Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πανελλήνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
celtic_pride
Προτελευταία αγωνιστική για το Εurocup. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα προκρίνεται στο Τοπ 16 της διοργάνωσης. Εχουμε πάντως το "ψυχολογικό πλεονέκτημα" απέναντι στον Πανελλήνιο καθώς τον έχυομε κερδίσει 2 φορές φέτος... Το Παλέ αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο και ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι με τελικό νικητή την ομάδα ώστε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους 16 (και ένα βήμα πιο κοντά στο Τορίνο.. wink.gif )
Go Aris
Πήγα Παλέ το Σάββατο με τον Πανιώνιο και μπορώ να πω ότι η ομάδα δείχνει πιο δεμένη από ποτέ. Καλή επιτυχία στην Αρειανάρα μας!! 41.gif
Weekendman
QUOTE(Go Aris @ Jan 6 2009, 20:36 ) *
Πήγα Παλέ το Σάββατο με τον Πανιώνιο και μπορώ να πω ότι η ομάδα δείχνει πιο δεμένη από ποτέ. Καλή επιτυχία στην Αρειανάρα μας!! 41.gif

Πράγματι δείχνει τα στοιχεία του 2006-2007 η ομάδα του Άρη,για σήμερα θα μπορούσα να πώ οτι ή ήττα έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι ήταν φυσιολογική με τους τρεις αμερικανούς σε κακή μέρα η με τα τέσσερα συνεχόμενα άστοχα σουτ 1 λεπτό πριν το τέλος μάλλον δεν ήταν η μέρα του Άρη σήμερα , αλλά μια φιάλη οξυγόνου χρειάζεται μάλλον η ομάδα γιατί παρουσιάζει σημάδια κούρασης(ΑΕΛ,Τούρκ Τέλεκομ,Σήμερα με Πανελλήνιο) τελευταία ,καλό θα είναι να προσεχτεί αυτό για να μην χάσει και πάλι την τρίτη θέση που πιστεύω οτι θα κατακτήσει φέτος στην κανονική περίοδο όπως έκανε 3 φορές τα τελευταία 5 χρόνια.
scales84
η ομαδα ηταν χαλια σημερα γιατι οι 3 αμερικανοι και ο σεκουλιτς δλδ οι 4 απο τους 5 πιο ποιοτικους παικτες μας ηταν εκτος τοπου και χρονου...παρολαυτα παλεψε το ματς με ηρωισμους του αγαδακου και του αργυροπουλου..δεν μ αρεσε καθολου η ασυνενοησια στην επιθεση οπου τρακαραμε ενα καρο φορες,το εγωπαθες παιξιμο του κικι με αποκορυφωμα το τελευταιο τραγικο σουτ και οτι δεν ειδα παρα μονο σε διαστηματα την καλη αμυνα μας..μας εκανε παρτυ ο οστοιτς?

τελος παντων..οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια..τρεχουμε λοιπον τωρα για νικη στο ισραηλ μην την πατησουμε απο το πουθενα...

υγ:τι εγινε ρε παιδια στο αλλο παιχνιδι?λετε να χουμε τιμωρια της τουρκ και να περασουμε και οι 2 ελληνικες?
thrylos7
Άλλος ένας πολύ ενδιαφέρων εμφύλιος...

Καλύτερος ο Πανελλήνιος σήμερα, ήταν περισσότερο ομάδα κι σ' έπεισε πιο πολύ, γενικότερα. Πολλά ατού (κυρίως του Άρη) εξουδετερώθηκαν, ή βρέθηκαν σε κακή ημέρα κι έτσι πρωταγωνιστές ήταν οι Όστοϊτς (αρχικά) και Παπαμακάριος για τους νικητές, με τον Γκράντι να παίζει και πάλι ευρωπαϊκά, ενώ ο Άρης πήρε πολύτιμες (για εκείνη τη στιγμή) βοήθειες από τον εξαιρετικό once again, Αγαδάκο και τον Αργυρόπουλο. Πρώτος σκόρερ βέβαια ήταν ο Τσαλδάρης, ο οποίος ευστόχησε σε 4 τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο, απ' την άλλη όμως, υπήρχε ο Παπαμακάριος (που γιουχαρίστηκε έντονα από τον κόσμο στο τέλος).

Ο Ματσόν στο δεύτερο ημίχρονο πήγε να το πάρει μόνος του το ματς (εκτός των άλλων, έβαλε το μέχρι τότε χειρότερο παίκτη, Νέλσον, στο 3, για καλύτερη άμυνα στη ζώνη), αλλά με τους περισσότερους παίκτες του να βρίσκονται εκτός γηπέδου, να μπερδεύονται μεταξύ τους, να χάνουν τη μπάλα από τα χέρια τους, να τη χαρίζουν στον αντίπαλο κλπ, ήταν μάλλον ακατόρθωτο...

4000+ ο κόσμος στο Παλέ.. Στο τέλος δεν έλειψαν και τα καφριλίκια από μερικούς, ενώ υπήρξε θέμα και Άρη - ΑΝΤ1, ή κάποια σχετική παρεξήγηση, που λύθηκε άμεσα.

Η πρόκριση πάντως είναι στα χέρια του Άρη, δεδομένου ότι θέλει προσπάθεια για να χάσει κανείς από τη Χασαρόν (εκτός αν είναι ομάδα της lnb). Είναι μόνη της στον όμιλο και δύο επίπεδα παραπάνω οι άλλες τρεις ομάδες.

ΥΓ. Εσείς το ξέρατε ότι ο Μάρσαλ είναι ο δίδυμος αδερφός του Άντονυ Πάρκερ; laugh.gif
a bullet for your head
QUOTE(thrylos7 @ Jan 7 2009, 02:09 ) *
ΥΓ. Εσείς το ξέρατε ότι ο Μάρσαλ είναι ο δίδυμος αδερφός του Άντονυ Πάρκερ; laugh.gif

Απο που και ως που..?
Go Aris
Πολύ κακό και νωθρό παιχνίδι. Θα έλεγα ότι ήταν ένας θανατηφόρος συνδυασμός κακής εμφάνισης των παικτών και κακού κοουτσαρίσματος από πλευράς Ματσόν...
Μακάρι όλα αυτά να είναι μια παρένθεση και η ομάδα να επιστρέψει σύντομα στις καλές της εμφανίσεις..
celtic_pride
Πραγματικά κρίμα για την ομάδα και για τον κόσμο (γύρω στις 4000)... Θα ήταν μια πολύ καλή ψυχολογική "τόνωση" προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στην δύσκολη πορεία (3 συνεχόμενα εκτός έδρας). Πάντως, οι ξένοι χθες ήταν σε κακή μέρα , κυρίως οι Μάρσαλ και Κλαρκ (ο οποίος δεν είχε καθαρό μυαλό σε όλη τη διάρκεια..)..Πάμε για το διπλό τώρα στο Ισραήλ(?)

Πάντως η ήττα αυτή θα βοηθήσει πολύ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο σε 2 εβδομάδες...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.