Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ(02/06/10)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
zarko78
Έχει καταντήσει κουραστικό να μιλάμε για τη διαιτησία, σήμερα όμως το παραξεφτίλισε!
Δεν θέλω να αναφερθώ σε καμία φάση, γιατι όλοι περίπου τις είδαμε. Η αμυνάρα όμως του Παναθηναικού είναι καθαρά θέμα ανοχής της διαιτησίας.

Υ.Γ1 Δεν χωρεί αμφιβολία ότι και ο Ολυμπιακός έδωσε δικαιώματα.

Υ.Γ2 Αρε Μπουρούση ένα σωστό σκρίν έκανες και στο χρεώσανε επιθετικό!

Υ.Γ3 Πιστεύει πλέον κανείς μετά το σημερινό ότι θα επιτρέψουν στον Ολυμπιακό να διεκδικήσει τον τίτλο!

Υ.Γ4 Το 1993 ο θιγμένος πρόeδρος του Παναθηναικού ,δεν κατέβασε την ομάδα του στο τελευταίο μάτς των playoffs με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά. Εμείς θα κατέβουμε στο τελευταίο μάτς , θα παίξουμε εναντίον 8, χωρίς προπονητή και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί! (μία αξιοπρεπή ήττα 7-8 πόντων, όπως η σημερινή)

Υ.Γ5 Αν ο Παναθηναικός δεν ενισχυθεί σοβαρά του χρόνου, θα έχει πολλά προβλήματα!
voreadis7
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 3 2010, 02:40 ) *
Γιατι τημωρηθηκε κανεις απο τους Γουντς Τομασεβιτς?

Απο οπου βρισκουν να πιαστουν πιανονται...

Τον Κλειζα να πεταει κατω παικτη σε διαφορα ματς δεν τον εχει συλλαβει ποτε ο φακος. Ουτε τα γαλλικα του Τεοντοσιτς.

Ο Διαμαντιδης μονο φταιει και ο Ομπραντοβιτς που δεν μιλαει με γριφους οπως ο αρχοντας Γιαννακης.

Αμα δεν κρινεται ο Παπαλουκας και ο Γιαννακης για τιποτα ε συγνωμη αλλα χεστε μας με τον Διαμαντιδη και τον Ζοτς που οποτε βρειτε ευκαιρια θα βγαλετε τα αποθημενα 10 χρονων.

Βρίσκεσαι σε σύγχυση. Αν ήταν να τιμωρούνται τα γαλλικά θα έπαιζαν οι καρεκλες σε κάθε ματς. Για τον Γιαννάκη τα λες σωστα δεν έχει δεχτεί καθόλου κριτικη βρισκεται στο απυρόβλητο. Είναι προκλητικό αυτό.
jokey
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 3 2010, 02:37 ) *
Περαν της καταπληκτικης αμυνας,στο 4ο δεκαλεπτο

Τώρα σοβαρά μιλάμε? Δηλαδή οι παίκτες του Παναθηναικού, με κούραση τριών δεκαλέπτων πίσω τους, ξαφνικά γύρισαν διακόπτη και έπαιξαν καταπληκτική άμυνα? Δεν έπαιξε ρόλο τίποτα άλλο?
sarounas
QUOTE(Air Kef @ Jun 3 2010, 02:41 ) *
Αυτή η καταπληκτική άμυνα, με ΣΑΡΑΣ μέσα, δεν άφηνε τον Ολυμπιακό να πλησιασει στα 7 μέτρα από το καλάθι, πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ στο παγκόσμιο μπάσκετ!

κατά την γνώμη μου δεν ήταν μπάσκετ αυτό που παίχτηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο…
Αυτό το παιχνίδι μου θύμισε έντονα τον τελικό κυπέλλου ΠΑΟ- Αρης στο Ηράκλειο το 2005
τότε θυμάμαι γελούσε ακόμη και ο Σκουντής με τον τρόπο που κέρδισε ο ΠΑΟ,
πάντως σήμερα δεν έκανε το ίδιο...

Η αλήθεια όμως είναι ότι και τότε οι παίκτες του Άρη αποδείχτηκαν το ίδιο λίγοι με αυτούς του Ολυμπιακού σήμερα για να αντιμετωπίσουν έναν πολύ σκληρό Παναθηναικό, που συνήθως εμφανίζει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο όταν απειλείτε εντός Ελλάδας, πόσο μάλλον μέσα σε ένα κολασμένο ΟΑΚΑ

nikos116
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 3 2010, 02:40 ) *
Γιατι τημωρηθηκε κανεις απο τους Γουντς Τομασεβιτς?

Απο οπου βρισκουν να πιαστουν πιανονται...

Τον Κλειζα να πεταει κατω παικτη σε διαφορα ματς δεν τον εχει συλλαβει ποτε ο φακος. Ουτε τα γαλλικα του Τεοντοσιτς.

Ο Διαμαντιδης μονο φταιει και ο Ομπραντοβιτς που δεν μιλαει με γριφους οπως ο αρχοντας Γιαννακης.

Αμα δεν κρινεται ο Παπαλουκας και ο Γιαννακης για τιποτα ε συγνωμη αλλα χεστε μας με τον Διαμαντιδη και τον Ζοτς που οποτε βρειτε ευκαιρια θα βγαλετε τα αποθημενα 10 χρονων.

Είναι πραγματικά κρίμα δύο τόσο μεγάλες προσωπικότητες να μην έχουν την αναγνώριση που τους πρέπει από τον τύπο...

Πάντως ο ΔΔ το κάνει δεύτερη φορά, μάλλον την έχει την κίνηση.
panos75
Διάβασα ότι στις δηλώσεις του ο Ομπράντοβιτς "καταδίκασε τη ρίψη αντικειμένων". Ακόμη περιμένω τον εν λόγω κύριο να κάνει πράξη τη δέσμευση που έκανε πριν 3-4 χρόνια και να αποχωρήσει από το παρκέ μόλις πέσει το πρώτο αντικείμενο.
Εκτός κι'αν η συγκεκριμένη δήλωση εντασόταν στα πλαίσια της λογικής "λέμε και καμιά μ...κία να περνάει η ώρα".
traveller
QUOTE(voreadis7 @ Jun 3 2010, 00:45 ) *
Βρίσκεσαι σε σύγχυση. Αν ήταν να τιμωρούνται τα γαλλικά θα έπαιζαν οι καρεκλες σε κάθε ματς. Για τον Γιαννάκη τα λες σωστα δεν έχει δεχτεί καθόλου κριτικη βρισκεται στο απυρόβλητο. Είναι προκλητικό αυτό.

γαλλικά ήταν το μπουνίδι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο??
AZ1980
QUOTE(karfi @ Jun 2 2010, 22:52 ) *
Φιλε μου ο διαιτητης πρεπει να σφυριζει παντα τι βλεπει, οχι βασει του μομεντουμ. Ξεκινησε ο γραφικος Σκουντης με το μομεντουμ και οταν θελουμε να δικαιολογησουμε καποιες αποφασεις τα ριχνουμε στο μομεντουμ. Το μομεντουμ δινει ψυχολογικο προβαδισμα, οχι ευνοια. Στη φαση του Τεοντοσιτς ηταν επιθετικο. Αυτο δεν χωραει καμμια αμφισβητηση. Προλαβε, στηθηκε εξω απο το "ζωγραφιστο" και ο επιτιθεμενος ηρθε σε επαφη μαζι του. Αν θες να το δεις και απο την πλευρα του θεαματος, οκ... να μετρα το καλαθι αλλα μην σφυριξεις αμυντικο φαουλ..

Παιδιά υπάρχει ειδικό τόπικ για τη διαιτησία.

Εγώ δεν δικαιολόγησα καμιά απόφαση, δεν αναφέρθηκα καν ιδιαίτερα στην διαιτητική απόφαση.

Εμένα με απασχολεί πως ήταν μεγάλα λάθη τα εξής: (α) το να ζητήσει να μείνει ο Τεόντοσιτς στο παιχνίδι με 4 φάουλ και 7 λεπτά να απομένουν, (β) το ότι το αίτημά του έγινε δεκτό από τον προπονητή και (γ) το ότι, με όλα αυτά δεδομένα, παίζοντας εκτός έδρας και σε καμπή του αγώνα ευνοική για τον αντίπαλο, ο Τεόντοσιτς δεν είχε την ωριμότητα ή την ψυχραιμία απλά να αποφύγει τη φάση και ρίσκαρε αψυχολόγητα.

Αν ο ΔΔ έπαιζε ΣΕΦ και ζητούσε να μείνει μέσα στο παιχνίδι με 4 φάουλ στα 7 λεπτά προ της λήξης, και στην επόμενη φάση "στηνόταν" για να πάρει επιθετικό φάουλ από τον Κλέιζα, αυτό θα το θεωρούσα κακή επιλογή, ότι και να σφυριζόταν. Αν τώρα στο υποθετικό μου σενάριο ο ΔΔ ήταν ο μόνος δημιουργικός γκαρντ που είχε μείνει στην ομάδα του ΠΑΟ, τότε η επιλογή εκτός από λανθασμένη θα χαρακτηριζόταν από μένα και καταδικαστική για την ομάδα του Ζοτς, στον οποίο θα επέρριπτα μάλιστα μεγάλη ευθύνη για το λάθος αυτό. Μάλιστα έχω ασκήσει ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ κριτική για τον Ζοτς πάνω σε αυτό το θέμα, όταν "έκαψε" με 5 φάουλ νωρίς νωρίς τον Πέκοβιτς στο πρώτο φετινό ματς στο ΣΕΦ. Όσοι θέλουν ας ψάξουν και θα δουν τι του είχα "σούρει".

bball.gif

a bullet for your head
QUOTE(traveller @ Jun 3 2010, 02:39 ) *
και γιατί ήταν ανάγκη να φτάσουμε στο "παρά ένα" για να γίνουν όλα αυτά??? γιατί δεν αντέδρασαν πιο πριν??

απλώς ρωτάω

Βασικα στο παρα δεκα... rolleyes.gif
Απο καποια στιγμη & επειτα μιλησε η καρδια του πρωταθλητη...

Αν εχω να καταλογισω κατι στους Ζοτς-Ιτουδη,ειναι πως επιτρεψαν στον αντιπαλο,ιδιως στο 2ο δεκαλεπτο,να βρει επιθετικα τον ρυθμο του & πολλες λυσεις απ το τριποντο...
Δεν πρεπει να αφηνεις να σου παιρνει διαφορα 10π & εσυ να μην δινεις εντολη για να γινουν καποια φαουλ προκειμενου να ανακοπει αυτος ο ρυθμος...
Και να εχεις 3 φαουλ να δωσεις στο τελευταιο λεπτο...
Την ιδια ακριβως ''παθογενεια'',δειξαμε & με το Μαρουσι...με το κρεσεντο του Κις & του Π.Καλαθη...
Ηταν τεραστιο λαθος να επιτραπει στον ΟΣΦΠ,στο να αποκτησει την ψυχολογια οτι μπορει να κανει το μπρεικ...
voreadis7
QUOTE(traveller @ Jun 3 2010, 02:47 ) *
γαλλικά ήταν το μπουνίδι ανάμεσα σε αυτούς τους δύο??

Όχι και έπρεπε να τιμωρηθουν.
AZ1980
QUOTE(Ginobili @ Jun 2 2010, 23:13 ) *
Έτσι είπε και ο Σάγκατιν το 1996

Θύμισε μου ρε... Κάτι πάει να θυμηθεί το γεροτσερβέλο μου αλλά δε μου ρχεται...

bball.gif
str
QUOTE(lamar @ Jun 3 2010, 02:38 ) *
Οχι δεν ειναι ετσι. Τι σημαινει η γενικη εικονα του συνολου? Πως με βαζεις εμενα και καποιους ακομα εδω μεσα που οταν εληξε ο τελικος στο Βερολινο, ειπαμε οτι τετοια σφαγη δεν εχουμε ξαναδει, με τους αλλους που δεν ειπαν τιποτα. Αυτο το τσουβαλιασμα να τελειωνει πια, οι Ολυμπιακοι και οι Παναθηναικοι κανουν το ενα η το αλλο. Εδω υπαρχουν χρηστες με ονοματα που εχουν δειξει ποιοι ειναι, ο καθενας.

Να κρινεις τους παντες, αρκει να εχεις αποψη και οχι στα κουτουρου.

δεν κρινω στα κουτουρου...αν θες να εξαιρεσεις / εξαιρεσω εσενα και μερικους ακομα ευχαριστως...αλλα αν πιστευεις οτι η πλειοψηφια των ολυμπιακων σκεφτεται σαν εσενα κανεις λαθος και εγω αυτους κρινω...δεν μπορω να γραψω λοιπον οι ολυμπιακοι εκτος απο τον lamar και τον α, τον β, κλπ...
σιγουρα δεν ειναι ολοι ιδιοι και ειδικα οι μπασκετικοι φιλαθλοι...αλλα δεν ειναι ολοι οι μπασκετικοι " φιλαθλοι"..αν με πιανεις..αυτα...

..ο λινας κλειζα σε τι περιβαλλον ειχε συνηθισει στο νβα??? απο το φ4 (συμπεριλαμβανομενου) και μετα ειναι ολο νευρα δικαιως και αδικως. αντι να ηρεμισει και να οδηγησει την ομαδα καταφερνει το αντιθετο...(οχι οτι με χαλαει σαν παναθηναικο...χοχο)

στο ματσ που ο δδ εφτυσε τον γκολεματσ ειχε αποβληθει με ντισκαλιφιε..αρα επιβληθηκε ποινη απο τον διαιτητη και τελειωσε εκει το θεμα.. τωρα βεβαια που δεν το ειδαν οι διαιτητες δεν ξερω αν μπορει να τιμωρηθει εκ των υστερων..(παντως εχω την εντυπωση οτι ο τεοντοσιτσ περνωντας του εριξε μια ψιλοαγκωνια..οχι οτι τον δικαιολογω..λαθος του..)

lamar
QUOTE(SoKRaM @ Jun 3 2010, 02:39 ) *
Ρε παιδια δεν γινεται να τον εφτυσε ετσι γιατι του ηρθε. Κατι θα του εκανε και ο Τεοντοσιτς. Ξερετε. Μπορει να τον πειραξε. Εγω πιστευω οτι καλα τον εκανε και αμα χρειαστει να τους φτυσει ολους οχι γιατι το θελει αλλα να μας δειξει οτι μπορει...

Εχεις δικιο smiley.gif smiley.gif smiley.gif τον προκαλεσε με την παρουσια του ο αλητης ο Σερβος.

http://www.youtube.com/watch?v=IXIhgkUxAQo...player_embedded

@str
Μπορουσες να γραψεις για μερικους Ολυμπιακους αντι, οι Ολυμπιακοι. Και εγω Ολυμπιακος ειμαι. Τεσπα.

Επισης δες το βιντεακι και πες μου αν βλεπεις ακομη αγκωνιες του Τεοντοσιτς.
Ginobili
QUOTE(Air Kef @ Jun 2 2010, 23:41 ) *
Αυτή η καταπληκτική άμυνα, με ΣΑΡΑΣ μέσα, δεν άφηνε τον Ολυμπιακό να πλησιασει στα 7 μέτρα από το καλάθι, πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ στο παγκόσμιο μπάσκετ!

Το κατάφερε κι αυτό ο Γιαννάκης.....
Τι να πω....πραγματικά πιο χεσμένη ομάδα από τον Ολυμπιακό των τελευταίων 11' στην ζωή μου,δεν έχω ξαναδεί ποτέ.Στα καλά καθούμενα...νόμιζα ότι ο Ολυμπιακός ήταν ομάδα Δ' ΕΣΚΑ.Τρεις συνεχόμενες χαμένες επιθέσεις στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου,και ο Ολυμπιακός να πέφτει ψυχολογικά όλο και περισσότερο.

Αφού το έζησα κι αυτό στην ζωή μου τι να πω.....Ανατριχίλα και Δέος για το μεγαλείο αυτής της ομάδας.Μόνο ο Ομπράντοβιτς θα κρατούσε μέσα τον Σπανούλη....όταν όλο το γήπεδο γκρίνιαζε ότι έχει κλείσει στον Ολυμπιακό...
voreadis7
QUOTE(Ginobili @ Jun 3 2010, 02:54 ) *
Αφού το έζησα κι αυτό στην ζωή μου τι να πω.....Ανατριχίλα και Δέος για το μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Πραγματικά. Θα χεις να το λες στα παιδιά σου.
SlobodaN
Ας μάθει να παίζει με πλάτη ο κύριος Μπουρούσης που πάει να πάρει τα πρωτεία του απατεώνα μπασκετμπολίστα απο την ώρα που ανανέωσε απο τον άλλο απατεώνα κύριο Βασιλόπουλο. Ας πάρουμε ένα τριάρι της προκοπής που να ξέρει -όχι να μπορεί- να ξέρει να σουτάρει σωστά, ας πάρουμε έναν προπονητή winner και τότε τα ξαναλέμε.

Η πλάκα είναι ότι δίνουμε στο περίπου 12 εκ ευρώ σε Τσίλντρες σε Παπαλουκα σε Μπουρούση σε Βασιλόπουλο και σε Βούιτσιτς.

Δηλαδή σε ένα τριάρι με μυρωδιά απο σουτ,σε έναν που παέι αισίως στα 34-35, σε ένα πεντάρι που δεν έχει ιδέα να παίξει κάτω απο το καλάθι, σε έναν που δεν υφίσταται μέσα στην ομάδα και δεν έχει βελτιώσει τίποτα απο τα ατομικά του στοιχεία τα τελευταία 3 χρόνια και σε έναν πρώην μπασκετμπολίστα.

Και η μεγαλύτερη πλάκα είναι ότι αυτά τα 12 στους 4 απο τους 5 θα τα χρεωθούμε και το χρόνου. Οκ αν όχι 12 αν δεν μείνει ο Βούιτσιτς που δεν το βλέπω να μένει, σκάσε 10 εκατομμύρια ξανά σε αυτούς. Ωραία πράγματα.

Υπάρχει κανείς που πίστεψε σήμερα ότι παίξαμε ωραίο μπάσκετ? Πέρα απο κάποια λεπτά πολύ καλής άμυνας δεν είδα τπτ παραπάνω. Στην επίθεση είμασταν ότι να ναι. Κυριολεκτικά όμως ότι να ναι.Επιθέσεις στα 20 δεύτερα και οτι απέμεινε το σκοτώναμε με τρίποντα. Μπράααααβο μας, μεγάλη επιτυχία. Προσωπικά δεν πίστεψα στην νίκη ακόμα και στο +14 που είμασταν.
kseplenhs
QUOTE(voreadis7 @ Jun 3 2010, 02:57 ) *
Πραγματικά. Θα χεις να το λες στα παιδιά σου.

γιατί να μην το λέει?νομίζεις θα υπάρξουν και άλλα τέτοια χειρουργεία στο μέλλον?

εγω θα το λέω γιατί πριν καν τελειώσει μπήκε στο hall of fame.του αξίζει μια θέση στην αιωνιότητα!
str
QUOTE(lamar @ Jun 3 2010, 02:54 ) *
Εχεις δικιο smiley.gif smiley.gif smiley.gif τον προκαλεσε με την παρουσια του ο αλητης ο Σερβος.

http://www.youtube.com/watch?v=IXIhgkUxAQo...player_embedded

@str
Μπορουσες να γραψεις για μερικους Ολυμπιακους αντι, οι Ολυμπιακοι. Και εγω Ολυμπιακος ειμαι. Τεσπα.

Επισης δες το βιντεακι και πες μου αν βλεπεις ακομη αγκωνιες του Τεοντοσιτς.

ποτε ανεβηκε κιολας αυτο το βιντεακι???πωπω ταχυτητα!!!
παντως απο το βινετο κατα την διαρκεια του δεν φαινεται να κανει κατι ο τεοντοσιτσ η να ειπε κατι (ουτε και η ροχαλα του δδ φαινεται παντως 69.gif )..απ την αλλη παλι ο τεοντοσιτσ να φαει τετοια ροχαλα και να μην αντιδρασει καθολου??τι να πω... ολυμπια ψυχραιμια .....εκτος και αν ο διαμαντιδης προσπαθησε να φτυσει αλλα ξεμεινε απο σαλιο!!!! smiley.gif
newpower2020
QUOTE(str @ Jun 3 2010, 03:03 ) *
ποτε ανεβηκε κιολας αυτο το βιντεακι???πωπω ταχυτητα!!!
παντως απο το βινετο κατα την διαρκεια του δεν φαινεται να κανει κατι ο τεοντοσιτσ η να ειπε κατι (ουτε και η ροχαλα του δδ φαινεται παντως 69.gif )..απ την αλλη παλι ο τεοντοσιτσ να φαει τετοια ροχαλα και να μην αντιδρασει καθολου??τι να πω... ολυμπια ψυχραιμια .....εκτος και αν ο διαμαντιδης προσπαθησε να φτυσει αλλα ξεμεινε απο σαλιο!!!! smiley.gif

Η πολύ απλά δεν την πήρε χαμπάρι γιατί την έφαγε στην φανέλα
AZ1980
bball.gif Να πούμε επίσης πως ο Σάρας ήταν κομβικής σημασίας απόψε, μιας και έβγαλε πολλή ενέργεια και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, τα έδινε όλα και το πίστευε, ενώ και μόνο η παρουσία του "άνοιξε" το χώρο για το Σπανούλη, αφού είναι ίσως ο τελευταίος παίκτης που θα σκεφτείς ως Ολυμπιακός να αφήσεις ελεύθερο, όσο μακριά από το καλάθι και να βρίσκεται. Μεγάλη εμφάνιση κατ' εμέ από το Λιθουανό, παρά τη μικρή της διάρκεια. Ο Ζοτς τον είχε μέσα σχεδόν όλη την ώρα από το 39' και μετά, και, σε κάποιο βαθμό, η ανάγκη του να έχει μέσα τον Σάρας τον εξέθεσε λιγουλάκι. Ο νοών νοείτω.

bball.gif Ο Μπατίστ φαινόταν για 3 δεκάλεπτα μεθυσμένος, στο τέλος έπιασε ένα δαιμονισμένο δίλεπτο που έφερε τα "πάνω κάτω".

bball.gif Ο Πέρπε πάλι σκόραρε όταν είχε κολλήσει η ομάδα. Αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά σε παιχνίδι τεράστιας σημασίας. Ο ορισμός του "ρολίστα πολυτελείας" ξαναχτύπησε, να δούμε αν θα χαθεί από τη μνήμη όλων και αυτό το επίτευγμά του.

bball.gif Και επίσης, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Ο Σπανούλης, ο τραυματίας, ο ντεφορμέ, ο ληγμένος, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ???? Συνέβη ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ανεξήγητο που είχε συμβεί στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου στο Μαρούσι, όταν ξαφνικά είχε "ξυπνήσει" για να σώσει την ως τότε παραπαίουσα ομάδα του στο τέταρτο πάλι 10λεπτο (και στην παράταση), και έμεινε "ξύπνιος" μετά για πολύ καιρό ακόμα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το σώμα και το μυαλό του παίκτη αυτού. Δεν έχω ιδέα. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ή έχει κάποια άποψη, ας βοηθήσει...

bball.gif
Ginobili
QUOTE(kseplenhs @ Jun 3 2010, 00:01 ) *
γιατί να μην το λέει?νομίζεις θα υπάρξουν και άλλα τέτοια χειρουργεία στο μέλλον?

εγω θα το λέω γιατί πριν καν τελειώσει μπήκε στο hall of fame.του αξίζει μια θέση στην αιωνιότητα!

Έλα,ηρεμήστε λίγο.....κανένα χειρουργείο δεν υπήρξε σήμερα.Κακό στην ομάδα σας κάνετε με αυτόν τον τρόπο.

QUOTE(AZ1980 @ Jun 3 2010, 00:09 ) *
bball.gif Και επίσης, θέλω να κάνω μια ερώτηση... Ο Σπανούλης, ο τραυματίας, ο ντεφορμέ, ο ληγμένος, ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟΥ???? Συνέβη ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο ανεξήγητο που είχε συμβεί στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου στο Μαρούσι, όταν ξαφνικά είχε "ξυπνήσει" για να σώσει την ως τότε παραπαίουσα ομάδα του στο τέταρτο πάλι 10λεπτο (και στην παράταση), και έμεινε "ξύπνιος" μετά για πολύ καιρό ακόμα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί το σώμα και το μυαλό του παίκτη αυτού. Δεν έχω ιδέα. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ή έχει κάποια άποψη, ας βοηθήσει...

bball.gif

Μόνο ο Ομπράντοβιτς μπορεί να μας το απαντήσει αυτό
Manu7
QUOTE(Ginobili @ Jun 3 2010, 03:11 ) *
Έλα,ηρεμήστε λίγο.....κανένα χειρουργείο δεν υπήρξε σήμερα.Κακό στην ομάδα σας κάνετε με αυτόν τον τρόπο.

Xμ...Αρχίσαν τα κλισέ...
zarko78
QUOTE(Ginobili @ Jun 3 2010, 02:11 ) *

Έχεις απόλυτο δίκιο! smiley.gif ο Παναθηναικός ήταν χειρότερος σήμερα και έπρεπε να χάσει!
Ginobili
QUOTE(AZ1980 @ Jun 3 2010, 00:09 ) *
bball.gif Να πούμε επίσης πως ο Σάρας ήταν κομβικής σημασίας απόψε, μιας και έβγαλε πολλή ενέργεια και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα, τα έδινε όλα και το πίστευε, ενώ και μόνο η παρουσία του "άνοιξε" το χώρο για το Σπανούλη, αφού είναι ίσως ο τελευταίος παίκτης που θα σκεφτείς ως Ολυμπιακός να αφήσεις ελεύθερο, όσο μακριά από το καλάθι και να βρίσκεται. Μεγάλη εμφάνιση κατ' εμέ από το Λιθουανό, παρά τη μικρή της διάρκεια. Ο Ζοτς τον είχε μέσα σχεδόν όλη την ώρα από το 39' και μετά, και, σε κάποιο βαθμό, η ανάγκη του να έχει μέσα τον Σάρας τον εξέθεσε λιγουλάκι. Ο νοών νοείτω.

Πραγματικά έκανε τρομερή δουλειά σήμερα.Όταν ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης είχαν μπλοκαρισμένο μυαλό,αυτός ήταν που έκανε το παιχνίδι μας μπασκετικό,και μας έδωσε τον ρυθμό που δεν είχαμε.
kseplenhs
QUOTE(Ginobili @ Jun 3 2010, 03:11 ) *

κακό στην ομάδα είναι κάτι τέτοιο : http://www.youtube.com/watch?v=b3jTE4MfNC0

λες να έχουμε το σίκουελ την κυριακή?

εγώ πάντως αν πάω θα το κάνω για να δω μια φορά απο κοντά φέτος την αρμάδα του ζοτς και τον αγκών του μήτσου

υ.γ: λέω να κρατάω και ομπρέλα γιατί του μήτσου του φευγουν μερικές ξέμπαρκες...
zarko78
QUOTE(Ginobili @ Jun 3 2010, 02:15 ) *
αυτός ήταν που έκανε το παιχνίδι μας μπασκετικό,και μας έδωσε τον ρυθμό που δεν είχαμε.

Αυτός και 4 συνεχόμενες διαιτητικές παραληψούλες μωρέ!
nikos116
QUOTE(Ginobili @ Jun 3 2010, 03:13 ) *

Μόνο ο Ομπράντοβιτς μπορεί να μας το απαντήσει αυτό

Πες πες μπορεί και να το πιστέψουμε
AZ1980
QUOTE(Ginobili @ Jun 3 2010, 00:15 ) *
Πραγματικά έκανε τρομερή δουλειά σήμερα.Όταν ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης είχαν μπλοκαρισμένο μυαλό,αυτός ήταν που έκανε το παιχνίδι μας μπασκετικό,και μας έδωσε τον ρυθμό που δεν είχαμε.

Συμφωνώ απόλυτα... Ήταν καταλυτικός. Και θεωρώ πως πλέον είναι σε καλή φόρμα, αν τον είχε αφήσει ο Ζοτς να βρει ρυθμό και ψυχολογία εγκαίρως, ίσως δε θα είχε χρειαστεί να έρθουν οι τελικοί για να τον δούμε να αναλαμβάνει δράση.

Πραγματικά πιστεύω πως στα θέματα Σπανούλη και Σάρας το τεχνικό τιμ του ΠΑΟ θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να πάρει θέση γύρω από το τι έγινε και τι δεν έγινε. Επικρατεί μυστήριο.

bball.gif
rchos
καποιοι θα κανετε καιρο να ξαναγραψετε στο φορουμ.
αυριο τα σπουδαια!
AZ1980
rchos πως το είδες εσύ το παιχνίδι? Στο αγωνιστικό σκέλος εννοω. Αν βρεις χρόνο πες καμιά άποψη, πάντα διαβάζουμε τις θέσεις σου με ενδιαφέρον.

bball.gif
assistant
Καλημερα σε ολους σας.
Δεν εχω εκτιμηση στον coach Γιαννακη αλλα εχω την αισθηση οτι το ματς δεν κερδιζοταν ουτε απ τον Φιλ Τζακσον.Παρακολουθησα το παιχνιδι με σχετικη νηφαλιοτητα και ηρεμια και παρεα με 2 προπονητες(μικροτερων κατηγοριων)που αν και ο ενας ειναι Παναθηναικος εφυγαν εκπληκτοι απ το σημερινο αισχος.
Δεν ειναι οι 5-6 φασεις(εχουν αναφερθει μην επανελθω)που συνιστουν αλλοιωση αποτελεσματος γιατι αυτο για μενα ειναι το προφανες και μπορει να πει κανεις οτι ειναι ανθρωπνα λαθη......................
Αυτο που για μενα δειχνει οτι οι διαιτητες ηθελαν να νικησει ο Παο ειναι το γεγονος οτι ενω οι γηπεδουχοι επαιζαν αμυνα του σκοτωμου(ειδικα στο β ημιχρονο) ο Ολυμπιακος δεν εφτανε στο μπονους των βολων ποτε............ΤΥΧΑΙΟ.......ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ..........

ΥΓ Δεν ειμαι ανθρωπος των ακρων,ουτε του γηπεδου ουτε θελω να γινω μαντης κακων.Απλα θα ηθελα να κανω μια προταση στους Αγγελοπουλους.Αν γινεται ο Ολυμπιακος να μην κατεβει,να απονεμηθει το πρωταθλημα στον Παο(ετσι κι αλλιως δε γινεται να το παρεις ο,τι κι αν κανεις)γιατι πολυ φοβαμαι οτι αυτα που θα δουμε την Κυριακη κι ισως την αλλη Τεταρτη θα γυρισουν το αθλημα που τοσο αγαπαμε πολλα χρονια πισω κι ειναι κριμα.
rchos
rchos πως το είδες εσύ το παιχνίδι? Στο αγωνιστικό σκέλος εννοω. Αν βρεις χρόνο πες καμιά άποψη, πάντα διαβάζουμε τις θέσεις σου με ενδιαφέρον.

αυριο που θα εχει ηρεμησει το μυαλο θα γραψω πιθανοτατα.
αφου πρωτα μπει μια ταξη στο φορουμ.
j-kidd13
Μπορουμε να σταθουμε και στα καθαρα αγωνιστηκα αφηνοντας κατα μερους την διαιτητολογια.
Δεν μου αρεσε καθολου το προσωπο του Παναθηναικου στο 2ο και στο 3ο 10λεπτο.Παρουσιασαμε συμπτωματα ΣΕΦ.Ελλειψη αυτοσυγκεντρωσης και καθαρου μυαλου,σωστων επιλογων στην επιθεση,βιαστικες κινησεις κλπ.Ο Μπατιστ εχασε 2 μπαλες,λαθος πασες εγιναν παλι κλπ.Στην αρχη τα λαθη ηταν 7-0 υπερ μας,και σε ενα σημειο που ειδα ειχαμε 10 εμεις και 9 ο Ολυμπιακος.....
Ειδικα σε καποιο σημειο που επαιζαν overplay τον Νικολας και δεν ειχε δυναμεις να κανει τιποτα,πιστευα οτι μονο με βολες θα σκοραρουμε...
Ο Ολυμπιακος παρουσιαστηκε καλυτερα στο παρκε για 25-26 λεπτα(απο το 19-9 μεχρι 60-46).Μετα απο κει ψιλοεχασε τον μπουσουλα,επαναπαυθηκε και στη διαφορα ισως.Βλεποντας και τον Παναθηναικο αγχωμενο,κουρασμενο κλπ.Ειχε το μομεντουμ αλλα δεν το αξιοποιησε και το ματς γυρισε τουμπα.
AZ1980
QUOTE(rchos @ Jun 3 2010, 00:30 ) *
αυριο που θα εχει ηρεμησει το μυαλο θα γραψω πιθανοτατα.
αφου πρωτα μπει μια ταξη στο φορουμ.

Οk, ευχαριστώ και καλά ...κουράγια, φαντάζομαι θα γίνεται χαμός στις σελίδες του φόρουμ!

bball.gif
Ginobili
QUOTE(AZ1980 @ Jun 3 2010, 01:22 ) *
Συμφωνώ απόλυτα... Ήταν καταλυτικός. Και θεωρώ πως πλέον είναι σε καλή φόρμα, αν τον είχε αφήσει ο Ζοτς να βρει ρυθμό και ψυχολογία εγκαίρως, ίσως δε θα είχε χρειαστεί να έρθουν οι τελικοί για να τον δούμε να αναλαμβάνει δράση.

Πραγματικά πιστεύω πως στα θέματα Σπανούλη και Σάρας το τεχνικό τιμ του ΠΑΟ θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να πάρει θέση γύρω από το τι έγινε και τι δεν έγινε. Επικρατεί μυστήριο.

bball.gif

Κόιτα είναι ξεχωριστές περιπτώσεις.Ο Σάρας ξέρουμε όλοι ότι έχει πρόβλημα στο γόνατο,και είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στην φυσική κατάσταση που πρέπει να βρίσκεται,ειδικά στα 34....Το έχει πει και ο Ζοτς....Και εδώ που τα λέμε,ο Σάρας μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα φαίνεται ότι έχει δουλέψει,φαίνεται ότι έχει γυμναστεί καλύτερα.Απλά επειδή ο άνθρωπος είναι γεννημένος για τέτοια παιχνίδια,ξέρει περισσότερο μπάσκετ από κάθε άλλο παίκτη μας...έχει και αυτοπεποίθηση,μπορεί να σηκώσει το βάρος και να νοικοκυρέψει την ομάδα με την κλάση του για ένα δεκάλεπτο.

Ο Σπανούλης όμως....δεν νομίζω να του φταίει κανένα τεχνικό τιμ...για την μειωμένη απόδοση που είχε φέτος.Ούτε του μείωσαν τον χρόνο,ούτε τα συστήματα pick & roll αλλάξαμε...ούτε του φταίει κάποιος που οι μπούκες είναι λιγότερο αποτελεσματικές.(Καλαθάρα σήμερα μπροστά στον Μπουρούση...καλά πόση ώρα έμεινε στον αέρα??? Είχε καιρό να το κάνει αυτό)
traveller
O Σπανούλης παίζει 2 χρόνια χωρίς διακοπή. Δεν είναι από σίδερο, είναι λογικό να είναι κουρασμένος.
AZ1980
Να πω επίσης πως η μεγάλη ευστοχία των ψηλών του Ολυμπιακού (Μπουρούσης, Κλέιζα) στα τρίποντα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα αποτελεί τόσο την βασική αιτία της διαφοράς που απέκτησε ο Ολυμπιακός, όσο και τον ουσιαστικό λόγο (μαζί με την αποβολή Τεόντοσιτς) για τον οποίο η επιθετική του λειτουργία ολοένα και έχανε την ισορροπία της όσο πλησιάζαμε στο φινάλε. Ο Ολυμπιακός "βολεύτηκε", για να το πω απλά, από την ευστοχία αυτή και έτσι όσο περνούσε η ώρα αφοσιωνόταν όλο και περισσότερο στο κυνήγι του περιφερειακού σουτ, με τους ψηλούς του πλέον να μην ψάχνουν το ποστ αλλά να μοιάζουν πρόθυμοι πλέον να ακροβολιστούν σε πρώτη ευκαιρία, απομακρυνόμενοι από την ένταση των σωματικών επαφών. Έτσι σταδιακά η ομάδα του Γιαννάκη (δεδομένης και της επιλογής του προπονητή της να μην επαναφέρει Σόφο) έπαψε να "πατάει" στη ρακέτα και εξωθήθηκε σύσσωμη στην περιφέρεια, χάνοντας την γεωμετρική και μπασκετική της επιθετική ισορροπία, καθώς και την απειλητικότητά της στο επιθετικό ριμπάουντ.

bball.gif

QUOTE(Ginobili @ Jun 3 2010, 00:49 ) *
(Καλαθάρα σήμερα μπροστά στον Μπουρούση...καλά πόση ώρα έμεινε στον αέρα??? Είχε καιρό να το κάνει αυτό)

traveller αυτό που ρωτώ είναι: Γιατί είχε τόσο καιρό ο Σπανούλης να επιδιώξει αυτά τα γερά πατήματα? Γιατί ακόμα και στο ίδιο το σημερινό ματς έπρεπε να φτάσει η ομάδα σε απελπισία για να τα επιχειρήσει και να δείξει πως μπορεί να τα φέρει εις πέρας? Γιατί είχε συμβεί με τον ίδιο παίκτη ακριβώς το ίδιο απροσδόκητη "ανάσταση" και πέρσι? Τι συμβαίνει στο μυαλό του?

bball.gif
roben

'Ημουν στο γήπεδο απόψε,3-4 σκέψεις για το παιχνίδι όπως το έζησα από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ...

1) Ο Ολυμπιακός ήταν ζωντανός και θα έμενε ζωντανός όσο έμπαιναν τα 3ποντα !! 10/15 στο α' ημίχρονο,13/23 στο τέλος του 3ου 10λέπτου !! Αν έβαζε 2 ακόμα όταν η άμυνα του Παναθηναικού έσφιξε όσο δεν πήγαινε στο 4ο 10λεπτο πιθανότατα να έπαιρνε και το ματς !! Διότι και επιθετική ανάσα θα έπαιρνε και την ψυχολογία των πράσινων θα έσπαγε... Δεν τα κατάφερε ωστόσο διότι πολύ απλά δεν δοκίμασε καν... Την ώρα που οι γηπεδούχοι έρχονταν αντιμέτωποι με τον φόβο της ήττας,οι φιλοξενούμενοι κατέρρεαν μπροστά στο φόβο της...νίκης !! Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο 10λεπτο σου έδινε την εντύπωση ότι προσπαθούσε (κάνοντας έναν ποδοσφαιρικό παραλληλισμό) να...κρατήσει το αποτέλεσμα... Βούτυρο στο ψωμί της ''κατάθεση ψυχής'' άμυνας των παικτών του Ομπράντοβιτς που ανάγκαζαν τους ερυθρόλευκους σε συνεχείς...''σκοτωμένες'' επιθέσεις...

2) Όταν η μπάλα ζύγιζε ένα τόνο στα χέρια των παικτών του Παναθηναικού ο Ζοτς έκανε το αυτονόητο...Έβαλε στο ματς εκείνον που δεν φοβάται να σουτάρει,εκείνον που δεν θα δώσει πάσα για να μην πάρει την ευθύνη ενός άστοχου ελεύθερου κρίσιμου σουτ,εκείνου που γουστάρει την μπάλα που καίει...τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους !! Ήξερε ότι θα (επι)ζήσει ή θα πεθάνει με τον Λιθουανό,άλλος τρόπος δεν υπήρχε...Και ο Σάρας με το...μπαλέτο στην εκπνοή του 3ου 10λέπτου το έκανε το θαυματάκι του δίνοντας την ελπίδα,την ώθηση στην ομάδα ότι ναί,το ματς γυρίζει !!

3) Για μένα ωστόσο οι MVP ήταν άλλοι... Ο Σπανούλης το πήρε πάνω του στο 4ο 10λεπτο και απέδειξε ότι μεγάλος παίκτης είσαι όταν το μυαλό είναι πιο δυνατό από το σώμα...Τραυματίας,με χαμένο λειαπ στο τελος του 3ου 10λέπτου,τα ξέχασε όλα και έπαιξε ένας εναντίον όλων πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια !! Και ο Τσαρτσαρής που ήταν ο άνθρωπος που έδεσε την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας στο τελευταίο 10λεπτο,διασφάλισε το αμυντικο rebounding και πέτυχε ένα σπουδαίο 3ποντο βάζοντας και στην επίθεση το λιθαράκι του για την μεγάλη ανατροπή !!

4) Όταν ο Γιαννάκης αποφάσισε μετά το 46-60 να παίξει σε αργό τέμπο έπρεπε να θυμηθεί τον Σχορτσανίτη...Έπρεπε επίσης να θυμηθεί να πάρει time out όταν έβλεπε το +14 να εξανεμίζεται με την ομάδα του να μην μπορεί καν να κάνει ένα σουτ της προκοπής...Αντιθέτως προτίμησε να ασχολείται με τους διαίτητες,και το χειρότερο απ'όλα,έβαλε και τους παίκτες του σε αυτό το τρυπάκι...
spysta
O ΟΣΦΠ ΕΠΡΕΠΕ να ειχε κερδισει με 5-6 ποντους σημερα.Ακομα και αυτος ο ανυπαρκτος ΟΣΦΠ του τελευταιου 10λεπτου ΕΠΡΕΠΕ να ειχε κερδισει.

Δυστυχως η λιγοψυχια της ομαδας σε μερικα κρισιμα σημεια .. και ενας συνδιασμος απιθανων σφυριγματων απο τους διαιτητες ΔΕΝ τον αφησαν.

AZ1980
QUOTE(roben @ Jun 3 2010, 01:03 ) *
1) Ο Ολυμπιακός ήταν ζωντανός και θα έμενε ζωντανός όσο έμπαιναν τα 3ποντα !! 10/15 στο α' ημίχρονο,13/23 στο τέλος του 3ου 10λέπτου !! Αν έβαζε 2 ακόμα όταν η άμυνα του Παναθηναικού έσφιξε όσο δεν πήγαινε στο 4ο 10λεπτο πιθανότατα να έπαιρνε και το ματς !! Διότι και επιθετική ανάσα θα έπαιρνε και την ψυχολογία των πράσινων θα έσπαγε... Δεν τα κατάφερε ωστόσο διότι πολύ απλά δεν δοκίμασε καν... Την ώρα που οι γηπεδούχοι έρχονταν αντιμέτωποι με τον φόβο της ήττας,οι φιλοξενούμενοι κατέρρεαν μπροστά στο φόβο της...νίκης !! Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο 10λεπτο σου έδινε την εντύπωση ότι προσπαθούσε (κάνοντας έναν ποδοσφαιρικό παραλληλισμό) να...κρατήσει το αποτέλεσμα... Βούτυρο στο ψωμί της ''κατάθεση ψυχής'' άμυνας των παικτών του Ομπράντοβιτς που ανάγκαζαν τους ερυθρόλευκους σε συνεχείς...''σκοτωμένες'' επιθέσεις...

2) Όταν η μπάλα ζύγιζε ένα τόνο στα χέρια των παικτών του Παναθηναικού ο Ζοτς έκανε το αυτονόητο...Έβαλε στο ματς εκείνον που δεν φοβάται να σουτάρει,εκείνον που δεν θα δώσει πάσα για να μην πάρει την ευθύνη ενός άστοχου ελεύθερου κρίσιμου σουτ,εκείνου που γουστάρει την μπάλα που καίει...τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους !! Ήξερε ότι θα (επι)ζήσει ή θα πεθάνει με τον Λιθουανό,άλλος τρόπος δεν υπήρχε...Και ο Σάρας με το...μπαλέτο στην εκπνοή του 3ου 10λέπτου το έκανε το θαυματάκι του δίνοντας την ελπίδα,την ώθηση στην ομάδα ότι ναί,το ματς γυρίζει !!

3) Για μένα ωστόσο οι MVP ήταν άλλοι... Ο Σπανούλης το πήρε πάνω του στο 4ο 10λεπτο και απέδειξε ότι μεγάλος παίκτης είσαι όταν το μυαλό είναι πιο δυνατό από το σώμα...Τραυματίας,με χαμένο λειαπ στο τελος του 3ου 10λέπτου,τα ξέχασε όλα και έπαιξε ένας εναντίον όλων πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια !! Και ο Τσαρτσαρής που ήταν ο άνθρωπος που έδεσε την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας στο τελευταίο 10λεπτο,διασφάλισε το αμυντικο rebounding και πέτυχε ένα σπουδαίο 3ποντο βάζοντας και στην επίθεση το λιθαράκι του για την μεγάλη ανατροπή !!

4) Όταν ο Γιαννάκης αποφάσισε μετά το 46-60 να παίξει σε αργό τέμπο έπρεπε να θυμηθεί τον Σχορτσανίτη...Έπρεπε επίσης να θυμηθεί να πάρει time out όταν έβλεπε το +14 να εξανεμίζεται με την ομάδα του να μην μπορεί καν να κάνει ένα σουτ της προκοπής...Αντιθέτως προτίμησε να ασχολείται με τους διαίτητες,και το χειρότερο απ'όλα,έβαλε και τους παίκτες του σε αυτό το τρυπάκι...

Πολύ καλή και ενδιαφέρουσα ανάλυση... Κάπως έτσι τα είδα και γω από την ΤιΒι.

bball.gif
PrasiniThyella
O Σπανούλης ειναι μεγάλος παικτης.Το λεω κι ενώ τον έβριζα οταν ειδα οτι πάλι ηταν εκτος αγώνα στην αρχή αλλά στο 4ο δεκαλεπτο ήταν συγκινητικός.Επιτέλους πατούσε γερά και εμενε στον αέρα.Αυτος ειναι ο γνωστος Σπανούλης, αυτος ο Σπανούλης βγήκε mvp στο περσινο final-4, αυτος μπορει να βγει και του χρονου στο Τορινο.
il postino
το οτι ο παο σημερα ειχε την ανοχη των διαιτητων στην "αμυνα-τελευταιο του χαρτι" που επαιξε σημερα το εχουμε αναγαγει σε χειρουργειο και ως αποκλειστικο λογο της νικης του παο? ειναι δηλαδη σημαντικοτερο και κρισιμοτερο απο το οτι οι παικτες του ολυμπιακου σταματησαν να παιζουν? με αλλα λογια , κακως σημερα κερδισε ο παο?

τα υποννουμενα και τα μισολογα ειναι για τα μικρα παιδια (κατω των 18) , οποτε οποιος νομιζει οτι αδικηθηκε η ομαδα του απο τη διαιτησια και οτι αξιζε σημερα να κερδισει ο ολυμπιακος ας το πει!

η ανοχη των διαιτητων δε φανηκε ουτε απο το διωξιμο της μπαλας απο τον τσιλντρες (ο οποισδηποτε διαιτητης το σφυριζει καλαθι αφου δεν εχει ριπλευ μιας και η μπαλα κατεβαινε απο το ταμπλο) , ουτε απο το φαουλ-αποβολη του τεο (που ηταν φαουλ μιας και ετρεξε τελευταια στιγμη να στηθει) , ουτε απο την τεχνικη του κλειζα που τραβαγε μπλουζα, ουτε απο την ταπα του τσιλι που ηταν στο κατεβασμα. η ανοχη φανηκε απο τα μαρκαρισματα των παικτων του παο που ωρες ωρες πηγαιναν "χορευοντας" τα γκαρντ του οσφπ (π.χ το μαρκαρισμα τυ σπανουλη στον τεοντοσιτς). απο την αλλη ομως δεν ειδα και καμια ιδιαιτερη αμυνα και απο πλευρας ολυμπιακου για να δω αν θα σφυριζαν τα αντιστοιχα πιθανα φαουλ τους!!!!!.

μπορει να χαρακτηριστω ως μη αντικειμενικος αλλα δε με απασχολει. ο οσφπ σημερα εχασε οχι λογω διαιτησιας αλλα πρωτον γιατι φοβηθηκε να κερδισει και δευετρον γιατι δεν υπηρχε πλανο. οσο εμπαιναν τα σουτ (αρκετα απο τα οποια πραγματικα δυσκολα εως και σκοτωμενα) ηταν μπροστα , οταν εκλεισε η κανουλα δνε υπηρχε plan b!

υ.γ1 διαβαζω συνεχεια για τον διαμαντιδη να χαρακτηριζεται απο φιλους του οσφπ ως ευνοουμενος του ελληνικου μπασκετ , οτι εχει διασυνδεσεις με παραγοντες και διαιτητες και αλλα τετοια.

πρωτον , ο παο εχει αρχηγο με ολη τη σημασια της λεξης και οχι αρχηγο στα λογια!

δευτερον , υποβαθμιζεται η αξια ενος παιδιου που εχει δουλεψει οσο ελαχιστοι στο μπασκετ!

τριτον , η ειρωνια απο καποιους σε αυτη την περιπτωση δειχνει τη σχεση που εχουν με το αθλημα.

τεταρτον , συντομα οι ιδιοι θα γραφουν αντιφατικα μολις αρχισει το παγκοσμιο στην τουρκια , οποτε καλυτερα να μη ξανοιγονται!!!

υ.γ2 αν ο κανονισμος απαιτει αποβολη του διαμαντιδη απο τα επομενα ματς μετα απο το φτυσιμο στον τεοντοσιτς τοτε ΠΡΕΠΕΙ να υποστει την τιμωρια. οτιδηποτε αλλο συνιστα προσβολη του αθληματος και των κανονισμων.

υ.γ3 οποιαδηποτε αλλη σοβαρη ομαδα σημερα θα ειχε κερδισει , οπως κερδισε το μαρουσι , η παρτιζαν , η ρεαλ , η μπαρτσα. αλλα ξεχασα , εκει ηταν ξενοι διαιτητες , οι ελληνες ειναι δικοι μας.

υ.γ4 να δω μεχρι ποτε ο μπουρουσης θα παιζει με σουτακια! κριμα γιατι ειναι ποιοτικος παικτης οταν δεν εχει υφος , παρα τις αδυναμιες του.
a bullet for your head
QUOTE(roben @ Jun 3 2010, 04:03 ) *

Βασικα δεν υπηρξε up tempo για να περασει αργοτερα σε πιο αργο.
Ο ΟΣΦΠ ευτυχησε σε μια παραμετρο του παιχνιδιου να ειναι ''παραφυσει'' ευστοχος & μαλιστα σε μεγαλο αριθμο προσπαθειων για 3ποντο.Τουλαχιστον για αυτα που μας εχει συνηθισει εως τωρα.
Δεν ειναι κατεξοχην ομαδα που σουταρει,ανεξαρτητα αν στο πρωτο μερος ευστοχησε σε 10 τριποντα(30π απ τους 43π συνολικα).
Προσωπικα ημουν 100% σιγουρος οτι αυτη η ευστοχια δεν θα συνεχιζοταν & στο δευτερο μερος.
Και ο Σοφο ηταν απαραιτητος προκειμενου να αποκτησει ο ΟΣΦΠ inside game & να ενταξει & εναν επιπλεον επιθετικο προσανατολισμο.
Επισης,ισως να αναγκαζοταν ο ΠΑΟ να βγαλει τον Μαικ & να βαλει τον Πεκο...& το τονιζω,διοτι στην μεγαλη αντεπιθεση,ο Μαικ ηταν απ τους καταλυτικους παικτες.(Γενικα οταν επιζηταται ενεργεια & αμυνα,ο Μαικ προτιμαται αντι του Μαυροβουνιου)..
Τελος τονισα σε προηγουμενο ποστ κατι που δεν σχολιαστηκε...
Ο ΠΑΟ με χαμηλο σχημα,ασκησε μεγαλη αμυντικη πιεση,ετρεξε στο ανοικτο γηπεδο & δημιουργησε πολλα ρηγματα στην αμυνα του ΟΣΦΠ...
Ενω ο Γιαννακης επεμεινε στο πιο κλασικο σχημα με τα 2 G & τους Τσιλντρες-Κλειζα...
Επιμενω οτι θα επρεπε να ''ακολουθησει'' τον αντιπαλο του,χαμηλωνοντας & αυτος το σχημα..
Για το οτι θα επρεπε ΑΜΕΣΩΣ να βγαλει τον Τεοντοσιτς οταν αυτος χρεωθηκε το 4ο φαουλ,το εχω τονισει & εγω & αλλοι φιλοι.
Dominique
Καποιο link να κατεβασουμε το παιχνιδι υπαρχει?
mrproedros
Α1 Ανδρών Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 79-70 PlayOffs (2-6-10) game 3

&" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" />
nikoskoukos
QUOTE(il postino @ Jun 3 2010, 04:35 ) *
το οτι ο παο σημερα ειχε την ανοχη των διαιτητων στην "αμυνα-τελευταιο του χαρτι" που επαιξε σημερα το εχουμε αναγαγει σε χειρουργειο και ως αποκλειστικο λογο της νικης του παο? ειναι δηλαδη σημαντικοτερο και κρισιμοτερο απο το οτι οι παικτες του ολυμπιακου σταματησαν να παιζουν? με αλλα λογια , κακως σημερα κερδισε ο παο?

τα υποννουμενα και τα μισολογα ειναι για τα μικρα παιδια (κατω των 18) , οποτε οποιος νομιζει οτι αδικηθηκε η ομαδα του απο τη διαιτησια και οτι αξιζε σημερα να κερδισει ο ολυμπιακος ας το πει!

η ανοχη των διαιτητων δε φανηκε ουτε απο το διωξιμο της μπαλας απο τον τσιλντρες (ο οποισδηποτε διαιτητης το σφυριζει καλαθι αφου δεν εχει ριπλευ μιας και η μπαλα κατεβαινε απο το ταμπλο) , ουτε απο το φαουλ-αποβολη του τεο (που ηταν φαουλ μιας και ετρεξε τελευταια στιγμη να στηθει) , ουτε απο την τεχνικη του κλειζα που τραβαγε μπλουζα, ουτε απο την ταπα του τσιλι που ηταν στο κατεβασμα. η ανοχη φανηκε απο τα μαρκαρισματα των παικτων του παο που ωρες ωρες πηγαιναν "χορευοντας" τα γκαρντ του οσφπ (π.χ το μαρκαρισμα τυ σπανουλη στον τεοντοσιτς). απο την αλλη ομως δεν ειδα και καμια ιδιαιτερη αμυνα και απο πλευρας ολυμπιακου για να δω αν θα σφυριζαν τα αντιστοιχα πιθανα φαουλ τους!!!!!.

μπορει να χαρακτηριστω ως μη αντικειμενικος αλλα δε με απασχολει. ο οσφπ σημερα εχασε οχι λογω διαιτησιας αλλα πρωτον γιατι φοβηθηκε να κερδισει και δευετρον γιατι δεν υπηρχε πλανο. οσο εμπαιναν τα σουτ (αρκετα απο τα οποια πραγματικα δυσκολα εως και σκοτωμενα) ηταν μπροστα , οταν εκλεισε η κανουλα δνε υπηρχε plan b!

υ.γ1 διαβαζω συνεχεια για τον διαμαντιδη να χαρακτηριζεται απο φιλους του οσφπ ως ευνοουμενος του ελληνικου μπασκετ , οτι εχει διασυνδεσεις με παραγοντες και διαιτητες και αλλα τετοια.

πρωτον , ο παο εχει αρχηγο με ολη τη σημασια της λεξης και οχι αρχηγο στα λογια!

δευτερον , υποβαθμιζεται η αξια ενος παιδιου που εχει δουλεψει οσο ελαχιστοι στο μπασκετ!

τριτον , η ειρωνια απο καποιους σε αυτη την περιπτωση δειχνει τη σχεση που εχουν με το αθλημα.

τεταρτον , συντομα οι ιδιοι θα γραφουν αντιφατικα μολις αρχισει το παγκοσμιο στην τουρκια , οποτε καλυτερα να μη ξανοιγονται!!!

υ.γ2 αν ο κανονισμος απαιτει αποβολη του διαμαντιδη απο τα επομενα ματς μετα απο το φτυσιμο στον τεοντοσιτς τοτε ΠΡΕΠΕΙ να υποστει την τιμωρια. οτιδηποτε αλλο συνιστα προσβολη του αθληματος και των κανονισμων.

υ.γ3 οποιαδηποτε αλλη σοβαρη ομαδα σημερα θα ειχε κερδισει , οπως κερδισε το μαρουσι , η παρτιζαν , η ρεαλ , η μπαρτσα. αλλα ξεχασα , εκει ηταν ξενοι διαιτητες , οι ελληνες ειναι δικοι μας.

υ.γ4 να δω μεχρι ποτε ο μπουρουσης θα παιζει με σουτακια! κριμα γιατι ειναι ποιοτικος παικτης οταν δεν εχει υφος , παρα τις αδυναμιες του.

φιλε μου δυστυχως αν καποιοι δειχνουν με την ειρωνια τους τι σχεση εχουν με το αθλημα εσυ με τα λεγομενα σου δειχνεις παντως οτι δεν εχεις καμια μα καμια απολυτως!!! ειμαι παικτης Β εθνικης και δε μπορω να καταλαβω πως βγαζεις το συμπερασμα οτι το διωξιμο του τσιλντρες θα το εδιναν ολοι καλαθι..γιατι ολως τυχαιως παιζοντας τοσα χρονια μπασκετ εχω συναντησει πααααρα μα παααρα πολλες περιπτωσεις που οι διαιτητες εδωσαν σωστα διωξιμο...εκτος βεβαια και αν εισαι ο οφθαλμιατρος ολων των διαιτητων της Α1 και ξερεις οτι ολοι εχουν προβλημα και δε το βλεπουν η(προς θεου δηλαδη που δε το πιστευω με τιποτα)θα θελαν ολοι να ευνοησουν τον παναθηναικο..η μηπως τους τηλεφωνησες ολους και σου ειπαν οτι θα το εδιναν καλαθι???επισης ζητω συγγνωμη αν ειμαι τοσο αφελης και δε ξερω τον κανονισμο αλλα δε θυμαμαι να σου δινει χρονικο οριο στο επιθετικο φαουλ ουτε να εχει κατι σαν photo finish σαν το στιβο αναλογα δλδ με το αν στηθηκες τελευταια στιγμη..α ρε παλιοπαιδο λιγο πιο πριν να ειχες στηθει θα στο ειχα δωσει...εκτος και αν υπαρχει τετοιος κανονισμος και δε τον ξερω ουτε αυτον...ο κλειζα φυσικα και κανει αντιαθλητικο...οπως και ειναι τεχνικη ποινη και ντισκαλιφιε το φτυσιμο τοπυ διαμαντιδη..οπως και ειναι βηματα το χορευτικο αλλα ωραιο καλαθι του σαρας..οπως και αντιαθλητικο το φαουλ του πεκοβιτς στον μπουρουση..οπως και η μπαλα στον ολυμπιακο απ τα ποδια του διαμαντιδη...και για να τελειωνουμε δες ποσο ευκολα και γαληνια παιρνει τα φαουλ ο 3d,το παιδι με τα πλοκαμια,ο βαλτο αγορι μου,ουαου εεε,,τσιου μπιου,πως την εκανε αυτη τη πασα χριστε μου και παναγια μου(ναι για οσους δε καταλαβαν λεω για τη πασα στον ελευθερο παικτη σπανουλη που εφευγε μονος του στον αιφνιδιασμο στο μεταξυ μας παιχνιδι που τη κανουν και τα παιδακια στις ακαδημιες γιατι δε βρισκουν κανεναν ελευθερο μπροστα τους!!!) οταν παιζει πλατη και δες πως παιρνουν οι παικτες του ολυμπιακου...το παιχνιδι το εβλεπα παρεα με αλλους 3 συμπαικτες ολοι παναθηναικοι και γελαγανε και οι ιδιοι και με ειρωνευοντουσαν...εκτος βεβαια και αν εσυ ξερεις παραπανω μπασκετ απο μας τους 4!!(που η αποψη σου ειμαι σιγουρος ειναι οτι πιστευεις οτι οντως ξερεις παραπανω!!!!) η συνεχεια ειναι γνωστη και ας μη κρυβομαστε..στο σεφ θα υπαρξει ισοτιμη διαιτησια για να μη γινει καμια συρραξη(που ευχομαι να γινει το ομολογω και ειναι ντροπη αλλα σ αυτο το σημειο εχω φτασει εγω οπως και αλλοι πολλοι.) και στο ΟΑΚΑ αν παλι παμε να κερδισουμε θα γινουν τα χθεσινα...και ολοι εδω θα ειμαστε να τα δουμε..!!! καλημερα!!!!
Anaz
το οτι ο παο σημερα ειχε την ανοχη των διαιτητων στην "αμυνα-τελευταιο του χαρτι" που επαιξε σημερα το εχουμε αναγαγει σε χειρουργειο και ως αποκλειστικο λογο της νικης του παο?ειναι δηλαδη σημαντικοτερο και κρισιμοτερο απο το οτι οι παικτες του ολυμπιακου σταματησαν να παιζουν? με αλλα λογια , κακως σημερα κερδισε ο παο?

ωραια, το λεω εγω.
Και ξερετε νομιζω απο την παρουσια μου εδω μεσα τοσα χρονια ποσο ασχολουμαι με διαιτησια, κι αν το εχω ξαναπει ποτε αυτο.

Κατ'εμε ειδικα ΧΤΕΣ -περα απο διαιτητικα λαθη ΟΥΣΙΑΣ, οπως αυτο του Μιλος που εκρινε το ματς σε πολυ μεγαλο βαθμο- το ψυχολογικο "μομεντουμ" του τελευταιου δεκαλεπτου ηταν αποτελεσμα κατα 90% της διαιτησιας, και κατα μολις 10% της "καρδιας του πρωταθλητη" και της "πελατιακης looser νοοτροπιας του Ολυμπιακου". Οποιος εχει παιξει μπασκετ μπορει να καταλαβει. Εδω εγω που το βλεπα απ'την απ'εξω, μετα το 5ο του Μιλος και τον τροπο που σφυριζαν οι διαιτητες, ενοιωσα οτι ειχε τελειωσει οριστικα το ματς,ενω ακομα ηταν στο ποντο και ηθελε 5 λεπτα.

ΤΡΑΓΙΚΟ κοουτσαρισμα του Γιαννακη στο τελος, τεραστια λαθη των παιχτων, αλλα επι της ουσιας..μικρ(οτερ)η η ευθυνη στο αποτελεσμα.

Μετα το +14 του Ολυμπιακου, ηταν η πιο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ διαιτησια που εχω δει τα τελευταια χρονια. MHΔΕΝ σεβασμος σε ιμα ομαδα που κοστιζει 30εκ ευρω. Το απολυτο 100-0 και με 4-5 κρισιμοτατα σερι διαιτητικα λαθη που ΒΓΑΖΑΝΕ ΜΑΤΙ, απο αυτα που επι 3 δεκαλεπτα ζητημα να ειχα γινει 1-2.
Προσωπικα ΞΕΝΕΡΩΣΑ (δεν νευριασα) τοσο πολυ απο την εξελιξη του αγωνα στο τελος (ως θεατης κι οχι ΤΟΣΟ ως οπαδος) και το γεγονος οτι ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ οι διαιτητες να εχει το ματς την λογικη εξελιξη που περιμεναμε με τον Παο να κανει την τελευταια του προσπαθεια να γυρισει το παιχνιδι και να δουμε τι θα γινει, που ειναι η πρωτη φορα που δεν εχω καμμια ορεξη να ασχοληθω.

Σορυ που κανω αυτο το ποστ εδω, αλλα ηρθε ως απαντηση στο παραπανω. Δεν ειχα σκοπο να ποσταρω ουτως η αλλως, ουτε προκειται να συνεχισω τη κουβεντα. Μια νηφαλια και ουσιαστικη φιλικη κουβεντα σε προσωπικο επιπεδο με συγκεκριμενα παιδια απο εδω που εκτιμω θα μπορουσε να γινει. Αλλα εδω στο φορουμ, οχι. οποτε δεν θα μπω στο κοπο.
spysta
QUOTE(Anaz @ Jun 3 2010, 05:04 ) *
ωραια, το λεω εγω.
Και ξερετε νομιζω απο την παρουσια μου εδω μεσα τοσα χρονια ποσο ασχολουμαι με διαιτησια, κι αν το εχω ξαναπει ποτε αυτο.

Κατ'εμε ειδικα ΧΤΕΣ -περα απο διαιτητικα λαθη ΟΥΣΙΑΣ, οπως αυτο του Μιλος που εκρινε το ματς σε πολυ μεγαλο βαθμο- το ψυχολογικο "μομεντουμ" του τελευταιου δεκαλεπτου ηταν αποτελεσμα κατα 90% της διαιτησιας, και κατα μολις 10% της "καρδιας του πρωταθλητη" και της "πελατιακης looser νοοτροπιας του Ολυμπιακου". Οποιος εχει παιξει μπασκετ μπορει να καταλαβει. Εδω εγω που το βλεπα απ'την απ'εξω, μετα το 5ο του Μιλος και τον τροπο που σφυριζαν οι διαιτητες, ενοιωσα οτι ειχε τελειωσει οριστικα το ματς,ενω ακομα ηταν στο ποντο και ηθελε 5 λεπτα.

ΤΡΑΓΙΚΟ κοουτσαρισμα του Γιαννακη στο τελος, τεραστια λαθη των παιχτων, αλλα επι της ουσιας..μικρ(οτερ)η η ευθυνη στο αποτελεσμα.

Μετα το +14 του Ολυμπιακου, ηταν η πιο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ διαιτησια που εχω δει τα τελευταια χρονια.Το απολυτο 100-0 και με 4-5 κρισιμοτατα σερι διαιτητικα λαθη που ΒΓΑΖΑΝΕ ΜΑΤΙ, απο αυτα που επι 3 δεκαλεπτα ζητημα να ειχα γινει 1-2.
Προσωπικα ΞΕΝΕΡΩΣΑ (δεν νευριασα) τοσο πολυ απο την εξελιξη του αγωνα στο τελος (ως θεατης κι οχι ΤΟΣΟ ως οπαδος) και το γεγονος οτι ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ οι διαιτητες να εχει το ματς την λογικη εξελιξη που περιμεναμε με τον Παο να κανει την τελευταια του προσπαθεια να γυρισει το παιχνιδι και να δουμε τι θα γινει, που ειναι η πρωτη φορα που δεν εχω καμμια ορεξη να ασχοληθω.

Σορυ που κανω αυτο το ποστ εδω, αλλα ηρθε ως απαντηση στο παραπανω. Δεν ειχα σκοπο να ποσταρω ουτως η αλλως, ουτε προκειται να συνεχισω τη κουβεντα. Μια νηφαλια και ουσιαστικη φιλικη κουβεντα σε προσωπικο επιπεδο με συγκεκριμενα παιδια απο εδω που εκτιμω θα μπορουσε να γινει. Αλλα εδω στο φορουμ, οχι. οποτε δεν θα μπω στο κοπο.

+απειρο

βαλτε και εμενα στη λιστα.ΝΑΙ θεωρω οτι ο ΟΣΦΠ χθες αδικηθηκε απο τους διαιτητες σε τετοιο βαθμο οπου ουσιαστικα του κλεψανε την νικη.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με τα χθεσινα ...
οσοι ειδικα ΞΕΡΟΥΝ απο μπασκετ .. ειτε ειναι πρασινοι ειτε κοκκινοι ειτε κιτρινοι κτλ .. καταλαβουν ακομα περισσοτερα γιατι εχουν ΣΠΑΣΕΙ οι σπληνες ολων απο τα γελια

με εκφραζει ΑΠΟΛΥΤΑ το κειμενο σου anaz.. πλεον κι εγω μετα το αισθημα θυμου που ειχα περασει επι Πηλοιδη αλλα και περυσι στο ΣΕΦ με το φαουλ του Σαρας στον 1ο τελικο .. πλεον μετα το χθεσινο εχω φθασει στα επιπεδα ΜΕΓΑΛΗΣ ΞΕΝΕΡΑΣ .. λες και παρακολουθεις κατι ανουσιο ρε παιδι μου.αυτο το ενιωσα 2-3 λεπτα πριν το τελος .. παρολλο που το ματς ηταν στον ποντο

Τετοιο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ πραγμα εχω ΧΡΟΝΙΑ να δω .. και μιλαμε για ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ προκλητικο ..ενα 10λεπτο πριν τελειωσει το ματς !!!
δεν μιλαμε για μια φαση στο τελος που οκ μπορει να γινει λαθος (πχ πρωτος τελικος περυσι) .. μιλαμε για ενα ολοκληρο 10λεπτο που ειδαμε πραγματα και θαυματα

****οπως ειπα .. ο Γιαννακης ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ στο κοουτσαρισμα στο τελος .. οι παικτες κολωσαν .. αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιωμα να σου στερησει την νικη.ΚΑΝΕΙΣ. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΟΣΦΠ του τελευταιου 10λεπτου ΑΝ ειχε σωστη αντιμετωπιση απο τους ρεφ .. θα κερδιζε ανετιλας 5-6 ποντους.Αυτο και μονο τα λεει ολα ..
frenchman7
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕΕΕΕ!
Τι ήταν αυτό το χθεσινό πάλι... είπα να μην γράψω χθες αλλά ούτε σήμερα δεν έχω ηρεμήσει!!! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...ΔΕΝ γίνονται!
Πότε θα κερδίσεις στο ΟΑΚΑ αν όχι σήμερα?!!!

Τι να προτωπώ, για το "κόσμημα" ΔΔ 68.gif , τα 4-5 διαιτητικά λάθη σε πολύ κρίσιμο σημείο!

Για τον Γιαννάκη θα πω απλά να σηκωθεί να πάει σπιτάκι του, εγώ μέχρι και πριν λίγες μέρες ήμουν μαζί του αλλά δεν παλεύεται πια....Ύπνος πάλι στον πάγκο...

Ρε Παπαλουκά, πάρε την ομάδα πάνω σου στο 4ο που πελαγοδρομεί....
Στην τελευταία περ. ήμασταν χε%&^$νοι!!! Και ταιμ αουτ γιοκ!

Λάθος και η χρησιμοποίση Τσιλντρες πάνς στον Σπανούλη στο 4ο, συνέβαλε στο ανέβασμα του... Έπρεπε να συνεχίσει με Μπέβερλυ....

Δεν το πιστεύω ρε παιδιά ότι το χάσαμε....
Ψυχολογία 0....
PARISINOS
QUOTE(spysta @ Jun 3 2010, 06:19 ) *
****οπως ειπα .. ο Γιαννακης ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ στο κοουτσαρισμα στο τελος .. οι παικτες κολωσαν .. αλλα ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει το δικαιωμα να σου στερησει την νικη.ΚΑΝΕΙΣ. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αυτος ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΟΣΦΠ του τελευταιου 10λεπτου ΑΝ ειχε σωστη αντιμετωπιση απο τους ρεφ .. θα κερδιζε ανετιλας 5-6 ποντους.Αυτο και μονο τα λεει ολα ..

Λοιπον εγω θα αρχισω απο αυτο για την αναλυση του αγωνα.

Καταρχας ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με αυτο. Η διαφορα στην αρχη του δεκαλεπτου ηταν +9 για τον ΟΣΦΠ. Δεν ηταν +15. Ο τραγικος λοιπον ολυμπιακος που παρουσιαστηκε στο 4ο ( και που ολοι συμφωνουμε οτι ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ με ολη τη σημασια της λεξης ) δεν θα εχανε το δεκαλεπτο με μονο 3-4 ποντους. Δεκαλεπτο με 3-4 ποντους ( ας πουμε βαζεις εσυ 16 και ο αντιπαλος 20, βαζεις οταν εχεις παιξει σωστα).
Ο ΟΣΦΠ ετσι οπως επαιξε στο 4ο, ηταν σιγουρο οτι το ματς θα παει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ντερμπυ. Δηλαδη θα κρινονταν στον ποντο με πιο πιθανο νικητη βεβαιως σε αυτες τις περιπτωσεις τον γηπεδουχο που εχει το μομεντουμ.
Μην ακουω λοιπον οτι μεχρι και αυτος ο τραγικος ΟΣΦΠ θα κερδιζε ΑΝΕΤΑ κιολας με 5-6 ποντους, γιατι για να χασεις με 5-6 πρεπει να διατηρησεις τη διαφορα στα επιπεδα που ηταν ουσιαστικα στην αρχη του δεκακεπτου, και για να το κανεις αυτο εναντια στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ , που εχει το μομεντουμ, δεν γινεται να εισαι τραγικος.
Δεν μπορει λοιπον φιλε σπυστα να μου παραδεχεσαι οτι ο ΟΣΦΠ ηταν ανυπαρκτος στο τελευταιο δεκαλεπτο αλλα οτι θα κραταγε τη διαφορα ουσιαστικα στα επιεπεδα που ηταν οσο ηταν τελειος. Ειναι εντελως αντιφατικο.

Ο ΟΣΦΠ δεν κατεβηκε στον αγωνα στο 4ο δεκαλεπτο, και φυσικα το πληρωσε. Οταν κερδιζεις με 14 , 11 λεπτα πριν απο το τελος σε τοσο κλειστο αγωνα ( ο ΠΑΟ μεχρι τοτε ειχε βαλει 50 ποντους ολους ολους) αρκει να κανεις τα στοιχειωδη για να κερδισεις. Δηλαδη να βαλεις 6-7 ποντους και να παιξεις μια στοιχειωδη αμυνα ( να μην φας δηλαδη 30). Σε ενα δεκαλεπτο , με σωστη διαχειρηση , πολυ ΔΥΣΚΟΛΑ μπορει να σου βαλει ο αντιπαλος πανω απο 25 ποντους (οση ευνεια και να εχει απο τη διαιτησια) , ενω πολυ δυσκολα να σε κρατησει κατω απο τους 10 ( οση ανοχη και να εχει απο τη διαιτησια). Τι δυσκολα δηλαδη, σχεδον αδυνατον.
Και ομως ο ΟΣΦΠ καταφερε και το εκανε.

Καταφερε ο προπονητης του να κανει ο αντιπαλος ενα σερι 14-1 και να μην παρει ενα ταιμ αουτ. Καταφερε να βαλει ενα καλαθι σε 8 λεπτα.
Καταφερε να ξεχασει τον καλυτερο του παιχτη εκτος σχεδον ολο το κρισιμο 4ο δεκαλεπτο.
Ξεχασε τον σοφο στο μονο ισως δεκαλεπτο , της τελευταιας τριετιας , που θα ηταν πραγματικα χρησιμος ( μιας και τουλαχιστον θα ακουμπαγε κανα δυο φορες η μπαλα μεσα , και ισως κερδιζες κανα φαουλ για να κοψεις το ρυθμο, ισως εβαζες και κανα καλαθι, ισως και να μην καταφερερνε τιποτα, αλλα τουλαχιστον οταν ειναι ο σοφο μεσα υπαρχει ξεκαθαρο πλανο , πραγμα που ελλειπε απο τον χθεσινο ΟΣΦΠ του τελευταιου δεκαλεπτου, οπου πραγματικα πρεπει να τους εμεινε η μπαλα στα χερια τις μισες επιθεσεις).
Γενικα καταφερε πολλα πραγματα ο σημερινος ΟΣΦΠ. Πραγματικα απιστευτα.

Τωρα για τον ΠΑΟ, θα πω οτι επιτελους μετα απο 1 χρονο ( μετα το βερολινο) και για 12 λεπτα, ειδαμε ξανα τον πραγματικο ΠΑΟ. Και δεν μιλαω για την αμυνα κυριως ( οπου επιτελους οι περιστροφες δουλευαν και δεν γυριζαν μπουμερανγκ) αλλα κυριως για τα πατηματα των παιχτων. Ειδα επιτελους ξανα τον μπιλι να μας ξαναθυμιζει οτι εχει ακομη το καλυτερο ντραιβ στην ευρωπη, ειδα ξανα το σαρας να μας δειχνει γιατι θεωρειται ο πιο κλατς παιχτης στην ευρωπη, ειδα ξανα τον μαικ να παταει και να σηκωνεται με οδη δυναμη διαθετει, ενα τσαρτσαρη να βοηθεαει σε ολα τα τετραγωνικα του γηπεδου...Επιτελους ειδα τους παιχτες να εχουν πατηματα, και να κανουν αυτα που ξερουμε οτι μπορουν.

Για την συνεχεια των τελικων , τι να πω. Λογικα ο ΠΑΟ , με το ψυχολογικο πλεον αβανταζ, ενα ματς θα το παρει.
Αφου δεν καταφερε ο ΟΣΦΠ να κερδισει στο ΟΑΚΑ με 14 τριποντα και 14 επιθετικα, δεν νομιζω να το κανει ποτε.

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.