Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 1o EUROSTAR
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3
nikefalin
QUOTE(Anaz @ Jul 1 2007, 03:27 AM) *
Ειδα το 1ο ημιχρονο.Eιδικα ορισμενοι απ'τη μικτη εκαναν εντελως αγγαρεια.. 68.gif
Μου ανοιξε την ορεξη ομως η Εθνικη μας.Πραγματικα ανυπομονω απιστευτα για το Euro.. biggrin.gif

Λίγο επιτόπιο ρεπορτάζ...
Ο αγώνας ήταν όπως αναμετόναν..πανυγηράκι
Ο κόσμος ήταν υπόδειγμα, ούτε κάπνα 41.gif , ούτε βρισίδια 41.gif , χειροκροτούσαν κάθε προσπάθεια , ακόμα και των "αντιπάλων" 41.gif , πολλά παιδάκια, 41.gif
Ο κόσμος αποθέωσε φυσικά τους δικούς μας, για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους η εμφάνιση της Εθνικής του 87 ήταν συγκίνηση σκέτη 41.gif
Ο κόσμος επίσης αποθέωσε τον Ντέγιαν, τον Ζέλικο και τον Τκατσένκο (που εμφανίστηκε σαν ταξιτζής με τζιν και πουκάμισο με ρίγες biggrin.gif ).
όλα αυτά ήταν υπέροχα
Πάμε και στα μείον
Η οργάνωση του αγώνα ήταν καθαρή πατάτα. ΑΠό τον ήχο που δεν ακουγόταν, από τη μουσική που δεν υπήρχε, από κάποιον να ξεσηκώνει τον κόσμο (πλην της παρέας μου και της διπλανής παρέας - ακόμα και οι πελαργοί ήταν υποτονικοί , ούτε ένα συνθηματάκι δεν είπαν, ποιος ξέρει γιατί άραγε?)
Η παρουσίαστρια μπορεί να είναι "φωνάρα" αλλά δεν γνώριζε που ήταν.
Γενικά ένα τέτοιο γεγονός άξιζε κάτι περισσότερο ως οργάνωση (έτσι θα έρχονταν και περισσότερα αστέρια) και φυσικά πιο προσιτή τιμή εισητηρίου

Νίκος
klearxos
QUOTE(nikefalin @ Jul 1 2007, 04:44 AM) *
Ο κόσμος επίσης αποθέωσε τον Ντέγιαν, τον Ζέλικο και τον Τκατσένκο (που εμφανίστηκε σαν ταξιτζής με τζιν και πουκάμισο με ρίγες biggrin.gif ).

Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα η Sportday σημερα γραφει οτι ο Τκατσεκνο ειναι οντως ταξιτζης και τον πετυχε στη Μοσχα ο Βασιλακοπουλος.......
grigoris
Συμπλήρωση στο επιτόπιο ρεπορτάζ του Νίκου:

-Εντυπωσιακή η είσοδος των παιχτών από τα σκαλιά (ήμουν και δίπλα ακριβώς οπότε ήταν ακόμα καλύτερα biggrin.gif )
-Σπανούλης,Παπαδόπουλος και Κουτλουάι μονομαχησαν για το μεγαλύτερο μαύρισμα
-Χάρηκα που ξαναείδα τον Σπανούλη από τα μέρη μας
-Ο Τζάμσι κατά την είσοδό του κρατούσε πανό που έλεγε "Ελλάδα σ'ευχαριστώ για την αγάπη σου" smile.gif smile.gif smile.gif
-Συγκινητική η εμφάνιση του Τκατσένκο λόγω σπανιότητας
-Που είναι ο Γκάλης οεο?
-Πανηγυρισμοί για το "βαλ'το αγόρι μου" τρίποντο του ΔΔ που έπαιξε στο βίντεο-γουολ!!!
-Αποθέωση ακόμα και για τις τσιρλίντερ
-Το ματσάκι καθαρά αγώνας επίδειξης,ωραίες φάσεις και από τις 2 ομάδες και κυρίως από τη δικιά μας ομάδα
-Καλός και κόσμιος κόσμος στο γήπεδο με άψογη συμπεριφορά

Και μια παράκληση:Νίκο ανέβασε φωτό με το μπλουζάκι που φορούσες χτες!!!!!!!!!!!!!!!
nikefalin
QUOTE(klearxos @ Jul 1 2007, 11:49 AM) *
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα η Sportday σημερα γραφει οτι ο Τκατσεκνο ειναι οντως ταξιτζης και τον πετυχε στη Μοσχα ο Βασιλακοπουλος.......

και δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω χτές biggrin.gif biggrin.gif
μπορεί να είναι δημοσιογραφική αδοία πως τον πέτυχε ο Βασιλακόπουλος.
nikefalin
QUOTE(grigoris @ Jul 1 2007, 12:03 PM) *
Και μια παράκληση:Νίκο ανέβασε φωτό με το μπλουζάκι που φορούσες χτες!!!!!!!!!!!!!!!

σ''αρεσε ΄? tongue.gif tongue.gif
vastravoud
Κι εγώ νομίζω ότι τα περί "ταξί" είναι χαριτωμενιές. Άλωστε που να χωρέσει σε ταξί; Αυτός θέλει ένα NEOPLAN μόνος του!

Πάντως χάρηκα που δεν έπεσε πάνω στο Γιαννάκη, ο κόουτς πρέπει να σκιαχτηκε λίγο εκεί biggrin.gif biggrin.gif
Igor
Ο Τσατσενκο μου ειναι πολυ συμπαθης.
Αγαθος γιγαντας. Δεν το εχω προλαβει αλλα φαινεται καλο παιδι.

Και ο Ζησης εχει κανει μαυρισμα. Καλο του εκανε που αποκλειστηκε η Μπενετον...
sarounas
QUOTE(Igor @ Jul 1 2007, 11:17 AM) *
Ο Τσατσενκο μου ειναι πολυ συμπαθης.
Αγαθος γιγαντας. Δεν το εχω προλαβει αλλα φαινεται καλο παιδι.

ο Τσατσένκο είναι θεός 41.gif

η απουσία του Νικ χθες έκανε μπαμ,
γνωρίζουμε για την ιδιαιτερότητα του,
αλλά αυτό το χθεσινό χτύπησε πολύ άσχημα, βρε μπας και είναι τσακωμένος με πολύ κόσμο από τους παλιούς και δεν το ξέρουμε;

Εσείς που ήσασταν μέσα πρέπει να το ευχαριστηθήκατε πραγματικά, εγώ σχεδόν συγκινήθηκα ειδικά με Τσατσένκο, Ρίβα, Τζάμσι και Ντέγιαν

Συγχαρητήρια και στους διοργανωτές,
από την TV η οργάνωση φάνηκε πολύ καλή τουλάχιστον στην παρουσίαση και την πρώτη περίοδο που είδα
αλλά
νομίζω ότι ελλείψει nbars ήταν εφικτό να καλέσουν κάποιους αξιόλογους ευρωπαίους παίκτες όπως Ναβάρο, Ρόυντι, Μάτσε, Σίσκαουσκας, Γιαβτόκας, Πέροβιτς, Γκούροβιτς, Πλάνινιτς, Λακοβιτς, Σμόντις, Μίλιτς, Βελς Μούλα, Μαντσινέλι, Μπαζίλε αφού από αυτούς που κάλεσαν μόνο 3-4 έπρεπε να είναι,
Αν το έκαναν ίσως και να ήταν ενδιαφέρον και το ματς

Πάντως από το 2000 και έπειτα έχει ξεφτιλιστεί η έννοια των παιχνιδιών all star, τόσο στην ευρώπη όσο και στο nba, οι παίκτες το ρίχνουν πολύ στην πλάκα και δεν έχει καθόλου ενδιαφέρον

το ’87 μετά το eurobasket η εθνική σε ματς εναντίον της Μεικτής Ευρώπης είχε απέναντι παίκτες όπως Ντράζεν, Βράνκοβιτς, Τζάμσι, Μπέρκοβιτς, Οστρόφσκι, Nτακουρί κλπ, το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και χάσαμε παρά τους 50 περίπου πόντους του Νικ

Επιπλέον σε παλιά all star του ΝΒΑ ή στις κόντρες ελλήνων-αμερικανών, ξένων για το ελληνικό all star στην δεκαετία του 90 έπεφταν κορμιά, αν θυμάστε μάλιστα το 97 πρέπει να ήταν όταν είχαν ψιλοτσακωθεί πάνω στην ένταση του αγώνα ο Πέτζα με τον Οικονόμου.
Τώρα οι παίκτες το βλέπουν σαν υποχρέωση και αγγαρεία, αν είναι έτσι προτιμώ να φέρνουν τους harlems….
Papaloukas 4 ever
QUOTE(grigoris @ Jul 1 2007, 12:03 PM) *

ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΤΟ .........., ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!!!!1
aopkv
ποιο ωραιος αγωνας εγινε στο palaiς de savva...παρα στο οακα!!!!!! smiley.gif
vastravoud
QUOTE(sarounas @ Jul 1 2007, 08:54 PM) *
ο Τσατσένκο είναι θεός 41.gif

η απουσία του Νικ χθες έκανε μπαμ,
γνωρίζουμε για την ιδιαιτερότητα του,
αλλά αυτό το χθεσινό χτύπησε πολύ άσχημα, βρε μπας και είναι τσακωμένος με πολύ κόσμο από τους παλιούς και δεν το ξέρουμε;

Κι εμένα αυτή η αίσθηση μου δόθηκε. ΓΙατί όμως;
sarounas
QUOTE(vastravoud @ Jul 2 2007, 02:57 PM) *
Κι εμένα αυτή η αίσθηση μου δόθηκε. ΓΙατί όμως;

με βασιλακόπουλο και πολίτη άντε να πεις κάτι αλλά με τους άλλους;

πάντως λέγεται ο λόγος που σταμάτησε ο Νικ από την εθνική ήταν ο τρόπος που του
συμπεριφερόταν οι συμπαίκτες του στην εθνική το 91 στο eurobasket στην Ιταλία....
ήταν πολύ απόμακροι απέναντι του διότι πίστευαν ότι τύχαινε ειδικής μεταχείρισης, (βλέπε απουσία από τις προπονήσεις για το προολυμπιακό του 88 και από το Μουντομπάσκετ το 90 όπου ο ίδιος ισχυριζόταν σοβαρό τραυματισμό ενώ ο γιατρός της εθνικής -ο Παρίσης νομίζω- ελαφρύ)

πάντως γενικά ο Νικ πάντα ήταν απόμακρος και ποτέ δεν έκανε πηγαδάκια με άλλους
αλλά νομίζω ότι προχθές δεν έπρεπε να λείπει γιατί ήταν ειδική περίπτωση
sarounas
QUOTE(sarounas @ Jul 2 2007, 10:04 PM) *
με βασιλακόπουλο και πολίτη άντε να πεις κάτι αλλά με τους άλλους;

πάντως λέγεται ο λόγος που σταμάτησε ο Νικ από την εθνική ήταν ο τρόπος που του
συμπεριφερόταν οι συμπαίκτες του στην εθνική το 91 στο eurobasket στην Ιταλία....
ήταν πολύ απόμακροι απέναντι του διότι πίστευαν ότι τύχαινε ειδικής μεταχείρισης, (βλέπε απουσία από τις προπονήσεις για το προολυμπιακό του 88 και από το Μουντομπάσκετ το 90 όπου ο ίδιος ισχυριζόταν σοβαρό τραυματισμό ενώ ο γιατρός της εθνικής -ο Παρίσης νομίζω- ελαφρύ)

πάντως γενικά ο Νικ πάντα ήταν απόμακρος και ποτέ δεν έκανε πηγαδάκια με άλλους
αλλά νομίζω ότι προχθές δεν έπρεπε να λείπει γιατί ήταν ειδική περίπτωση

και να συμπληρώσω για να μην μένουν απορίες wink.gif

για τις σχέσεις του Γκάλη με άλλους σημαντικούς ανθρώπους του ελληνικού μπάσκετ γνωρίζω τα παρακάτω

για την κόντρα Γκάλη- Γιαννάκη απ΄ όσο είμαι σε θέση να ξέρω, μία φορά το 1986 είχαν έρθει στα χέρια σε ματς Άρη-Ηρακλή νομίζω εξαιτίας μιας έντονης παρατήρησης του Νικ στον Γιαννάκη, εκείνη την χρονιά οι σχέσεις τους ήταν πολύ άσχημες και δεν μιλούσαν καν μεταξύ τους αλλά αυτό τελείωσε με την κατάκτηση του eurobasket ’87 και οι σχέσεις τους ξαναφτιάχτηκαν, από εκεί και πέρα λέγεται ότι υπήρχε μία άτυπη κόντρα για το ποιος θα έπαιρνε τα περισσότερα χρήματα κάθε χρονιά και για το ποιος ήταν πολυτιμότερος στον Άρη και τίποτα παραπάνω.

με τον Ιωαννίδη το 1989 στην Σόφια εναντίον της Μπάλκαν έγινε ένας πολύ άγριος καυγάς με τον Γιάννη Ιωαννίδη –ο οποίος παρατήρησε τον Νικ- και τότε ειπώθηκαν πολύ άσχημα πράγματα και από τους δύο, μάλιστα μεταξύ άλλων λέγεται ότι ο Νικ είπε στον Ιωαννίδη ότι «εγώ σε έκανα προπονητή» και τότε ήταν που ο ξανθός άρχισε να μετρά μέρες στον Άρη. Αλλά βέβαια οι σχέσεις τους διορθώθηκαν και πάλι όταν ο Ιωαννίδης έφυγε από τον Άρη και μέχρι σήμερα είναι πάρα πολύ καλές.

τον Βαιλακόπουλο ο Νικ δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα γιατί έλεγε και υποσχόταν πολλά πράγματα τα οποία δεν έκανε, προσωπικά μεταξύ τους δεν ακούστηκε ποτέ να έχουν, πάντως πιστεύω ότι μεγάλη ευθύνη στο ότι δεν έχει γίνει ακόμη παιχνίδι προς τιμή του Γκάλη έχει ο πρόεδρος της fibaeurope,
λίγο αν κουνούσε αυτός το χέρι του, το παιχνίδι θα είχε γίνει....

με Γιαννακόπουλο και Πολίτη αν και αυτοί του κόψαν το μπάσκετ και ειδικά ο πρώτος -που εκτός της τιμωρίας το ’94 μετά δεν άφησε τον Νικ ούτε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και ο Γκάλης τα παράτησε- δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πόσο μάλλον μετά την τιμητική εμφάνισή του στο final four της Αθήνας.

δηλαδή θέλω να πω ότι παρεξηγήσεις σε ατομικό επίπεδο πάντα δημιουργούνται αλλά με το πέρασμα του χρόνου αυτές τελειώνουν και μάλλον δεν υπάρχουν προβλήματα, αλλά επειδή ο Γκάλης πιθανότατα είναι πολύ ευαίσθητος, τα περιστατικά με την εθνική το 91 στην Ιταλία όπως έγραψα και χθές του έχουν στοιχίσει και το κεφάλαιο εθνική Ελλάδας έχει κλείσει οριστικά γι’ αυτόν από τότε
κάτι τέτοιο υποθέτω για να τελειώνουμε με την συγκεκριμένη απουσία του
Coach K
... και η ΕΡΤ μέχρι και την Παρασκευή στα σποτ, διαφήμιζε Νοβίτσκι, Γκασόλ, Στογιάνκοβιτς. Γιατί; Για να πάνε όλα τα παιδάκια να δούνε τους... άγνωστους; Ντροπή. Το παιχνίδι δε ήταν χειρότερο και από προπόνηση της Εθνικής. Καλύτερα να τους βάζανε και έπαιζαν 5-5 οι Έλληνες, παρά με τους... Τέλος ο σχολιασμός ήταν λες και στο γήπεδο γινόντουσαν πράγματα και θάματα. Το lay up στον αιφνιδιασμό, γινόταν εκπληκτική προσπάθεια. Το απλό κάρφωμα με τα δύο χέρια του 2,12 σε κατάσταση ένας εναντίον κανενός γινόταν εκπληκτικό και απίστευτο κάρφωμα. Η σταυρωτή γινόταν μαγική κίνηση. Αλήθεια, έχουν παίξει μπάσκετ ή νομίζουν ότι απευθύνονται σε άσχετους;
Achilleas13
Οντως ρε παιδια ποιοι ηταν αυτοι οι τυχαρπαστοι που πηραν μερος???/Απο αυτους μονο ο Βουισιτς το αξιζε.Ο Σισκαουσκας που ηταν????Οσο για Νοβιτσκι και Γκασολ ειχα ακουσει οτι θα ηταν απλα παροντες αλλα δεν ηταν πουθενα 68.gif 68.gif ενω για το στογιακοβιτς ηξερα οτι θα επαιζε.Τι εγινε τελικα???Δηλαδη αυτη ηταν η περιβοητη μικτη Ευρωπης????Ο Πετσιλε και ο Ζαβρασενκο????
mgg
Κατ' αρχην ο Σισκαουσκας φοβηθηκε για κοουτς τον Ομπραντοβιτς laugh.gif . Επειτα, οντως δεν ηραθαν οι καλυτεροι, ο Στογιακοβιτς εχει τραυματισμο στη μεση του και αν κατεβαινε θα κατεβαινε απλα για τη συμμετοχη και την παρουσια, ελαχιστα θα αγωνιζοταν. Για Γκασολ και Νοβιτσκι ισως ηταν τρικ για την πωληση των εισιτηριων μονο. Παντως ουτε καν ο Ναβαρο κατεβηκε, θα ερχονταν οι ΝΒΑερς? Μουφα μικτη ηταν τελικα 68.gif
Achilleas13
Ποιος Ναβαρο??Εδω δεν κατεβηκε ο Ρουντι, ο Σμοντις,ο Σκολα και πολλοι αλλοι...Φιασκο η εκδηλωση...Μαλλον εγινε για να μαζεψει λεφτα η FIBA Europe
hagi
Όντως για Μικτή Ευρώπης δεν ήταν..Πολύ λίγη..Αλλά αυτούς μπόρεσαν αυτούς έφεραν.Το κακό είναι ότι ο κόσμος περίμενε κάτι παραπάνω και δεν μπόρεσαν να το κάνουν.

Και αν δεν μπορεί να το κάνει η FIBA ποιος μπορεί ρε παιδιά 68.gif 68.gif
mgg
Παντως εγω εριξα πολυ γελιο. Η Εθνικη μας ειναι μονο για να παιρνει αποτελεσματα, δεν μπορουσαν να παιξουν θεαματικα laugh.gif Κατι προσπαθουσαν αλλα..
Achilleas13
Ειδικα στη αρχη ηταν πολυ αστειοι biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Προσπαθουσαν καθε πασα να την κανουν με τον πιο περιτεχνο τροπο και την εχαναν συνεχεια.Ενταξει μετα σοβαρευτηκαν αλλα τα καραγκιοζιλικια δεν ελλειψαν
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.