Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α2 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
AGORi
Δεν το ξέρατε οτι έχουμε πολύ χαμηλό μπατζετ? Η διαφορά μας με άλλες ομάδες είναι οτι εμείς υποσχόμαστε και τελικά δίνουμε αυτά που μπορούμε. Έχουμε μερικούς πολύτιμους παίκτες που είχαν και καλύτερες οικονομικές προτάσεις (π.χ. Μαγκουνης) αλλά έμειναν γιατι ξέρουν οτι εμεις τουλάχιστον είμαστε φερέγγυοι. Εγω είμαι περιέργος απο την αρχή του πρωταθλήματος να δω κάποιες ομάδες τι θα απογίνουν. Πέρυσι ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και φέτος έχουν κάνει ενα άνοιγμα τεράστιο. ¨Όλα θα φανούν στο χειροκρότημα εγώ πάντως είμαι σίγουρος οτι η ομάδα μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα , δεν ξέρω αν έχει κάποιος πληροφορίες και το λέει ή αν παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του Κουφού
ΟΛΑ
QUOTE(AGORi @ Jan 26 2011, 11:42 ) *
Δεν το ξέρατε οτι έχουμε πολύ χαμηλό μπατζετ? Η διαφορά μας με άλλες ομάδες είναι οτι εμείς υποσχόμαστε και τελικά δίνουμε αυτά που μπορούμε. Έχουμε μερικούς πολύτιμους παίκτες που είχαν και καλύτερες οικονομικές προτάσεις (π.χ. Μαγκουνης) αλλά έμειναν γιατι ξέρουν οτι εμεις τουλάχιστον είμαστε φερέγγυοι. Εγω είμαι περιέργος απο την αρχή του πρωταθλήματος να δω κάποιες ομάδες τι θα απογίνουν. Πέρυσι ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και φέτος έχουν κάνει ενα άνοιγμα τεράστιο. ¨Όλα θα φανούν στο χειροκρότημα εγώ πάντως είμαι σίγουρος οτι η ομάδα μου δεν έχει τέτοιο πρόβλημα , δεν ξέρω αν έχει κάποιος πληροφορίες και το λέει ή αν παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του Κουφού

Δεν είναι ότι έχουν φέτος χαμηλό μπάτζετ.Απλώς έχουν συνηθήσει τα τελευταία χρόνια σε προυπολογισμούς υψηλότερους διότι δεν έχουν κανένα παίκτη δικό τους ούτε προπονητή.
Stockton
QUOTE(ΟΛΑ @ Jan 26 2011, 13:07 ) *
Δεν είναι ότι έχουν φέτος χαμηλό μπάτζετ.Απλώς έχουν συνηθήσει τα τελευταία χρόνια σε προυπολογισμούς υψηλότερους διότι δεν έχουν κανένα παίκτη δικό τους ούτε προπονητή.

Μπάτζετ Γ Εθνικής δηλαδη με Κυριακόπουλο,Κούμουλο,Λάτοβιτς,Grundberg,Μαγγο
νή,Χαρισμίδη,Τσόχλα,Σακελαρίου ; δηλαδή αυτοί οι παίκτες το ότι έσωσαν το Ρέθυμνο θεωρείτε επιτυχία ; Νομίζω ότι είναι υποτιμητικό για τους παίκτες και την ομάδα .
stantz
Tου Γιάννη Ευδαίμων
25/01/2011 (19:25)

Ο Κώστας Σορώτος θα είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η διοίκηση της ομάδας, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

"Με την πρώτη επαφή που είχαμε οι άνθρωποί του με κέρδισαν αμέσως, επιβεβαιώνοντας έτσι την άποψη του μπασκετικού κόσμου ως προς το τι εστί Πιερικός Αρχέλαος" είπε ο έμπειρος τεχνικός μετά τη συμφωνία και συνέχισε:

"Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες της νέας πρόκλησης που παρουσιάζεται μπροστά μου και θα δουλέψω όσο το δυνατό περισσότερο".

Ο Σορώτος δεν δίστασε να ζητήσει και τη στήριξη του κόσμου: "Ζητάμε τη συμπαράσταση στο έργο μας, τόσο από την τοπική κοινωνία, όσο και από όλο το φίλαθλο κόσμο γενικά της Πιερίας".
Leon_cp3
QUOTE(stantz @ Jan 26 2011, 15:18 ) *
Tου Γιάννη Ευδαίμων

Ο Κώστας Σορώτος θα είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η διοίκηση της ομάδας, ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

"Με την πρώτη επαφή που είχαμε οι άνθρωποί του με κέρδισαν αμέσως, επιβεβαιώνοντας έτσι την άποψη του μπασκετικού κόσμου ως προς το τι εστί Πιερικός Αρχέλαος" είπε ο έμπειρος τεχνικός μετά τη συμφωνία και συνέχισε:

"Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και στις προσδοκίες της νέας πρόκλησης που παρουσιάζεται μπροστά μου και θα δουλέψω όσο το δυνατό περισσότερο".

Ο Σορώτος δεν δίστασε να ζητήσει και τη στήριξη του κόσμου: "Ζητάμε τη συμπαράσταση στο έργο μας, τόσο από την τοπική κοινωνία, όσο και από όλο το φίλαθλο κόσμο γενικά της Πιερίας".

Aυτή η ανακύκλωση προπονητών στην Α2 πάντως τείνει να γίνει ανέκδοτο. Φεύγει υποτίθεται κπάποιος ως αποτυχημένος από ομάδα με συγκεκριμένους στόχους και πάει μετά από 2 εβδομάδες σε ομάδα με παρόμοιους στόχους...Ααααχ...Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα κλειστό κλαμπ 20 προπονητών μόνο. laugh.gif
Stockton
QUOTE(Leon_cp3 @ Jan 26 2011, 15:25 ) *
Aυτή η ανακύκλωση προπονητών στην Α2 πάντως τείνει να γίνει ανέκδοτο. Φεύγει υποτίθεται κπάποιος ως αποτυχημένος από ομάδα με συγκεκριμένους στόχους και πάει μετά από 2 εβδομάδες σε ομάδα με παρόμοιους στόχους...Ααααχ...Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένα κλειστό κλαμπ 20 προπονητών μόνο. laugh.gif

Και πάει αυτός που μιλούσε όταν έφυγε για ανακύκλωση !!!!
stantz
QUOTE(Leon_cp3 @ Jan 26 2011, 16:25 ) *

Δεν λες τιποτα!!! smiley.gif
Weekendman
QUOTE(stantz @ Jan 26 2011, 15:18 ) *
Tου Γιάννη Ευδαίμων

Τουλάχιστον με τον Σορωτό έχουμε ενα σίγουρα πιο έμπειρο προπονητή απο Α2 συγκρίνωντας με τον προκάτοχο του στον Πιερικό/Αρχέλαο...
CrossoverOnE
QUOTE(Stockton @ Jan 26 2011, 15:12 ) *

�νή,Χαρισμίδη,Τσόχλα,Σακελαρίου ; δηλαδή αυτοί οι παίκτες το ότι έσωσαν το Ρέθυμνο θεωρείτε επιτυχία ; Νομίζω ότι είναι υποτιμητικό για τους παίκτες και την ομάδα .

Mαλλον ειναι προσπαθεια απαλλαγης απο τη πιεση του πρωταθλητισμου,λεγοντας οτι εκανε ομαδα για να σωθει,απο το καλοκαιρι βλεπαμε το Ρεθυμνο στα φαβορι μονο ο Κουφος δε το ειχε παρει γραμμη δηλαδη; blink.gif
ΟΚ λογικη ειναι μια τετοια κινηση αλλα παρατραβηγμενη.Και ο Τακιανος προσπαθησε να κανει το ιδιο αλλα οχι "ομαδα για να σωθει"...
natouralistis
QUOTE (CrossoverOnE @ Jan 26 2011, 22:12 ) *
Mαλλον ειναι προσπαθεια απαλλαγης απο τη πιεση του πρωταθλητισμου,λεγοντας οτι εκανε ομαδα για να σωθει,απο το καλοκαιρι βλεπαμε το Ρεθυμνο στα φαβορι μονο ο Κουφος δε το ειχε παρει γραμμη δηλαδη; blink.gif
ΟΚ λογικη ειναι μια τετοια κινηση αλλα παρατραβηγμενη.Και ο Τακιανος προσπαθησε να κανει το ιδιο αλλα οχι "ομαδα για να σωθει"...

Αυτό με το υποτιθέμενο χαμηλό μπάτζετ του αγορ και τα "άπειρα" παιδιά είναι ανέκδοτο...2 κοινοτικοί ψηλοί τόσα χρόνια στην κατηγορία, 4 Έλληνες περιφερειακοί με παρουσία στην Α1, εκτός κι αν θεωρείται ο Χαρισμίδης άπειρος(πενταδάτος ψηλός στην άνοδο των τρικάλων και συμμετοχές στην Α1). Αλλά τι να πείς...Το καλοκαίρι σε ένα παραλήρημα εγωκεντρισμού έλεγες: "Οι κακοί που εκμεταλευτήκαν το Ρέθυμνο (Τακιανός) και ο καλός σωτήρας (Κουφός)που "ξέρει" !!
Όταν έλεγες θα ξανακάνω τον αγορ μεγάλο εννοούσες θα μείνεις στην κατηγορία?
Αναλυτικά..........

Ο Στέργιος Κουφός επέστρεψε στο Ρέθυμνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στο "Ρέθεμνος News" και στον Δημήτρη Σταράκη για τη νέα σεζόν αλλά και για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Κρήτης.
Αναλυτικά η συνέντευξη: 07/09/2010

"Ήταν Νοέμβρης του 2007, όταν ο ΑΓΟΡ έχανε απότον Κολοσσό Ρόδου με 86-85 και μαζί έχανε και το είδωλο του: Τον Στέργιο Κουφό. Μια σχέση πάθους τέλειωνε άδοξα και οι δύο πλευρές έπαιρναν διαφορετικές πορείες. Τον Αύγουστο του 2010, το γυαλί "κόλλησε ξανά". ΑΓΟΡ και Κουφός θα πορευθούν και πάλι μαζί, μόνο που τώρα, οι συνθήκες έχουν αλλάξει. Ομολογώ ότι στη συνέντευξη αυτή, ο Στέργιος ήταν χειμαρρώδης.

Είπε για πρώτη φορά πράγματα που είχαν ελάχιστες φορές αποκαλυφθεί στο παρελθόν (και ο γραφών είχε τονίσει και προειδοποιήσει πέρυσι, με επαλήθευση εκ των υστέρων και διάψευση των απανταχού κακεντρεχών που ανακάλυπταν "εχθρούς της ομάδας"). Ήταν επίσης ρεαλιστής. Και ένας ρεαλισμός είναι κάτι που έλειπε από το σωματείο, εδώ και καιρό. Διαβάστε λοιπόν τις σκέψεις του αρχιτέκτονα του νέου ΑΓΟΡ και τις απαντήσεις του σε "καυτά" ερωτήματα αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, τους στόχους του Κωστή Ζομπανάκη και άλλα ενδιαφέροντα...

- Είναι όμορφα να σε έχουμε πίσω κόουτς! Θέλω καταρχήν να μου πεις αν είχες άλλες προτάσεις που σε απασχόλησαν πριν τελικά πεις το "ναι" της επιστροφής;
"Ουσιαστικά, στην καρδιά μου δεν υπήρχε άλλη πρόταση, για να λέμε αλήθειες. Ήταν διακαής πόθος και για μένα να γυρίσω. Το ήθελα πολύ. Βέβαια, αγωνιστικά δε βρήκα αυτό που περίμενα, νόμιζα ότι τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Όλη αυτή η αγάπη που εισέπραττα κάθε καλοκαίρι που ερχόμουν στο Ρέθυμνο ήταν πολύ σημαντική για την ψυχή μου. Αν προσθέσεις ότι είναι κάνα δυο άνθρωποι, όπως ο πνευματικός μου, ο πατέρας Βασίλειος, ο οποίος φέτος μου είπε "πρέπει να έρθεις", ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια που ήμουν στον Ηλυσιακό μου έλεγε "έλα αν θέλεις".

Τον 15αύγουστο άλλωστε βρέθηκα στο Σωτήρα Χριστό στο Ρέθυμνο, ένα μέρος που αγαπούσε και η μητέρα μου όσο ήμασταν κάτω και με όλα αυτά θέλω να πω ότι υπάρχουν πάρα πολύ ιδιαίτερες στιγμές που με συνδέουν με το Ρέθυμνο, μα πάνω από όλα είναι η αγάπη του απλού ανθρώπου. Αυτό είναι κάτι καταλυτικό και δεν είναι κρυφό.

Υπήρχε μία πρόταση από το εξωτερικό και μάλιστα πολύ σοβαρή, από το Ισραήλ, αλλά δεν τη "ζύγισα", ήθελα να έρθω στο Ρέθυμνο. Και ουσιαστικά πιστεύω ότι αυτό που πέτυχα με τον Ηλυσιακό τα τελευταία δύο χρόνια, δηλαδή την άνοδο και την παραμονή στην Α1, με αυτό το ρόστερ και το πολύ χαμηλό μπάτζετ, σίγουρα δεν υπήρξε ανταποδοτικότητα με μια καλύτερη πρόταση από ομάδα της Α1 ή κάτι πολύ σοβαρό από το εξωτερικό, αν και αυτό, το εξωτερικό δηλαδή, θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ.

Δεν είχα όντως καταλάβει πόσο δύσκολη και σκληρή είναι η πραγματικότητα στη ομάδα σήμερα, γιατί κάποια πράγματα που εγώ θεωρούσα στεγανά και δεδομένα, τελικά δεν υπάρχουν. Και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή-αρχή, με τη μόνη διαφορά του πρώτου μου ερχομού ότι και τότε ξεκινούσαμε από την αρχή, αλλά τότε ήμασταν ταπεινοί, τώρα είμαστε και λίγο "ξερόλες" παραπάνω.

"Κακά τα ψέματα, αγωνιστικά ο ΑΓΟΡ έχει πέσει επίπεδο".

- Ουσιαστικά, προανήγγειλες την επόμενη ερώτηση μου. Ξεκίνησες με μία σημαντική δήλωση, ως προπονητής του Ρεθύμνου. "Να γίνουμε πιο ταπεινοί όλοι" είπες πριν λίγο καιρό…
"Μόλις πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου και μετά, κυρίως όταν πήγαμε στην Α1, η ομάδα έπαψε πια να έχει το στίγμα του Κουφού, πώς να το πω, το στίγμα της σκέψης που είχα δώσει και είχα υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο έλεγε ότι φτάνουμε μέχρι εκεί που μπορούν τα χεράκια μας, όσον αφορά τα οικονομικά και το κυριότερο, ποιος κάνει κουμάντο.

Δηλαδή, η διοίκηση κάνει κουμάντο στα διοικητικά και στα λεφτά και εγώ στην ομάδα. Αυτό το πράγμα άλλαξε και το κακό είναι ότι άλλαξε από ανθρώπους που καλώς ή κακώς νόμιζαν ότι έμαθαν. Αυτό είναι το άσχημο της ιστορίας. Βέβαια εγώ, εντάξει, δεν κατηγορώ γιατί και η δόξα μιας ομάδας που φτάνει τόσο γρήγορα στα σαλόνια της Α1 και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας είναι πολύ εύκολο να σε συνεπάρει.

Απλώς, το μόνο κακό είναι πως, ότι πράγματα είπα φεύγοντας από την ομάδα που με πολύ άκομψο τρόπο θέλησε να διακόψει τη συνεργασία μας τότε, γιατί σε κάνει πιο σοφό να θυμάσαι τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, η ομάδα απέδειξε ότι τις 3 επόμενες χρονιές (1 στην Α1 και 2 στην Α2) ότι αυτοί οι άνθρωποι που θέλησαν να χειριστούν κάτι χωρίς την παρουσία του Κουφού δεν τα κατάφεραν. Αυτό είναι ηλίου φαεινότερο.

Ξαναλέω πάλι ότι σωστά έπραξαν τα αδύνατα-δυνατά στην Α1 μήπως και σωθεί η ομάδα, αλλά όχι όμως να φέρεις τόσο πολύ χρέος. Υπήρξε μια πολύ μεγάλη οικονομική τρύπα στην Α1, η οποία συνεχίστηκε και τα επόμενα χρόνια, μάλλον τον ένα χρόνο με τον Τακιανό προπονητή. Τα πράγματα έπαψαν να είναι όπως ήταν στη σκέψη μου, όπως τα είχαμε δημιουργήσει. Υπήρξαν άνθρωποι που είχαν όραμα, φιλοδοξίες, αλλά πάνω από όλα έβαζαν τον πήχη όχι τόσο ψηλά. Εγώ τους είπα ότι, ανεβαίνοντας στην Α1, δεν παίζει ρόλο το αν θα μείνουμε ή θα πέσουμε.

Το ρόλο παίζει αυτό το ταξίδι, πάμε στην Α1 μετά τον τελικό, ας το χαρούμε. Το νόημα ήταν να μη δημιουργήσουμε τόσο άσχημη οικονομική εικόνα με τα χρέη. Και να σου πω κάτι; Δεν τα είχα δημιουργήσει εγώ τα οράματα, γιατί αναγνωρίζω ότι σ’ αυτό το ταξίδι έχουν παίξει πολύ μεγάλο ρόλο άνθρωποι όπως ο Σαραντινός, ο Μίνως Αλεφαντινός.

Τον Ζομπανάκη εγώ τον γνώρισα φέτος. Αλλά σε αυτήν την εικόνα, ομολογώ ότι άνθρωποι του ΑΓΟΡ με είχαν γαλουχήσει μέσω από ατελείωτες συζητήσεις και νύχτες. Ξαναλέω, είναι δύσκολο να διαχειριστείς μία δόξα, η οποία έρχεται ξαφνικά, είτε αυτό είναι χρήμα, είτε κάτι που δε μπορούσες ούτε να το κοιτάξεις πριν, όπως τον τελικό κυπέλλου.

Εν πάση περιπτώσει, γίνανε λάθη και μάλιστα αυτή τη στιγμή, η ομάδα πέραν της οικονομικής κρίσης, θα μπορούσε να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση γιατί έχει ένα πολύ καλό: όλη η πόλη και επώνυμοι άνθρωποι, επιχειρήσεις, η Motor Oil, η Creta Farm, ο Δασκαλαντωνάκης στηρίζουν ενεργά, ακόμα και η διοίκηση δεν είναι μόνο λόγια. Αυτό δεν το έχει σχεδόν καμία ομάδα στην Α2. Που σημαίνει ότι αν δεν υπήρχε στην ομάδα αυτό το τεράστιο χρέος που πρέπει πάση θυσία να το κλείσουμε, και ξαναλέω ότι είναι καλύτερα να λες τα πράγματα όπως είναι παρά να εθελοτυφλείς και να πετάς κάτω από το χαλάκι τα σκουπίδια και να μην τα μαζεύεις.

Εγώ πέρυσι το τελευταίο ματς που είδα εγώ ήταν αυτό με τη Νήαρ Ηστ, θα έλεγα ότι ήταν και ντροπή, παρατήρησα ότι δεν υπήρχε άνθρωπος στο γήπεδο. Η ομάδα έπαιζε την παραμονή της, γιατί αυτή είναι η αλήθεια, ο ΑΓΟΡ πέρυσι έπαιξε την παραμονή του τελευταία αγωνιστική. Και εάν δεν έλειπαν παίχτες από τη Νηαρ Ηστ δεν ξέρουμε τι θα είχε γίνει στο ματς.

Γιατί έτσι όπως αποδείχθηκε, αν χάναμε, δεν ξέρω αν μαθηματικά πέφταμε κιόλας, δεν το γνωρίζω τώρα. Αλλά η ουσία είναι ότι, όταν παίζεις την προτελευταία αγωνιστική την παραμονή σου στην κατηγορία, καταλαβαίνεις ότι ο ΑΓΟΡ έχει φύγει από την εικόνα και την εμβέλεια που είχε δημιουργήσει με τον Κουφό στον πάγκο. Γι’ αυτό είπα "να ταπεινωθούμε".

Πρέπει λίγο να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε. Αυτή είναι η κατάσταση στην ομάδα. Δεν μπορεί ξαφνικά, με το μικρότερο φέτος μπάτζετ που είχα ποτέ στο σύλλογο, είναι κοντά στα λεφτά που είχα όταν ήμουν στη Γ’ Εθνική, για να καταλάβεις τι συμβαίνει. Ο ΑΓΟΡ πια δεν είναι η ομάδα, και το βλέπω τώρα στις συζητήσεις που κάνω, που παρακαλάει ο άλλος να ‘ρθει. Καλώς ή κακώς, με τις επιτυχίες αυτές όλα αυτά τα χρόνια, ο ΑΓΟΡ είχε τη φήμη ότι είναι "μαγαζί γωνία".

Και τώρα είναι "μαγαζί γωνία", ή θέλουμε να το φτιάξουμε "γωνία". Αλλά στα αγωνιστικά έχουνε πέσει πάρα πολύ σε προσδοκίες, αυτό πρέπει να το καταλάβει και ο κόσμος και εγώ που είμαι εγωιστής και πάντα επιδιώκω το κάτι παραπάνω, αλλά πάνω από όλα η φετινή χρονιά είναι χρονιά αναδόμησης.

Ο ΑΓΟΡ πρέπει να μείνει στην κατηγορία, αυτό είναι το σοβαρότερο όλων. Ήδη οι κινήσεις που έχω κάνει είναι να επενδύσουμε σε νέα παιδιά, όπως οι αδελφοί Θεοδωράκοι και ο Πολίτης. Του χρόνου έχουμε σκοπό να πάρουμε άλλα δύο και σιγά-σιγά ο ΑΓΟΡ να έχει σταθερά μια νέα γενιά "πεινασμένων" παιδιών που παίζουν για την πόλη και αυτό όποιος παίχτης δεν το καταλάβει δύσκολα μπορεί να επιβιώσει στο Ρέθυμνο.

Αυτό έχει δει ο κόσμος και δεν του αρέσει σαν ανταποδοτικότητα, έχει δει παιδιά που δεν αγαπάνε την πόλη. Έχει δει προπονητή να μην αγαπάει την πόλη και τους ανθρώπους της και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε μερικά "λυκάκια" που θα αγαπήσουν το Ρεθυμνιώτη και την πόλη και σε 2 χρόνια να αναδομηθεί η ομάδα όσον αφορά τις προσδοκίες. Αυτή είναι η εικόνα. Κακά τα ψέματα, αγωνιστικά ο ΑΓΟΡ έχει πέσει επίπεδο. Είτε θέλω να το πιστέψω εγώ, είτε δε θέλω, είτε οι παράγοντες στα λόγια λένε "α, τώρα με τον Κουφό θα αλλάξουμε επίπεδο". Δεν υπάρχουν αυτά, αυτά δε γίνονται εύκολα, αλλά σε βάθος χρόνου".

- Από τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις πάντως έγινε φανερό ότι επιθυμείς να στηριχθείς κυρίως σε παίχτες που γνωρίζεις, με την ανανέωση Κούμουλου, Λάτοβιτς, την απόκτηση Κυριακόπουλου και την κρούση σε Σπανό. Και μου έρχεται στο μυαλό ο Λουτσιάνο Κάνφορα και το βιβλίο του "Δημοκρατία: η ιστορία μιας ιδεολογίας", στο οποίο λέει ότι όταν το ίδιο πείραμα επαναλαμβάνεται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους είναι καταδικασμένο σε αποτυχία. Πως σχολιάζεις αυτήν την άποψη;
"Καταρχήν θα συμφωνήσω πολύ και θα πω ότι, εκτός από τα συγκεκριμένα παιδιά έκανα πρόταση και στον Βαρδαβά. Απλώς θα πω το εξής: Αν υποθέσουμε ότι η χρονιά του Κυπέλλου είναι η καλύτερη ομάδα που έφτιαξα, από εκείνη την ομάδα, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα υπάρχει ο Κούμουλος που έχει συμβόλαιο και από την άλλη εγώ έφερα τον Κυριακόπουλο. Όπως δείχνουν τα πράγματα, δε νομίζω να υπάρχει άλλος. Επειδή η ομάδα ξεκινά πολύ αργά τις υποχρεώσεις και αν βρούμε τουλάχιστον 3 παιδιά, έτσι να είναι να είναι 9 παιδιά καινούργια και 3 παιδιά να ξέρουν τι έχουν να κάνουν, να ξέρουν τον Κουφό.

Αν εξαιρέσουμε τον Κούμουλο, ήθελα τον Κυριακόπουλο, το Σπανό και το Βαρδαβά. Από ότι δείχνουν τα πράγματα δε θα έχω ούτε τον Σπανό, ούτε τον Βαρδαβά. Η εικόνα η δική μου είναι ότι σίγουρα 3 παιδιά είναι ταυτόσημα με όλη την εικόνα της ομάδα που υπήρχε τότε και το κυριότερο είναι ότι, θέλοντας να κερδίσω χρόνο στο θέμα της αφοσίωσης της φιλοσοφίας μου, θα με πίεζε λιγότερο ο χρόνος ώστε να διδάξω τα νέα παιδιά της ομάδας, αν υπήρχαν περισσότεροι παίχτες που ήδη γνώριζα".

- Πρόσφατα άλλαξες μάνατζερ. Γιατί προχώρησες σε αυτήν την επιλογή;
"Ο μάνατζερ μου ήταν και πρόεδρος μου στην περασμένη μου ομάδα και υπάρχει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στο οποίο υπάρχει διαφορά. Όπως ξέρεις, αυτή είναι η δουλειά μου εμένα, επιβιώνω, ζω από αυτή τη δουλειά, δεν είναι ότι έχω κάτι άλλο και αυτή η δουλειά είναι χόμπι. Είναι επιβίωση αυτή η δουλειά για μένα και την οικογένεια μου και μπροστά στη οικογένεια μου δε βάζω τίποτε. Με το συγκεκριμένο άνθρωπο νομίζω ότι έφτασε πάνω από το όριο στην προσωπική μας σχέση και με βάση πρώτα απ’ όλα τα χρήματα και την προσωπική εικόνα που έδειξε σε μένα, νομίζω ότι έφτασε στο τέλος, όσον αφορά τη σχέση μάνατζερ και προπονητή. Από κει και πέρα, δεν αλλάζει τίποτα, γιατί και παίχτες από τον ίδιο μάνατζερ ψωνίσαμε φέτος, πχ. τον Κυριακόπουλο. Η δουλειά είναι πάνω από όλα".

"Στον Ζομπανάκη δεν αρέσει πολύ να υπάρχει μία ομάδα όπως είναι τώρα"

- Κωστής Ζομπανάκης. Πριν κλείσεις με την ομάδα είχες βρεθείς στο γραφείο του και σχεδίαζες την ομάδα, έστω και αν δεν είχες συμφωνήσει ακόμα με το Ρέθυμνο. Αληθεύει αυτό;
"Ο Κωστής, εγώ τον γνώρισα τώρα. Στο Κολωνάκι λίγο μιλάγαμε, τότε ήμουν εγώ προπονητής του Ηλυσιακού. Δεν είχαμε όμως ποτέ αυτή τη σχέση. Έχω την αίσθηση ότι είναι το νέο μεγάλο κεφάλαιο του ΑΓΟΡ, υπό την έννοια ότι είναι ανιδιοτελής η αγάπη του για την ομάδα. Ακόμα και τα χρήματα που βάζει και είναι πολλά, δε θέλει να τα διαχειριστεί με γνώμονα το εγώ του, αλλά προτιμά να έχει την προτεραιότητα ο προπονητής και οι άλλοι παράγοντες του Ρεθύμνου και για μένα αυτό τον καταξιώνει, γιατί το κάνει αυτό εν έτει 2010 επειδή αγαπάει το "παρεάκι", τους ανθρώπους του συμβουλίου του ΑΓΟΡ.

Ο άνθρωπος είχε τους London Towers και έχει μια άλλη προσέγγιση για το μπάσκετ, στην οποία δε σου κρύβω ότι είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις. Ο Ζομπανάκης έχει μια προσδοκία που μπορεί να φτάνει σε μια Παγκρήτια ομάδα, η οποία θα μπορεί να προσεγγίσει κόσμο σε κοινό γήπεδο στην Ευρωλίγκα, αυτό νομίζω ότι είναι στο βάθος του μυαλού του η δημιουργία του Ρεθύμνου: το Ρέθυμνο να συσπειρώσει όλη την Κρήτη, όπως έγινε στον τελικό Κυπέλλου ή να συσπειρώσει και τις άλλες δύο περιοχές, τα Χανιά και το Ηράκλειο, με ένα γήπεδο 10.000 θέσεων, με όλη την Κρήτη μέσα, με μια ικανοποιητική πορεία σαν αυτή του Αμαρουσίου στην Ευρωλίγκα.

Εάν τώρα δε μπορεί να δελεάσει τον κόσμο του Ρεθύμνου ή εάν δε μπορέσει να δημιουργήσει κάτι τέτοιο, έχω την αίσθηση ότι η επόμενη κίνηση του δεν του αρέσει πολύ να υπάρχει μία ομάδα όπως είναι τώρα, δηλαδή μια κατάσταση ασανσέρ Α2-Α1. Αυτός θα προτιμούσε να έχει μία ομάδα 15-16 παιδιών σε οποιαδήποτε κατηγορία βρισκόταν και αυτά τα παιδιά να έφταναν όπου μπορούσαν την ομάδα, με εμάς απλά να παρακολουθούμε. Μου άρεσε αυτό το όραμα, γι’ αυτό και με έπεισε και πήρα τέτοιους παίχτες".

"Τους είπα να μου δώσουν τις ακαδημίες"

- Παιδιά από το Ρέθυμνο θα μπουν στην πρώτη ομάδα;
"Αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι και για να τελειώνει πια αυτό, εγώ πρότεινα και το άλλο στην ομάδα και είσαι ο πρώτος που το ακούει τώρα. Τους είπα αν θέλουν να μην έρθω στην πρώτη ομάδα και να μου δώσουν τις ακαδημίες. Και μετά από 7 χρόνια σας εγγυώμαι ότι θα έχουμε τουλάχιστον 2 παιδιά που θα έχουν επίπεδο Α2-Α1 για να κάνουν συμβόλαιο. Όταν τώρα ένα παιδί 16 1/2 - 17 ετών θέλει να παίξει μπάσκετ, αλλά παράλληλα να διαβάσει για να μπει στην Αθήνα, δε μπορεί να μπει σε ένα πρόγραμμα όπως πρέπει.

Επίσης δε λογίζεται πρόγραμμα που να αναδείξει παίχτες με τέτοιο στόχο και να μην έχεις μια σάλα δική σου όπου θα κάνεις όλη μέρα προπόνηση. Ένα άλλο που είναι σημαντικό: δε μπορεί ένα 9χρονο παιδί που θέλει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο να μην έχει στην κλειστή σάλα 2 προπονητές για να δουλεύει. Εκεί, επίσης θα πρέπει να επιλέγονται 15 παιδιά, τα πολύ καλά, και εκεί να έρθει ο Κουφός και να τα δουλέψει μέχρι τα 18-19 τους. Θέλει όμως κότσια γι’ αυτό. Ακόμα κι ο Ηλυσιακός είχε αγοράσει αυτούς τους νέους παίχτες, δεν τους έβγαλε από τις ακαδημίες του. Θα πρέπει λοιπόν να πεις, "αυτός είναι ο στόχος μου". Εάν δε σπάσεις αυγά δεν κάνεις ομελέτα".

"Φάντασμα είναι όλοι οι άνθρωποι που με διώξανε"

- Μιλώντας με ένα διοικητικό στέλεχος της ομάδας πριν λίγο καιρό μου ανέφερε την εξής άποψη: έπρεπε το "φάντασμα" του Κουφού, είτε με ευτυχή, είτε με ατυχή έκβαση, να πάψει να πλανάται πάνω από την ομάδα. Τι έχεις να πεις γι’ αυτό;
"Καταρχήν δεν πιστεύω ότι είμαι φάντασμα. Φάντασμα είναι όλοι οι άνθρωποι που με διώξανε! Αυτοί έχουν μέσα τους ένα φάντασμα, γιατί αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν το σωστό, δεν έπρεπε να γίνει. Ο Κουφός αγαπούσε ανιδιοτελώς την ομάδα. Τώρα, για ποιο λόγο οι 8 άνθρωποι τότε θέλησαν να φύγω, αυτοί μπορεί να είναι "φαντάσματα" και να έχουν κάτι. Δεν πλανάται κάτι.

Ο Κουφός δεν είναι "φάντασμα", είναι ένα άνθρωπος που έκατσε 5 χρόνια στο σύλλογο και έχει μόνον επιτυχίες. Τίποτε άλλο. Kαλώς ή κακώς, δεν έχω ζήσει μία φορά κάτι λάθος. Τώρα, επειδή η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο προς τα κάτω, αυτό είναι το πιο σκληρό τεστ για μένα, αλλά γι’ αυτό λέω ότι αυτή τη στιγμή θα υπάρξουν τουλάχιστον 2 χρόνια μέχρι η ομάδα να βρει την ταυτότητα της. Τώρα, εάν κάποιος βλέπει "φαντάσματα", ε, αυτό δε θα κάνει καλό στην ομάδα! Το μόνο που υπόσχομαι είναι να δημιουργήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μια ομάδα που θα παλεύει, θα πέφτει κάτω και θα παίζει για όλη την πόλη του Ρεθύμνου".

NEAR EAST
QUOTE(Stockton @ Jan 26 2011, 15:12 ) *

�νή,Χαρισμίδη,Τσόχλα,Σακελαρίου ; δηλαδή αυτοί οι παίκτες το ότι έσωσαν το Ρέθυμνο θεωρείτε επιτυχία ; Νομίζω ότι είναι υποτιμητικό για τους παίκτες και την ομάδα .

Μιλαμε τωρα για αστεια πραγματα οταν ολοκληρος ΑΓΟΡ μεσω του προπονητη του αναφερει οτι εχει μπατζετ Γ κατηγοριας.Δηλαδη τι να πουνε Νηαρ,Αμυντας,Απολλωνας,Ερυθραια,Λαγκαδας,Κ
ροιβος,Παγκρατι,Ολυμπιαδα,Λαυριο,Αργος που ολοι εχουν χαμηλοτερο μπατζετ.Νομιζω πως ο coach προσπαθει να δικαιολογησει καποιες καταστασεις και επισης καποια πραγματα που ακουστηκαν προηγουμενες ημερες μαλλον εχουμε αρχισει να καταλαβαινουμε για ποια ομαδα λεγονται.Καλο θα ηταν να μην λεγονται τετοια πραγματα και ας αφησουμε επιτελους τις ομαδες να μιλησουνε μεσα στο γηπεδο.Καμμια ομαδα εαν εξαιρεσουμε ελαχιστες περιπτωσεις δεν ειναι υγιης οικονομικα αλλα ολοι το προσπαθουν ο καθενας με τον δικο του τροπο.
AGORi
Η Αξία ενός παίκτη κατά τη γνώμη μου δεν εξαρτάται απο τα λεφτά που παίρνει αλλά απο τη δουλειά που κάνει στο γήπεδο. Φέτος όλοι οι παίκτες (που ήταν και πέρυσι εννοώ) αμείβονται με λιγότερα αλλα αυτο τι σημαίνει δηλαδή οτι εχουν χάσει την αξία τους σαν παίχτες ? γιατι είναι υποτιμητικό επειδή έμειναν σε μια ομάδα που τους αγαπα, τους στηρίζει και τους αποθεώνει κάθε Σάββατο. Υποτιμητικό για μένα είναι να παίζουν για ομάδες φαντάσματα που δεν έχουν καθόλου φιλάθλους όσα χρήματα κι αν παίρνουν. Ο κουφός μπορεί να είναι υπερβολικός συμφωνώ. Αλλά όντως δεν έχουν διαθέτει παρα πολλά χρήματα φέτος. Μην ξεχνάτε οτι παίχτες που ήθελαν να έρθουν όπως π.χ. ο βαρδαβάς, ο Πέττας που ήρθε και έφυγε, ο Κουκάς που έγινε και βελτιωμένη πρόταση να μείνει, προτίμησαν τις μεγαλύτερες υποσχέσεις του Αμύντα του Κοροιβου και των Ικαρων. Απο την άλλη ο Κυριακόπουλος είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις αλλά ήρθε σε μας. Δεν ξέρω πόσα έχει δώσει καθε όμαδα και δεν με απασχολεί κιόλας. Πιθανότατα οι ομάδες που συγκατοικούμε, οι πιο πάνω και μερικές πιο κάτω εχούν δώσει πολλά περισσότερα απο μας.

Υ.Γ Όντως δεν στηριχτήκαμε στους νέους φέτος όπως είχε ειπωθεί στην αρχή. Αλλά δεν στηριχτήκαμε και μόνο σε παλιές καραβάνες. Σχεδόν οι μίση όμαδα είναι νέοι σε ηλικία παίκτες και με καλά προσόντα. Αρκεί να μείνουν στην ομάδα. Ειδικά απο τον Σακελαρίου και τον Γ. Θεοδωράκο περιμένω πολλά
Stockton
QUOTE(AGORi @ Jan 27 2011, 14:03 ) *
Η Αξία ενός παίκτη κατά τη γνώμη μου δεν εξαρτάται απο τα λεφτά που παίρνει αλλά απο τη δουλειά που κάνει στο γήπεδο. Φέτος όλοι οι παίκτες (που ήταν και πέρυσι εννοώ) αμείβονται με λιγότερα αλλα αυτο τι σημαίνει δηλαδή οτι εχουν χάσει την αξία τους σαν παίχτες ? γιατι είναι υποτιμητικό επειδή έμειναν σε μια ομάδα που τους αγαπα, τους στηρίζει και τους αποθεώνει κάθε Σάββατο. Υποτιμητικό για μένα είναι να παίζουν για ομάδες φαντάσματα που δεν έχουν καθόλου φιλάθλους όσα χρήματα κι αν παίρνουν. Ο κουφός μπορεί να είναι υπερβολικός συμφωνώ. Αλλά όντως δεν έχουν διαθέτει παρα πολλά χρήματα φέτος. Μην ξεχνάτε οτι παίχτες που ήθελαν να έρθουν όπως π.χ. ο βαρδαβάς, ο Πέττας που ήρθε και έφυγε, ο Κουκάς που έγινε και βελτιωμένη πρόταση να μείνει, προτίμησαν τις μεγαλύτερες υποσχέσεις του Αμύντα του Κοροιβου και των Ικαρων. Απο την άλλη ο Κυριακόπουλος είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις αλλά ήρθε σε μας. Δεν ξέρω πόσα έχει δώσει καθε όμαδα και δεν με απασχολεί κιόλας. Πιθανότατα οι ομάδες που συγκατοικούμε, οι πιο πάνω και μερικές πιο κάτω εχούν δώσει πολλά περισσότερα απο μας.

Υ.Γ Όντως δεν στηριχτήκαμε στους νέους φέτος όπως είχε ειπωθεί στην αρχή. Αλλά δεν στηριχτήκαμε και μόνο σε παλιές καραβάνες. Σχεδόν οι μίση όμαδα είναι νέοι σε ηλικία παίκτες και με καλά προσόντα. Αρκεί να μείνουν στην ομάδα. Ειδικά απο τον Σακελαρίου και τον Γ. Θεοδωράκο περιμένω πολλά

Πιστεύω ότι από τον Αμύντα και την Ολυμπιάδα που έχασε αλλά και τις Σέρρες έχει μεγαλύτερο μπάτζετ το Ρέθυμνο . Απλά βλέπωντας τους παίκτες . Αν όχι μεγαλύτερο πολύ κοντά . Απλά ίσως προσπαθεί να βγάλει το άγχος από τον ΑΓΟΡ για λόγους τακτικής .
pass
QUOTE(Stockton @ Jan 27 2011, 14:18 ) *
Πιστεύω ότι από τον Αμύντα και την Ολυμπιάδα που έχασε αλλά και τις Σέρρες έχει μεγαλύτερο μπάτζετ το Ρέθυμνο . Απλά βλέπωντας τους παίκτες . Αν όχι μεγαλύτερο πολύ κοντά . Απλά ίσως προσπαθεί να βγάλει το άγχος από τον ΑΓΟΡ για λόγους τακτικής .

Οταν έγινε ο ορισμός των διαιτητών για τον Ρέθυμνο - ΚΑΟΔ το μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής στην Α2 οι Κρητικοί έφυγαν ήσυχοι. Διαιτητές Α1 τους έβαλαν, οπότε ήξεραν ότι όλα θα είναι όπως πρέπει.

Από την ημέρα του ορισμού μέχρι την ημέρα του αγώνα, άρχισαν να τους μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν την κατηγορία, κρατάνε αρχεία και συμπτώσεις και τους τις κατέθεσαν. Μετά το ματς, το Ρέθυμνο άρχισε τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις, αλλά πλέον ήταν αργά. Αυτά πρέπει να τα προλαβαίνεις, όχι να γκρινιάζεις αφού τα πάθεις. Πού θα πάει, θα μάθουν.

CrossoverOnE
QUOTE(pass @ Nov 21 2010, 10:51 ) *
Φίλοι μου δε νομίζω οτι γίνονται σφαγές στη σημερινή εποχή.Και στο δικό μας παιχνίδι στην Κατερίνη δεν μας δόθηκαν δυο σφυρίγματα κραυγαλέα στο τέλος, αλλά αν δεν παίζαμε στην άμυνα τόσο άχημα στο πρώτο ημίχρονο δεν θα μιλούσαμε καν για διαιτησία.Γιατί απλά θα είχαμε κερδίσει 10 πόντους χαλαρά.

QUOTE(pass @ Jan 27 2011, 15:54 ) *
Οταν έγινε ο ορισμός των διαιτητών για τον Ρέθυμνο - ΚΑΟΔ το μεγάλο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής στην Α2 οι Κρητικοί έφυγαν ήσυχοι. Διαιτητές Α1 τους έβαλαν, οπότε ήξεραν ότι όλα θα είναι όπως πρέπει.

Από την ημέρα του ορισμού μέχρι την ημέρα του αγώνα, άρχισαν να τους μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά. Υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν την κατηγορία, κρατάνε αρχεία και συμπτώσεις και τους τις κατέθεσαν. Μετά το ματς, το Ρέθυμνο άρχισε τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις, αλλά πλέον ήταν αργά. Αυτά πρέπει να τα προλαβαίνεις, όχι να γκρινιάζεις αφού τα πάθεις. Πού θα πάει, θα μάθουν.

......
pass
QUOTE(CrossoverOnE @ Jan 27 2011, 23:11 ) *
......

Ρεπορτάζ: Ημερομηνία: Κριτική:
Superbasket.gr 26-01-2011 09:06 5 Αστέρια - Άριστο4 Αστέρια - Χρήσιμο3 Αστέρια - Ενδιαφέρον2 Αστέρια - Καλό1 Αστέρι - Μέτριο
3.5 / 5 (5 Ψήφοι)

Πήγη www.superbasket.gr
reth1
αλήθεια λένε για το χαμηλό φετινό μπάτζετ του ΑΓΟΡ. και ισχύουν όλα όσα λέει ο παραπάνω συμπολίτης μας. θύμαμαι χαρακτηριστικά τη σκηνη που μου περιέγραψαν όταν "προτάθηκε" ο Γκρουντμπεργκ... κοντεψα να πέσω κάτω από τα γελια... όλοι οι περυσινοί έμειναν με λιγότερα χρήματα, ήρθαν πιτσιρικάδες με μικρά ποσά και παίκτες όπως ο Χαρισμίδης ή ο Γκρουντμπεργκ δε θα συζήταγαν ποτέ στο παραλθόν με τα λεφτά που συμφώνησαν φέτος. Οκ, ίσως να μην είναι μπάτζετ Γ εθνικής αλλά σίγουρα είναι πολλλλλυυυυυυυύ μικρό.

υ.γ. 1 - δε θελω να ανοιξω "διγαβρε" που λεμε και στην κρήτη με τη διαιτησία αλλά προχθές ήταν σίγουρα τουλάχιστον ευνοική προς τον ΚΑΟΔ

υ.γ. 2 - αν δεν έρθουν οι επιχορηγήσεις απο ΓΓΑ όλοι θα κλεισουν το μαγαζί... όχι μόνο ο ΑΓΟΡ

υ.γ. 3 - μπορούμε να κάνουμε το παραδειγμα του ΗΡΑΚΛΗ βρε. να κλεισουμε παικτες επιπεδου Α1, να βγούμε εκει, να κρατησουμε τους μισούς με διακανονισμό και να αφησουμε ελευθερους τους αλλους να μας τρεχουν στα δικαστηρια. και άνοδο θα παρουμε για πλακα και α1 θα χουμε! αφου η διοργανωτρια αφήνει τετοια φαινομενα να συμβαινουν γιατι οι δικοι μας οι καφροι δεν το κανουν, ε;;;;
CrossoverOnE
QUOTE(reth1 @ Jan 28 2011, 11:23 ) *
υ.γ. 1 - δε θελω να ανοιξω "διγαβρε" που λεμε και στην κρήτη με τη διαιτησία αλλά προχθές ήταν σίγουρα τουλάχιστον ευνοική προς τον ΚΑΟΔ
Exω βαλει απο χθες το βιντεο ολοκληρου του παιχνιδιου στο τοπικ του ΚΑΟΔ.Μπορεις να γραψεις εκει μια μια τις φασεις που υπαρχει "προβλημα" να δουμε αν ευνοηθικε καποιος.

υ.γ. 2 - αν δεν έρθουν οι επιχορηγήσεις απο ΓΓΑ όλοι θα κλεισουν το μαγαζί... όχι μόνο ο ΑΓΟΡ

Τωρα για να λεμε και του στραβου το δικιο και τοσα χρονια που υποτειθεται οτι δινοταν οι επιχορηγησεις,με καθυστηεριση 2 και 3 χρονων δινοταν και τα μαγαζια δεν εκλεισαν...
reth1
QUOTE(CrossoverOnE @ Jan 28 2011, 13:32 ) *
Exω βαλει απο χθες το βιντεο ολοκληρου του παιχνιδιου στο τοπικ του ΚΑΟΔ.Μπορεις να γραψεις εκει μια μια τις φασεις που υπαρχει "προβλημα" να δουμε αν ευνοηθικε καποιος.

Τωρα για να λεμε και του στραβου το δικιο και τοσα χρονια που υποτειθεται οτι δινοταν οι επιχορηγησεις,με καθυστηεριση 2 και 3 χρονων δινοταν και τα μαγαζια δεν εκλεισαν...

η φάση στο 10' 22" του βίντεο που ανέβασες. η πλέον καθοριστική για την έκβαση του αγώνα...
CrossoverOnE
QUOTE(reth1 @ Jan 28 2011, 15:27 ) *
η φάση στο 10' 22" του βίντεο που ανέβασες. η πλέον καθοριστική για την έκβαση του αγώνα...

Aφου θα κρινουμε ολο το παιχνιδι απο μια φαση ας ειναι.Αν το παγωσεις στο σημειο της ταπας η μπαλα φαινεται οτι στην πορεια της προς τα εξω αγγιζει πρωτα το χερι του Κυριακοπουλου.Περα απο αυτο στην ιδια φαση στο κατεβασμα της μπαλας υπηρξε φαουλ (αντικανονικο σκριν) επανω στο Σουρλη το οποιο δεν δοθηκε.

ΥΓ.Το βιντεο που βλεπεις εχει μονο τα τελευταια λεπτα του παιχνιδιου.Στο ακριβως απο κατω ποστ εχω ποσταρει και λινκ με ολοκληρο το παιχνιδι
kbasketball
QUOTE(CrossoverOnE @ Jan 28 2011, 16:46 ) *
Aφου θα κρινουμε ολο το παιχνιδι απο μια φαση ας ειναι.Αν το παγωσεις στο σημειο της ταπας η μπαλα φαινεται οτι στην πορεια της προς τα εξω αγγιζει πρωτα το χερι του Κυριακοπουλου.Περα απο αυτο στην ιδια φαση στο κατεβασμα της μπαλας υπηρξε φαουλ (αντικανονικο σκριν) επανω στο Σουρλη το οποιο δεν δοθηκε.

ΥΓ.Το βιντεο που βλεπεις εχει μονο τα τελευταια λεπτα του παιχνιδιου.Στο ακριβως απο κατω ποστ εχω ποσταρει και λινκ με ολοκληρο το παιχνιδι

Συγχαρητηρια αρχικα στην ομαδα της Δραμας για τη μεχρι τωρα πορεια της στο πρωταθλημα.Η εικονα του βαθμολογικου πινακα ειναι σιγουρα αδιαψευστος μαρτυρας της εικονας των ομαδων,ειδικα μετα απο σχεδον ενα γυρο...Παρ'ολα αυτα δε θα πρεπει να εθελοτυφλουμε και να βλεπουμε μονο οσα μας συμφερει να αποδεχομαστε.Σε αυτες τις περιπτωσεις φιλοι του φορουμ και φιλε δραμινε η αληθεια βρισκεται παντα στη μεση...
Και εξηγω...Πολυ καλη ομαδα ο Καοδ και με φοβερο ροστερ αλλα δεν ειναι και τυχαιο οτι ολοι οι αντιπαλοι του εχουν παραπονα μετα τα παιχνιδια απο τη διαιτησια...Οπως δεν ειναι και τυχαιο οτι συγκεκριμενοι διαιτητες τους εχουν σφυριξει στα περισσοτερα απο τα παιχνιδια τους.Μια απλη ερευνα δειχνει Ψαριανο και Καλδιρη πολυ ψηλα στις προτιμησεις των φιλων Δραμινων για τα εκτος εδρας ματς.
Ακολουθει ο κυριος Διαμαντης, τον οποιον προτιμανε στα εντος μεχρι στιγμης κυριως,(βλ. σερρες με παραπονα των Σερρων) και που φυσικα οριστηκε και για το αυριανο παιχνιδι κοντρα στον αδυναμο εκτος Αρκαδικο.Τυχαια ολα αυτα?Δε νομιζω φιλε δραμινε,Παρολα αυτα την επιτυχια τη συγκεκριμενη την πιστωνεται η διοικηση σου και μπραβο τους...Αλλα οχι και οτι δεν τρεχει και τιποτα ε?Μεταξυ μας τουλαχιστον ειλικρινεια...
Συγχαρητηρια λοιπον στον Καοδ για την υπεροχη του και εντος και εκτος γηπεδου... rolleyes.gif
CrossoverOnE
QUOTE(kbasketball @ Jan 28 2011, 16:15 ) *
Συγχαρητηρια αρχικα στην ομαδα της Δραμας για τη μεχρι τωρα πορεια της στο πρωταθλημα.Η εικονα του βαθμολογικου πινακα ειναι σιγουρα αδιαψευστος μαρτυρας της εικονας των ομαδων,ειδικα μετα απο σχεδον ενα γυρο...Παρ'ολα αυτα δε θα πρεπει να εθελοτυφλουμε και να βλεπουμε μονο οσα μας συμφερει να αποδεχομαστε.Σε αυτες τις περιπτωσεις φιλοι του φορουμ και φιλε δραμινε η αληθεια βρισκεται παντα στη μεση...
Και εξηγω...Πολυ καλη ομαδα ο Καοδ και με φοβερο ροστερ αλλα δεν ειναι και τυχαιο οτι ολοι οι αντιπαλοι του εχουν παραπονα μετα τα παιχνιδια απο τη διαιτησια...Οπως δεν ειναι και τυχαιο οτι συγκεκριμενοι διαιτητες τους εχουν σφυριξει στα περισσοτερα απο τα παιχνιδια τους.Μια απλη ερευνα δειχνει Ψαριανο και Καλδιρη πολυ ψηλα στις προτιμησεις των φιλων Δραμινων για τα εκτος εδρας ματς.
Ακολουθει ο κυριος Διαμαντης, τον οποιον προτιμανε στα εντος μεχρι στιγμης κυριως,(βλ. σερρες με παραπονα των Σερρων) και που φυσικα οριστηκε και για το αυριανο παιχνιδι κοντρα στον αδυναμο εκτος Αρκαδικο.Τυχαια ολα αυτα?Δε νομιζω φιλε δραμινε,Παρολα αυτα την επιτυχια τη συγκεκριμενη την πιστωνεται η διοικηση σου και μπραβο τους...Αλλα οχι και οτι δεν τρεχει και τιποτα ε?Μεταξυ μας τουλαχιστον ειλικρινεια...
Συγχαρητηρια λοιπον στον Καοδ για την υπεροχη του και εντος και εκτος γηπεδου... rolleyes.gif

Nα ξεκαθαρισουμε 2-3 πραγματα
1ον)Οποιος με ξερει απο εδω μεσα ξερει οτι πολυ σπανια μιλαω για διαιτησιες κι αυτο συμβαινει γιατι οπως εχω χιλιοπει δεν ασχολουμαι με διαιτησιες.(Γραφω 3 χρονια εδω,ποτε μια ηττα δεν την εριξα σε διαιτησιες ουτε εχω μιλησει για σφαγες).
2)Συνεπεια του πρωτου ειναι να μη γνωριζω ονοματα και να μην μου λενε τιποτα τα ονοματα που αναφερεις
3)Εστω οτι "τυχαινει" η τυχαινει οι ιδιοι να σφυριζουν συχνα τον ΚΑΟΔ.Μονο με τον ΚΑΟΔ συμβαινει αυτο;Ρωταω γιατι πραγματικα δε γνωριζω και ουτε καθομαι να βλεπω ποιος σφυριζει που καθε Σαββατο.
4)Εστω οτι κατι τρεχει με τους ορισμους διαιτητων.Εβαλα λινκ με ολοκληρο το παιχνιδι και αντι να βγαλουμε ενα συμπερασμα και να αποδειχθει (η οχι) οτι κατι συμβαινει με τους διαιτητες,συζητοντας επανω σε φασεις (φιλε του ΑΓΟΡ τη διαιτησια ενος αγωνα δε τη χαρακτηριζει μια φαση που εκτος των αλλων μονο 5καθαρη δεν ειναι) ακουω επιχειρηματα για διαιτητες που μας σφυριζουν συχνα κλπ.Και σε ρωταω φιλε kbbasketball αφου αυτοι οι διαιτητες μας σφυριζουν συχνα πηγαινε δες ολο το παιχνιδι και πες μου αν το οτι μας σφυριζουν συχνα πρεπει να το συνδεσουμε και με το οτι κερδιζουμε.
5)Αφου θελεις ειλικρινεια μεταξυ μας μην αναφερεσαι στα παραπονα των αντιπαλων (και μαλιστα ΟΛΩΝwink.gif λες και ειναι μοναδικο φαινομενο και παραπονιουνται μονο με τον ΚΑΟΔ.Βρες μου μια αγωνιστικη που δεν εχει παραπονεθει αντιπαλος οχι μονο του ΚΑΟΔ αλλα σε οποιοδηποτε παιχνιδι.
6)Αν αποτελει επιχειρημα οτι ΟΛΟΙ οι αντιπαλοι παραπονιουνται..αρα ολα τα ματς επρεπε να τα χασουμε( ; ) τοτε ο ΚΑΟΔ που κατα τα αλλα παραδεχεσαι οτι ειναι καλη ομαδα επρεπε τωρα να παλευει με την Αμαλιαδα για να σωθει;
kbasketball
QUOTE(CrossoverOnE @ Jan 28 2011, 16:35 ) *
Nα ξεκαθαρισουμε 2-3 πραγματα
1ον)Οποιος με ξερει απο εδω μεσα ξερει οτι πολυ σπανια μιλαω για διαιτησιες κι αυτο συμβαινει γιατι οπως εχω χιλιοπει δεν ασχολουμαι με διαιτησιες.(Γραφω 3 χρονια εδω,ποτε μια ηττα δεν την εριξα σε διαιτησιες ουτε εχω μιλησει για σφαγες).
2)Συνεπεια του πρωτου ειναι να μη γνωριζω ονοματα και να μην μου λενε τιποτα τα ονοματα που αναφερεις
3)Εστω οτι "τυχαινει" η τυχαινει οι ιδιοι να σφυριζουν συχνα τον ΚΑΟΔ.Μονο με τον ΚΑΟΔ συμβαινει αυτο;Ρωταω γιατι πραγματικα δε γνωριζω και ουτε καθομαι να βλεπω ποιος σφυριζει που καθε Σαββατο.
4)Εστω οτι κατι τρεχει με τους ορισμους διαιτητων.Εβαλα λινκ με ολοκληρο το παιχνιδι και αντι να βγαλουμε ενα συμπερασμα και να αποδειχθει (η οχι) οτι κατι συμβαινει με τους διαιτητες,συζητοντας επανω σε φασεις (φιλε του ΑΓΟΡ τη διαιτησια ενος αγωνα δε τη χαρακτηριζει μια φαση που εκτος των αλλων μονο 5καθαρη δεν ειναι) ακουω επιχειρηματα για διαιτητες που μας σφυριζουν συχνα κλπ.Και σε ρωταω φιλε kbbasketball αφου αυτοι οι διαιτητες μας σφυριζουν συχνα πηγαινε δες ολο το παιχνιδι και πες μου αν το οτι μας σφυριζουν συχνα πρεπει να το συνδεσουμε και με το οτι κερδιζουμε.
5)Αφου θελεις ειλικρινεια μεταξυ μας μην αναφερεσαι στα παραπονα των αντιπαλων (και μαλιστα ΟΛΩΝwink.gif λες και ειναι μοναδικο φαινομενο και παραπονιουνται μονο με τον ΚΑΟΔ.Βρες μου μια αγωνιστικη που δεν εχει παραπονεθει αντιπαλος οχι μονο του ΚΑΟΔ αλλα σε οποιοδηποτε παιχνιδι.
6)Αν αποτελει επιχειρημα οτι ΟΛΟΙ οι αντιπαλοι παραπονιουνται..αρα ολα τα ματς επρεπε να τα χασουμε( ; ) τοτε ο ΚΑΟΔ που κατα τα αλλα παραδεχεσαι οτι ειναι καλη ομαδα επρεπε τωρα να παλευει με την Αμαλιαδα για να σωθει;

Φιλε δραμινε συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις ή να μη θες να καταλαβεις τι λεω και σε τι αναφερομαι...
Στην Ελλαδα παντα ο πιο ισχυρος εντος του παρκε εχει και τη στηριξη-σπρωξιμο της διαιτησιας,γιατι απλα ειναι ισχυρος και εκτος παρκε...το ενα δεν αναιρει το αλλο...Το οτι σε σπρωχνει η διαιτησια δε σημαινει πως δεν εισαι καλη ομαδα, οπως και το οτι εχεις καλη ομαδα δε σημαινει πως δεν κανεις τα κουμαντα σου και με τις διαιτησιες.Και για να ακριβολογω,οχι μονο το ενα δεν αναιρει το αλλο,αλλα το ενα ειναι βαθια εξαρτημενο και συνεδεμενο με το αλλο...Η καλη ομαδα ειναι δυνατη παντου,μεσα και εξω απο το γηπεδο...Ο πρωταθλητισμος, στην Ελλαδα τουλαχιστον ,ετσι γινεται απο Α εθνικη μεχρι τοπικο σε ολα τα αθληματα...Αν αυτο το αρνεισαι και θες να μας πεισεις πωσ για την ομαδα σου δεν ισχυει τοτε συνεχισε να επιχειρηματολογεις μονος σου γιατι συνεχιζεις να τα παρουσιαζεις οπωσ θες.
Η ομαδα σου ειναι απο τις καλυτερες στην κατηγορια αλλα εχει και πολυ σπρωξιμο.Για μενα και για πολλους αλλους λογικο, εσενα σε τσιτωνει λιγακι χωρις να καταλαβαινω το λογο...
Και ναι μη σου κανει εντυπωση ,χωρις τη διαιτησια φετος πολυ πιθανον να ειχες και 1-2 ηττες ακομα,μην παρασυρεσαι και νομιζεις πως εισαστε το τραινο ποθ φαινεται...Οσο για τα λινκ που παραθετεις μαλλον πρεπει να αστειευεσαι...εκτος αν θεωρεις πως διαιτητες Α1 θα σου δωσουν ενα παιχνιδι απροκαλυπτα και με τροπο τετοιο που θα ειναι εμφανης σε ενα φορουμ...
Μη με κανεις να αρχιζω να πιστευω πως οντως δε γνωριζεις τι γινεται...αλλα και απο τηναλλη μη με κανεις να πιστευω πως υποτιμας τη νοημοσυνη μας...
Και επειδη εμφανιζεσαι πολυ υπερανω και μιας και ανεφερες μια πολυ συμπαθη ομαδα(Κοροιβος) και αφου θες να το κανουμε με λινκ, βαλε μας το λινκ του παιχνιδιου Κοροιβος - Καοδ με υποσημειωση τους διαιτητες που σφυριζαν.Αν και ολως τυχαιως δε νομιζω πως θα το βρεις το συγκεκριμενο ματς.Μπορεις ομως να μας γραψεις τους διαιτητες...
Και για να μη μακρυγορω και κουραζω, πολυ καλα κανετε και καλυπτετε τα παιχνιδια σας απο οπου μπορειτε,αλλα μην προσπαθεις να μας πεισεις πως δεν ειναι ετσι...Υποτιμας πρωτα απο ολα τη δικη σου νοημοσυνη αν θεωρεις πως καποιος πιστευει αυτα που επικαλεισαι...
CrossoverOnE
QUOTE(kbasketball @ Jan 28 2011, 17:16 ) *
Φιλε δραμινε συνεχιζεις να μην καταλαβαινεις ή να μη θες να καταλαβεις τι λεω και σε τι αναφερομαι...
Στην Ελλαδα παντα ο πιο ισχυρος εντος του παρκε εχει και τη στηριξη-σπρωξιμο της διαιτησιας,γιατι απλα ειναι ισχυρος και εκτος παρκε...το ενα δεν αναιρει το αλλο...Το οτι σε σπρωχνει η διαιτησια δε σημαινει πως δεν εισαι καλη ομαδα, οπως και το οτι εχεις καλη ομαδα δε σημαινει πως δεν κανεις τα κουμαντα σου και με τις διαιτησιες.Και για να ακριβολογω,οχι μονο το ενα δεν αναιρει το αλλο,αλλα το ενα ειναι βαθια εξαρτημενο και συνεδεμενο με το αλλο...Η καλη ομαδα ειναι δυνατη παντου,μεσα και εξω απο το γηπεδο...Ο πρωταθλητισμος, στην Ελλαδα τουλαχιστον ,ετσι γινεται απο Α εθνικη μεχρι τοπικο σε ολα τα αθληματα...
Περι ανεμων και υδατων...
Αν αυτο το αρνεισαι και θες να μας πεισεις πωσ για την ομαδα σου δεν ισχυει τοτε συνεχισε να επιχειρηματολογεις μονος σου γιατι συνεχιζεις να τα παρουσιαζεις οπωσ θες.
Η ομαδα σου ειναι απο τις καλυτερες στην κατηγορια αλλα εχει και πολυ σπρωξιμο.Για μενα και για πολλους αλλους λογικο, εσενα σε τσιτωνει λιγακι χωρις να καταλαβαινω το λογο...
Και ναι μη σου κανει εντυπωση ,χωρις τη διαιτησια φετος πολυ πιθανον να ειχες και 1-2 ηττες ακομα,μην παρασυρεσαι και νομιζεις πως εισαστε το τραινο ποθ φαινεται..
.Δεν λεω οτι δεν ισχυει για την ομαδα μου.Λεω οτι περσι δε με εσφαξε (τουλαχιστον στη Δραμα που ημουν παρον) ο Ικαρος,ουτε ο Ηρακλης.Προπερσι δε με εσφαξε ο Ηλυσιακος και το Περιστερι.Οποτε η ο ΚΑΟΔ ειναι η μοναδικη ομαδα που στηνει,η εχουμε αλλο ορισμο για το τι παει να πει σφαγη.
Οσο για τα λινκ που παραθετεις μαλλον πρεπει να αστειευεσαι...εκτος αν θεωρεις πως διαιτητες Α1 θα σου δωσουν ενα παιχνιδι απροκαλυπτα και με τροπο τετοιο που θα ειναι εμφανης σε ενα φορουμ...
Οχι εσυ αστειευεσαι.Αν δεν ειναι ικανο το βιντεο ολοκληρου αγωνα να μας βοηθησει-πεισει για το τι μπορει να συμβαινει τοτε τι ειναι ικανοτερο;Τα λεγομενα του οποιοδηποτε (στη προκειμενη περιπτωση τα δικα σου) ; Δηλαδη ΔΕΝ πρεπει να εμπιστευτω τα ματια μου και την κριση μου αλλα αυτο που μου λες εσυ χωρις βασιμα επιχειρηματα;Και σιγα τους ταχυδακτυλουργους τους αρχιρεφερι της Α1 που κριβουν τα παντα.
Μη με κανεις να αρχιζω να πιστευω πως οντως δε γνωριζεις τι γινεται...αλλα και απο τηναλλη μη με κανεις να πιστευω πως υποτιμας τη νοημοσυνη μας...
Θα πεσω πολυ στην εκτιμηση σου αν πιστεψεις οτι ΔΕΝ γνωριζω τι γινεται;Γιατι θα σου το ξαναπω ΔΕΝ ασχολουμαι με τους διαιτητες και με το ποιος σφυριζει που.Δεν ειναι αυτος ο λογος που ασχολουμαι με το μπασκετ.Και αν με ρωτας δεν βρισκω καμια λογικη στο να μαθαινω διαιτητες απ εξω και να ασχολουμαι με τα παρασκηνιακα τους.
Και επειδη εμφανιζεσαι πολυ υπερανω και μιας και ανεφερες μια πολυ συμπαθη ομαδα(Κοροιβος) και αφου θες να το κανουμε με λινκ, βαλε μας το λινκ του παιχνιδιου Κοροιβος - Καοδ με υποσημειωση τους διαιτητες που σφυριζαν.Αν και ολως τυχαιως δε νομιζω πως θα το βρεις το συγκεκριμενο ματς.
Define υπερανω. Ολως τυχαιως;Δηλαδη εσυ ποσα ματς της φετινης Α2 μπορεις να βρεις;
Μπορεις ομως να μας γραψεις τους διαιτητες...
Καντο εσυ,νομιζω οτι ηταν ενας η 2 απο αυτους που σφυριξαν και στο Ρεθυμνο γιατι το κοιταξα πριν λιγο οπως προτεινες αλλα μου διεφυγαν τα ονοματα.
Και για να μη μακρυγορω και κουραζω, πολυ καλα κανετε και καλυπτετε τα παιχνιδια σας απο οπου μπορειτε,αλλα μην προσπαθεις να μας πεισεις πως δεν ειναι ετσι...Υποτιμας πρωτα απο ολα τη δικη σου νοημοσυνη αν θεωρεις πως καποιος πιστευει αυτα που επικαλεισαι...
Εσυ μπορεις να με πεισεις με επιχειρηματα και οχι με το "γιατι ετσι ειναι" ;
AGORi
Κατ' αρχήν δεν υπάρχει λόγος πιστεύω να μπαίνουμε σε προσωπικές διενέξεις. Συμφωνώ με το pass στο εξής οτι ΑΓΟΡ έπρεπε να διαμαρτυρηθεί κατά των ορισμών διαιτησίας πριν γίνει ο αγώνας κι οχι να περιμένει να αδικηθεί για να πάει. Πάντως κι έτσι αυτό με τους ορισμούς πρέπει να τελειώσει. Κλήρωση και μόνο Κλήρωση. Είναι απαράδεκτο συγκεκριμένοι διαιτητές να ορίζονται για συγκεκριμένες ομάδες γιατι πρωτά πρώτα προσβάλει τις ίδιες τις ομάδες και δυνατότητες τις οποίες έχουν. Για τον εν λόγω αγώνα δε νομίζω να μίλησε κανεις για σφαγή. Πολύ κουβέντα έγινε και δε ξέρω αν έχει και νόημα μιας και ουτε το αποτέλεσμα θα αλλάξει ουτε θα ύπαρξη κάποια άλλη αλλαγή. Παρ' όλα αυτά ας πω και γω την γνώμη μου. Δε θα πω αν φταίνε οι διαιτητές η οχι ας το κρίνεται μόνοι σας. Το παιγνίδι δε κρίθηκε σίγουρα σε μια φάση αν και συμφωνώ απόλυτα ότι η πλέον καθοριστική φάση για την έκβαση του αγώνα ήταν το κόψιμο στον Κυριακόπουλο (10.19 στο βιντεο) λίγα δευτερόλεπτα πριν σφυρίξει η κόρνα. Αν δείτε και στο βίντεο μεχρι και 5 λεπτά περίπου πριν τη λήξη ήμασταν μπροστά στο σκορ και τότε έδωσαν 5φάουλ στο Λάτοβιτς και απόντος και του Γκρούντμπεργκ είχαμε πρόβλήμα στη ρακέτα μπήκε 4αρι ο μαγκουνής και σε λίγα λέπτα τον έβγαλάν και αυτόν με 5 μέτα έπαιζαν εκεί οι αδερφοί Θεωδοράκοι. ¨Όταν παίζεις με μια πολύ καλή ομάδα και στερήσει των βασικών σου σεντερ και οταν αυτοί που τους αντικαθιστούν παίζουν σε άλλες θέσεις πως να νικήσεις. Παρ' όλα αυτά το παλέψαμε και παραλίγο να το παίρναμε κιόλας. Τώρα για τον αν έπρεπε να χρεωθούν τα 5 φάουλ σε συνάρτηση με τις υπόλοιπες επαφές που χρεώθηκαν, για το αν έπρεπε να δωθει τεχνική ποινή, για το αν εαν ήταν δικία μας η επαναφορά στην κρίσιμη φάση με τον Κυριακόπουλο. Αν έπρεπε να μετρήσει το τρίποντο και παράλληλα να δωθει φάουλ εκτός φάσης (σημ. το 5ο του Λάτοβιτς) κτλ. είναι θέματα που ας τα κρίνει ο καθένας (αν και δεν νομίζω να χει κάποια σημασία πια) άλλωστε θεωρώ οτι καλύτερα να μιλάει γι αυτά κάποιος που είναι απ' εξω και δεν υποστηρίζει τις συγκεκριμένες ομάδες. Καλή συνεχεια στον Καοδ

Υ.Γ. Να πω συγχαρητήρια στο blog που μετάδωσε των αγώνα και μπόρεσαν σε όλη την Ελλάδα να δουν τον αγώνα και πιο πολύ οι φίλοι των δυο ομάδων που ήταν μακρυα. Μακάρι να υπάρξουν μιμητές και να μπορέσουμε και μεις κάποια στιγμή να δούμε την ομάδα οταν θα παίζει π.χ. στη Δράμα.
kbasketball
QUOTE(CrossoverOnE @ Jan 28 2011, 18:13 ) *
Περι ανεμων και υδατων....Δεν λεω οτι δεν ισχυει για την ομαδα μου.Λεω οτι περσι δε με εσφαξε (τουλαχιστον στη Δραμα που ημουν παρον) ο Ικαρος,ουτε ο Ηρακλης.Προπερσι δε με εσφαξε ο Ηλυσιακος και το Περιστερι.Οποτε η ο ΚΑΟΔ ειναι η μοναδικη ομαδα που στηνει,η εχουμε αλλο ορισμο για το τι παει να πει σφαγη.Οχι εσυ αστειευεσαι.Αν δεν ειναι ικανο το βιντεο ολοκληρου αγωνα να μας βοηθησει-πεισει για το τι μπορει να συμβαινει τοτε τι ειναι ικανοτερο;Τα λεγομενα του οποιοδηποτε (στη προκειμενη περιπτωση τα δικα σου) ; Δηλαδη ΔΕΝ πρεπει να εμπιστευτω τα ματια μου και την κριση μου αλλα αυτο που μου λες εσυ χωρις βασιμα επιχειρηματα;Και σιγα τους ταχυδακτυλουργους τους αρχιρεφερι της Α1 που κριβουν τα παντα.
Θα πεσω πολυ στην εκτιμηση σου αν πιστεψεις οτι ΔΕΝ γνωριζω τι γινεται;Γιατι θα σου το ξαναπω ΔΕΝ ασχολουμαι με τους διαιτητες και με το ποιος σφυριζει που.Δεν ειναι αυτος ο λογος που ασχολουμαι με το μπασκετ.Και αν με ρωτας δεν βρισκω καμια λογικη στο να μαθαινω διαιτητες απ εξω και να ασχολουμαι με τα παρασκηνιακα τους.
Define υπερανω. Ολως τυχαιως;Δηλαδη εσυ ποσα ματς της φετινης Α2 μπορεις να βρεις;Καντο εσυ,νομιζω οτι ηταν ενας η 2 απο αυτους που σφυριξαν και στο Ρεθυμνο γιατι το κοιταξα πριν λιγο οπως προτεινες αλλα μου διεφυγαν τα ονοματα.
Εσυ μπορεις να με πεισεις με επιχειρηματα και οχι με το "γιατι ετσι ειναι" ;

smiley.gif
Καμια μα καμια διαθεση για διενεξη και δημιουργια εντυπωσεων...και επειδη οπως λεει και ο φιλος απο το Ρεθυμνο αποτελεσμα δε θα βγει απλα η γνωμη μου περιληπτικα ειναι πως:
1) Ο Καοδ εχει το μεγαλυτερο μπατζετ της κατηγοριας
2) Εχει μια απο τις καλυτερες ομαδες της κατηγοριας, ισως και την καλυτερη,σιγουρα οχι τοσο καλυτερη οσο πολλοι νομιζουν
3) Εχει την πιο δυνατη ομαδα οσον αφορα το παρασκηνιο,πραγμα για μενα λογικο εφοσον εχει γινει τοσο μεγαλη επενδυση...

Επιστρεφω τον χαρακτηρισμο περι ανεμων και υδατων γιατι προφανως μονο εσυ δεν αντιληφθηκες σε τι αναφερομαι γιατι προφανως και δε σε συμφερει...

Κλεινοντας θελω να πω πως χαιρομαι αφανταστα που εξακολουθουν στο χωρο του μπασκετ να υπαρχουν ρομαντικοι σαν το φιλο Δραμινο που δεν γνωριζουν για παρασκηνια και λοιπες βρωμιες... rolleyes.gif

Καλο αθλητικο σαββατο σε ολη την Α2 και καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες,προπαντως χωρις τραυματισμους...
CrossoverOnE
QUOTE(kbasketball @ Jan 28 2011, 20:13 ) *
Επιστρεφω τον χαρακτηρισμο περι ανεμων και υδατων γιατι προφανως μονο εσυ δεν αντιληφθηκες σε τι αναφερομαι γιατι προφανως και δε σε συμφερει...
Δεν με συμφερει τι;Να κανω κουβεντα ΧΩΡΙΣ το παραμικρο επιχειρημα;Οχι δεν ειναι οτι δεν με συμφερει.ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κανω κουβεντα χωρις επιχειρηματα.Το "ετσι συνηθιζεται","ετσι γινεται","ετσι ειναι" δεν ειναι επιχειρημα.Εσενα μαλλον δε συμφερει να απαντας συγκεκριμενα σε αυτα που λεω.

Κλεινοντας θελω να πω πως χαιρομαι αφανταστα που εξακολουθουν στο χωρο του μπασκετ να υπαρχουν ρομαντικοι σαν το φιλο Δραμινο που δεν γνωριζουν για παρασκηνια και λοιπες βρωμιες... rolleyes.gif
Εγω παλι λυπαμαι που υπαρχουν ατομα στο χωρο του μπασκετ που "πεθαινουν" για παρασκηνιακες συζητησεις και για μπασκετ ουτε κουβεντα.Εκτος και αν σε παρεξηγησα και ειναι τυχαιο οτι απο την αρχη της σεζον εμφανιστηκες τωρα που υπαρχει κουβεντα περι διαιτησιας και μαλιστα τα ξερες ολα με καθε ανατριχιαστικη λεπτομερια.Αν κι απο μπασκετ οι γνωσεις σου ειναι αναλογες θα προτεινα να κανεις πιο πολλες μπασκετικες συζητησεις γιατι σιγουρα εχεις να προσφερεις πολλα στις κουβεντες.

ΥΓ.Δεν ειμαι ρομαντικος.Η μαλλον αν ειμαι δεν ειμαι περισσοτερο η λιγοτερο απο εσενα.Απλως στο μπασκετ εμενα με συναρπαζουν-ενδιαφερουν διαφορετικα πραγματα απο εσενα.
stantz
Του Γιώργου Κογκαλίδη
28/01/2011 (20:56)

Έγραψε πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Ευδαίμων για μια ομάδα, από αυτές που διεκδικούν την άνοδο, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Πολλοί ψάχτηκαν, αν και πλέον στον τοπικό Τύπο της συγκεκριμένης ομάδας το θέμα γράφεται ανοιχτά…
Μακάρι να ήταν το μοναδικό οικονομικό πρόβλημα στην κατηγορία. Τα χειρότερα… έπονται.

Ομάδα που βρίσκεται στην ακριβώς αντίθετη πλευρά της πυραμίδας, η οποία παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό (δύσκολα), όχι μόνο δεν έχει φανεί συνεπής ως προς τις δεσμεύσεις της, αλλά σύντομα θα καταφθάσουν (αν δεν έφτασαν ήδη) τα πρώτα εξώδικα.

Παίκτες, που δεν έχουν πάρει τα δεδουλευμένα, ανέθεσαν σε δικηγόρους να καλέσουν τους διοικούντες να ανταποκριθούν, σε μια τελευταία προσπάθεια να λύσουν το θέμα συμβιβαστικά, χωρίς να υποχρεωθούν να πάνε στα δικαστήρια. Κανείς από τη διοίκηση δεν δείχνει να έχει τη διάθεση (ή την ικανότητα) να αλλάξει τα δεδομένα…
pasas4
Θα ηθελα να με ενημερωσει καποιος φιλος του Ρεθυμνου ή οποιοσδηποτε αλλος αν γνωριζει ποσα παιρνει ο Χαρισμιδης φετος.(το συμβολαιο του).
natouralistis
πληροφοριακά για το παιχνίδι Καοδ- Σερρες, που αφήνεις να εννοηθεί πώς αδικήθηκαν οι Ίκαροι, το ματς ήταν στους 15+ διαφορά καθ΄'ολη τη διάρκεια...
CrossoverOnE
QUOTE(natouralistis @ Jan 29 2011, 00:03 ) *
πληροφοριακά για το παιχνίδι Καοδ- Σερρες, που αφήνεις να εννοηθεί πώς αδικήθηκαν οι Ίκαροι, το ματς ήταν στους 15+ διαφορά καθ΄'ολη τη διάρκεια...

Aπλως η ομαδα χαλαρωσε στο τελος και εξανεμιστηκε το +20 και μπορει να μιλαει τωρα ο καθε πικραμενος...
billups13
QUOTE(stantz @ Jan 28 2011, 21:54 ) *
Του Γιώργου Κογκαλίδη
28/01/2011 (20:56)

Έγραψε πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Ευδαίμων για μια ομάδα, από αυτές που διεκδικούν την άνοδο, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Πολλοί ψάχτηκαν, αν και πλέον στον τοπικό Τύπο της συγκεκριμένης ομάδας το θέμα γράφεται ανοιχτά…
Μακάρι να ήταν το μοναδικό οικονομικό πρόβλημα στην κατηγορία. Τα χειρότερα… έπονται.

Ομάδα που βρίσκεται στην ακριβώς αντίθετη πλευρά της πυραμίδας, η οποία παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό (δύσκολα), όχι μόνο δεν έχει φανεί συνεπής ως προς τις δεσμεύσεις της, αλλά σύντομα θα καταφθάσουν (αν δεν έφτασαν ήδη) τα πρώτα εξώδικα.

Παίκτες, που δεν έχουν πάρει τα δεδουλευμένα, ανέθεσαν σε δικηγόρους να καλέσουν τους διοικούντες να ανταποκριθούν, σε μια τελευταία προσπάθεια να λύσουν το θέμα συμβιβαστικά, χωρίς να υποχρεωθούν να πάνε στα δικαστήρια. Κανείς από τη διοίκηση δεν δείχνει να έχει τη διάθεση (ή την ικανότητα) να αλλάξει τα δεδομένα…

για ποια ομαδα μιλαμε?
Leon_cp3
QUOTE(billups13 @ Jan 29 2011, 01:59 ) *
για ποια ομαδα μιλαμε?

To λογικότερο θα ήταν...για όλες. rolleyes.gif
natouralistis
Για να μην το πολυκουράζουμε το θέμα..Ο Καοδ σήμερα θα βρίσκεται στους 23 βαθμούς και Σέρρες-Αγορ-Λαύριο-Αρκαδικός-ίσως και Ελευσίνα στους 20. Έχοντας παίξει εκτός σε Λαύριο και Ρέθυμνο ήδη,με τρείς νίκες διαφορά είναι κατά πάσα πιθανότητα πρωταθλητής.Το ενδιαφέρον εστιάζεται στη δεύτερη προνομιούχο που όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει σφαγή. Λαύριο ή Ελευσίνα, γνώμη μου. Οι Σέρρες έχουν όλα σχεδόν τα ντέρμπι έξω δεύτερο γύρο, το Ρέθυμνο μετράει ήδη κακές ήττες χωρίς ακόμα να έχει παίξει τα δύσκολα εκτός...Ο Αρκαδικός δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό μέχρι τέλους.
CrossoverOnE
QUOTE(Leon_cp3 @ Jan 29 2011, 02:07 ) *
To λογικότερο θα ήταν...για όλες. rolleyes.gif

+1 για την ατακα

QUOTE(natouralistis @ Jan 29 2011, 02:07 ) *
Για να μην το πολυκουράζουμε το θέμα..Ο Καοδ σήμερα θα βρίσκεται στους 23 βαθμούς και Σέρρες-Αγορ-Λαύριο-Αρκαδικός-ίσως και Ελευσίνα στους 20. Έχοντας παίξει εκτός σε Λαύριο και Ρέθυμνο ήδη,με τρείς νίκες διαφορά είναι κατά πάσα πιθανότητα πρωταθλητής.Το ενδιαφέρον εστιάζεται στη δεύτερη προνομιούχο που όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει σφαγή. Λαύριο ή Ελευσίνα, γνώμη μου. Οι Σέρρες έχουν όλα σχεδόν τα ντέρμπι έξω δεύτερο γύρο, το Ρέθυμνο μετράει ήδη κακές ήττες χωρίς ακόμα να έχει παίξει τα δύσκολα εκτός...Ο Αρκαδικός δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό μέχρι τέλους.

Η αληθεια ειναι οτι το προγραμμα ειναι σχετικα ευνοικο σε συνδιασμο με τις νικες που εγιναν,γιατι ο 2ος γυρος γινεται πιο ξεκουραστος μιας και περασαμε αναιμακτα απο τις περισσοτερες απο τις δυσκολες εδρες:Λαυριο,Παγκρατι,Πιερικος,Ρεθυμνο.
Στα επομενα παιχνιδια και αν παρουμε τον Αρκαδικο (και εφοσον συνεχισουμε να παιζουμε το ιδιο καλα) μενει ενα δυσκολο παιχνιδι στην Ελευσινα (που αν το χασουμε δεν χαλασε ο κοσμος) και εκει τελειωνει ο 1ος γυρος.

Επιμενω οτι δεν κριθηκε τιποτε απλως ειναι τα παντα στο χερι μας πια.Στη 2η θεση συμφωνω οτι θα γινει χαλασμος.Βλεπω οτι θα παιχτει αναμεσα σε Ρεθυμνο-Πανελευσινιακο και τον αυριανο νικητη του Ικαροι-Λαυριο.
natouralistis
QUOTE (billups13 @ Jan 29 2011, 01:59 ) *
για ποια ομαδα μιλαμε?

Μάλλον Νήαρ..

QUOTE (CrossoverOnE @ Jan 29 2011, 02:16 ) *
+1 για την ατακα

Η αληθεια ειναι οτι το προγραμμα ειναι σχετικα ευνοικο σε συνδιασμο με τις νικες που εγιναν,γιατι ο 2ος γυρος γινεται πιο ξεκουραστος μιας και περασαμε αναιμακτα απο τις περισσοτερες απο τις δυσκολες εδρες:Λαυριο,Παγκρατι,Πιερικος,Ρεθυμνο.
Στα επομενα παιχνιδια και αν παρουμε τον Αρκαδικο (και εφοσον συνεχισουμε να παιζουμε το ιδιο καλα) μενει ενα δυσκολο παιχνιδι στην Ελευσινα (που αν το χασουμε δεν χαλασε ο κοσμος) και εκει τελειωνει ο 1ος γυρος.

Επιμενω οτι δεν κριθηκε τιποτε απλως ειναι τα παντα στο χερι μας πια.Στη 2η θεση συμφωνω οτι θα γινει χαλασμος.Βλεπω οτι θα παιχτει αναμεσα σε Ρεθυμνο-Πανελευσινιακο και τον αυριανο νικητη του Ικαροι-Λαυριο.

Πώς να τη χάσει την άνοδο? Δεν γίνεται να κάνει 8 ήττες στο δεύτερο γύρο ο Καοδ ,τι να συζητάμε τώρα...

Υ.Γ.
Από το Λαύριο όχι αναίμακτα...
CrossoverOnE
QUOTE(natouralistis @ Jan 29 2011, 02:22 ) *
Μάλλον Νήαρ..

Πώς να τη χάσει την άνοδο? Δεν γίνεται να κάνει 8 ήττες στο δεύτερο γύρο ο Καοδ ,τι να συζητάμε τώρα...

Υ.Γ.
Από το Λαύριο όχι αναίμακτα...

Eννοω οτι δεν μας στοιχισε οχι οτι δεν χασαμε
Leon_cp3
Μάλλον Νήαρ..

Καθόλου σίγουρος δεν είμαι, πάντως είχα ακούσει νομίζω μέσα στο Δεκέμβρη ότι είχαν πέσει πληρωμές στην ομάδα.
RED ARMY
Μάλλον Νήαρ..

Μαλλον εχεις μπερδευτει καλε μου φιλε.Η ΝΗΑΡ ειναι πληρωμενη 2 μηνες και παμε εντος ημερων και για τον τριτο που αλλες ομαδες και ειδικα σε υψηλοτερη θεση δεν εχουν παρει ουτε ενα μισθο.Η ομαδα που αναφερεται ειναι στην ιδια βαθμολογικη θεση με με εμας και κινδυνευει αμεσα με υποβιβασμο.Και συν τις αλλοις η ομαδα μου ειναι απο τις λιγες που δεν εχουν χρεη απο τα προηγουμενες χρονιες και ειμαστε απολυτα υγιης στον οικονομικο τομεα.
Καλη επιτυχια σημερα στην ομαδα μου στον δυσκολο αγωνα με αντιπαλο την ομαδα του Κοροιβου.
stantz
QUOTE(billups13 @ Jan 29 2011, 01:59 ) *
για ποια ομαδα μιλαμε?

Γριφος, οι πιο πολλες αντιμετωπιζουν προβληματα! Για τον Κοροιβο ειχε γραφτει πριν κανα μηνα οτι γινονταν αποχες απο τις προπονησεις αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη η ομαδα που αναφερουν και δεν θα ηθελα να ριξω λασπη αδικα.

Η Νηαρ δεν ειναι σιγουρα, μπορει να ειναι πιο αδυναμη φετος αλλα ακουγεται οτι πληρωνονται οι παικτες παραπανω απο τα μισα.
solomon
QUOTE(stantz @ Jan 29 2011, 09:25 ) *
Γριφος, οι πιο πολλες αντιμετωπιζουν προβληματα! Για τον Κοροιβο ειχε γραφτει πριν κανα μηνα οτι γινονταν αποχες απο τις προπονησεις αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτη η ομαδα που αναφερουν και δεν θα ηθελα να ριξω λασπη αδικα.

Η Νηαρ δεν ειναι σιγουρα, μπορει να ειναι πιο αδυναμη φετος αλλα ακουγεται οτι πληρωνονται οι παικτες παραπανω απο τα μισα.

Ο Κοροιβος εχει πληρωσει σε ολους 2 μισθους, και σε 1-2 χαμηλα αμοιβομενους 3 μισθους.
stantz
QUOTE(solomon @ Jan 29 2011, 10:34 ) *
Ο Κοροιβος εχει πληρωσει σε ολους 2 μισθους, και σε 1-2 χαμηλα αμοιβομενους 3 μισθους.

Αρα δεν προκειται ουτε για τον Κοροιβο.
Stockton
QUOTE(pass @ Jan 27 2011, 23:15 ) *
Ρεπορτάζ: Ημερομηνία: Κριτική:
Superbasket.gr 26-01-2011 09:06 5 Αστέρια - Άριστο4 Αστέρια - Χρήσιμο3 Αστέρια - Ενδιαφέρον2 Αστέρια - Καλό1 Αστέρι - Μέτριο
3.5 / 5 (5 Ψήφοι)

Πήγη www.superbasket.gr

Η συζήτηση για διαιτησία είναι συζήτηση που προϋποθέτει να δει κάποιος το παιχνίδι . Ειδικά στην εποχή μας με τα τεχνικά μέσα θα μπορούσαν να ετοιμάσουν να μας δείξουν κάτι , μιας και το παιχνίδι είχε τηλεοπτική κάλυψη με άπειρα replays στις φάσεις . Βέβαια στην Έλλαδα είναι γνωστό το έργο . Όλοι τα ξέρουμε όλα και όλοι είμαστε μέσα στην διαπλόκη κλπ . Απαραίτητη προϋπόθεση το κομπολοι στα χέρια και η ποτηράκλα με την καφεδάρα στο τραπέζι .

Είναι η φύση μας σαν Έλληνες και έχει πλάκα !
stantz
Κωμικοτραγικη ειναι η νοοτροπια θα ελεγα για την ακριβεια...
AGORi
Για να αλλάξω λίγο το κλίμα λέω να κάνω μια πρόβλεψη για σήμερα.

ΑΓΟ Ρεθύμνου – Ερμής Λαγκαδά 1 πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα
Απόλλων Πατρών – Πανερυθραϊκός 2 πιστεύω θα ναι ντέρμπι πόνταρω στο 2 λόγω καλύτερης ψυχολογιας του Πανερυθραϊκου
ΚΑΟ Δράμας – Αρκαδικός 1 ισως να δυσκολευτεί λίγο ο ΚΑΟΔ αλλα θα νικήσει
Πιερικός/Αρχέλαος – ΑΕΚ Άργους 1 καλή έδρα + νεος προποντής.
Αμύντας – Πανελευσινιακός 2 Καλύτερη ομάδα η Ελευσίνα
Παγκράτι – Ολυμπιάδα Πάτρας 2 Η ολυμπιάδα έχει ανεβεί το παγκράτι δε τα παει καλά στην εδρα του
Ίκαροι Σερρών – Λαύριο 2 Είναι ντέρμππι σίγουρα. Ποντάρω στο Λαυρίο που το θεωρω και πρώτο φαβορί για την άνοδο
Κόροιβος Αμαλιάδας – Νήαρ Ηστ 1 κι δυο ομάδες δεν είναι σε καλή κατάσταση η Νηαρ ενα παρααπανω ποντάρω στο Κόροιβο
menelaos
QUOTE(kbasketball @ Jan 28 2011, 20:13 ) *
smiley.gif
Καμια μα καμια διαθεση για διενεξη και δημιουργια εντυπωσεων...και επειδη οπως λεει και ο φιλος απο το Ρεθυμνο αποτελεσμα δε θα βγει απλα η γνωμη μου περιληπτικα ειναι πως:
1) Ο Καοδ εχει το μεγαλυτερο μπατζετ της κατηγοριας
2) Εχει μια απο τις καλυτερες ομαδες της κατηγοριας, ισως και την καλυτερη,σιγουρα οχι τοσο καλυτερη οσο πολλοι νομιζουν
3) Εχει την πιο δυνατη ομαδα οσον αφορα το παρασκηνιο,πραγμα για μενα λογικο εφοσον εχει γινει τοσο μεγαλη επενδυση...

Καλο αθλητικο σαββατο σε ολη την Α2 και καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες,προπαντως χωρις τραυματισμους...

Αμα βγαλεις ακρη ποτε πες μου και εμενα. Ποτε μα ποτε, απο τοτε που ηταν στις πιο κατω κατηγοριες, καποιοι τα εβγαζαν ολα λαδι και ολα ηταν μια χαρα. Τωρα αν καποιοι αλλοι φωναζουν , διαμαρτυρωνται κτλ δεν παιζει ρολο. Ολοι εχουμε λαθος. Αλλα πως το ειχε πει τοτε ο Μητροπουλος............. Ο Οσφπ και το Αιγαλεω να νικουν και οι αλλοι να πανε να γ.......... Ε μετατρεψετο λιγο βαλε αλλες ομαδες στη θεση των 2 προαναφερθεντων και θα βγαλεις ακρη.
CrossoverOnE
Η νικη τελικα ηρθε παρα πολυ ευκολα!Σε συνδιασμο με τα υπολοιπα αποτελεσματα πηραμε διαφορα 3 βαθμων και προχωραμε!
Ουτε και τις Σερρες περιμενα να νικησουν τοσο ευκολα.Για τη Νηαρ εχουν ζορισει απιστευτα τα πραγματα μετα και τη σημερινη ηττα.Στη 2η θεση ξεκιναει απο σημερα ΠΟΛΕΜΟΣ.Το επομενο Σαββατο η πρωτη μαχη Αρκαδικος-Ρεθυμνο!

ΥΓ προς τον απο πανω.Τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου γιατι το τελευταιο μου foul σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να το χαραμισω για σενα.Αν εχεις κατι να πεις για τον αγωνα πες το αφου τα ντοκουμεντα ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Αλλα αδικα περιμενεις να παρω στα σοβαρα ισχυρισμους ενος ανθρωπου που πιο πολυ μιλαει για διαιτησια παρα για μπασκετ (οπως και ο προηγουμενος) και μη ξεχνας οτι με το που εσκασες μυτη στην Α2 και πηγες να αρχισεις το γνωστο τροπαρι κι αλλοι σου καναν παραπονα.Αυτα απο μενα.ΤΕΛΟΣ.
Reporter1983
Πολλα χρονια εχει να γινει τετοια μαχη στην Α2 για την ανοδο!Εχω την αισθηση μαλιστα οτι ειναι πολυ δυσκολο να γινουν προγνωστικα.
Οπως ειδα σημερα το παιχνιδι πολυ δυσκολα τα πραγματα για το Παγκρατι,ελπιζω στο τελος να τα καταφερει
pantaloni
QUOTE (RED ARMY @ Jan 29 2011, 09:24 ) *
Μαλλον εχεις μπερδευτει καλε μου φιλε.Η ΝΗΑΡ ειναι πληρωμενη 2 μηνες και παμε εντος ημερων και για τον τριτο που αλλες ομαδες και ειδικα σε υψηλοτερη θεση δεν εχουν παρει ουτε ενα μισθο.Η ομαδα που αναφερεται ειναι στην ιδια βαθμολογικη θεση με με εμας και κινδυνευει αμεσα με υποβιβασμο.Και συν τις αλλοις η ομαδα μου ειναι απο τις λιγες που δεν εχουν χρεη απο τα προηγουμενες χρονιες και ειμαστε απολυτα υγιης στον οικονομικο τομεα.
Καλη επιτυχια σημερα στην ομαδα μου στον δυσκολο αγωνα με αντιπαλο την ομαδα του Κοροιβου.

Κοιταζοντας το προγραμμα...επιμενω οτι η Νηαρ δεν εχει κανει κακη ηττα εαν και εφ'οσον θα παλεψει για την σωτηρια, εχοντας στον δευτερο γυρο ευκολοτερα ματς στην εδρα της
pass
QUOTE(pantaloni @ Jan 29 2011, 21:11 ) *
Κοιταζοντας το προγραμμα...επιμενω οτι η Νηαρ δεν εχει κανει κακη ηττα εαν και εφ'οσον θα παλεψει για την σωτηρια, εχοντας στον δευτερο γυρο ευκολοτερα ματς στην εδρα της
Σήμερα η ομάδα των Σερρών μετά απο πολύ καλή εμφάνιση πήρε μια πολύ εύκολη νίκη.Με άμυνα για σεμινάριο τα πρώτα 30 λεπτά και επίθεση χωρίς γιούρια.Ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση.Το Λαύριο όπως το περίμενα ψηλά παιδιά με επιθετικές αρετές αλλά χωρίς δημιουργικά γκάρ.Δυστυχώς πολύ κακή διαιτησία κρατούσε την ομάδα του Λαυρίου στο πρώτο ημίχρονο με τις ελεύθερες βολές.Απλώς η ποιότητα των δικών μας περιφερειακών είναι τέτοια που αν βρεθούν στη μέρα τους δεν εχουν να φοβηθούν καμία ομάδα.Στα θετικά η πολύ καλή επανεμφάνιση του Τοπούζη.Όσο για το προπονητή του Λαυρίου παρά την εύκολη ήττα εξακολουθώ να πιστεύω οτι είναι πολύ καλός.Για τη συνέχεια αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.