Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Galatasaray Odeabank Instanbul - Panathinaikos Superfoods
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
shtarkws
VS


Must win.

ο 7ος Παναθηναικος του 11-9 αντιμετωπιζει την τελευταια αλλα επικινδυνη Γαλατα. Στο παιχνιδι δεν χωρουν πολλα σχολια, αν και ο Παναθηναικος δεν ειναι καλος εκτος εδρας ωστοσο η νικη επιβαλλεται.

Πονηρο ματς,το ενδεχομενο ηττας ειναι καταστροφικο. Τοσο απλα
nikolas12
Εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού. Πρέπει να παίξει πολύ χάλια και να δώσει δικαιώματα στη Galata να το χτυπήσει όπως κάναμε εμείς με την ίδια ομάδα ή την Armani. Από τη στιγμή που ανταπεξήλθε για αρκετή ώρα με τον Ερυθρό και βλέποντας το από την οπτική γωνία ότι οι Τούρκοι δεν έχουν τόσο καυτή έδρα, πιστεύω ότι δύσκολα θα χάσει ο Παναθηναϊκός, ειδικά από τη στιγμή που καίγεται για νίκη.
yorgos
Εγώ νομίζω ότι είναι δύσκολο το ματς. Το ρόστερ τους δεν είναι κακό, το καλό είναι ότι τα παρατάνε μόλις χάνουν διαφορά, αλλά άχρηστοι δεν είναι. Σαφώς καλύτερη ομάδα από την Αρμάνι.
green_sky
Εαν παιξουν στην Τουρκια οπως στο παιχνιδι της δευτερας, το ματς ειναι 15+ για την Γαλατα.
North_gato
Απαισιοδοξια βλεπω. Ακομα και με μετρια αποδοση δυσκολο να χασει ο Παναθηναικός.
το_καλύτερο_3d
Ευκολη νίκη σήμερα.
Nemesakos
QUOTE (το_καλύτερο_3d @ Feb 2 2017, 12:47 ) *
Ευκολη νίκη σήμερα.


Αύριο...

Λογικά δεν θα έπρεπε να τίθεται καν συζήτηση για το αν μπορεί να φύγει με το διπλό. Το 2/10 όμως δεν είναι κ τόσο αισιόδοξο..
Dred11
Από την Αρμάνι η Γαλατά είναι πιο σοφτ αμυντικά, αλλά καλύτερη νομίζω επιθετικά. Αν παίξει μπασκετάρα η Αγία Τριάδα (Τζειμς, Ρίβερς και Κρις) και είναι έστω απλά υποφερτοί ο Καλάθης και ο Μπουρού θα το πάρουμε άνετα. Αλλιώς, θα δείξει.
το_καλύτερο_3d
QUOTE (Nemesakos @ Feb 2 2017, 12:56 ) *
Αύριο...

Σωστά!Απ την ανυπομονησία είναι tongue.gif
yorgos
QUOTE(Dred11 @ Feb 2 2017, 13:03 ) *
Από την Αρμάνι η Γαλατά είναι πιο σοφτ αμυντικά, αλλά καλύτερη νομίζω επιθετικά. Αν παίξει μπασκετάρα η Αγία Τριάδα (Τζειμς, Ρίβερς και Κρις) και είναι έστω απλά υποφερτοί ο Καλάθης και ο Μπουρού θα το πάρουμε άνετα. Αλλιώς, θα δείξει.

Τα ριμπάουντ με νοιάζουν εμένα...
back2back
Αδιάφορο για εμένα αυτό το ματς, την πρόκριση την έχει εξασφαλίσει, πλεονέκτημα δεν προλαβαίνει, και να χάσει το συγκεκριμένο ματς δεν αλλάζουν τα δεδομένα. Με την Μπαρτσελόνα ήταν το κρίσιμο ματς και το πήρε. Για το πλεονέκτημα έχασε κάθε ελπίδα από τη στιγμή που έχασε τη διαφορά από τη Φενέρ.
Miro
Πρέπει όντως να παίξουμε πολύ χάλια για να χάσουμε από τη γαλατα, αυτό ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο. Πρέπει να κερδίζουμε άνετα σε όλη τη διάρκεια για να μην τους βάλουμε στο κόλπο. Ναι μεν είναι αδιάφοροι, αλλά οι μονάδες τους είναι καλές. Όλοι τους παίζουν για τα επόμενα συμβόλαια τους κυρίως....
basketikos13
Oλα τα εκτος εδρας παιχνιδια της ευρωλιγκα ειναι πονηρα.

Επισης εμεις εχουμε σοβαροτατο προβλημα στα εκτος εδρας παιχνιδια.

Η γαλατα εμφανως ανεβασμενη κερδισε 39 ποντους την μακαμπι που μπορει ομαδα να μην ειναι εχει καλες μοναδες ομως και το παλεψε αρκετα και στην εδρα της φενερ.

Επισης η γαλατα εχει παικτες που στη μερα του μπορουν να σε σκοτωσουν.

Στο μεταξυ μας στο οακα ειχε κομβικες απουσιες, οι 28 ποντοι διαφορας ειναι παραπλανητικοι.

Σιγουρα ειμαστε το φαβορι ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ αλλα δεν θα ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα οσο νομιζουν καποιοι.

Υγ: το οτι εχασε εκει ο ολυμπιακος μπορει να λειτουργησει υπερ μας και να κανουμε σοβαρο παιχνιδι απο την αρχη.
jazz thrilos
Αν ο Παναθηναϊκός πάει για ακόμη μια φορά σε run & gun παιχνίδι και σε ηρωισμούς του Τζέημς θα έχει πρόβλημα γιατί η Γαλατά παίζει ακριβώς το ίδιο μπάσκετ. Νομίζω όμως οτι όπως πολύ εύστοχα ανέφερε και ο φίλος παραπάνω, η ήττα του Ολυμπιακού στην Γαλατά έχει υποψιάσει το επιτελείο και τους παίχτες του Παο και θα επιχειρήσουν να παίξουν του Τούρκους πιο ορθολογικά, πράγμα που αποτελεί και αιτία βραχυκύκλωσης για το ασκέρι του Αταμαν.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι φέτος στην ευρωλίγκα. Ο στοιχειωδώς σοβαρός Παναθηναικός μπορεί να κερδίσει. Σε διαφορετική περίπτωση δεν είμαι σίγουρος οτι θα καθαρίσει τόσο εύκολα την υπόθεση της πρόκρισης, θα μπει σε απρόσμενες περιπέτειες.

Αν στην αρχική πεντάδα δεν υπάρχει ούτε ο Τζεντίλε ούτε ο Χαραλαμπόπουλος νομίζω οτι ο Πασκουάλ θα έχει θέσει τις βάσεις για νίκη απόψε laugh.gif
sleepei2
QUOTE (nikolas12 @ Feb 1 2017, 18:57 ) *
Εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού. Πρέπει να παίξει πολύ χάλια και να δώσει δικαιώματα στη Galata να το χτυπήσει όπως κάναμε εμείς με την ίδια ομάδα ή την Armani. Από τη στιγμή που ανταπεξήλθε για αρκετή ώρα με τον Ερυθρό και βλέποντας το από την οπτική γωνία ότι οι Τούρκοι δεν έχουν τόσο καυτή έδρα, πιστεύω ότι δύσκολα θα χάσει ο Παναθηναϊκός, ειδικά από τη στιγμή που καίγεται για νίκη.


Ευκολη Νικη του Παναθηναικου και εκτος εδρας φετος δεν υπάρχει.Έχεις δει κανένα αγώνα του Παναθηναικού φέτος ή μονο τα μεταξύ μας;

green_sky
Sorry κι ολας αλλα εχω την εντυπωση οτι μερικοι γραφετε για τον σημερινο αγωνα χωρις να εχετε δει την Γαλατα τον τελευταιο μηνα.
Στο παιχνιδι της με την Μακαμπι ειχα την φαεινη ιδεα να πονταρω υπερ των Ισραηλινων αφου μεχρι εκεινο το παιχνιδι ειχαν θεωριτικα ελπιδες.Το αποτελεσμα ηταν 40αρα υπερ των Τουρκων.Δεν επαιζε βεβαια αμυνα η Μακαμπι αλλα οπως και να επαιζαν, η Γαλατα εκεινο το βραδυ ηταν παρα πολυ καλη.Παει μετα στην Φενερ.Υπεθεσα οτι το παιχνιδι με την Μακαμπι ηταν απλα μια πολυ καλη βραδυα.Μεχρι τα μεσα του 3 δεκαλεπτου που εβλεπα το παιχνιδι, η Γαλατα ηταν μεσα στην εδρα της Φενερ μπροστα και μαλιστα ανετα μπροστα.
Ειναι λοιπον σε καλο φεγγαρι η Γαλατα αυτο το καιρο και η αποδοση που επιασαν στα τελευταια παιχνιδια τους δεν εχει καμμια σχεση με την βαθμολογικη τους θεση.
Δεν λεω οτι δεν μπορουμε να κερδισουμε αλλα αν πιασουν παρομοια αποδοση με αυτη των τελευταιων αγωνων και με δεδομενες και τις τελευταιες εξελιξεις με τους Τουρκους το ματς θα ειναι πολυ δυσκολο και ο Παναθηναικος για να περασει πολυ καλος
Κατα την γνωμη μου το βασικο ειναι να απομονωθει ο Γκιουλερ.Απο κει και περα χρειαζεται πολυ μεγαλη προσοχη ο Σιλμπ που εκει μεσα μεταμορφωνεται ,πρεπει να πιεστουν πολυ οι Μιτσοφ και Ντιμπλερ γιατι αυτοι οι δυο αν βρουν σουτ ανεβαζουν και τον κοσμο και τους συμπαικτες τους και τελος θεωρω υπαρχει θεμα ματσαρισματος τοσο με τον Ταιους οσο και με τον Ντει.
shtarkws
Με την εικονα που δείχνει ο Παναθηναϊκός στα εκτός έδρας, δυστυχώς δεν μπορεί να είναι φαβορί ούτε με τον τελευταίο
green_sky
QUOTE (shtarkws @ Feb 3 2017, 13:13 ) *
Με την εικονα που δείχνει ο Παναθηναϊκός στα εκτός έδρας, δυστυχώς δεν μπορεί να είναι φαβορί ούτε με τον τελευταίο

Ολο το κακο στα εκτος ξεκιναει απο το ζωγραφιστο που ειναι ξεφραγο αμπελι.Ελπιζω και σημερα να μην αναγκαστουν να κλεισουν μεσα για να προστατεψουν το καλαθι γιατι η Γαλατα εχει δυο,τρεις παιχτες που αν βρουν το μακρινο σουτ μπορουν να αλλαξουν την εικονα του αγωνα μεσα σε ενα-εναμισι λεπτο.
nikolas12
QUOTE(sleepei2 @ Feb 3 2017, 12:46 ) *
Ευκολη Νικη του Παναθηναικου και εκτος εδρας φετος δεν υπάρχει.Έχεις δει κανένα αγώνα του Παναθηναικού φέτος ή μονο τα μεταξύ μας;


Προφανώς και έχω δει αρκετούς αγώνες του Παναθηναϊκού για να έχω άποψη και για το σημερινό. Η εύκολη νίκη δεν είναι απαραίτητα, πάω, μπαίνω στο γήπεδο και κερδίζω με 20 πόντους διαφορά. Η εύκολη νίκη είναι και το "είμαι σταθερά καλύτερος σε ένα ματς, έχω διαφορά 5-10 πόντων και το παίρνω χωρίς να ιδρώσω". Κοινώς ας πούμε ότι θα ήταν σαν το ματς με την Unics με τη διαφορά ότι οι Ρώσοι το γύρισαν στο τέλος.
Από τη στιγμή που τον Παναθηναϊκό μπορεί και στην κακή ομαδική βραδιά να τον τραβήξουν 3-4 παίκτες, γιατί να μην πάρει την τελευταία Galata εκτός; Άλλο Barcelona-Fener που χάσατε λίγο τον έλεγχο και κέρδισαν εύκολα και άλλο Galata που αν τη χτυπήσεις εξ αρχής, θα στο γυρίσει δύσκολα. Αυτό που σχολιάζω είναι ότι αν της δώσεις το δικαίωμα να σε κοντράρει, θα σε δυσκολέψει. Και όντως ο Παναθηναϊκός είναι κακός εκτός έδρας, αλλά με μέτριες ομάδες, κερδίζει έξω. Και 2 ματς με Real, CSKA Ερυθρό τα έχασε στο τέλος. Σε άλλα είχε όντως κακή παρουσία, αλλά άλλο Fener και άλλο Galata.
j-kidd13
Φαβορι για ευκολη νικη,εκτος εδρας,ειναι μονο η φανελα του Παναθηναικου...Αν βαλεις 5 φανελες απλωμενες μεσα στο παρκε και της δει καποιος απλα,θα πει ναι,φαβορι ο Παναθηναικος,ξεκαθαρα...Αν τις φορεσουν και οι παικτες και μπουν στο παρκε,εκει ψιλοαλαζει το πραγμα...Προβληματικος ο Παναθηναικος εκτος εδρας,δεν εχει τον χαρακτηρα που χρειαζεται,ακομα,γενικα η αποδοση του φετος ειναι περιεργη,τα χουμε πει,οποτε βημα βημα,και ο,τι βγει,Το σημερινο ειναι ματς τυπου Ουνιξ...Θελει προσοχη,σοβαροτητα,καλη αποδοση στην επιθεση,και το εχουμε,αν ειμαστε αυτοι που πρεπει.
nvip13
Επικίνδυνο το ματς σημερα, δυστυχως εκτός εδρας χανομαστε.
Με ηττα μπαινουμε σε περιπέτειες.

Θελει συγκέντρωση και να μπουνε με το μαχαιρι στα δοντια, ελπιζω και σε μια καλη εμφάνιση απο τους παικτες που δεν τραβανε γενικα.
silversurfer
Πάλι ξεκινήσαμε σαν κοιμισμένοι.. Λάθη, κακή άμυνα, κακή επίθεση!
Πάθος 0??
jazz thrilos
Νωρίς ακόμη, αλλά ο Καλάθης συνεχίζει να δείχνει την τελευταίως απογοητευτική του εικόνα, ο Μπουρούσης στην άμυν αδεν είναι πουθενά και ο Τζεντίλε βασικός με οτι αυτό συνεπάγεται.

Εντύπωση κάνει το γεγονός οτι οι Τούρκοι γέμισαν το γήπεδο και έχουν παλμό. Μιλάμε για την τελευταία ομάδα της ευρωλίγκας.
Anubis
Μια φορα να ξεκινησουμε σοβαρα...
villiskabas
Συνεχεια χαλια ξεκινηματα συνεχειααααααααα
Ledas
Τα πράγματα είναι απλά. Κερδίζεις και εξασφαλίζεις την ρόκριση στους 8 που είναι ο στόχος μας. Αν χάσουμε μπαίνουμε σε περιπέτειες για την συνέχεια στην ευρώπη. Τα αποτελέσματα χτες ήταν βολικότατα. Και με γεγονός ότι τρεις νίκες στο ΟΑΚΑ με τις τελευταίες τι έχουμε, το παιχνίδι είναι τελικός. Σε αντίθεση με το ματς με την ουνιξ που κηνυγούσαμε τις όποιες ελπιδες μας για πλεονεκτημα το σημερινό είναι τελικός.

Αν δεν μπορεί ο Πασκουαλ να τους το εξηγησει και να τους κάνει καμικάζι δεν είμαστε για πολλά φέτος.

Btw κακό ξεκίνημα. Κλασσικό ξεκίνημα ΠΑΟ.
jazz thrilos
Tσάβι πιο μελιτζανί και απο τον Ζοτς και τα ....madre πάνε σύννεφο.
silversurfer
Οταν είσαι -11 με το καλημερα με την τελευταια ομαδα της ευρωλιγκα τοτε δεν ειναι νωρις..
ειναι αργα γιατι το ματς θα το κυνηγάμε πάλι..
τεσπα
garou
κορυφαιο
χανει λευ απ ο μπουρουσης στην επιθεση,πεφτει κατω
παιρνουν την μπαλα οι τουρκοι στην επιθεση,την γυρνανε 5-6 φορες βρισκουν ελευθερο παιχτη κατω απτην μπασκετα και τοτε αρχιζεις να βλεπεις τον μπορουση να εμφανιζεται στην οθονη,πιο αργος και απτο ριπλευ biggrin.gif
Dred11
O Καλάθης μακράν ο χειρότερος όλων.
john wick
QUOTE (silversurfer @ Feb 3 2017, 17:05 ) *
Πάλι ξεκινήσαμε σαν κοιμισμένοι.. Λάθη, κακή άμυνα, κακή επίθεση!
Πάθος 0??



Ότι κ να πούμε για αυτή την ομάδα είναι λίγο...
Μπαίνουν μέσα σαν κοιμισμένοι , μου ξεκινάει ο Xavi Καλαθη ,Feldeine,Gentile τους 3 δλδ πιο χάλια παίκτες αυτή την περίοδο..
Νταξει , αηδία κατηντησε αυτό φέτος. Ας βάλει κ Φωτση να δέσει το γλυκό...
silversurfer
Άμυνα για σεμινάριο πάλι στο 1ο δεκάλεπτο..
Αυτό με τα 3ποντα πόσο μακρυά μπορει να μας πάει;
villiskabas
ξανα τριποντο και αγιος ο θεος ουτε ενα ποσταρισμα ουτε μια οργανωμενη επιθεση μεσα στο ζωγραφιστο ουτε ενα πικ εν ρολ.....
garou
σαν κακογουστο αστειο μοιαζει αυτο το πρωτο 10 λεπτο

φερτε πισω τον πατ λεμε
Dred11
Ο Πλάις μας έχει διαλύσει άμυνα κι επίθεση.
garou
QUOTE (villiskabas @ Feb 3 2017, 19:18 ) *
ξανα τριποντο και αγιος ο θεος ουτε ενα ποσταρισμα ουτε μια οργανωμενη επιθεση μεσα στο ζωγραφιστο ουτε ενα πικ εν ρολ.....

εκαναν κανα 2-3 μπουκες αλλα εφαγαν ταπες
tanasen01
QUOTE (villiskabas @ Feb 3 2017, 19:18 ) *
ξανα τριποντο και αγιος ο θεος ουτε ενα ποσταρισμα ουτε μια οργανωμενη επιθεση μεσα στο ζωγραφιστο ουτε ενα πικ εν ρολ.....

Έγινε ένα με Καλάθη Μπουσούση!
jazz thrilos
Η τελευταία επίθεση του Παο στο πρώτο δεκάλεπτο για μένα συμπυκνώνει το φετινό πρόβλημα της ομάδας. Τζέημς περιμένει με την μπάλα στα χέρια 15 δευτερόλεπτα και επιλέγει τρίποντο απο τα εφτάμιση μέτρα. Μπήκε, αλλά που θα πάει αυτό;
nvip13
QUOTE(jazz thrilos @ Feb 3 2017, 19:21 ) *
Η τελευταία επίθεση του Παο στο πρώτο δεκάλεπτο για μένα συμπυκνώνει το φετινό πρόβλημα της ομάδας. Τζέημς περιμένει με την μπάλα στα χέρια 15 δευτερόλεπτα και επιλέγει τρίποντο απο τα εφτάμιση μέτρα. Μπήκε, αλλά που θα πάει αυτό;


Απολυτα λογικη κινηση για να μην μεινει χρονος για τον αντιπαλο.
jazz thrilos
QUOTE (nvip13 @ Feb 3 2017, 19:25 ) *
Απολυτα λογικη κινηση για να μην μεινει χρονος για τον αντιπαλο.


Δεν είναι η διαχείριση του χρόνου το θέμα, είναι η νοοτροπία που έχει στο μισό γήπεδο γενικά ο Παναθηναϊκός.
villiskabas
Ποιος καλαθης??? ΠΑΠΠΑΣ
nvip13
Η ομαδα βασιζεται στο τριποντο.
Με τοσο τραγικο Μπουρουση και χωρις αλλο 5αρι δυσκολο να κανει κατι διαφορετικο.

Παντως απ τον Καλαθη χιλιες φορες Τζειμς σε τετοιου ειδους επιθέσεις.

Και οργανωτης ο Παππας!!!
Ledas
Γεια σου Παππά... Πάλι πάει να βοηθήσει αθόρυβα. Δημιουργία, ριμπάουντς, κάρφωμα, κυνήγι κάθε μπάλας. Μεχρι στιγμής βοηθάει τα μέγιστα να ξυπνήσουμε. Λετε να αναστήθηκε; Μακάρι να συνεχίσει. Θέλω να πάρουμε το παιχνίδι με κομβικό Παππά μπας και κερδισουμε μια παιχτούρα για τη συνεχεια...
Dred11
Παικταράαααααααααααααααααααααααα μου!!!
nvip13
Και τον βγαζει εξω...
Τι να πεις.
pan24
QUOTE (nvip13 @ Feb 3 2017, 19:34 ) *
Και τον βγαζει εξω...
Τι να πεις.

Ενταξει εχει λογικη 2 φαουλ εκανε κριμα σε 2 λεπτα να κανει τριτο και να τον χασεις
villiskabas
εχει κανεις το τηλεφωνο της διαιτητου??? wub.gif
Dred11
3 παικταράδες έχουμε. Οι άλλοι είναι βοηθητικοί και αναλώσιμοι.
silversurfer
Γιατί να ξεκινάμε τόσο σκατά και μετά να σπαταλάμε ενέργεια στο κυνήγι;
Λες και έχουμε το μεγάλο ροτεισον και μπορούμε να το κάνουμε.. Τουλάχιστον υπήρξε ενέργεια κλασσικά από τους 2ους που μπήκαν
Dred11
QUOTE (villiskabas @ Feb 3 2017, 19:37 ) *
εχει κανεις το τηλεφωνο της διαιτητου??? wub.gif

Πάρε το facebook https://www.facebook.com/anne.panther
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.