Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2007-08 2ος ομιλος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Peritri
Χαλάνδρι - Βριλήσσια 69-66.

Το Χαλάνδρι πήρε διαφορά μέχρι και 15 πόντους εαν δεν κάνω λάθος στο 1ο δεκάλεπτο αλλά μέχρι τις αρχές του 4ου δεκαλέπτου το είχαμε φτάσει στα ίσα το ματς. Πιστεύω ήταν ωραίο ματς για όσους το παρακολούθησαν και μακάρι να μην το χάλαγε ο 1 ρεφ με αυτά που σφύριζε στο τέλος και για τις 2 ομάδες για να μη παρεξηγούμαι. Είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε στο τέλος αλλά σε 2 προσπάθειες για 3ποντο αστοχήσαμε (μαντέψτε ποιος έκανε το 1ο απο τα δύο κρίσιμα rolleyes.gif )

Μπράβο στο Χαλάνδρι για τη νίκη του και κυρίως στα παιδιά και τον προπονητή του για το ήθος τους. (δεν ξέρω κανέναν τους αλλά επειδή έχω ως μέτρο σύγκρισης το προηγούμενο ματς οφείλω να το πω)
ΣΤΕ
platwn -kao gerakas
Eida to paixnidi xthes. o gerakas espase stin arxi eukola to zone-press tou palton kai eixe proigithei me 20-9 meta o platwn ebale 3-4 triponta kai isofarise.sto 4o dekalepto o kao nikouse me 10 alla sto telos astoxis e stis boles 2/6 (1' prin ti lixi) kai o platonas me 2 kathoristika triponta pire kefali me 1 ponto.Emenan 5 deyterolepta kai o #6 loufopoulos katebase tin balla kai ypo piesi me kapoia sproksimata astoxise. o gerakas st otelos diamartyrotan gia tin diaitisia. sygxaritiria ston platona pou ta katafere k nikise!!! wos_sport3.gif wos_sport3.gif
sugar
QUOTE(BILL79 @ Oct 18 2007, 23:11 ) *
ΑΡΙΩΝ - ΠΕΥΚΗ 55-60

Ενα πολυ κακο παιχνιδι απο αποψη θεαματος.

Στην αρχη ο Αριων ηταν μεσα στο παιχνιδι, λογω κυριως της πολυ μεγαλης ευστοχιας απο τα 6.25, αλλα και της πολυ κακης δικης μας αμυνας. Το ημιχρονο εληξε 29-34 ( εαν θυμαμαι καλα).

Στο δευτερο ημιχρονο φυγαμε μπροστα με +11, αλλα κατι εμεις, κατι η καλη αποδοση των παικτων του Αριωνα, κατι και η διατησια (αδικαιολογητη τεχνικη ποινη σε παιχτη μας), το παιχνιδι ηρθε στο Χ.

Στο τελος κριθηκε σε 4 ευστοχες βολες της Πευκης (Νο6 και Νο9) και δυο αστοχες επιθεσεις του Αριωνα.

Συνεχιζουμε αητητοι και βλεπουμε....Καλη συνεχεια στον Αριωνα.
Thunder
Συγχαρητηρια φιλε sugar!Ετσι συνεχιστε δυνατα!Για το 4/4 με τα Βριλησσια!(Σ'αγαπας κ σ'εκτιμαω φιλε Peritri,αλλα οι παλιες αγαπες δεν κρυβονται tongue.gif )
Peritri
Μη βιάζεσαι Thunder, πρώτα παίζουμε με τα ταλέντακια του Πλάτωνα και μετά θα επισκευτούμε τη Πεύκη tongue.gif
Thunder
Eδω λενε ουπς... tongue.gif .Προσοχη στον Πλατωνα Peritri...Πολυ επικινδυνη ομαδα... smile.gif
Peritri
Ναι το γνωρίζουμε αλλά στην έδρα μας δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μας φοβάμαι...
asxeto_username
Διπλό ο Πρωτέας μέσα στην Παλατιανή. 3 λεπ΄τα πριν τη λήξη (που έφυγα) ήταν +17 η διαφορά...
aionio talento
να και scouting κυριακατικο . . . μονο αυτο δεν ειχες κανει ακομα για την ολυμπιαδα . . . παει κι αυτο ! ! !

δεν αποκαλυπτω ( φιλοι ) τις υπολοιπες ιδιοτητες του παικτη απο δω wos_sport5.gif

μην τον ''δωσω'' βραδυατικα !
asxeto_username
QUOTE(aionio talento @ Oct 21 2007, 23:30 ) *
να και scouting κυριακατικο . . . μονο αυτο δεν ειχες κανει ακομα για την ολυμπιαδα . . . παει κι αυτο ! ! !

δεν αποκαλυπτω ( φιλοι ) τις υπολοιπες ιδιοτητες του παικτη απο δω wos_sport5.gif

μην τον ''δωσω'' βραδυατικα !

κάνεις μεγάλο λάθος...
scouting για την Ολυμπιάδα έχω κάνει και το 1994-95...
Στο Μετς (Εστία Φιλίας) και σε άλλα γήπεδα, με τη βιντεοκάμερα και ένα φίλο (Άζα)
aionio talento
το πηγες πολυ μακρια . . . αλλα σωστος ! ! !

το emotion με το καρφωμα δεν το εβαλα τυχαια ! δειχνει τι δεν θα κανει ποτε στη ζωη του ενας κοινος

μας φιλος 19.gif
triponter
QUOTE(asxeto_username @ Oct 21 2007, 20:34 ) *
κάνεις μεγάλο λάθος...
scouting για την Ολυμπιάδα έχω κάνει και το 1994-95...
Στο Μετς (Εστία Φιλίας) και σε άλλα γήπεδα, με τη βιντεοκάμερα και ένα φίλο (Άζα)

για να κανει καποιος σκαουτινγκ πρεπει να ξερει μπασκετ..εσυ τι πηγες να δεις?? το σκορ μονο και τι χρωμα εχουν οι εμφανισεις φανταζομαι...πες μου οτι κραταγες και σημειωσεις αλλα ΣΟΛΙΝΤ...

παντως αν θες να κανεις σωστο σκαουτινγκ ελα στο γηπεδο του γερακα να δεις ενα ταλεντακι, με φοβερη κορμοστασια και μεγαλο σουτερ...φοραει το 6.....

QUOTE(aionio talento @ Oct 21 2007, 20:54 ) *
το πηγες πολυ μακρια . . . αλλα σωστος ! ! !

το emotion με το καρφωμα δεν το εβαλα τυχαια ! δειχνει τι δεν θα κανει ποτε στη ζωη του ενας κοινος

μας φιλος 19.gif

ημαρτοννννννννν.....ειχα καρφωσει καποτε οταν ημουν ελπιδοφορος νεος στην αγια παρασκευη.., οπου ειχα 99,9% μυικο ογκο....το υπολοιπο ηταν λιπος, το παραδεχομαι...
triponter
QUOTE(Peritri @ Oct 20 2007, 00:24 ) *
Ναι το γνωρίζουμε αλλά στην έδρα μας δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μας φοβάμαι...

φιλε πετιρι σημερα παιζει και να γνωριστουμε..παιζουμε φιλικο στην εδρα σας..παιζω στον κρονο γερακα..και φοραω το 6.....

καλο μας αθλητικο αγωνα... icon_drunk.gif icon_drunk.gif
asxeto_username
QUOTE(triponter @ Oct 22 2007, 17:25 ) *
ημαρτοννννννννν.....ειχα καρφωσει καποτε οταν ημουν ελπιδοφορος νεος στην αγια παρασκευη.., οπου ειχα 99,9% μυικο ογκο....το υπολοιπο ηταν λιπος, το παραδεχομαι...

και τώρα 99,9% έχεις μυικό όγκο.
απλά έχεις και 138,1% λίπος.

είσαι 238% από ότι θα έπρεπε να είσαι...
aionio talento
QUOTE(triponter @ Oct 22 2007, 14:25 ) *
για να κανει καποιος σκαουτινγκ πρεπει να ξερει μπασκετ..εσυ τι πηγες να δεις?? το σκορ μονο και τι χρωμα εχουν οι εμφανισεις φανταζομαι...πες μου οτι κραταγες και σημειωσεις αλλα ΣΟΛΙΝΤ...

παντως αν θες να κανεις σωστο σκαουτινγκ ελα στο γηπεδο του γερακα να δεις ενα ταλεντακι, με φοβερη κορμοστασια και μεγαλο σουτερ...φοραει το 6.....

το καλο ειναι οτι εισαι αντικειμενικος με τον εαυτο σου και γνωριζεις οτι δεν ''πηδας'' ουτε εφημεριδα και

μαλιστα οχι απο αυτες της κυριακης που εχουν και μπολικο ''πραμα'' μεσα . . . αλλα απο τις αλλες . . . ! ! !

ομως αυτη την φορα με τον ασχετο αλλον κοροιδευαμε εχθες ! το καρφωμα δεν πηγαινε για σενα αλλα

για εναν που παιζει εκει κοντα στις γειτονιες που πηγες απο φετος ! ειναι και δικος σου πολυ γνωστος και

( στα λογια ) εχει καρφωσει 1.000.543.986 φορες . . . στην πραξη ομως ! ! !

αντε και επειδη ειμαστε πιο of topic απο ποτε δωσε κανενα προφνωστικο για την παλια σου ομαδα την πεμπτη.

p.s. που σιγουρα εχεις καταλαβεις ποιος ειναι μην πεις το ονομα του ! ασε να smiley.gif μονοι μας !
Peritri
QUOTE(triponter @ Oct 22 2007, 17:27 ) *
φιλε πετιρι σημερα παιζει και να γνωριστουμε..παιζουμε φιλικο στην εδρα σας..παιζω στον κρονο γερακα..και φοραω το 6.....

καλο μας αθλητικο αγωνα... icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Μιλάμε είσαι triponter όνομα και πράμα 41.gif
triponter
QUOTE(Peritri @ Oct 22 2007, 20:29 ) *
Μιλάμε είσαι triponter όνομα και πράμα 41.gif

ευχαριστω φιλε περι...και συ παντως δεν πας πισω 41.gif 41.gif και το μπασκετακι καλα το κατεχεις...

ειδικα η μπαλια που εστειλες κατευθειαν στα ποδια μου, βαζοντας μου εμμεσα τρικλοποδια, ηταν απο τους πιο εξυπνους τροπους που εχουν χρησιμοποιησει οι αντιπαλοι μου για να με κοψουν smiley.gif smiley.gif smiley.gif ..

τα χαιρετισματα μου στον μαθουσαλα της κατηγοριας και γκουρου του μπασκετ Σγουριτς....χαρακτηριστικη μορφη....

Υ.Γ... 41.gif 41.gif 41.gif μακαρι ολοι οι συμφορουμιστες να ειναι σαν και σενα καλα παιδια, με ηθος και να τα λεμε στο γηπεδο σε αθλητικα πλασια... icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

καλη συνεχεια στο πρωταθλημα...και καλη τυχη...εχω την εντυπωση οτι πρεπει να καταβαλλεται μεγαλη προσπαθεια...

ειχατε απουσιες χθες??? ή ησασταν πληρης???
Peritri
Χαχά, όντως κορυφαία η πάσα στο τακουνάκι σου tongue.gif (μπορεί και να το έκανα επίτηδες και να μην είμαι και τόσο καλό παιδί biggrin.gif )

1 γκάρντ μας έλειπε, ο σουτέρ μας, αλλά δεν λέει κάτι αυτό είμασταν πολύ κακοί εχτές...
triponter
QUOTE(Peritri @ Oct 23 2007, 11:14 ) *
Χαχά, όντως κορυφαία η πάσα στο τακουνάκι σου tongue.gif (μπορεί και να το έκανα επίτηδες και να μην είμαι και τόσο καλό παιδί biggrin.gif )

1 γκάρντ μας έλειπε, ο σουτέρ μας, αλλά δεν λέει κάτι αυτό είμασταν πολύ κακοί εχτές...

παντως καποια ψυχη που κρατουσε σκορ εξω (off the record) λεει ότι χάσατε 57-52 19.gif 19.gif 19.gif χιχιιχιχιχ...

ενταξει πλακα κανω...το σκορ δεν εχει σημασια σε τετοιους αγωνες...αλλωστε κανατε και καναμε πολλες αλλαγες, αλλαξαμε σχηματα, η διατησια ηταν καπως....παντως ειχε πλακα...

ΣΓΟΥΡΙΤΣ ΕΙΣΑΑΙΙΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

Υ.Γ. παντως ρε παιδι μου το γηπεδο σας ειναι τεραστιων διαστασεων...το μηκος του μου φαινεται απιστευτο..και ειδικα εγω για να παω και να γυρισω θελω μιση ωρα 69.gif για καντε τιποτα διορθωσεις...να μπορουν να παιξουν σε εσας και οι παππουδες
Peritri
Εύκολα μπορεί να χάσαμε αφού τα σπάσαμε παρότι βγάλαμε ελεύθερα σουτ. Όχι ότι εσείς πήγατε πίσω αφού πέραν από εσένα και του γκαρντ με το ξυρισμένο κεφάλι δεν είδα κάποιον άλλον αξιόπιστο σουτέρ να σου πω την αλήθεια...

Δεν γράφω περισσότερα τεχνικά γιατί δεν ξες ποιος διαβάζει εδώ μέσα (ή μάλλον ξέρω ότι διαβάζουν προπονητές, παίκτες κτλ. που απλώς δεν γράφουν).

Σοβαρά το λες για το γήπεδο; Νόμιζα ότι μόνο στο ποδόσφαιρο διαφέρουν οι διαστάσεις, biggrin.gif

Τώρα που είπες για Σγούριτς, να γιατί χάσαμε, επειδή έπαιξε μόνο 10 λεπτά και δεν είχαμε τη πολύτιμη εμπειρία του icon_drunk.gif
v-span
Γεια σου ρε πέρι παιχτάρα!!! έχεις σπάσει τα κοντέρ 2 αγωνιστικές τώρα...Όσο για Σγούριτς ο άνθρωπος είναι πρότυπο και είδωλο! Απλά icon_drunk.gif
Peritri
Ναι, Άγγελε, θενκς! για τα δεδομένα μου έχεις δίκιο, τα έχω σπάσει ελπίζω να μη σπάσω καμιά στεφάνη αύριο όμως αφού αυτό έκανα αντίπαλος με τον triponter του forum μας!

Κοίτα να δεις πέραση που έχει ο Σγούριτς. Μόνο εγώ δεν τον αντέχω; Αν και μπορεί όταν θα είναι σε άλλη ομάδα αυτός και σε άλλη εγώ να τον υμνώ όπως κάνετε εσείς τώρα tongue.gif
triponter
QUOTE(Peritri @ Oct 24 2007, 08:34 ) *
Ναι, Άγγελε, θενκς! για τα δεδομένα μου έχεις δίκιο, τα έχω σπάσει ελπίζω να μη σπάσω καμιά στεφάνη αύριο όμως αφού αυτό έκανα αντίπαλος με τον triponter του forum μας!

Κοίτα να δεις πέραση που έχει ο Σγούριτς. Μόνο εγώ δεν τον αντέχω; Αν και μπορεί όταν θα είναι σε άλλη ομάδα αυτός και σε άλλη εγώ να τον υμνώ όπως κάνετε εσείς τώρα tongue.gif

ρε περι τα εσπασες, γιατι η αμυνα μας ειναι απο γρανιτη!!!!!! smiley.gif smiley.gif

Σγουριτς θεος....θα του κανουμε ομοιομα...τον θελω στην ομαδα μου..δινω οσα οσα!!!!

καθε φορα που με φυλαει με σβηνει, με διαγραφει απο το χαρτη...γιατι αρχιζει τον χαβαλε και πεθαινω στα γελια...πιο πολυ συζηταμε παρα παιζουμε...ακομα και σε επισημα!!!

καλη συνεχεια στο πρωταθλημα....σπασε ολα τα κοντερ... shot.gif shot.gif shot.gif
Thunder
ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ 1
ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ - ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 1
ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 1
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΓΣ ΑΡΙΩΝ 2
ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 2
lazy
Στα γρήγορα: Πρωτέας-Ολυμπιάδα Παπάγου 59-52

Αφήνω τον σχολιασμό στο asxeto username
asxeto_username
QUOTE(Thunder @ Oct 25 2007, 01:09 ) *
ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

Δεν τα καταφέραμε να ανατρέψουμε τα προγνωστικά σου, Thunder...
59-52 αν και κερδίζαμε και με 8 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο.
Πίκρα τώρα........... sad.gif
lazy
QUOTE(asxeto_username @ Oct 25 2007, 21:08 ) *
Δεν τα καταφέραμε να ανατρέψουμε τα προγνωστικά σου, Thunder...
59-52 αν και κερδίζαμε και με 8 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο.
Πίκρα τώρα........... sad.gif

Ωραίο σχολιασμό έκανες!!! icon_drunk.gif
asxeto_username
QUOTE(lazy @ Oct 26 2007, 00:46 ) *
Ωραίο σχολιασμό έκανες!!! icon_drunk.gif

άσε με!!! τώρα είμαι πικραμένος!!! ο σχολιαμός από αύριο....!!!

peace.gif
BILL79
ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΑΡΙΩΝ 63-47
Ευκολη επικρατηση σ' ενα παιχνιδι που ειμασταν συνεχεια μπροστα με 10 ποντους. Δυστυχως στενοχωρησαμε καποιους που μας ειχαν για χαμενους πριν ξεκινησει το παιχνιδι και υποσχομαστε να στενοχωρησουμε κ' αλλους...
Peritri
Βριλήσσια - Πλάτων 60-56 (σε όλα μέσα πέφτει αυτός ο Thunder?)

Κερδίζαμε μέχρι και 20 πόντους αλλά ο Πλάτων έκανε ότι και με το Γέρακα, το γύρισε και το έφτασε μέχρι τους 3 αλλά μέχρι εκεί. Πολύ καλός ο Δημάκος από Πλάτων, στο 2ο ημίχρονο παίζει να μας έβαλε και 15 πόντους με 2-3 τρίποντα στον αιφνιδιασμό!
asxeto_username
QUOTE(Peritri @ Oct 26 2007, 01:43 ) *
(σε όλα μέσα πέφτει αυτός ο Thunder?)

thunder μας βλέπεις να τη σώζουμε την κατηγορία;
λυπήσου μας!!!!

smiley.gif
Thunder
Kαλησπερα κ απο μενα! smile.gif

Να δωσω αλλο ενα αποτελεσμα

ΚΑΟ Γερακα - Πευκη 1 (64-57 αν θυμαμαι καλα).Ιδιαιτερα ψυχωμενος ο Γερακας,νικησε δικαια μια κακη Πευκη...

Peritri δεν βλεπω να χω κληρονομικο χαρισμα... tongue.gif .Τα λεμε next week απο κοντα αν ειναι... wink.gif

Φιλε asxeto_username, δεν μπορω να πω κ πολλα λογια,μιας κ δεν ξερω καλα ολες τις ομαδες.Ευχομαι παντως στην ομαδα σου να καταφερει τον στοχο της,κ υποσχομαι να ερθω να σας δω σε καποιο παιχνιδι,να γνωριστουμε κιολας!

Τελος θελω να κανω μια διευκρινιση...Φιλε BILL_79(επειδη ημουν ο μονος π εδωσε προγνωστικα αυτη την αγωνιστικη),αν το σχολιο σου περι στεναχωριας πηγαινει για μενα επειδη σας εβαλα οτι θα χασετε εχω να σου πω,πως τα προγνωστικα (τουλαχιστον εγω) δεν τα βαζω για να δημιουργησω εριδες,απλως εκφραζω την αποψη μου(οπως εχει διαμορφωθει αυτη)...Εδω μεσα στο forum ολοι πρεπει να γραφουμε με γνωμονα την αγαπη μας για το αθλημα.Εγω με αυτο το σκεπτικο το κανω...Το μονο πραγμα που θα με κανει να στεναχωρηθω θα ειναι να χασει η ομαδα μου,κ τιποτα αλλο.Αν καταλαβα λαθος ζητω συγνωμη εκ των προτερων... peace.gif smile.gif bball.gif
BILL79
QUOTE(Thunder @ Oct 26 2007, 03:41 ) *

Τελος θελω να κανω μια διευκρινιση...Φιλε BILL_79(επειδη ημουν ο μονος π εδωσε προγνωστικα αυτη την αγωνιστικη),αν το σχολιο σου περι στεναχωριας πηγαινει για μενα επειδη σας εβαλα οτι θα χασετε εχω να σου πω,πως τα προγνωστικα (τουλαχιστον εγω) δεν τα βαζω για να δημιουργησω εριδες,απλως εκφραζω την αποψη μου(οπως εχει διαμορφωθει αυτη)...Εδω μεσα στο forum ολοι πρεπει να γραφουμε με γνωμονα την αγαπη μας για το αθλημα.Εγω με αυτο το σκεπτικο το κανω...Το μονο πραγμα που θα με κανει να στεναχωρηθω θα ειναι να χασει η ομαδα μου,κ τιποτα αλλο.Αν καταλαβα λαθος ζητω συγνωμη εκ των προτερων... peace.gif smile.gif bball.gif

Σιγουρα καταλαβες λαθος. Αυτο που ειπα δεν πηγαινε σε 'σενα αλλα σ' ολους οσους απο την αρχη της χρονιας μας εχουν σιγουρους και οτι θα χανουμε συνεχεια. Ο καθενας εχει την γνωμη του και αυτο που κανεις ειναι σημαντικο. Συνεχισε την καλη δουλεια Thunder...
ΣΤΕ
kao-pefki 1

O kao nikise (epitelous) dikaia kathos eixe xasei 2 synexomena adika!!!
me igetes tous loufopoulo & zisi gerakas epiblithike se mia metria pefki.
triponter
QUOTE(Peritri @ Oct 25 2007, 22:43 ) *
Βριλήσσια - Πλάτων 60-56 (σε όλα μέσα πέφτει αυτός ο Thunder?)

Κερδίζαμε μέχρι και 20 πόντους αλλά ο Πλάτων έκανε ότι και με το Γέρακα, το γύρισε και το έφτασε μέχρι τους 3 αλλά μέχρι εκεί. Πολύ καλός ο Δημάκος από Πλάτων, στο 2ο ημίχρονο παίζει να μας έβαλε και 15 πόντους με 2-3 τρίποντα στον αιφνιδιασμό!

μπραβο φιλε Περι...ειδες??? το φιλικο μαζι μας, ηταν μια σουπερ προπονηση για σας..και σας οδηγησε στη νικη...

να κανονιζουμε καθε εβδομαδα φιλικο...το να παιζετε με μια ομαδα επιπεδου Γ' εθνικης όπως εμεις tongue.gif tongue.gif σας βοηθαει να βλεπετε τις ομαδες της 'β με αλλο ματι..

συγχαρητηρια....

υ.γ. εβαλες κανα τριποντο, ή ειχαν οι αλλοι αμυνα γρανιτη??? tongue.gif

αν μπορεις πες μου και ποντους του Σγουριτς
Thunder
QUOTE(BILL79 @ Oct 26 2007, 10:29 ) *
Σιγουρα καταλαβες λαθος. Αυτο που ειπα δεν πηγαινε σε 'σενα αλλα σ' ολους οσους απο την αρχη της χρονιας μας εχουν σιγουρους και οτι θα χανουμε συνεχεια. Ο καθενας εχει την γνωμη του και αυτο που κανεις ειναι σημαντικο. Συνεχισε την καλη δουλεια Thunder...

Thanx για τα καλα σου λογια κ σορυ που καταλαβα λαθος...Καλη συνχεχεια στην ομαδα σου! smile.gif
triponter
[quote name='asxeto_username' date='Oct 25 2007, 22:53 ' post='121611']
thunder μας βλέπεις να τη σώζουμε την κατηγορία;
λυπήσου μας!!!!

ημαρτοννννννννννννν...... 68.gif 68.gif ρε αφηστε τα παρακαλια και παιξτε μπασκετακι...

διωξατε ολους τους παιχτες σας το καλοκαιρι και τωρα μιλατε tongue.gif tongue.gif tongue.gif ..

τελοσπαντων σας εχω εμπιστοσυνη...δωστε τα ολα στον επομενο αγωνα...

[quote name='ΣΤΕ' date='Oct 26 2007, 08:05 ' post='121671']
kao-pefki 1

O kao nikise (epitelous) dikaia kathos eixe xasei 2 synexomena adika!!!
me igetes tous loufopoulo & zisi gerakas epiblithike se mia metria pefki.
[/quote]

συγχαρητηρια στον γερακα....δεν μπορει παντα να εισαι τοσο γκαντεμης...επιτελους...
την βλεπω την δουλεια τους συχνα και την προσπαθεια τους και χαιρομαι οταν κερδιζουν...αλλωστε οι περισσοτεροι ειναι καλα παιδια και ο προπονητης τους πολυ καλος... 41.gif 41.gif
aionio talento
ενταξει οχι και τους διωξανε ! δεν ειμαι βεβαια στην ομαδα για να ξερω αλλα νομιζω οτι καποιοι παικτες

''εξαργυρωσαν'' την πολυ καλη χρονια που ειχε περυσι η ολυμπιαδα ( και πολυ καλα εκαναν ) οταν ανεβαινεις

κατηγορια πρωτος ειναι λογικο να ''ακουγεσαι'' παραπανω ( αρκει να μην την ακους κιολας triponter tongue.gif )

να σε βλεπουν 5-10 ανθρωποι απο αλλες ομαδες και να σε ζητανε το καλοκαιρι !
triponter
QUOTE(aionio talento @ Oct 26 2007, 13:24 ) *
ενταξει οχι και τους διωξανε ! δεν ειμαι βεβαια στην ομαδα για να ξερω αλλα νομιζω οτι καποιοι παικτες

''εξαργυρωσαν'' την πολυ καλη χρονια που ειχε περυσι η ολυμπιαδα ( και πολυ καλα εκαναν ) οταν ανεβαινεις

κατηγορια πρωτος ειναι λογικο να ''ακουγεσαι'' παραπανω ( αρκει να μην την ακους κιολας triponter tongue.gif )

να σε βλεπουν 5-10 ανθρωποι απο αλλες ομαδες και να σε ζητανε το καλοκαιρι !

ημαρτονννννννννννννννννννννν............δεν φτανει μια καλη χρονια για να ακουστεις..πρεπει να παιζεις χρονια 69.gif 69.gif

καλο ε....???? smiley.gif

γιδι σταματα να δινεις πληροφοριες tongue.gif tongue.gif tongue.gif
aionio talento
ελεος ! ! ολα μονος σου τα λες εγω σου φταιω ? ? ?

που παιζεις - τι κανετε στα φιλικα - τι κανετε στις προπονησεις - πως λενε - τον προπονητη και τους συμπαικτες

σου - που επαιζες πριν - που παιζουν τωρα οι πρωην συμπαικτες σου . . . . . . μονο τι χρωμα εμφανισεις θα

βαλετε δεν μας ειπες ! ! ! σε λιγο θα ναεβασεις και φωτογραφια ετσι οπως πας ! ! !
triponter
QUOTE(aionio talento @ Oct 26 2007, 13:53 ) *
ελεος ! ! ολα μονος σου τα λες εγω σου φταιω ? ? ?

που παιζεις - τι κανετε στα φιλικα - τι κανετε στις προπονησεις - πως λενε - τον προπονητη και τους συμπαικτες

σου - που επαιζες πριν - που παιζουν τωρα οι πρωην συμπαικτες σου . . . . . . μονο τι χρωμα εμφανισεις θα

βαλετε δεν μας ειπες ! ! ! σε λιγο θα ναεβασεις και φωτογραφια ετσι οπως πας ! ! !

πρασινες εμφανισεις για να σου λυσω την απορια... tongue.gif

και αν ημουν ομορφος θα εβαζα και φωτογραφια...γυμνη κιολας...

τελοςπαντων τελος αυτα τα σχολια, γιατι θα μας κραξουν...για μπασκετ θα μιλαμε..
Peritri
QUOTE(triponter @ Oct 26 2007, 16:05 ) *
μπραβο φιλε Περι...ειδες??? το φιλικο μαζι μας, ηταν μια σουπερ προπονηση για σας..και σας οδηγησε στη νικη...

να κανονιζουμε καθε εβδομαδα φιλικο...το να παιζετε με μια ομαδα επιπεδου Γ' εθνικης όπως εμεις tongue.gif tongue.gif σας βοηθαει να βλεπετε τις ομαδες της 'β με αλλο ματι..

συγχαρητηρια....

υ.γ. εβαλες κανα τριποντο, ή ειχαν οι αλλοι αμυνα γρανιτη??? tongue.gif

αν μπορεις πες μου και ποντους του Σγουριτς

Χαχα, ναι καλό μας έκανε.

Έβαλα 1 κρίσιμο όταν μας έφτασαν στους 3 πόντους στο τέλος smile.gif

Ο Σγούριτς έβαλε 2. (πόντους, όχι τρίποντα...)

Thunder, αν είναι να κάνεις προγνωστικό ''1'' με Πεύκη, πες το μου να μην κατέβω καν την άλλη εβδομάδα laugh.gif
asxeto_username
thunder, μετά χαράς να έρθεις να μας δεις, μπας και αρχίσει να γεμίζει σιγά σιγά το salloon...
ελπίζω μόνο να μας βρεις σε καλή μέρα, γιατί σε κακή... δε βλεπόμαστε!!!

βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι... τις κάκιστες εμφανίσεις μας τις έχουμε κάνει όταν μας παρακολουθούσε το δίδυμο triponter και v-span... tongue.gif να κι άλλοι γκαντέμηδες!!! Προσοχή!!! biggrin.gif

επίσης... triponter, σε διώξαμε επειδή πλέον το nickname σου δεν είχε να κάνει με triponta, αλλά έβγαινε από τις λέξεις tripsifio konter tongue.gif

PS... για να μην παρεξηγηθώ, φυσικά δεν τον διώξαμε τον triponter...
και φίλοι είμαστε και μια χαρά σχέση έχουμε... και με τον v-span το ίδιο!
QUOTE(Thunder @ Oct 26 2007, 01:41 ) *

Να δωσω αλλο ενα αποτελεσμα

ΚΑΟ Γερακα - Πευκη 1 (64-57 αν θυμαμαι καλα).Ιδιαιτερα ψυχωμενος ο Γερακας,νικησε δικαια μια κακη Πευκη...

Απογοητευτική ήττα για την πρώην ομάδα μου...Χωρίς να έχω δει το ματς, απ' 'ο,τι διάβασα εδώ μάλλον θα θύμισε τον περσινό κακό εαυτό εκτός έδρας...

Το κλειδί θα είναι να παραμείνει κοντά στις 2 πρώτες θέσεις μέχρι να γυρίσει ο Πιτσινός (ελπίζω γερός και δυνατός), που θα είναι μεγάλη ενίσχυση.

Πάντως, θυμούμενος τον περσινό Γέρακα, και με τον αέρα του 3-0 στα τρία πρώτα ματς, δεν περίμενα να χάσει εκεί...
Thunder
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ο ΠΛΑΤΩΝ - ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ 2
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 1
ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89 - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 2
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ 2
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
ΓΣ ΑΡΙΩΝ - ΚΑΟ ΓΕΡΑΚΑ 1
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ - ΓΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 1
leonkalf
Παιδιά,

δείτε όλοι αυτό το topic
BILL79
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ 57-65

Δικαιη η νικη μας αφου η διαφορα ηταν συνεχεια 12-15 ποντους με μεγιστη τους 20 στο τελος του 3 δεκαλεπτου. Μερικα λαθη μας εφεραν την διαφορα στους 10 αλλα μεχρι εκει.
asxeto_username
καλησπέρα κι από μένα...

μπορώ να πω ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, είμαστε φαβορί για... 68.gif

δεν μας πήγε τίποτα καλα... χάναμε έως 19 πόντους, πήγαμε να μαζέψουμε τη διαφορά και... δε θέλω να πω άλλα...

πάντως συγχαρητήρια στην Παλατιανή που έδειξε ότι ήξερε τι ήθελε...
BILL79
QUOTE(asxeto_username @ Nov 2 2007, 00:15 ) *
καλησπέρα κι από μένα...

μπορώ να πω ότι αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, είμαστε φαβορί για... 68.gif

δεν μας πήγε τίποτα καλα... χάναμε έως 19 πόντους, πήγαμε να μαζέψουμε τη διαφορά και... δε θέλω να πω άλλα...

πάντως συγχαρητήρια στην Παλατιανή που έδειξε ότι ήξερε τι ήθελε...

Δεν γνωριστηκαμε ρε asxeto username. Μην βιαζεσαι να ριξεις την ομαδα σου. Η κατηγορια ειναι θεοτρελλη. Η επομενη αγωνιστικη παντως με τον Αριωνα μεσα ειναι παρα πολυ σημαντικη για σας.
asxeto_username
ναι, το ξέρω...
όλα τα λεφτά... και πλέον και παραπάνω...

σκέφτηκα πριν τον αγώνα να σε ψάξω...
είχα έρθει να σας δω και με Πρωτέα...
ποιος ήσουν λοιπόν;

εγώ ο 6. ένα 4άρι που έπαιξε λίγο στην αρχή.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.