59 -62 στην παράταση, κανονικός αγώνας 49 - 49. δεκάλεπτα 18 -6, 26 - 20(ημίχρονο), 35 -36. 49 - 49

Φοβερό φινάλε στην κανονική διάρκεια με την τούφα να ισοφαρίζει στο 1'' με τρίποντο της Κοιλιαρίδη (αλήθεια ο Θρίαμβος ξέχασε να κάνει φάουλ στα 13 σχεδόν τελυταία δευτερόλεπτα).
Στην παράταση το παιχνίδι έδειχνε να γέρνει προς τούφα (58 -52) αλλά εκεί κάπου συνεχόμενα λάθη που δεν έμειναν ατιμώρητα έγειραν το παιχνίδι στο Θρίαμβο. Ωραίο ντέρμπυ , κατά τη γνώμη μου το έκρινε η Σχίζα (νο 15) του Θριάμβου που μπήκε στο τέλος της 1ης περιόδου και άλλαξε τα δεδομένα. Εως εκείνη την ώρα η τούφα αλώνιζε με συνεχόμενα επιθετικα ρημπάουντ. Η Σχίζα με το ύψος και τον όγκο έδεσε τη ρακέτα και έβαλε αρκετούς εύκολους πόντους, για τις κοπέλες της τούφας ήταν Mission Impossible να βγουν μπροστά της και να της κόψουν τις πάσες (όσο και αν το ζήταγε και φώναζε ο coach Λάμπρος), ενώ όταν έπαιρνε τη μπάλα με τις βοήθειες άφηνε κενούς χώρους για τις υπόλοιπες κοπέλες.
το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα...

Βαγγέλη που ήσουν ??? smiley.gif

Πολλά μπράβο σε όλες τις παίκτριες και των δύο ομάδων. Ωραίος αγώνας αν και το τελικό αποτέλεσμα στεναχώρησε εμάς τους... Τουφιώτες. Με την ευκαιρία της τελευταίας αγωνιστικής για το 2007 εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές και για την καινούργια χρονιά να είστε υγιείς ,χωρίς τραυματισμούς και να απολαμβάνεται το κάθε λεπτό ... μπάσκετ από όποιο πόστο (αθλήτριες, προπονητές, θεατές κλπ)κι αν βρίσκεστε στις ομάδες σας.

(www.fot.gr)
kobes
QUOTE(krema9 @ Dec 17 2007, 01:37 ) *
ο φοα εχασε 9 ποντους sad.gif

με την συμπαρασταση των γκρι ανθρωπων .Πρωτη φορα εχω δει διατητης να πινει καφε πριν τον αγωνα με παραγοντες και παικτρια της ομα δας των μελισσιων............
kobes
QUOTE(soouza @ Dec 12 2007, 16:47 ) *
kobe ειλικρινά τα προγνωστικά σου αιφνιδιάζουν!Δε μπορεί να βγαίνεις να ειρωνεύεσαι το scouting του Θριάμβου και τώρα να το καρφώνεις για στεγνό διπλό?Σίγουρα δεν υποτιμάς τη νοημοσύνη μας?

Σ
sooza πιστευω οτι κερδισα το στοιχημα αλλα δεν ακουτε ........ακομα νομιζεις οτι κοροιδευω;;;;;
basket007
QUOTE(kobes @ Dec 17 2007, 09:28 ) *
με την συμπαρασταση των γκρι ανθρωπων .Πρωτη φορα εχω δει διατητης να πινει καφε πριν τον αγωνα με παραγοντες και παικτρια της ομα δας των μελισσιων............

Καλά πλάκα μας κάνεις? Θέλεις να πεις ότι ο Φιλαθλητικός χτες έχασε επειδή η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα και βοήθησε τα Μελίσσια???
Έλεος!!! Τόση έλλειψη αυτογνωσίας???? Τόση άγνοια και εμπάθεια??

Ούτε ο προπονητής του ΦΟΑ δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο που προσπάθησε και καλά έκανε ο άνθρωπος να κερδίσει αλλά με αξιοπρέπεια.

Τι ανόητο υπονοούμενο είναι αυτό με τον καφέ? Υπάρχει καφές στο γήπεδο πάντα για διαιτητές και γραμματεία. Δεν αφήνεις τα κακόβουλα σχόλια?

Ας κυττάξει ο ΦΟΑ να δουλέψει το πολύ καλό υλικό που έχει στα μικρά κορίτσια, τα οποία αξίζουν συγχαρητήρια από κάθε άποψη και για τη χτεσινή τους προσπάθεια. Ειδικά το 10 ήταν αστέρι και μπράβο του. Καμία ομάδα στη Β ΕΣΚΑ δεν είναι ανίκητη. Αλλά τα Μελίσσια - έστω και με την Καμινάρη στον πάγκο σε όλο τον αγώνα - δεν είναι η ομάδα που θα χάσει από ομάδα που βασίζεται σε μία μόνο παίκτρια one woman show.

Αξιοθαύμαστη η Πέπη η Βελάνα αλλά χρειάζεται να φέρεται καλύτερα και να σέβεται πιο πολύ τις προσπάθειες των νεαρών και καθόλα αξιοσέβαστων συμπαικτριών της. Να της στηρίζει και όχι να τις "δείχνει" με τα λόγια της ως ανεπαρκείς δίπλα της.
xilies siopes na akous
QUOTE(kobes @ Dec 17 2007, 03:28 ) *

Οτι θυμαστε,χαιρεστε!!!Σιγα μην χρειαζονταν την βοηθεια των γκρι τα μελισσια για να κερδισουν τον ΦΟΑ.
soouza
Καλημέρα σε όλους.Είναι γεγονός ότι από το πρωί δέχτηκα πιέσεις για να γράψω όσο πιο γρήγορα μπορώ το σχόλιο μου.Ας μην απογοητεύσω λοιπόν το fun club! biggrin.gif
AENK-Άρης 60-57.Θα πρέπει να τονίσω ότι έγινε το καλύτερο φετινό παιχνίδι της κατηγορίας,τουλάχιστο απ όσα εγώ έχω παρακολουθήσει!Αναγνωριστικό έως μετρημένο το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΝΚ να ξεφεύγει 17-9 και τον Άρη να κάνει το come back κλείνοντας το ημίχρονο στο -2 με 28-26 πίσω.Στο δέυτερο ημίχρονο,και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο,ενώ οι ομάδες συμβάδιζαν η Κηφισιά ξαφνικά ξέφυγε με δεκατρείς 49-36(επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 21-12).Ο Άρης με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε 54-49 3 λεπτά πριν τη λήξη.Στα τελευταία 40 δεύτερα οι κοπέλες της ομάδας της Πετρούπολης έπαιξαν απίστευτη άμυνα αλλά δε κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση.Επαναλαμβάνω ότι είδαμε παιχνίδι άλλης κατηγορίας με αξιοζήλευτη ποιότητα!Συγχαρητήρια στην ΑΕΝΚ και το Γιώργο Συκαρά για τη μεγάλη νίκη τους!Εγώ θα βγάλω το καπέλο στην κυρία Αλέκα Πανταζή! 77.gif Πρόκειται για μια μεγάλη παίκτρια με μεγάλο ήθος!Από την άλλη είμαι περήφανος για τις ψυχάρες του Άρη που έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση!Όπως είχα πει μεσοβδόμαδα θα εμφανιστούμε διαβασμένοι,κάτι που όντως φάνηκε.Η ήττα απεδείχθει στις λεπτομέρειες!Μπράβο σε όλες τις κοπέλες κι απ τις δύο ομάδες για το μπάσκετ που έπαιξαν. bball.gif
Λεο 7
Μπορει να γραψει καποιος τη βαθμολογια και ολα τα αποτελεσματα??
froso
QUOTE(Λεο 7 @ Dec 17 2007, 13:10 ) *
Μπορει να γραψει καποιος τη βαθμολογια και ολα τα αποτελεσματα??

16/12/2007 19:30:00 Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣ ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ - ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 55-58
16/12/2007 20:30:00 Ε.Σ.ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 49-55
16/12/2007 20:30:00 ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 49-35
16/12/2007 21:15:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 60-51
16/12/2007 20:00:00 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-1
16/12/2007 17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 38-70
16/12/2007 17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 55-49

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 24 12 12 0 0 730 536 194
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 21 12 9 3 0 639 563 76
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 20 12 8 4 0 617 519 98
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 20 12 8 4 0 603 469 134
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 20 12 8 4 0 644 552 92
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 19 12 7 5 0 615 507 108
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 19 12 7 5 0 638 636 2
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 18 12 6 6 0 634 616 18
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 18 12 6 6 0 519 531 -12
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 17 12 5 7 0 645 629 16
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 16 12 4 8 0 590 627 -37
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 15 12 3 9 0 575 685 -110
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 12 12 1 11 0 513 683 -170
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 12 12 0 12 0 371 780 -409

wink.gif
soouza
QUOTE(froso @ Dec 17 2007, 13:13 ) *
16/12/2007 20:30:00 Ε.Σ.ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ - ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 49-55
16/12/2007 20:30:00 ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 49-35
16/12/2007 21:15:00 ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 60-51
16/12/2007 20:00:00 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-1
16/12/2007 17:30:00 ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥ ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 38-70
16/12/2007 17:30:00 ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ - ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 55-49

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 24 12 12 0 0 730 536 194
ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 21 12 9 3 0 639 563 76
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 20 12 8 4 0 617 519 98
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 20 12 8 4 0 603 469 134
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ 20 12 8 4 0 644 552 92
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 19 12 7 5 0 615 507 108
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΑ 19 12 7 5 0 638 636 2
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 18 12 6 6 0 634 616 18
ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ 18 12 6 6 0 519 531 -12
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 17 12 5 7 0 645 629 16
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ 16 12 4 8 0 590 627 -37
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 15 12 3 9 0 575 685 -110
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 12 12 1 11 0 513 683 -170
ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ 12 12 0 12 0 371 780 -409

wink.gif

Eίχα επισημάνει ότι το Μαρούσι δεν είναι εύκολος αντίπαλος!Επίσης ο Θρίαμβος δε μπορούσε να κάνει τέταρτη σερί ήττα!Δε το λέω για επιβεβαίωση αλλά κάποιοες ομάδες λ.χ. Μαρούσι,Ιωνία,Ποσειδώνας! θα κάνουν ζημιές!
soouza
QUOTE(kobes @ Dec 17 2007, 09:31 ) *
Σ
sooza πιστευω οτι κερδισα το στοιχημα αλλα δεν ακουτε ........ακομα νομιζεις οτι κοροιδευω;;;;;

κοbe μάλλον δεν καταλαβαίνεις!Όπως και να χει δε μου αρέσει να μπαίνεις μόνο και μόνο για να επιβεβαιώνεις κάτι που λες πιο πριν αγνοώντας τις συζητήσεις.Απόψεις είναι καλό να υπάρχουν ας είναι και διαφορετικές.Ο τρόπος είναι που μετράει......
melrok
QUOTE(soouza @ Dec 17 2007, 12:32 ) *
Καλημέρα σε όλους.Είναι γεγονός ότι από το πρωί δέχτηκα πιέσεις για να γράψω όσο πιο γρήγορα μπορώ το σχόλιο μου.Ας μην απογοητεύσω λοιπόν το fun club! biggrin.gif
AENK-Άρης 60-57.Θα πρέπει να τονίσω ότι έγινε το καλύτερο φετινό παιχνίδι της κατηγορίας,τουλάχιστο απ όσα εγώ έχω παρακολουθήσει!Αναγνωριστικό έως μετρημένο το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΝΚ να ξεφεύγει 17-9 και τον Άρη να κάνει το come back κλείνοντας το ημίχρονο στο -2 με 28-26 πίσω.Στο δέυτερο ημίχρονο,και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο δεκάλεπτο,ενώ οι ομάδες συμβάδιζαν η Κηφισιά ξαφνικά ξέφυγε με δεκατρείς 49-36(επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 21-12).Ο Άρης με αντεπίθεση διαρκείας μείωσε 54-49 3 λεπτά πριν τη λήξη.Στα τελευταία 40 δεύτερα οι κοπέλες της ομάδας της Πετρούπολης έπαιξαν απίστευτη άμυνα αλλά δε κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση.Επαναλαμβάνω ότι είδαμε παιχνίδι άλλης κατηγορίας με αξιοζήλευτη ποιότητα!Συγχαρητήρια στην ΑΕΝΚ και το Γιώργο Συκαρά για τη μεγάλη νίκη τους!Εγώ θα βγάλω το καπέλο στην κυρία Αλέκα Πανταζή! 77.gif Πρόκειται για μια μεγάλη παίκτρια με μεγάλο ήθος!Από την άλλη είμαι περήφανος για τις ψυχάρες του Άρη που έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση!Όπως είχα πει μεσοβδόμαδα θα εμφανιστούμε διαβασμένοι,κάτι που όντως φάνηκε.Η ήττα απεδείχθει στις λεπτομέρειες!Μπράβο σε όλες τις κοπέλες κι απ τις δύο ομάδες για το μπάσκετ που έπαιξαν. bball.gif

Θα συμφωνησω σε ολα τα παραπανω του φιλου μου soouza και θα πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στις κοπελες του ΑΡΗ που παλευουν καθε αγωνιστικη κοντρα σε καθε καινουριο προβλημα που εμφανιζεται!!!! 77.gif 77.gif 77.gif Τιποτα δεν τελειωσε ακομα!!!! shot.gif shot.gif shot.gif
nikefalin
QUOTE(froso @ Dec 17 2007, 13:13 ) *

H ΕΣΚΑ έχει κάνει λάθος , το υπογράφω και με τα 2 χέρια , το σκορ ήταν 59 -62 biggrin.gif
kobes
καλα χριστουγεννα σε ολους και καλη ξεκουραση!!!!
soouza
QUOTE(kobes @ Dec 18 2007, 10:11 ) *

Καλά Χριστούγεννα κι σε εσένα kobes!Δεν απάντησες στο πμ κι είναι κρίμα.Προφανώς αρέσκεσαι σε μια αυτοπροβολή μέσω ανωνυμίας που σα σκοπό έχει απλά να εμφανίζεσαι να λες κάτι και μετά χάος.Είναι η γνωστή τακτική των αστεροειδών που σκάνε από εκεί που δε τους περιμένεις!Εκφράζοντας μια αγανάκτηση για την πρώην ομάδα μου έλαβες θέση χωρίς να γνωστοποιείς την ταυτότητα σου και παρουσίασες τα γεγονότα από μια οπτική γωνία που μόνο αστεία φαίνεται.Τα αποτελέσματα μετά την δική μου αποχώρηση μιλούν από μόνα τους! smile.gif Όσο τα περί χρημάτων που έγραψες......Οι χορηγίες που είχε το συγκεκριμένο σωματείο από το 2002 έως το 2006(Η ομάδα από τελευταία θέση στη Γ έσκα βρέθηκε στη μέση της Β) ήταν μέσω δικών μου γνωριμιών καθώς και του οβολού του κυρίου Νίκου Σκυλακάκη!Κάπου εκεί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και κάποιοι της διοίκησης δεν άντεξαν την κορυφή που ίσως να ερχόταν... και που για αυτή για χρόνια δούλευα μαζί με τον Γιώργο τον Κακάτσιο και θέλησαν κομμάτι της επόμενης μεγάλης χορηγίας που ήτο προ των πυλών.Δε νομίζω πως πρέπει να πω τι έγινα μετά....Είναι αντιληπτό από τα αποτελέσματα που ακολούθησαν μετά το 2006 σε όλα τα τμήματα του ιστορικού σωματείου Τρίτων........Άρα λοιπόν kobes καλό θα ήταν πρώτα να γνωρίζεις και μετά να μιλάς.....Και να απαντάς σε πμ.......
Συγγνώμη από τους συνφορουμίτες για το άσχετο ποστ!Νομίζω όμως πως είναι εξαιρετικά χρήσιμο να γνωρίζουν, όσοι δε ξέρουν,πως σκέφτονται σήμερα οι παράγοντες των γειτονειακών-παρακμιακών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα!Από την άλλη όσοι θέλουν να κριτικάρουν-καυτηριάσουν μία κατάσταση να μαθαίνουν την αλήθεια και να μη συμβουλεύονταοι από άσφαιρους και άεργους ανθρώπους! bball.gif
Το τελευτάιο πρέπει να συνέβει με τον/την kobes....Έτσι για να ξέρεις ότι κανείς από την ομάδα δε με βρίζει...Μόνο με ευγνωμονεί.Αν υπάρχει ένας τώρα....Τα έχω ξαναπει ουδείς ασφαλέστερος....Καλές γιορτές kobes kαι είμαι στη διάθεση σου μόνο πμ πλέον! smile.gif
basket007
QUOTE(kobes @ Dec 18 2007, 10:11 ) *

Καλά κρασιά!
kobes
QUOTE(soouza @ Dec 18 2007, 14:20 ) *
Καλά Χριστούγεννα κι σε εσένα kobes!Δεν απάντησες στο πμ κι είναι κρίμα.Προφανώς αρέσκεσαι σε μια αυτοπροβολή μέσω ανωνυμίας που σα σκοπό έχει απλά να εμφανίζεσαι να λες κάτι και μετά χάος.Είναι η γνωστή τακτική των αστεροειδών που σκάνε από εκεί που δε τους περιμένεις!Εκφράζοντας μια αγανάκτηση για την πρώην ομάδα μου έλαβες θέση χωρίς να γνωστοποιείς την ταυτότητα σου και παρουσίασες τα γεγονότα από μια οπτική γωνία που μόνο αστεία φαίνεται.Τα αποτελέσματα μετά την δική μου αποχώρηση μιλούν από μόνα τους! smile.gif Όσο τα περί χρημάτων που έγραψες......Οι χορηγίες που είχε το συγκεκριμένο σωματείο από το 2002 έως το 2006(Η ομάδα από τελευταία θέση στη Γ έσκα βρέθηκε στη μέση της Β) ήταν μέσω δικών μου γνωριμιών καθώς και του οβολού του κυρίου Νίκου Σκυλακάκη!Κάπου εκεί ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και κάποιοι της διοίκησης δεν άντεξαν την κορυφή που ίσως να ερχόταν... και που για αυτή για χρόνια δούλευα μαζί με τον Γιώργο τον Κακάτσιο και θέλησαν κομμάτι της επόμενης μεγάλης χορηγίας που ήτο προ των πυλών.Δε νομίζω πως πρέπει να πω τι έγινα μετά....Είναι αντιληπτό από τα αποτελέσματα που ακολούθησαν μετά το 2006 σε όλα τα τμήματα του ιστορικού σωματείου Τρίτων........Άρα λοιπόν kobes καλό θα ήταν πρώτα να γνωρίζεις και μετά να μιλάς.....Και να απαντάς σε πμ.......
Συγγνώμη από τους συνφορουμίτες για το άσχετο ποστ!Νομίζω όμως πως είναι εξαιρετικά χρήσιμο να γνωρίζουν, όσοι δε ξέρουν,πως σκέφτονται σήμερα οι παράγοντες των γειτονειακών-παρακμιακών σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα!Από την άλλη όσοι θέλουν να κριτικάρουν-καυτηριάσουν μία κατάσταση να μαθαίνουν την αλήθεια και να μη συμβουλεύονταοι από άσφαιρους και άεργους ανθρώπους! bball.gif
Το τελευτάιο πρέπει να συνέβει με τον/την kobes....Έτσι για να ξέρεις ότι κανείς από την ομάδα δε με βρίζει...Μόνο με ευγνωμονεί.Αν υπάρχει ένας τώρα....Τα έχω ξαναπει ουδείς ασφαλέστερος....Καλές γιορτές kobes kαι είμαι στη διάθεση σου μόνο πμ πλέον! smile.gif
ναεισαικαλαα για την ενημερωση σου αλλα δεν θελω να ασχοληθω αλλο μαζι σου.. φιλακια
kobes
QUOTE(basket007 @ Dec 18 2007, 14:34 ) *
Καλά κρασιά!

κερνας κανενα κρασι γιατι αμα ειναι καλο γιατι οχι;;;;;
Live strong
QUOTE(kobes @ Dec 18 2007, 17:12 ) *

παιδια είστε offtopic.gif smile.gif
basket007
QUOTE(kobes @ Dec 18 2007, 15:12 ) *

Έχω ένα γιοματάρι. Να στο δώσω, να πιείς μερικά ποτήρια και μετά να μας πεις για το ...στημένο αποτέλεσμα ΜΕΛΙΣΣΙΑ-ΦΟΑ, για το ...βρώμικο ρόλο της διαιτησίας και για τον "ύποπτο καφέ" με τον οποίο παρουσία του κοινού τα Μελίσσια "λάδωσαν" το διαιτητή ώστε να σφαγιάσει την Ομάδα του Φιλαθλητικού! Και να μας πεις και άλλες τέτοιες ωραίες ιστορίες ηρωϊκές από τα παλιά....Καλά κρασά!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.