Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ηρθε ο Γκορενς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Warrior
Η επιστροφή του Μπόρις Γκόρενς στον Πειραιά ήταν διάστημα οκτώ μηνών. Τόσο κράτησε η παραμονή του εκτός Ολυμπιακού, καθώς ο Σλοβένος αν και μετά τη λήξη της περσινής σεζόν δήλωνε ότι αποκλείεται να συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» είναι και πάλι στην Ελλάδα, έτοιμος να φορέσει τη φανέλα με το νο 6, που έτσι κι αλλιώς αναζητεί κάτοχο μετά την αποχώρηση του Βούκσεβιτς. Ο Γκόρενς έφτασε στην Αθήνα την πρωτοχρονιά, έκανε προπόνηση με τους Πειραιτώτες και απομένει μόνο να στείλει η Ούντινε την «ελευθέρας» του.

Σύμφωνα με δήλωση του Τέομαν Αλιμπέγκοβιτς, προπονητή και τζένεραλ-μάνατζερ της ιταλικής ομάδας δεν έχει υπάρξει επαφή μεταξύ παίκτη και Ούντινε, ίσως όμως τη Δευτέρα να έχει λυθεί οριστικά το θέμα. Την Δευτέρα θα ξέρουμε και τις οριστικές αποφάσεις του Ρότζερ Μέισον. Ο Ολυμπιακός φλερτάρει επίμονα με τον 25χρονο Αμερικανό που πολιορκείται, ωστόσο, από τη Μπενετόν Τρεβίζο η οποία αναζητά λύσεις για να καλύψει το κενό του Σισκάουσκας που είναι τραυματίας.

Ο Μέισον καλείται να διαλέξει, ο Ολυμπιακός προηγείται, αλλά και η επιλογή της Μπενετόν δεν του φαίνεται καθόλου άσχημη. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν μπορούν να περιμένουν πολύ κι έχουν εναλλακτική λύση αυτή του Ντ. Γιανγκ (24, 1.94) που έχει προταθεί, κι αυτός σούτινγκ-γκαρντ, καθώς τη θέση «3» θα καλύψει ο Γκόρενς.

Αν δεν έχει βρει ξένο ως την Πέμπτη που παίζει με την Τσιμπόνα, ο Ολυμπιακός ίσως να δούμε για τελευταία φορά να παίζει με τους «ερυθρόλευκους» ο Λαβόρ Ποστέλ αν και ο Αμερικανός σταμάτησε να προπονείται με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο έκανε και ο Νόρντγκαρντ, το συμβόλαιο του οποίου θα λυθεί μάλλον την Δευτέρα.

Απο:www.sportnews.gr
IraTmac
τελικά όλα πρέπει να τα περιμένουμε από τον Ολυμπιακό...

δεν είναι άσχημη επιλογή, πιο πολύ διαφωνώ με τη φυγή του Ποστέλ.

ήρθε κι ο Γκούλιας, ο Ούγγρος σέντερ για να πάρει τη θέση του Όβτσινα. το είχα γράψει στο προηγούμενο φόρουμ. νομίζω οτι είναι πολύ ανώτερος ο Γκούλιας.
Warrior
Ο Γκουλιας σιγουρα θα βοηθησει περισσοτερο απο τον Οβτσινα.
Ο Γκορενς ειναι λιγο κωλοπαιδο,αλλα ξερει μπασκετ και αρκετο μαλιστα..

Για τον Ποστελ,πιστευω οτι υπο αλλες συνθηκες θα εμενε.Ειναι περισσοτερο ρολιστας,
και τωρα ο Ολυμπιακος εχει αναγκη παιχτες που να σκοραρυν και να παιρνουν την
ομαδα πανω τους.Αν βρουν εναν τετοιο,ισως να ειναι σωστη η επιλογη..
IraTmac
ο Γκόρενς δεν έπαιξε επειδή είχε ο Ολυμπιακός Λιαδέλη και Διαμαντόπουλο κι έγινε μπ0υρδέλο...
run&gun
Ολυμπιακός-Μπενετόν σημειώσατε: "άσο"... Ο Ρότζερ Μέισον Τζούνιορ ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και ο Αμερικανός άφησε στα κρύα του λουτρού την ιταλική ομάδα που τις τελευταίες ημέρες είχε μπει "σφήνα" στη μεταγραφή. "Δεν είμαι ο Superman, αλλά ήρθα να φέρω το πνεύμα του νικητή στην ομάδα" δήλωσε ο Μέισον.

"Αισθάνομαι πολύ ωραία που είμαι εδώ. Έχω ακούσει τόσα πολλά για την ιστορία του Ολυμπιακού, αλλά ξέρω ότι φέτος η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά. Ακόμα όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να αλλάξουμε τις ισορροπίες", τόνισε ο 25άχρονος Αμερικανός και πρόσθεσε:

"Ήρθα για να φέρω το πνεύμα του νικητή στην ομάδα. Δεν είμαι ο Superman, ούτε μπορώ να αλλάξω τα πάντα με μιας. Δεν με ενδιαφέρει πόσους πόντους πρέπει να βάλω ή πόσα σουτ πρέπει να κάνω. Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα να ενωθεί και να γίνουμε μια γροθιά. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Ξέρω ότι μαζί με μένα ήρθαν δυο ακόμα νέοι παίκτες και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά πρέπει να δουλέψουμε για να φτιάξουμε την ομάδα που θα αρχίσει να κερδίζει και θα ξεχάσει τις ήττες".

Ο 25χρονος Αμερικανός πρώην παίκτης των Τορόντο Ράπτορς και των Σικάγο Μπουλς, αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του Γιόνας Καζλαόυσκας και αναμένται να κάνει μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση στο ΣΕΦ στο οποίο θα βρίσκεται μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ουσιαστικά καλείται να καλύψει το κενό του Λαβόρ Ποστέλ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, όπως και ο Τζεφ Νόρντγκααρντ.

Ο Μέισον κόπηκε στις 16 Δεκεμβρίου από τους Τορόντο Ράπτορς και μπήκε στην injured list και ενώ μέχρι τότε δεν είχε χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Πέρυσι με τη φανέλα των Ράπτορς αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια με 4 πόντους μέσο όρο. Οι Μπουλς τον είχαν επιλέξει στο νούμερο 31 των ντραφτ, ύστερα από τους 18.9 πόντους που πέτυχε και τις 4.1 ασίστ την τελευταία του χρονιά στο NCAA με το κολέγιο της Βιρτζίνια.

By:www.sportime.gr

Νεα μεταγραφη απο τον Ολυμπιακο.
Αντε να δουμε τι προσωπο θα παρουσιασει μετα τις αλλαγες huh.gif
IraTmac
http://www.nba.com/playerfile/roger_mason/index.html

ορίστε και ο φάκελος του παίκτη στο ΝΒΑ. λίγα πράγματα...

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.