Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ARIS B.C. Museum - Est. 1-7-2015
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Έτοιμο το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη! Εγκαίνια την 1η Ιουλίου στο Παλέ!



Ο Άρης αποκτά το δικό του Μουσείο Μπάσκετ! Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουλίου από τους Παλαιμάχους Καλαθοσφαιριστές του Συλλόγου. Το Μουσείο Μπάσκετ θα βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο και θα είναι διαθέσιμο για όλους, γιατί πρέπει να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ «η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη ξεκίνησε! Μετά από πολύμηνες εργασίες, η Άρης Κ.Α.Ε. και οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του Άρη μετρούν… μέρες για να ανοίξουν στον κόσμο τις πύλες του ένδοξου παρελθόντος του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 7:30μ.μ., οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του Άρη και όλοι οι φίλοι της ομάδας και του μπάσκετ γενικότερα, θα μπορέσουν να επισκεφτούν και να περιηγηθούν στους χώρους του Μουσείου (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλέ ντε Σπορ). Εκεί οι παλιότεροι θα θυμηθούν και οι νεότεροι θα μάθουν τα πάντα για την ιστορία του Άρη. Θα ξαναζήσουν τις ανεπανάληπτες στιγμές του πρόσφατου και του απώτερου παρελθόντος και θα δουν από κοντά τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών κι όχι μόνο, που έγραψαν με χρυσά γράμματα το βιβλίο της ιστορίας του Άρη.

Το «παρών» στα εγκαίνια του Μουσείου θα δώσουν μεγάλες μορφές του Άρη. Δύο ώρες πριν από τα εγκαίνια, στις 5:30μ.μ., θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα «Ηλίας Ζυγούρης», στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο».


Πολύ σημαντικές όλες οι πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με το παρελθόν ενός συλλόγου. Όταν το θυμάσαι, το τιμάς και το έχεις σε περίοπτη θέση, τότε είναι σίγουρο πως θα συνεχίσεις να προσθέτεις νέα "κεφάλαια" στις ένδοξες σελίδες του!!!

Γι' αυτόν τον λόγο δημιουργείται η συγκεκριμένη θεματική ενότητα, ώστε οτιδήποτε αφορά το μουσείο της ομάδας μας, να τοποθετείται εδώ μέσα.

Πολλά συγχαρητήρια στην διοίκηση!!!
El_Cid
Site θα έχει το μουσείο;
SteelGandalf
QUOTE(El_Cid @ Jun 24 2015, 18:06 ) *
Site θα έχει το μουσείο;


Εσύ θες και virtual 3D δυνατότητα επίσκεψης!!! tongue.gif
El_Cid
QUOTE(SteelGandalf @ Jun 24 2015, 17:19 ) *
Εσύ θες και virtual 3D δυνατότητα επίσκεψης!!! tongue.gif

Όχι απαραίτητα, το site όμως, καθώς και σχετική σελίδα στα social media τα θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ.
SteelGandalf
Σήμερα είναι τα εγκαίνια του μουσείου του Άρη μας.

Μάλιστα είχαμε και μια ευχάριστη εξέλιξη.

QUOTE(www.pressaris.gr)
O Κόμματος πρόσφερε στον Άρη το μετάλλιο του τελευταίου τίτλου!

Λίγες ώρες πριν τα επίσημα εγκαίνια του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη ο Νέστορας Κόμματος έστειλε στα γραφεία της ΚΑΕ το μετάλλιο του Κυπελλούχου Ελλάδας του 2004, στο φάιναλ φορ που έγινε στη Λαμία. Αυτός ήταν και ο τελευταίος τίτλος που κατέκτησαν οι κίτρινοι.


Ο Λαρισαίος πρώην φόργουορντ του Άρη αποφάσισε να δωρίσει το μετάλλιο που απονεμήθηκε στους παίκτες λίγο πριν την απονομή, προσθέτοντας ένα ακόμη σημαντικό έκθεμα στο Μουσείο που θα ανοίξει τις πύλες του το απόγευμα.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη είναι γεγονός! Γιατί… αυτοί έγραψαν την ιστορία με χρυσά γράμματα!

Το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη εγκαινιάστηκε πριν από λίγη ώρα. Στην παλιά αίθουσα τροπαίων του Συλλόγου, στα γραφεία της ΚΑΕ στεγάζεται από σήμερα το Μουσείο της πιο ιστορικής, της πιο πετυχημένης ομάδας του ελληνικού μπάσκετ, της ομάδας που μόνο αυτή κατάφερε να ενώσει όλους τους Έλληνες. Το PRESSARIS βρέθηκε στα εγκαίνια του Μουσείου και σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι!

Click εδώ για να δείτε φωτογραφικό υλικό


QUOTE
Γκάλης: «Η ψυχή μου είναι εδώ! Είμαι περήφανος για τον Σύλλογό μου!»

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στα εγκαίνια του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη και συγκινημένος από όσα έβλεπαν τα μάτια του και θυμόταν το μυαλό του, τόνισε πως είναι περήφανος για τον σύλλογό του!


Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής υπογράμμισε αρχικά πως “είναι τιμητική στιγμή για μένα, είναι μια στιγμή για όλους όσοι αγαπούν τον Άρη. Είναι κάτι για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι παλιοί” και πρόσθεσε: “Ευχαρίστως έδωσα ότι μπορώ. Πολλά δεν τα έχω, γιατί τα είχα ήδη δώσει στον κόσμο… Η ψυχή μου είναι εδώ, το σπίτι μου είναι εδώ. Είμαι περήφανος για τον Σύλλογό μου, ήμουν, είμαι και θα είμαι Άρης”.

Αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται με την παρουσία του Νίκου Λάσκαρη τονίζοντας πως “κάτι γίνεται και τώρα, φτιάχνουμε τον καινούριο Άρη. Η προσπάθεια είναι να έχουμε μια ομάδα που να χαίρεται ο κόσμος. Ο άνθρωπος έχει ήδη βοηθήσει την ομάδα, έχει όρεξη να βοηθήσει και βλέποντας και τον κόσμο θα αγαπήσει την ομάδα”.

Για το αν έχει απωθημένο την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος Ευρώπης με τον Άρη είπε: “Πάντα υπάρχει… Ήταν άλλες εποχές τότε, άλλες συνθήκες, άλλος ο συναγωνισμός. Εγώ ξέρω ότι πήραμε μεγάλη χαρά από τον τότε Άρη…”,
SteelGandalf
ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΑΡΗ - Facebook page

Πρέπει να ήταν φοβερή η εκδήλωση. Στις φωτογραφίες υπάρχουν πολλοί παίχτες από διάφορες περιόδους!!!

Ένα video, χίλιες λέξεις!!!

Ανατριχίλα!!! Άνετα παίζει ο Νικ, που εκτός παρκέ, ακόμα και τώρα, φαίνεται πόσο άβολα νιώθει...
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ενημέρωσε η ΚΑΕ για το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Μπάσκετ

Δύο φορές τη βδομάδα για τρεις ώρες θα είναι ανοικτό του Μουσείο Μπάσκετ του Άρη για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Από το Σεπτέμβρη θα υπάρξει άλλο ωράριο λειτουργίας.


Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ «κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, το Μουσείο Μπάσκετ του Άρη θα λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 11π.μ. ως τις 2μ.μ., με ελεύθερη είσοδο.

Από την 1η Σεπτεμβρίου (θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση) το Μουσείο θα λειτουργήσει με διευρυμένο ωράριο και προγραμματισμένες ξεναγήσεις».
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Ο ιερός «όρκος» από τον Λέσιτς μέχρι τον Μπόνι!

Θα μπορούσε κάποιος να μιλάει, να θυμάται, να αφηγείται για ώρες «ξεφυλλίζοντας» τις σελίδες της ιστορίας του Άρη στο μπάσκετ. Με την ίδια συγκίνηση που βλέπει φωτογραφίες από το ένδοξο παρελθόν, με την ίδια προσμονή περιμένει να ζήσει το «αύριο», πολύ σύντομα… Γιατί ο «Αυτοκράτορας» ήταν και θα είναι ζωντανός…


Με την ευκαιρία των εγκαινίων του Μουσείου του Άρη, εκεί όπου η «κιτρινόμαυρη» καρδιά χτυπάει δυνατά και δίνει ζωή σε όλη την πόλη, χρόνια τώρα, το κουβάρι των αναμνήσεων ξετυλίχθηκε. Απλά, όμορφα, κιτρινόμαυρα…

Ο χρόνος ζωντάνεψε, σαν μην πέρασε μια μέρα. Το χθες έγινε σήμερα και δόθηκε σαν ιερή «υπόσχεση», όρκος τιμής να συνεχιστεί η παράδοση και αύριο.

Η οικονομική εξυγίανση, η παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στο τιμόνι της ΚΑΕ, η απομάκρυνση ανθρώπων και καταστάσεων που λειτουργούσαν σαν… βαρίδια στην πλάτη του Άρη, δίνουν μεγαλύτερη λάμψη στα 21 τρόπαια, στα ιερά «τοτέμ» του συλλόγου, στα… ίδια του τα κειμήλια.

Ο μπασκετικός Άρης δείχνει ικανός να αποδράσει μια και για πάντα από την εσωστρέφεια και τις… παιδικές ασθένειες του συλλόγου. Είμαστε σίγουροι γι αυτό… Αρκεί να τον αφήσουν να θυμηθεί το χθες, να βιώσει το σήμερα και να σχεδιάσει το αύριο.

ΥΓ: Και με την ευκαιρία… Θα «κλέψουμε» δημόσια από την αφανή και πανταχού παρούσα, χρόνια τώρα στον Άρη, Έλσα Παπαδοπούλου μερικές φωτογραφίες από το χθεσινό φωτογραφικό της άλμπουμ… Από τον Γκάλη, τον Λέσιτς, μέχρι τον Μπόνι… Αξίζει τον κόπο να «ταξιδέψουμε» όλοι με αυτές…


QUOTE(www.pressaris.gr)
Μουσείο Μπάσκετ: Η καλύτερη πυξίδα για όποιον χάσει τον δρόμο του…

Με τον πιο υπέροχο και συμβολικό τρόπο περνάει ο Άρης σε μια άλλη εποχή. Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση του 90% των μετοχών της ΚΑΕ στο Νίκο Λάσκαρη και χθες ουσιαστικά δόθηκε στο νέο ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ η σκυτάλη για να συνεχίσει στις ίδιες ράγες.


Αυτός είναι ο συμβολισμός των εγκαινίων του Μουσείου Μπάσκετ για τη νέα σελίδα στο τμήμα που μας έκανε όλους να αγαπήσουμε το πιο συναρπαστικό άθλημα επί γης, το τμήμα που έχει χαρίσει 21 τίτλους, που δημιούργησε γενεές φιλάθλων, που τους πότισε με το πνεύμα νικητή, το οποίο αντέχει ακόμα και σήμερα, στις πιο δύσκολες μέρες που βιώνει ο Σύλλογος.

Θα ήταν καλό να ήταν χθες παρών ο Νίκος Λάσκαρης, για να πάρει μια γερή δόση “Αυτοκρατορίας”, αλλά θα είναι πολύ πιο σημαντικό για τον Έλληνα τραπεζίτη να αφήσει τους πάντες στην άκρη μια μέρα που θα είναι στη Θεσσαλονίκη και να κλειστεί εκεί μόνος του.

Να κάνει την βόλτα του ανάμεσα στα σορτσάκια, τις φανέλες, τα σκισμένα παπούτσια του Στέργιου Γούσιου (γιατί Άρης υπήρχε και πριν τον Γκάλη και τον Ιωαννίδη και πρέπει να τονίζεται αυτό σε κάθε ευκαιρία), τις 96 μπάλες όσες και οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τους 21 τίτλους του Αυτοκράτορα Άρη. Να μυρίσει Αρειανοσύνη, να νιώσει πράγματα χωρίς να του τα υποδείξει κανείς, να μπει στο πετσί του ο Άρης.

Τα χρήματα στο επαγγελματικό μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό εφόδιο, γιατί βοηθάει να ανεβάσεις την ποιότητα του “προϊόντος” που προσφέρεις στον κόσμο. Τα χρήματα υπάρχουν, άλλωστε δεν υπάρχει κανείς στην ιστορία του Άρη που έριξε 900.000 ευρώ μέσα σε ένα μήνα, αλλά τα χρήματα δεν φτάνουν. Ο κ. Λάσκαρης έχει μπροστά του μια τεράστια πρόκληση και την βλέπει με διάθεση να την αντιμετωπίσει. Ευχής έργον είναι να τα καταφέρει σε αυτή τη νέα εποχή που έβαλε ο ίδιος το τμήμα μπάσκετ.

Οι κινήσεις και ο λόγος του είναι σωστές προς το παρόν. Μετρημένες, με στόχευση, με πλάνο. Μακάρι να συνεχίσει να πορεύεται έτσι. Αν χαθεί ο δρόμος για οποιονδήποτε λόγο, ο Άρης του προσέφερε την καλύτερη πυξίδα: Μια γύρα στις γωνιές του Μουσείου, το οποίο όλοι εύχονται να γίνει διπλάσιο και τριπλάσιο σε μέγεθος.
hagi
Πολλά μπράβο στην ομάδα για το μουσείο.. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν το μεγαλείο του συλλόγου.Μακάρι να μπορέσω να το δω από κοντά κάποια στιγμή.
radical
Πολυ ωραια πρωτοβουλια η δημιουργια του μουσειου και μπραβο στους συντελεστες.
Μακαρι ολες οι ιστορικες ομαδες να κανουν κατι αντιστοιχο.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Η κιτρινόμαυρη στολή του Σούμποτιτς στο Μουσείο της ΧΑΝΘ!

Δύο αντικείμενα από την προσωπική του συλλογή, μια φανέλα κι ένα σορτσάκι (που φέρουν την υπογραφή του) από την εποχή που αγωνίζονταν στην μεγάλη Αυτοκρατορία του Άρη πρόσφερε στο Μουσείο της Χ.Α.Ν.Θ. ο Λευτέρης Σούμποτιτς.


Ο «Πίξι» είναι ένας από τους σημαντικότερους καλαθοσφαιριστές στην ιστορία του Αρη. Στους «κίτρινους» αγωνίσθηκε από το 1986 ως το 1996 διάστημα στο οποίο κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα Ελλάδος ενώ συμμετείχε και σε δυο φαίναλ φορ του κυπέλλου πρωταθλητριών.

Σαν προπονητής συνεργάσθηκε με ομάδες όπως ο Ηρακλής, η ΑΕΚ, ο Άρης (ένα κύπελλο Κόρατς), ο Παναθηναϊκός (δύο πρωταθλήματα), ο Πανιώνιος, ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός (ένα κύπελλο Ελλάδος). Επίσης υπήρξε προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο Λίβανο ως τεχνικός της Αλ Ριάντι.
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr)
Τo ωράριo λειτουργίας του Μουσείου Μπάσκετ του ΑΡΗ

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Δ.Ε.Θ., το Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ θα λειτουργεί με το παρακάτω ωράριο:


Δευτέρα 7/9 μέχρι και Παρασκευή 11/9,

από 12:00 μέχρι 14:00 και από 17:00 μέχρι 20:00.

Σάββατο 12/9 και Κυριακή 13/9,

από 12:00 έως και 20:00.

Τη Δευτέρα 14/9 θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση, με το ετήσιο πρόγραμμα του Μουσείου.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr)
Καλλιτεχνία και τεχνολογία «ενώθηκαν» για το δώρο της ΚΑΕ στον Γκάλη!

Η ΚΑΕ έκανε ένα δώρο έκπληξη στον Νίκο Γκάλη. Συνδυασμός καλλιτεχνίας και τεχνολογίας είναι το δώρο προς τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή, το οποίο βρίσκεται εντός του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη στο Αλεξάνδρειο!


Όπως ανέφερε η ΚΑΕ «μια ιδιαίτερη έκπληξη επεφύλαξε η Άρης ΚΑΕ στον Νίκο Γκάλη. Ένα ξεχωριστο έργο (δια χειρός Τριαντάφυλλου Βαιτση) η σκία του οποίου σχηματίζει την μορφή του θρυλικού παίκτη κοσμεί πλέον το κέντρο του μουσείου».

Εδώ και το χαρακτηριστικό video

SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr - 16/11/2015)
Το Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ γυαλίζει το παρκέ του!

Παίζεται το μπάσκετ με μπάλα ποδοσφαίρου; Ποιός είναι ο «Γκάνγκστερ» στο Μουσείο; Τι σχέση έχει ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τα «μυθικά πλάσματα» και τι θα δούμε κατά την επίσκεψή μας στο Μουσείο Μπάσκετ του ΑΡΗ;


Μπάλες με προσωπικότητα, ένα σακάκι ριγμένο πολλές φορές στο πάτωμα, μια συλλογή από κύπελλα που παραμένουν υψωμένα στις συνειδήσεις χιλιάδων φιλάθλων και πολλά ενδιαφέροντα ιστορικά γεγονότα περιμένουν τα παιδιά για ένα φιλικό παιχνίδι σε ένα γήπεδο μπάσκετ ειδικά στα μέτρα τους!

Το ολοκαίνουριο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη γυαλίζει, λοιπόν, το παρκέ του και καλεί (από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου οπότε ανοίγει και επισήμως τις πύλες του) τα παιδιά να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο "ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ"! Το πρόγραμμα στοχεύει στη γνωριμία των παιδιών με τα βασικά χαρακτηριστικά του μπάσκετ και τις υγιείς γηπεδικές συνήθειες, ενώ παράλληλα εστιάζει στην αξία της ομαδικότητας και τη χαρά του αθλητισμού, ως βασικά συστατικά της επιτυχίας και της διάκρισης.

Μέσα από μια σύντομη γνωριμία με σημαντικούς σταθμούς από τη διαδρομή της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ, οι μαθητές αντιλαμβάνονται τη σχέση του συλλόγου με την πόλη της Θεσσαλονίκης και τα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την Ελλάδα, ενώ υποψιάζονται τον αντίκτυπο που είχαν οι πρώτες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ στην καλλιέργεια του ενδιαφέροντος για το άθλημα.

Η επίσκεψη συνεχίζεται με ψυχαγωγικό παιχνίδι προσομοίωσης με «μπασκετικό» αγώνα, το οποίο περιλαμβάνει ερωτήσεις, αναζήτηση, προβληματισμό, αλλά και πολύ διασκέδαση!

Τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την επίσκεψη των παιδιών στο ιστορικό Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ένα από τα μεγαλύτερα κλειστά γήπεδα της Ελλάδας. Εκεί τα παιδιά μαθαίνουν για την ιστορικότητα του κτιρίου αλλά και την κοινωνική συμπεριφορά του φιλάθλου, ενώ έχουν τη δυνατότητα να βάλουν πραγματικά καλάθια!

Γιατί στο μουσείο του Άρη μαθαίνουμε για τη σύγχρονη ιστορία του αθλητισμού, γνωρίζουμε το άθλημα του μπάσκετ και κυρίως τη χαρά του ομαδικού παιχνιδιού! Φτιάξε λοιπόν την ομάδα σου και σήκωσε το κύπελλο ενώ η κερκίδα σε αποθεώνει!!

Σχεδιασμός Προγράμματος/Εκτέλεση: Μουστακίδου Πηγή, Καλπατσινίδου Εύη.
Επιστημονικοί συνεργάτες: Μαβίνη Χριστίνα, Πέγκος Γιάννης, Τριανταφυλλίδου Μαρία.

Το πρόγραμμα «ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» απευθύνεται σε σχολικές ομάδες ηλικίας 9-13 ετών
Μέγιστος αριθμός μαθητών: 25
Συνολική διάρκεια προγράμματος: 60-75 λεπτά.
Πληροφορίες-Ραντεβού στα τηλ. 2310 265742 & 2310 265600
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: arisbc.museumedu@gmail.com

FB. : Aris bc museum

Ωράριο λειτουργίας:
* Από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 ως 14:00 και Τετάρτη και Παρασκευή 17:00 – 20:00
* Δύο ώρες πριν την έναρξη των εντός έδρας αγώνων και μέχρι το τζάμπολ αυτών.

Αντίτιμο εισόδου:
– 2 ευρώ ανά άτομο για μεμονωμένη επίσκεψη.
– 1 ευρώ ανά άτομο για ομαδικές επισκέψεις και επισκέψεις σχολείων.

ΔΩΡΕΑΝ είσοδος ισχύει:
– για τους αθλητές όλων των τμημάτων του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.
– για οργανωμένες επισκέψεις αθλητών άλλων ομάδων.
– για τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.
– για παιδιά μέχρι 12 ετών, καθώς και για ευπαθείς ομάδες (παιδικά χωριά, ιδρύματα κ.τ.λ.).


Εξαιρετική ιδέα και μακάρι η υλοποίηση της να είναι ακόμη πιο καλή, ως εμπειρία για τα πιτσιρίκια, απ' ότι φανταζόμαστε.

Δεν αναφέρεται αν το συγκεκριμένο project θα "τρέχει" για ορισμένο χρονικό περιθώριο. Μακάρι να είναι κάτι που θα συνεχίζεται παράλληλα με την επισκεψιμότητα του χώρου!
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 25/11/2015)
Έτοιμο το πρόγραμμα λειτουργίας του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη!

Οριστικοποιήθηκε το ωράριο λειτουργίας του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη στο Αλεξάνδρειο και ανακοινώθηκε επισήμως από την ΚΑΕ.


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοικούσα επιτροπή του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη ενημερώνει ότι το οριστικό πρόγραμμα λειτουργίας έχει ως εξής:

Για τα σχολεία:
* Από Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 ως 13:00

Για το κοινό:
* Από Δευτέρα ως Παρασκευή 12:00 ως 14:00 και Τετάρτη και Παρασκευή 17:00 – 20:00
* Δύο ώρες πριν την έναρξη των εντός έδρας αγώνων και μέχρι το τζάμπολ αυτών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα προμηθεύονται το εισιτήριο από το «ARIS Legend Store». Αντίτιμο εισόδου:
– 2 ευρώ ανά άτομο για μεμονωμένη επίσκεψη.
– 1 ευρώ ανά άτομο για ομαδικές επισκέψεις και επισκέψεις σχολείων.

ΔΩΡΕΑΝ είσοδος ισχύει:
– για τους αθλητές όλων των τμημάτων του Άρη Θεσσαλονίκης.
– για οργανωμένες επισκέψεις αθλητών άλλων ομάδων.
– για τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές του Άρη Θεσσαλονίκης.
– για παιδιά μέχρι 12 ετών, καθώς και για ευπαθείς ομάδες (παιδικά χωριά, ιδρύματα, κ.τ.λ.).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.