Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τέλος ο Ιωάννου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Πανιώνιος
dizzy_fingers
Μετά τη βαρειά ήττα στο κλειστό του Αγ.Θωμά από το Μαρούσι με 85-65, η διοίκηση του Πανιωνίου έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Μέμο Ιωάννου.

Είναι αλήθεια πως ο Πανιώνιος φέτος δεν είχε σχεδόν καμία σχέση με την ομάδα που έφτασε πέρσι στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.
Συμφωνείτε με αυτήν την κίνηση? Έφταιγε ο Ιωάννου? Αν δεν έφταιγε ο κόουτς, τότε τί δεν πήγαινε καλά με την ομάδα?
qspock
Νομιζω πως θα δειξει η αλλαγη προπονητη. Εκτος αν παρουν παλι κανεναν του ιδιου επιπεδου. Παντως εμενα ποτε δε μου γεμισε το ματι ο Ιωαννου. Ουτε ως παιχτης ουτε ως προπονητης. Περσυ ηταν εκπληξη ο Πανιωνιος, αλλα ειχε και κατι που δεν εχει φετος: Τον Γουατσον!
Warrior
QUOTE(betsmart.gr)
Ο Πανιώνιος θα πορευθεί με τον Νίκο Λινάρδο, αλλά και με νέο σέντερ. Ο Ντονέλ Χάρβει στην ουσία αποτελεί παρελθόν και στην θέση του έρχεται αύριο ο 29χρονος, ύψους 2.11, Τζαμπάρι Σμιθ, ο οποίος έπαιζε πέρυσι στους Νιου Τζέρσει Νετς. Ο Σμιθ πήρε μέρος σε 47 ματς των Νετς με 3 πόντους ανά παιχνίδι.


Μανουσελης και Ζουρος ( 15.gif ) ειναι οι βασικοι αντικαταστατες...
dizzy_fingers
Η διοίκηση έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον πρώην προπονητή της:

QUOTE(ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
Η ΚΑΕ Πανιώνιος παράλληλα με την ανακοίνωση της κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας με τον προπονητή Μέμμο Ιωάννου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ.Ιωάννου για την προσφορά του τους 15 μήνες που εργάσθηκε στην ομάδα.

Ο κ.Ιωάννου σε όλη του τη θητεία στην ομάδα μας ήταν υπόδειγμα επαγγελματία και έκανε μόνο φίλους στη Νέα Σμύρνη. Όμως η συνέχιση της συνεργασίας μαζί του δεν ήταν δυνατή λόγω της άσχημης πορείας της ομάδας μπάσκετ, μιας πορείας της οποίας, φυσικά και, δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος.

Η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αναγνωρισμένο (κορυφαίος προπονητής την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν στην Α1) τεχνικό ήταν κατά κάποιο τρόπο αναπόφευκτη παρότι αντίθετη στις αρχές και τον σχεδιασμό του Πανιωνίου που επιθυμούσε τη μακροχρόνια συνεργασία μαζί του. Όμως τα τελευταία γεγονότα και αποτελέσματα στην ομάδα σε συνδυασμό και με τη δική του επιθυμία οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας.

Η ΚΑΕ Πανιώνιος και προσωπικά ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ.Ηλίας Λιανός ευχαριστούν τον κ.Ιωάννου για όλα όσα προσέφερε και πέτυχε με την ομάδα μας φτάνοντας μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν στην 3η θέση της Α1 και μια ανάσα από τους τελικούς των πλέι-οφ



41.gif
Είναι αυτονόητο, το ξέρω...αλλά δεν βλέπουμε συχνά τέτοιες κινήσεις στη χώρα μας, οπότε...καλό είναι smile.gif.
NBAholic
Tι έγινε ρε, πάλι μου φαγώθηκε το post; huh.gif

Εν πάση περιπτώσει, να επαναλάβω ότι ούτε εμένα μου γέμισε ποτέ το μάτι, αλλά έχει πλάκα το ότι πέρυσι είχε αναδειχθεί προπονητής της χρονιάς, ενώ φέτος εκδιώχθηκε εντός λεπτών. Ενδεικτικό του πόσο πολλά σημαίνουν εδώ μερικά βραβεία...
dizzy_fingers
Σβήστηκε ποστ? huh.gif
kop-13
Ας ελπίσουμε ο αντικαταστάτης του να μην είναι ένας απ'τους γνωστούς γυρολόγους της Α1.
Ο Παύλου πιστεύω θα ήταν μια καλή λύση.
NBAholic
QUOTE
Σβήστηκε ποστ?


Eίχα χθες γράψει ακριβώς το ίδιο πράγμα και σήμερα δεν το βρήκα.
Live strong
QUOTE(kop-13 @ Jan 30 2006, 08:47 PM)
Ας ελπίσουμε ο αντικαταστάτης του να μην είναι ένας απ'τους γνωστούς γυρολόγους της Α1.
Ο Παύλου πιστεύω θα ήταν μια καλή λύση.
*



Μη τρελαθούμε τελείως τώρα…. guns.gif
Ο Παύλου καλός μέχρι Α2, αλλά Α1; Ε ! δε νομίζω! Είπαμε να τον φτιάξουμε τον Πανιώνιο… ugly_tocktock.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.