Υ.Γ.αναζ που εισαι θελω σχολιασμο απο σενα!
Nα'μαι κ εγω!!
Πρωτα απ'όλα σας ζηλευω απιστευτα γιατι δεν μπορεσα να παω γηπεδο!!
Για πες..ειχε καλη ατμοσφαιρα?Καποια φαση ειδα τον Γκερσον να σηκώνει τα χερια κ να εμψυχωνει τον κοσμο με απιστευτο παθος!Ο τυπος ειναι απιστευτος!!
Λοιπον..Κατ'αρχην η ομαδα εκανε ΜΑΚΡΑΝ το καλυτερο της παιχνιδι φετος!! Μιας κ δεν ημουν στο γηπεδο κ δεν ειμαι ΤΟΣΟ ενθουσιασμενος λεω να το παιξω κ λιγακι δικηγορος του διαβολου,μη πω μονο τα καλα!
Κατ'αρχην πρεπει να πω οτι η Ταου με ψιλοαπογοητευσε σημερα!Εχει ομως το σημαντικο ελαφρυντικο των απουσιων!Αν ηταν πληρης θα'ταν αλλιως!Εχει εκπληκτικη πραγματι περιφερεια αλλα βαρεθηκα να τους βλεπω να σουταρουν τριποντα!Ελεος!!Πιο πολλα τριποντα βαρεσαν παρα διποντα!
Ο Ακερ συμφωνω απολυτα οτι ειναι ΜΕΓΑΛΗ παιχτουρα!!Αλλον περιμεναμε για ηγετη αυτος μας βγηκε..Εχει απιστευτο μπασκετικο στυλ,τρομερη αθλητικοτητα,εξαιρετικες κινησεις,ντραιβ,σουτ,ειναι εξυπνος,ειναι καλος αμυντικος,τα'χει ΟΛΑ!!
Αν κοντρολαριστει κ λιγο ακομα γιατι τον πιανει καποιες στιγμες τ'αμερικανικο θ'αφησει εποχη..
Ο Σοφο ηταν μπουλντοζα αλλα παιδια εμενα δεν μου αρεσαν αυτες οι υποτιμητικες κινησεις που εκανε!Οχι γιατι το παιζω "ηθικος" αλλα γιατι οταν βλεπω συγκεκριμεν τον Σοφο να τα κανει αυτα σημαινει οτι εχουν παρει τα μυαλα του αερα κατι που με φοβιζει πολυ!σημερα μου θυμισε τον παλιο Σοφο που καθε φορα που επαιρνε την μπαλα πηγαινε για καρφωμα!Σε βελτιωμενη εκδοση μεν,αλλα αν θελει να γινει αυτος που πραγματικα μπορει πρεπει να κατεβασει τους τονους κ να παιζει εξυπνα οχι μονο εκμετταλευομενος τον ογκο του!Οπως στα τελη της χρονιας περσι,όπως στο Μουντο!
Ο Πεν ανεβαζει ρυθμους!!Εκανε κ καναδυο ντραιβ που θυμισαν Εντνι!! Παντως με Ακερ,Ντομερκαντ,Πεν η ομαδα ναι μεν τρεχει απιστευα αλλα κανουν κ αρκετα λαθη!Καποια στιγμη με το που επαιρναν ριμπαουντ ετρεχαν αμεσως με αποτελεσμα πολλα λαθη που πηγαν να στοιχισουν!Ειναι δυσκολο να κοντρολαριστουν!Σημερα ειχαμε 22 λαθη εναντι 15 κ κερδισαμε 20 ποντους!Καποια στιγμη ηθελα Παπαμακαριο μεσα!
Ο Ζιζιτς οπως το'πες σταθερη αξια!!Κ μαλιστα ποιοτητας..
Ο Στακ βελτιωνεται σιγα σιγα!Σημερα μας χαρισε κ δυο μοναδικα χαι-λαιτ!!(που πας ρε Χαουζ...)Εγω πιστευω παρα πολυ σε αυτον!!Κ κανει παρα πολλες δουλειες σε αμυνα κ ριμπαουντ που δεν φαινονται τοσο!(7 ριμπ,2 ασσιστ 0 λαθη!)Ειναι ενας παιχτης που ελειπε περσι!!
Ο Βασιλο δυστηχως ψαρωμενος σημερα,αλλα στο τελος εβαλε ενα καθοριστικο τριποντο,κ πηρε κ 2 ριμπαουντ!
Ο Ντομερ ειναι πιστολι!!Καλα αμα γυρισει κ ο Μουλα...
Χαιρομαι που τον ειδα σημερα πιο κοντρολαρισμενο!Δεν επαιρνε τραβηγμενες προσπαθειες!Αν συνεχισει ετσι ειναι υπερπολυτιμος!Αν κ ομολογω οτι εξακολουθει να μη μου πολυαρεσει το στυλ του,αλλα αφου τα βαζει..
Κατα διαστηματα παιξαμε ονειρικο μπασκετ!!Αλλα η ομαδα εδειξε οτι εχει ακομα πολυ μεγαλα περιθωρια βελτιωσης κ πραγματικα ΑΝ τα καταφερει ο Γκερσον,θα φτιαξει ΟΜΑΔΑΡΑ! Προς το παρον οι μεταπτωσεις ειναι σημαντικες,οπως κ η κακή περιφερειακη αμυνα!Δεν ειναι δυνατον τοσα ελευθερα τριποντα!Κ δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια!Συμπτωση που επαναλαμβανεται..Τα ιδια κ στο πρωταθλημα!!Κ λιγο παραπανω rotation θα το'θελα.. Παντως σιγουρα θα δουμε πολυ θεαματικο μπασκετ φετος!!
Y.Γ:Θα με ανησυχουσε να επαιζε η ομαδα 40 λεπτα το γρηγορο κ εντυπωσιακο μπασκετ που μπορει να παιξει χωρις μεταπτωσεις!Σκοπος ειναι να φορτσαρει τον Απριλη,όχι τωρα!!