Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague Fantasy Challenge 06/07
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
thrylos7
Η 20η αγωνιστική άστραψε και βρόντηξε!

Για 3η συνεχή χρονιά, είναι η αγωνιστική που κάνω το μικρότερό μου σκορ!!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη στείλω mail στους υπεύθυνους να τη βγάλουν επιτέλους από το παιχνίδι.

Κι αν για τη βλακεία Ντρόμπνιακ - Φώτση ευθύνομαι και πάλι εγώ (οι δυο φορές που τους άλλαξα ντε κι έχασα 80+ πόντους), για τον Χόκινς πού ήξερα ότι δεν ήταν καν στην αποστολή (Α ναι! Η Ρόμα ξεκούραζε τον Τσάτμαν! Δεν έπαιξε, αλλά πήρε DNP); Κάτι τέτοια γίνονται και άντε να μείνεις ψύχραιμος.

Ελπίζω μόνο οι 2 αντίπαλοί μου στην Ελλάδα (το ένα το παλικάρι ο Unstoppable) να μη συγκέντρωσαν πάνω από 50 πόντους, από το δικό μου σκορ. Για να γίνει αυτό βέβαια, σε μια τέτοια αγωνιστική, χρειάζεται πολύ τύχη, εκτός κι αν είχαν τον Φώτση...
thrylos7
Στη γενική κατάταξη έχασα κάποιες θέσεις (δεν ξέρω ακριβώς ακόμα πόσες), αλλά τουλάχιστον έμεινα πρώτος στην Ελλάδα. Να πω την αλήθεια, βλέποντας το σκορ μιας ομάδας του Unsto τρόμαξα, αλλά ευτυχώς δεν είχε παρόμοιο σκορ η πρώτη του ομάδα.

Μπορώ να πω ότι η χρονιά δεν ήταν ιδιαίτερα καλή. Μέχρι τη 17η αγωνιστική πήγαινα... μόνος, χωρίς τύχη, αλλά ούτε και ατυχία.. Μόνο 2 φορές μας έκαψε ο Φώτσης (ή καλύτερα ο Ντρόμπνιακ) και αυτό ήταν όλο...
Πάλι καλά...
peka
Εγω παντως περιμενα την τελευταια αγωνιστικη για να κανω το μπαμ!!!

Αντε και του χρονου...
41.gif
Unstoppable
Η χειροτερη βδομαδα μου με διαφορα, 107.7 ποντοι, ο Drobnjak 0, o Hawkins δεν επαιξε, Fernandez 4, Ζησης 2 κλπ sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Ειχε δικιο τελικα ο thrylos7...
leonkalf
Και μένα από τις χειρότερες. Νομίζω μία ήταν πιο κάτω.
Τώρα τελειώνει το παιχνίδι? Δεν συνεχίζεται?
amanolar
Κι εγώ δεν πήγα ιδιαίτερα καλά, αλλά έχω την δικαιολογία οτι ήμουν rookie.

Αντε και του χρόνου! blove.gif
thrylos7
Τώρα τελειώνει το παιχνίδι? Δεν συνεχίζεται?

Όχι, δε συνεχίζεται... Πλέον οι ομάδες είναι μόλις 8... Σκέψου ότι με τις 14 της Α1 και δεν έχουμε και πολύ μεγάλη ευχέρεια κινήσεων.
Πάντως, απ' ότι έχω καταλάβει, το παιχνίδι θα μπορούσε να συνεχιστεί κι άλλο, για τα πλέι οφ δηλαδή, καθώς οι αγωνιστικές αυτής της φάσης είναι συνήθως αρκετά καλές και κυρίως... δίκαιες.
Εκτός από τις λιγοστές ομάδες, παίζει ρόλο και το γεγονός ότι δεν είναι σταθερός ο αριθμός των αγώνων που θα δώσει κάθε ζευγάρι... Έτσι, στο τελευταίο (3ο) παιχνίδι, οι ομάδες μπορεί να είναι ακόμη λιγότερες και κάπου εκεί χάνεται το νόημα..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.