Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Για το Ολυμπιάδα - Πανιώνιος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > BasketForum Games (NBA Fantasy Leagues)
dizzy_fingers
Τελικά αποφασίστηκε να μη ληφθεί καθόλου υπόψιν το ματς αυτό καθώς η πρόσθεση των σκορ από αυτό είναι αδύνατη.

Επομένως, πουλήστε όλους τους παίχτες της Ολυμπιάδας και του Πανιωνίου (έχουν σημειωθεί ως τραυματίες) γιατί θα λάβουν 0 σκορ.

Με το άνοιγμα του παρώντος τόπικ, θεωρείται δεδομένο ότι έχετε ενημερωθεί για αυτό.
leonkalf
Στο OverplayBet ισχύει κανονικά? Θα υπολογιστεί όταν γίνει το ματς?
dizzy_fingers
Σωστά, ξέχασα να το διευκρινήσω.
Πιθανότατα δε θα μετρήσει ούτε εκεί το παιχνίδι. Αν τελευταία στιγμή αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε αλλά το γεγονός ότι ενδιάμεσα στην κανονική αγωνιστική και στις 24 μαρτίου μεσολαβεί άλλη αγωνιστική, μας δυσκολεύει πάρα πολύ.
leonkalf
Εμείς όμως βάζουμε κανονικά πρόβλεψη στο εν λόγω παιχνίδι έτσι?
Air Kef
Ναι,προβλέπουμε κανονικα το παιχνιδι!
nash
Μια πρόταση για το overplaybet:
Για να μην αδικηθούν οι παίκτες που θα παίξουν αυτή την αγωνιστική 6 αντί για 7 παιχνίδια, θα μπορούσε να γίνει μια προσαρμογή της βαθμολογίας με βάση τον μ.ο βαθμών σε καθε παιχνίδι.
Παράδειγμα:
Αν κάποιος συγκεντρώση 60 βαθμούς σε αυτή την αγωνιστική στα 6 παιχνίδια(δηλ. μέσο όρο 10 βαθμούς/παιχνίδι), να πάρει και στο 7ο παιχνίδι το μ.ο (δηλ 10 βαθμούς) και να έχει συνολική βαθμολογία 70.

Δεν ξέρω βέβαια, το κατά πόσο αυτό είναι εφικτό να γίνει...
dizzy_fingers
Δεν είναι κακή ιδέα (και όχι μη πραγματοποιήσιμη καθώς πλέον οι συμμετέχοντες είναι λίγοι και οι υπολογισμοί με το χέρι μπορούν να γίνουν), αλλά έτσι θα διευρύνονται οι διαφορές και μάλιστα εξ'αιτίας ενός παιχνιδιού το οποίο δεν έγινε.
Δηλαδή είναι άδικο ο ένας να πάρει 10 πόντους και ο άλλος 2 (ναι warrior, σε εσένα αναφέρομαι tongue.gif) σε ένα παιχνίδι που δεν έγινε.
Το πιο δίκαιο, κατά τη γνώμη μου, θα ήταν να παίρνανε όλοι τους ίδιους πόντους...είτε αυτοί ήταν 0 είτε κάποιο άλλο νούμερο.
thrylos7
Το καλύτερο θα ήταν να υπολογιζόταν με κάποιο τρόπο, καθώς το πάσο έτσι είναι πάρα πολύ ελκυστικό... και άδικο ίσως...

Οπότε θα μπορούσε πχ σε καθέναν να προστεθεί ο μέσος όρος της αγωνιστικής όλων των χρηστών (πχ 8), ώστε και να υπάρχει ισότητα μεταξύ αυτών που έπαιξαν αυτή την αγωνιστική για ένα ματς που δεν έγινε, αλλά και να υπερτερήσουν από αυτούς που πήραν πάσο..

Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, αυτό είναι άδικο ίσως γι' αυτούς που ήθελαν ούτως ή άλλως να πάρουν πάσο...

Ά ρε τι μας κάνει ένα ματς..
sarounas
ένα εξ' αναβολής δημιούργησε τέτοια ταλαιπωρία; πρέπει να βρούμε μια λύση για αυτό διότι κάθε χρόνο στην Α1 γίνονται περίπου 10 παιχνίδια εκτός προγράμματος

φέτος παραδόξως είχαμε πολύ λίγα μέχρι στιγμής αλλά νομίζω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα sad.gif είναι η περίοδος βλέπετε..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.