Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μαρουσι,παιχνιδια πρωταθληματος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vas
81-61 τελικό...

Στο Α μέρος ήταν ντέρμπι ενώ στο Β έπαιξαν λίγο άμυνα και το καθάρισαν.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ακούστηκε ότι έκλεισε παίκτης και καλός μάλιστα... (ονόματα δεν λέμε!).

Από Δευτέρα τα νεώτερα...
kakos76lukos
Καλή εμφάνιση στο δευτερο ημίχρονο.
Ομως.....

α}Χόμαν είναι για το ..χώμα.Αν συνεχίζει να ρίχνει τούβλα συνέχεια θα έχουμε τη πρώτη κηδεία/αποχαιρετισμό απο το ρόστερ μας.Δεν κατάλαβα ο Σακίλ είναι και του πασάρουμε συνέχεια τη μπάλα.Ελεος!

β}Θέλουμε γκαρντ και μάλιστα απο..χθες.Κις και Μπατής πάνε πολύ καλύτερα απο οτι περίμενα.Αλλά αμα συνεχίζουν να τραβάνε συνέχεια το κουπί κάποια στιγμή θα κλατάρουν.Πολύ μεγάλη έλλειψη στις θέσεις των γκάρντ.
Vas
QUOTE(lukos @ Oct 25 2009, 14:29 ) *
Καλή εμφάνιση στο δευτερο ημίχρονο.
Ομως.....

α}Χόμαν είναι για το ..χώμα.Αν συνεχίζει να ρίχνει τούβλα συνέχεια θα έχουμε τη πρώτη κηδεία/αποχαιρετισμό απο το ρόστερ μας.Δεν κατάλαβα ο Σακίλ είναι και του πασάρουμε συνέχεια τη μπάλα.Ελεος!

β}Θέλουμε γκαρντ και μάλιστα απο..χθες.Κις και Μπατής πάνε πολύ καλύτερα απο οτι περίμενα.Αλλά αμα συνεχίζουν να τραβάνε συνέχεια το κουπί κάποια στιγμή θα κλατάρουν.Πολύ μεγάλη έλλειψη στις θέσεις των γκάρντ.

A. Θα φτιάξουμε καινούργιο κλειστο... rolleyes.gif Πάντως στην άμυνα πείχνει πολύ ξύλο! Το καλό είναι ότι στην επίθεση έχουμε απίστευτο πλουραρισμό και έτσι δεν φαίνεται.

Β. Περίμενε λίγες ώρες ακόμα.... wink.gif
kakos76lukos
QUOTE(Vas @ Oct 25 2009, 15:01 ) *
Β. Περίμενε λίγες ώρες ακόμα.... wink.gif

Πόσο ακόμα?

Οκ εφέτος με πολυ δυσκολία βγαίνουν τα φράγκα απο το χρηματοκιβώτιο του κ.Βωβού και είναι απολυτως καταννοητό.Αλλά όμως έχω την αίσθηση οτι τα κάναμε λίγο{καλά η αλήθεια είναι πολύ} πρόχειρα τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό.Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.Και γενικότερα έχει γίνει συνήθεια στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. angry_red.gif

Ασχετο να μην ξεχάσουμε πάλι με τους φίλους μας τους Αρειανούς θα συναντηθούμε στο κύπελλο. icon_drunk.gif

Vas
QUOTE(lukos @ Oct 26 2009, 17:22 ) *
Πόσο ακόμα?

Οκ εφέτος με πολυ δυσκολία βγαίνουν τα φράγκα απο το χρηματοκιβώτιο του κ.Βωβού και είναι απολυτως καταννοητό.Αλλά όμως έχω την αίσθηση οτι τα κάναμε λίγο{καλά η αλήθεια είναι πολύ} πρόχειρα τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό.Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.Και γενικότερα έχει γίνει συνήθεια στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια. angry_red.gif

Ασχετο να μην ξεχάσουμε πάλι με τους φίλους μας τους Αρειανούς θα συναντηθούμε στο κύπελλο. icon_drunk.gif

Τελικά Μιλόσεβιτς.... αλλα μας είχαν πει, αλλα κάνουν.

Πρώτη εντύπωση είναι αρνητική. Δηλαδή άφησαν τον Νόντα για να πάρουν τον Ιγκορ;;

Από την άλλη πέρσι ο Γιαννάκης τον προτιμούσε από τον Σλούκα. Μήπως ξέρει κάτι ο Παναγιώτης;; Γενικώς έχω ακούσει καλές κριτικές για τον συγκεκριμένο παίκτη αλλά μπορεί να ανταπεξέλθει ευρωλίγκα;

ήθελα κάτι καλύτερο, και δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει. Μακάρι να βγω λάθος!!
kakos76lukos
QUOTE(Vas @ Oct 27 2009, 14:46 ) *
Τελικά Μιλόσεβιτς.... αλλα μας είχαν πει, αλλα κάνουν.

Πρώτη εντύπωση είναι αρνητική. Δηλαδή άφησαν τον Νόντα για να πάρουν τον Ιγκορ;;

Από την άλλη πέρσι ο Γιαννάκης τον προτιμούσε από τον Σλούκα. Μήπως ξέρει κάτι ο Παναγιώτης;; Γενικώς έχω ακούσει καλές κριτικές για τον συγκεκριμένο παίκτη αλλά μπορεί να ανταπεξέλθει ευρωλίγκα;

ήθελα κάτι καλύτερο, και δεν ξέρω αν μπορεί να ανταπεξέλθει. Μακάρι να βγω λάθος!!

Ποδοσφαιρικά υποστηρίζω τον Ολυμπιακό αλλά ....
.....είναι τραγικό λάθος να εξαρτόμαστε απο μια ομάδα τέτοιου επιπέδου.

Οκ μας τροφοδοτεί με καλούς παίκτες {Σειμπούτις,Μαυροκεφαλίδης,Πελεκάνος}αλλά παράλληλα μπορεί να δημιουργήσει καχυποψίες.Ισως να θέλει{?} έτσι ο Βωβος να αποτελέσει αντίβαρο σε κάπους ψιθυρους που προέρχονται απο την κατασκευή εμπορικού στο Βοτανικό αλλά και την εξαιρετική σχέση που έχει με την οικογενεια Γιαννακόπουλων.Δεν ξέρω.

Ωστόσο δεν πιστευω οτι είναι παίκτης που θα αλλάξει δραστικά τη ποιότητα της ομάδα μας.Πιθανόν να δώσει ανάσες στους υπάρχοντες γκάρντ.Θα δείξει,Αλλά ο προβληματισμός μου με τέτοιους είδους συμμαχίες παραμένει.Παίζεις με τη φωτιά.
a bullet for your head
Θετικοι στον ιο της νεας γριπης οι Πελεκανος & Καιμακογλου!!
Ηδη βρισκονται υπο στενη ιατρικη παρακολουθηση,ενω απο εξετασεις θα περασουν ολοι οι παικτες...
Το Μαρουσι ζητησε αναβολη του Κυριακατικου ματς κοντρα στον ΟΣΦΠ,ενω οι ανθρωπο του Αμαρουσιου βρισκονται σε συνεχη επικοινωνια με την Ευρωλιγκα...
Ελπιζω να μην προκυψει κατι σοβαροτερο στην υγεια των 2 παικτων και ευχομαι ολοψυχα ταχεια αναρρωση-ανακαμψη!!
http://www.sport-fm.gr/article/201776
Vas
η τραγικότητα του εσακε σε όλο το μεγαλείο...

Δηλαδή αν γινόταν αναβολή του αγώνα με τον ΟΣΦΠ θα υπήρχε κάποια αλοίωση πρωταθλήματος??

Πόσες φορές έχουν αναβάλει, αγώνες του Πάο ή Οσφπ για να τους βοηθήσουν σε περίπτωση ευρωπαικών αγώνων??

Κρίμα!

Ελπίζω ο Μαυροειδής να είναι καλά, αν και λογικά θα τον προστατέυσει και δεν θα τον κατεβάσει αν πονάει έστω και λίγο.

όλη η προσοχή πέφτει στον αγώνα με την Ρώμα. Τον Οσφπ είτε τον κερδίσουμε είτε χάσουμε δεν θα έχει καμία ουσιστική διαφορά πλιν του πρεστιζ...
a bullet for your head
QUOTE(Vas @ Oct 31 2009, 00:37 ) *
η τραγικότητα του εσακε σε όλο το μεγαλείο...

Δηλαδή αν γινόταν αναβολή του αγώνα με τον ΟΣΦΠ θα υπήρχε κάποια αλοίωση πρωταθλήματος??

Πόσες φορές έχουν αναβάλει, αγώνες του Πάο ή Οσφπ για να τους βοηθήσουν σε περίπτωση ευρωπαικών αγώνων??

Κρίμα!

Ελπίζω ο Μαυροειδής να είναι καλά, αν και λογικά θα τον προστατέυσει και δεν θα τον κατεβάσει αν πονάει έστω και λίγο.

όλη η προσοχή πέφτει στον αγώνα με την Ρώμα. Τον Οσφπ είτε τον κερδίσουμε είτε χάσουμε δεν θα έχει καμία ουσιστική διαφορά πλιν του πρεστιζ...

Να υποθεσω οτι ο ΕΣΑΚΕ δεν εκανε δεκτο το αιτημα του Αμαρουσιου για αναβολη?
Νομιζω οτι οι λογοι που συντρεχουν και πανω στους οποιους το Μαρουσι στηριξε αυτη του την αιτηση,οτι ειναι αρκετα σοβαροι και ο ΕΣΑΚΕ θα επρεπε να την εξετασει με περισσοτερη καταννοηση...
Ξερεις αν σε επιπεδο διοικησεων των 2 ομαδων,αν υπηρξε καποια επαφη και κοινοποιηση απο πλευρας Μαρουσιου προς τη πλευρα του ΟΣΦΠ,της καταστασης ετσι ως εχει?
Διοτι δεν μπορω να σκεφτω πως η διοικηση του ΟΣΦΠ και ο Γιαννακης,οτι θα ειχαν καποιο προβλημα..για να αναβληθει το ματς..
Συν το οτι αλλη βαρυτητα θα ειχε αυτο το αιτημα προς τον ΕΣΑΚΕ,αν γινοταν απο κοινου η καταθεση του...
mono maroussi
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 31 2009, 03:04 ) *
Να υποθεσω οτι ο ΕΣΑΚΕ δεν εκανε δεκτο το αιτημα του Αμαρουσιου για αναβολη?
Νομιζω οτι οι λογοι που συντρεχουν και πανω στους οποιους το Μαρουσι στηριξε αυτη του την αιτηση,οτι ειναι αρκετα σοβαροι και ο ΕΣΑΚΕ θα επρεπε να την εξετασει με περισσοτερη καταννοηση...
Ξερεις αν σε επιπεδο διοικησεων των 2 ομαδων,αν υπηρξε καποια επαφη και κοινοποιηση απο πλευρας Μαρουσιου προς τη πλευρα του ΟΣΦΠ,της καταστασης ετσι ως εχει?
Διοτι δεν μπορω να σκεφτω πως η διοικηση του ΟΣΦΠ και ο Γιαννακης,οτι θα ειχαν καποιο προβλημα..για να αναβληθει το ματς..
Συν το οτι αλλη βαρυτητα θα ειχε αυτο το αιτημα προς τον ΕΣΑΚΕ,αν γινοταν απο κοινου η καταθεση του...

Oυτε ο Ολυμπιακος συμφωνησε..φαινεται φοβηθηκε και αυτος το τρενο του αμαρουσιου και δεν ηθελε να μας αντιμετωπισει πληρης..Παντως πολλα μειον στον εσακε που δεν σεβεται την τριτη καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα.Δεν την στηριξε ουτε τοτε που ο Μπερτομεου την πεταξε στα προκριματικα ουτε τωρα που παικτες της εχουν προσβληθει απο την νοσο των χοιρων
a bullet for your head
QUOTE(mono maroussi @ Oct 31 2009, 01:12 ) *
Oυτε ο Ολυμπιακος συμφωνησε..φαινεται φοβηθηκε και αυτος το τρενο του αμαρουσιου και δεν ηθελε να μας αντιμετωπισει πληρης..

Αυτο ειναι ''καρατσεκαρισμενο''??
Εχει υπαρξει καποια επισημη ανακοινωση επι τουτου,απ την επισημη πλευρα του ΟΣΦΠ?
Ειλικρινα δεν θα ηθελα να πιστεψω,πως μπορει να ισχυει κατι τετοιο...
mono maroussi
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 31 2009, 02:15 ) *
Αυτο ειναι ''καρατσεκαρισμενο''??
Εχει υπαρξει καποια επισημη ανακοινωση επι τουτου,απ την επισημη πλευρα του ΟΣΦΠ?
Ειλικρινα δεν θα ηθελα να πιστεψω,πως μπορει να ισχυει κατι τετοιο...

Το διαβασα αλλα δεν κοβω και το χερι μου..Παντως αμα ηθελε κατι θα κανε και αυτος..Τεσπα η ομαδα παει χαλαρα αυριο για μια προπονηση πριν τον τελικο με Ρομα καθως ο Μπαρτζωκας θα προφυλαξει πολλους παικτες και θα πρεπει να δωσει ανασες σε Γκορντον και Κις
Vas
Πάμε ΣΕΦ με τσαμπουκά και χωρίς άγχος!!

Οτι είναι να γίνει ας γίνει. Μονο να προσέχουν, μην τραυματιστεί παλι κάποιος...

Ελπίζω με Ρομα να γυρίσουν, Καιμακ & Πελε....
mono maroussi
Για αλλη μια φορα ειμασταν ηρωικοι..με μιση ομαδα και χασαμε στο τελευταιο τετραλεπτο..φοβηθηκαμε να κερδισουμε..εκει που ισοφαρησαμε καναμε καποια λαθη και μερικα περιεργα σφυριγματα δεν μας αφησαν..παμε τωρα για τον τελικο με ρομα..γερα ρε μαρουσαραααα
YIANNIS83
Μπραβο στο Μαρούσι εχει κάνει μια πραγματικά καλη ομάδα.Είναι πολύ δεμένη ομάδα.Κρίμα που έχασε......
Vas
QUOTE(YIANNIS83 @ Nov 1 2009, 17:16 ) *
Μπραβο στο Μαρούσι εχει κάνει μια πραγματικά καλη ομάδα.Είναι πολύ δεμένη ομάδα.Κρίμα που έχασε......

Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι φέτος.

Με τόσα προβλήματα και κοντράρει στο ΣΕΦ τον Οσφπ στα ίσια!

Αν δεν υπήρχαν σφαλτσοσφυρίγματα, θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. ακόμα και έτσι όμως, στην ισοφάριση, έλειπε το καθαρό μυαλό. ίσως να μην το πίστεψαν. ίσως να έμειναν και από δυνάμεις...

Πάντως με γεμάτο ρόστερ, που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα???

Ο Μιλόσεβιτς δείχνει να έχει καρύδια! Δεν κολώνει, πέρνει προσπάθειες και πλέον είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει!

Ο Χομαν έδειξε ότι μπορεί να γίνει και σκορερ, ενώο Κένταλ είναι καλύτερος σε κάθς αγώνα!

Προσμένω την ώρα που η ομάδα θα είναι φουλ. Πάμε για μεγάλα πράγματα!!

Timemaster
QUOTE(Vas @ Nov 1 2009, 19:41 ) *
Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι φέτος.
Πάμε για μεγάλα πράγματα!!

Θα συμφωνήσω μαζί σου...
πολύ καλό παιχνίδι από το Μαρούσι αλλά όπως είπε και ο κόουτς δεν ήταν αρκετό.
Βασικά το Μαρούσι έχει την φιλοσοφία του αουτσάιντερ που θα τα δώσει όλα...
που θα παλέψει και εκτός από αυτό εδώ και αρκετά χρόνια φτιάχνει μια ισορροπημένη και σφιχτή ΟΜΑΔΑ.
Δηλαδή κάνει το αυτονόητο για ομάδα με χαμηλό μπάτζετ!
77.gif

Όμως πρέπει να πω πως και ο Ολυμπιακός είναι ένα φάντασμα των παιχτών του στα τρία παιχνίδια που τον είδα!
πραγματικό φάντασμα...
και δε αποδίδει ούτε στο 50% και παρόλα ταύτα νικάει μονάχα ένας από τους 16 παίχτες που έχει άμα ξυπνήσει!

Μετά και από την δεύτερη αγωνιστική και τα παιχνίδια της Ευρώπης σίγουρα το Μαρούσι είναι η ποιο φορμαρισμένη ομάδα (μαζί με τον Παναθηναικό) το ερωτηματικό είναι αν θα μπορέσει να συνεχίσει με αυτό το ρυθμό ή θα κάνει κοιλιά προς το τέλος!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ μη την πατήσετε όπως εμείς τα τελευταία χρόνια!
icon_wave.gif
Vas
Μαρούσι – Πάοκ το Σάββατο στις 17.00

Προβλέπετε δύσκολο παιχνίδι με πολλές δυσκολίες…

1. Κούραση παικτών
2. Ακόμα οι τραυματίες δεν έχουν επιστρέψει. Δεν ξέρω αν προλάβει ο Πελεκάνος να γυρίσει, ή ο διαμαντό να παίξει λίγο αφού ήταν στον πάγκο με Ρομα.
3. Η ψυχολογία του Πάοκ στα ύψη μετά τον αγώνα με τον Αρη
4. Μαρκόπουλος…

Πρέπει οι παίκτες να κρατήσουν την συγκέντρωσή τους. Είναι τρομερά δύσκολο μετά από τόσους συνεχόμενους αγώνες! Το προπονητικό team πρέπει να δουλέψει διπλοβάρδιες!!
Vas
Μαρουσι - Πάοκ : 76-72

Ματσαρα! Θα έλεγα το Μαρούσι ήταν τυχερό αφού μπήκαν οι βολές του Μαυροειδή στο τέλος!!

Αν συνεχίσει έτσι ο Μαυριειδής θα είναι έγκλημα να μην τον καλέσει στην εθνική!

Ο Πελεκάνος δείχνει να επανέρχετε ενώ και ο Διαμαντόπουλος έπαιξε αν και ήταν απελπιστικά άστοχος...

4 μέρες τώρα έχουμε για τον μεγαλύτερο αγώνα! Μέχρι τον επόμενο....

Ο Παοκ, αν πάρει στην θέση του Ειβερι τον Μιλισαλιεβιτς θα είναι στην 4αδα! ενώ στα play off εχει να γίνει χαμός. Ο Πάοκ επιστρέφει! Μακάρι να μην διαληθουν!
themoss
Πολυ ωραιο παιχνιδι. Bravo στο Μαρουσι που καταφερε να κερδισει.
kakos76lukos
Καλό ματσάκι σε ότι αφορά την εξέλιξη του αγώνα και κυρίως στο φινάλε. smiley.gif
Εξαιρετική η ατμόσφαιρα.
Για τον Παοκ να δηλώσω οτι σίγουρα θα είναι στην εξάδα, πολύ ανταγωνιστικός και στο μέλλον πολύ καλύτερος μόλις οι παίκτες του αφομοιώσουν τα συστήματα του κ.Σούλη.Σίγουρα θα χει καλές πιθανότητες για ευρωλίγκα μια και σπρωξιματάκια απο τους ρέφερι θα χει.Το Σάββατο μάλιστα κάποιος γκρι σεβάστηκε με το παραπάνω την ιστορία του δικέφαλου.

Για την ομάδα μου.
Μεα culpa.Εξαιρετικός και ηρωικός ο Κις.Μετά απο πολύ μέτρια περυσινή χρονιά εφέτος δίνει εξαιρετικό σόου. 41.gif
Δεν καταλαβαίνω την λατρεία του Μπαρτζιώκα για τον Χομαν.Οκ πολύ καλός αμυντικός με καλό σουτ απο μέση απόσταση αλλά το να μονοπωλεί στο χρόνο που παίζει τα συστήματα της ομάδας μας πάει πολύ.Ισως να μην έχω καυκούτσι μυαλό αλλά....πάει πολύ ρε γμτ μου.
Οκ ο Πελεκάνος θα παίξει πολύ δυναμικά σύντομα.Περιμένω μεγάλα ματς απο αυτόν.
Και ο Διαμαντόπουλος ελπίζω σύντομα να είναι παραγωγικός.Εχει αυτοπεποίθηση.Μπορεί να ήταν άστοχος 1/5 τρίποντα αλλά είμαι σίγουρος οτι οι καλές μέρες του θα ξανάρθουν.Μόνο να μην αργήσουν.Και γιατί ακόμη είναι τόσο σκούρος ρε παίδες?Το καλοκαίρι έχει φύγει.Και δεν είναι το σολάριουμ που.....Δεν ξέρω!
Vas
Πάλι καλά....

http://www.basketblog.gr//pages/ViewConten...amp;w=0&m=1

Πάμε κουρασμένοι σε μια δύσκολη έδρα... Λογικά το παιχνίδ θα είναι πιο χαμηλού ρυθμού σε σχέση με το Τρικαλα Πανελήνιος.

Αυτά τα παιχνίδια πρεπει να τα πάρουμε για να βγούμε 4αδα

50 ηρωικοι οπαδοί θα ακολουθήσουν την ομάδα! Η Μαρουσιώτικη φλόγα ξανα ανάβει και θα κάψει πολλούς!! icon_drunk.gif
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Dec 5 2009, 00:47 ) *
Πάλι καλά....

http://www.basketblog.gr//pages/ViewConten...amp;w=0&m=1

Πάμε κουρασμένοι σε μια δύσκολη έδρα... Λογικά το παιχνίδ θα είναι πιο χαμηλού ρυθμού σε σχέση με το Τρικαλα Πανελήνιος.

Αυτά τα παιχνίδια πρεπει να τα πάρουμε για να βγούμε 4αδα

50 ηρωικοι οπαδοί θα ακολουθήσουν την ομάδα! Η Μαρουσιώτικη φλόγα ξανα ανάβει και θα κάψει πολλούς!! icon_drunk.gif

καποιος θα λειπει απο το πουλμαν ομως 68.gif .χαχαχα
Vas
QUOTE(mono maroussi @ Dec 5 2009, 14:17 ) *
καποιος θα λειπει απο το πουλμαν ομως 68.gif .χαχαχα

rolleyes.gif θες να με χωρίσεις εσυ.... tongue.gif χαχα
kakos76lukos
Ευκολη νίκη επι των Τρικάλων με 81-69.Θυμίζω οτι στην πόλη της Θεσσαλίας πριν ενα μήνα ο Πανελληνιος έφτυσε αίμα για να κερδίσει εκεί.Τώρα είμαστε μαζί με Περιστέρι{!}και Πανελλήνιο στην τρίτη θέση με 4ν-2η.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν Καϊμακόγλου και Πελεκάνος{επιτέλους}ενώ η εμμονή του Μπαρτζιώκα με τον Χόμαν angry_red.gif παροιμιώδης.Οκ ο παίκτης στο συγκεκριμένο ματς ήταν ο κορυφαίος[βοήθησε και η πολύ χαμηλά ποιότητα των σένερ των Τρικάλων}.Αλλά ελπίζω να μην την πληρώσουμε στο μέλλον.Μπορεί να είμαι κακος,άμπαλος αλλά δεν με πείθει.Ισως να στείλουμε κάνα ψυχολόγο στον κόουτς για να τον δει?
Vas
QUOTE(lukos @ Dec 6 2009, 19:46 ) *
Ευκολη νίκη επι των Τρικάλων με 81-69.Θυμίζω οτι στην πόλη της Θεσσαλίας πριν ενα μήνα ο Πανελληνιος έφτυσε αίμα για να κερδίσει εκεί.Τώρα είμαστε μαζί με Περιστέρι{!}και Πανελλήνιο στην τρίτη θέση με 4ν-2η.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν Καϊμακόγλου και Πελεκάνος{επιτέλους}ενώ η εμμονή του Μπαρτζιώκα με τον Χόμαν angry_red.gif παροιμιώδης.Οκ ο παίκτης στο συγκεκριμένο ματς ήταν ο κορυφαίος[βοήθησε και η πολύ χαμηλά ποιότητα των σένερ των Τρικάλων}.Αλλά ελπίζω να μην την πληρώσουμε στο μέλλον.Μπορεί να είμαι κακος,άμπαλος αλλά δεν με πείθει.Ισως να στείλουμε κάνα ψυχολόγο στον κόουτς για να τον δει?

είσαι λίγο άδικος με τον Χομαν... Δεν λέω οτι είναι Πεκοβιτς αλλά παίζει σκληρή άμυνα, παίρνει ριμπαουντ, ενώ έχει βελτιωθεί σχετικά και στην επίθεση.

Στην ευρωλίγκα έχει σε 21.26 λεπτά, Μ.Ο. 9.5 πόντους, 4,5 ριμπ, 1,5 ασσιστ.
Ενώ στην Ελλαδα 11,4πον - 6,2ριμπ.

Ο Μαυροειδής έίναι καλύτερος επιθετικά ομως αμυντικά υστερει...

Τεσπα, Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στο 1ο δεκάλεπτο και μετά με συντήρηση κράτησε την διαφορά.

Μακάρι να κρατήσουμε την ίδια απόδοση και στον αγώνα με την Ολύμπια

Giorgos#4
QUOTE(lukos @ Dec 6 2009, 19:46 ) *

και ΚΟΛΟΣΣΑΡΑ βεβαιως!
kakos76lukos
QUOTE(Vas @ Dec 6 2009, 20:18 ) *
είσαι λίγο άδικος με τον Χομαν... Δεν λέω οτι είναι Πεκοβιτς αλλά παίζει σκληρή άμυνα, παίρνει ριμπαουντ, ενώ έχει βελτιωθεί σχετικά και στην επίθεση.

Στην ευρωλίγκα έχει σε 21.26 λεπτά, Μ.Ο. 9.5 πόντους, 4,5 ριμπ, 1,5 ασσιστ.
Ενώ στην Ελλαδα 11,4πον - 6,2ριμπ.

Επιπλέον ο Χόμαν είναι 9 ος σκόρερ στην ελληνική λίγκα,4ος ρημπάουντερ και 3ος στα μπλοκ.Οντως αξιοθαυμαστος.Ομως φιλτάτε βας ακόμη είναι πολύ νωρίς.Είναι κλισέ αλλά τα μαθηματικά είναι ενα ωραίο τέχνασμα για να λεει κανείς ψέμματα καλά ή να κρύψει πολλές αδυναμίες.Αναμφίβολα είναι βελτιωμένος επιθετικά σε σχέση με την τραγική του ικανότητα του σε σχέση με την πρώτη χρονιά που τον είχαμε αλλά θεωρώ έγκλημα οτι ο κόουτς να του δώσει τον ρόλο του ηγέτη.Στα κρίσιμα ματς για να κερδίσουμε το εισιτήριο για ευρωλίγκα και για την τετράδα θα το πληρώσουμε. Το παιδί[τι παιδί θηρίο ολόκληρο icon_drunk.gif }απλά δεν μπορεί να είναι ηγέτης και να αναλαμβάνει πολλές επιθέσεις.

Οκ για τον Μαυροειδή συμφωνώ οτι θέλει δουλειά στην άμυνα και πολύ μάλιστα και παράλληλα νομίζω οτι οφείλει να δουλέψει και την ψυχολογία του,να χει βρε αδελφέ περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Επίσης δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την αίσθηση οτι ο κόουτς δεν πολυεμπιστευεται τα χαμηλά σχήματα στην ελληνική λίγκα.Γιατί όχι?Δεν πολυθυμάμαι να ΜΗΝ παίζουν και ο Μαυροειδής και ο Χόμαν.
Vas
QUOTE(lukos @ Dec 8 2009, 17:43 ) *
Επίσης δεν είμαι σίγουρος αλλά έχω την αίσθηση οτι ο κόουτς δεν πολυεμπιστευεται τα χαμηλά σχήματα στην ελληνική λίγκα.Γιατί όχι?Δεν πολυθυμάμαι να ΜΗΝ παίζουν και ο Μαυροειδής και ο Χόμαν.

Βασικά ο Μπαρτζώκας είναι τρομερά σταθερός στα σχήματα του...

Δηλαδή, κάθε παίκτης έχει την δική του θέση. Αν εξαιρέσεις το 1-2 οπου εναλάσονται Κις,Λούκας,Μιλόσεβιτς,Μπατής οι άλλες θέσεις έχουν μόνιμα 2 παίκτες.

Π.χ. Δεν θα δεις σχεδόν ποτέ Μαυροειδή & Χομαν στην ιδια πεντάδα. τον Καιμακ στο 3 ή τον Καλαθη στο 4.... ή τον Πελεκάνο στο 2.... Σχήματα που στο παρελθον τα βλέπαμε. Ακομα και 3 γκαρντ το ειχαμε δει μόνο στον αγώνα με την Ταου. Τώρα αυτό δεν ξέρω πόσο καλό είναι. Απο την μία κάθε παίκτης έχει το δικό του ρόλο από τη άλλη η ομάδα δείχνει να μη είναι πολύ ευέλικτη στα σχήματα....
kakos76lukos
Βας είσαι απόλυτα ευστοχος.[όχι για τον Χόμαν αλλά για την τακτική του κόουτς}.

Και γω δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό ή κακό αυτό.
Υποψιάζομαι οτι έτσι ναι μεν η ομάδα έχει μια σταθερότητα και προσανατολισμό και πιθανόν ο κάθε παίκτης να αποδίδει καλύτερα ατομικά έτσι αλλά μπορεί να γίνουμε πολύ προβλέψιμοι.Και αυτό ειδικά στα κρίσιμα ματς[στα play off]να μας κοστίσει.Δεν συμφωνείς?Αλλωστε όταν κάποιες ομάδες είναι σε ισορροπία αυτή που μπορεί να αποκτήσει ενα πλεονέκτημα είναι εκείνη η ομάδα που θα καταφέρει να αφνιδιάσει τον αντίπαλο.

Να αναφέρω οτι προσωπικά εμένα δεν με πειράζει τα κοντά σχήματα και ειδικότερα στα τελευταία λεπτά.Αλλωστε το ρευμα στη σύγχρονη εποχή είναι {παραδείγματος χάρης έτσι}του στυλ του παο με πολλά γκαρντ.

Vas
Για πρώτη φορά μετά τον αγώνα με τον Αρη στην ευρωλίγκα θα κατεβάσουμε ετοιμοπόλεμη 12αδα!! (τραυματίες είναι ακόμα ο Κουμπούρας, έλεγαν θα είναι ετοιμος τον Δεκέμβρη αλλά δεν το βλέπω, και ο Κενταλ, μαλλον Φλεβάρη...

Λογικά αν πάει καλά το παιχνίδι θα πάρει λεπτά και ο Αριγκμπάμπου... Ο Διαμαντο θα παιξει κανα 10 λεπτο και όλοι οι άλλοι γύρω στα 20 λεπτά...

Ο Πανιώνιος με την προσθήκη του Ερτζεγκ έχει δυναμώσει πολύ μέσα στην ρακέτα. Αν του βγει το ματς και του Καλαμπόκη... Θέλει πολύ προσοχή, γιατί και το μυαλό όλων μας είναι απ΄τώρα στην Ρώμη!!
greeneyes13
Μπράβο στο μαρούσι για σήμερα!
Vas
Φωναζα να παρουμε τον Ερτζεγκ αλλα κανείς δεν με άκουγε!! rolleyes.gif

2.09 και είναι το απόλυτο 4άρι ακόμα και για ομάδες που παίζουν ευρωλίγκα! Αν αντι του Νατζφει ειχαν παρει αυτόν, θα μιλάγαμε από τώρα για τις αντιπάλους του TOP 16...

Τελος πάντων... η ομάδα έδειξε ΟΜΑΔΑ και όταν προηγήθηκε ο Πανιώνιος έπαιξαν σοβαρά για 3 λεπτά και ήρθε η νίκη. Το καλό είναι ότι ο Πελεκάνος δείχνει να συνέρχετε ενώ ο Διαμαντο ήταν στην αρχική 5άδα... Ο Μιλόσεβιτς πολύ καλός.

Για μεγάλο διάστημα παίξαμε με 3 γκαρντ, κάτι που δεν βγήκε, ενώ έπρεπε να περάσουν 35 λεπτά αγώνα για να αποφασίσει ο Μπαρτζώκας να βάλει τον Χομαν πάνω στο Ερτζεγκ! Πάλι καλά.

Για να λέμε πάντως όλη την αλήθεια, οι παικτες τα βλέπουν αυτα τα παιχνίδια και λιγο αγγαρεία, ενώ οι αντίστοιχοι του Πανιωνίου δίνουν τα πάντα για να κερδίσουν μια ομάδα ευρωλίγκας.

pivot
QUOTE(Vas @ Dec 12 2009, 20:30 ) *
Για να λέμε πάντως όλη την αλήθεια, οι παικτες τα βλέπουν αυτα τα παιχνίδια και λιγο αγγαρεία, ενώ οι αντίστοιχοι του Πανιωνίου δίνουν τα πάντα για να κερδίσουν μια ομάδα ευρωλίγκας.

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; smiley.gif
Vas
QUOTE(pivot @ Dec 12 2009, 21:11 ) *

Για την αγγαρία ή για τους αντιπαλους?? rolleyes.gif
mono maroussi
QUOTE(pivot @ Dec 12 2009, 23:11 ) *

ματς απο τα παλια την αλλη κυριακη..Περιστερι-Μαρουσι 77.gif .Για μενα το Μαρουσι ειναι ο συνεχιστης του Περιστεριου που ειχε καταφερει μεγαλα πραγματα μεχρι το 2003.Το Μαρουσι πετυχε περισσοτερα αλλα το Περιστερι το χω πολυ ψηλα.Απο ομαδες προαστιων το θεωρε μακραν τη δευτερη καλυτερη μετα το Μαρουσι
kaukasios
QUOTE(mono maroussi @ Dec 13 2009, 00:47 ) *
ματς απο τα παλια την αλλη κυριακη..Περιστερι-Μαρουσι 77.gif .Για μενα το Μαρουσι ειναι ο συνεχιστης του Περιστεριου που ειχε καταφερει μεγαλα πραγματα μεχρι το 2003.Το Μαρουσι πετυχε περισσοτερα αλλα το Περιστερι το χω πολυ ψηλα.Απο ομαδες προαστιων το θεωρε μακραν τη δευτερη καλυτερη μετα το Μαρουσι

εχεις απολυτο δικιο.η διαφορα ειναι οτι το περιστερι εχει περισσοτερους οπαδους.αν το μαρουσι ειχε μεγαλυτερη υποστηριξη απο τον κοσμο θα καταφερνε ακομα περισσοτερα.
pivot
QUOTE(mono maroussi @ Dec 13 2009, 00:47 ) *

Το Μαρούσι έκανε την πορεία του όταν "έφυγε από τη μέση" το Περιστέρι με το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
Δεν είμαι σίγουρος αν θα έκανε αυτή τη πορεία αν το Περιστέρι συνέχιζε και μετά το 2002, χωρίς προβλήματα, με την δυναμική που είχε τότε.

Το Μαρούσι το συμπαθώ και αυτά τα χρόνια που το Περιστέρι δεν ήταν στην Α1 έχω έρθει στο γήπεδο σας αρκετές φορές για να βλέπω παιχνίδια. Αλλά πρέπει να πούμε μια αλήθεια. Το Περιστέρι κατάφερε ότι κατάφερε μέσα από την δικιά του παραγωγική διαδικασία στηριζόμενο στις δικές του δυνάμεις. Αντίθετα το Μαρούσι οφείλει εν πολλοίς την "ύπαρξή" του στη παρουσία του Βωβού.

Θυμάμαι στις αρχές της δεκαετίας του '90 σε μια συζήτηση τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τον παλιό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος τότε ήταν στην διοίκηση του Μαρουσιού να λέει, ότι το όνειρό του είναι να καταφέρει το Μαρούσι να γίνει σαν το Περιστέρι.

Αυτή τη στιγμή βεβαίως το Μαρούσι εχει καλύτερη ομάδα.
Vas
QUOTE(pivot @ Dec 13 2009, 19:19 ) *
Το Μαρούσι έκανε την πορεία του όταν "έφυγε από τη μέση" το Περιστέρι με το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
Δεν είμαι σίγουρος αν θα έκανε αυτή τη πορεία αν το Περιστέρι συνέχιζε και μετά το 2002, χωρίς προβλήματα, με την δυναμική που είχε τότε.

Το Μαρούσι το συμπαθώ και αυτά τα χρόνια που το Περιστέρι δεν ήταν στην Α1 έχω έρθει στο γήπεδο σας αρκετές φορές για να βλέπω παιχνίδια. Αλλά πρέπει να πούμε μια αλήθεια. Το Περιστέρι κατάφερε ότι κατάφερε μέσα από την δικιά του παραγωγική διαδικασία στηριζόμενο στις δικές του δυνάμεις. Αντίθετα το Μαρούσι οφείλει εν πολλοίς την "ύπαρξή" του στη παρουσία του Βωβού.

Θυμάμαι στις αρχές της δεκαετίας του '90 σε μια συζήτηση τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τον παλιό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος τότε ήταν στην διοίκηση του Μαρουσιού να λέει, ότι το όνειρό του είναι να καταφέρει το Μαρούσι να γίνει σαν το Περιστέρι.

Αυτή τη στιγμή βεβαίως το Μαρούσι εχει καλύτερη ομάδα.

Με εξαίρεση την πρώτη παράγραφο ( η οποία είναι ψιλουποθετική) συμφωνώ 100%

kakos76lukos
Μεχρι στιγμή η ομάδα μας τα πάει πολύ καλά. icon_headbang.gif
Είμαστε στη τρίτη θέση μαζί με τον Παννελήνιο με 8νίκες/2ήττες.Μάλιστα οι ήττες ήταν απο Παο και Θρύλο εκτός.
Μάλιστα περάσαμε και απο δυο δύσκολες έδρες του Περιστερίου και Ρόδου και όπως πάνε τα πράγματα είμαστε εκτός απροόπτου στη τετράδα smilie_schal1.gif και έχουμε και πολλές καλές πιθανότητες για τρίτη θέση.Αμα νικήσουμε τους δυο πρωτοπόρους της ελληνικής λίγκα μας βλέπω και κορυφή μια και τους έχουμε εντός smiley.gif

Πάντως το ελληνικό πρωτάθλημα εφέτος είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και σκληρό κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στη θέση που είμαστε τώρα.Η Αεκ και ο Παοκ είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί εφέτος,Περιστέρι και Κολοσσός έχουν μεγάλες δυνατότητες ενώ Πανιώνιος και Πανελλήνιος έχουν πολύ ποιοτικό ρόστερ.Μακάρι εφέτος να κάνουν και κάποιες ήττες και οι δυο προτωπόροι της ελληνικής λίγκας που απέχουν ωστόσο πολύ απο όλες τις υπόλοιπες ομάδες ώστε .......να έχουμε καλύτερες πιθανότητες εμεις σε περίπτωση γκέλας ώστε να αγγίξουμε κορυφή. icon_drunk.gif

Αντε Μαρουσάρα τρέλανε μας ξανά και ξανά. biggrin.gif
Vas
QUOTE(lukos @ Jan 4 2010, 16:48 ) *
Μεχρι στιγμή η ομάδα μας τα πάει πολύ καλά. icon_headbang.gif
Είμαστε στη τρίτη θέση μαζί με τον Παννελήνιο με 8νίκες/2ήττες.Μάλιστα οι ήττες ήταν απο Παο και Θρύλο εκτός.
Μάλιστα περάσαμε και απο δυο δύσκολες έδρες του Περιστερίου και Ρόδου και όπως πάνε τα πράγματα είμαστε εκτός απροόπτου στη τετράδα smilie_schal1.gif και έχουμε και πολλές καλές πιθανότητες για τρίτη θέση.Αμα νικήσουμε τους δυο πρωτοπόρους της ελληνικής λίγκα μας βλέπω και κορυφή μια και τους έχουμε εντός smiley.gif

Πάντως το ελληνικό πρωτάθλημα εφέτος είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό και σκληρό κάτι που δίνει μεγαλύτερη αξία στη θέση που είμαστε τώρα.Η Αεκ και ο Παοκ είναι πολύ πιο ανταγωνιστικοί εφέτος,Περιστέρι και Κολοσσός έχουν μεγάλες δυνατότητες ενώ Πανιώνιος και Πανελλήνιος έχουν πολύ ποιοτικό ρόστερ.Μακάρι εφέτος να κάνουν και κάποιες ήττες και οι δυο προτωπόροι της ελληνικής λίγκας που απέχουν ωστόσο πολύ απο όλες τις υπόλοιπες ομάδες ώστε .......να έχουμε καλύτερες πιθανότητες εμεις σε περίπτωση γκέλας ώστε να αγγίξουμε κορυφή. icon_drunk.gif

Αντε Μαρουσάρα τρέλανε μας ξανά και ξανά. biggrin.gif

Φίλε Lukos (το έγραψα και αλλού) αρχίζει και με προβληματίζει το γεγονός ότι κερδίζουμε τα τελευταία παιχνίδια στο πόντο…

Πάοκ, Αεκ, Πανιώνιος, Κολλοσός, Περιστέρι έχουν κερδιθεί όλα στα τελευταία 2-3 λεπτά.

Από την μία αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει πλέον χαρακτήρα πρωταγωνίστριας (μπορώ να κερδίσω τους πάντες), και ότι έχει μεγάλο βάθος (εκεί που θέλει περισσότερη ενέργεια, και ψυχραιμία την έχουμε).

Από την άλλη, με προβληματίζει το ότι δεν μπορούμε να επιβάλουμε εύκολα τον ρυθμό μας. Να πάρουμε μια διαφορά ασφαλείας και μετά να δούμε χαλαρά το παιχνίδι. Ίσως σ’αυτό να οφείλετε βέβαια και η παράλληλη καταπληκτική πορεία που έχουμε και στις 2 διοργανώσεις αφού κρατάμε χαμηλά τον ρυθμό και οι παίκτες δεν εξουθενώνονται…

Ελπίζω σε περίπτωση που πάει στραβά η ευρωλίγκα και δεν προκριθούμε στους 16, οι παίκτες να μην ξεφουσκώσουν, αφού μέχρι τα playoff ουσιαστικά θα παίζουν χωρίς κάποιο στόχο, αφού η 4άδα είναι κατά 99% σίγουρη…
kakos76lukos
Δεν είναι κακό που κερδίσαμε έστω και πολύ δύσκολα αυτές τις ομάδες.Δεν είμαστε Ρεαλ,Μακάμπι για να ισοπεδώνουμε όλους.Οντως θα υπάρξει προβληματισμός αν αποκλειστούμε στην ευρωλίγκα μια και όντως οι παίκτες να χαλαρώσουν αλλά απο την άλλη πιστευω οτι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες,γουστάρουν την ομάδα μας και θέλω να πιστευω οτι είναι πολύ εγωιστές και ανταγωνιστικοί ώστε να εφυσυχάσουν.

Ολα θα κριθούν στα play off.Εχουμε κλειδώσει όπως λες την τετράδα,πολλές και καλές πιθανότητες για 3η θέση αλλά ανυσυχώ πάντως για την άνοιξη.Εικάζω οτι ο κόουτς μας δεν θα μας παρουσιάσει κάποια νέα τρικ ή εκπλήξεις στα plAY OFF.Θα βασιστεί μάλλον στο ταλέντο των παικτών και στις δυνατότητες που έχει το Μαρούσι σαν ομάδα.Αλλά αμα παίξουμε με τον Κατσικάρη στους προημιτελικούς τα πράγματα θα είναι πολύ ζόρικα.Πρόσεχε δεν λέω Αρη,αλλά ΚΑΤΣΙΚΑΡΗ. Σου θυμίζω οτι τον έχουμε αντιμετωπίσει δυο φορές με Γιαννάκη στον πάγκο και πλεονέκτημα έδρας και τις δυο φορές χάσαμε.Την πρώτη στους ημιτελικούς την περίοδο 2004-2005 όπου χάσαμε με 3-1 και αργ'οτερα στη σαιζόν 2005-2006 πάλι ο Κατσικάρης μας απέκλεισε παρότι και τότε είχαμε το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην ομάδα του στην Ντιναμό Αγιας Πετρούπολης.Ολους τους άλλους σε οτι αφορά για την προκριση στους ημιτελικούς τους περνάμε ευκολα ή δύσκολα.Αλλά τον Αρη?Γιατί να ξέρεις οτι είναι πολύ πιθανό αυτό το σενάριο η συνάντηση μας με τους καλούς μας πελάτες. rolleyes.gif Θα δούμε.

Στη επόμενη εντός έδρας που θα γίνει την Κυριακή 10/1/09 στις 16.00 θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα της Ολύμπιας.Οπότε ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα ο κόουτς ενόψει Μακάμπι και να μας χαρίσει μια άνετη νίκη.
Nik7
πηγα χθες για πρωτη φορα στο γηπεδο του αμαρουσιου στον αγ.Θωμα.
οι εντυπωσεις μου:

1. απιστευτα μικρο γηπεδο! δεν πρεπει να χωρα πανω απο 1500!
ουτε σχολικο γηπεδο ναταν!

2. το πολυ καλο ροστερ του αμαρουσιου σε συνδιασμο με το οργανωμενο και μεστο παιχνιδι του.
μπραβο στη διοικηση κ το τεχνικο τιμ που με λιγα σχετικα κεφαλαια εφτιαξαν μια τοσο καλη ομαδα.

3. ντροπη για τον προεδρο που αντι να δινει πρωτος το παραδειγμα, ΚΑΠΝΙΖΕ επιδεικτικα μπροστα σε ολους κατα τη διαρκεια του αγωνα. τετοια απαξιωση για το νομο και για την υγεια των αθλητων; υπαρχουν και μικρα παιδια προεδρε! περιμενα κατι καλυτερο απο σενα.

4. οι φοργουρντ του αμαρουσιου ειναι ολοι εξαιρετικοι.
μαυροειδης, νατζφει, καιμακογλου ανετα στελεχωναν ΠΑΟ ή ολυμπιακο.
για την ακριβια, με χαρα θα βλεπα καποιον απ τους 3 του χρονου στην ομαδα μου (ΠΑΟ).
καθενας εχει τα + και - του βεβαια.

5. οτι παρα το γεγονος οτι το γηπεδο ειναι λιλιπουτειο, ηταν σχεδον αδειο!!!
τοση αδιαφορια; το εισιτηριο κοστιζει 10ευρω μονο! για παιδια ειναι η τελεια κυριακατικη εξοδος κατα τη γνωμη μου.
οι γονεις πρεπει να το προωθησουν (τα παιδια εχουν εισοδο δωρεαν).

6. η αθλιοτητα του επιπεδου των ελληνων παικτων της λαρισας. αστα να πανε.

α και κατι ακομη!

μπραβο στα παιδια με το ταμπουρλο πισω απο τη μπασκετα που βλεπει προς κηφησιας για το κεφι τους και το ρυθμο τους!
μου φανηκαν αυτο που λεμε 'οπαδοι με την καλη εννοια'!
greeneyes13
QUOTE(Nik7 @ Jan 11 2010, 15:32 ) *
οι εντυπωσεις μου:

2. το πολυ καλο ροστερ του αμαρουσιου σε συνδιασμο με το οργανωμενο και μεστο παιχνιδι του.
μπραβο στη διοικηση κ το τεχνικο τιμ που με λιγα σχετικα κεφαλαια εφτιαξαν μια τοσο καλη ομαδα.

3. ντροπη για τον προεδρο που αντι να δινει πρωτος το παραδειγμα, ΚΑΠΝΙΖΕ επιδεικτικα μπροστα σε ολους κατα τη διαρκεια του αγωνα. τετοια απαξιωση για το νομο και για την υγεια των αθλητων; υπαρχουν και μικρα παιδια προεδρε! περιμενα κατι καλυτερο απο σενα.

για την ακριβια, με χαρα θα βλεπα καποιον απ τους 3 του χρονου στην ομαδα μου (ΠΑΟ).

τοση αδιαφορια; το εισιτηριο κοστιζει 10ευρω μονο! για παιδια ειναι η τελεια κυριακατικη εξοδος κατα τη γνωμη μου.

α και κατι ακομη!

μπραβο στα παιδια με το ταμπουρλο πισω απο τη μπασκετα που βλεπει προς κηφησιας για το κεφι τους και το ρυθμο τους!

Νομίζω χωράει 1350 άτομα
Nik7
QUOTE(greeneyes13 @ Jan 11 2010, 13:34 ) *
Νομίζω χωράει 1350 άτομα

απιστευτο μου φαινεται για Α1.
καλα απο την TV μοιαζει αρκετα μεγαλυτερο!
επισης η αποσταση του αγ.χωρου απο τα κιγκλιδωματα ειναι επικινδυνα μικρη!
Vas
QUOTE(Nik7 @ Jan 11 2010, 15:32 ) *
οι εντυπωσεις μου:

α και κατι ακομη!

1. η επίσημη χωρητικότητα είναι 1350 όπως λέει και η greeneyes. Αλλά χωράει αρκετούς περισσότερους… Πρακτικά με την εμπειρία μου στα γήπεδα, άμα τιγκαρει μπορεί να φτάσει και τα 1900-2000 άτομα…
3. Η απαγόρευση του καπνίσματος είναι εντελώς ανύπαρκτη… Ακόμα και εμένα (που καπνίζω) με πειράζει…
5. όντως δεν είχε πολύ κόσμο… ελπίζω την Πέμπτη να ξανάρθεις και να έχει αρκετά περισσότερο!
Nik7
QUOTE(Vas @ Jan 11 2010, 14:26 ) *
1. η επίσημη χωρητικότητα είναι 1350 όπως λέει και η greeneyes. Αλλά χωράει αρκετούς περισσότερους… Πρακτικά με την εμπειρία μου στα γήπεδα, άμα τιγκαρει μπορεί να φτάσει και τα 1900-2000 άτομα…
3. Η απαγόρευση του καπνίσματος είναι εντελώς ανύπαρκτη… Ακόμα και εμένα (που καπνίζω) με πειράζει…
5. όντως δεν είχε πολύ κόσμο… ελπίζω την Πέμπτη να ξανάρθεις και να έχει αρκετά περισσότερο!

ναι λεω ναρθω για πολλους λογους.
1. η μακαμπι ειναι μεγαλη ομαδα κ παιζει ενδιαφερον μπασκετ.
2. το μαρουσι παιζει πολυ καλα κ ειναι ευχαριστηση να βλεπεις τα συστηματα του.
3. επειδη παω με τον ανηψιο μου που ναι 11 χρονων δε θελω να παω σε ντερμπυ γιατι τα πραγματα αγριευουν κ δεν κανει για παιδια.
4. δε θα χει παρα πολυ κοσμο, οποτε το τσιγαρο καπως μπορεις να το αποφυγεις αλλαζοντας θεση (αυτο που λεμε τ'αγρια διωχνουν τα ημερα...)
greeneyes13
QUOTE(Nik7 @ Jan 11 2010, 15:37 ) *
απιστευτο μου φαινεται για Α1.
καλα απο την TV μοιαζει αρκετα μεγαλυτερο!
επισης η αποσταση του αγ.χωρου απο τα κιγκλιδωματα ειναι επικινδυνα μικρη!

χα χα έχεις δίκιο,πέρυσι είχα πάει στον αγώνα μαρούσι - πάο και επειδή έφτασα τελευταία στιγμή έκατσα πίσω απ τον πάγκο του παναθηναικού,με αποτέλεσμα να δω τον χάρο με τα μάτια μου όταν ο πέκοβιτς πήγε να κλωτσήσει τιν καρέκλα μπροστά μου!!!!!! smiley.gif

Υ.Γ:την πέμπτη ο αγώνας είναι στο οακα μην κάνεις κανένα λάθος και πας αγ.θωμά smiley.gif
Nik7
QUOTE(greeneyes13 @ Jan 11 2010, 16:08 ) *
χα χα έχεις δίκιο,πέρυσι είχα πάει στον αγώνα μαρούσι - πάο και επειδή έφτασα τελευταία στιγμή έκατσα πίσω απ τον πάγκο του παναθηναικού,με αποτέλεσμα να δω τον χάρο με τα μάτια μου όταν ο πέκοβιτς πήγε να κλωτσήσει τιν καρέκλα μπροστά μου!!!!!! smiley.gif

Υ.Γ:την πέμπτη ο αγώνας είναι στο οακα μην κάνεις κανένα λάθος και πας αγ.θωμά smiley.gif

ενταξει τα ξερω, ευχαριστω παντως!
mono maroussi
QUOTE(Nik7 @ Jan 11 2010, 19:15 ) *
ενταξει τα ξερω, ευχαριστω παντως!

Την πεμπτη μην φοβαστε το Οακα θα χει πολυ κοσμο..Παντως για το γηπεδο αν και μικρο ειναι απο τα πιο συγχρονα στην Α1 και οπως ειπε ο Βας αμα γεμισει χωραει 1700-1800 ατομα(τοσο ηταν το ρεκορ το 2001 στον ημιτελικο του σαπορτα με την ουνιξ καζαν).Αμα το συγκρινεις με του πανελληνιου,της καβαλας,του κολοσσου,των τρικαλων και του πανιωνιου ειναι πολυ καλυτερο...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.