Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Ολύμπια Λάρισας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΟΑΚΑ 19:00 Α.Ε.Κ.-ΟΛΥΜΠΙΑ ATHIENITIS ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΠΟΡ+
XATZIS
kala που αλλαξαμε ματσακι γιατι για το χθεσινο..........αγγελου φυγε.....!!!!!!!!!
ashton
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ...

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ή μη ΑΡΔ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...
ptolemaidaras
QUOTE(ashton @ Apr 17 2008, 18:47 ) *
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ...

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ή μη ΑΡΔ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Δηλαδη εσεις θεωρειτε πως ειναι πιο σωστο να αλλαξουμε και αλλο πρπονητη, ειδικα τωρα?
Αν ναι ή οχι τεκμηριώστε το με επιχειρηματα παρακαλω
ashton
Δεν ζητάω να αλλάξει ο προπονητής, αλλά να έχουμε προπονητή στον πάγκο.
ο Αγγέλου ΔΕΝ είναι προπονητής. So simple.
nikefalin
QUOTE(ashton @ Apr 18 2008, 17:20 ) *
Δεν ζητάω να αλλάξει ο προπονητής, αλλά να έχουμε προπονητή στον πάγκο.
ο Αγγέλου ΔΕΝ είναι προπονητής. So simple.

και ο Σκουρτόπουλος είναι ελεύθερος, αν διαβάσετε τη συνέντευξη του στο all star basket λέει πως φεύγει 100 % από το Αιγάλεω. Και είναι και "δικό μας" παιδί και σαν παίκτης και σαν προπονητής.
ashton
Mακάρι να είχαμε το Θανάση στον παγκο αυτή την τριετία αντί για Κακιούση, μισό χρόνο Αλεξανδρή και τώρα τον Αγγέλου...

QUOTE
Ο Κρις Χουγκάζ αναλύει την 25η αγωνιστική της Α1
Ημ/νία: 2008-04-18

Ελάχιστες θέσεις έχουν καταληφθεί μία αγωνιστική πριν από την λήξη της κανονικής περιόδου της Α1 και είναι επόμενο ότι τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Απριλίου έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Κρις Χουγκάζ, συνεργάτης του Νέναντ Μάρκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Πανιώνιου, έκανε για τον ΕΣΑΚΕ την ανάλυση της αγωνιστικής και τις εκτιμήσεις του για την εξέλιξη των παιχνιδιών.

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑ (19/4, 19.00, ΣΠΟΡ+, Μαστραφτσής, Σπυρίδωνος, Μαχαιριανάκης): «Η ΑΕΚ έπαιζε ένα πολύ σημαντικό ματς στο Μαρούσι, αφού αν κέρδιζε θα πήγαινε πολύ ψηλά, πιθανότατα και πάνω από την έκτη θέση. Εχασε όμως και τώρα μπορεί να στοχεύσει μόνο στις θέσεις 7-8, αλλά αυτές τις θέσεις τις κυνηγάει με αξιώσεις και η Ολύμπια. Η ομάδα της Λάρισας μάλιστα είναι στρωμένη και παρότι η ΑΕΚ έχει ένα προβάδισμα στα προγνωστικά λόγω έδρας, πιστεύω ότι θα γίνει αμφίρροπο παιχνίδι».


QUOTE
Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών
Ημ/νία: 2008-04-18

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στα παιχνίδια που θα κρίνουν την παραμονή, την είσοδο στα πλέι οφ και την τετράδα. Οι πρωταγωνιστές των ομάδων καταθέτουν την δική τους οπτική για τους αγώνες της 25ης αγωνιστικής.

Ο Κεν Λέισι αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι της Ολύμπιας Athienitis με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, υποστήριξε ότι «αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Εμείς, είμαστε σε καλή κατάσταση, κάτι που φαίνεται από τα τελευταία αποτελέσματα που έχουμε πετύχει και θέλουμε τη νίκη γα να μπούμε στα πλέι οφ. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η πιεστική άμυνα, ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ είναι οι τομείς που πιστεύω ότι θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα».


esake.gr
nikefalin
QUOTE(ashton @ Apr 18 2008, 17:41 ) *
Mακάρι να είχαμε το Θανάση στον παγκο αυτή την τριετία αντί για Κακιούση, μισό χρόνο Αλεξανδρή και τώρα τον Αγγέλου...

υπάρχει λόγος να μην τον έχουμε ?
ούτε τρελά λεφτά θέλει, ούτε τρελό μπάτζετ θα έχει απαίτηση, φέτος έβγαλε από τυ μύγα χρυσάφι, έπαιξε ωραίο μπάσκετ , έχει παρελθόν στην ομάδα, δηλαδή αν δεν θέλει η διοίκηση κάποιον σαν τον Θανάση, τότε ποιόν να θέλει ? Ο Μεσίνα έκλεισε δυστυχώς στην Μπάρτσα....
ashton
Δεν ξέρω...
η ανεξήγητη εμμονή στον Αγγέλου, που ήταν ο μοναδικός προπονητής που θα μπορούσε να μας αφήσει με το συγκεκριμένο υλικό εκτός playoff, με βάζει σε σκέψεις..
leelo15
Χωρις νικη και σε αυτο το ματς τα πλει-οφ τελειωνουν για φετος και η χρονια ειναι κατι παραπανω απο αποτυχημενη..
Το ροστερ μας μονο για αυτες τις θεσεις δεν ειναι. sad.gif

Αληθεια γινετε να νικησουμε και τα 2 ματς και να βλεπουμε την ποστσιζον απο το σπιτακι μας??
ashton
QUOTE
Τσιάρας: «Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο με την ΑΕΚ»
Ημερομηνία Ανακοίνωσης: 18/4/2008

Πλήρης και με διάθεση για ένα «διπλό» που θα φέρει την Ολύμπια Athienitis στα πλέι οφ του πρωταθλήματος αναχώρησε η Θεσσαλική ομάδα το μεσημέρι από την Λάρισα οδικώς για την Αθήνα, όπου αύριο το απόγευμα (7μ.μ., ΣΠΟΡ+) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. «Θέλουμε στα δυο παιχνίδια που απομένουν άλλη μια νίκη για να μπούμε στα πλέι οφ και επιθυμούμε αυτό να συμβεί με το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ» επισημαίνει Γιώργος Τσιάρας αναφορικά με την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» και συμπλήρωσε: «Γνωρίζουμε καλά ότι έχουμε δύσκολο έργο, αφού η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

olympiabc.gr
McRae
δεν ξερω τι θα γινει στο συγκεκριενο ματς αλλα κοιταξτε να μην ειστε αδιαφοροι την τεταρτη......κατι μου λεει οτι εμεις οι παοκτσηδες θα θυμηθουε τις κοινες μας προσφυγικες ριζες εν'οψει του κολοσσος-αεκ..
dreamtheater
QUOTE(McRae @ Apr 19 2008, 00:09 ) *
δεν ξερω τι θα γινει στο συγκεκριενο ματς αλλα κοιταξτε να μην ειστε αδιαφοροι την τεταρτη......κατι μου λεει οτι εμεις οι παοκτσηδες θα θυμηθουε τις κοινες μας προσφυγικες ριζες εν'οψει του κολοσσος-αεκ..


Όπως ακριβώς το προέβλεψε ο φίλος ΠΑΟΚτζής, είμαστε οι ρυθμιστές της παραμονής... Λέτε να κολλήσουμε και τη ρετσινιά του "αδιάφορου" για να πέσει ο ΠΑΟΚ; Τι άλλο μας μένει να δούμε;
Τελοσπάντων, ας κερδίσουμε σήμερα αρχικά....
Jabar
Χάσαμε από το Ρέθυμνο ας ελπίσουμε ότι δεν θα χάσουμε και από τον Κολοσσό με τον ίδιο τρόπο.Τίποτε όμως
δεν μας διασφαλίζει με τον Αγγέλου.
ashton
Πάλι καλά...

Πρώτη φορά μετά το 2002/03 τελειώσαμε σεζόν με πάνω από 10 νίκες στην έδρα μας. Κατά τα άλλα μερικοί θεωρούν πως το πρόβλημά μας είναι η έδρα-στρούγκα που δεν έχουμε..

QUOTE
Αγγέλου: "Είμαι ευχαριστημένος"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: "Το είχαμε πει και τις προηγούμενες ημέρες, μέσα από τα προβλήματα προσπαθούμε να προετοιμάσουμε την ομάδα για να παίξει μπάσκετ τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και τον Μάιο, την ώρα που οι περισσότεροι παίκτες σκέφτονται ήδη την επόμενη χρονιά και τα συμβόλαια τους.

Οι πραγματικά μεγάλοι παίκτες, όμως, ζουν για τα πλέι-οφ. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Μετά από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, έτσι όπως ήρθε, ακολούθησε η ήττα από το Μαρούσι, έτσι όπως ήρθε. Σήμερα κερδίσαμε με έναν καθαρά επαγγελματικό μπασκετικά τρόπο. Περιορίσαμε κατά αρχήν μια ομάδα που είχε 44% εντός πεδιάς στο 28% και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να αντιμετωπίσει την άμυνα μας με 30 τρίποντα. Προσπαθούμε να παίξουμε ένα μπάσκετ επαφής. Σήμερα τα καταφέραμε. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει την επόμενη βδομάδα και να δούμε αν θα μπούμε στα πλέι-οφ, όπου θα δοκιμάσουμε τη νοοτροπία μας.

Έχω μεγάλο σεβασμό για τον τρόπο δουλειάς του Γιώργου (Μπαρτζώκα) γιατί με τις δυνάμεις που έχει και παρά τα προβλήματα είκναι μια πολύ δύσκολη μπασκετικά ομάδα. Δημιουργεί πολλά προβλήματα είτε με τα επιθετικά ριμπάουντ, είτε από το πικ-εν-ρολ που παίζει πολύ καλά, είτε από την ισορροπία και την υπομονή που έχουν. Η εύκολη νίκη όπως φαίνεται από το σκορ, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα".

Όσο για τον αγώνα με τον Κολοσσό υποστήριξε: "Εμείς έχουμε αναλύσει με την ομάδα ότι πρέπει να σκεφτόμαστε τα πλέι-οφ. Όλοι γράφουν για μεταγραφικά σενάρια και προγνωστικά στοιχήματος. Εμείς είμαστε ικανοποιημένοι γιατί αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια είτε μετά από νίκη, είτε μετά από ήττα με τον ίδιο τρόπο, κατανοώντας τα λάθη ή τα καλά μας. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε έτσι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα επαγγελματικό παιχνίδι… άνοιξης. Να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι-οφ".

Μπαρτζώκας: "Πέρα από τη λογική η εικόνα μας"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: "Συγχαρητήρια στον κόουτς και την ΑΕΚ για τη νίκη. Ήταν πολύ δίκαιη. Έχοντας τέσσερις νίκες στη σειρά και έχοντας απαλλαχθεί από κάθε είδους άγχους, είχαμε δύο ματς με την ΑΕΚ εκτός και τον Πανιώνιο. Μπορεί αυτά να είναι δύσκολα λόγω της δυναμικής του αντιπάλου, αλλά από την άλλη είναι εύκολη διότι εμείς έχουμε κίνητρο, αλλά όχι πίεση.

Η εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα ήταν πέρα από κάθε λογική. Έπρεπε να έχουμε ενθουσιασμό και συγκέντρωση, που δεν υπήρχε καθόλου. Είχαμε απογοητευμένα πρόσωπα από το πρώτο λεπτό. Μας έφυγε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Είχαμε σχεδιάσει μια τακτική για το πώς θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Αυτό δεν συνέβη είτε για τι δεν παίξαμε καθόλου καλά, είτε διότι η ΑΕΚ δεν μας άφησε. Ήμασταν χαρακτηριστικά άστοχοι στα σουτ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο .

Δεν καταφέραμε να μπούμε στο παιχνίδι και να βάλουμε πίεση στον αντίπαλο και τελικά χάσαμε με μεγάλη διαφορά. Ήταν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις μας. Όπως είπε κι ο Τσιάρας έχουμε ένα παιχνίδι τη Μεγάλη Τετάρτη και είμαι πολύ περίεργος να δω στο γήπεδο μας και με καλές συνθήκες πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και στο κίνητρο που έχουμε. Ούτως ή άλλως δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά βάσει του ανταγωνισμού και πίεσης θεωρώ πως είναι πετυχημένη. Θα είναι όμως ακόμη περισσότερο αν καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι-οφ".


sport24.gr
ashton
Mερικά screenshots


Συμτσακ παλευει για ρημπάουντ


Κυριτσης ευστοχει σε τζαμπ-σουτ



ο Μπαρλος ευστοχεί σε 3π και πανηγυρίζει


ο Συ καρφώνει


Μπαρλος


Τσιαρας


Ταπουτος


Αγγέλου



Νικος Ζησης σε Ασπρούλια/ΕΡΤ (στο βάθος ο παγκόσμιος Γιώργος Αμερικάνος τρώει πατατάκια μαζί με τη μαμά του Χατζή)


ο Ταπούτος καρφώνει
ashton
Στιγμιότυπα από ΕΡΤ

http://www.youtube.com/watch?v=xmLa-AAW2AM
penetration
Η πεντάδα που ξεκινησε με Παπ-Ταπού στο 2-3 ήταν όλα τα λεφτά τί να πω:
1.Βγήκε με κλήρωση?
2. Τους ρώτησε ποιοι γουστάρουν να ξεκινησουν?
3.Βλεπει 100 χρόνια μπροστα που ο μέσος άνθρωπος θα είναι 2.01 ?
4.Για να μη φύγει η ομάδα από την αρχή μπροστά και χασει το ενδιαφέρον του το παιχνιδι?
5.για άλλον λόγο?
6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.
Rondo
QUOTE(penetration @ Apr 21 2008, 16:10 ) *
Η πεντάδα που ξεκινησε με Παπ-Ταπού στο 2-3 ήταν όλα τα λεφτά τί να πω:
1.Βγήκε με κλήρωση?
2. Τους ρώτησε ποιοι γουστάρουν να ξεκινησουν?
3.Βλεπει 100 χρόνια μπροστα που ο μέσος άνθρωπος θα είναι 2.01 ?
4.Για να μη φύγει η ομάδα από την αρχή μπροστά και χασει το ενδιαφέρον του το παιχνιδι?
5.για άλλον λόγο?
6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.

Αφήστε τον Αγγέλου ήσυχο ρε παιδιά, μια χαρά προπονητής είναι...
nikefalin
QUOTE(penetration @ Apr 21 2008, 16:10 ) *
Η πεντάδα που ξεκινησε με Παπ-Ταπού στο 2-3 ήταν όλα τα λεφτά τί να πω:
1.Βγήκε με κλήρωση?
2. Τους ρώτησε ποιοι γουστάρουν να ξεκινησουν?
3.Βλεπει 100 χρόνια μπροστα που ο μέσος άνθρωπος θα είναι 2.01 ?
4.Για να μη φύγει η ομάδα από την αρχή μπροστά και χασει το ενδιαφέρον του το παιχνιδι?
5.για άλλον λόγο?
6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.


θα πάρω το 6, είναι η πιο πιθανή αιτιολόγηση που θα έδινε ο coach Αγγέλου.
Ασε που θυμόταν τα νιάτα του με πεντάδα Πανιωνίου με Φάνη, Χρήστο Χριστοδούλου, Τζόν Χάτσον, Λινάρδο κλπ κλπ

σημείωση : o Παπ έχει να παίξει στο 2 από τον τελικό του Μουντομπάσκετ εφήβων το 1995 biggrin.gif biggrin.gif
penetration
QUOTE(Rondo @ Apr 21 2008, 16:14 ) *
Αφήστε τον Αγγέλου ήσυχο ρε παιδιά, μια χαρά προπονητής είναι...

Εντάξει, συγνώμη δεν αντιλέγω, μια χαρά ό,τι πεις δεν θα μαλώσουμε.

Αλλά αυτό να το πεις και στους παίχτες της ΑΕΚ να το εμπεδώσουν και να μην ανησυχούν.
penetration
QUOTE(nikefalin @ Apr 21 2008, 16:17 ) *
θα πάρω το 6, είναι η πιο πιθανή αιτιολόγηση που θα έδινε ο coach Αγγέλου.
Ασε που θυμόταν τα νιάτα του με πεντάδα Πανιωνίου με Φάνη, Χρήστο Χριστοδούλου, Τζόν Χάτσον, Λινάρδο κλπ κλπ

σημείωση : o Παπ έχει να παίξει στο 2 από τον τελικό του Μουντομπάσκετ εφήβων το 1995 biggrin.gif biggrin.gif

Πολύ σωστό σε βρίσκω άσε που ήμουν στο ΟΑΚΑ και απ' ότι θυμάμαι δεν έεπαιζε και συνεχεια 2.
tsitum
Κακο ματς για την Ολυμπια που απο τη μονιμη διαφορα ποντων στην εξελιξη του αγωνα εδειξε οτι δε το παλεψε.


Τελευταιο παιχνιδι κ κρισιμοτερο ολων για την Ολυμπια τη Μ. Τεταρτη στη Λαρισα με τον πολυ καλο Πανιωνιο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.