Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Off topic Σκέψεις
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153
Air Kef
1. Μέχρι ένα σημείο όντως, συμφωνώ και μου αρέσει που δεν ξεφτυλίζεται οπως το ποδόσφαιρο ωστόσο:
α) αυτό έχει ως αποτέλεσμα το Αρης-Μαρούσι πχ να μεταδίδεται απο το μακεδονία tv
β) να μην έχουμε διαιτητολαγνεία όπως έχουμε στο ποδόσφαιρο και όλοι έχουν βγάλει τα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ σκάρτα, ενώ του ΠΑΟ στο μπασκετ αδιαμφησβίτητα και απολύτως καθαρά. biggrin.gif

2. Σε παρακαλώ άλλαξε υπογραφή, όποτε βλέπω αυτόν τον τύπο, κανω κάνα 2λεπτο να προχωρήσω. 24.gif
Flash
QUOTE(Air Kef @ Jun 28 2009, 15:38 ) *
β) να μην έχουμε διαιτητολαγνεία όπως έχουμε στο ποδόσφαιρο και όλοι έχουν βγάλει τα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ σκάρτα, ενώ του ΠΑΟ στο μπασκετ αδιαμφησβίτητα και απολύτως καθαρά. biggrin.gif

Αυτό δε συμβαίνει και μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει.
Germany96
QUOTE(Air Kef @ Jun 28 2009, 17:38 ) *
...β) να μην έχουμε διαιτητολαγνεία όπως έχουμε στο ποδόσφαιρο και όλοι έχουν βγάλει τα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ σκάρτα, ενώ του ΠΑΟ στο μπασκετ αδιαμφησβίτητα και απολύτως καθαρά. biggrin.gif...

Γιατι το καταχωρεις ως αρνητικο που δεν υπαρχει διαιτητολαγνεια στο μπασκετ; Που υπαρχει και εκει αλλα οχι στον ιδιο βαθμο με το ποδοσφαιρο τουλαχιστον.Το οτι οι ποδοσφαιρικες εκπομπες εχουν φτασει να καταναλωνουν τον ιδιο περιπου χρονο στην ανασκοπηση των παιχνιδιων, με την αναλυση αμφισβητουμενων φασεων σε ικανοποιει;
QUOTE(Flash @ Jun 28 2009, 19:12 ) *
Αυτό δε συμβαίνει και μεγαλύτερη απόδειξη από αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει.
Οντως συμβαινει και στο forum ως ενα βαθμο, σε καποια φαση κατα την διαρκεια των φετινων τελικων, το thread της διαιτησιας ειχε περισσοτερα post απ' οτι τα αντιστοιχα των παιχνιδιων, δε νομιζω πως ηταν και οι καλυτερες στιγμες του forum αυτες, τουλαχιστον τα ξεχωριστα threads βοηθησαν να εστιασει κανεις εκει που ηθελε χωρις παρεμβολες.
red pyramid88
QUOTE(Air Kef @ Jun 28 2009, 17:38 ) *
2. Σε παρακαλώ άλλαξε υπογραφή, όποτε βλέπω αυτόν τον τύπο, κανω κάνα 2λεπτο να προχωρήσω. 24.gif

Επί της ευκαιρίας και μίας και το ανέφερες να εκφράσω την απορία που με ταλαιπωρεί απο τότε που είδα αυτή την υπογραφή: απο που είναι αυτή η φάτσα? πρέπει να δώ οπωε και δήποτε τι στο καλό βλέπει και τα μούτρα του γίνονται έτσι tongue.gif

Air Kef
Flash, άλλο το να σχολιάζουμε 100 άτομα μια φάση, άλλο να έβγαινε ο Ρήγας στον Αθλητική Κυριακή και να έλεγε "εδώ βλέεεεπουμε, ο Πεν έχει πάρει φόρα και είναι έτοιμος να περάσει το κέντρο με 3'' να μένουν και ο Διαμαντίδης τον βγάζει τελείως εκτός πορείας." κτλ.

Μιλάω για το ευρύ κοινό.

Germany96, δεν το είπα τόσο σοβαρά, μεταξύ σοβαρού και αστείου του είπα, είναι και από τα επιχειρήματα του NBAholic σε μια ερώτηση ενός μέλους, γιατί τα πρωταθληματα του ΟΣΦΠ στο ποδόσφαιρο αμφισβητούνται τόσο πολύ ενώ του ΠΑΟ στο μπάσκετ θεωρούνται καθαρά και αντρίκια.
Flash
Και εγώ για το ευρύ κοινό μιλάω. Έτσι κι αλλιώς πλέον το forum έχει γιγαντωθεί τόσο ώστε να μπορούμε να βγάλουμε σχετικά αντιπροσωπευτικά συμπεράσματα σχετικά με τις απόψεις του ευρύτερου κοινού.

Πέρα από αυτό όμως, αν αναζητήσει κανείς τα αίτια για την κάπως μικρότερη αμφισβήτηση της κυριαρχίας του μπασκετικού Παναθηναϊκου εν συγκρίση με αυτήν του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού θα πρέπει να στραφεί:

1) Στις πολλαπλές ευρωπαϊκές επιτυχιές του ενός που βρίσκονται σε πλήρη αντιδιαστολή με την απουσία αντίστοιχων επιτυχιών του άλλου (ναι ξέρω ότι τα μεγέθη των αθλημάτων είναι διαφορετικά Λύκε αλλά αυτό δεν αναιρεί το επιχείρημα ειδικά όταν μιλάμε για διάστημα 10+ ετών)

2) Στο γεγονός ότι καλώς ή κακώς (τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γνωρίζω-μπορεί να κάνω λάθος) δεν έχουμε ηχογραφημένο ή γραπτό τεκμήριο που να αποδεικνύει σαφή παρασκηνιακή σχέση ανάμεσα σε ιθύνοντες του αθλήματος και του πρωταθλητή στο μπάσκετ ενώ έχουμε τέτοια στο ποδόσφαιρο (μονο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω κλπ, Μάκης fact, Αμαν- και ο Σωκράτης πάνω από όλα tongue.gif )

3) Στο ότι για μια τριετία ο Παναθηναϊκός έπαιζε χωρίς αντίπαλο (σε όρους budget) στο μπασκετικό πρωτάθλημα λόγω της "διάλυσης" του Ολυμπιακού ενώ κάτι αντίστοιχο δε συνέβη στο ποδόσφαιρο.

4) Απλούστατα στη διαφορά δημοφιλίας ανάμεσα στο ένα άθλημα και στο άλλο. Η διατητολαγνεία εν Ελλάδι είναι ευθέως ανάλογη της απήχησης του εκάστοτε αθλήματος. Πόσοι έχουμε ακούσει για αμφισβήτηση πχ της κυριαρχίας του οποιουδήποτε πρωταθλητή στο βόλευ ή ακόμα περισσότερο στο πόλο (όπου ο Ολυμπιακός σαρώνει!) ; Αυτό ναι μεν συνδέεται με αυτό που λες αλλά δεν ταυτίζεται.

Με όλα αυτά δεν δικαιολογώ τη λογική της αμφισβήτησης της κόκκινης ποδοσφαιρικής κυριαρχίας ή αντιτίθεμαι σε αυτήν της πράσινης μπασκετικής. Όμως όταν προσπαθώ να ερμηνεύσω τη φερόμενη διαφορά στην ένταση των δύο αμφισβητησεων, οποιοσδήποτε από τους παραπάνω λόγους μου φαίνεται πιο πειστικός από την απουσία ενός μπασκετοβαρούχα στις οθόνες εύπιστων τηλεθεατών.

Ναι, έχω αυπνίες αλλά νομίζω τώρα μου πέρασαν icon_drunk.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Σταματαω σημερα σε φαναρι στην Γρ. Λαμπρακη.
Διπλα σκαει ξανθο νετο** με Φιατ 500ρακι, λευκο, με ανοιχτα παραθυρα και καπνιζει.
Της λεω
''δεσποινις απαγορευεται απο σημερα το καπνισμα σε κλειστους χωρους''
με κοιταει γελαει και λεει
''και τι να κανω''
και ο μεγας της απανταει
''παρε ενα καμπριο ρε μαναρι''
το νετο λιωνει στα γελια, σταματαει δεξια και αλλαζουμε τηλεφωνα.
......
Για να μαθαινουν ο απ-κατ και καποιοι αλλοι απειροι, τεχνικες.
Τα παντα ολα λεμε, μαθε μπαλα απο τον αρχοντα αγορι μου.

**νετο = γκομενετο για οσους δεν το επιασαν (Κεφ).....
Air Kef
Thnx. thumbsup.gif
Flash
Ε είσαι μεγάλο λαμόγιο αλλά το αξίζεις :

77.gif

ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Flash @ Jul 2 2009, 00:08 ) *
Ε είσαι μεγάλο λαμόγιο αλλά το αξίζεις :

77.gif

Ευχαριστω για την αποθεωση, ξερω οτι την αξιζω tongue.gif

Θα αρχισω να σας μαθαινω απο μια τεχνικη καθε εβδομαδα.

Ρε Κεφ (τε) ποτε ειναι το παρτυ και που???
rankin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 2 2009, 00:00 ) *
ΥΓ. Σταματαω σημερα σε φαναρι στην Γρ. Λαμπρακη.
Διπλα σκαει ξανθο νετο** με Φιατ 500ρακι, λευκο, με ανοιχτα παραθυρα και καπνιζει.
Της λεω
''και τι να κανω''
και ο μεγας της απανταει
......

Λύκο, πάλι με ρωσάκια ασχολείσαι ρε;; tongue.gif

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Air Kef
10 ΙΟΥΛΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΝΛΗ 12, ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΤΟΣ ΚΑΦΕ, ΠΡΙΝ ΤΟ EL PECADO)

3ο SteelFm.gr Beach Party στις 22.30!
apkat
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 2 2009, 00:00 ) *
ΥΓ. Σταματαω σημερα σε φαναρι στην Γρ. Λαμπρακη.
Της λεω
''και τι να κανω''
και ο μεγας της απανταει
......

Ο απκατ δεν εχει αναγκη απο εμπειρια και τεχνικες απο 50αρηδες..Ειναι ξεπερασμενες αλλωστε..

Αλλα να σου πω ρε ρομπα εσυ πρωτη φορα εριξες γκομενα και εβγαλες εκτακτο παραρτημα;;
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Air Kef @ Jul 2 2009, 00:29 ) *
10 ΙΟΥΛΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΝΛΗ 12, ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΤΟΣ ΚΑΦΕ, ΠΡΙΝ ΤΟ EL PECADO)

3ο SteelFm.gr Beach Party στις 22.30!

ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ????

QUOTE(apkat @ Jul 2 2009, 00:38 ) *
Ο απκατ δεν εχει αναγκη απο εμπειρια και τεχνικες απο 50αρηδες..Ειναι ξεπερασμενες αλλωστε..

Αλλα να σου πω ρε ρομπα εσυ πρωτη φορα εριξες γκομενα και εβγαλες εκτακτο παραρτημα;;

Οχι, απλα καποιο πουλακι απο εδω μεσα μου ειπε οτι εχεις προβλημα
και μου ζητησε να σου δωσω τα φωτα μου.
Ακου τον αρχοντα να μαθαινεις ρε κακομοιρη
και μπορει να σε μαθω να κανεις και λει-απ...... tongue.gif
apkat
Ο απκατ δεν ειχε και δεν θα εχει ποτε προβλημα με το συγκεκριμενο θεμα..
Pierce
απλα να ξερετε οτι το να μιλατε στο τριτο προσωπο για τον εαυτο σας, ειναι αρχη (τι αρχη δηλαδη) σχιζοφρενειας

apkat
Η απλως ενδειξη μεγαλοπρεπειας..!!

tongue.gif
Xaroumenos loukoumas
Mάλλον μεγαλοπρέπειας είναι, ο Λουκουμάς θα συμφωνήσει με τον Απκατ το Μεγαλοπρεπή.
Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι κι αυτός γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο (ο Λουκουμας ε).
Δεδομένου οτι είναι και μεγαλοπρεπής (ο Λουκουμάς), καταλήγουμε στο ασφαλές συμπέρασμα ότι είναι δείγμα μεγαλοπρέπειας.
PanosIlio
Μπορεί απλά να είναι και δείγμα μεγαλομανίας... ph34r.gif
j-kidd13
Ρε π#$%η μου τι καιρος ειναι αυτος εδω και κατι μερες???Καλοκαιρακι,και αντι να εχουμε καθαρο ουρανο και ηλιο ολη μερα,εχουμε χειμωνιατικη συννεφια,αερα,βροχη και υγρασια....
dizzy_fingers
Αυτό το τελευταίο ειδικά μας έχει σκίσει...
Pierce
αρθριτιδα παπουλη;
dizzy_fingers
Θα μάθεις την Πέμπτη...
Pierce
i am shakin...

(δεν ειπα οτι εγω δεν εχω tongue.gif, τα εχω σακατεψει πολλακις τα γονατα μου)
dizzy_fingers
Μην κάνεις πίσω τώρα.

Η πρόκληση έγινε αποδεκτή, το γάντι δε θα πέσει κάτω έτσι, η τιμή της οικογένειάς μου οφείλει να μείνει άσπιλη.....

....ΘΑ ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΝΟ! 38.gif
Pierce
Η φρουρα πεθαινει, αλλα δεν παραδιδεται. Αυτο μονο να θυμασαι...
Flash
QUOTE(j-kidd13 @ Jul 2 2009, 16:07 ) *
Ρε π#$%η μου τι καιρος ειναι αυτος εδω και κατι μερες???Καλοκαιρακι,και αντι να εχουμε καθαρο ουρανο και ηλιο ολη μερα,εχουμε χειμωνιατικη συννεφια,αερα,βροχη και υγρασια....

Μόλις περιέγραψες με τρομακτική ακρίβεια μια συνηθισμένη αγγλική θερινή μέρα.

Αν και εδώ ,τον τελευταία καιρό, έχουμε μπόλικη ηλιοφάνεια που σε συνδυασμό με την μόνιμη υγρασία μας κάνει να ιδρώνουμε σαν γουρούνια...
nikolas12
Ειναι μια απο τις λιγες φορες που ποσταρω σε αυτο το τοπικ.Αυριο το βραδυ κατα τις 10.00 φευγω με το τρενο για το Γερακα της Ξανθης.Θα παω εκει με τους προσκοπους και θα μεινω 15 μερες.Σημερα και αυριο μεχρι περιπου τις 7.00-8.00 η ωρα θα σας κρατησω παρεα.Ελπιζω να περασετε καλα και θα τα ξαναπουμε.Θα μαθαινω νεα απο τις μεταγραφες σε ποδοσφαιρο και μπασκετ,καθως ολο και καποιος θα εχει επαφη με τον πολιτισμο.Και σε 15 μερες απο αυριο θα επιστρεψω κουρασμενος και βρωμικος και μετα απο ενα καλο μπανιο θα ειμαι ετοιμος να ξανασυζητησω για ολα τα θεματα με τους καλους διαδικτυακους μου φιλους.
apkat
Ρε χιπ χοπ ακομα και την υπογραφη σου εγραψες λαθος πριν φυγεις;;

Το Ιουνιου καντο Ιουλιου γιατι ετσι οπως ειναι ανησυχησα οτι θα λειψεις εναν ολοκληνρο χρονο.
nikolas12
Μολις τωρα το διορθωσα.Χωρις πλακα στεναχωριεμαι που φευγω γιατι ειναι πολλες μερες.Μολις γυρισω θα εχω να σχολιασω,να διαβασω ποστ 15 ημερων αλλα και να ανοιξω καμμια 60αρια e-mail,ασε τα requests στο facebook. smiley.gif .
Alexmei
Δεν ανυσηχούμε hip hop. Καλά να περάσεις ελπίζω να σου αρέσει περισσότερο η εξοχή από την πόλη και καλύτερα να νοσταλγίσεις τον Γέρακα όταν γυρίσεις παρά την πόλη όσο είσαι εκεί.
nikolas12
Μ'αρεσει πολυ η φυση.Εκει μαγειρευουμε μονοι μας,κανουμε τις κατασκευες μας(σκηνη,σακιδιοθηκη,τραπεζαρια,πετσετοθη
κη,τριποδα,πυλη)μονοι μας.Ειναι πολυ ωραια εμπειρια μια κατασκηνωση με τους Προσκοπους.Αυτοι που εχουν παει ξερουν,ενω οσοι ειναι σε ηλικια απο 10-15 ετων του συνιστω να παει.Πολυ λενε οτι το να εισαι προσκοπος ειναι φλωρικο.Αυτοι που το λενε δεν εχουν δοκιμασει για να δουν.Ο Γερακας Ξανθης Αλεξ δε θα μου λειψε(τουλαχιστον το ονομα) αφου μενω στον Γερακα Αθηνων.
giannis23
Καλο καλοκαίρι σε όλους σας,έγω φευγω αυριο και μέτα κατασκήνοση.Οπότε τα λέμε τον Σεπτέμβρη.Μπορεί όσο είμαι Ζάκυνθο να βρώ κανα ιντερνετ καφέ και να μπώ λίγο.
nikolas12
Παιδες φευγω για το σταθμο.Αντιο.

Μεινετε ομορφοι smiley.gif .
Ray Allen...!
QUOTE(hip-hop @ Jul 5 2009, 21:25 ) *
Παιδες φευγω για το σταθμο.Αντιο.

Μεινετε ομορφοι smiley.gif .

Δες το ποδοσφαιρικό τόπικ πριν φύγεις,χαχα
apkat
Παντως ουτε η αποχωρηση του Προεδρου της δημοκρατιας δεν θα ειχε αναφερθει τοσες φορες..
Flash
Ο hip hop είναι εξαιρετικά σημαντική προσωπικότητα για το φόρουμ apkat και θα σε παρακαλούσα να μην μέμφεσαι την προσωρινή αποχώρηση του 68.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(hip-hop @ Jul 4 2009, 16:33 ) *
Μ'αρεσει πολυ η φυση.Εκει μαγειρευουμε μονοι μας,κανουμε τις κατασκευες μας(σκηνη,σακιδιοθηκη,τραπεζαρια,πετσετοθη
κη,τριποδα,πυλη)μονοι μας.Ειναι πολυ ωραια εμπειρια μια κατασκηνωση με τους Προσκοπους.Αυτοι που εχουν παει ξερουν,ενω οσοι ειναι σε ηλικια απο 10-15 ετων του συνιστω να παει.Πολυ λενε οτι το να εισαι προσκοπος ειναι φλωρικο.Αυτοι που το λενε δεν εχουν δοκιμασει για να δουν.Ο Γερακας Ξανθης Αλεξ δε θα μου λειψε(τουλαχιστον το ονομα) αφου μενω στον Γερακα Αθηνων.

Μηπως θελεις καμια οδηγια απο τον δασκαλο, για το πως θα αντιμετωπισεις
τις προσκοπινες????
apkat
Αστα γιατι εκει δεν καπνιζουν τα παιδακια ακομα και η ατακα σου θα παει απατη.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(apkat @ Jul 6 2009, 02:26 ) *
Αστα γιατι εκει δεν καπνιζουν τα παιδακια ακομα και η ατακα σου θα παει απατη.. tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Μπορει να μην ξερουν να καπνιζουν ακομα, αλλα τον γιατρο τον παιζουν...
j-kidd13
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jul 6 2009, 02:31 ) *
Μπορει να μην ξερουν να καπνιζουν ακομα, αλλα τον γιατρο τον παιζουν...

Αυτα εκανες και συ στους προσκοπους???
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(j-kidd13 @ Jul 6 2009, 02:38 ) *
Αυτα εκανες και συ στους προσκοπους???

Οχι βεβαια...............
..........................
................................................
εγω επαιζα τον κακο Λυκο και την κοκκινομπουτιτσα........εεεεεεεεε κοκκινοσκουφιτσα εννοουσα.
jois21
Αλο. ph34r.gif
thrylos7
Salut monsieur Jois! smile.gif
dizzy_fingers
wazzaaaaaaaaaaaaa
Alexmei
QUOTE (dizzy_fingers @ Jul 11 2009, 14:58 ) *
wazzaaaaaaaaaaaaa

HLR CENATION
Παιδια βγαινει ακομα το περιοδικο των Σκουντη-καρυδα?Στο περιπτερο μου ειπαν οτι εχει καιρο να το φερει.
nacoolio
Στη μέση της ερήμου πέφτει ένα αεροπλάνο και μόνοι επιζώντες είναι ένας άντρας και μια θεογκόμενα η οποία πήγαινε στην αμερική για φωτογράφηση και λοιπά. Αφού έχουν ξεμείνει στην έρημο αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι..Μετά απο μια βδομάδα λοιπόν και ενω όλα πήγαιναν καλά κάνει ο αντρας στην γυναίκα : -Αγάπη μου θέλω να σταματήσεις να ξυρίζεις τα πόδια σου. - Εντάξει άντρα μου του λέει αυτή να σταματήσω να τα ξυρίζω.
Μετά απο δύο μέρες τις ξαναλέει ο άντρας: -Αγάπη μου θέλω να σταματήσεις να ξυρίζεις και το "γατάκι" σου. -Μα γιατί άντρα μου θες να σταματήσω ? -Ε θέλω να σταματήσεις να το ξυρίζεις δεν μου αρέσει ξυρισμένο. Άστο εκεί με τις τριχούλες του λίγο που είναι ωραίο. -Εντάξει αγάπη μου άμα είναι να σου αρέσει να σταματήσω να το ξυρίζω και αυτό.
Μετά απο δύο μέρες πάλι της λέει : -Αγάπη μου θέλω να σταματήσεις να ξυρίζεις και τις μασχάλες σου. -Και τις μασχάλες μου ? Μα γιατί ? -ΕΕ άκουσε με που σου λεω θέλω να τις ξυρίζεις. θα μου χαλάσεις το χατήρι ? -Οχι αγάπη μου άμα θές τόσο πολύ να σταματήσω να τις ξυρίζω και αυτές.
Μετά πάλι απο λίγο καιρό τις λέει : -Και πού σαι αγάπη μου, από αύριο να κόψεις τα μαλλιά σου. Αντρικό κούρεμα πλέον. Κοντό. Όχι μακρυά μαλλιά και τέτοια. Να τα κόψεις κοντά. Έτσι τα θέλω. Και θα σε αλλάξεις και το όνομα σου. Θα το κάνεις Μπάμπη. Καλύτερο όνομα το Μπάμπης. -Μα αγαπη μου ακόμα και τα μαλλιά μου και το όνομά μου?? Τι σε έχει πιάσει τελος πάντων? Τι είναι αυτά που λές? Να με λές και Μπάμπη ?? Δεν πάει πολύ ? -Δεν θα σου εξηγώ συνέχεια ρε αγάπη μου. Θέλω να τα κόψεις αντρικά, κοντά και να αλλάξεις και το όνομά σου σε Μπάμπης, πάει και τελείωσε. -Ε αφού σε αγαπάω τόσο πολυ τί να κάνω θα τα κόψω και θα αλλάξω και το όνομά μου σε Μπάμπης.
Περνάει ο καιρός λοιπόν και μετά απο κάνα μήνα εκεί που κοιμόντουσαν στο κρεβάτι σηκώνεται ο άντρας, σκουντάει τη γυναίκα του, πετάγεται αυτή , και της λέει : Λοιπόν που λές Μπάμπη, γ@μΑΦ#Τ# ένα μου@$@% τον τελευταίο μήνα σούπερ!!

Υ.Γ. Σόρρυ για το ότι ήταν μεγάλο, σκεφτείτε και εμένα που το έγραφα όμως smiley.gif
thrylos7
Δεν είναι για off-topic σκέψεις μόνο, αλλά επειδή δε βρίσκω κανένα πρόσφατο τόπικ με Πανεπιστήμια, το βάζω προσωρινά εδώ.

http://www.tvxs.gr/v16229

Omar Little
QUOTE(thrylos7 @ Jul 13 2009, 23:02 ) *
Δεν είναι για off-topic σκέψεις μόνο, αλλά επειδή δε βρίσκω κανένα πρόσφατο τόπικ με Πανεπιστήμια, το βάζω προσωρινά εδώ.

http://www.tvxs.gr/v16229

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διεξάγεται στο Τμήμα Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ μετά τις καταγγελίες για επιλογή μεταπτυχιακών φοιτητών με βάση τις κομματικές τους πεποιθήσεις και την κοινωνική τους θέση.

Το θέμα αποκάλυψε το Βήμα, δημοσιεύοντας την περασμένη Κυριακή λίστα την οποία είχαν συντάξει φοιτητές της ΔΑΠ (ΝΔ) και της ΠΑΣΠ (ΠΑΣΟΚ) του ιδρύματος, προτείνοντας να γίνουν δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ δημοσιογράφοι, συγγενείς πολιτικών, γραμματείς τοπικών παραγόντων, φίλοι και μέλη των φοιτητικών παρατάξεων, όχι βάσει ακαδημαϊκών κριτηρίων αλλά κομματικού και προσωπικού μέσου.

Σε επιστολή του ο κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής Φοίβος Γκικόπουλος αναφέρει ότι η γενίκευση ενός περιστατικού που μπορεί να αφορά ένα συγκεκριμένο τμήμα δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις για το σύνολο της λειτουργίας της σχολής, στην οποία, όπως σημειώνει, λειτουργούν «περισσότερα από 20 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών που παρέχουν τα απαραίτητα εφόδια στους φοιτητές που, αξιοκρατικά και ύστερα από αυστηρή επιλογή, τα παρακολουθούν».

Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και ο υπερβολικός αριθμός φοιτητών που γίνονταν δεκτοί για να παρακολουθήσουν τα μαθήματά του είχαν γίνει και στο παρελθόν αντικείμενο σχολιασμού μεταξύ καθηγητών του ιδρύματος.

Newsroom ΔΟΛ

Πηγή

Τελικά είναι πολύ της μόδας τον τελευταίο καιρό τα "μεμονωμένα περιστατικά". Κρίμα που δεν έχουν βγει αντίστοιχα έγγραφα και για τα διδακτορικά. Αρκεί βέβαια να εξετάσει κανείς το "παραταξιακό" παρελθόν, αυτών που τελικά επιλέγονται...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.