Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφές 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
thrylos7
23,5 (9/9/85 η ημερομηνία γέννησης).

Πράγματι, έχει ανέβει πολύ φέτος, μετά το "διάλειμμα" της προηγούμενης σεζόν.
a bullet for your head
Στην Μπενετον επιστρεφει ο Ιταλος ποιντ-γκαρντ Μασιμο Μπουλερι,υστερα απο 3 χρονια.Ο Μπουλερι ειχε αγωνιστει για 8 σεζον παλιοτερα στο Τρεβιζο.
Επισης η Μπενετον δανεισε στον Ερυθρο Αστερα τον ποιντ-γκαρντ Στεφεν Μαρκοβιτς.
Τελος η Καζερτα ανακοινωσε την αποδεσμευση του συμβολαιου του Αμερικανου Χορας Τζενκινς(δεν επαιξε στην ΑΕΚ ενα φεγγαρι?),ο οποιος ειχε ενταχθει στην ομαδα τον Δεκεμβριο.
a bullet for your head
Συμφωνα με πληροφοριες,ο γνωστος μας Αλεξ Σκειλς θα συνεχισει την καριερα του στην Φορτιτουντο Μπολονια κ θα ντεμπουταρει στο ματς του Ιταλικου πρωταθληματος κοντρα στην Μπιελα.
kotzito
Η Αλμπα Βερολινου απεκτησε τον Μπλαγκοτα Σεκουλιτς του Αρη για 1,5 χρονο.Επισης η Βαλενθια ειναι κοντα στον Κενι Γκρεγκορι που αγωνιζοταν μεχρι προτινος στον ΠΑΟΚ.
a bullet for your head
Στην Σαραγοσα η οποια παλευει για να αποφυγει τον υποβιβασμο,θα συνεχισει ως το τελος της σεζον ο πρωην σεντερ της Ζαλγκιρις Λορεν Γουντς.
a bullet for your head
Ο πολυτιμοτερος παικτης του κοπα ντελ ρει,ο Τελετοβιτς ανανεωσε με την Ταου για τα επομενα 5 χρονια.
Ο Αλεν Ντιγμπε συμφωνησε με την Ορτεζ,ενω στην Ζανταρ θα συνεχισει ως το τελος της σεζον ο Ντεσμον Φαρμερ.
kotzito
Επισης η Ρεαλ Μαδριτης απεκτησε τον Κενεντι Ουινστον ως αντικαταστατη του Χοσλει.
kolokotronis
QUOTE(kojito @ Feb 23 2009, 22:59 ) *
Επισης η Ρεαλ Μαδριτης απεκτησε τον Κενεντι Ουινστον ως αντικαταστατη του Χοσλει.

Που έπαιζε ο ουίνστον πριν?
kotzito
QUOTE(kolokotronis @ Feb 23 2009, 23:16 ) *
Που έπαιζε ο ουίνστον πριν?

Στην Τουρκ Τελεκομ,μαζι και με τον Μπλακνει.
dominik
QUOTE(kojito @ Feb 23 2009, 23:37 ) *
Στην Τουρκ Τελεκομ,μαζι και με τον Μπλακνει.

και,αμα δεν απατωμαι,αυτοι οι δυο μονοι τους νικησαν μια ελληνικη ομαδα φετος..νομιζω το μαρουσι!και οι δυο αξιζουν πολυ παραπανω απο τουρκ τελεκομ bball.gif
a bullet for your head
Συμφωνα με πληροφοριες,ο Ιγκορ Ρακοσεβιτς εχει δεχτει ελκυστικη προταση απ τους Ροκετς για 3ετες συμβολαιο των 12εκ δολ,την οποια κ θα σκεφτει πολυ σοβαρα.
Η Ταου ενημερη για αυτο,θα κοιταξει να αντιπροτεινει ενα ''χρυσο 2ετες'',προκειμενου ο παικτης να παραμεινει στην Βιτορια.
kotzito
Toν Ααρον ΜακΓκι απεκτησε η Μακαμπι ως προσωρινο αντικαταστατη του Φισερ,ο οποιος δεχτηκε επιθεση απο αγνωστους και κινδυνευσε να χασει το ματι του!Ο ΜακΓκι φετος εχει 17.9 ποντους και 10 ριμπαουντ αγωνιζομενος με την Ναχαριγια στο εγχωριο πρωταθλημα.
a bullet for your head
Πληροφοριες αναφερουν οτι ο Πινι ''τσιμπησε'' τον Ειντσον,με την Μακαμπι να εχει υπογραψει ηδη προσυμφωνο μαζι του..
Αν ειναι βασιμες οι πληροφοριες,η Μακαμπι σιγουρα θα κανει μια πολυ καλη προσθηκη για τη νεα σεζον.
kotzito
Koντα στον Τζον Λουκας τζουνιορ ειναι η Ταου.Ο Αμερικανος γκαρντ ο οποιος αγωνιζοταν φετος στο NBDL με τους Κολοραντο ειχε 15.5 ποντους Μ.Ο. και θα ειναι μπακ-απ του Πριγκιονι καθως ο Ιλιεφσκι ειναι τραυματιας ακομα.Ο Τζον ειναι γιος του #1 στο draft του 1976,Τζον Λουκας.
a bullet for your head

Την πρώτη μεταγραφή της επόμενης σεζόν φέρεται να έχει πραγματοποιήσει η Τάου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ισραήλ, ο Λιόρ Ελιάου πρέπει να θεωρείται παίκτης των Βάσκων. Το συμβόλαιό του πάουερ φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ λήγει το καλοκαίρι και οι Ισπανοί φρόντισαν να τον «καπαρώσουν». Πάντως, μέλος της διοίκησης της Τάου, διέψευσε τα περί συμφωνίας, λέγοντας: «Αυτή την περίοδο οι παίκτες παίζουν πιο δυνατά για να κερδίσουν τα νέα τους συμβόλαια».

Στο μεταξύ, ο Τσακ Έιντσον αν και βρίσκεται πολύ κοντά στη Μακάμπι, δεν αποκλείεται να εγκατασταθεί στη χώρα των Βάσκων. Η Τάου που εδώ και καιρό πολιορκεί τον παίκτη της Λιέτουβος Ρίτας, έχει μπει σφήνα και δεν αποκλείεται να κόψει πρώτη το νήμα…

πηγη:Superbasket.gr

Αν πραγματοποιησει αυτες τις μεταγραφες η Ταου,θα ισχυροποιηθει σε πολυ μεγαλο βαθμο..
Οι Ελιαχου & Ειντσον,πραγματοποιησαν εξαιρετικες σεζον και σιγουρα προκειται για πολυ καλους παικτες.
Αναρωτιεμαι ομως..
Ο Ειντσον δεν ειναι Αμερικανος?Θα πολιτογραφηθει Ισπανος ο ΜακΝτοναλντ η' θα αποχωρησει,καθως δεν νομιζω οτι ο Μαικλ προκειται να πουθενα..
Παντως ο Ελιαχου,αυτοματως θα παρει και τη θεση του στη 5αδα..
Συν της αλλης,ο Ειντσον ειναι G-F..μηπως ο Ρακοσεβιτς θα αποχωρησει τελικα το καλοκαιρι και οι ανθρωποι της Ταου,προνοουν απο τωρα?
thrylos7
Ο Έιντσον μοιάζει πιο πολύ με τον Μάικλ... οπότε διόλου απίθανο να τον θυσιάσουν. Εφόσον φύγει ο Ρακόσεβιτς, θα χρειαστούν κι άλλον παίκτη στο 2ο, ανεξαρτήτως του πόσοι θα μείνουν στο 3. Που θα είναι πολλοί, με τους δύο παραπάνω και τον Βιντάλ, άρα για τον Πητ χτυπάει η καμπάνα.
Igor
Ο Ρακοσεβιτς μενει, ο Ειντσον παιρνει τη θεση του Μαικλ και ο Ελιγιαχου αφηνει στον παγκο τον τρελο-Τελετοβιτς,
Ομαδαρα..

Με τον Πριτζιονι ομως για πλει-μεικερ, τιτλο δεν θα παρουν. Εχω την αποψη οτι αυτος ο παιχτης περα απο το γεγονος οτι εχει σπρωχτει πολυ απο τα media, χωρις να ειναι τιποτα εκπληκτικο, στα δυσκολα τα θαλασσωνει...

benchwarmer
QUOTE(Igor @ Apr 30 2009, 20:37 ) *
Ο Ρακοσεβιτς μενει, ο Ειντσον παιρνει τη θεση του Μαικλ και ο Ελιγιαχου αφηνει στον παγκο τον τρελο-Τελετοβιτς,
Ομαδαρα..

Με τον Πριτζιονι ομως για πλει-μεικερ, τιτλο δεν θα παρουν. Εχω την αποψη οτι αυτος ο παιχτης περα απο το γεγονος οτι εχει σπρωχτει πολυ απο τα media, χωρις να ειναι τιποτα εκπληκτικο, στα δυσκολα τα θαλασσωνει...


Εχει κανει καποια καλα παιχνιδια ο Πριτζιονι, αλλα ναι, νομιζω ειναι λιγο υπερτιμημενος.
Χειροτερος του ετερου Αργεντινου του Σαντσεζ για μενα (που δεν καταλαβα ποτε γιατι δεν πηρε χρονο φετος στην Ρεαλ...)
thrylos7
QUOTE
Εχω την αποψη οτι αυτος ο παιχτης περα απο το γεγονος οτι εχει σπρωχτει πολυ απο τα media, χωρις να ειναι τιποτα εκπληκτικο, στα δυσκολα τα θαλασσωνει...


Ορθό το τελευταίο... μέχρι τον προημιτελικό του καλοκαιριού τουλάχιστον... sad.gif

Εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά και τον θεωρώ απ' τους κορυφαίους στην οργάνωση, μετά τους δικούς μας βεβαίως (Saras included, οφ κορς).
a bullet for your head
''Οι πιθανότητες που έχει ο Έτορε Μεσίνα να αποχαιρετήσει την Γηραιά Ήπειρο για να πάει στο ΝΒΑ, είναι ελάχιστες… Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις που έκανε, με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε όλα τα σενάρια που τον συνδέουν με τους πάγκους των Ράπτορς και των Νετς, λέγοντας: «Είμαι ευχαριστημένος από την διαφήμιση που γίνεται μέσω του συγκεκριμένου θέματος. Ωστόσο μέχρι να επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου, όλα αυτά θα είναι φήμες», είπε.

Το συμβόλαιο του «Έκτορα» με την ΤΣΣΚΑ, λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο Ιταλός κόουτς καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Καταρχάς θα πρέπει να επιλέξει εάν θα μείνει ή όχι στη Μόσχα και στη συνέχεια θα «ζυγίσει» τις προτάσεις που έχει. Προς το παρόν, το «φλερτ» με την Μπαρτσελόνα αναθερμαίνεται, ενώ φημολογείται ότι η Μιλάνο θα εκτοξεύσει στα ύψη το μπάτζετ της και θα διεκδικήσει τον Μεσίνα. Πάντως, όπως τόνισε και ο ίδιος, προτεραιότητά του είναι μιλήσει με την ΤΣΣΚΑ.''.


''Ο Ετόρε Μεσίνα φεύγει το καλοκαίρι από τη Μόσχα κι αυτό είναι οριστικό, αφού το έχει ήδη πει στους διοικούντες της ΤΣΣΚΑ. Ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του; Έχουν ακουστεί πολλά και ανάμεσα σ’ όλα κάτι για τη Ρεάλ και τη Μαδρίτη.

Η αλήθεια είναι ότι η «Βασίλισσα» χτύπησε την πόρτα του «Έκτορα» προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο και μεγάλο μπάτζετ για να φτιάξει την ομάδα που θέλει, αλλά το πρόβλημα για τον Ιταλό είναι ότι δεν υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες ελεύθεροι στην αγορά και το υλικό της Ρεάλ δεν τον ικανοποιεί για να το χρησιμοποιήσει ως βάση. Γι’ αυτό το λόγο και είπε όχι στους Ισπανούς.

Για τον πάγκο της Ρεάλ ακούστηκε και το όνομα του Σβέτισλαβ Πέσιτς, αλλά όλοι πιστεύουν ότι τελικά ο Πέπου Ερνάντεζ θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις τύχες της ισπανικής ομάδας.''.

πηγη:superbasket.gr

Χαμος εχει να γινει το καλοκαιρι οσον αφορα τους διαθεσιμους προπονητες.
Εφοσον ο Μεσσινα διαψευδει τα περι ΝΒΑ και απορριπτει τη προταση της Βασιλισσας Ρεαλ,συν οτι ο Αντερσεν παιζει στη Μπαρτσα που τον θελει παρα πολυ..τοτε βλεπω πολυ πιθανο τον Μεσσινα ''Μπλαουγκρανα''..
a bullet for your head
Ο Γιαννης Καλαμποκης,μετα τον αποκλεισμο του Πανιωνιου απ τον Αρη,υπεγραψε στη Μπενετον ως το τελος της χρονιας,με τον ιδιο να δηλωνει οτι ανοιγει μια καινουργια σελιδα στη καριερα του!
Μπραβο..
Του ευχομαι καλη επιτυχια.
a bullet for your head

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Χουάν Αντόνιο Κορμπαλάν και τον Φλορεντίνο Πέρεθ καλά κρατούν. Ο τελευταίος, είναι αποφασισμένος να εμπιστευτεί το τμήμα μπάσκετ της Ρεάλ στον παλαίμαχο παίκτη που με τη σειρά του επιθυμεί να έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων… Άλλωστε, σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, ο Κορμπαλάν έχει οριοθετήσει τους μεταγραφικούς στόχους της «βασίλισσας» και δίνει άμεση προτεραιότητα στον Ραμούνας Σισκάουσκας και στον Τέρελ ΜακΙντάιρ!

Ο καλύτερος πλέι μέικερ της Ευρωλίγκα, ΜακΙντάιρ, πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με την Σιένα, αφού η πρόταση της Ρεάλ μπορεί να τον ικανοποιήσει οικονομικά. Όσο για τον Σισκάουσκας που κερδίζει 2 εκατ. ευρώ ετησίως, η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη, αφού σύμφωνα με τους Ίβηρες, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Λιθουανό σταρτ της ΤΣΣΚΑ. Ανάμεσα στα ονόματα που «ακούγονται» για την Ρεάλ, είναι αυτό του Γιάκα Λάκοβιτς, του Σαούλ Μπλάνκο, του Κάρλος Σουάρεθ, του Πάου Ρίμπας και του Κάρλος Καμπέθας.


πηγη:superbasket.gr

Η Ρεαλ απ'οτι βλεπω παει για μεγαλα πραγματα το καλοκαιρι,ενω φαινεται οτι ''θα ανοιξει και το πουγγι της''..
Ας αποσαφηνιστει πρωτα ποιοι θα ειναι προπονητης κ γενικος διευθυντης.
Παντως ο Μακινταιρ,θα συνεχιζε ''να κανει παπαδες'' στην Ισπανια..νομιζω οτι του ταιριαζει πολυ το Ισπανικο στυλ παιχνιδιου.
stefan
QUOTE(a bullet for your head @ May 7 2009, 02:55 ) *
Η Ρεαλ απ'οτι βλεπω παει για μεγαλα πραγματα το καλοκαιρι,ενω φαινεται οτι ''θα ανοιξει και το πουγγι της''..
Ας αποσαφηνιστει πρωτα ποιοι θα ειναι προπονητης κ γενικος διευθυντης.
Παντως ο Μακινταιρ,θα συνεχιζε ''να κανει παπαδες'' στην Ισπανια..νομιζω οτι του ταιριαζει πολυ το Ισπανικο στυλ παιχνιδιου.


Εγω διαβασα προχθες στην goal
οτι σκεφτονται να βαλουν τον Τζονι Ροτζερς γενικο διευθυντη καθως
αν και επαιξε μολις ενα χρονο εκει,ειναι πολυ αγαπητος και τον εμπιστευονται πολυ.
stefan

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για την Αρμάνι Μιλάνο, ενόψει των υποχρεώσεών της στα πλέι οφ του «σπαγγέτι σιρκουί». Οι δυο φορές πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντένις Μαρκονάτο, ενισχύοντας τη front line τους.

Ο Ιταλός φόργουορντ, πρώην παίκτης της Μπενετόν Τρεβίζο και της Μπαρτσελόνα, αγωνιζόταν, μέχρι πρότινος, στην Μπρουέσα, με την οποία κατάφερε να παραμείνει στην ACB.

sport-fm.gr
Ακομα παιζει μπασκετ αυτος ο Μαρκονατο??
j-kidd13
Ο Γιάννης Καλαμπόκης έκανε ντεμπούτο με την Μπενετόν και σε 13 λεπτά συμμετοχής είχε 3 πόντους (1/4 βολές, 1/1 δίποντα, 0/2 τρίποντα) και 3 ριμπάουντ....
a bullet for your head
Μετα τον Καλαμποκη και ο Γιουριτσα Γκολεματς οδευει προς Ιταλια πλευρα και συγκεκριμμενα στη Λοτοματικα Ρομα.
berry
η Ρεαλ πηρε τον SG Όλεσον απο την Φουενλαμπρα

berry
Υπόλοιπη Ευρώπη : ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - Ανανέωσε ο Σισκάουσκας!

Ο 30χρονος φόργουρντ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, βάζοντας τέρμα στις ορέξεις κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Μπορεί οι πληροφορίες να τον ήθελαν να αποτελεί στόχο κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, όμως ο Ραμούνας Σισκάουσκας επέλεξε να παραμείνει κάτοικος Μόσχας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Λιθουανός φόργουρντ υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ η οποία έτσι μπόρεσε να διατηρήσει στο ρόστερ της τον ηγέτης και τον άνθρωπο που σχεδόν μόνος του φέτος κόντεψε να χαρίσει την Ευρωλίγκα στην 'αρκούδα' χάνοντας όμως το τελευταίο σουτ στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=83083
George_12ISL
Ο Πιτ Μάικλ πήρε κοινοτικό (Βουλγαρικό) διαβατήριο.
Και η τιμή του ανεβαίνει λοιπόν και είναι πλέον δύσκολο να φύγει από την Τάου!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(George_12ISL @ May 14 2009, 14:28 ) *
Ο Πιτ Μάικλ πήρε κοινοτικό (Βουλγαρικό) διαβατήριο.
Και η τιμή του ανεβαίνει λοιπόν και είναι πλέον δύσκολο να φύγει από την Τάου!

Και που να παει???
Το ταβανι του ειναι η Ταου.
a bullet for your head
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 14 2009, 14:31 ) *
Και που να παει???
Το ταβανι του ειναι η Ταου.

ΛΥΚΕ,ο Μαικλ ειναι παρα πολυ καλος & χρησιμος παικτης,ενω και με την αποκτηση κοινοτικου διαβατηριου,γινεται ακομα πιο ελκυστικη η περιπτωση του.
Η Ταου δεν ειναι οποιο και οποιο ταβανι...''Ψηλοταβανο'' ειναι και αυτη..
Αν το περασμενο καλοκαιρι ερχοταν αυτος αντι του Τζος,δεν θα γινοταν αναλογος ντορος,ομως ισως να βοηθουσε πιο ουσιαστικα & με καλυτερους αριθμους.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(a bullet for your head @ May 14 2009, 14:42 ) *
ΛΥΚΕ,ο Μαικλ ειναι παρα πολυ καλος & χρησιμος παικτης,ενω και με την αποκτηση κοινοτικου διαβατηριου,γινεται ακομα πιο ελκυστικη η περιπτωση του.
Η Ταου δεν ειναι οποιο και οποιο ταβανι...''Ψηλοταβανο'' ειναι και αυτη..
Αν το περασμενο καλοκαιρι ερχοταν αυτος αντι του Τζος,δεν θα γινοταν αναλογος ντορος,ομως ισως να βοηθουσε πιο ουσιαστικα & με καλυτερους αριθμους.

Ενας καλος παιχτης ειναι απλα.
Τιποτα περισσοτερο.
Δεν ειναι παιχτης για τις καλυτερες ομαδες της Ευρωπης.
a bullet for your head
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 14 2009, 15:01 ) *
Ενας καλος παιχτης ειναι απλα.
Τιποτα περισσοτερο.
Δεν ειναι παιχτης για τις καλυτερες ομαδες της Ευρωπης.

Η Ταου ειναι μια απ τις καλυτερες ομαδες της Ευρωπης..
Ειναι ποιοτικος παικτης,εμπειρος,κανει πολλες δουλειες μες'στο γηπεδο,ειναι οικονομικα προσιτος και πλεον διαθετει και κοινοτικο διαβατηριο.
Nobody's bigger than the game
Για τον Μεσίνα κυκλοφορούν πολλά σενάρια σε διάφορα sites. Τελευταία μπήκε στο κόλπο η Ρεάλ. Περισσότερα στο http://greekbball.blogspot.com όπου υπάρχουν και ειδήσεις για επιστροφή του Νεστέροβιτς στην Ευρώπη αλλά και πιθανότητα να γίνει το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα στο Ζάγκρεμπ.
a bullet for your head
QUOTE(Nobody's bigger than the gam @ May 14 2009, 15:34 ) *
Για τον Μεσίνα κυκλοφορούν πολλά σενάρια σε διάφορα sites. Τελευταία μπήκε στο κόλπο η Ρεάλ. Περισσότερα στο http://greekbball.blogspot.com όπου υπάρχουν και ειδήσεις για επιστροφή του Νεστέροβιτς στην Ευρώπη αλλά και πιθανότητα να γίνει το φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα στο Ζάγκρεμπ.

Θυμαμαι προσφατο δημοσιευμα που ελεγε οτι ο Μεσσινα απαντησε αρνητικα στη προταση της Ρεαλ.
Οπως επισης οτι η Μπαρτσα αλλα και η Μιλανο τον ''πρεσαρουν''..
Σιγουρα θα υπαρξει σηριαλ-Μεσσινα το καλοκαιρι..
lakersdynasty
O...Παναθηναϊκος ανανεωσε το συμβολαιο του Μεσινα με την ΤΣΣΚΑ. tongue.gif

QUOTE
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=83152

Σύμφωνα με δημοσίευμα λιθουανικής εφημερίδας, ο 49χρονος τεχνικός υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Απ ότι φαίνεται η απώλεια της Ευρωλίγκα πείσμωσε τους ιθύνοντες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που επιθυμούν να έχουν μια ακόμα ευκαιρία την επόμενη σεζόν για το τρόπαιο και έτσι απο τώρα φροντίζουν ώστε να διατηρήσουν τα 'ισχυρά χαρτιά' του συλλόγου στη θέση τους. Έτσι μετά την ανανέωση του Ραμούνας Σισκάουσκας, η πρωταθλήτρια Ρωσίας συμφώνησε και με τον προπονητή των επιτυχιών Ετόρε Μεσίνα! Σύμφωμα με δημοσίευμα λιθουανικής εφημερίδας, ο 'Έκτορας' υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και παρά τα όσα ακούστηκαν για μετακόμιση του στη Βαρκελώνη, ο ίδιος ως φαίνεται μένει στο πόστο του για πέμπτη σερί χρονιά.

Ακης Θεοδωρίδης

Green Warrior
Θυμάμαι και πέρσυ λέγανε ότι φεύγει ο Μεσίνα μετά το ευρωπαϊκό ότι θα διαλυθεί η Τσσκα κλπ. και τελικά τίποτα δεν έγινε. Το ίδιο βλέπω και τώρα το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι μια κάποια μείωση του προϋπολογισμού αλλά και πάλι όχι δραματικά οπότε και του χρόνου θα έχουμε ισχυρή Τσσκα
lakersdynasty
Στο σουπερμπασκετ λεει οτι εχει την επιλογη ανανεωσης και την επομενη χρονια (2010-2011)
virgin13
Βομβα μακαμπι με την αποκτηση του chuck eidson,ο οποιος ειναι πολυ μεγαλος παικτης απο οτι εχει δειξει μεχρις στιγμης.τι κολλημα εχει η μακαμπι να παιρνει ολο αμερικανους?δεν το καταλαβαινω.
HLR CENATION
QUOTE(virgin13 @ May 22 2009, 21:43 ) *
Βομβα μακαμπι με την αποκτηση του chuck eidson,ο οποιος ειναι πολυ μεγαλος παικτης απο οτι εχει δειξει μεχρις στιγμης.τι κολλημα εχει η μακαμπι να παιρνει ολο αμερικανους?δεν το καταλαβαινω.

Αυτος που επαιζε στην λιετουβος?Περυσι τους ειχε κλεισει το σπιτι στην ευρωλιγκα...
berry
http://www.euroleague.net/competition/play...layer?pcode=LOC

http://www.euroleague.net/competition/play...easoncode=U2008

ασχετο-σχετικο

νομιζω οτι ειναι ωρα να φτιαχτει τοπικ για μεταγραφες 09-10

benchwarmer
QUOTE(virgin13 @ May 22 2009, 20:43 ) *
Βομβα μακαμπι με την αποκτηση του chuck eidson,ο οποιος ειναι πολυ μεγαλος παικτης απο οτι εχει δειξει μεχρις στιγμης.τι κολλημα εχει η μακαμπι να παιρνει ολο αμερικανους?δεν το καταλαβαινω.


Δεκαετιες τωρα αυτο κανει...
Αφου εχει τα μεσα, γιατι οχι?

Για να δουμε τι θα μαγειρεψει ο Πινι για του χρονου....
Green Warrior
QUOTE(virgin13 @ May 22 2009, 19:43 ) *
Βομβα μακαμπι με την αποκτηση του chuck eidson,ο οποιος ειναι πολυ μεγαλος παικτης απο οτι εχει δειξει μεχρις στιγμης.τι κολλημα εχει η μακαμπι να παιρνει ολο αμερικανους?δεν το καταλαβαινω.




Μια ζωή το έκανε και τις περισσότερες φορές της έβγαινε σε καλό. Ποιός άλλωστε δεν θυμάμται τους Μαγκί, Μπάρλοου παλιότερα και Χαφμαν, Μακντόναλντ, Πάρκερ τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλός παίκτης πάντως φέτος στο ULEB Cup έκανε θραύση και πέρσυ στην Ευρωλίγκα μια χαρά έπαιξε
virgin13
QUOTE(Green Warrior @ May 23 2009, 10:22 ) *
Μια ζωή το έκανε και τις περισσότερες φορές της έβγαινε σε καλό. Ποιός άλλωστε δεν θυμάμται τους Μαγκί, Μπάρλοου παλιότερα και Χαφμαν, Μακντόναλντ, Πάρκερ τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλός παίκτης πάντως φέτος στο ULEB Cup έκανε θραύση και πέρσυ στην Ευρωλίγκα μια χαρά έπαιξε



παντως ειναι αξιοσημειωτο οτι παντα της βγαινουν οι καλοι αμερικανοι,πραγμα που δεν συμβαινει ευκολα.ποσες ευρωπαικες ομαδες εχουν αμερικανους οι οποιοι δεν κανουν τιποτα.Εμενα παντως μου αρεσε περσι ο will bynum που τωρα βρισκεται στους detroit pistons.καλο αμερικανακι αλλα και πολυ ατομιστης.
Boom Dizzle
Εξαιρετικη κινηση για τη Μακαμπι η οποια ισχυροποιειται πολυ!!!!Ο Εidson ειναι μεγαλος παιχτης!!!
berry


Σαρώνει στο μεταγραφικό παζάρι η Μακάμπι Τελ Αβίβ και έχει φτάσει η ώρα των ανακοινώσεων για την ομάδα του Λαού. Έτσι μετά την οριστικοποίηση της απόκτησης του Τσακ Έϊντσον, η ομάδα του Πίνι Γκέρσον τέλειωσε και τις μεταγραφές των Άντριου Βισνιέφσκι και Άλαν Άντερσον! Οι δυο Αμερικανοί γκαρντ υπέγραψαν μονοετή συμβόλαια και αναμένεται να ισχυροποιήσουν τη περιφερειακή γραμμή της Μακάμπι. Ο Βισνιέφσκι αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης έχοντας 7 πόντους και 3 ασίστ μέσο όρο, την ώρα που ο Άντερσον πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν στη Τσιμπόνα όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ με 18 πόντους μέσο όρο.

betsmart

ωραιος ο Αντερσον
berry
Δεν θα συνεχίσει τη καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Μάρκους Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας όπου και του προτάθηκε νέο μονοετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές, κάτι στο οποίο δεν συμφώνησε ο 35χρονος γκαρντ και έτσι οι δρόμοι των δυο πλευρών χώρισαν. Ούτως ή άλλως για τη Μακάμπι δεν αποτελούσε προτεραιότητα η παραμονή του Μπράουν στην ομάδα μετά και τις μεταγραφές των Άντερσον, Βισνιέφσκι και Έϊντσον.

http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=83539
Green Warrior
Από τους καλύτερους αμερικανούς στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία αλλά πλέον πέρασε και αυτουνού η μπογιά του 35 χρονών είναι άλλωστε
zoze
http://www.ballineurope.com/euroleague-transfers-table/

Όλες οι κινήσεις έως τώρα.... Η Παρτιζάν έχει κλείσει οτι κυκλοφορεί σ ελεύθερο Σέρβο... Με τα φράγκα που παίρνει θα τα τους πληρώσει κι όλας και του χρόνου θα χει αρκετά δυνατή ομάδα...
Ίσως βγάλει και 2-3 καινούριους παίκτες και δώσει στον Παναθηναϊκό. (Προσοχή στους Μαριάνοβιτς και Ντάσιτς, καλά προσπεκτς)

Τρίπκοβιτς στην Ταού... Καιρός ήταν να ξεκινήσει η καριέρα του Ούρος... Κλασικό 2άρι, φαρμάκι σουτ, και υπό πίεση, ένα προσπεψτ να γίνει στο μέλλον Ντρου Νίκολας...

Κέσμαν στην Παρτιζάν... Αναμενώμενο... Αλλαγή με τον Τέπιτς, και λίγα λεφτάκια στους Σέρβους κι είμαστε οκ....

Βελίσκοβιτς στην CSSKA... Mάλλον δεν πάει ΠΑΟ αυτός ο παίκτης... Μας προλάβαν άλλοι... Να χει και λίγο ενδιαφέρον του χρόνου... Μην τα πάρουμε όλα για πλάκα... Ωραίο ντουέτο με Σμόντις στο 4...
Για παρέα ο Γιαφτόκας, όλοι φάουλ πάνω του, δε βάζει τίποτα....

Μένει free (Ολυμπιακέ) ο Τέρενς Μόρις,
ο Αμερικάνος φώτσης....


Καμπέθας ΝΒΑ, (και του χρόνου πίσω με 13 λεπτά συμμετοχής, 2,1π, 0.6α)

Αυτά προς το παρόν.... Υποτονικά ξεκινήσαμε...

a bullet for your head
QUOTE(zoze @ May 28 2009, 12:11 ) *
Τρίπκοβιτς στην Ταού... Καιρός ήταν να ξεκινήσει η καριέρα του Ούρος... Κλασικό 2άρι, φαρμάκι σουτ, και υπό πίεση, ένα προσπεψτ να γίνει στο μέλλον Ντρου Νίκολας...


Βελίσκοβιτς στην CSSKA... Mάλλον δεν πάει ΠΑΟ αυτός ο παίκτης... Μας προλάβαν άλλοι... Να χει και λίγο ενδιαφέρον του χρόνου... Μην τα πάρουμε όλα για πλάκα... Ωραίο ντουέτο με Σμόντις στο 4...
Για παρέα ο Γιαφτόκας, όλοι φάουλ πάνω του, δε βάζει τίποτα....

Βλεπω οτι εδω και καιρο η Ταου προσπαθει να ενισχυθει στη θεση 2(Τριπκοβιτς τωρα,Ειντσον λιγο παλιοτερα).
Μηπως τελικα ο Ρακοσεβιτς θα αποχωρησει?
Ο Γιαφτοκας ειναι καλος κ χρησιμος παικτης.Νομιζω οτι φετος ελλειψε ο επιπλεον παικτης στο ροτεισον των σεντερ και ειχαν προβλημα οταν ο Λορμπεκ φορτωνοταν γρηγορα με φαουλ.

Εντωμεταξυ ακουγεται ο Βαλτερ Χερμαν,θα επιστρεψει στην Ισπανια και στη Βαλενθια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.