Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ημιτελικοί Ολυμπιακών Αγώνων
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2
Vas
όντως λάθος...

10 κατσίκια... Μόνο Λεμπρον και Κομπε έχουν σουτ.... Μην μου πείτε τίποτα για Wade, Carmelo, Μπος κλπ μόνο από καρφώματα...
treathitch
Αυτά τα κωλόπαιδα συνεχίζουν να τρομοκρατούνται όταν το ματς έρχεται στα ίσια ακόμη και στα προαποφασισμένα παιχνίδια. Κρίμα που θα δούμε τα ίδια και με την Ισπανία. Ο ημιτελικός, πάντως, μετετράπη από κλασικό ματς σε μαύρη σελίδα στην ιστορία του αθλήματος

Συγχαρητήρια στην Αργεντινή που με διέψευσε. Η μεγαλύτερη ομάδα της δεκαετίας με τα χέρια κάτω

Συγχαρητήρια στον αγαπημένο μου παίκτη που συνεχίζει να αποδεικνύει ότι είναι το καλύτερο πάουερ φόργουορντ στο international basketball
red pyramid88
Έχει ο LeBron σούτ και δεν έχει ο 'Mello??? rolleyes.gif Ή ο Deron, ο Paul ή ο Redd???οκ.......

@green Warrior: δεύτερη φορά στον 21ό αιώνα έχοντας ήδη 12 χρυσά σε ολυμπιάδες wink.gif

Τεσπά, κουρασμένοι φάνηκαν σήμερα, περιμένουμε το τελικό με την Ισπανία να δούμε τι θα γίνει.
McRae
εχει ξεφυγει τελειως η κατασταση.."μαυρα κατσικια"? 68.gif

ωραιες μπασκετικες αναλυσεις
morfi
QUOTE(treathitch @ Aug 22 2008, 19:20 ) *
Αυτά τα κωλόπαιδα συνεχίζουν να τρομοκρατούνται όταν το ματς έρχεται στα ίσια ακόμη και στα προαποφασισμένα παιχνίδια. Κρίμα που θα δούμε τα ίδια και με την Ισπανία. Ο ημιτελικός, πάντως, μετετράπη από κλασικό ματς σε μαύρη σελίδα στην ιστορία του αθλήματος

+1 warn για χαρακτηρισμό. Ηρεμήστε σας παρακαλώ...

QUOTE(Vas @ Aug 22 2008, 19:20 ) *
όντως λάθος...

10 κατσίκια...

Πρώτη φορά βλέπω άμπαλους να πιέζουν στην άμυνα, να δημιουργούν λάθη και να κυκλοφορύν τη μπάλα στην επίθεση.

Θα ήθελα επίσης να ακούσω εξήγηση γιατί ο Κιντ, ένας από τους καλύτερους οργανωτές ever και ο Πρινς, από τους καλύτερους ρολίστες που σε ότι κάνει είναι καλός, είναι άμπαλοι.

Μόνο Λεμπρον και Κομπε έχουν σουτ.... Μην μου πείτε τίποτα για Wade, Carmelo, Μπος κλπ μόνο από καρφώματα...

O Ρεντ είναι από τους καλύτερους σουτέρ. Oι Πολ και Γουίλλιαμς αρκετά καλοί και ο Καρμέλο κάθε φορά το δείχνει. Επίσης, που είδες ότι έχει σουτ ο ΛεΜπρόν;

ΥΓ Χαρακτηρισμοί τύπου "κατσίκια" να λείπουν. Την επόμενη φορά θα πέσει warn.
Gravedigger
QUOTE(Vas @ Aug 22 2008, 19:11 ) *
ΑΝΤΕ VAMOS ESPAGNA!!!

Το μπάσκετ που παίζει η USA ειναι βαράμε (στου Κουτρούλη το γάμο) και μετά πέρνουμε επιθετικό!

βρήκαν 12 μαύρα κατσίκια και αρχίζουμε...

Τεσπα, ελπλίζω να παίξει και ο Καλδερόν με την Ισπανία, να ανέβει και ο Ναβάρο μπας και σωθεί το μπάσκετ!!

Αφού μπορούν και κερδίζουν με τα επιθετικά rebound καλά κάνουν.Αν μπορούν ας το κάνουν και οι άλλοι.
Επίσης....Εσύ δεν είσαι που μετά από 1 αγώνα είχες εντυπωσιαστεί από τον Γλυνιαδάκη?Οπότε λίγο ειρωνία δεν είναι να αποκαλείς τους Αμερικάνους κατσίκια?

ΥΓ.Από την Ισπανία θα σωθεί το basket?Των μη-με-ακουμπάτε-τινάζομαι?
NBAholic
It's 1984 all over again. Όπως στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες, οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν στον τελικό τους Ισπανούς, τους οποίους είχαν αντιμετωπίσει και στην πρώτη φάση. Τότε τα σκορ ήταν 101-68 και 96-65. Τώρα, μετά το παρεμφερές 119-82, λέγεται ότι οι Ισπανοί προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη στα μάτια των Αμερικανών (μια φήμη λέει ότι ο Ρενέσες, μετά τον αγώνα, ρώτησε τους Ισπανούς παίκτες αν "οι Αμερικανοί το έχαψαν"). Είναι γεγονός ότι τέτοιο σκορ δε θα πρέπει να περιμένουμε στους τελικούς, ωστόσο αναμένω νίκη των Αμερικανών με 15.
Vas
QUOTE(morfi @ Aug 22 2008, 19:31 ) *
Θα ήθελα επίσης να ακούσω εξήγηση γιατί ο Κιντ, ένας από τους καλύτερους οργανωτές ever και ο Πρινς, από τους καλύτερους ρολίστες που σε ότι κάνει είναι καλός, είναι άμπαλοι.
O Ρεντ είναι από τους καλύτερους σουτέρ. Oι Πολ και Γουίλλιαμς αρκετά καλοί και ο Καρμέλο κάθε φορά το δείχνει. Επίσης, που είδες ότι έχει σουτ ο ΛεΜπρόν;

ΥΓ Χαρακτηρισμοί τύπου "κατσίκια" να λείπουν. Την επόμενη φορά θα πέσει warn.

Το κατσίκια είναι χαιδευτικό... smile.gif

Εγώ βλέπω στους αγώνες στην Ολυμπιάδα ο Κόμπε και ο Λεμπρον να είναι οι παίκτες που κάνουν την διαφορά. όλοι οι άλλοι είναι μόνο μυς και άλμα στο Θεό. Ο Καρμέλο που λέτε δεν έχει σουτ. Πόσα έβαλε σήμερα με Αργεντινή??

Αφού μπορούν και κερδίζουν με τα επιθετικά rebound καλά κάνουν.Αν μπορούν ας το κάνουν και οι άλλοι.
Επίσης....Εσύ δεν είσαι που μετά από 1 αγώνα είχες εντυπωσιαστεί από τον Γλυνιαδάκη?Οπότε λίγο ειρωνία δεν είναι να αποκαλείς τους Αμερικάνους κατσίκια?

ΥΓ.Από την Ισπανία θα σωθεί το basket?Των μη-με-ακουμπάτε-τινάζομαι?

Πειράζει που θέλω να νικήσει η Ισπανία? Δεν το κατάλαβα!
Δεν θυμάμε να έγραψα για Γλυνιαδάκη κάτι συγκεκριμένο... Αλλα και αν έγραψα θα το άξιζε .... tongue.gif
McRae

l

συμφωνω..το ματσακι ηταν στημενο απο τους διαιτητες οπως εκεινο του 2004 με τα ανυπαρκτα φαουλ στον Duncan.αλλαξαν τα κοζια φαινεται στη Φιμπα...παντως κουκλοθεατρα,ματς που τα εχασαν επιτηδες οι αντιπαλοι και σημερα στημενα απο τους διαιτητες..ενα ματς με την αξια τους το κερδισαν τελικα φετος οι Ηπα?Σε λιγο θα μας τους βγαλεις λιγο χειροτερους απο τους Αγκολεζους και τους Περσες..
Gravedigger
QUOTE(Vas @ Aug 22 2008, 19:45 ) *
Πειράζει που θέλω να νικήσει η Ισπανία? Δεν το κατάλαβα!

Όχι,φυσικά και δεν πειράζει.Αλλά εσύ έγραψες ότι θέλεις να νικήσει η Ισπανία για να σωθεί το μπάσκετ,αποκάλεσες τους αμερικάνους κατσίκια (έστω και χαιδευτικά) ενώ ανέφερες ότι μόνο 2 παίχτες τους ξέρουν μπάσκετ.Αυτό δεν είναι μόνο θέλω να νικήσει η Ισπανία,καθώς μειώνεις και τον αντίπαλο.Τσπ καταλάβαμε ότι είσαι με τους Ισπανούς,αυτό έχει σημασία,οπότε ΟΚ,απλά μην μειώνεις παίχτες που για πολλούς είναι είδωλα.
treathitch
QUOTE(morfi @ Aug 22 2008, 19:31 ) *
+1 warn για χαρακτηρισμό. Ηρεμήστε σας παρακαλώ...

Έλεος ρε morfi. Το ποστ δεν ήταν επιθετικό. Μια διαπίστωση κάνει
tzagasdog
αντε να δουμε τι θα γινει στον τελικο... δεν ξερω το μονο μειον τον Αμερικανων που εχει φανει μεχρι σημερα ειναι κατα κυριο λογω η κακες επιλογες στο 5-5 μιας και δεν υπαρχουν οι χωροι που εχουν συνιθισει για να κανουν τις κινησεις τους.
ΑΛΛΑ....
Η αμυνα τους ειναι φοβερη...
Ριμπαουντ οι αντιπαλοι δυσκολα θα παρουνε...
και λιγο να κουραστει ο αντιπαλος τον τρεχουνε και τα παμε...
επισης εχουνε πολλες ισαξιες επιλογες....(νταξει οχι ολοι αλλα υπαρχει ισορροπια στην ομαδα)

ασε που οποτε πλησιαζει ο αντιπαλος παιζουνε οπως μπορουνε και τα παμε....

και η Ισπανια ειναι μαλλον κουρασμενη γιατι δυνοπαθησε με την lietuva σημερα....

μου τι δινουνε και μενα οι Αμερικανοι ωρες ωρες αλλα ειναι οι καλυτεροι...
NBAholic
Εγώ βλέπω στους αγώνες στην Ολυμπιάδα ο Κόμπε και ο Λεμπρον να είναι οι παίκτες που κάνουν την διαφορά. όλοι οι άλλοι είναι μόνο μυς και άλμα στο Θεό. Ο Καρμέλο που λέτε δεν έχει σουτ. Πόσα έβαλε σήμερα με Αργεντινή??

O Καρμέλο έχει καλό σουτ από τα 5 μέτρα και βελτιώνεται σταθερά στο τρίποντο. Ο Ρεντ, ο οποίος παίζει λίγο, αλλά και δεν τον ανέφερες, έχει 38,8% ποσοστό καριέρας σε ΝΒΑ-τρίποντα. Επίσης, οι πόιντ-γκαρντ της ομάδας δεν ταιριάζουν τόσο στην περιγραφή που δίνεις. Ο Ντερόν είναι αυτή τη στιγμή ο αθλητικότερος όλων, αλλά έχει υψηλή αντίληψη γενικότερα. Ο Πολ δε βρίσκεται στο 100% της αθλητικής του φόρμας και αυτή τη στιγμή με το ζόρι καρφώνει. Ο δε Κιντ δεν υπήρξε ιδιαίτερα αθλητικός σε κανένα σημείο της καριέρας του.
MasterminD5
Ολοι το βλέπουν πως οι Ισπανοί είναι 3 κλάσεις κάτω από τους Αμερικάνους, 82-119 το προχθεσινό σκορ και δεν βλέπω να αλλάζει πολύ, πάντως καλό θα ήταν η Ελλάδα να στέλνει παίκτες στο ΝΒΑ και οι δοιηκήσεις των ελληνικών ομάδων να μην είναι κακοπροαίρετες απέναντι σε αυτό, έτσι γίνονται οι μεγάλες ομάδες, έχουν 10 καλούς παίκτες και 2 παιχταράδες, στο ΝΒΑ φαίνεται πιος είναι "καλός παίκτης" και ποιός είναι "ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ", οι Ισπανοί και οι Αργεντίνοι έχουν κάνει κάτι παρόμοιο με ηγέτες στο ΝΒΑ πχ Τζινόμπιλι,Γκασόλ, εμείς έχουμε μείνει πίσω...
asxetos
Αλήθεια είναι αυτό. Οι παίκτες που παίζουν στο ΝΒΑ βελτιώνονται απίστευτα ενώ αποκτούν και το σεβασμό διαιτητών και φιλάθλων. Αλλά δεν φταίνε για αυτό οι διοικήσεις των ομάδων οι οποίες τη δουλειά τους κάνουν, αυτοί που φταίνει είναι οι παίκτες οι ίδιοι, οι οποίοι βολεύονται με το να παίζουν 20 λεπτά μ.ο. στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναικό και δεν τολμούν να κάνουν το μεγάλο άλμα (αν και πλέον με τα οικονομικά δεδομένα να έχουν αλλάξει και με τις ομάδες μας να προσφέρουν περισσότερα από ότι ένα συμβόλαιο του ΝΒΑ, μάλλον χωρίς λόγο γίνεται αυτή η συζήτηση). Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί ο Σπανούλης έφυγε τόσο γρήγορα ενώ είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Μου έχει αφήσει μία πικρή γεύση αυτήη ιστορία.
Emanuel David Ginobili
Οσο απιστευτο κι αν ακουγεται, θα κανω τρελη κερκιδα στους Ισπανους, στον τελικο!
Οι Αμερικη ειναι ομαδα οπως αυτες που ακουμε τη λογικη: "ελα μωρε αφου ειναι καλυτεροι η διαιτησια σε πειραξε;" Στα παιχνιδια της Αμερικης πολλες φορες αναρωτηθηκα αν ειμαι ο Spiderman κι αν ειμαι ο μονος που βλεπει τα βηματα!
Οι Αργεντινοι ειναι ψυχαρες, αλλα χωρις Manu και με τη διαιτησια να... σφυραει κλεφτικα, δεν τα καταφεραν!
magickaminia
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Aug 23 2008, 13:02 ) *
Οσο απιστευτο κι αν ακουγεται, θα κανω τρελη κερκιδα στους Ισπανους, στον τελικο!
Οι Αμερικη ειναι ομαδα οπως αυτες που ακουμε τη λογικη: "ελα μωρε αφου ειναι καλυτεροι η διαιτησια σε πειραξε;" Στα παιχνιδια της Αμερικης πολλες φορες αναρωτηθηκα αν ειμαι ο Spiderman κι αν ειμαι ο μονος που βλεπει τα βηματα!
Οι Αργεντινοι ειναι ψυχαρες, αλλα χωρις Manu και με τη διαιτησια να... σφυραει κλεφτικα, δεν τα καταφεραν!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Οι Αργεντινοι παιξαν πραγματικα με ολη τη δυναμη τους. Οσον αφορα το τελικο οι ΗΠΑ δεν νομιζω να κινδυνευσουν. Με Καλντερον και Ναβαρο ουσιαστικα εκτος δρασης θεωρω οτι ειναι δυσκολο να αντεξουν οι Ισπανοι.΄Πιστευω βεβαια οτι ο Αιτο κατι θα μηχανευτει μιας και η ζωνη των Αργεντινων εφερε προβληματα στις ΗΠΑ. Vamos furias rohas.
kaukasios
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Aug 23 2008, 13:02 ) *

με μανου μεσα το παιχνιδι ειχε παει στους 20 στο πρωτο δεκαλεπτο.
Emanuel David Ginobili
QUOTE(kaukasios @ Aug 23 2008, 13:46 ) *
με μανου μεσα το παιχνιδι ειχε παει στους 20 στο πρωτο δεκαλεπτο.

Εφταιγε ο Manu δηλαδη;
Οταν η ζωνη της Αργεντινης ειχε "μπερδεψει" τους Αμερικανους, η ηγετικη φυσιογνωμια αλλα κυριως το σκοραρισμα του Ginobili θα βοηθουσε παρα πολυ!
theov
QUOTE(asxetos @ Aug 23 2008, 03:47 ) *
...Ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί ο Σπανούλης έφυγε τόσο γρήγορα ενώ είχε ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Μου έχει αφήσει μία πικρή γεύση αυτήη ιστορία.

..και γιατί να μείνει στο NBA? Για να παίρνει λιγότερα χρήματα; Για να ζεσταίνει τον πάγκο; Για να προσπαθεί περισσότερο;

Εδώ ισχύει η λογική καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη... Άσε που στο Houston δεν ξέρουν να φτιάχνουν φραπέ... (λίγο το έχεις αυτό;) 19.gif
red pyramid88
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Aug 23 2008, 13:57 ) *
Εφταιγε ο Manu δηλαδη;
Οταν η ζωνη της Αργεντινης ειχε "μπερδεψει" τους Αμερικανους, η ηγετικη φυσιογνωμια αλλα κυριως το σκοραρισμα του Ginobili θα βοηθουσε παρα πολυ!

Μπορεί να....το τι θα γινόυαν πραγματικά κανείς δε το ξέρει wink.gif στο κάτω κάτω, γιατί να μη θεωρήσουν και οι αμερικάνοι ότι ο τραυματισμός του Bryant έφταιγε που ήρθαν τρίτοι? Σημασία αρέσει ή όχι είναι το τι γίνεται στο τέλος όχι το τι θα μπορούσε να γίνει.

Τα περί διαιτησίας ασχολίαστα rolleyes.gif
kaukasios
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Aug 23 2008, 13:57 ) *
Εφταιγε ο Manu δηλαδη;

δεν εφταιγε ο μανου αλλα οπως και να ηταν το παιχνιδι θα πηγαινε στους 20.
Emanuel David Ginobili
QUOTE(red pyramid88 @ Aug 23 2008, 14:20 ) *
Μπορεί να....το τι θα γινόυαν πραγματικά κανείς δε το ξέρει wink.gif στο κάτω κάτω, γιατί να μη θεωρήσουν και οι αμερικάνοι ότι ο τραυματισμός του Bryant έφταιγε που ήρθαν τρίτοι? Σημασία αρέσει ή όχι είναι το τι γίνεται στο τέλος όχι το τι θα μπορούσε να γίνει.

Τα περί διαιτησίας ασχολίαστα rolleyes.gif

Φυσικα και κανεις δεν ξερει τι θα γινοταν στη πραγματικοτητα, εξεφρασα μια αποψη, συμφωνα με τα οσα μου εχει δειξει ο Ginobili καθ' ολη τη καριερα του!

Τη διαιτησια την θεωρησες καλη;;; ohmy.gif
kaukasios
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Aug 23 2008, 14:31 ) *
Φυσικα και κανεις δεν ξερει τι θα γινοταν στη πραγματικοτητα, εξεφρασα μια αποψη, συμφωνα με τα οσα μου εχει δειξει ο Ginobili καθ' ολη τη καριερα του!

εγω πιστευω οτι μολις βγηκε ο μανου οι αμερικανοι χαλαρωσαν γιαυτο και μειωθηκε η διαφορα.αν ειχε μεινει μεσα το παιχνιδι θα πηγαινε στους 40.τωρα για την διαιτησια δεν μπορω να τα ακουω αυτα.ασε που η αργεντινη ειναι η πιο αντιαθλητικη ομαδα.
jimol34
Πάντως ο Σιζέφσκι αν μπορούσε θα έβαζε για ψηλούς τον Κιντ και τον Κρις Πολ. Ο Μπούζερ δεν μπαίνει μέσα για κανένα λόγο. Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημά του.
belalik
QUOTE(magickaminia @ Aug 23 2008, 13:32 ) *
Vamos furias rohas.

Άσχετο, αλλά θυμάμαι όταν ήμουν Αγγλία το 2002, στο μουντιάλ, και είχα έναν συγκάτοικο ισπανό, τον ρώτησα για αυτό το Φούριας Ρόχας, που μάλλον γράφεται furias rojas, (rojo=κόκκινο , furia=μαινόμενοι, μανιασμένοι κλπ) και αν και δεν ξέρω ισπανικά πρέπει να είναι και στο θηλυκό, δηλαδή μανιασμένες κόκκινες (!) (αλλιώς θα ήταν μάλλον furios rojos) ..

Τελοσπάντων, τον ρώτησα και μου είπε πως δεν το έχει ξανακούσει ποτέ, και πως γενικά δεν υπάρχει σαν 'όρος' ή παρατσούκλι των εκάστοτε ισπανικών ομάδων, δικό μας κατασκεύασμα πρέπει να έιναι, και το χρησιμοποιούμε πάντα για τις ισπανικές ομάδες smile.gif ..

Όχι πως τρέχει και κάτι δηλαδή, έτσι εγκυκλοπαιδικά το αναφέρω...
belalik
QUOTE(kaukasios @ Aug 23 2008, 15:00 ) *
εγω πιστευω οτι μολις βγηκε ο μανου οι αμερικανοι χαλαρωσαν γιαυτο και μειωθηκε η διαφορα.αν ειχε μεινει μεσα το παιχνιδι θα πηγαινε στους 40.τωρα για την διαιτησια δεν μπορω να τα ακουω αυτα.ασε που η αργεντινη ειναι η πιο αντιαθλητικη ομαδα.

Οι αμερικάνοι όντως πήραν κάποια σφυρίγματα από τη διαιτησία - η τάπα στο τρίποντο του καρμέλο στο τέλος του ημιχρόνου ήταν πεντακάθαρη και έπαιξε κάποιο ρόλο (θα πήγαιναν στο ημίχρονο με +6 και τάπα, όχι +9), επίσης το κλέψιμο στον Kobe πριν ήταν καθαρό, το έδειξε το replay, και απορώπου ο σκουντής κλπ έλεγαν για φάουλ.

Επίσης, άφηναν καικάποια βηματάκια των αμερικανών, σε αιφνιδιασμούς κλπ, όταν πασάρουν και τρέχουν γρήγορα, κάνουν συχνά βηματάκι παραπάνω..

Όχι ότι έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα η διαιτησία, αλλά γενικώς τους έδωσε μερικά σφυριγματάκια παραπάνω...
Emanuel David Ginobili
QUOTE(belalik @ Aug 23 2008, 15:16 ) *
Οι αμερικάνοι όντως πήραν κάποια σφυρίγματα από τη διαιτησία - η τάπα στο τρίποντο του καρμέλο στο τέλος του ημιχρόνου ήταν πεντακάθαρη και έπαιξε κάποιο ρόλο (θα πήγαιναν στο ημίχρονο με +6 και τάπα, όχι +9), επίσης το κλέψιμο στον Kobe πριν ήταν καθαρό, το έδειξε το replay, και απορώπου ο σκουντής κλπ έλεγαν για φάουλ.

Επίσης, άφηναν καικάποια βηματάκια των αμερικανών, σε αιφνιδιασμούς κλπ, όταν πασάρουν και τρέχουν γρήγορα, κάνουν συχνά βηματάκι παραπάνω..

Όχι ότι έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα η διαιτησία, αλλά γενικώς τους έδωσε μερικά σφυριγματάκια παραπάνω...

Aυτο ακριβως εννοω και εγω!
Ενταξει ρε παιδια ειπαμε "dream team" ειναι αναγκη να τους βοηθαει και η διαιτησια;
Την ταπα στο τριποντο του Anthony τη θεωρω πολυ καθοριστικη φαση!
Στη πρωτη περιοδο εδωσαν -πολυ σωστα- βηματα του Ginobili, ολα τα υπολοιπα των Αμερικανων δεν τα ειδαν;;;
red pyramid88
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Aug 23 2008, 14:31 ) *

Μια χαρά ήταν η διαιτησία. Σόρρυ κιόλας αλλά και οι Αργεντινή σκληρά έπαιξε, αρκετά σκληρά φάουλ της δεν δώθηκαν, και κατά τα άλλα αν δεν υπήρχε η φάση με τη καθαρή τάπα που έγινε στον Μέλλο και δώθηκε φάουλ (άσχετο βέβαια αν στη προηγούμενη φάση έγινε φάουλ στον Κόμπι ε wink.gif ) ο κόσμος που γκρινιάζει σήμερα δε θα έλεγε και πολλά. Αλλά αφού νικήσαν πάλι τα αμερικανάκια, ας βγάλουμε όλη τη γκρίνια μας (δεν το εννοώ για εσένα συγκεκριμένα αλλά γενικά για αρκετό κόσμο που διαμαρτύρονται για τη διαιτησία).
morfi
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Aug 23 2008, 15:29 ) *
Aυτο ακριβως εννοω και εγω!
Ενταξει ρε παιδια ειπαμε "dream team" ειναι αναγκη να τους βοηθαει και η διαιτησια;
Την ταπα στο τριποντο του Anthony τη θεωρω πολυ καθοριστικη φαση!
Στη πρωτη περιοδο εδωσαν -πολυ σωστα- βηματα του Ginobili, ολα τα υπολοιπα των Αμερικανων δεν τα ειδαν;;;

Και μιλάει περί ευνόησης ο οπαδός ενός παίκτη που είναι από τους μεγαλύτερους φλόπερ;
Emanuel David Ginobili
QUOTE(morfi @ Aug 23 2008, 19:13 ) *
Και μιλάει περί ευνόησης ο οπαδός ενός παίκτη που είναι από τους μεγαλύτερους φλόπερ;

1) Διαφωνω με τον χαρακτηρισμο του Manu ως φλοπερ!

2)Το γεγονος πως ειμαι φαν του Manu σημαινει πως δεν μπορω να μιλαω για την σταση της διαιτησιας απεναντι στις ΗΠΑ;;;;;;;;;
red pyramid88
μεταξύ μας είναι λιγουλάκι -τόσα δα- tongue.gif και ο kobe σε φάσεις, αλλά ο μάνου το είχε κάνει υπεραξία με τους Spurs.

Παικταράς όπως και να 'χεί πάντως

υ.γ. ναι ναι ξέρω, κόβω το οφ τόπικ τώρα peace.gif laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.