Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Εθνική Ελλάδος η επόμενη μέρα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Green Warrior
Βέβαια με δεδομένο ότι έχουμε προολυμπιακό σε ένα μήνα και προετοιμασία 2-3 βδομάδων δεν νομίζω ότι ενδεικενυται να γίνουν πολλές αλλαγές δεν υπάρχει χρόνος πολλοί νέοι παίκτες να αφομοιωθούν στην ομάδα 39.gif
benchwarmer
QUOTE(sihainas @ Jun 13 2008, 13:22 ) *
Προσωπικά συμφωνώ πάντως με τις επιλογές αυτές... πρέπει να δείξει ότι κανείς δεν έχει κλεισμένο εισητήριο για την εθνική... με τη χρονιά που έκανε ο Ζήσης φέτος δεν θα έπρεπε να περιμένει κλήση....όπως θα γινόταν φυσικά και σε κάθε σοβαρή ομάδα...

Τώρα για τον Κακιούζη σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει την καριέρα του...αλλά καιρός ήταν ότι είχε να προσφέρει το προσέφερε και με το παραπάνω στην Εθνική και τον ευχαριστούμε αλλά είναι καιρός να έρθουν νέα παιδιά στη θέση του

Σιγουρα δεν εκανε και πολυ καλη χρονια ο Ζησης.... Δεν ειναι και τοσο ευκολο ομως να βρεις αλλους 18 που να εκαναν.. Τεσπα, θα δουμε...
Για τον Κακιουζη τωρα, ξαναλεω, καλυτερα ετσι... Και οσο για τα παραπονα οτι του το ειπε απο το τηλεφωνο, τι επρεπε να κανει δηλαδη? Να παει ταξιδακι στην Ισπανια να του το πει? Η να τον περιμενει να ερθει εδω? Εγω στα θετικα το βαζω το οτι τον πηρε τηλεφωνο (και δεν τον αφησε να το μαθει απο την ανακοινωση) και οχι στα αρνητικα...
Pierce
Για τον Κακιουζη ισως συμφωνω (αν και δεν νομιζω να ειχε τοσο ασχημη χρονια), ωστοσο ο Ζησης ακομα και σε αυτη την κατασταση μπορει να προσφερει πολλα, και δεν θεωρω οτι υπαρχει καποιος καλυτερος διαθεσιμος να κλείσει την τρυπα του. Παντως κατι δεν μου παει καλα σε ολη αυτη την ιστορια....
giannis_
Για τον κακιουζη καπως...το καταλαβαινω!Αλλα τον νικο γιατι?Δεν ειχε καλη σαιζον αλλα και ο σπανουλης περσι το παγκο σκουπιζε στο nba και ηταν εντελως εκτος φορμας!Ολοκληρη η αποστολη ποτε ανακοινωνεται ρε παιδια?Ξερει κανεις τπτ?
benchwarmer
Αποσύρθηκε η είδηση από το sportdog!!!! (Για τον Ζηση). Όλα τα σάιτ μιλάνε για τον Κακιούζη πάντως...

Το θρίλερ συνεχίζεται... tongue.gif
rankin
QUOTE(benchwarmer @ Jun 13 2008, 13:36 ) *
Αποσύρθηκε η είδηση από το sportdog!!!! (Για τον Ζηση). Όλα τα σάιτ μιλάνε για τον Κακιούζη πάντως...

Το θρίλερ συνεχίζεται... tongue.gif

Του Κακιούζη ήταν αναμενόμενο και είναι σίγουρο! Του Ζήση νομίζω ήταν μια τρανή δημοσιογραφική πατάτα!
benchwarmer
Αν ειναι πατατα του Ζηση, τοτε πως στο καλο ομως "βρηκαν" τις δηλωσεις του??
giannis_
QUOTE(rankin @ Jun 13 2008, 13:40 ) *
Του Κακιούζη ήταν αναμενόμενο και είναι σίγουρο! Του Ζήση νομίζω ήταν μια τρανή δημοσιογραφική πατάτα!

Ειχε δηλωσεις μεσα δεν μπορει να ειναι πατατα
ironman
Συνέντευξη Τύπου σε αθηναϊκό ξενοδοχείο έδωσε το μεσημέρι ο Μιχάλης Κακιούζης για να ανακοινώσει ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον πληροφόρησε πως δεν τον περιλαμβάνει στα πλάνα του για το προολυμπιακό τουρνουά!

Το καλύτερο όμως το φύλαγε για τη συνέχεια, καθώς όπως είπε, όταν ρώτησε τον κ. Γιαννάκη τι πρέπει να κάνει, που πρέπει να βελτιωθεί για να αλλάξει την άποψη του, ο τελευταίος του είπε ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα!

«Θα με κλείσουν μέσα»

Στη συνέχεια, ο Κακιούζης απαντώντας σε ερώτηση σχετική για το λόγο που πιστεύει ότι γίνεται αυτό, τόνισε ότι αν αποκαλύψει την πιο έντονη σκέψη θα τον... κλείσουν μέσα, περνώντας τον για τρελό!

η νεα εκδοση της ειδησης!! ohmy.gif ohmy.gif
καλα μιλαμε ειναι τελειως ηλιθιοι αυτοι στο sportdog 68.gif
benchwarmer
QUOTE(giannis_ @ Jun 13 2008, 13:42 ) *
Ειχε δηλωσεις μεσα δεν μπορει να ειναι πατατα

Τωρα αντικατεστησαν τo ονομα του Ζηση στις δηλωσεις περι "θα με κλεισουν μεσα", με αυτο του Κακιουζη....

Καταιγισμος πληροφοριων tongue.gif tongue.gif

ΥΓ: Λήξη συναγερμού. Πίσω στις θέσεις σας tongue.gif
benchwarmer
Τελικά η περιβόητη 18άδα ποια είναι????

(υποθέτω)
Παπαλουκάς
Διαμαντίδης
Σπανούλης
Ζήσης
Πελεκάνος
Περπέρογλου
Βασιλόπουλος
Φώτσης
Τσαρτσαρής
Ντικούδης (?)
Μπουρούσης
Σχορτσιανίτης
Πρίντεζης
Τσαλδάρης (?)

14 με το ζόρι... Μετά?? Μαυροκεφαλίδη, Βασιλειάδη δεν τους πολυυπολογίζει... Παπαμακάριο? Ο Γλυνιαδάκης που ήταν πέρυσι στην προεπιλογή? Μάλλον Βουγιούκας? Κάνας Βεργίνης μήπως? Από ΗΠΑ κανένα νέο?
NBAer
QUOTE(benchwarmer @ Jun 13 2008, 13:44 ) *
Τωρα αντικατεστησαν τo ονομα του Ζηση στις δηλωσεις περι "θα με κλεισουν μεσα", με αυτο του Κακιουζη....

Αλλά εχουν την φωτογραφια του Ζηση στο αρθρο.

Τελικα ο Ζησης τι ρολο ειχε σε ολο αυτο? Τυπογραφικο λαθος? blink.gif Τί Ζησης, τί Κακιουζης θα μου πεις. 1-2 γραμματα διαφορα. tongue.gif
benchwarmer
QUOTE(NBAer @ Jun 13 2008, 14:14 ) *
Αλλά εχουν την φωτογραφια του Ζηση στο αρθρο.

Τελικα ο Ζησης τι ρολο ειχε σε ολο αυτο? Τυπογραφικο λαθος? blink.gif Τί Ζησης, τί Κακιουζης θα μου πεις. 1-2 γραμματα διαφορα. tongue.gif

Κακιουζήσης tongue.gif
Vas
Σύμφωνα με το sportfm.gr η 19μελη αποστολή είναι

Βασίλης Σπανούλης 7/8/1982 1.92 γκαρντ Παναθηναϊκός 67 7,81
Νίκος Ζήσης 16/8/1983 1.95 γκαρντ ΤΣΣΚΑ Μ. 69 6,81
Δημήτρης Διαμαντίδης 6/5/1980 1.96 γκαρντ Παναθηναϊκός 98 5,57
Κώστας Τσαρτσαρής 17/10/1979 2.09 φόργ/σέντερ Παναθηναϊκός 94 6,48
Δήμος Ντικούδης 24/6/1977 2.06 φόργ/σέντερ Παναθηναϊκός 114 8,39
Στράτος Περπέρογλου 7/8/1984 2.01 φόργουορντ Παναθηναϊκός 1 0
Αντώνης Φώτσης 1/4/1981 2.08 φόργουορντ Ντιναμό Μ. 98 9,45
Θοδωρής Παπαλουκάς 8/5/1977 2.00 γκαρντ ΤΣΣΚΑ Μ. 841 7,31
Παναγιώτης Βασιλόπουλος 8/2/1984 2.03 φόργουορντ Ολυμπιακός 36 2,06
Γιάννης Μπουρούσης 17/11/1983 2.17 σέντερ Ολυμπιακός 25 2,64
Σοφοκλής Σχορτσιανίτης 22/6/1985 2.07 σέντερ Ολυμπιακός 17 5,29
Γιώργος Πρίντεζης 22/2/1985 2.06 φόργουορντ Ολυμπιακός 2 2,00
Ίαν Βουγιούκας 31/5/1985 2.11 σέντερ Ολυμπιακός 12 8,33
Μιχάλης Πελεκάνος 25/5/1982 2.08 φόργουορντ Ρεάλ Μαδρίτης 17 2,24
Κώστας Κουφός 24/2/1989 2.16 φόργ-σέντερ Οχάιο Στέιτ - -
Δημήτρης Τσαλδάρης 7/3/1980 1.94 γκαρντ Άρης - -
Ανδρέας Γλυνιαδάκης 29/8/1981 2.15 σέντερ Μαρούσι 9 2,22
Γιάννης Καλαμπόκης 15/8/1978 1.95 γκαρντ Πανιώνιος - -
Βασίλης Ξανθόπουλος 29/4/1984 1.83 γκαρντ Πανιώνιος - -

Τον συμπαθεί τον Γλυνιαδάκη wink.gif
Hakeem
Αναμενόμενα τα ονόματα, εκτός ίσως του Ξανθόπουλου, ο οποίος πάντως έκανε σούπερ πλέι οφ και ειδικά τους μικρούς τελικούς. Συμφωνω απολυτα που εμεινε εξω ο Κακιούζης, από περυσι φαινόταν πως δεν ήταν πλέον στα στανταρντ του παλιού καιρού. Το καλό με τα νέα πρόσωπα ειναι πως θα γινει μεγαλη μαχη για την 12αδα, μιας και οι σιγουρες θέσεις ειναι εννέα: Τεο, Μητσος, Σπανούλης, Ζησης, Βασιλόπουλος, Σοφο, Μπουρούσης, Τσαρτσαρής, Φώτσης και οι άλλες 3 παίζονται
Mamuwalde
και να μην τον συμπαθούσε χρειαζότανε ένα ακόμα ψηλό για προπόνηση .

νορμάλ μου φαίνεται . η περίπτωση κακιούζη έιναι λίγο περίεργη [και θα ακούσουμε τέρατα είμαι σίγουρος] αλλά έχει λογική , μην τρελαθούμε . υποτίθεται ότι πάει σιγά σιγά για μια ανανέωση .

νομίζω αν μπορούσε δε θα έπαιρνε ούτε τον ντικούδη . αλλά δεν μπορείς να πετάξεις το βουγιούκα πχ, έτσι με τη μια μέσα . ο κακιούζης έκανε καλή χρονιά , χωρίς να πάιξει ευρωλίγκα όμως . είναι λίγο περίεργο κυρίως για την καθόλου κλήση κι όχι αν θα ήτανε στο τελικό πλάνο .

πάντως κι από την τελευταία διοργάνωση πρέπει να παρατηρήσουμε ότι είχε φθίνουσα πορεία [για την εθνική μιλάω] . και ο χρόνος του είχε μειωθεί και η αποτελεσματικότητά του .

ας ελπίσουμε ότι θα πετύχει αυτό που έχει στο μυαλό του ο γιαννάκης , γιατί με αλλαγές και όχι καλό κλίμα , το φοβάμαι το προολυμπιακό ...
benchwarmer
QUOTE(Vas @ Jun 13 2008, 14:50 ) *

Κουφός?!?!?!?! Μάλιστα....
Ούτε Βασιλειαδης, ουτε Μαυροκεφαλιδης, ουτε Παπαμακαριος, ουτε Τσακαλιδης. Ειναι που δεν θα ηταν αντικειμενικος tongue.gif (Πολυ σωστα στους δυο τελευταιους, καθως ειχαν ηδη αρνηθει μια φορα την κληση)

Συμφωνω κι εγω οτι τρεις θεσεις παιζονται. Τη μια λογικα θα την παρει ο Περπερογλου (του Κακιουζη), η αλλη μεταξυ Πελεκανου και Τσαλδαρη (με λιγο απο Καλαμποκη) και την αλλη Πριντεζης-Ντικουδης-Κουφος. Νομιζω πως οι αλλοι 9 θα ειναι οι αναμενομενοι. Ο Γλυνιαδακης και ο Βουγιουκας ειναι για να εχει να ασχολειται ο Σοφο στις προπονησεις (και να δουλεψει και ο δρακος λιγο με τον Βουγιουκα εδω που τα λεμε, οχι πως δεν αξιζε την κλιση βεβαια), και ο Ξανθοπουλος για να υπαρχει ενας ακομα πλει-μεικερ στο ροστερ, just in case...

Καλή μας επιτυχία και μακριά από τραυματισμούς 41.gif 41.gif 41.gif

Για τον Κακιουζη που λεει ο φιλος giopride, νομιζω πως ο Γιαννακης ξερει μεσα του οτι στο τελος θα αναγκαζοταν να προτιμησει τον Περπερογλου, οποτε θα ηταν "ασεβεια" στα ματια του να συρει τον Κακιουζη στην προετοιμασια...
Mamuwalde
benchwarmer:

από την αντίδραση του κακιούζη , κρίνω ότι ήταν καλύτερο να τον φέρει στην προετοιμασία , να του εξηγήσει τους λόγους της μη περαιτέρω επιλογής και να φτιάξει διαφορετικά το κλίμα .

να δώσει πχ ο κακιούζης το χρίσμα στο νέο αρχηγό . να φτιαχτεί πιο όμορφο κλίμα για αποχώρηση [όσο είναι δυνατόν αυτό]

μην ξεχνάμε ότι έχει ακούσει τα μύρια η εθνική τον τελευταίο καιρό . μια ακόμα αιωρούμενη κακοπιστία-γκρίνια δεν είναι καλή .

επαναλαμβάνω ότι μιλάω δια του αποτελέσματος . κι αυτό που λες λογικότατο είναι
suspect
ο κακιουζης του ευρωμπασκετ δεν ηταν οτι καλυτερο.
κατα δευτερον στο 4 και στο 3, εχουμε καλυτερους και δεν νομιζω οτι αδικειται μπασκετικα.

ηθικα, θα δουμε
Vas
Πάντως από ότι παρατηρώ ο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι ο Παπαλουκάς (31) και μετά όλοι κάτω από τα 30. πρέπει να είναι η πιο νέα ομάδα που είχαμε ποτέ…. (Μ.Ο 25-26)
benchwarmer
QUOTE(giopride @ Jun 13 2008, 15:22 ) *
benchwarmer:

από την αντίδραση του κακιούζη , κρίνω ότι ήταν καλύτερο να τον φέρει στην προετοιμασία , να του εξηγήσει τους λόγους της μη περαιτέρω επιλογής και να φτιάξει διαφορετικά το κλίμα .

να δώσει πχ ο κακιούζης το χρίσμα στο νέο αρχηγό . να φτιαχτεί πιο όμορφο κλίμα για αποχώρηση [όσο είναι δυνατόν αυτό]

μην ξεχνάμε ότι έχει ακούσει τα μύρια η εθνική τον τελευταίο καιρό . μια ακόμα αιωρούμενη κακοπιστία-γκρίνια δεν είναι καλή .

επαναλαμβάνω ότι μιλάω δια του αποτελέσματος . κι αυτό που λες λογικότατο είναι

Θα επιμεινω οτι ειναι καλυτερα ετσι tongue.gif Να παει και τις διακοπες του ο ανθρωπος μια φορα μετα απο τοσα χρονια, και να μαζεψει δυναμεις για τα 3-4 χρονια μπασκετ που του απομενουν.
Μην ξεχνας οτι τον πηρε τηλεφωνο και του το ανακοινωσε, και απο οτι διαβασα τον ευχαριστησε ο Κακιουζης για αυτο, που δεν τον αφησε δηλαδη να το μαθει απο τον τυπο.
Με οποιον τροπο και να αποχωρουσε, θα ηταν δυσκολο και θα υπηρχαν και συζητησεις... Εδω ακομα και με τον Χατζηβρεττα που το δηλωσε μονος του ο ανθρωπος, ακουστηκαν τοσα...
Σαφεστατα και πρεπει (και νομιζω πως θα γινει) να τιμηθει ο Κακιουζης μπροστα στο κοινο της Εθνικης στο προολυμπιακο.
Τεσπα, νομιζω πως στην προκειμενη περιπτωση ειναι καθαρα αγωνιστικος ο λογος, και νομιζω πως αν οχι 100%, συμφωνω σε μεγαλο βαθμο με την αποφαση του κοουτς.

QUOTE(Vas @ Jun 13 2008, 15:30 ) *
Πάντως από ότι παρατηρώ ο μεγαλύτερος σε ηλικία είναι ο Παπαλουκάς (31) και μετά όλοι κάτω από τα 30. πρέπει να είναι η πιο νέα ομάδα που είχαμε ποτέ…. (Μ.Ο 25-26)

Ετσι. Ειτε μεινει ειτε φυγει ο Γιαννακης, νομιζω εθεσε πλεον τα θεμελια και για την επομενη μερα..

ΥΓ: Ας ενωσει καποιος τα δυο μου ποστ. Μπερδευτηκα.....
Hakeem
Εκτός απο τους 9 ακούνητους (γεροί να είναι), κατά την ταπεινή μου γνώμη οι μάχες ειναι (σε παρένθεση οσοι ήταν στη Μαδρίτη:

Καλαμπόκης-Τσαλδάρης (Χατζηβρέτας)

Περπέρογλου-Πελεκάνος (Πελεκάνος)

Κουφός-Ντικούδης-Πριντεζης (Ντικούδης),

απο εκει και περα εχουμε Σοφο αντί Λάζαρου και Φώτση αντί Κακιούζη
jump_ball
Ο νεος αρχηγος τωρα ποιος θα ειναι? Ο Τεο?
benchwarmer
QUOTE(jump_ball @ Jun 13 2008, 15:46 ) *
Ο νεος αρχηγος τωρα ποιος θα ειναι? Ο Τεο?

Ε ναι... Το λογικο αυτο ειναι... Τεό τώρα, και σε κάνα δυο χρόνια που θα φύγει κι αυτός, ο ΔΔ13... Και μετά ο Βασιλό. Μετά δεν ξέρω tongue.gif
xsot
offtopic.gifΔεν ξερω που να το ρωτησω και το ρωταω εδω...Ποιο ειναι το προγραμμα για τα παιχνιδια του Ακροπολις και του προολυμπιακου?
jump_ball
QUOTE(benchwarmer @ Jun 13 2008, 15:48 ) *
Ε ναι... Το λογικο αυτο ειναι... Τεό τώρα, και σε κάνα δυο χρόνια που θα φύγει κι αυτός, ο ΔΔ13... Και μετά ο Βασιλό. Μετά δεν ξέρω tongue.gif

77.gif με καλυψες πληρως tongue.gif
jump_ball
QUOTE(xsot @ Jun 13 2008, 15:50 ) *
offtopic.gifΔεν ξερω που να το ρωτησω και το ρωταω εδω...Ποιο ειναι το προγραμμα για τα παιχνιδια του Ακροπολις και του προολυμπιακου?

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ 22ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ-EUROBANK

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 7/7/2007
ΚΡΟΑΤΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 8/7/2007
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 9/7/2007
ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ

και για το προολυμπιακο
απο 14 Ιουλιου μεχρι 20 Ιουλιου

η Ελλαδα παιζει στις
14.07 22.00 η ωρα εναντιον Λιβανο
16.07 22.00 η ωρα εναντιον Βραζιλια

και μετα προημιτελικο στις 18, ημιτελικο στις 19 και τελικο στις 20

αν μπεις στο site της εοκ κατι θα βρεις και εκει
thrylos7
Δεν ξέρω αν αγωνιστικά ήταν σωστή η απόφαση (εδώ που τα λέμε, πόσο καλύτερος, ή πόσα περισσότερα μπορεί να προσφέρει ο Περπέρογλου πχ; ), αλλά δε μπορώ να κρύψω ότι ξενέρωσα... Θα ήθελα να δω τον αρχηγό στο Πεκίνο για την τελευταία παράσταση, όπως του "αρμόζει", όπως και θα ήθελα να δω κάθε παίκτη αυτής της γενιάς να παίζει, εφόσον μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει και να τελειώνει την καριέρα του από την Εθνική με πιο ...ένδοξο τρόπο.

Αν και ο Κακιούζης δεν έκλεισε την πόρτα της Εθνικής, οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε πχ του χρόνου, ειδικά αν υπάρξει άλλος προπονητής, ή ...φέτος, αν προκύψουν 2-3 τραυματισμοί στην προετοιμασία (μακριά!!)...

Λογικά Πελεκάνος και Περπέρογλου θα είναι αυτοί που θ' αναπληρώσουν τις θέσεις στην περιφέρεια, ο Τσαλδάρης αφενός δεν αποτελεί τον ορισμό της ανανέωσης, αφετέρου, ο Γιαννάκης μην καλώντας και τον Βασιλειάδη δείχνει πως δεν καίγεται ούτε τώρα για σουτέρ.

Στους ψηλούς, Ντικούδης, Πρίντεζης και Κουφός θα παλέψουν λογικά για 2 θέσεις... Εκτός κι αν ο Βουγιούκας αποδειχθεί Μπουρούσης του 2005..
Ο Ντικούδης πάντως, κέρδισε κι άλλους πόντους, μετά την απουσία και του Κακιούζη και πλέον θεωρώ πως είναι ξεκάθαρο φαβορί για να μείνει στην ομάδα.

Κι επειδή δεν τα υπολόγισα καλά και βγαίνουν 13 ( biggrin.gif ), από τους 4 παραπάνω, ένας θα μείνει έξω, ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού που έχει ο καθένας και πως θέλει να διαμορφώσει το ρόστερ ο Γιαννάκης. Λογικά πάντως, θα περάσουν 2 ψηλοί και ένας περιφερειακός.

Για όλα αυτά βέβαια υπάρχει και η προετοιμασία... biggrin.gif
Anaz
Πιστευω οτι τη θεση του Κακιουζη θα παρει ο Πριντεζης! ή ο Περπερογλου..
nikefalin
θα πω τη γνώμη μου εν τάχει,

αχαρακτήριστη η κλήση του 3ου play του Πανιώνιου , Ξανθόπουλου.
επίσης και αυτή του Γλυνιαδάκη.
βιαστικό και unfair το κόψιμο του Κακιούζη.

αυτά , με τους υπόλοιπους παίκτες συμφωνώ.

Θα χωρούσαν άνετα οι Καιμακόγλου, Ταπούτος, Βεργίνης
benchwarmer
QUOTE(nikefalin @ Jun 13 2008, 17:59 ) *
θα πω τη γνώμη μου εν τάχει,

αχαρακτήριστη η κλήση του 3ου play του Πανιώνιου , Ξανθόπουλου.
επίσης και αυτή του Γλυνιαδάκη.
βιαστικό και unfair το κόψιμο του Κακιούζη.

αυτά , με τους υπόλοιπους παίκτες συμφωνώ.

Θα χωρούσαν άνετα οι Καιμακόγλου, Ταπούτος, Βεργίνης

Ε, τον Ξανθοπουλο τον καλεσε αντι του Βεργινη στην ουσια... Ο πρωτος που θα κοπει θα ειναι... Τον Γλυνιαδακη μαλλον θα τον καλει για γουρι tongue.gif (μαλλον για τις προπονησεις...) Ταπουτοι, Διαμαντοπουλοι, Βασιλειαδηδες φαινεται πως δεν εχουν θεση πλεον στην Εθνικη. Ε, ο Καιμακογλου ενταξει, δεν εγινε και τιποτα...

Και αμαν πια με το unfair στον Κακιουζη... Εγω προσωπικα θυμαμαι μια περιπτωση (ας μου θυμησει καποιος ποιος ηταν), πού κάποιος παλιός είχε κληθεί στην προετοιμασία και κόπηκε τελευταία στιγμή και βγήκε και είπε: "Τι είμαι, κανένα παιδάκι και μου φέρονται έτσι? Ας μου το λέγαν απο την αρχή ότι δεν με υπολόγιζαν.." Νομίζω ο Παπανικολάου ήταν, αλλά δεν παίρνω όρκο...
pivot
QUOTE(benchwarmer @ Jun 13 2008, 15:11 ) *
Για τον Κακιουζη που λεει ο φιλος giopride, νομιζω πως ο Γιαννακης ξερει μεσα του οτι στο τελος θα αναγκαζοταν να προτιμησει τον Περπερογλου, οποτε θα ηταν "ασεβεια" στα ματια του να συρει τον Κακιουζη στην προετοιμασια...

Αγωνιστικά σωστά ο Κακιούζης έμεινε εκτός, αλλά με άκομψο τρόπο. Θα μπορούσε να τον πάρει στην 18αδα, εξηγώντας του ότι δεν τον υπολογίζει, και να τον βάλει να παίξει στο Ακρόπολις σαν αποχαιρετιστήριο παιχνίδι να τιμηθεί για την προσφορά του κ.λ.π.

Οσον αγορά τις υπόλοιπες επιλογές, διακρίνω μια ισοροπία (τυχαίαwink.gif) στις κλήσεις μεταξύ των δύο αιωνίων 5+5. Για μένα παρά το ότι μου είναι συμπαθής ο Ξανθόπουλος, το μέλλον ανήκει στον Βεργίνη οπότε αυτός έπρεπε να μπαίνει στο κλίμα. Για τους ψηλούς όλα θα εξαρτηθούν αν θα έρθει ο Κουφός, για τον οποίο πιστεύω ότι δεν είναι έτοιμος για βασικός σε επίπεδο ανδρών.
benchwarmer
QUOTE(pivot @ Jun 13 2008, 18:30 ) *
Αγωνιστικά σωστά ο Κακιούζης έμεινε εκτός, αλλά με άκομψο τρόπο. Θα μπορούσε να τον πάρει στην 18αδα, εξηγώντας του ότι δεν τον υπολογίζει, και να τον βάλει να παίξει στο Ακρόπολις σαν αποχαιρετιστήριο παιχνίδι να τιμηθεί για την προσφορά του κ.λ.π.

Ναι.. Και μετα θα λεγαμε, αφού δεν τον υπολογίζει γιατί τον σέρνει στην προετοιμασία? Καψώνια του κάνει? Και δεν δίνει και την ευκαιρία σε κάποιον νεώτερο...
pivot
Εφ όσον ήταν ξεκαθαρισμένος ο λόγος της κλήσης, να τιμηθεί στο ακρόπολις, θεωρώ ότι θα ήταν η καλύτερη λύση.
benchwarmer
QUOTE(pivot @ Jun 13 2008, 18:35 ) *
Εφ όσον ήταν ξεκαθαρισμένος ο λόγος της κλήσης, να τιμηθεί στο ακρόπολις, θεωρώ ότι θα ήταν η καλύτερη λύση.

Και πιστευεις δηλαδη οτι ο Κακιουζης θα δεχοταν να συμμετασχει στην προετοιμασια ξεροντας οτι θα κοπει?
Για να τιμηθει δεν χρειαζεται να παιξει tongue.gif
giannis_
Aν και οι κλησεις ξανθοπουλου γλυνιαδακη με παρεξενεψαν πιστευω ο γιαννακης ξερει καλυτερα απο εμας!Παντως χαρηκα παρα πολυ για σοφο,οπως ειχα χαρει οταν επεστρεψε στον ολυμπιακο!Επισης μακαρι να παρει τον περπερογλου γιατι στους τελικους και σε δυσκολα ματς οπως σε αυτο με την σιενα εδειξε οτι αντεχει την πιεση και δεν ηταν καθολου ψαρωμενος σε σχεση με τον πελεκανο που και στο ευρωμπασκετ και στη ρεαλ ηταν εντελως εξω απο τα νερα του!
Εμενα αυτο που με απασχολει ειναι αλλο αν και ειναι ακυρο με αυτο που συζηταμε τωρα,το οακα θα ειναι αδειο και θα μαστε 3 κ ο κουκος τα εισητηρια ειναι πανακριβα,δεν βγαινω μαγκες δεν βγαινω......

Τελος για κακιουζη ενταξει μπορει να μην φανηκε κομψο αλλα τι να εκανε και ο γιαννακης?
Παντως ψιλοστενοχωρηθηκα για τον αρχηγο sad.gif
Aristofanis
QUOTE(Vas @ Jun 13 2008, 14:50 ) *

Αρκετές αλλαγές η φετινή εθνική και με πολλές εκπλήξεις!
Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Ζήσης, Τσαρτσαρής, Φώτσης, Μπουρούσης, Βασιλόπουλος, Ντικούδης οι σίγουροι στην 12άδα. Τωρά μετά άμα έρθει ο Κουφός θεωρώ οτί αυτός θα είναι ο 2ος σέντερ και όχι ο Σόφο. Περπέρογλου, Πελεκάνος και Πρίντεζης θα πάρουν τις άλλες δύο θέσεις. Λάθος η επιλογή Γλυνιαδάκη αφού πήρε 4 σέντερ (Κουφός, Βουγιούκας, Σόφο, Μπουρούσης) δεν χρειαζόταν άλλος. Καλύτερα να έπαιρνε τον Καϊμακόγλου. Συμφωνώ με την επιλογή Κακιούζη αφού υπάρχουν καλύτεροι παίκτες. Κένο όμως βλέπω στην περιφέρεια αφού κλασσικό δυάρι ας πούμε ότι είναι μόνο ο Ζήσης και στην εθνική θα υπάρχουν μόνο τέσσερεις "κοντοί"
Weekendman
Τελος για κακιουζη ενταξει μπορει να μην φανηκε κομψο αλλα τι να εκανε και ο γιαννακης?
Παντως ψιλοστενοχωρηθηκα για τον αρχηγο

Αγωνιστικά θα μπορούσε να προσφέρει ο Κακιούζης αλλά δεν ήταν και τόσο παράλογο να μην κληθεί στην Εθνική με την πορεία του τα τελευταία χρόνια, άλλωστε ο Περπέρογλου έδειξε δείγματα οτι μπορεί να ανταποκριθεί στα πολύ δύσκολα, και τελικοί Παναθηναικού-Ολυμπιακού είναι μια απο τις δύσκολες μπασκετικές δοκιμασίες στην Ευρώπη.
Τώρα αν είναι άκομψη συμπεριφορά του Γιαννάκη στον μέχρι τώρα αρχηγό της Εθνικής; αυτό που μπορώ να πώ οτι ο Γιαννάκης δεν λογαριάζει απο μεγάλα ονόματα και αρχηγούς, τον Σιγάλα που έπαιζε απο το 1993 μέχρι το 2003 στην Εθνική ,και ήταν ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα αυτή δεν τον πήρε στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ,και σίγουρα δεν ήταν ευχάριστο για τον Σιγάλα να χάσει τους Ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν στην χώρα του(μια φορά στην ζωή τυχαίνει τέτοια ευκαιρία).
qspock
Αρχικα στεναχωρεθηκα. Αλλα, κατοπιν ωριμης σκεψης και αναλυσης, ειδα οτι δεν γινοταν να κανει αλλιως ο προπονητης της εθνικης μας. Απο τον Απριλιο, ειχα μια υποψια για το ποιοι παιχτες θα ακολουθουσαν τον Χατζηβρετα αφου ηταν εκτος πλανων του ομοσπονδιακου μας προπονητη:

QUOTE(qspock @ Apr 19 2008, 02:46 ) *
Πιθανοτεροι προς αποχωρηση ειτε λογω ηλικιας ειτε λογω αποδοσης, ειναι μετα τον Χατχηβρεττα (που για μενα καλως εφυγε) οι: Παπαδοπουλος και Κακιουζης.

Τα ειχα γραψει στο διπλανο τοπικ "Νεοι παιχτες για την εθνικη" με βαρια καρδια και με βαση τη λογικη και οχι το συναισθημα, αφου ο Μιχαλης Κακιουζης ηταν παντα απο τις συμπαθειες μου. Απλα δεν περιμενα να γινει απο τοσο νωρις αυτη η ανανεωση. Βλεποντας ομως τα πραγματα ποιο καθαρα, δε γινοταν να καθυστερησει το αναποφεκτο.

Πλεον η ψυχρη λογικη αποδυκνυει το γιατι:

Το κοψιμο του Κακιουζη εχει να κανει κυριως με το εξης: Ο αρχηγος δεν ταιριαζει πλεον με το αγωνιστικο στυλ, το στυλ του αθλητη που ειναι πλεον προφανες οτι θελει ο Γιαννακης να εχει η ομαδα του. Τα πραγματα ειναι απλα: Ταχυτητα, νευρο, μαχητικοτητα, ικανοτητα, ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, phisycal game. Ολα μπαινουν στην ζυγαρια, καθως και η ηλικια, αφου πρεπει να γινεται και ανανεωση σταδιακη. Και οταν υπαρχει εμψυχο υλικο που καλυπτει τις παραπανω προυποθεσεις, αφου παιχτες νεοτεροι στην ιδια θεση με καλυτερη φετινη αποδοση υστερουν μονο σε εμπειρια, τοτε η επιλογη ειναι ο νεοτερος. Αυτο συνεβη και με τον Σιγαλα, και τον Αλβερτη κλπ. Η ιστορια δειχνει οτι ειναι σωστες οι αποφασεις του Γιαννακη.

Ο Περπερογλου με την φετινη του αποδοση, την μελλοντικη του προοπτικη αλλα και την θεση που αγωνιζεται (καθαρο 3, δεν υπαρχει αλλο) θα ηταν εγκλημα να μεινει εκτος 12δας. Ο Πελεκανος με τις ικανοτητες του καθως και την θεση στην οποια επισης παιζει (δεν εχουμε πλεον αλλο 2-3ρι) ειναι υπερπολυτιμος. Ο Μπουρουσης με την φετινη του αποδοση ειναι χρησιμος, ειδικα σε μια σημαντικοτατη θεση αμυντικα (και με τον Σοφο να βγαζει μισο αγωνα). Ο Ντικουδης μπορει στον ΠΑΟ να μην επαιξε φετος, αλλα στην εθνικη ηταν χρησιμοτερος του αρχηγου περσυ και προπερσυ και με ποιο σαφης ρολους.
Ποιον απο τους παραπανω θα εκοβε ο Γιαννακης?

Ιδου και η αναλυση:

1. Παπαλουκας, Διαμαντιδης
2. Σπανουλης, Ζησης, Πελεκανος
3. Φωτσης, Βασιλοπουλος, Περπερογλου
4. Τσαρτσαρης, Ντικουδης
5. Σοφο, Μπουρουσης

Και εχω αφησει εξω τον Κουφο, ο οποιος εχει ανετα την ικανοτητα να φαει ή τον Μπουρουση ή τον Ντικουδη στην προετοιμασια, αρκει να δει σοβαρα το κεφαλαιο εθνικη ομαδα.
Ακομη και ο Πριντεζης θα εδινε σκληρη μαχη με τον αρχηγο για μια θεση, αλλα ηδη εχουμε φτασει στην 14η με 15η θεση!
Δηλαδη ακομη και 14δες να κατεβαιναν (οπως και θα επρεπε, αλλα η FIBA αργει απελπιστικα να παρει στροφες και να προσαρμοστει στη συγχρονη εποχη), πιθανως να κοβονταν ο αρχηγος. Τωρα που κατεβαζουν ακομη 12 οι ομαδες, ποιανου θεση να παρει?
Ευτυχως που αποχωρησε και οι Χατχηβρετας Παπαδοπουλος νωριτερα..

Δυστυχως για τον αρχηγο, αλλα ευτυχως για το καλο της ομαδας, ο Γιαννακης βλεπει τα παντα με ψυχρη λογικη και αποφασιζει διχως να επηρεαζεται απο το συναισθημα.

Το συγχρονο μπασκετ επιτασσει κατι τετοιο.

Μιχαλη ελπιζω να καταλαβαινεις, αφου καταλαβαινουμε εμεις που σε λατρεψαμε. 41.gif
VARDINOLATSIS
Και εγώ τον συμπαθώ τον Κακιούζη άλλα παιζει μπάσκετ του περασμένου αιώνα. Με ύψος 2,07 κάνει λευαπ και σουτάκια από την γωνία. Μηδέν άμυνα, μηδέν μπλοκ αουτ και μέτριος πασερ στη κίνηση. Πολύ σοφτ γιά τεσσάρι. 19.gif Πραγματικά πιστεύω οτι ακόμα και ο Ταπούτος π.χ. είναι καλύτερος του. rolleyes.gif Συγχαρητηρια ακόμα μια φορά στον Γιαννάκη που έδειξε οτι είναι πραγματικός ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.. 77.gif
enypnio
πάντως πέρσυ ως παρασκήνιο είχε γραφτεί ότι άμα δεν είχε τραυματιστεί ο Φώτσης θα είχε κοπεί ο ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ

νομίζω από την κουρούνα αν αυτό λέει κάτι
ashton
Ο Γιαννάκης που έπαιζε στην Εθνική μέχρι να βγει στη σύνταξη (37 χρονών ήταν στην Ατλάντα) και δεν τον κουνούσε κανείς, ξαπόστειλε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο τους Σιγάλα, Αλβέρτη & Κακιούζη.
Ενδιαφέρον σημειολογικά biggrin.gif

Όταν καλείς Πελεκάνο, Ξανθόπουλο & Γλυνιαδάκη με βάση τις φετινές από μέτριες έως κακιστες/ανύπαρκτες εμφανίσεις τους, είναι τουλάχιστον περίεργο να λέμε πως κόπηκε ο Κακιούζης για αγωνιστικά κριτήρια...

Κι αν έπρεπε να επιβραβευθεί η παρουσία του Αμαρουσίου στα πλει-οφ, τότε μάλλον ο Καϊμακόγλου θα έπρεπε να έρθει αντί του Γλυνιαδάκη (ή για να ακριβολογούμε αντί του Ντικούδη - που αν δεν ήταν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, πολύ αμφιβάλλω ότι θα τον καλούσε...)

Όσο για Ταπούτο, Βεργίνη, Τσιάρα κλπ, για το σύστημα Βασιλακόπουλου-ΕΟΚ-Γιαννάκη, παίκτες που δεν παίζουν στις αγαπημένες τους ομάδες δεν υφίστανται, ότι και να κάνουν μέσα στο παρκέ.
suspect
Ειτε τον Καϊμακογλου ειτε τον Γλυνιαδακη, πιστευω να ειναι ευρεως αντιληπτο και κατανοητο πως αυτοι οι παικτες ειναι βοηθητικοι στην προετοιμασια. Οπως και ο Ξανθοπουλος με τον Καλαμποκη.

Ανεξαρτητως οπαδικης οπτικης γωνιας, πιστευω οτι κανεις δεν αδικηθηκε και πολυ σωστα και πολυ καλως αν τον Κακιουζη που εχει προσφερει τοσα, δεν τον θες στην ομαδα, καλυτερα να μην τον τραβολογας στην προετοιμασια.

Ναι, ο Πελεκανος μπορει να μην εκανε τιποτα το τρομερο στην Ισπανια για αυτο και πιστευω πως θα προτιμηθει ο Περπερογλου.

Οσο για τους παικτες του Ολυμπιακου, δεν βλεπω καποιον ο οποιος ειναι στην Εθνικη χωρις να το αξιζει.

Εκτος και αν καταργησουμε το ΑΘΛΗΜΑ, αν ξεχασουμε το ΜΠΑΣΚΕΤ και αρχισουμε να λεμε φιλοσοφιες τυπου

ο Μπιγκ σοφο ειναι αχρηστος, ο Μπουρουσης δεν ξερει μπασκετ, να επαιρνε τον Κρις κιριλενκο Ταπουτο και να πεταγε εξω τον Τσαρτσαρη...

Για να το θεσω και λιγο διαφορετικα:

ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ ως πρωτη και δευτερη ομαδα εχουν και καλους ελληνες παικτες. Αρα ειναι λογικο να παρει παικτες απο αυτες τις ομαδες. Ιδιαιτερα δε οταν εχει ηδη η εθνικη μας μια πετυχημενη πορεια αρα οι προσθηκες που θα πρεπει να κανει ειναι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ.

Την Εθνικη Ελλαδος δεν ψαχνουμε να τη βρουμε τωρα. Την ΕΧΟΥΜΕ και αναλογα με τις εκαστοτε συνθηκες κανουμε λιγες προσθαφαιρεσεις.

Απο κει και περα βεβαια αν πρεπει ντε και καλα να βρουμε θεμα γιατι παιρνει τον ταδε αναποληρωματικο και οχι τον δεινα αναπληρωματικο, ελεος και ημαρτον, βοηθεια χριστιανοι...
rchos
συμφωνω απολυτα με το ποστ του υποπτου.το να κανουμε θεμα γιατι δεν πηρε βεργινη και πηρα ξανθοπουλο ειναι χωρις ουσιαστικο νοημα.αφου και οι δυο παιχτες ξερουμε εκ των προτερων οτι θα κοπυν.προφανως ο γιαννακης αυτη τη στιγμη πιστευει οτι ο ξανθοπουλος θα του ειναι πιο χρησιμος στην προετοιμασια.το ιδιο ισχυει και για γλυνιαδακη-καιμακογλου ας πουμε.ειναι προφανες οτι ο γλυν στην προετοιμασια ειναι ενας πολυ χρησιμος παιχτης ως πολυ ψηλο και πολυ δυνατο κορμι.

κακα τα ψεματα στο μυαλο του γιαννακη οι 10 τουλαχιστον παιχτες θα ειναι στανταρ.οι αλλες 3 θεσεις θα παιζονται αλλα και εκει θα εχει στο μυαλο του πιθανοτατα 2 παιχτες σαν φαβορι.οι τελευταιοι της 18αδας ειναι καθαρα συμπληρωματικοι και τα κριτιρια επιλογης τους δεν ειναι προφανως απολυτα ποιος εκανε την τελεια χρονια και ποιος οχι.αυτο βεβαια ισχυει και για τους βασικους παιχτες.δηλαδη ο σοφο με την φετινη του παρουσια αξιζει κληση στην εθνικη?σε καμια περιπτωση.αλλα προφανως για αυτον δεν γκρινιαζει κανεις.

κανα ακομη που ηθελα να πω τα εγραψε ηδη ο υποπτος οποτε ξαναδιαβαστε το δικο του ποστ! tongue.gif
vastravoud
Επίσης, να σημειώσω ότι καλώς ή κακώς οι παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού έχουν παραστάσεις μεγάλων αγώνων. Ο περσινός Περπέρογλου στο Ευρωμπάσκετ θα "φοβόταν", ο φετινός έχει παίξει αρκετά στην Ευρωλίγκα, έπαιξε 8 ντέρμπι ΠΑΟ-ΟΣΦΠ. Όλα αυτά μπορεί να μη φαίνονται πολύ σημαντικά αλλά μπορεί να παίξουν το ρόλο τους.

Πολύ καλός ο Τσιάρας και ο Βεργίνης, σίγουρα το μέλλον είναι μπροστά τους. Όταν όμως θα μπουν να παίξουν ένα παιχνίδι Ολυμπιακών Αγώνων με τη Λιθουανία, εκεί είναι που μετράνε πάρα πολύ και οι εμπειρίες.
Mamuwalde
παιδιά αυτή είναι η αληθεια . τις εμπειρίες τις αποκτούν με τις ομάδες τους και όχι με την εθνική . είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις όπου παίξανε στην εθνική άπειροι και καναν αίσθηση [και δε μιλάω μόνο για τη δική μας ομάδα]

οι επιλογές είναι λογικότατες και απλά πρέπει να δεχθούμε ότι για κάποιους έχει κλείσει ο κύκλος . το είχαμε ξεχάσει πως είναι να μένουν έξω δυνατά ονόματα , κυρίως λόγω των επιτυχιών και της εξαιρετικής χημείας που είχε εδημιουργθεί .

μην ξεχνάε ότι λογικά μετά την ολυμπιάδα θα έχουμε νέο προπονητή , οπότε και μια σταδιακή ανανέωση θα έιναι απαραίτητη.

άλλωστε μιλάμε για παίκτες 12άδας και όχι βασικούς [αν εξαιρέσουμε τον παπ]
vastravoud
Από την άλλη, καταλαβαίνω απόλυτα και τον Κακιούζη.

Και αναρωτιέμαι: Γιατί ο Γιαννάκης τον πήρε τηλέφωνο μια μέρα πριν; Δε θα ήταν καλύτερο να τον έπαιρνε κάμποσο καιρό πριν, να το συζητούσαν, να του εξηγούσε και να γινόταν πολύ πιο "ομαλά" η μετάβαση στο νέο αρχηγό;

Παρεμπιπτόντως, ποιός θα είναι αυτός;
ashton
@ vastravoud
o Tσιάρας έχει βάλει winning shot με buzzer beater στην Ευρωλίγκα πριν 5 χρόνια. Ο Περπέρογλου ;

@rchos
ο Γλυνιαδάκης είναι ψηλό και δυνατό κορμί σε σχέση με Καϊμακόγλου ;
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ...

@giopride
όταν όμως ο Κορωνιός έβγαζε μάτια στο Περιστέρι στην Εθνική έπαιζε ο Μπακαφτιάς, ο Κακιούσης και ο 37χρονος Γιαννάκης...
Και όταν ο Παταβούκας έπαιζε βασικούρα στην ΑΕΚ κοβόταν κάθε χρόνο από τη 12άδα, ενώ όταν έπαιζε μεταξύ πάγκου & εξέδρας στον Παναθηναϊκό ήταν μόνιμος...
rchos
@rchos
ο Γλυνιαδάκης είναι ψηλό και δυνατό κορμί σε σχέση με Καϊμακόγλου ;
ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΗΜΑΡΤΟΝ...

ο γλυνιαδακης αστον εχει εναν απιστευτα βρωμικο και δυνατο τροπο παιξιματος στην αμυνα ο οποιος ομως ειναι και πολυ εξυπνος.ασε που ο ενας ειναι πενταρι ο αλλος ειναι φοργουορντ.τον παιχτη που θα προπονει τον σοφοκλη εψαχνε ο γιαννακης και προφανεστατα ο γλυνιαδακης ειναι πιο καταλληλος απο τον καιμακογλου.στο ποστ μου γραφω οτι ο γλυν ειναι πιο χρησιμος απο τον καιμακογλου στην προετοιμασια και παραθετω τα στοιχεια του γλυν για τα οποια ειναι χρησιμος.δεν συγκρινω σε καμια περιπτωση τον εναν με τον αλλον.απλα ειτε μας αρεσει ειτε οχι θεωρω τον γλυν πιο χρησιμο.δεν ειναι δυσκολο αυτο που λεω.

θα σε παρακαλεσω το υφος σου να μην ειναι τοσο επιθετικο και ειρωνικο οταν απαντας σε αποψεις αλλων.
Mamuwalde
ashton , δεν καταλαβαίνω τον αντίλογό σου. που κολλάνε αυτά που λες σε μένα blink.gif ?

αναφέρθηκε και πριν ότι ξεχάσαμε γρήγορα και τον αλβέρτη και το σιγάλα κι άλλα παιδιά που ο γιαννάκης άφησε έξω από το 04 και μετά .

οι εποχές που ανέφερες είναι άλλες και εγώ δεν είπα ότι είμουν πάντα ευχαριστημένος με τις κλήσεις blink.gif

πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι σε μένα ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.