Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
dizzy_fingers
Παιδιά, αν και προς το παρόν δε δουλεύει το chat σε ΙΕ6 (όσοι ωστόσο χρησιμοποιείτε firefox μπορείτε να το χρησιμοποιείτε) για να σας παραπέμψω εκεί, θα σας παρακαλέσω να περιορίσετε στο μίνιμουμ δυνατό τα off topic σχόλια καθώς και τα (λιγο-)μονολεκτικά ποστ.

Σας το λέω από τώρα, για να συνηθίσετε σιγά σιγά, καθώς από ένα χρονικό σημείο και μετά θα είμαστε πιο αυστηροί στο θέμα των εκτός θέματος, συζητήσεων.

Κατανοώ πως πολλοί από εσάς γράφετε πρώτη φορά σε φόρουμ, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζετε κάποιους άτυπους κανόνες που "απαγορεύουν" κάποια πράγματα όπως τα greeklish, τα κεφαλαία (που σημαίνουν ότι φωνάζετε), τα back 2 back-εκτός θέματος-σπαμ post αλλά όσο γράφετε εδώ και ενημερώνεστε περί αυτούς, περιμένω να τους εμπεδώσετε για να έχουμε ένα καλό κλίμα συζητήσεων και για εμάς τους χρήστες αλλά και για τους τρίτους που διαβάζουν.
Γιατί αν είναι να γράφουμε μόνο για πάρτη μας, τότε το φόρουμ δεν έχει λόγο ύπαρξης.

Άλλη λύση, είναι να ανοίξετε ένα νέο τόπικ (πχ "Off topic - Γ ΕΣΚΑ") όπου εκεί θα γράφετε για τις μπουγάτσες και τις γυναίκες, και θα αφήνετε εδώ τις μπασκετικές συζητήσεις-αναλύσεις-προβλέψεις, ώστε να μη μπερδεύεται ο κόσμος που μπαίνει απλά να διαβάσει.

Επίσης, ΛΥΚΕ 10 Γ.Σ.Κ., για να μην κάνεις συνεχόμενα ποστ, αλλά να έχεις όλες τις απαντήσεις σε ένα, μπορείς να πατάς το κουμπί από κάθε ποστ στο οποίο θέλεις να απαντήσεις και μετά το για να βάλεις το κείμενό σου.

Αυτά προς το παρόν, και (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) όταν φτιάξω το chat θα επανέλθω.
didi
QUOTE(LordOfTheCourts @ Dec 18 2007, 09:56 ) *
smiley.gif Εγώ είμαι το 11... ελπίζω να μη τα λές ηρωνικά... Γιατί δε το περίμενες? smile.gif
Μήπως είσαι το 13?

bball.gif dn thumomoiun oti eisai to 11...ohi re,dn to leo ironikia..etsi einai..o triponter ehei polu kalo sout k`esu fovero drive kai grigora podia...an eihate ena axiologo yilo tha isastan super,alla dustihos dn ehete kamia voitheia konta sto kalathi...stin suneheia tha fani akoma perisotero..i poreia tou kronou exartate mono apo tin apodosi sas(triponter,lord) bball.gif
didi
bball.gif koufales lagonisiotes ta vradi filiko k meta karfi gia souvlakia........ tongue.gif
mikrosTheoulis
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 1
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 2
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
didi
bball.gif na doso kai ta prognostika gia tin 8 agonistiki....pira tharos apo to 5/7!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1 biggrin.gif

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1

ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 2 sad.gif

ante na doume ..........?????bball.gif
LordOfTheCourts
Τα δικά μου προγνωστικα:

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1 Χωρίς σχόλια...

Δυνατή ομάδα ο Αγ. Στέφανος... για τη Πολιτεία το ίδιο δυνατή, μέχρι το τέλος θα γίνει μάχη

Αν θέλουμε να είμαστε φαβορί για άνοδο...

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
Δεν το συζητώ...

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2
Θα ξεκαθαρίσουν σιγά σιγά τα πράγματα στη κορυφή...

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1
Δε χαρίζετε η Εκάλη...

ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1
Εγώ θα επιμένω... πρέπει να ξεκολίσετε κάποια στιγμή και είναι ευκαιρία τώρα στην έδρα σας...
nikefalin
ετοιμο το off-topic, ανταποκριθείτε εδώ
sofolg
triponter παντως συμφωνεις οτι η γκολ δεν εχει ξαναγραψει για διαιτησια...επισης δεν λεω οτι οι διαιτητες ηταν αλανθαστοι...
σε αυτες τις κατηγοριεσ στην καλυτερη να ειναι μετρια η διαιτησια..
εδω ρε παιδια υπαρχει διαιτητης απο την αναβυσσο...
και σφυραει και σε αγωνες του κουρου...

απλα σου ειπα οτι δεν εγραψε για τα καλυβια οτι κερδισαν...
και γιατι επιμενω..γιατι τυπικα ηταν παιχνιδι κορυφης..
δεν λεω..γιατι δεν εγραψαν τα καλυβια πατησαν τον κρονο η τιποτα τετοιο...
απλα πιστευω οτι μπορουσαν να γραψουν κατι παραπανω...

σας ευχομαι καλη συνεχεια!!
και μακαρι να ειστε στις ομαδεσ που θα ανεβουν γιατι ειστε πολυ καλη ομαδα!

λαγονησαρα ευκαιρια να γινει ο ασσος την παρασκευη!!!!
να ανεβεται σιγα σιγα στις θεσεισ που σας αξιζει.....
δεν ειναι για την λαγονησαρα η τελευταια θεση!!
τα καλυβια αν δεν κανουν κανενα εγκλημα δυσκολα θα χασουν...
και εγκλημα εννοω να μην παιξουν καλα...γιατι ειναι πολυ καλη ομαδα!!

επισης...πολλοι ξεροι ασσοι ρε παιδια...κρατηστε καμια πισινη!!!!
pegasus_no_12
[quote name='sofolg' date='Dec 18 2007, 17:32 ' post='141807']

Πλάκα μας κάνεις.....
Ο συγκεκριμενος δαιτητης έχει παρει εξαίρεση και δεν μας έχει παίξει ποτέ.
ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ 19.gif 19.gif
pegasus_no_12
[quote name='sofolg' date='Dec 18 2007, 17:32 ' post='141807']

Πλάκα μας κάνεις.....
Ο συγκεκριμενος δαιτητης έχει παρει εξαίρεση και δεν μας έχει παίξει ποτέ.
ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ 19.gif 19.gif
LordOfTheCourts
QUOTE(sofolg @ Dec 18 2007, 17:32 ) *

Σωστός... αλλά εδώ παίζετε το κύπελο του Μπούκη (και στα ελληνικά smile.gif ) κάθε εβδομάδα... που να δώσεις 2πλό icon_wave.gif
pegasus_no_12
Και λογικό να πέφτουν ξεροί οι άσσοι.Αν εξαιρεσει κανείς την Παλλήνη που θεωρώ οτι θα περάσει και μάλιστα εύκολα απο τη Λουτσα , δυσκολα θα σπασει άλλη εδρα
triponter
η επιτροπη προγνωστικων & στοιχηματων δεχετε την εφεση του κυριου GAMBLER και ανακοινωνει οτι παιρνει και αυτος κυπελλο με τα 5/7 που επιασε...

συγχαρητηρια..το κυπελλο σου πρεπει να το παραδωσει ο φιλος τφ λαγονησι, που μαζι με λορντ και χαδ ειχαν κερδισει την προηγουμενη αγωνιστικη...

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

κυπελλουχος GAMBLER..

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
triponter
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 18 2007, 10:14 ) *
ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΣΙΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ
ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ
ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ

icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif

φυγαμε για το μαγαζι σουυυυυυυυυυυυυυ..θελω να μου εχεις και προβατινα..και κανα αγριογουρουνο...σαν τον Οβελιξ θα γινω tongue.gif tongue.gif

παντως ρε φιλε...πολλα μεσα εχεις..γυναικες, φαι, μπασκετ...μου φαινεται θα σε πληρωνω για να μου κανεις παρεα....
triponter
και ωρα για τα προγνωστικα...αυτη τη φορα θα κερδισωωωωωωωωωωωωωωωωω...

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ 1 ( + 10 )
ευκολα ο μαραθωνας..εχει παρει φορα και να δουμε που θα σταματησει....

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1 ( + 6 )
α αγ.στεφανος ειναι δυνατος στην εδρα του, δυσκολα θα χασει....

ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 1 ( + 10 )
πολλες αναταραχες στην ομαδα μου...το κλιμα εχει χαλασει..καποια στιγμη θα φανει αυτο...αλλα ελπιζω σε αυτον τον αγωνα να κανουμε το ξεσπασμα που δεν εχουμε κανει ακομα...

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1 ( + 12 )
τα καλυβια εχουν μια ταση να υποτιμουν τους αντιπαλους, αλλα το μαθημα τους το πηραν με την εκαλη...δεν νομιζω οτι θα την ξαναπατησουν..τα μελισσια βουρ για πτωση

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2 ( + 12)
αισιοδοξη προβλεψη ε???? η παλληνη ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα...μονη μου αμφιβολια ειναι πως θα τα βγαλει περα με την 40λεπτη ζωνη της αρτεμης..γιατι δεν εχουν κλασικο σουτερ...μπορει και να κολλησουν.

ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1 ( + 6)
λυκε λυκε αν δεν τους δωσεις λιγο απο τα φυτα Ολλανδιας, δεν νομιζω να τα καταφερερε....

ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 1 ( +8)
ημαρτον...αν δεν παρετε και αυτο υπογραφω υποβιβασμο

παντως συμφωνω με Λορντ...αυτην την αγωνιστικη ωρα να ξεχωρισουν τα φαβορι....
nikefalin
QUOTE(triponter @ Dec 18 2007, 23:33 ) *
γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif 38.gif

φυγαμε για το μαγαζι σουυυυυυυυυυυυυυ..θελω να μου εχεις και προβατινα..και κανα αγριογουρουνο...σαν τον Οβελιξ θα γινω tongue.gif tongue.gif

παντως ρε φιλε...πολλα μεσα εχεις..γυναικες, φαι, μπασκετ...μου φαινεται θα σε πληρωνω για να μου κανεις παρεα....

Παλικάρια είπαμε σιγά σιγά αυτά τα πόστ να τα πάμε στο off topic, παρακαλώ σεβαστείτε το
triponter
QUOTE(sofolg @ Dec 18 2007, 15:32 ) *
triponter παντως συμφωνεις οτι η γκολ δεν εχει ξαναγραψει για διαιτησια...επισης δεν λεω οτι οι διαιτητες ηταν αλανθαστοι...

απλα σου ειπα οτι δεν εγραψε για τα καλυβια οτι κερδισαν...
και γιατι επιμενω..γιατι τυπικα ηταν παιχνιδι κορυφης..
δεν λεω..γιατι δεν εγραψαν τα καλυβια πατησαν τον κρονο η τιποτα τετοιο...
απλα πιστευω οτι μπορουσαν να γραψουν κατι παραπανω...

σας ευχομαι καλη συνεχεια!!
και μακαρι να ειστε στις ομαδεσ που θα ανεβουν γιατι ειστε πολυ καλη ομαδα!

λαγονησαρα ευκαιρια να γινει ο ασσος την παρασκευη!!!!
να ανεβεται σιγα σιγα στις θεσεισ που σας αξιζει.....
δεν ειναι για την λαγονησαρα η τελευταια θεση!!
τα καλυβια αν δεν κανουν κανενα εγκλημα δυσκολα θα χασουν...
και εγκλημα εννοω να μην παιξουν καλα...γιατι ειναι πολυ καλη ομαδα!!

φιλε μου συμφωνω μαζι σου και το ειπα..υποπτο να αναφερει την διατησια...αλλα βεβαια δεν επηρεαζει και το πρωταθλημα μας ετσι???? το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν εχουμε μεσο στους διατητες..αυτο ειναι εμφανεες....

συγνωμη αλλα επειδη καποια μπασκετικα χρονακια τα εχουμε στην πλατη μας και καποια βιωματα, το να μας αποκαλεις καλη ομαδα με προσβαλλει...καφενες ολικης ειμαστε...παιδικη χαρα... tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

οσο για τα Λαγονησια ξανασυμφωνω οτι δεν ειναι για την τελευταια θεση..εγω το περιμενα πιο πανω..αλλα να ξερετε οτι σε αυτα τα πρωταθληματα το παν ειναι η αρχη που ειναι σχεδον ολοι σοβαροι και παλευουν τους αγωνες..μετα το λαγονησι θα τρεχει να φτασει τους αλλους , αλλα δε θα μπορει.......ασε που αν χανεις συνεχως, σε παιρνει η κατηφορα και χανεις την ψυχολογια σου....αν δεν αρχιζουν να κερδιζουν, δηλαδη να κανουν ενα σερι νικων θα πεσουν ευκολα...

καλη τυχη ΤΑΣΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και ΜΟΤΣΑΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
mikrosTheoulis
Αρτεμις - Παλλήνη 60 - 70
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mikrosTheoulis @ Dec 19 2007, 02:16 ) *
Αρτεμις - Παλλήνη 60 - 70

Αναβληθεν ηταν αυτο το ματς?
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Dec 19 2007, 01:40 ) *
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 1 ( + 6)
λυκε λυκε αν δεν τους δωσεις λιγο απο τα φυτα Ολλανδιας, δεν νομιζω να τα καταφερετε....

Κρατα μια πισινη γιατι καποια στιγμη θα ξυπνησει
ο Λυκος και θα δαγκωσει ασχημα

19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Να δωσω κι εγω τα προγνωστικα μου

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΚΟΥΡΟΣ 1ημιχρ - 1τελικο

ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1ημιχρ - 1τελικο

ΚΡΟΝΟΣ-ΠΕΝΤΕΛΗ 1ημιχρ - 2τελικο

ΚΑΛΥΒΙΑ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1ημιχρ - 1τελικο

ΑΡΤΕΜΙΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ 1ημιχρ - 2τελικο

ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΤΟΥΦΑ Χημιχρ - 1τελικο

ΕΚΑΛΗ-ΚΗΦΙΣΙΑ 1ημιχρ - 2τελικο
nairepao
τασουλη εμαθα απεκτησες λωριδοειδή στολη προπονησης...
nairepao
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 19 2007, 00:53 ) *
Κρατα μια πισινη γιατι καποια στιγμη θα ξυπνησει
ο Λυκος και θα δαγκωσει ασχημα

19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif

αντε να δουμε...
gk1
ξανα γραφω λοιπον τισ δικες μου τελικες προβλεψεις

ΜΕΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ - ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ -1
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ -1
αν και φιλοτιμα τα παιδια τισ πολιτειας ο αγ.στεφανος ειναι πολυ σκληρη ομαδα ειδικα στην εδρα του
ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ -1
ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ -1
χαλαρα!!!
ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ -2
αν και δεν εχω δει παλληνη απο οσα ακουω θα την προτιμησω μιασ και η αρτεμις δεν εχει κατι το ιδιαιτερο και θα φανει και αργοτερα
ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ -1
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ -
ντερμπυ ουραγων και αν το χασει και αυτο το λαγονησι ειναι σιγουρα μαζι με τα μελλισια στη δ εσκα από τωρα και ειναι κριμα!! 68.gif

γενικα πιστευω οτι αυτη την αγωνιστικη θα ξεκαθαρισουν καποια πραγματα χωρις βεβαια να ειναι κατι σιγουρο αφου ακομα δεν εχει τελιεωσει ο πρωτοσ γυρος
TF LAGONHSI
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 19 2007, 00:43 ) *
Αναβληθεν ηταν αυτο το ματς?

όχι ρε η Άρτεμις στην έδρα της παίζει την Τρίτη
TF LAGONHSI
δίνω και εγώ τα προγνωστικά μου και πάω για πρώτη θέση

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΚΟΥΡΟΣ 1 (+8)
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 1 (+4)
ΓΕΡΑΚΑΣ - ΠΕΝΤΕΛΗ 1 (+8)
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1 (+15)
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2 ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
ΕΚΑΛΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1 (+4)
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΤΟΥΦΑ 1 Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 19 2007, 13:07 ) *
όχι ρε η Άρτεμις στην έδρα της παίζει την Τρίτη

Και γιατι το παιζουμε τοτε αυτο το ματς?
v-span
QUOTE(triponter @ Dec 18 2007, 21:40 ) *

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2 ( + 12)
αισιοδοξη προβλεψη ε???? η παλληνη ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα...μονη μου αμφιβολια ειναι πως θα τα βγαλει περα με την 40λεπτη ζωνη της αρτεμης..γιατι δεν εχουν κλασικο σουτερ...μπορει και να κολλησουν.

Ρε τριποντέρ υπάρχουν φορές που πραγματικά σε θαυμάζω. Όντως το ματς ήρθε διπλό και με 10 (αντί για 12) διαφορά... 77.gif 77.gif 77.gif

ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ: 60 - 70 (30 - 41)

Η Άρτεμις ξεκίνησε με άμυνα man2man αλλά δεν της πολυβγήκε και προηγηθήκαμε με 0-10. Έτσι γύρισε σε ζώνη 2-3 όπου και την εμπιστεύθηκε για όλο σχεδόν το παιχνίδι. Μου έκανε όμως εντύπωση η απίστευτη ευστοχία τους από το τρίποντο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 0-10 έγινε πολύ γρήγορα 16-16 με 4 τρίποντα και γενικά έβαλαν πολλά πολλά τρίποντα. Το παιχνίδι συνεχιζόταν κάπως έτσι , ξεφεύγαμε μέχρι 10 πλησίαζε η Άρτεμις και τελικά έκλεισε στους 10. Άξιος αναφοράς ο φυσιξοθεραπευτής της ομάδας κύριος Κορωνάκης που φρόντισε να αγωνιστούμε και δύο τραυματίες έστω και ελαφρώς ανέτοιμοι (Εγώ - Λάππας).
TF LAGONHSI
QUOTE(nairepao @ Dec 19 2007, 02:00 ) *
τασουλη εμαθα απεκτησες λωριδοειδή στολη προπονησης...

σε εμένα αναφέρεσαι ομοιδεάτη παναθηναϊκέ???????????????//
MOZART
καλημερα παιδια δεν ειχα προλαβει να γραψω,θα δωσω και εγω τα προγνωστικα μου γιατι ο TF είναι ασχετος απο προβλεψεις!!!!!!!!!!!!!!

21/12/2007 21:30:00 ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ. ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 66-59
20/12/2007 21:30:00 ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ. ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΡΟΝΟΣ - ΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 71-59
21/12/2007 21:30:00 ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 68-62
18/12/2007 21:30:00 ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ - ΓΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 62-68
21/12/2007 21:30:00 ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΛ. ΑΟ ΕΚΑΛΗΣ - ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 59-60
21/12/2007 21:15:00 Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 84-70 (λογικά θα κερδίσουμε)
didako πάλι καλά έπαιξες χθες,σου κάναμε ορισμένα φάουλ παραπάνω αλλά δεν πειράζει,χαιρετισμούς σε τριποντερ,λύκο(καλό το πουράκι) και #13 που είναι καλά παιδιά και παίζουν καλό μπάσκετ!!!!!!!!!!!!!
MOZART
... και μαραθώνας-κούρος=69-60
gk1
αφου κερδισε η παλληνη φιλε τριποντερ το επιασα το ματσακι οποτε μετρα 1/1 γιατι παω για ρεκορ αυτη τη βδομαδα και πρωτια για 2η συνεχομενη αγωνιστικη!!! 41.gif 41.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 19 2007, 13:55 ) *

Σε μενα αναφερεται το καραφλο αγορι.
Το εχει και τωρα το χειμωνα ανοιχτο το καμπριο
και εχουν παρει τα μυαλα του αερα
#13...
QUOTE(MOZART @ Dec 19 2007, 12:31 ) *
καλημερα παιδια δεν ειχα προλαβει να γραψω,θα δωσω και εγω τα προγνωστικα μου γιατι ο TF είναι ασχετος απο προβλεψεις!!!!!!!!!!!!!!

21/12/2007 21:15:00 Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΦΟ ΤΟΥΦΑΣ 84-70 (λογικά θα κερδίσουμε)
didako πάλι καλά έπαιξες χθες,σου κάναμε ορισμένα φάουλ παραπάνω αλλά δεν πειράζει,χαιρετισμούς σε τριποντερ,λύκο(καλό το πουράκι) και #13 που είναι καλά παιδιά και παίζουν καλό μπάσκετ!!!!!!!!!!!!!

Φίλε MOZART ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! biggrin.gif Ποιος είσαι από το Λαγονήσι; Δώσε μικρή περιγραφή γιατί με τα νούμερα φανέλας δεν τα πάω καλά...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(MOZART @ Dec 19 2007, 14:31 ) *

Γεια σου ρε 'MOZART' icon_wave.gif icon_wave.gif
Που παιξατε χθες?

Μην μου στεναχωρεις τον TF
γιατι ειναι σαν τον Σωτηρακοπουλο
ο απολυτος κουβας evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif
nairepao
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 19 2007, 11:55 ) *

οχι, στον λυκο...
nairepao
τασουλη ελπιζω η νεα λωριδοειδης στολη προπονησης που απεκτησες να σε ωθησει να χαμηλωσεις ποδια και να παιξεις αμυνα, μιας και εμαθα σε αυτη την σταση ειναι πιο βολικη η εφαρμογη της...
nairepao
δεν ξερω τι θα κανουμε στο πρωταθλημα, αλλα στο φορουμ κυριαρχουμε παντως...
TF LAGONHSI
QUOTE(MOZART @ Dec 19 2007, 12:31 ) *

άσχετος είσαι εσύ που δίνεις σκόρ την στιγμή που έχει ανφερθεί το ακριβές σκόρ πονηρίδη ε πονηρίδη
TF LAGONHSI
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 19 2007, 14:34 ) *
άσχετος είσαι εσύ που δίνεις σκόρ την στιγμή που έχει ανφερθεί το ακριβές σκόρ πονηρίδη ε πονηρίδη

και μάλιστα το κάνεις δεύτερη φορά ασχετίδη α και που είσαι κοίτα βάλε καμμιά βολή γιατί μας έχουν πάρει χαμπάρι smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
TF LAGONHSI
QUOTE(nairepao @ Dec 19 2007, 14:08 ) *

επετρέψε μου να διαφωνήσω αγαπητέ φίλε εμείς κυριαρχούμε εδώ και καιρό πάντως είστε ανταγωνιστικοί οφείλω να το ομολογήσω
gambler
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΚΟΥΡΟΣ 1
Πιστεύω πάντως πως θα κερδίσουμε δύσκολα (αν κερδίσουμε)
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2
Το ρισκάρω λιγάκι αλλά ποντάρω στη διάθεση των παιδιών της Πολιτείας
ΓΕΡΑΚΑΣ - ΠΕΝΤΕΛΗ 1
Το θεωρώ το πιο στάνταρ του κουπονιού
ΚΑΛΥΒΙΑ - ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
Αν τρέξουν τα Καλύβια τα βλέπω να νκάνε με πολύ μεγάλη διαφορά
ΑΡΤΕΜΙΣ - ΠΑΛΛΗΝΗΣ 2 (Αυτο θα έπαιζα αλλά αυτή η Άρτεμις με τη μέρα που παίζει μας μπερδεύει-αν δεν θέλει η επιτροπή να το δεχτεί δεν υπάρχει πρόβλημα)
ΕΚΑΛΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 1
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΤΟΥΦΑ 2

Ρε Λαγονησιότες όλοι λένε πως είστε καλή ομάδα κ δεν λέτε να πάρετε νίκη,εγώ πάντως έχω μπερδευτεί.
Το ρισκάρω και αυτό κ το ρίχνω στους φιλοξενούμενους.

p.s.: Pegasus το 12 φοράς?Παρασκευή σε φιλοξενούμε
milos babic
ευχαριστουμε τον λυκο της κηφισιας για την προβλεψη διπλου στο γερακας-πεντελη, ο μοναδικος που το κανε, ευχομαι να τον δικαιωσουμε κι ας στεναχωρηθουν οι νεοι ηλεκτρονικοι μου φιλοι απο το γερακα που θα τους γνωρισω αυριο...
βεβαιως, με τα αποτελεσματα που εχουμε και εμεις και ο γερακας και εγω ασο θα βαζα!
σημερα ειμαι με 38 πυρετο αλλα αυριο δεν το χανω το παιχνιδι, περισυ στη δ εσκα στο δευτερο γυρο μας το φαγανε το παιχνιδι με ενα ποντο στην παραταση με πολυ μαγκια οφειλω να πω!
ραντεβου στο παρκε....................................................................
triponter
γκρρρρρρρρρρρρ guns.gif guns.gif guns.gif guns.gif guns.gif
εξυπνουλικα ολα του φορουμ....

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...ξυπνοπουλια ολοι σχεδον δωσατε προγνωστικα μετα το παιχνιδι της Λουτσας, και μου το βαλατε και 2 ταχα μου οτι αυτο θα παιζατε...

Η Επιτροπη εσκα ειναι εξοργισμενη, αλλα θα δεχθει το αιτημα σας..και θα βαλει θετικο σημειο..
να ξερετε οτι την αλλη φορα θα κλειδωθει ο αγωνας και θα παιζετε μονο απο εξωτερικο....

προσοχη την επομενη φορα..οι αγωνες της Αρτεμις εντος γινονται Τριτη και του Γερακα εντος Πεμπτη evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif evilmonkey.gif

Υ.Γ... ελληναρες ολε tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(milos babic @ Dec 19 2007, 21:43 ) *
ευχαριστουμε τον λυκο της κηφισιας για την προβλεψη διπλου στο γερακας-πεντελη, ο μοναδικος που το κανε, ευχομαι να τον δικαιωσουμε κι ας στεναχωρηθουν οι νεοι ηλεκτρονικοι μου φιλοι απο το γερακα που θα τους γνωρισω αυριο...
βεβαιως, με τα αποτελεσματα που εχουμε και εμεις και ο γερακας και εγω ασο θα βαζα!
σημερα ειμαι με 38 πυρετο αλλα αυριο δεν το χανω το παιχνιδι, περισυ στη δ εσκα στο δευτερο γυρο μας το φαγανε το παιχνιδι με ενα ποντο στην παραταση με πολυ μαγκια οφειλω να πω!
ραντεβου στο παρκε....................................................................

Ελπιζω να με δικαιωσετε και να πιασω και 7/7,
αν και δεν θα ηθελα να στεναχωρησω τον φιλο μου triponter.

Καλυτερα να εχεις πυρετο για να μπεις ζεστος στο ματς 69.gif 69.gif 69.gif

Να προσεχετε τον triponter, γιατι ειναι ικανος
να σας το κλεισει το σπιτι χωρις να παρετε χαμπαρι τι εγινε
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Dec 19 2007, 16:40 ) *
και μάλιστα το κάνεις δεύτερη φορά ασχετίδη α και που είσαι κοίτα βάλε καμμιά βολή γιατί μας έχουν πάρει χαμπάρι smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Τι εγινε φιλοι εκει στο εξοχικο του βαζελου?
Ειδατε οτι φερνει γουρι η φαγομαρα μεταξυ συμπαικτων
και μας αντιγραφετε?
Ε? Πονηρουληδες

smiley.gif smiley.gif smiley.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(nairepao @ Dec 19 2007, 16:07 ) *
τασουλη ελπιζω η νεα λωριδοειδης στολη προπονησης που απεκτησες να σε ωθησει να χαμηλωσεις ποδια και να παιξεις αμυνα, μιας και εμαθα σε αυτη την σταση ειναι πιο βολικη η εφαρμογη της...

QUOTE(nairepao @ Dec 19 2007, 16:08 ) *

Ασε τις δηλωσεις καμπριο κι ελα να κανεις καμια προπονηση.
2 μερες ελειψες και δεν εχουμε καλο φωτισμο στο γηπεδο
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ Ή ΣΤΟΝ triponter ΡΜ[/u]
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
dizzy_fingers
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 18 2007, 15:23 ) *
Παιδιά, αν και προς το παρόν δε δουλεύει το chat σε ΙΕ6 (όσοι ωστόσο χρησιμοποιείτε firefox μπορείτε να το χρησιμοποιείτε) για να σας παραπέμψω εκεί, θα σας παρακαλέσω να περιορίσετε στο μίνιμουμ δυνατό τα off topic σχόλια καθώς και τα (λιγο-)μονολεκτικά ποστ.

Σας το λέω από τώρα, για να συνηθίσετε σιγά σιγά, καθώς από ένα χρονικό σημείο και μετά θα είμαστε πιο αυστηροί στο θέμα των εκτός θέματος, συζητήσεων.

Κατανοώ πως πολλοί από εσάς γράφετε πρώτη φορά σε φόρουμ, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζετε κάποιους άτυπους κανόνες που "απαγορεύουν" κάποια πράγματα όπως τα greeklish, τα κεφαλαία (που σημαίνουν ότι φωνάζετε), τα back 2 back-εκτός θέματος-σπαμ post αλλά όσο γράφετε εδώ και ενημερώνεστε περί αυτούς, περιμένω να τους εμπεδώσετε για να έχουμε ένα καλό κλίμα συζητήσεων και για εμάς τους χρήστες αλλά και για τους τρίτους που διαβάζουν.
Γιατί αν είναι να γράφουμε μόνο για πάρτη μας, τότε το φόρουμ δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Άλλη λύση, είναι να ανοίξετε ένα νέο τόπικ (πχ "Off topic - Γ ΕΣΚΑ") όπου εκεί θα γράφετε για τις μπουγάτσες και τις γυναίκες, και θα αφήνετε εδώ τις μπασκετικές συζητήσεις-αναλύσεις-προβλέψεις, ώστε να μη μπερδεύεται ο κόσμος που μπαίνει απλά να διαβάσει.
Επίσης, ΛΥΚΕ 10 Γ.Σ.Κ., για να μην κάνεις συνεχόμενα ποστ, αλλά να έχεις όλες τις απαντήσεις σε ένα, μπορείς να πατάς το κουμπί από κάθε ποστ στο οποίο θέλεις να απαντήσεις και μετά το για να βάλεις το κείμενό σου.
Αυτά προς το παρόν, και (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) όταν φτιάξω το chat θα επανέλθω.
triponter
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 19 2007, 18:14 ) *
Ελπιζω να με δικαιωσετε και να πιασω και 7/7,
αν και δεν θα ηθελα να στεναχωρησω τον φιλο μου triponter.

Καλυτερα να εχεις πυρετο για να μπεις ζεστος στο ματς 69.gif 69.gif 69.gif

Να προσεχετε τον triponter, γιατι ειναι ικανος
να σας το κλεισει το σπιτι χωρις να παρετε χαμπαρι τι εγινε

γκρρρρρρρρρρρρ....λυκε λυκε κανονικα θα επρεπε να ελπιζεις να κερδισουμε μιας και με την πεντελη εισαι πιο κοντα βαθμολογικα...αν και εμας μας βλεπω σε λιγο να διαλυομαστα κανονικα...αλλα δεν ειναι της ωρας..

επισης το μονο σπιτι που ειμαι ικανος να κλεισω ποια, ειναι το δικου μου αν γινω φιλος με τον Λυκο και με παει στη ΜΟΣΧΑ tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 19 2007, 18:25 ) *
ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ Ή ΣΤΟΝ triponter ΡΜ[/u]
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

λοιπον μαγκες θατο κανονισουμε οπωσδηποτε...τα υπολοιπα τα γραφω στο καφενε-στεκι μας το καινουριο TOPIC που μας ανοιξαν οι moderators... τι πλακα...οι moderators μου θυμιζουν ταινια TERMINATOR....ξερετε αυτοι οι εξολοθρευτες που μολις βλεπαν κανεναν ανθρωπο ή τιποτα παρανομο πυροβολουσαν εν ψυχρω...

φιλοι Moderator ελπιζω να το δειτε καλοπροαιρετα το σχολιο...

λοιπον ταλεντακια πηγαιντε στο off topic-γ εσκα να αποφασισουμε ποτε θα ανταμωθουμε
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.