Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AEK - BENETTON
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Galatsi Olympic Hall
18:45 CET
December 7
2005

Τον Νίκο ή τη νίκη;
Επιμέλεια: Στέφανος Τριαντάφυλλος - Δημοσίευση: 06 Δεκεμβρίου 2005 13:53


Στείλτε το σε ένα φίλο!

Ζήσης: "Ξεχωριστά συναισθήματα"

Μια ημέρα μετά του Αγίου Νικολάου η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπενετόν Τρεβίζο (19.40, Supersport 3). Στόχος της όχι να γιορτάσει τον Νίκο (Ζήση), αλλά τη... νίκη!

"Είναι ένα δυνατό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, που έχει ποιοτικούς παίκτες. Της αρέσει να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο και να σκοράρει στον αιφνιδιασμό. Έχει καλό low-post παιχνίδι με τον Πόποβιτς, ενώ έχει και τη βοήθεια του Γκορί στο επιθετικό ριμπάουντ.

Αν βρουν ρυθμό είναι ένας πολύ δυσκολος αντίπαλος. Εμείς πρέπει με μια λογική αμυντική να τους βγάλουμε έξω από τα συστήματα τους και να τους μπερδέψουμε. Είναι θέμα συγκέντρωσης στην άμυνα, ώστε να μην τους δώσουμε το εύκολο ριμπάουντ, που θα τους επιτρέψει να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα ωραίο, ανοιχτό και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το κερδίσουμε" ήταν τα πρώτα λόγια του Λευτέρη Κακιούση στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε και στην ιδιαιτερότητα του αγώνα, που σχετίζεται με την επιστροφή του Νίκου Ζήση στο Γαλάτσι. "Θα είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι και λόγω της επιστροφής του Νίκου Ζήση στο γήπεδο. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει όχι μόνο για να δει ένα κρίσιμο ματς, αλλά και για να χειροκροτήσει έναν παίκτη με την ποιότητα και τον χαρακτήρα του Νίκου. Με αυτόν τον τρόπο θα του δείξει την υποστήριξη του"

Ο 37χρονος τεχνικός δεν προβληματίζεται τόσο τις δύο συνεχόμενες ήττες της ομάδας του, καθώς με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ δούλεψε πολύ πάνω στον τομέα της ψυχολογίας. "Η χθεσινή προπόνηση ήταν πάνω σε αυτή τη λογική. Είναι φυσιολογικό μια ομάδα να αντιδρά άσχημα μετά τις ήττες. Με την έλευση του Τσάλμερς έχουμε χάσει τον προσανατολισμό μας, με αποτέλεσμα να πέσει η ομαδική απόδοση. Ξέρουμε όμως ότι οι ομάδες έχουν καλές και κακές βραδιές. Τέτοια ήταν η Κυριακή. Πρέπει όμως να κοιτάμε μπροστά και να μην σκεφτόμαστε το προηγούμενο ματς, γιατί έτσι θα χάσουμε άλλο ένα.

Όπως κι ο παίκτης δεν πρέπει να κατηγορεί τους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους, αλλά να δει τα δικά του λάθη, έτσι πρέπει να λειτουργεί κι η ομάδα. Να σκέφτεται το επόμενο ματς. Αλλωστε εμείς δεν είμαστε ομάδα που θα παίζει πάντα στο 100%. Δεν έχουμε την εμπειρία. Είμαστε ένα νέο σύνολο και θα πρέπει να αγωνιζόμαστε πάντα ως ομάδα. Κι αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε αύριο" συνέχισε.

Όσο για τον Λάιονελ Τσάλμερς; "Είναι ακριβώς όπως τον είδαμε στις κασσέτες και καλύτερος. Η χθεσινή προπόνηση ήταν πολύ ενθαρυντική. Από το κολέγιο έχει πάρει πολύ καλές αρχές στην άμυνα κι είναι πολυ καλός στο ματς-απ πρες. Είναι σίγουρο ότι θα προσαρμοστεί και θα βοηθήσει τους υπόλοιπους. Το σημαντικό είναι ότι έχει σωστή νοοτροπία. Είναι καλή πάστα παίκτη, αν κι ακόμη δεν έχει καταλάβει το στυλ παιχνιδιού μας. Θα πρέπει κυρίως να προσπαθήσει περισσότερο στον οργανωτικό τομέα, ώστε να αξιοποιεί σε μεγαλύτερο βαθμό τους συμπαίκτες του" ήταν οι πρώτες εντυπώσεις του Λευτέρης Κακιούση.

Παράλληλα εξέφρασε και τα... παράπονα του λέγοντας: "Σε αυτή την ομάδα λείπει η προπόνηση. Στην αρχή της χρονιάς ήμασταν πολύ καλά προπονημένοι κι αυτό φαινόταν. Τώρα όμως με τα συνεχόμενα ματς και τα ταξίδια δεν έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Κι είναι μια ομάδα που πρέπει να ιδρώνει στο γήπεδο για να πάρει τα αποτελέσματα. Επιλέξαμε να δείξουμε ένα σοβαρό πρόσωπο και στις δύο διοργανώσεις κι αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μεταπτώσεις στην απόδοση μας, καθώς δεν έχουμε την εμπειρία για να ανταπεξέλθουμε".

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο θέμα του Ντρορ Χάτζατζ, ο χρόνος του οποίου έχει μειωθεί αρκετά στα τελευταία ματς. Μάλιστα ο προπονητής της ΑΕΚ ξεκαθάριε ότι η περίπτωση του μοιάζει με αυτή του Αμίτ Ταμίρ. "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Χάτζατζ. Εμείς ως ομάδα έχουμε μια λογική στην άμυνα με πολλές βοήθειες και αλληλοκάλυψη.

Αυτός όμως στο Βέλγιο όπου έπαιζε δεν είχε ανάλογες εικόνες, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλα κενά σε αυτόν τον τομέα. Είναι κάτι που πρέπει να καταλάβει, γιατι ο χρόνος του δεν μειώθηκε λόγω του Τσάλμερς. Απλά όταν ο χρόνος κυλάει και βλέπεις ότι ο παίκτης δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα, πρέπει να αλλάζεις τακτική. Όταν προσαρμοστεί στη δική μας αμυντική φιλοσοφία, θα πάρει ξανά περισσότερο χρόνο συμμετοχής" σχολίασε.

Η μάχη της Ευρωλίγκα φουντώνει και μετά την Μπενετόν ακολουθούν δύο ματς... κριτήριο για την πρόκριση: με την Μπάμπεργκ και την Στρασμπούργκ εκτός έδρας. "Τα δύο ματς που ακολουθούν είναι η μισή πρόκριση. Όμως κι ότι το συζητάμε αυτό είναι σημαντικό, γιατί στην αρχή της χρονιάς μας είχαν αποκλεισμένους. Είναι ένα βήμα. Όμως κάθε ματς είναι σημαντικό, όχι μόνο από την άποψη της νίκης και της ήττας, αλλά κι από αυτή της διαφοράς" συμφώνησε με τη σημασία των παιχνιδιών ο "Λε.Κα".

Ολοκληρώνοντας ο προπονητής της Ένωσης απάντησε και σε ερώτηση για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής των νεαρών παικτών της ομάδας, δηλαδή των Παπανικολάου, Μαγκουνή, Αθανασούλα και Μάτο, που στην αρχή πήραν περισσότερες ευκαιρίες. "Ναι, όμως, στην αρχή της χρονιάς όλοι έλεγαν ότι αυτοί οι παίκτες δεν πρέπει να παίζουν στην ΑΕΚ. Οπότε έχουμε κάνει ένα βήμα. Ο Παπανικολάου προσπαθεί να κατέβει θέση και να παίξει στο "3".

Μέσα του είναι μπερδεμένος, αλλά θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να ξεπεταχθεί. Είναι σημαντικός παίκτης για μας και τον υπολογίζουμε.Ο Μάτος κι ο Αθανασούλας πάνε... σχολείο στις προπονήσεις. Μας βοηθούν πολύ και μαθαίνουν πολλά πράγματα με τη σειρά τους" κατέληξε ο Λευτέρης Κακιούσης.

sport24.gr

Ζήσης, όπως λέμε... Τζόρνταν! Print
Image
Το εγκώμιο του Ζήση έπλεξε ο Μπλατ
06/12/05 - 20:44

Ακούγοντας τον Ντέιβιντ Μπλατ να μιλάει για τον Νίκο Ζήση, ήταν αδύνατον κάποια στιγμή να μην τον διακόψουμε! «Κόουτς, δεν μιλάτε για τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά για τον Ζήση», αστειευτήκαμε, αλλά ο τεχνικός της Μπενετόν Τρεβίζο δεν έκανε καθόλου πλάκα αποκαλύπτοντας στο Sportime.gr ότι «ο Νίκος αποτελεί το όνειρο κάθε προπονητή»!

Ο τύπος μιλούσε για τον εορτάζοντα και... έσταζε μέλι. Σε σημείο, ώστε να μην πιστεύουμε στα αφτιά μας! «Πρόκειται για έναν σπουδαίο νεαρό παίκτη. Είναι ταλαντούχος, έχει ισχυρή προσωπικότητα και εξαιρετικό χαρακτήρα. Είμαι βέβαιος ότι αυτό το γνωρίζουν πολλοί στην Ελλάδα, ωστόσο πρέπει να σας πω ότι ο Νίκος αποτελεί το όνειρο κάθε προπονητή», εξομολογήθηκε ο 46χρονος κόουτς, πρωτάρης (όπως και ο Ζήσης) στον πάγκο της Μπενετόν.

«Είναι μοναδική περίπτωση αθλητή και όσα είπα προηγουμένως δεν αποτελούν κομπλιμέντο προς το πρόσωπό του. Ο Ζήσης θέλει τόσο πολύ να κερδίζει συμβάλλοντας στην επιτυχία της ομάδας και είναι τόσο εργασιομανής, ώστε σε κάνει να θέλεις να δουλεύεις μαζί του. Ως προπονητής του, το βλέπω ακριβώς έτσι. Τρελαίνομαι να δουλεύω μαζί του. Είναι απίστευτος», συνέχισε τα εγκωμιαστικά σχόλια ο τέως τεχνικός της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης, της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν.

Κάποια στιγμή... αγανακτήσαμε! Με την καλή έννοια, αφού είναι υπέροχο να ακούς έναν ξένο να κολακεύει έναν Ελληνα, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έκανε τη χώρα υπερήφανη με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι. «Κόουτς, δεν μιλάτε για τον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά για τον Ζήση!», τον διακόψαμε, αλλά αυτός το... βιολί του! «Δηλαδή, δεν έχει ούτε ψεγάδι;», επιστρέψαμε με νέα ερώτηση μπας και σταματήσει ο μακροσκελής διθύραμβος!

«Το μεγαλύτερο πρόβλημά του αυτή τη στιγμή δεν είναι αγωνιστικό. Είναι η πνευματική και σωματική κόπωση, η οποία οφείλεται στις συνεχείς υποχρεώσεις του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Επαιξε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά στην ΑΕΚ σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, εν συνεχεία Ευρωμπάσκετ. Ε, είναι λογικό να κουραστεί κάποια στιγμή», τόνισε ο Μπλατ.

«Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορούμε να τον βοηθήσουμε ξεκουράζοντάς τον. Πρέπει να παίζει!», συμπλήρωσε ο προπονητής της αυριανής (07/12) αντιπάλου της ΑΕΚ, εξηγώντας ότι «η Μπενετόν δεν έχει αρκετούς πόιντ γκαρντ και η παρουσία του Νίκου στο παρκέ είναι επιβεβλημένη. Δεν ανησυχώ, πάντως. Είναι αρκετά σκληρός και δεν δείχνει να πτοείται»...

Αυτό το τελευταίο, περί... πόιντ γκαρντ σήκωνε εξιχνίαση. «Ναι, προσπαθούμε να τον μετατρέψουμε από κόμπο γκαρντ σε γνήσιο πλέι μέικερ και αυτή είναι μια καινούργια κατάσταση για τον Νίκο», αποκάλυψε ο προπονητής της Μπενετόν εξηγώντας ότι «στο σύγχρονο μπάσκετ είναι σημαντικό για έναν παίκτη να μπορεί να αγωνίζεται σε δύο θέσεις, αλλά έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα μας, ο Νίκος είναι απαραίτητος ως πόιντ γκαρντ. Μην φοβάστε, όμως, δεν πρόκειται να παραμελήσει τις εκτελεστικές αρετές του, ούτε να ξεχάσει το σουτ του»

sportime.gr
dizzy_fingers
Ωραία τα δύο άρθρα, ειδικά το δεύτερο με τον Ζήση biggrin.gif.
Κατά τη γνώμη μου, αντί ο δημοσιογράφος να αμφέβαλλε για τα όσα έλεγε ο κόουτς της Μπένετον προς το πρόσωπο του Ζήση, θα έπρεπε να του έλεγε "και που είσαι ακόμα!".
Το παληκάρι τώρα αρχίζει και όσο μεγαλώνει...σαν το καλό κρασί θα γίνεται καλύτερος.
Ανυπομονώ να δω που θα έχει φτάσει στα 27 του.... wink.gif

Κατά τα άλλα ο κόουτς εξιχνίασε το μυστήριο της μη χρησιμοποίησης του Χάτζατζ και μου άρεσε που τα είπε όλα καθαρά (όπως και στην περίπτωση των μικρών).

Ashton, αύριο αναμένεται κόσμος στο Γαλάτσι?
Green_Fan
Για ποιό λόγο άραγε να πάει ΑΥΡΙΟ στο Γαλάτσι ο κόσμος;
ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ! tongue.gif

Ωραίο ματσάκι πάντως..Περιμένω να αρχίσει..

"ΖΗΣΗ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ" biggrin.gif

Άμα καλό φοβερό παιχνίδι σήμερα ο Ζήσης και κερδίσει η Μπενετόν,η ΑΕΚ μέσα σε 3 μέρες θα έχει χάσει 2 φορές λόγω παλιών (περσινών!) παικτών της.. rolleyes.gif
dizzy_fingers
40.gif

Ζω στο χθες blush.gif...
suspect
Φευγοντας από το γηπεδο ειπα απλα στον εαυτο μου ότι το παιχνιδι δεν αντεχει σε κριτικη.
Πηραν μερος 2 ομαδες.
Μια μετρια και μια απαραδεκτη.
Η απαραδεκτη διασυρθηκε.

Όμως καπου δε αντεχω και θελω να θιξω μερικα σημεια:

1. αφου βρηκε και ο Νικος Στρατος το δρομο για την ΑΕΚ, κλαφτα Χαριδημε.
2. θερμη υποδοχη, παρατεταμενες επευφημιες και ζεστο χειροκροτημα για τον Νικο Ζηση. Η Οριτζιναλ παρεδωσε ανθη. Η ΚΑΕ, σκεφτηκε τα εξοδα και δεν εκανε τιποτα.
3. Συγχαρητηρια στην Οριτζιναλ για τα 3 ευρυματικα και εξοχως αντιπροσωπευτικα συνθηματα α) πουλα τον μπουρουση – οοο, β) φιλιππου θεε παρε την παε γ) πουλα και άλλο οε οε οε. Τα φωναξα και εγω και το κατ ευχαριστηθηκα.
4. τρομακτικη απωλεια ο Μπορουσης. Δεν σταυρωναμε ουτε ελεφαντα στο μισο μετρο.
5. ο αθλητης Παπαιωακειμ είναι απαραδεκτος. Εχασε κάθε σχεση με το αθλημα και οι κακες γλωσσες στην εξεδρα ανεφεραν ατελειωτα νυχτοπερπατηματα. Η απορια του γραφοντος είναι πως ακομα και 1 ωρα ημερησιως να κοιμαται, είναι απεριγραπτα ανεξηγητο πως αστοχει από κατω μονος του.
6. ο αθλητης ταμιρ είναι τοσο φτωχος που προκαλει λυπηση. Σταματησε να σουταρει, προσπαθησε, πηρε 150 επιθετικα ριμπαουντ αλλα… ΑΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ 2.10 ΓΟΜΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ WATER – ΤΑΒΛΙ. Δεν εχω δει στατιστικα, αλλα πρεπει να ειχε τουλαχιστον 3/12 διποντα από την μακρινη αποσταση των 36 ποντων από το καλαθι.
7. ο αθλητης Τσαλμερς ναι ξερω ότι θα συγκεντρωσει τα πυρα. Θα γινει ότι ελεγε ο μπασκετικος κοσμος της ΑΕΚ όταν ειχαμε τον Χολντεν. «ελα μωρε και σουταρει συνεχεια και τα κανει υπο πιεση κλπ». ΟΜΩΣ δεν υπηρχε κανεις άλλος στο γηπεδο. εκτος και αν θελουμε να μας μενει η μπαλα στα χερια σε κάθε επιθεση.
8. οι υπολοιποι αθλητες δεν αξιζει ουτε καν να αναφερθουν. Ο τιποτας και ο κανενας.
9. Εντυπωση μου προκαλεσε ο Ζησης. Χειροτερος από περυσι. Παιζει τουλαχιστον 2 ταχυτητες πιο αργα, ένα πραμα σαν τον Καλαϊτζη. Τσου κου – τσου κου και δεν βλεπω καλαθι, αλλα μοιραζω τη μπαλα.
10. εντυπωση μου πρκαλεσε ο Μορντεντε. Δεν τον ειχα ξαναδει, δεν ξερω την καριερα του αλλα μου φανηκε σπουδαιος παικτης.
11. δυστυχως δικαιωνομαι ότι η ομαδα επαιξε στην αρχη το καλυτερο της και τωρα σιγα σιγα ξεφουσκωνει. Δεν εχει την ενεργεια να παιξει μπασκετ. Και αυτό δεν είναι από τα σουτ. Πες ένα κακο παιχνιδι, τα χασαμε, χαιρετε. Μιλαω για την αμυνα. Οσο λαλακης να είναι ο παπαιωακειμ, οσο και αν ο μπαμπης παπαδακης ( που τον θυμηθηκα ρε…) μοιαζει με τον Ντανκαν απεναντι στον Ταμιρ, οσα κουκου τριποντα να σουταρει ο Τσαλμερς, ελπιζεις μονο με την αμυνα. Ο Κατσικαρης ειχε κανει τρομερη δουλεια στη φυσικη κατασταση των παικτων. Ο Κακιουσης μπορει να είναι καλος διαχειριστης αλλα δεν ξερω κατά ποσο προλαβαινει να χτισει την ομαδα ετσι ώστε να λειτουργει ομαδικα αμυντικα.
12. Ειμαστε η χαρα του επιτιθεμενου. Με 2,5 πασες βγαζουν ελευθερο σουτ..
13. μου λεγε ο χαριδημος γιατι δεν εβαλε μαγκουνη-τσιαρα και λοιπους. Η γνωμη μου ηταν ότι δεν ηθελε να γραψει τρελο ρεκορ…
14. 2-3 αλλα τετοια ματσακια και αν θα πανε από 150 ατομα στο γαλατσι, εγω θα γινω σερβος, θα φτασω 2.04 και θα αλλαξω το ονομα μου σε μποντιρογκα.
15. ξενερα ρε….
ashton
Σείστηκε το γήπεδο στο τέλος με το 'ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ', από τους 1000 οπαδούς μας που ήταν στο γήπεδο, ενώ ακόμα πιο θερμές και συγκινητικές ήταν οι εικόνες μετά, όταν αφού μίλησε στο Supersport, του πέταξαν από την εξέδρα ένα φούτερ ενός κλαμπ της Ορίτζιναλ και αυτός αφού μίλησε με τον κόσμο κι ευχαρίστησε μπήκε στη φυσούνα (πετώντας τη φανέλα στη μαμά του που ήταν στο 'Η')

Πριν το ματς είχαμε standing ovation όταν ακούστηκε το όνομα του, ενώ του δόθηκε και μια ανθοδέσμη από μέλος της Ορίτζιναλ.

Στο τέλος περα από τα ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
ακούστηκαν και τα

ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ
ΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΟΕ ΟΕ ΟΕ

Να σημειώσω πως στην εξέδρα ήταν ο Δημήτρης Φιλίππου, μαζί με τον Γιώργο Ορφανό και τον .... Νίκο Στράτο

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική...

Ξεκινήσαμε καλά απέναντι σε μια Μπενετόν που δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο φύγαμε με 12-4 και 17-6... Η διαφορά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη αν είχαμε κάποιον μέσα στο καλάθι που να αξιοποιούσε τα άπειρα επιθετικά ρημπάουντ που παίρναμε και πετάγαμε στο βρόντο. Κάπου εκεί έκανε τις καθιερωμένες (αχρείαστες αυτή τη φορά) αλλαγές ο ΛεΚα, βρήκε και το ρυθμό της η Μπενετόν και κλείσαμε στο δεκάλεπτο με 18-16.

Το ματς πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 15'16" όταν ο Παντελιάδης έκανε το 29-27 με 1/2 βολές...
Από εκείνο το σημείο μέχρι το 22'50" (δηλαδή για 7'34") μείναμε άποντοι και το σκορ έγινε 29-48.
Εκεί τελείωσε η υπόθεση...
Η ταφόπλακα μπήκε στην τεχνική ποινή που έφαγε ο Κακιούσης για το καλάθι που κακώς δε μέτρησε στον Chalmers (οι Ιταλοί κούνησαν το διχτάκι).

Διασώθηκαν ο Chalmers, που πέτυχε μεν 21 πόντους αλλά με 8/21 σουτ και ο Coppenrath που έβαλε άλλους 10 με καλές προσπάθειες. Όταν είχαν τελειώσει όλα έκανε μερικές καλες ενέργειες και ο Παπαϊωακείμ...

Το must της ομάδας ήταν ο Amit Tamir... Μάζευε συνέχεια επιθετικά, έκανε διπλές και τριπλές προσπάθειες, αλλά ήταν όλες άστοχες...
16 ρημπάουντ κατέβασε (!), τα 10 (!!!!) επιθετικά και με αυτά κατάφερε να έχει .... 3/12 δίποντα..

Σημαντική η απώλεια του Μπουρούση που ήταν τραυματίας και εκτός 12δας.

Kαι φυσικά καταφέραμε να βάλουμε το ματς αυτό μέσα στη λίστα με τα αρνητικά ευρωπαϊκά μας ρεκόρ...

Αν δεν ευστοχούσε ο Chalmers στο τρίποντο στα 2.4", θα ήταν Η ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΣ ΗΤΤΑ.
Τώρα είναι η 2η...


Οι χειρότερες εντός έδρας ευρωπαϊκές βραδιές μας :


27 πόντοι : Shimental Milan (57-84) 1971/72 Κυπελλούχων
26 πόντοι : Benetton (57-83) 2005/06 Euroleague
25 πόντοι : Tau (65-90) 2000/01 Ευρωλίγκα/ημιτελικοί
17 πόντοι : Efes Pilsen (64-81) 2002/03 Euroleague
Late Sole Bologna (72-89) 1982/83 Korac

Πάρτε και μερικές φωτό



Ο Ζήσης παίρνει την ανθοδέσμη και τη φανέλα από το Ντόκο




κόσμος



Στράτος-Ορφανός



τέλος αγώνα



Ο Ζήσης μιλάει στο Ssport



Και η κριτική της ομάδος :


4. TAMIR

Ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά. Βαρέθηκε να μαζεύει επιθετικά ρημπάουντ, αλλά κι εμείς βαρεθηκαμε να τον βλέπουμε να μην τα αξιοποιεί... Τι να τα κάνω τα 16 ρημπάουντ (10 επιθετικά) όταν έχει 3/12 δίποντα και δεν κερδίζουμε τίποτα από δαύτα ; Καλά αμυντικά, ο Goree του έκανε πλάκα... τον είχε πάρει χαμπάρι, τον έβαζε πλάτη και σκόραρε κατά βούληση...

5. HAJAJ

Μπήκε για 2 λεπτά, έκανε μια χαζομάρα και δεν ξεχάστηκε στον πάγκο.

6. RIMAC

Tον κλείσανε, είχε 3/10 σουτ και βλέπαμε το καλάθι σαν δαχτυλήθρα... Όταν δεν έχει ελεύθερα σουτ έχουμε τεράστιο πρόβλημα.

7. ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ

Κακός... Τίποτα μπροστά (0/3), ελάχιστα προς τίποτα και πίσω... Και δυστυχώς στο '3' έχουμε ουσιαστικά μόνο αυτόν.

9. ΜΑΓΚΟΥΝΗΣ

Δεν έπαιξε και πάλι

10. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ

Κακός... Τραγικά λάθη στην άμυνα, κακές επιλογές στην επίθεση. Από τις χειρότερες εμφανίσεις του φέτος (όπως και όλης της ομάδας.

11. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πάτησε παρκέ μετά από σχεδόν ένα μήνα. Είχε διάθεση, προσπάθησε αλλά δεν είναι επιπέδου Ευρωλίγκας.


13. COPPENRATH

Το πάλεψε... Έβγαλε 1-2 άμυνες της προκοπής (που δεν είναι και το φόρτε του), σκόραρε και 10 πόντους με ωραίες προσπάθειες. Από αυτούς που διασώθηκαν.



15. ΠΑΠΑΪΩΑΚΕΙΜ

Τα δυο εύστοχα σουτ από κάτω στο τέλος χρυσώσανε το χάπι για το υπολοιπο διάστημα που έχανε άχαστα και τις βολές... Τουλάχιστον αυτός έπαιζε με πάθος.


19. CHALMERS

Παίζοντας βασικός και για 35', έδειξε αρκετά καλά στοιχεία (έχει καλό μπάσιμο, διαβάζει το παιχνίδι, κάνει καλές τοποθετήσεις). Έκανε κατάχρηση σε σουτ (8/21), αλλά όταν οι άλλοι σπαγανε τα ταμπλώ με τα τούβλα, μάλλον λογικό ήταν να τις πάρει τις προσπάθειες...

21. ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ

Προσπάθησε να βοηθήσει οργανωτικά, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, παρασύρθηκε όμως κι αυτός από τη γενικότερη μετριότητα.
nikefalin
Καλά μάγκες, τι στο καλό...σε αυτό το θεικό φόρουμ βρήκα πολλά από αυτά που έχω δει τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα. Η υποδοχή στον Νικόλα ήταν τρελή συγκίνηση smile.gif

Guys, thanks for the memories , έχετε κάνει υπέροχη δουλειά,

Νίκος
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.