Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - Πανελλήνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Πρεμιέρα β' γύρου.
Το Σάββατο στις 5 (live ET1) ΑΕΚ - Πανελλήνιος
Pierce
QUOTE
Παρά την κακή περίοδο που διανύει η ομάδα του σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Πρόδρομος Νικολαϊδης έδειξε αισιόδοξος πως η «Ένωση» θα βρει το δρόμο της στη συνέχεια, κάτι που έγινε και στο παιχνίδι με την Λιέτουβος Ρίτας. Στο μεταξύ χαρακτήρισε μονόδρομο την αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο.

«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στη Λιθουανία. Η ομάδα έδειξε με την εμφάνιση της ότι σιγά-σιγά βρίσκει τον δρόμο της. Πλέον, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ και την καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λιέτουβος δείχνουμε ότι ήμαστε έτοιμοι για το βήμα παραπάνω».

Αναφερόμενος στο νέο απόκτημα της ΑΕΚ, Ματ Πένλαντ τόνισε… «Είμαστε τυχεροί που σε μια δύσκολη στιγμή ήρθε στην ομάδα ένας παίκτης και περιμένουμε ακόμη έναν. Παράλληλα θα μπορούσα να μας χαρακτηρίσω και άτυχους καθώς έχουμε αρκετούς τραυματισμούς (Νικολαϊδης, Γκαγκαλούδης) αλλά αυτό μας κάνει να νιώθουμε ακόμη πιο υπεύθυνοι και να προσπαθήσουμε περισσότερο», ενώ για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο είπε: «Η νίκη κόντρα στον Πανελλήνιο είναι μονόδρομος. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε αυτό το ματς και δούμε τη συνέχεια με καλύτερο μάτι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο… οπαδοί τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του, χρειάζονται την βοήθεια τους... «Όσο για τον κόσμο, θέλω να πω ότι η ατμόσφαιρα με την ΑΕΛ ήταν η καλύτερη που έχουν δημιουργήσει φέτος. Μου έκανε εντύπωση που κατέβηκαν από το πάνω μέρος του γηπέδου και ήρθαν πίσω από τον πάγκο. Με αυτή την κίνηση μας βοήθησαν πάρα πολύ. Από εδώ και στο εξής τους θέλουμε συνεχώς δίπλα μας».www.sportime.gr
Pierce
QUOTE
Η Ευρώπη τελείωσε για την ΑΕΚ και η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το Σάββατο η Ενωση υποδέχεται τον Πανελλήνιο και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με δηλώσεις του την Παρασκευή, τόνισε ότι είναι ένα από τα παιχνίδια που οι κιτρινόμαυροι θα πρέπει να κερδίσουν. Ο "τίγρης" αναφέρθηκε στον αντίπαλο, στα αγωνιστικά προβλήματα και στον νεοαποκτηθέντα Αντριαν Πένλαντ, που θα κάνει ντεμπούτο. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ο Αλεξανδρής τόνισε αρχικά: "Είναι ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να μιλάμε για ανάκαμψη. Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετική παρά τις ατυχίες και νομίζω πως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Δουλεύουμε θαυμάσια όλον αυτόν τον καιρό και πιστεύω πως όλη αυτή η δουλειά θα βγει και στο γήπεδο, τώρα που ολοκληρώσαμε τις υποχρεώσεις μας στο ULEB Cup και θα ενισχυθούμε και με έναν ακόμη παίκτη".

Για τον Πανελλήνιο, ως ομάδα, είπε:

"Ο Πανελλήνιος διαθέτει μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εξαιρετικό υλικό, παρά το γεγονός ότι τελευταία έχει κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Θα πρέπει να εμφανιστούμε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Νομίζω πως η άμυνα είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία που θα κρίνουν το παιχνίδι. Επιβάλλεται να προσέξουμε τα μαρκαρίσματα και να είμαστε σοβαροί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, από το 1’ μέχρι το 40’".

Για μια ακόμη φορά η ΑΕΚ θα παραταχθεί με απουσίες, καθώς οι Γκαγκαλούδης και Σ. Νικολαΐδης είναι τραυματίες, με τον προπονητή της να δηλώνει σχετικά:

"Φέτος έχουμε «χτυπηθεί» πολύ από τους τραυματισμούς. Δεν υπάρχει ματς που να έχουμε παίξει πλήρεις. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να μάθουμε να ζούμε με αυτές και να τις αντιμετωπίζουμε".

Ακολούθως, εστίασε στον Πένλαντ:

"Στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο θα λείψουν οι δύο πλέι μέικερ μας αλλά θα έχουμε τον Πένλαντ. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που νομίζω ότι θα μας βοηθήσει αρκετά. Είναι αρκετά ταλαιπωρημένος τις τελευταίες ημέρες με τα ταξίδια, τις προπονήσεις και τα διαδικαστικά της μεταγραφής, αλλά έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει πράγμα απολύτως σημαντικό".

Τέλος, προχώρησε σε κάλεσμα στον κόσμο ώστε να ανεβεί ως το ΟΑΚΑ και να βοηθήσει προς την επίτευξη του στόχου, που είναι η κατάκτηση της νίκης:

"Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει για να μας βοηθήσει, όπως έγινε και στο ματς με την ΑΕΛ. Τον θέλουμε κοντά μας, στα χαμηλά διαζώματα και όχι στα ψηλά. Θέλουμε να τον νιώθουμε δίπλα μας". www.sportime.gr
Pierce
πονος , θλιψη ,οργη τπτ λιγοτερο πολλα περισσοτερα που δεν μπορω να τα εκφρασω...κριμα τιποτα αλλο κριμα... μπραβο στον σκοτ ο οποιος ειναι απλα συγκινητικος


ειδα τα τελευταια 5 λεπτα του παιχχνιδιου αλλα πιστευω οτι ολο το παιχνιδι καπως ετσι πηγαινε. ακολουθει ξεσπασμα αλα μαλεζανι (μετα απο προτροπη απο τον αιρ κεφ)

ρε πελεκανο, 3 χρονια ειχες προβλημα με το πελμα σου . σημερα θυμηθηκες οτι παιζεις μπασκετ??
ρε βετουλα, 3 φορες εκανες μπασιμο τις 2 πηρες και φαουλ. τα τριποντα απο τα 8 μετρα τι τα θες παλικαρι μου? το ρητο παλια μου τεχνη κοσκινο δεν ισχυει στην συγκεκριμενη περιπτωση. 8 λαθη? μα ειναι δυνατον? τι playmaker εισαι ρε γαμωτο? αυτος ο κυριουλης που ειναι στον παγκο δεν εχει @@@δια? χωστον στο παγκο να τελειωνουμε. αρκαδιε ζητω ταπεινα συγνωμη. ειχες δικιο για τις ικανοτητες του αλεξανδρη.να εβαζε και ο παντελος ο παπαιωκειμ κανα τριποντο να φευγαμε απο το παραθυρο. 5 λεπτα με σχολιασμο χατζητετοιου ειναι αρκετα για το ψυχιατρο.ειδικα αν εχει για παρεα τον πολιτη που νομιζει οτι η χρονολογια σταματησε στο 87 χρειαζεται λιγοτερος χρονος. την αλλη αγωνιστικη ΠΡΕΠΕΙ να κερδισουν στην πατρα. πραγματικα δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα. τα βαρια λογια πρεπει να συνοδευονται απο βαριες πραξεις. μεχρι στιγμης μονο λογια κυριοι. ελεος φτανει. δεν αντεχεται να βλεπεις την αεκ να παιζει ετσι και να χανει απο την ομαδα που εχει για προπονητη τον καλαφατακη ελεος και ημαρτον μαζι
thrylos7
QUOTE
ρε πελεκανο, 3 χρονια ειχες προβλημα με το πελμα σου . σημερα θυμηθηκες οτι παιζεις μπασκετ??


Με τέτοια άμυνα θα μπορούσα κι εγώ να βάλω 20 πόντους για την πλάκα μου... Τί άθλιο πράγμα ήταν αυτό, ειδικά από τη στιγμή που μπήκε ο Αργυρόπουλος.

Σε πολύ κακή κατάσταση η ΑΕΚ. Έλειπε και ο Γκαγκαλούδης βέβαια όσον αφορά τη σημερινή κακή κατάσταση, αλλά και πάλι. Ας ελπίσουμε όταν παίξει για πρώτη φορά πλήρης ν' αρχίσει να συνέρχεται.
ashton
ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ 85-92

ΤΑ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΣΚΟΤ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΚΑΠ ΤΟΥ ...


ΤΙΣ @@ ΤΟΥ ΒΕΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΟΧΙ...

ΚΑΛΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΠΟΥΤΟ, θετικός γενικά ο Κόμματος.


Ατάκα δεκαετίας από τον Πολίτη που βλέπει να συναντιόμαστε στα πλέιοφ ΑΕΚ-ΠΓΣ... Κάποιος να του πει πως οι ομάδες κάτω από την 8η δεν παίζουν πια πλειοφ...

ΣΗμείωση.
Αν ο Απόλλωνας κερδίσει αύριο με νίκη εναντίον μας το άλλο Σάββατο μας πιάνει στη βαθμολογία.
Από την άλλη, αν χάσει ο Απόλλωνας θα μας έχουν σε απόσταση βολής και οι δυο Πατρινές ομάδες...

QUOTE
Καλαφατάκης: "Σπουδαία νίκη"

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε: "Το παιχνίδι ήταν καθοριστικό και για τις δύο ομάδες κι η νίκη που πετύχαμε είναι πολύ σπουδαία. Έχουμε ξεκινήσει μια καινουργια προσπάθεια, με πολύ δουλειά και σύνεση. Σημαντικό μέρος της εικόνας που παρουσιάσαμε έπαιξε ο πρόεδρος, τον οποίο έχουμε κοντά μας και μας στηρίζει, επιτρέποντας μας να δουλεύουμε με άνεση και να σκεφτόμαστε μόνο το μπάσκετ.

Δουλέψαμε καλά τις τελευταίες ημέρες, παρά τα προβλήματα κι αυτό βγήκε στο γήπεδο. Βγάλαμε ενέργεια και παρότι και πάλι δεχτήκαμε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, είχαμε το καθαρό μυαλό να φτάσουμε στη νίκη".

Αναφερόμενος στα μεταγραφικά τόνισε: "Το θέμα Γεωργαλή μας έχει πάει πολύ πίσω, δεν έχουμε λύσεις. Σκεφτόμαστε για προσθήκη, αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την υπόθεση Γεωργαλή".

Αλεξανδρής: "Μας κατέστρεψε η Ευρώπη"

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε: "Ξέραμε από την αρχή ότι η χρονιά θα ήταν δύσκολη για μας, αλλά την κάναμε ακόμη δυσκολότερη. Ποντάραμε πολλά σε αυτό το παιχνίδι, θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ειχαμε απώλειες λόγω τραυματισμών και κούραση από το τελευταίο ευρωπαϊκό ταξίδι.

Έχουμε μείνει πολύ πίσω σε σχέση με αυτά που μπορούμε να κάνουμε στην αρχή της χρονιάς. Η προτεραιότητα μας τώρα είναι να προσαρμόσουμε τον Πένλαντ, αλλά και το νέο ψηλό που θα έρθει.

Ένας γύρος πέρασε και δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις με τους τραυματισμούς. Είμαστε η μοναδική ομάδα που συνεχώς έχουμε προβλήματα. Δεν έχουμε παραταχθεί πλήρεις ούτε μια φορά από την αρχή.

Ευχαριστούμε πολυ τον κόσμο για τη βοήθεια του. Κι η κριτική είναι δεκτή. Αλλά προς Θεού να μην ακούγονται τέτοια πράγματα για κάποια παιδιά (σ.σ αναφερόμενος στα υβριστικά σχόλια εναντίον των Βετούλα και Γκαγκαλούδη). Ήρθαμε για να βοηθήσουμε την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι έχει ανατραπεί ολόκληρος ο προγραμματισμός μας.

Πιάστηκε ντοπέ ο ΜακΦέρσον και τώρα έχουμε τραυματίες τους δύο πλέι-μέικερ. Αναγκαστήκαμε να βάζουμε τον Βετούλα να παίζει 40 λεπτά. Έσκασε στη Λιθουανία. Δεν είχαμε ενέργεια. Η Ευρώπη μας κατέστρεψε, τώρα βάζουμε το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε σκληρά".

Όσο για τον κοινοτικό ψηλό; "Δεν υπάρχει νεότερο με τον Γκάρμα. Τον περιμένουμε, αν και κοιτάζουμε κι άλλες λύσεις".

sport24.gr

QUOTE("Βαγγέλης Αλεξανδρής")
Ειχαμε απώλειες λόγω τραυματισμών και κούραση από το τελευταίο ευρωπαϊκό ταξίδι.
.

Πόσο έπαιξε ο Μιχάλογλου ή ο Παπανικολάου την Τρίτη για να ξεκουραστούν οι βασικοι ? ή ακόμα και ο Μάγλος (προσωπική του επιλογή) ;

QUOTE("Βαγγέλης Αλεξανδρής")
Ένας γύρος πέρασε και δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις με τους τραυματισμούς. Είμαστε η μοναδική ομάδα που συνεχώς έχουμε προβλήματα. Δεν έχουμε παραταχθεί πλήρεις ούτε μια φορά από την αρχή.


Ενω αγωνιστικά η ομάδα έχει βελτιωθεί μετά από 26 παιχνίδια ε ?

QUOTE("Βαγγέλης Αλεξανδρής")
Πιάστηκε ντοπέ ο ΜακΦέρσον και τώρα έχουμε τραυματίες τους δύο πλέι-μέικερ. Αναγκαστήκαμε να βάζουμε τον Βετούλα να παίζει 40 λεπτά. Έσκασε στη Λιθουανία. Δεν είχαμε ενέργεια. Η Ευρώπη μας κατέστρεψε, τώρα βάζουμε το κεφάλι κάτω και δουλεύουμε σκληρά".


Ο ΜακΦερσον πιάστηκε ντοπέ στις 6 Οκτώβρη... Πριν 3,5 μήνες. 20 μέρες μετά ο ίδιος επέλεξε να μην πάρει τον Κόρεϊ Γουιλιαμς αλλά τον Γκαγκαλούδη.
Ο Βετούλας έπαιξε 37' την Τρίτη. Του φταίει κανείς που η ομάδα πάει με 10 παίκτες και δεν πήρε μαζί πχ τον Κακαβά (όταν έτσι κι αλλοιώς δεν υπήρχε ο Σωτήρης) ;

Φταίει η Ευρώπη που παίζαμε με τη Νανσύ πχ με 7 παίκτες ? Φταίει η Ευρώπη που βγάλαμε όλο τη διοργάνωση ουσιαστικά με τους ίδιους 8 ;
Air Kef
QUOTE(Βαγγέλης Αλεξανδρής)
Ένας γύρος πέρασε και δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις με τους τραυματισμούς. Είμαστε η μοναδική ομάδα που συνεχώς έχουμε προβλήματα. Δεν έχουμε παραταχθεί πλήρεις ούτε μια φορά από την αρχή.
QUOTE(Ashton)
Ενω αγωνιστικά η ομάδα έχει βελτιωθεί μετά από 26 παιχνίδια ε ?





Μαλλον ο Αλεξανδρής νομιζει οτι μονο η ΑΕΚ εχει τραυματισμους..Οτι ο Άρης ωρες ωρες θυμηζει νοσοκομειο δν του λεει κατι..Η Ολυμπια,αν δν θυμαται,επισης εχασε τον ενα της ξενο πριν αρχισει η σεζον οταν βρεθηκε ο Μπακμαν θετικος και εφυγε,ενω μεχρι την 6η-7η αγωνιστικη επαιζε με 1 πλέι μεικερ αφου Κουρτοβικ ή Κρστιτς ήταν εν αλλαξ τραυματιες. Aν βαλουμε και τον Ολυμπιακο που και αυτος δηλωνει 11αδες...
ashton
H ομάδα έχει τεράστιο πρόβλημα παραμονής πλέον.

Μια ματιά στο πρόγραμμα αρκεί...

Μόνη ελπιδα να παίξουμε με κανέναν αδιάφορο στις τελευταίες 3-4 αγωνιστικές και να σώσουμε την παρτίδα...
Air Kef
Το πρόγραμμα ειναι όντως δύσκολο,αλλα θεωρώ αδύνατον το να πεσει η ΑΕΚ.
Οσο κακο μπασκετ και να παιζει,αποκλείεται να πεσει.Ο Άρης με πολυ χειρότερες ομάδες που ειχε απο αυτην της ΑΕΚ,με οικονομικα προβληματα και με ισχυρότερους αντιπάλους,κατάφερνε έστω και τις τελευταίες αγωνιστικες να σωθει..
Pierce
αβυσος η ψυχη τους.ας ελπισουμε να μην πεσουν γιατι δεν θα βρισκουν λαγουμι για να κρυφτουν...
ουτε εγω πιστευω οτι θα πεσουμε.το θεμα ειναι αν θα μπουμε playoff.(χλωμο)
Warrior
Δεν νομιζω οτι θα κινδυνεψει η ΑΕΚ.Εχει πολυ καλο υλικο για να τα "καταφερει"! wink.gif

Με μια νικη στην Πατρα(ενταξει δεν θα ειναι ευκολο,αλλα ειναι και πιθανο ταυτοχρονα),για παραδειγμα,
θα απομακρυνθει πολυ ως σκεψη.

Νομιζω οτι η ΑΕΚ,σε περιπτωση που χρειαστει να παρει επειγοντως ματς,ειναι σε θεση να κανει και μεγαλες
νικες.Να αναθεωρησει ομως τον τροπο παιχνιδιου της...χρειαζεται σιγουρα.Ο Πολιτης εκανε σε καποια φαση,
ενα απο τα πιο ευστοχα σχολια του(που δεν ειναι και πολλα στον αριθμο) στην καριερα του.... w00t.gif 41.gif biggrin.gif

Δεν μπορεις να εχεις τον Σκοτ(που ηταν ο κορυφαιος και χρησιμοτερος παικτης της ΑΕΚ) και να τον τρεχεις
πανω κατω σε αυτους τους ρυθμους.Οπως το ειπε ο ashton...το παιχνιδι κριθηκε στα 4 φαουλ του Σκοτ!Οποτε
εβγαινε,επεφτε η αποδοση ολης της ομαδας.

Το παιχνιδι της ΑΕΚ,θυμιζει εντονα παιχνιδι αλανας!!Και δεν ειναι δυνατον με παικτες αυτης της ηλικιας να
ανταποκριθεις με επιτυχια σε αυτο.Δεν μπορω να καταλαβω τι κανει ο Αλεξανδρης...

Απο την ομαδα λειπουν παικτες ρολιστες.Η δε αμυνα της ειναι πραγματικα τραγικη.
Στην επιθεση,ολοι θελουν μια μπαλα μονοι τους.Δεν γυρνα σωστα η μπαλα,δεν βγαινουν συστηματα
και δεν υπαρχει υπομονη.
ashton
QUOTE(Air Kef @ Jan 21 2007, 03:11 AM) *
Το πρόγραμμα ειναι όντως δύσκολο,αλλα θεωρώ αδύνατον το να πεσει η ΑΕΚ.
Οσο κακο μπασκετ και να παιζει,αποκλείεται να πεσει.Ο Άρης με πολυ χειρότερες ομάδες που ειχε απο αυτην της ΑΕΚ,με οικονομικα προβληματα και με ισχυρότερους αντιπάλους,κατάφερνε έστω και τις τελευταίες αγωνιστικες να σωθει..


ο Άρης είχε τουλάχιστον κόσμο σε εκείνες τις χρονικές στιγμές...

@ Warrior... Ναι με νίκη στην Πάτρα μπορεί το θέμα υποβιβασμού να απομακρυνθεί πολύ, αλλά αν χάσουμε (που είναι και το πολύ πιθανότερο) τα φίδια θα μας ζώσουν, αφού ο Απόλλωνας θα μας πιάνει και θα μας έχει και 2-0.
Air Kef
Nομιζω πως και η ΑΕΚ αν φτάσει σε σημειο να κοντεύει να πέσει θα έχει τον κοσμο της στο πλευρό της..
suspect
Ειδα το δευτερο ημιχρονο.

μεγαλο μπασκετ η ενωση.

πηραμε απο το παιχνιδι οτι μας αξιζε:

το γκριλο.
Warrior
QUOTE(ashton @ Jan 21 2007, 03:15 AM) *
@ Warrior... Ναι με νίκη στην Πάτρα μπορεί το θέμα υποβιβασμού να απομακρυνθεί πολύ, αλλά αν χάσουμε (που είναι και το πολύ πιθανότερο) τα φίδια θα μας ζώσουν, αφού ο Απόλλωνας θα μας πιάνει και θα μας έχει και 2-0.


Και παλι νομιζω οτι ΑΕΛ και Μακεδονικος ειναι "μακραν" οι χειροτερες ομαδες της κατηγοριας.Και ειναι δυο
νικες πισω.Τον Μακεδονικο τον υποδεχεστε κιολας,ενω στην Λαρισα πατε τελευταια αγωνιστικη...
Βεβαια,μπασκετ ειναι και ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει.

Oντως το προγραμμα ειναι πολυ κακο στην συνεχεια....

(Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος βεβαια.Με νικη χθες η ΑΕΚ θα ειχε κανει σημαντικο βημα εισοδου
στα πλευ-οφ...)
ashton
Kαι μερικές φωτο απο χθες :






κόσμος



Πρόδρομος



Βετουλας μετά το μοναδικό εύστοχο τρίποντο (1/7...)



Πενλαντ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.