Πολύ χρήσιμο το post του GR-HAMMER ... Θα κάνω και εγώ μια σύντομη ανάλυση, προσπαθώντας να βρω παίκτες που και συμφέρουν από πλευράς credits, αλλά και φαίνεται πιθανό να κάνουν καλό σκορ αυτή την αγωνιστική..
Σίγουρα ξεχνάω κάποιους, όποιος θέλει σχολιάζει, έχει ενδιαφέρον αυτή η ανάλυση - και δεν συμφωνώ ότι θα ανακαλυφθούν έτσι τα 'λαβράκια' και θα έχουμε όλοι τους ίδιους. Οι επιλογές είναι πολλές, οι αλλαγές που μπορεί να κάνει ο καθένας λίγες (3), και παίζει πολύ η τύχη για μένα έτσι και αλλιώς...
Πάμε:
point guard:
Καταλαβαίνω τα θετικά του Melvin Booker, αλλά είναι κάπως ρίσκο. Παίζει σε κακή ομάδα, ο Άρης ενδέχεται να κερδίσει εύκολα και με διαφορά. Επίσης, εναντίον της Λοτομάτικα στο ιταλικό πρωτάθλημα, σε 33 λεπτά είχε 9 πόντους με 1/3 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 4/5 βολές... Fantasy σκορ έκανε 4... Πιστεύω πως είναι θέμα τύχης εδώ, πως θα βγει το ματς, πάντως θα παίξει πολύ ώρα, ίσως αξίζει το ρίσκο, θα τον πάρω σε 1-2 ομάδες.
Ο Hollis Price και ο Will Solomon είναι πολύ καλές επιλογές για πόντους, αλλά ακριβές. Εγώ πάντως όπου τους έχω, θα τους κρατήσω...
Ο Cabezas πάει καλά τελευταία, και από credits, και η unicaja έχει θεωρητικά παιχνίδι που μπορεί να έχει πόντους (εναντίον της Le Mans). Αν και τον είχα, θα τον πουλήσω επειδή απλά δεν τον γουστάρω ιδιαίτερα
Ο Terrell McIntyre της Σιένα, είναι πολύ φτηνή επιλογή πιστεύω (νομίζω κοστίζει 42-43 credits), έχει 3 καλά παιχνίδια και ένα πολύ κακό (-8 με της cska στην Ρωσία). Όμως, η Σιένα έχει εύκολο ματς (με την virtus εντός), η λογική λέει πως ο McIntyre είναι καλή επιλογή.. Θα τον πάρω σε 1-2 ομάδες.
Τέλος, πιστεύω και στον JR Holden.. Είναι πολύ φτηνός, είναι καλός παίκτης, έχει ματς εντός, και πιστεύω θα πάρει αρκετό χρόνο για να κάνει καλό ματσάκι. Είναι καλή επιλογή για μικρό κόστος..
Έχω και παπαλουκά - σάρας κάπου, δεν μου έβγαιναν οι αλλαγές να τους δώσω και στο κάτω κάτω είναι καλοί παίκτες και πάντα μπορούν να κάνουν σκορ. Και τον Lakovic σκεφτόμουν να (ξανά)πάρω, τον είχα σε αρκετές, τον έδωσα πριν τον αγώνα με ΠΑΟ, και τώρα ίσως είναι καλή επιλογή ενόψει Ρεαλ ...
2άρια και 3άριαToν Ayuso τον φοβάμαι .. Παίζει στο Τελ Αβίβ, και αν δείτε τα στατιστικά του στον τελευταίο αγώνα της Cibona με την ΚΚ Zagreb, έπαιξε 33 λεπτά, είχε κι αυτός 4 πόντους fantasy, 3/7 δίποντα, 0/7 τρίποντα... Λόττο παίζεις δηλαδή, όπως είπε και ο GR-HAMMER, αλλά τουλάχιστον αν πάει καλά θα δώσει πόντους...
Εμένα συνεχίζει να μου αρέσει ο Lukauskis, όπως και ο Stefanson ... Επίσης, ο Chuck Eidson της Lietuvos είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.. Ο Winston του παναθηναικού είναι καλή φτηνή επιλογή πιστεύω, ειδικά για το ματς με τη Roanne. Stefanson και Lukauskis έχω σε 3-4 ομάδες, και τους κράτησα.
Ακόμη, ο Woods είναι ρίσκο, αλλά μπορεί να πάει πολύ καλά. Στα εντός έχει καλά σκορ, θα λείπει ο Γκριρ (άρα θα μοιραστούν οι προσπάθειές του) - αν αρχίσει καλά, και έχει ψυχολογία μπορεί να δώσει καλό σκορ. Λόττο κάπως, αλλά αλλιώς να παίζεις με προκομ εντός, και άλλο με τσσκα εκτός.. Θα τον αφήσω σε 1-2 ομάδες..
Και ο Σισκάουσκας μου φαίνεται καλή, και σχετικά σίγουρη επιλογή. Δύσκολα θα κάνει πολύ μεγάλο σκορ, αλλά και δύσκολα θα κάνει μηδέν, είναι επιλογή με αντίθετο σκεπτικό από Ayuso, Woods κλπ... Φαίνεται πως όσο λείπει ο Σμόντις, αυτός και ο Langton παίρνουν μερικές προσπάθειες παραπάνω.. Πήρα και Σίσκα και Λάγκτον σε 1-2 ομάδες..
4άρια και 5άριαΔεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο Spiegel θα κάνει τόσο χαλαρά 15-20 πόντους, αμφιβάλλω. Ωστόσο, είναι καλή επιλογή για τα σίγουρα credits, αλλά και σε συνδυασμό ότι την επόμενη αγωνιστική παίζει εντός (καλό είναι να κοιτάμε και πιο μπροστά, ώστε να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται αλλαγή). Θα τον πάρω, αλλά όχι παντού, σε 2-3 ομάδες. Είχα καλούς ψηλούς έτσι και αλλιώς, οπότε δεν θεωρώ πως πρέπει οπωσδήποτε πχ να δώσω Pekovic, ή Teletovic, ή Ndong για τον spiegel παντού..
Πιστεύω ότι ο Pekovic είναι πολύ καλή επιλογή, και απορώ που τόσοι τον πούλησαν. Παίζει με Ρόμα εντός, από credits είναι πολύ καλά, εγώ τον κράτησα παντού...
Ο Teletovic είναι πολύ σταθερός και λόγω credits κρίνεται καλή επιλογή.. Ο Splitter έχει περιθώρια να πάει καλά εναντίον της Ολύμπια.. Επίσης, ο Salyers είναι ακριβός μεν, αλλά έχει μεγάλο Μ.Ο. σε σχέση με το κόστος του (έκανε 40 την προηγούμενη αγωνιστική), θα πάρει πολλές προσπάθειες σίγουρα, και παίζει με τον παναθηναικό που δεν είναι και ομάδα φόβητρο στους ψηλούς...
Ακόμη, ο Ndong είναι πολύ σταθερός, παίζει εναντίον της Le Mans, και η Unicaja έχει τραυματία τον Ηaislip, άρα θα πάρει κι άλλο χρόνο ίσως..
Ο Lavrinovic έχει εύκολο ματς, εντός, λογικά πρέπει να δώσει βαθμούς...
Ο Esteban όντως είναι πολύ καλή επιλογή για φτηνά ...
-----
Γενικά αυτούς έχω στις ομάδες μου πάνω κάτω, με κάτι Jomantas, κάτι Davor Kus που έχουν ξεμείνει από παλιά, κλπ κλπ ...
Για να τσεκάρετε εύκολα τους παίκτες έναν-έναν, και σύμφωνα με το σκορ που θέλουν για να κάνουν μαξ κλπ, δείτε σε αυτά τα λινκ (ανά κατηγορία):
http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...t/by_scoretowinhttp://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...g/by_scoretowinhttp://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...n/by_scoretowinΓκουντ λακ - περιμένω γνώμες