Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Washington Wizards
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
duncan21
Washington Wizards




Μάγοι,ήγγικεν η ώρα!



Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 44-38

Leaders (2013-2014):
Πόντοι: J.Wall 19.3
Ριμπάουντ: M.Gortat 9.5
Ασσίστ: J.Wall 8.8





Πάγκος:
PG's: Andre Miller, Garrett Temple
SG's: Glen Rice Jr., Martell Webster
SF's: Otto Porter, Rasual Butler
PF's: Drew Gooden, DeJuan Blair
C's: Kris Humphries, Kevin Seraphin


Offseason moves
Ήρθαν ή ανανέωσαν: Pierce(Brooklyn,FA), Humphries(Boston,via trade), Butler(FA), Blair(Dallas,via trade), Wall(resign), Gortat(resign), Seraphin(resign), Gooden(resign)

Draft Picks: Jordan Clarkson(#45,second round, traded to the Lakers for cash)

Έφυγαν: Trevor Ariza (Houston,via trade), Trevor Booker (Utah,FA), Al Harrington (Fujian Sturgeons,FA) and Chris Singleton (FA,Indiana).


Προπονητής:

Randy Wittman

Απ' τους πιο βελτιωμένους προπονητές της λίγκας τα τελευταία 2-3 χρόνια.Έχει δημιουργήσει ένα πολύ ισορροπημένο σύνολο επιθετικά και αμυντικά,fun to watch επιτρέψτε μου να πω και του πιστώνεται 100% η χημεία της ομάδας.Πιο έμπειρος φέτος,καλείται να διαχειριστεί ένα ακόμα πιο γεμάτο ρόστερ και να βοηθήσει τους Wizards να προχωρήσουν όσο πιο μακριά γίνεται στα playoffs.


Σχόλιο:

Μετά από πολλά χρόνια φαγούρας,οι Wizards ήταν απ' τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής σεζόν.Το ταλέντο ποτέ δεν έλειπε αλλά υπήρχε και bad blood στην ομάδα ταυτόχρονα,που πιθανότατα τους έφραζε τον δρόμο προς την επιτυχία.Oι Wall-Beal έκαναν step up στο παιχνίδι τους,ο Ariza έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους μένοντας υγιής ενώ οι Nene-Gortat έδεσαν αμέσως έχοντας ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας εκ των πιο ισορροπημένων 5άδων στο NBA.Ιnside-οutside παιχνίδι σε πολύ καλό βαθμό,τα άκρα των Wall-Ariza-Gortat βοήθησαν τρομακτικά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας ενώ οι Miller,Webster,Booker,Gooden έδωσαν σημαντικές βοήθειες απ' τον πάγκο.

Φέτος τα πράγματα είναι πάνω κάτω τα ίδια.Στην offseason κινήθηκαν σωστά ανανεώνοντας αρχικά τον Gortat.Ο Pierce ήρθε στη θέση του Ariza,χάνοντας στην άμυνα,κερδίζοντας σε leadership,oι Blair-Humphries δίνουν τ βάθος που έλειπε στην frontline ενώ οι sophomores Porter,Rice Jr. έδειξαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έτοιμοι να προσφέρουν αυτά που μπορούν.To κλειδί για την επιτυχία της ομάδας είναι η συνεχής βελτίωση του διδύμου Wall-Beal.Τρομακτικό potential και οι 2,κατά τη γνώμη μου μπορούν να μείνουν στην ιστορία ως ένα απ' τα καλύτερα backcourt δίδυμα ever.


Πρόβλεψη: 49-33
Conference rank: 3rd
Division rank: 1st

SG3ptshooter

Τι MVP; Εγώ δε βλέπω κανέναν MVP.
duncan21
QUOTE (SG3ptshooter @ Oct 31 2014, 12:18 ) *

Τι MVP; Εγώ δε βλέπω κανέναν MVP.


Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ βλέπω κανέναν MVP.

SG3ptshooter
smiley.gif
https://vine.co/v/Ov3TJi2Bpe2

Αγγίξαμε το triple double, πήρε μόνο 7 σουτ το παιδί να μη χαλάσει το ρυθμό του πάγκου, που θα επιμείνω -το συζητούσαμε- ότι είναι καλύτερος από πέρυσι και έχω πλέον και το κείμενο να το αποδείξω. Αν και προφανώς δε θα συνεχίσει έτσι ο Ραζούλης ο Butler, πέρυσι ήταν 29οι στους 30 και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 11. Και middle of the pack να είναι πέφτοντας 3-5 θέσεις ακόμα, είναι σαφής βελτίωση ενός ξεκάθαρου προβλήματος πέρυσι.

Kατά τ' άλλα, Wall:

SG3ptshooter


Χωρίς σχόλια μεγαλείου.
LikeMike17
Καλή πεντάδα,ερωτηματικό ο πάγκος.Ο Γκορτάτ έχει το καθημερινό του μισάωρο στην Πολωνική τιβί.Σαν να λέμε Αντετοκούμπο και Παπανικολάου επι 10.Τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση οι Πολωνοί(όπως εγώ την νυχτερινή ζωή της Κρακοβίας)
Α επίσης αλλάχτε τις φανέλες.Πολύ ωραίο λογκο αλλά το καταστρέφουν οι ρίγες αλα ΑΒΑ
SG3ptshooter
Μπήκα να τη ρίξω στο All-Star για το καλό και βλέπω στη λίστα πως ο Ραζούλης ο Butler έχει ίδιο Player Impact Rating με το Millsap και μεγαλύτερο των Noah - Parsons - Drummond - Faried. bball.gif
manosnismo
Το ξυλο που παιξανε στι τριτη περιοδο ο gortat με τον pero ηταν επικο peace.gif
Das Kapital
Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος των Wizards, ήττα και από τους Sixers, τους έχουν πιάσει οι Bucks, φαίνεται να τους "πονάει" πολύ η απουσία του Beal.
SG3ptshooter
Eίναι ευχάριστο το τελευταίο διάστημα να βλέπω τους Wizards -και το Wall ειδικότερα- να παίζουν όπως είχαν ξεκινήσει τη χρονιά και όπως ήλπιζα να είχαν πορευτεί για περισσότερο μέρος της σεζόν. Είναι περισσότερο υγιείς και πιο φορμαρισμένοι την κατάλληλη στιγμή, αν συναντήσουν όπως περιμένω και τους βόρειους θα περάσουν ξανά δεύτερο γύρο τουλάχιστον.

Ένα διπλό στη Utah αυτήν την περίοδο δεν είναι απλή υπόθεση.
aegeansheed
Με αφορμή τη δημοσίευση του βιβλίου του "Tuff Juice" (βιογραφικού περιεχομένου), ο Caron Butler αναφέρθηκε με αρκετές λεπτομέρειες στο γνωστό περιστατικό με το παρολίγον πιστολίδι (!!!) μεταξύ Arenas και Crittenton, που είχε συμβεί στα αποδυτήρια των Wizards κάπου στο 2009.



Μερικά από τα αποσπάσματα (περισσότερα στο link)

QUOTE
Everyone could hear Gilbert and Javaris going at it as we rode along.

“I’ll see your (expletive) at practice and you know what I do,” Gilbert said.

“What the (expletive) you mean, you know what I do?” replied Javaris.

“I play with guns.”

“Well I play with guns, too.”

We had the next day off, but on the following day, December 21, practice started at ten o’clock at the Verizon Center so we all wandered in a little earlier.

When I entered the locker room, I thought I had somehow been transported back to my days on the streets of Racine. Gilbert was standing in front of his two locker stalls, the ones previously used by Michael Jordan, with four guns on display. Javaris was standing in front of his own stall, his back to Gilbert.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.