Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Fantasy League 07-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
thrylos7
Δυστυχώς, έχω την εντύπωση ότι για περίπου 0,15 credits δε θα μπορώ να κάνω το σύνολο των αλλαγών που θέλω... Θα θυσίαζα μέχρι και το σκορ του Βαν Ντεν Σπίγκελ για να το πραγματοποιήσω (λέμε τώρα... )

Η αγωνιστική απ' ότι βλέπω δεν ήταν πολύ καλή για τους περισσότερους.. Πάλι καλά...

Edit: τελικά ίσως μιλάμε και για 0,02(!) credits..
tsitum
Ρε παιδια αυτος ο Ντι Μπελα της Βιρτους Μπολονια επι 2 συνεχομενες αγωνιστικες χωρις να εχει σημα οτι ειναι τραυματισμενος, δεν εχει παιξει.Τον βγαζει εκτος 12αδας?

Εχασα πολλα κρεντιτς στην αρχη κ δε μπορω να κανω τις απαραιτητες αλλαγες.
belalik
QUOTE(GR-HAMMER @ Nov 16 2007, 00:14 ) *
belalik και εγω συμφωνω με anaz...
ετσι κι αλλιως για πρωτια στη γενικη καταταξη δεν παμε με την καμια..μονο αν ειχα σκιστει απο την αρχη(πραγμα που δεν εγινε) αρα κυνηγαω να κερδισω οσο το δυνατον περισσοτερα credits μπας και βγω πρωτος σε καμια αγωνιστικη...
επισης, αν κερδισω μοναδες, και ας κανω μια "κακη" αγωνιστικη (βλεπε λουκαισκις) θα μπορεσω να παρω ενα καλυτερο παιχτη την επομενη...
μια αλυσιδα ειναι που λογικα θα οδηγησει σε μεγαλυτερα σκορ..
δε σου λεω να παιρνεις σαν το χαζο οσους ειναι να ανεβουν. σιγουρα βαζεις και τη προσωπικη σου αποψη μεσα, αλλα καλυτερα να επιλεξεις ενα παιχτη που θα σου δςσει 4-5 credits και ας μη του βγει καλο παιχνιδι(κανα 10αρακι δηλαδη) παρα εναν που για να σου δωσει creits θα πρεπει να βγαλει 25+ και παλι να ανεβει ελαχιστα...
αντε το πολυ να εχεις 2 τετοιους παιχτες(εκπληξεις-προσωπικες επιλογες) τουλαχιστον εγω ετσι παιζω παντα...
εδω και 4 χρονια(εκτος απο το euroleague fantasy υπηρχε και Α1 fantasy στο supersport.gr) και δε μπορω να πω οτι τα εχω παει ασχημα..tongue.gif
αυτα τα ολιγα ειχα να πω...

Σωστός ... καταλαβαίνω τι λες... Ειδικά αυτό ότι κυνηγάς όσα περισσότερα credits μπας και βγεις πρώτος σε κάποια αγωνιστική (δύσκολο βέβαια, αλλά μπορείς να το παλέψεις)...

Τελοσπάντν, εγώ τώρα μαθαίνω το κόλπο, πρώτη φορά παίζω και μάλιστα 4 από τις 5 ομάδες μου δεν συμμετείχαν στην πρώτη αγωνιστική.. Τυχαία βρήκα κάπου ένα link για το fantasy, χωρίς να πολυξέρω τι είναι, και μπήκα και έκανα ομάδα.. Πάντως, ενώ γενικά γούσταρα μπάσκετ, πιο μικρός περισσότερο ασχολιόμουν, φαντάσου όι φέτος παρακολουθώ την ευρωλίγκα μανιωδώς, ενώ πέρυσι όλη τη χρονιά άντε να είχα δει 2-3 παχνίδια (πριν το f4).. Είναι καλό marketing κολπάκι το fantasy, είναι εθιστικό και έχει ενδιαφέρον, γι αυτό θα έπρεπε και το site της euroleague και η όλη οργάνωσή του να είναι καλύτερη (πχ είχαν το blog του nordgard πως τον λένε επί ένα μήνα το ίδιο στη πρώτη σελίδα...)
basketikos
QUOTE(belalik @ Nov 16 2007, 09:48 ) *
Είναι καλό marketing κολπάκι το fantasy, είναι εθιστικό και έχει ενδιαφέρον,

Συμφωνω. αλλα Τι εγινε ρε παιδια και ενω κανω 155 ποντακια με την Ιωνικαρα μου (2-3ο καλυτερο ρεκορ τα τελευταια χρονια που παιζω το παιχνιδι) παραμενω στην 5η θεση της private league;; Ενω σε 2 αλλες που ημουν πριν μπω στην λιγκα του μπασκετφορουμ τσιμπησα χρυσο/αργυρο μεταλλιακι)
Δε λεω ο leonkalf ηταν αυτη την εβδομα μια λιγκα μονος του - αλλα και οι αλλοι δεν πηγατε πισω - 77.gif 77.gif 77.gif
mojotzotzo
μεχρι τωρα τα πηγαιναν χαλια ολες οι ομαδες μου ειδικα αυτη που εχω στο private league μας,ομως αυτην την αγωνιστικη επανεκαμψα για 3 λογους:
1.παπαλουκας
+
2.ραουλ λοπεζ
+
3.βαν ντερ σπιγκελ
=96.8ποντοι 77.gif

οι υπολοιποι παιχτες μου ειχαν αθροισμα 23.7 68.gif
rchos
καλη βδομαδα θα μπορουσα να πω.ειδικα σε οτι εχει να κανει με τα κρεντιτς!ανεβηκα παρα πολυ εκει.πρωτος πλεον στην λιγκα κυριως βεβαια λογο της ατυχης βδομαδας του δασκαλου!
ας ειναι καλα οι σπιγγελ νικολας και χολαντ.αν δεν μας ειχε καταποντισει και ο πεκοβιτς ολα θα ηταν τελεια.
βεβαια τωρα αρχιζουν τα δυσκολα στο παιχνιδι.τα διλληματα και τα ρισκα οσο πανε μεγαλονουν!θελει πολυ ψαξιμο και ενσικτο με εμπνευση απο δω και περα το παιχνιδι.
Wilkinson
Ego me mia omada mou ekana 160 score exontas dio pextes me arnitiko sscore...enan pou den epekse....kai dio pou ixan kato apo 5 pontous o kathenas....

Fantastite ti pendada ixa.... biggrin.gif
mgg
Α ρε, πουλησα Αγιουζο sad.gif . Παλι καλα που αγορασα βαν ντεν σπιγκελ biggrin.gif αλλα ελειπε πολυ ο ματσιγιαουσκας 68.gif απο την ομαδα. Ξερει κανεις ποσο θα λειψει ακομα ο ματσιγιαουσκας????? ohmy.gif
eu.champions07
Ντράγκιτς 0,
Ρας 0,
Ιμπο -7!,
Λουκάουσκις 2.2,
Πέκοβιτς 1.
Λογικό με τέτοια πεντάδα από 197ος να πέσω 480ος στην Ευρώπη.Και ενώ είχα τελειώσει τις μεταγραφές κάνω RESET και παίρνω Ίμπο αντί Σπένσερ (-26 πόντους ζημιά)
thrylos7
Πάντως, ενώ γενικά γούσταρα μπάσκετ, πιο μικρός περισσότερο ασχολιόμουν, φαντάσου όι φέτος παρακολουθώ την ευρωλίγκα μανιωδώς, ενώ πέρυσι όλη τη χρονιά άντε να είχα δει 2-3 παχνίδια (πριν το f4).. Είναι καλό marketing κολπάκι το fantasy, είναι εθιστικό και έχει ενδιαφέρον,

Target!

βεβαια τωρα αρχιζουν τα δυσκολα στο παιχνιδι.τα διλληματα και τα ρισκα οσο πανε μεγαλονουν!θελει πολυ ψαξιμο και ενσικτο με εμπνευση απο δω και περα το παιχνιδι.

Τώρα είναι τα ωραία... Έχεις ξεκινήσει πολύ καλά, συνέχισε ν' απολαμβάνεις το παιχνίδι, ώστε, εκτός των άλλων, να μείνεις μακριά από διλήμματα... Ούτως ή άλλως, αυτά δε θα είναι πολύ συχνά πλέον, μέχρι το TOP 16.

Μιας κι έχει αναφερθεί αρκετά, δεν απαιτείται τόσο ούτε ένστικτο, ούτε έμπνευση. Αν αυτά υπάρχουν σε ορισμένες περιπτώσεις, καλώς, αλλά η πορεία της ομάδας δε μπορεί να στηρίζεται σ' αυτά... Οι καθαρά λογικές επιλογές είναι σαφώς προτιμότερες... Τέτοια ήταν και ο Βαν Ντεν Σπίγκελ, αυτή την αγωνιστική... Η αξία του θ' ανέβαινε κατά πάσα πιθανότητα. Έμπνευση ίσως θα ήταν, αν η αξία του συμβάδιζε με το σκορ του (όχι ότι οι λογικές επιλογές είναι αυτές που σου δίνουν credits, δε συμβαδίζουν απαραίτητα το ένα με το άλλο). Γενικά θεωρώ ότι οι περισσότερες επιλογές αποτελούν προϊόν λογικής κι όχι έμπνευσης.
euroleague_addicted
QUOTE(thrylos7 @ Nov 17 2007, 05:49 ) *
Target!
Τώρα είναι τα ωραία... Έχεις ξεκινήσει πολύ καλά, συνέχισε ν' απολαμβάνεις το παιχνίδι, ώστε, εκτός των άλλων, να μείνεις μακριά από διλήμματα... Ούτως ή άλλως, αυτά δε θα είναι πολύ συχνά πλέον, μέχρι το TOP 16.

Μιας κι έχει αναφερθεί αρκετά, δεν απαιτείται τόσο ούτε ένστικτο, ούτε έμπνευση. Αν αυτά υπάρχουν σε ορισμένες περιπτώσεις, καλώς, αλλά η πορεία της ομάδας δε μπορεί να στηρίζεται σ' αυτά... Οι καθαρά λογικές επιλογές είναι σαφώς προτιμότερες... Τέτοια ήταν και ο Βαν Ντεν Σπίγκελ, αυτή την αγωνιστική... Η αξία του θ' ανέβαινε κατά πάσα πιθανότητα. Έμπνευση ίσως θα ήταν, αν η αξία του συμβάδιζε με το σκορ του (όχι ότι οι λογικές επιλογές είναι αυτές που σου δίνουν credits, δε συμβαδίζουν απαραίτητα το ένα με το άλλο). Γενικά θεωρώ ότι οι περισσότερες επιλογές αποτελούν προϊόν λογικής κι όχι έμπνευσης.

Για σας παιδιά και από εμένα!!! icon_wave.gif Όπως λέει και το όνομά μου είμαι euroleague addicted!!!Πρώτη χρονιά στο fantasy από την αρχή (πέρσι μπήκα κάπου στη μέση) και είπα να συμμετέχω και στη δική σας λιγκα με τα παρτάλια μου (τυχαία βρήκα το forum). Δεν είμαι και πολύ εξοικιωμένος με τα forum - Δυσκολεύτηκα να βρω ακόμη και πως θα γράψω ένα μήνυμα!!! (Και δεν είμαι ακόμη σίγουρος αν το έχω κάνει σωστά τελικά!!!)

Πολύ καλό ότι υπάρχει το forum για άτομα με κοινά (μπασκετικά) ενδιαφέροντα.

Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στο fantasy - Ας σπάσουμε επιτέλους το Ισπανολιθουανικό λόμπυ!!!

P.S: Έχω 5 "παρτάλια", στη λίγκα του φορουμ έχω βάλει την καλύτερή μου ομάδα. Αν θεωρείται 'αθέμιτος ανταγωνισμός' ας τη βγάλει ο admin sad.gif και στείλτε μου ένα μηνυμα να βάλω μια αλλη smile.gif
euroleague_addicted
QUOTE(eureleague_addicted @ Nov 19 2007, 12:22 ) *
Για σας παιδιά και από εμένα!!! icon_wave.gif Όπως λέει και το όνομά μου είμαι euroleague addicted!!!Πρώτη χρονιά στο fantasy από την αρχή (πέρσι μπήκα κάπου στη μέση) και είπα να συμμετέχω και στη δική σας λιγκα με τα παρτάλια μου (τυχαία βρήκα το forum). Δεν είμαι και πολύ εξοικιωμένος με τα forum - Δυσκολεύτηκα να βρω ακόμη και πως θα γράψω ένα μήνυμα!!! (Και δεν είμαι ακόμη σίγουρος αν το έχω κάνει σωστά τελικά!!!)

Πολύ καλό ότι υπάρχει το forum για άτομα με κοινά (μπασκετικά) ενδιαφέροντα.

Καλή μπασκετική χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στο fantasy - Ας σπάσουμε επιτέλους το Ισπανολιθουανικό λόμπυ!!!

P.S: Έχω 5 "παρτάλια", στη λίγκα του φορουμ έχω βάλει την καλύτερή μου ομάδα. Αν θεωρείται 'αθέμιτος ανταγωνισμός' ας τη βγάλει ο admin sad.gif και στείλτε μου ένα μηνυμα να βάλω μια αλλη smile.gif

μια (ή μάλλον δυο) μικρή βοήθεια αν είναι εύκολο:

* με το quote απότι κατάλαβα κάνεις reply σε κάποιον άλλο. πως μπορώ να γράγω κάτι και να το ανεβάσω χωρίς να κάνω reply σε κάποιον ? (άσχετος?? rolleyes.gif )
* στο όνομά μου αντί για euroleague_addicted έχω γράψει euREleague_addicted. πως μπορώ να το αλλάξω??
Pierce
πρωτον καλως ηρθες και καλα ποστ να εχεις.
Δευτερεον για αυτο που ζητας. το quote ειναι οταν θες να απαντησεις στο ποστ καποιου αλλου και θες να εμφανιζεται αυτο το αποσπασμα για να καταλαβουν και οι αλλοι σε ποιον και σε τι αναφερεσε..
Αν δεν το θες αυτο απλα πατας το add reply που βρισκεται ειτε κατω κατω στην σελιδα ειτε πανω πανω.
Οσο για το username στειλε ενα pm στον admin κατι θα μπορει να κανει λογικα..
euroleague_addicted
QUOTE(pierce21 @ Nov 19 2007, 13:04 ) *
πρωτον καλως ηρθες και καλα ποστ να εχεις.
Δευτερεον για αυτο που ζητας. το quote ειναι οταν θες να απαντησεις στο ποστ καποιου αλλου και θες να εμφανιζεται αυτο το αποσπασμα για να καταλαβουν και οι αλλοι σε ποιον και σε τι αναφερεσε..
Αν δεν το θες αυτο απλα πατας το add reply που βρισκεται ειτε κατω κατω στην σελιδα ειτε πανω πανω.
Οσο για το username στειλε ενα pm στον admin κατι θα μπορει να κανει λογικα..

Ευχαριστώ pierce για τη βοηθεια, ήσουν αναλυτικότατος
GR-HAMMER
οπως ειχα πει, αφου τελειωσω τις αλλαγες μου (ελεγχωντας μονο για τραυματισμους την τελευταια μερα) θα κανω μια μικρη αναλυση με τους παιχτες που ειναι να κερδισουν credits αυτη τη βδομαδα με τη βοηθεια του euroleague fantasy tool.

-Van den Spiegel, τι να πω γι'αυτον, απλα αγοραστε τον..εκτος οτι δινει και σκορ γενικα, αυτη τη βδομαδα οτι και να κανει θα ανεβει η αξια του απο 47,6 σε 54,7...9 τζαμπα credits και κανα 20αρακι σκορ αναμενεται...απλα βλακεια να μην τον εχεις στην ομαδα σου...
-Esteban batista, οσο λειπει ο βουισιτς δινει σκορ(οχι πολυ μεγαλα, αλλα σταθερα) και χρειαζεται να δωσει μολις 2,8 rating για να ανεβει η αξια του απο 33,1 σε 38...καλη φτηνη επιλογη στους ψηλους
-Tomas Ress, Dusan Kecmna, Donatas Slanina, Adam Hess, μια 4αδα παιχτων , που αναμενεται να ανεβει η αξια τους, χρειαζονται κατι 4αρια και κατι 5αρια rating για να κερδισουν το μμεγιστο που ειναι 4-6 μοναδες ο καθενας...δεν αναμενονται να δωσουν ιδιαιτερο σκορ(μονο ο slanina ισως) αλλα ειναι επιλογες για να κλεισεις το ροστερ μετα την αγορα καποιου ακριβου παιχτη...
-Jon Stefansson, απο τις ευχαριστες εκληξεις φετος...δινει σκορ καθε βδομαδα(15+) και ανεβαινει και η αξια του..αυτη τη βδομαδα χρειαζεται μολις ενα 8αρακι για να ανεβει το μεγιστο απο 49 σε 56,3 πραγμα που 99% θα γινει..πολυ καλη επιλογη, παρτε τον
-German Gabriel και Stefan Hamann, 2 καλουτσικες επιλογες, γυρω στα 43 credits. λιγο ρισκο αν θα δωσουν σκορ αυτη τη βδομαδα, αλλα χρειαζονται γυρω στο 10 για να κερδισουν απο 6 credits(διολου απιθανο να συμβει)..ειναι ρισκο να τους παρεις αν και για σχετικα φτηνο play-maker o Hamann ειναι καλη επιλογη...
- Mirza Teletovic, το λαθος αυτον που ορισαν τις τιμες στη αρχη ηταν μεγαλο, αφου ο τελετοβιτς κοστολογηθηκε παρα πολυ φτηνα και απο την 1η αγωνιστικη δεν εχει σταματησει να ανεβαινει...ετσι και αυτη τη βδομαδα χρειαζεται ενα σκορ γυρω στο 12(συνηθως δινει 20+) για να παει απο 57,7 σε 66,3...πολυ καλη επιλογη, παρτε τον..
- Μelvin Booker, στο 1ο του παιχνιδι ηταν πολυ καλος και ειχε κοστολογηθει επισης πολυ χαμηλα..θελει ενα 12αρακι για να παει απο 50,6 σε 58,1 (που μαλλον θα το κανει, ενω εχει ελπιδες και για 20+) καλος παιχτης, οπου μου βγαινανε οι αλλαγες τον πηρα...
- Lary Ayuso, τεραστιο σκορ την προηγουμενη βδομαδα...πολυ γνωστος παιχτης, επικινδυνος οσον αφορα τα σκορ του αφου σαν σουτερ μπορει να εχει κακες βραδιες...χρειαζεται γυρω στο 15 για να παει απο 64,1 σε 73,7, σκορ που μπορει να δωσει χωρις ποτε να αποκλειουμαι ακομα και αρνητικο rating αφου εχει αγνοια κινδυνου και μπουμπουναει ανεξελεγκτα τριποντα...
- Salyers Marc, πολυ ακριβη επιλογη, εδωσε μεγαλο σκορ την προηγουμενη βδομαδα, χρειαζεται 24,4 για να παει απο 84,6 σε 97,2 ενω για να χασει το μεγιστο και να παει στο 71,9 πρεπει να κανει καπου στο -7(δεν γινονται ουτε στα εργα αυτα)
- Ηollis Price, πολυ καλες εμφανισεις μεχρι τωρα, χρειαζεται 23 για να κερδισει το μεγιστο(δυσκολο, αλλα οχι αδυνατο) ενα 15αρακι υπολογιζεται να δωσει, αρα θα κερδισει credits, ενω πρεπει να παει πολυ χαλια για να πεσει η αξια του(κατω απο 7 και κοντα στο -3 για το minumum)
- Mindaugas Lukaiskis, ηταν η κλασσικη επιλογη της προηγουμενης εβδομαδας αλλα εδωσε γυρω στο 2 αν θυμαμαι καλα...χρειαζεται 15αρακι για να κερδισει το μεγιστο και να παει απο 49 σε 56,3..δε θα συμβουλευα καποιον να τον αγορασει, αλλα οσοι τον ειχατε μην τον πουλησετε, ειναι απο τις καλυτερες επιλογες στα credits του...
- Milt Palacio, πολυ καλες τελευταιες εμφανισεις, δυσκολα να κερδισει το μεγιστο και απο 58,2 να παει σε 66,9 αφου χρειαζεται ενα σκορ γυρω στο 23(δεν ειναι αδυνατο ομως αν συνεχισει τισ καλες εμφανισεις) πρεπει να δωσει γυρω στο 7 και κατω για να πεσει η αξια του(δυσκολο αφου ειναι βασικος play-maker και εχει χρονο συμμετοχης)
- Danilo Gallinari ο πιτσιρικας εχει πολυ χρονο συμμετοχης(30+ λεπτα) και δινει και καλα σκορ..δεν ειναι απο τους αναμενομενους να ανεβουν πολυ γιατι το 1 δευτερολεπτο που ειχε παιξει στο 1ο παιχνιδι του κατεβαζει απιστευτα το μεσο ορο(δειτε εδω http://www.euroleague.net/competition/play...asoncode=E2007), τον αγορασα σε ολες τις ομαδες μου και πιστευω που σε αυτον, ελπιζω να μη με καψει...

επαναλαμβανω, αυτα που γραφω ειναι με βαση στατιστικα στοιχεια, οχι με αξια παιχτων η με ενοραση δικια μου(πλην του πιτσιρικα στο τελος) παντως καλο ειναι να χρησιμοποιειται το euroleague fantasy tool για να τσεαρετε την ομαδα σας...το λινκ ειναι αυτο: http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...ools/euroleague

ελπιζω να βοηθησα καθολου...καλη επιτυχια...την αλλη βδομαδα παλι για αναλυση...
euroleague_addicted
πολυ καλή η ανάλυση του HAMMER!!!

Ρε παιδιά, αυτός ο Bradley της zalgiris απότι ξαρω είναι πολύ παιχταρας. Στην αλμπα δεν επαιξε μια αλλά γινονται αυτα με τους παιχτες, αλλες ομαδες (και χωρες) τους πανε και αλλες οχι (βλεπε lorbek σε μαλαγα, μπενετον και ρομα).

Τον έχουν βάλει στο fantasy με 32 το οποίο θεωρω οτι είναι πολυ χαμηλο για την αξια του.

Αξιζει το ρισκο η να περιμενουμε να δουμε πως θα ξεκινήσει στην ευρωλιγκα?

Στη βαλτική πάντως μια χαρα ξεκινησε wink.gif
basketikos
Δυνατη αναλυση απο τον Gr-Hammer - η στατιστική βγαινει αρκετα basketikou θα ελεγα 69.gif

Μολις ειχα δωσει
Lukaiskis,
Splitter (ακριβος και η Taou παει εκτος εδρας) και
Terry (ο Αρης με προβληματισε εχθες, ειναι πολυ κουρασμένοι..)

για
Slanina
Woods (καποιος πρεπει να σκοραρει απο τον ολυμπιακο - εχει και πολλες απουσιες - γι αυτο δεν αλλαξα Πριντεζη), και
Pekovic (καποιος για τα σιγουρα)

Van den Spiegel, Mirza Teletovic, Jon Stefansson, Ηollis Price, ηταν ηδη εκει.
οπως και το Ελληνικο (Καλαιτζης, Πριντεζης) και Σλοβενικο ( tongue.gif tongue.gif ) (Μασσευ) στοιχειο

Aλλα ειδα στην αναλυση και

-Esteban batista
- Danilo Gallinari

που δεν τους ειχα σκεφτει ποτε - στα υποψη, λοιπον
euroleague_addicted
Πέρα από τα credits ρε παιδιά, είναι παίχτης ο spiegel για να έρθει να παίξει τον jackson και τον μπουσρούση???

Προσωπικά πιστεύω ότι (έστω και αν ανέβει η αξία του) από ranking θα πατώσει αυτή την αγωνιστική
Gravedigger
Καλή η ανάλυση (τους περισσότερους παίχτες τους είχα) αλλά ρε παιδιά δεν το αφήνουμε λίγο πιο ελεύθερο?Στο τέλος θα καταλήξουμε να έχουμε όλοι τους ίδιους παίχτες και αν κάποιος έχει βρει 1 λαβράκι,θα το δουν όλοι,θα το πάρουν, οπότε μετά χάνει την αξία του.
GR-HAMMER
QUOTE(eureleague_addicted @ Nov 19 2007, 16:58 ) *
Πέρα από τα credits ρε παιδιά, είναι παίχτης ο spiegel για να έρθει να παίξει τον jackson και τον μπουσρούση???

Προσωπικά πιστεύω ότι (έστω και αν ανέβει η αξία του) από ranking θα πατώσει αυτή την αγωνιστική

ο τζακσον ειναι ισως το καλυτερο 4αρι στην ευρωπη στην επιθεση, αλλα στην αμυνα δεν τα παει τοσο καλα...
παραλιγο ο τσιακος στο παιχνιδι του σαββατου να φυγει NBA με την αμυνα του...
αλλα 9 credits ειναι αυτα, συν οτι δεν παιζει να δωσει κατω απο 15..ποιος θα μαζεψει τα ριμπαουντ? ο χαρισης? ποιος θα παιξει 2-3 φασεις πλατη? μαλλον αυτος...
γι'αυτο λεω οτι πρεπει οπωσδηποτε να τον εχεις
GR-HAMMER
QUOTE(Gravedigger @ Nov 19 2007, 17:39 ) *
Καλή η ανάλυση (τους περισσότερους παίχτες τους είχα) αλλά ρε παιδιά δεν το αφήνουμε λίγο πιο ελεύθερο?Στο τέλος θα καταλήξουμε να έχουμε όλοι τους ίδιους παίχτες και αν κάποιος έχει βρει 1 λαβράκι,θα το δουν όλοι,θα το πάρουν, οπότε μετά χάνει την αξία του.

τα λαβρακια ειναι πολλα, ειδικα στο euroleague...16 αγωνες καθε βδομαδα, 32 ομαδες, πολλοι παιχτες...
εκτος απο το galinari εχω κι αλλους στα υποψην..αλλα μη τα βγαλουμε και ολα φορα παρτιδα..
ειπα εγω για 4-5 αγωνιστικες ακομα θα παιζω τελειως με τα credits γιατι εχασα αμετρητα τις πρωτες 2 αγωνιστικες και πρεπει να τα παρω πισω και με το παραπανω για να εχω ανταγωνιστικη ομαδα...
Anaz
ο τζακσον ειναι ισως το καλυτερο 4αρι στην ευρωπη στην επιθεση, αλλα στην αμυνα δεν τα παει τοσο καλα...
παραλιγο ο τσιακος στο παιχνιδι του σαββατου να φυγει NBA με την αμυνα του...
Kαλα τα λες,αλλα ο Τζακσον ειναι 5αρι κ αντιπαλο ειχε κ τον ΤσιαΡΑ.. biggrin.gif

Εγω εδιωξα τον Ντραγκιτς επιτελους που δεν εκανε τιποτα,οποτε τον προτεινω,γιατι τωρα θα παει καλα.. tongue.gif
euroleague_addicted
Για τον Bradley τελικά ποια είναι η γνώμη σας?

Κουβαλάω σε δυο ομάδες τον γκορι που καθε φορα λεω τωρα θα την κάνει τώρα θα την κάνει και κάθε φορά τα ίδια - ακόμη και απόντος σμοντις!!! Σκέφτομαι μήπως είναι καλή ευκαιρία να τον αλλάξω, και με την τιμή του bradley μου μένουν και για πασατέμπο!!!
belalik
Πολύ χρήσιμο το post του GR-HAMMER ... Θα κάνω και εγώ μια σύντομη ανάλυση, προσπαθώντας να βρω παίκτες που και συμφέρουν από πλευράς credits, αλλά και φαίνεται πιθανό να κάνουν καλό σκορ αυτή την αγωνιστική..

Σίγουρα ξεχνάω κάποιους, όποιος θέλει σχολιάζει, έχει ενδιαφέρον αυτή η ανάλυση - και δεν συμφωνώ ότι θα ανακαλυφθούν έτσι τα 'λαβράκια' και θα έχουμε όλοι τους ίδιους. Οι επιλογές είναι πολλές, οι αλλαγές που μπορεί να κάνει ο καθένας λίγες (3), και παίζει πολύ η τύχη για μένα έτσι και αλλιώς...

Πάμε:

point guard:

Καταλαβαίνω τα θετικά του Melvin Booker, αλλά είναι κάπως ρίσκο. Παίζει σε κακή ομάδα, ο Άρης ενδέχεται να κερδίσει εύκολα και με διαφορά. Επίσης, εναντίον της Λοτομάτικα στο ιταλικό πρωτάθλημα, σε 33 λεπτά είχε 9 πόντους με 1/3 δίποντα, 1/7 τρίποντα, 4/5 βολές... Fantasy σκορ έκανε 4... Πιστεύω πως είναι θέμα τύχης εδώ, πως θα βγει το ματς, πάντως θα παίξει πολύ ώρα, ίσως αξίζει το ρίσκο, θα τον πάρω σε 1-2 ομάδες.

Ο Hollis Price και ο Will Solomon είναι πολύ καλές επιλογές για πόντους, αλλά ακριβές. Εγώ πάντως όπου τους έχω, θα τους κρατήσω...

Ο Cabezas πάει καλά τελευταία, και από credits, και η unicaja έχει θεωρητικά παιχνίδι που μπορεί να έχει πόντους (εναντίον της Le Mans). Αν και τον είχα, θα τον πουλήσω επειδή απλά δεν τον γουστάρω ιδιαίτερα smile.gif

Ο Terrell McIntyre της Σιένα, είναι πολύ φτηνή επιλογή πιστεύω (νομίζω κοστίζει 42-43 credits), έχει 3 καλά παιχνίδια και ένα πολύ κακό (-8 με της cska στην Ρωσία). Όμως, η Σιένα έχει εύκολο ματς (με την virtus εντός), η λογική λέει πως ο McIntyre είναι καλή επιλογή.. Θα τον πάρω σε 1-2 ομάδες.

Τέλος, πιστεύω και στον JR Holden.. Είναι πολύ φτηνός, είναι καλός παίκτης, έχει ματς εντός, και πιστεύω θα πάρει αρκετό χρόνο για να κάνει καλό ματσάκι. Είναι καλή επιλογή για μικρό κόστος..

Έχω και παπαλουκά - σάρας κάπου, δεν μου έβγαιναν οι αλλαγές να τους δώσω και στο κάτω κάτω είναι καλοί παίκτες και πάντα μπορούν να κάνουν σκορ. Και τον Lakovic σκεφτόμουν να (ξανά)πάρω, τον είχα σε αρκετές, τον έδωσα πριν τον αγώνα με ΠΑΟ, και τώρα ίσως είναι καλή επιλογή ενόψει Ρεαλ ...

2άρια και 3άρια

Toν Ayuso τον φοβάμαι .. Παίζει στο Τελ Αβίβ, και αν δείτε τα στατιστικά του στον τελευταίο αγώνα της Cibona με την ΚΚ Zagreb, έπαιξε 33 λεπτά, είχε κι αυτός 4 πόντους fantasy, 3/7 δίποντα, 0/7 τρίποντα... Λόττο παίζεις δηλαδή, όπως είπε και ο GR-HAMMER, αλλά τουλάχιστον αν πάει καλά θα δώσει πόντους...

Εμένα συνεχίζει να μου αρέσει ο Lukauskis, όπως και ο Stefanson ... Επίσης, ο Chuck Eidson της Lietuvos είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.. Ο Winston του παναθηναικού είναι καλή φτηνή επιλογή πιστεύω, ειδικά για το ματς με τη Roanne. Stefanson και Lukauskis έχω σε 3-4 ομάδες, και τους κράτησα.

Ακόμη, ο Woods είναι ρίσκο, αλλά μπορεί να πάει πολύ καλά. Στα εντός έχει καλά σκορ, θα λείπει ο Γκριρ (άρα θα μοιραστούν οι προσπάθειές του) - αν αρχίσει καλά, και έχει ψυχολογία μπορεί να δώσει καλό σκορ. Λόττο κάπως, αλλά αλλιώς να παίζεις με προκομ εντός, και άλλο με τσσκα εκτός.. Θα τον αφήσω σε 1-2 ομάδες..

Και ο Σισκάουσκας μου φαίνεται καλή, και σχετικά σίγουρη επιλογή. Δύσκολα θα κάνει πολύ μεγάλο σκορ, αλλά και δύσκολα θα κάνει μηδέν, είναι επιλογή με αντίθετο σκεπτικό από Ayuso, Woods κλπ... Φαίνεται πως όσο λείπει ο Σμόντις, αυτός και ο Langton παίρνουν μερικές προσπάθειες παραπάνω.. Πήρα και Σίσκα και Λάγκτον σε 1-2 ομάδες..

4άρια και 5άρια

Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ο Spiegel θα κάνει τόσο χαλαρά 15-20 πόντους, αμφιβάλλω. Ωστόσο, είναι καλή επιλογή για τα σίγουρα credits, αλλά και σε συνδυασμό ότι την επόμενη αγωνιστική παίζει εντός (καλό είναι να κοιτάμε και πιο μπροστά, ώστε να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται αλλαγή). Θα τον πάρω, αλλά όχι παντού, σε 2-3 ομάδες. Είχα καλούς ψηλούς έτσι και αλλιώς, οπότε δεν θεωρώ πως πρέπει οπωσδήποτε πχ να δώσω Pekovic, ή Teletovic, ή Ndong για τον spiegel παντού..

Πιστεύω ότι ο Pekovic είναι πολύ καλή επιλογή, και απορώ που τόσοι τον πούλησαν. Παίζει με Ρόμα εντός, από credits είναι πολύ καλά, εγώ τον κράτησα παντού...

Ο Teletovic είναι πολύ σταθερός και λόγω credits κρίνεται καλή επιλογή.. Ο Splitter έχει περιθώρια να πάει καλά εναντίον της Ολύμπια.. Επίσης, ο Salyers είναι ακριβός μεν, αλλά έχει μεγάλο Μ.Ο. σε σχέση με το κόστος του (έκανε 40 την προηγούμενη αγωνιστική), θα πάρει πολλές προσπάθειες σίγουρα, και παίζει με τον παναθηναικό που δεν είναι και ομάδα φόβητρο στους ψηλούς...

Ακόμη, ο Ndong είναι πολύ σταθερός, παίζει εναντίον της Le Mans, και η Unicaja έχει τραυματία τον Ηaislip, άρα θα πάρει κι άλλο χρόνο ίσως..

Ο Lavrinovic έχει εύκολο ματς, εντός, λογικά πρέπει να δώσει βαθμούς...

Ο Esteban όντως είναι πολύ καλή επιλογή για φτηνά ...

-----

Γενικά αυτούς έχω στις ομάδες μου πάνω κάτω, με κάτι Jomantas, κάτι Davor Kus που έχουν ξεμείνει από παλιά, κλπ κλπ ...

Για να τσεκάρετε εύκολα τους παίκτες έναν-έναν, και σύμφωνα με το σκορ που θέλουν για να κάνουν μαξ κλπ, δείτε σε αυτά τα λινκ (ανά κατηγορία):

http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...t/by_scoretowin
http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...g/by_scoretowin
http://www.hoopsstats.com/basketball/fanta...n/by_scoretowin

Γκουντ λακ - περιμένω γνώμες smile.gif
tsitum
Καλα τι γινεται μονιμως κ τραυματιζεται ενας παιχτης χωρις να προλαβω να τον αλλαξω. Μολις ειδα οτι τραυματιστηκε ο Μπουλερι για 2-3 μηνες, πηγα να τον αλλαξω στις 19.00 κ οι αλλαγες ειχαν κλειδωσει.

Να μη προλαβω να ανασανω, εκει η παραγκα να με εμποδισει. Τοσο πολυ με φοβουνται? biggrin.gif
sihainas
AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ... Με 6/10 παίχτες μου να παίζουν σήμερα...κατάφερα να κάνω σκορ... 29.9... ούτε 50 δεν θα φτάσω αυτή την αγωνιστική blink.gif rolleyes.gif icon_drunk.gif
Gravedigger
QUOTE(sihainas @ Nov 22 2007, 01:26 ) *
AN EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ... Με 6/10 παίχτες μου να παίζουν σήμερα...κατάφερα να κάνω σκορ... 29.9... ούτε 50 δεν θα φτάσω αυτή την αγωνιστική blink.gif rolleyes.gif icon_drunk.gif

Καλά πως το κατάφερες αυτό???? blink.gif
Μέχρι τώρα μέτρια προς καλά για μένα.130 με 8/10 παίχτες.Αλλά το σημαντικότερο...Έβγαλα γύρω στα 60 credits!
Anaz
εγω την πατησα παλι αυτη την αγωνιστικη.. Εκανα reset χτες τις αλλαγες κ πηγα σημερα κ δεν προλαβα. Αποτελεσμα οι 3 παιχτες που ηθελα να διωξω να κανουν συνολικο σκορ 9..
Αφου το ξερω οτι τελευταια μερα ποτε δεν προλαβαινω... 68.gif
belalik
QUOTE(Anaz @ Nov 22 2007, 01:35 ) *
εγω την πατησα παλι αυτη την αγωνιστικη.. Εκανα reset χτες τις αλλαγες κ πηγα σημερα κ δεν προλαβα. Αποτελεσμα οι 3 παιχτες που ηθελα να διωξω να κανουν συνολικο σκορ 9..
Αφου το ξερω οτι τελευταια μερα ποτε δεν προλαβαινω... 68.gif

Πακέτο smile.gif ...

Εγώ καλούτσικα πήγα, και χωρίς να το καταλάβω το 80-85% των παικτών μου ήταν από την χτεσινή (Τετάρτη) αγωνιστική.. 1-2 ομάδες μου είχαν και τους δέκα παίκτες να παίζουν χτες.. Έκανα ένα 175άρι με μια ομάδα, και παίζω στις άλλες από 130-170. Άλλες έχουν 90-100 πόντους και μένουν 3-4 παίκτες, σε μερικές καλοί όπως Μάσευ, Will Solomon κλπ ... Κάποιες δεν πήγαν τόσο καλά, αλλά υπολογίζω γενικώς να παίξω περίπου στο 100-110 μίνιμουμ και 170-180 μαξ ... Θα δείξει ...

Πάντως, έπεσα μέσα σε κάποιους στην ανάλυσή μου αυτήν την φορά, πιστεύω πάντα και λόγω τύχης.. Όχι όλοι, αλλά πέτυχα McIntyre (τον πήρα σε 2 ομάδες, ήταν καλή και φτηνή επιλογή), Siska, Pekovic (ειλικρινά δεν κατάλαβα γιατί όλοι τον πούλησαν, εγώ τον κράτησα σε 5 ομάδες), Winston (μακάρι να έπαιζε περισσότερο), τον spiegel τον πήρα σε 2 ομάδες, δεν περίμενα να κάνει μεγάλο σκορ, πήρα Lavrinovic σε 1-2 ομάδες, πούλησα παπαλούκ από τύχη τελικά, ο hollis price πήγε καλά σχετικά με την ομάδα του, κράτησα Woods κλπ ..

Βέβαια, με έκαψε πάλι ο Lukauskis (τον είχα σε 4 ομάδες), ο teletovic επίσης (τον είχα σε 5 ομάδες), ο Langton, αλλά τι να κάνεις ..

Πάντως, και εγώ καταλήγω να κάνω ορισμένες τελευταίες αλλαγές 4-5 λεπτά πριν το deadline, βλακεία είναι αυτό, μπορεί και να μην προλάβεις, αλλά δεν έχει και νόημα - καλύτερα να αλλάζεις μερικές ώρες πριν να είσαι ήσυχος....
thrylos7
Οι 3 πρώτοι αυτής της εβδομάδας και οι 4/5 είναι Έλληνες!!

Ασφαλώς ξεχωρίζει ο πρώτος...

WEEK 5 WINNER: kariolis

laugh.gif
mgg
Ρε σεις ειμαι πολυ γκαντεμης. Η καλυτερη μου ομαδα (η Πιστευω πολυ σ'αυτην την ομαδα) βγηκε δευτερη σ'όλη την Ευρωπη και οι ......ς δε δινουν ουτε ενα δωρο στον δευτερο. ΤΣΙΓΓΟΥΝΗΔΕΣ 68.gif Παλι καλα που βγηκα πρωτος αυτη τη βδομαδα στο δικο μας πρωταθλημα με αλλη ομαδα μου 41.gif
thrylos7
Υπάρχουν και χειρότερα... rolleyes.gif

Όντως τσιγγούνηδες... τόσο πολλές συμμετοχές και τόσα λίγα δώρα... Γι' αυτό, σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες, τραπέζια, καναπέδες και ανάκλιντρα και παίξτε το φανταστικό A1 BasketForum Fantasy League! biggrin.gif

Συγχαρητήρια για τις επιδόσεις! smile.gif
rchos
χαλια βδομαδα απο αποψης βαθμων.πανε καλα τα κρεντιτς τουλαχιστον.απο βδομαδα αρχιζει το κυνηγη των βαθμων επιτελους και ουχι των κρεντιτς πλεον!

μας απαυτωσε ο αγιουζο δις γουικ!παντως καλες μεταγραφες θα καμωμε!
tsitum
Εγω μεσα σε 5 αγωνιστικες καταφερα να χασω 127,34 credits. shot.gif

Επιπολαιες κινησεις τις οποιες εκανα κ στο Α1 φαντασυ. Μαλλον επεμεινα σε παιχτες περισσοτερο απ οσο επρεπε.

Προς το παρον ο μονος που κινδυνευει απο μενα ειναι ο τελευταιος biggrin.gif
kemp
αρκετα καλη αγωνιστικη με 148 ποντους και αν ηθελαν καποιοι χαβαλεδες οπως παπαλουκας teletovic van der spigel θα μπορουσε να ειναι καλυτερη.
ρε παιδια οταν λετε οτι ειστε καλα απο κρεντιτς στα ποσα ειστε?εγω εχω 540 χωρις ομως να στοχευω ποτε σ αυτα
thrylos7
Κακώς, οι πρώτες αγωνιστικές γι' αυτό προσφέρονται.. Αν και σ' αυτή την περίπτωση δεν καταλαβαίνω γιατί πήρες τον V.d.Spiegel.. tongue.gif

Μια ομάδα είναι πολύ καλά από credits, έχει 650+ αυτή τη στιγμή.

Επιπολαιες κινησεις τις οποιες εκανα κ στο Α1 φαντασυ. Μαλλον επεμεινα σε παιχτες περισσοτερο απ οσο επρεπε.

Πάρε κεφάλια! tongue.gif
Wilkinson
QUOTE(thrylos7 @ Nov 23 2007, 16:44 ) *
Οι 3 πρώτοι αυτής της εβδομάδας και οι 4/5 είναι Έλληνες!!

Ασφαλώς ξεχωρίζει ο πρώτος...
laugh.gif

24.gif 24.gif 24.gif kita pios vgike protos re 24.gif 24.gif 24.gif
tsitum
Πάρε κεφάλια!
Κ ποδια κ κεφαλια να παρω η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη.

Τραυματιστηκε και ο Ζεβροσενκο τωρα που εκανε ενα 23αρι. Για δυο μηνες υπολογιζεται να ειναι εξω, οποτε αλλη μια αναγκαστικη αλλαγη περα του Μπουλερι. shot.gif
GR-HAMMER
δεν προλαβαινω να κανω αναλυση σαν την προηγουμενη βδομαδα, απλα θα προτεινω καποιους παιχτες...
1) danilo Galinari, πηγε καλα τη προηγουμενη βδομαδα, παιζει πολυ, καλη επιλογη
2) sarunas jasikevicius, λειπει ο διαμαντιδης, εφυγε ο βουγιανιτς, ο μπετσιροβιτς νομιζω ειναι τραυματιας επισης, θα παρει χρονο συμμετοχης και εχει δειξει να βρισκει τα πατηματα του...
3) mike batiste, ελεος δηλαδη εχει αξια καπου στα 35 credits... μπορει και να παιξει οπως παντα 10-15 λεπτα, αλλα πιστευω αυτη τη βδομαδα ειναι η ωρα του να δωσει κανα 20αρακι...
4) esteban batista, λειπει ο γατος(βουισιτς) χωρευουν τα ποντικια
5) Ramunas Siskauskas, εδωσε 27 τη προηγουμενη βδομαδα, λειπει ο παπαλουκας, ο ζησης δε πολυπαιρνει πρωτοβουλιες, αρα μαλλον αυτος με τον τρελοχολντεν θα αναλαβουν την οργανωση και πιστευω θα βγαλει σκορ και παλι..
6) andre hutson( η σταθεροτητα σε ατομο)
7) hollis price, melvin booker, stefanson, van de spiegel, slanina, spanoulis(για τον ιδιο λογο που προτεινω και σαρουνας) καποιες επιλογες μου...
καλη τυχη..
belalik
Αυτό το @$%#$% ρολόι στο site της euroleague, δεν είναι και τόσο αξιόπιστο ... Έδειχνε κανά 10λεπτο, και ενώ άλλαζα τις ομάδες, κάνει ένα ΜΠΑΜ, και γράφει 'changes closed'...

Έμεινα σε μια ομάδα χωρίς ένα παίκτη, δεν είχα ολοκληρώσει τις αλλαγές, αυτό νομίζω σημαίνει πως μηδενίζεται όλη η ομάδα στην συγκεκριμένη αγωνιστική.... Δεν μπορώ και να τη σβήσω από πουθενά να μη το βλέπω και με τσαντίζει shot.gif

Είχα αφαιρεθεί λίγο και δεν κοίταζα το δικό μου ρολόι στον υπολογιστή, αλλά οι μα*#$%#^κες μπορούσαν και το δικό τους να είναι λίγο πιο αξιόπιστο ...

τελοσπάντων ... τσαντίλα

68.gif
Gravedigger
Εκπληκτική αγωνιστική!Από 5 παίχτες σήμερα συγκέντρωσα το εντυπωσιακό score....28! 68.gif Γενικά όμως πιστεύω η σημερινή μέρα ήταν πολύ κακή για το fantasy...
KobeBryant
Εμενα σε αντιθεση εχει παει καλα η αγωνιστικη μεχρι τωρα με 4 απο τους 5 παιχτες που επαιζαν σημερα να κανουν απροσμενα μεγαλα σκορ!!! biggrin.gif Μονη απογοητευση ο Stefanson μολις 8 νομιζω ειχε 68.gif Πρεπει να εχω μαζεψει γυρω στους 75 ποντους μεχρι τωρα
tsitum
Μαρκονατο -2 68.gif . Μολις 3μιση λεπτα τον εβαλε. Δε τα κανουν αυτα σε μεγαλους παιχτες διαμετρηματος Ντενις Μαρκονατο

Κατα τ αλλα μετρια ως συνηθως.
rchos
απογοητευση.τολμω να κανω προβλεψη οτι η πρωτια στην λιγκα μας θα αλλαξει!
thrylos7
Πάλι χαμηλά σκορ; Λογικά σήμερα, θα υπάρξουν μεγαλύτερα...

Είδα στον ύπνο μου ότι ο Μπουρούσης έκανε 87 (!!!) και μετά δε μπορούσα να κοιμηθώ...
(Αυτό ακολουθεί το 55άρι του Παπαϊωακείμ που είχα δει πριν 2 χρόνια...) icon_drunk.gif
rchos
Είδα στον ύπνο μου ότι ο Μπουρούσης έκανε 87 (!!!) και μετά δε μπορούσα να κοιμηθώ...
(Αυτό ακολουθεί το 55άρι του Παπαϊωακείμ που είχα δει πριν 2 χρόνια...)

σε ζηλευω.ειναι μαγικο να εχει κανεις τετοια φαντασια!μακαρι ολοι οι ανθρωποι να ειχαμε τοση φαντασια.ο κοσμος θα ηταν σιγουρα καλυτερος!
thrylos7
Εσύ πάντως, δεν έχεις καθόλου:

τολμω να κανω προβλεψη οτι η πρωτια στην λιγκα μας θα αλλαξει!

tongue.gif

Όντως, έχω τρελή φαντασία, αλλά αυτό δεν κολλάει απαραίτητα με τα όνειρα.

Εντάξει, δεν είδα και τον Βαν ντεν Σπίγκελ να δίνει 55 (με το 10% αυτός βέβαια)... tongue.gif

Τολμώ να πω ότι εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα... (στον ύπνο μου εννοώ, δεν αναφέρομαι στο Βέλγο)
Pierce
QUOTE(rchos7 @ Nov 29 2007, 14:11 ) *
σε ζηλευω.ειναι μαγικο να εχει κανεις τετοια φαντασια!μακαρι ολοι οι ανθρωποι να ειχαμε τοση φαντασια.ο κοσμος θα ηταν σιγουρα καλυτερος!

που να δεις την ιστορια που μου ειπε στο msn. εκει να δεις φαντασια! tongue.gif
Gravedigger
Πλάκα μου κάνουν???Πούλησα τον Woods αν και τον ήθελα γιατί ο Ολυμπιακός παίζει στο ΣΕΦ με ομάδα που δεν φημίζεται για την άμυνα της,για να πάρω Siskauskas και ο Siska δεν παίζει!Το πολύ να κάνω 1 50άρι αυτήν την αγωνιστική.Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είναι η χειρότερη στα 2 χρόνια που παίζω fantasy.
tsitum
Καλα ρε τι γινεται? Ο Μουμπρου ποτε τραυματιστηκε? Τα ειχα κοιταξει μεχρι κ σημερα το απογευμα κ δεν υπηρχε τιποτα. Γινονται αυτα?
Πραγματικα αν καποιος γνωριζει ποτε μπηκε το σημαδακι του τραυματισμου ας πει γιατι σημερα παλι δεν επαιξαν 2 παιχτες μου. Αυτος κ ο Κροσαριολ που κατα εναν μαγικο τροπο ηταν εκτος 12αδας. Εστω κ τυπικη εμφανιση να εκαναν θα εκανα ενα σεβαστο σκορ σ αυτη την αγωνιστικη.

(Αυτό ακολουθεί το 55άρι του Παπαϊωακείμ που είχα δει πριν 2 χρόνια...)
Το επομενο βημα θα ναι να τα δεις ολα αυτα σε οραμα. tongue.gif
Κ να λες στον Μπουρουση "εχω ονειρα για σενα". biggrin.gif
"i see basketball people' biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.