Help - Search - Members - Calendar
Full Version: METAΓΡΑΦΕΣ Α1 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
leonkalf
Ο Πανιώνιος συμφώνησε με τον Σταύρο Νανάκο (που προέρχεται από 2 πολύ καλές χρονιές με τις Εσπερίδες), και θα είναι ο προπονητής της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
leonkalf
Και στις Εσπερίδες νέος προπονητής, ο Γιώργος Λειβάδης ο οποίος κάνει άλμα από την εσκανα (Κυρίαρχοι, Ατρόμητος Π.) στην Α1.
magickaminia
Κατ αρχας θα ευχηθω καλη επιτυχια και στους δυο προπονητες που μου ειναι πολυ συμπαθεις και και πολυ καλα παιδια. Ομως θα ηθελα να θεσω ενα θεμα που ολοι λιγο πολυ στο χωρο του γυναικειου μπασκετ το ξερουν καλα. Λεφτα θα υπαρχουν την νεα χρονια στην Α1. Γιατι το να κανεις τον προπονητη και την αθλητρια δωρεαν κυριολεκτικα και να σου ζητουν να φερεσαι επαγγελματικα ειναι κοροιδια. Ποσες ομαδες της Α1 αραγε φετος ηταν συνεπεις στις οικονομικες τους υποχρεωσεις απεναντι σε παικτριες και προπονητες; Γιατι δεν αποφασιζουν αφου δεν μπορουν να εχουν επαγγελματικο γυναικειο μπασκετ να γυρισουν στον αμιγη ερασιτεχνισμο και να λειτουργησουν με αμιγως δικα τους λειτουργικα εσοδα και εξοδα; Γιατι να ταζουν λαγους και πετραχειλια για να ρθουν καποιες και καποιοι στην ομαδα τους και μετα να μην εχουν να δωσουν ουτε 1 σεντ; Και καλα οι Ελληνιδες το χουν εμπεδωσει , οι ξενες αθλητριες γιατι να ρχονται ; Για να φευγουν απληρωτες και με το εισητηριο της επιστροφης για τη χωρα προελευσης τους; Δεν ξερω αν ο Αθηναικος θα τερματισει για 3ο σερι πρωταθλημα αηττητος αλλα ξερω σιγουρα οτι αν δεν αποφασισει καποιος απο την ΕΟΚ να δει με σοβαροτητα επιτελους το γυναικειο μπασκετ σε λιγο δεν θα υπαρχει καν πρωταθλημα. blove.gif
Near_5
Ο Ζευγώλης στον Αθηναϊκό!
Του Φώτη Δουκάκη
10/06/2011 (17:46)

Ο διάδοχος του Γιάννη Κτιστάκη στον πάγκο του Αθηναϊκού, δεν άργησε να βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ζευγώλη. Ο Νίκος Χαρδαλιάς βασίστηκε στην εμπειρία του Έλληνα τεχνικού αλλά και στο ότι αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο του γυναικείου μπάσκετ. Επιπλέον, στον Γιώργο Ζευγώλη πέφτει ο... κλήρος του ρεκόρ. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Βύρωνα μετράει 74 συνεχόμενες νίκες και βρίσκετε εφτά ροζ φύλλα μακριά από το να σπάσει το ρεκόρ του Άρη, ο οποίος από το 1985 εώς το 1988 πέτυχε 80 σερί νίκες.


Kαλή επιτυχία στον Καισαριανιώτη coach !
magickaminia
Τι γινεται σε αυτη τη ταλαιπωρη κατηγορια τελικα; Μεταγραφες παικτριων δεν εγιναν καθολου; Ποιες ομαδες θα κατεβουν στο νεο πρωταθλημα; Κανεις δεν ασχολειται πια με την Α1 ; Που εισαι ρε ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΡΑ ; Ο τελευταιος να κλεισει την πορτα. Αν τελικα το πιο σημαντικο ειναι η ελευση Ζευγωλη στον παγκο του Αθηναικου και η διατηρηση ενος αηττητου και το σπασιμο ενος ρεκορ που εκανε η μεγαλυτερη ομαδα που περασε απ την Ελλαδα ο αυτοκρατορας Αρης τοτε παω πασο; Θα τρελαθουμε τελειως ; blove.gif
basket4
καλησπέρα

Να κάνω μια ερώτηση.. έχουν κλείσει τα ρόστερ των ομάδων??
έχω μια περίπτωση Σέρβας διεθνής παίχτριας με όλες τις μικρές εθνικές (φέτος αγωνιζόταν στην under 20 ) .
Είναι 20 χρονών και ενδιαφέρεται να παίξει μία χρονιά εκτός της χώρας της.
Παίζει άσσος και shooting guard. Στη χώρα της δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο..άρα είναι ελεύθερη.
Ξέρω καλοκαιριάτικα ζητάω πολλά...αλλά αν υπάρχει κάποιος που ίσως ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα indox
ευχαριστώ smiley.gif
sch
"Έκλεισε" το ρόστερ της νέας σεζόν

Η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ SONY Αθηναϊκός ΑΣΒ ανακοινώνει ότι η προετοιμασία της εφετινής σεζόν θα αρχίσει στις ΑΣΒ ανακοινώνει ότι η προετοιμασία της εφετινής σεζόν θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου στο Βύρωνα. Η πρώτη συγκέντρωση των αθλητριών με το νέο τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Ζευγώλη, είναι προγραμματισμένη για μία μέρα νωρίτερα (21/08, 20.00) στο κλειστό της Εργάνης. Το παρών θα δώσουν νεοαποκτηθείσες:


· Ευφροσύνη Βλάχου (31χρ., 1,92)από τον Παναθηναϊκό που αγωνίζεται στην θέση του σέντερ.

· Σοφία Κυριακοπούλου (30χρ., 1,86) από την ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ., η οποία αγωνίζεται στην θέση «από την ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ., η οποία αγωνίζεται στην θέση «4» και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

· Βασιλική Τρέμκατζη (27χρ., 1,81) από τον Πανιώνιο, η οποία αγωνίζεται στην θέση «από τον Πανιώνιο, η οποία αγωνίζεται στην θέση «3».

· Μέη Κοτσόπουλος (24χρ., 1,77) από τον ΔΑΣ Άνω Λιοσίων, η οποία είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών, αγωνίζεται στις θέσεις «1» και «2» και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

· Δανάη Καμμένου (21χρ., 1,75)από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, η οποία αγωνίζεται στην θέση «1».

· Εβίλια Ζαχαράκη (18χρ., 1,85) από τον Ο.Κ.Α. Αρκάδι Ρεθύμνου, η οποία αγωνίζεται σ την θέση «4».

· Felicia Chester, (23χρ., 1,91)Η αμερικανίδα σέντερ είναι απόφοιτος του κολεγίου De Paul και επελέγη στο νο14 του εφετινού ντραφτ στο WNBA για λογαριασμό της New York Liberty.

· Chandelle Handy (24χρ., 1,91)Η Αγγλίδα φόργουορντ είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου Πανεπιστημίου Marshall και πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης (μ.ο. 12π., 6ρ., 2ασ. & 1,5κλ.) και της σλοβακικής Ρουζόμπεροκ. Είναι διεθνής με την Εθνική Γυναικών της Αγγλίας και αγωνίζεται στις θέσεις «3» και «4».

Οι προαναφερθείσες μαζί με τις διεθνείς Δήμητρα Καλέντζου (ανανέωσε για δύο χρόνια), Όλγα Χατζηνικολάου (ανανέωσε για δύο χρόνια), Κατερίνα Σωτηρίου (ανανέωσε για δύο χρόνια), Λολίτα Λύμουρα και τις Ζωή Κεχαγιά και Κατερίνα Χαλικιά, οι οποίες θα παραμείνουν για 3η συνεχή χρονιά στην ομάδα, θα αποτελέσουν το εφετινό ρόστερ του Sony Αθηναϊκού

www.abc-women.gr

magickaminia
Ισως ο Αθηναικος ηταν η μοναδικη ομαδα της Α1 που κινηθηκε μεταγραφικα Σπυρο. Πες μου ομως γιατι; Αφου Ευρωπη δεν θα παιξει φετος. Στην Ελλαδα ολες οι ομαδες ειναι σιγουρα υποδεεστερες και δεν κινδυνευει τ περιφημο αηττητο. Ποιο ενδιαφερον εχει αν θα παρει ακομα ενα νταμπλ στην Ελλαδα; Περσι με 5 ξενες για πρωτη φορα σαν Ελληνικη ομαδα καταφερε να αποκλειστει απο το τελικο του Ευροπα Λιγκ απο μια 40 χρονη. Απ οτι ξερω το παραβολο της συμμετοχης ειναι μικρο τι θα πειραζε να παιξει στην Ευρωπη; Ερωτησεις κανω καλοπροαιρετα παντα. Ο λογος ειναι οτι περσι τετοιο καιρο προ κρισης ειχα μιλησει οτι η ομαδα συρρικνωνεται και καποιος βγηκε και με κατηγορησε οτι ειμαι καταστροφολογος και ισοπεδωτικος. Απλα για την ιστορια τιποτα δεν διαρκει εσαει ,για οσους ειναι ειτε μικροι σε ηλικια ειτε με επιλεκτικη μνημη τοσο ο Σπορτιγκ σε ουσιαστικο βαθμο στις δεκαετιες 80 και 90 οσο και οι Εσπεριδες το 2000 ειχαν κανει αντιστοιχες πορειες αλλα τωρα πια ο μεν Σπορτιγκ φυτοζωει οι δε Εσπεριδες οταν παρα γιοκ γυρισαν στα χαμηλα. blove.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.