Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γαλατασαραι-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
T.W.Is.M.
QUOTE(rchos @ Oct 24 2013, 22:57 ) *
Τώρα θέλει σκορ γιατί ο Αταμάν το είδε ωραία το έργο και αμυντικά δεν μπορούμε να τους σταματήσουμε.


Φοβαμαι οτι εχει γυρισει χωρις να το καταλαβουμε το ματς και αυτα ειναι τα πιο δυσκολα σερι να σταματησεις.
D-Wade
Τώρα θα παίξει center o Πέρπε
T.W.Is.M.
Ξαναμπηκε ο Σιμονς. Εχει την τιμητικη του σημερα. Κανε το 5ο φαουλ να απαλλαγουμε...
plo koon
Αυτό το φάουλ στον αιφνιδιασμό ήταν κάπως...
T.W.Is.M.
QUOTE(plo koon @ Oct 24 2013, 23:08 ) *
Αυτό το φάουλ στον αιφνιδιασμό ήταν κάπως...


Κανει λαθος ο Βαγγελας. Επρεπε να σφυριχτει, αλλα να δοθει αντιαθλητικο. Ο Μαντζαρης ειχε πασαρει και ο Αρογιο τον κρατησε για να κοψει τον αιφνιδιασμο.

Γκολ απο το Σιμονς! Μεχρι κι ο Ντρογκμπα στην εξεδρα πρεπει να ζηλεψε...

Ποια μαγισσα μοιρα, ποιος δρομος σε φερνει κι αποψε μπροστα μου... icon_drunk.gif
yorgos
Ο Σίμονς στο πικ εν ρολ στην άμυνα ανύπαρκτος και από μπασκετικό IQ μηδέν, για να μην πω υπό του μηδενός. Από αυτά που έχει δείξει μέχρι σήμερα, είναι βαριά για δεκάλεπτο... Κρίμα που δεν παίζει ο Μπέγκιτς, θα έβγαιναν συμπεράσματα.

Ο Σλούκας έχει μεγαλώσει πολύ ως παίκτης. Ο Μάτζαρης από φυσική κατάσταση τουλάχιστον, μια χαρά.
rankin
Ο Μπεγκιτς σαν καλή ακρίδα που είναι, θα βοηθούσε σήμερα
T.W.Is.M.
Ο Τζαγουαι παντως δειχνει σε καλη κατασταση. Πρεπει να εχει ξεπερασει τελειως τον τραυματισμο.
Εγγυηση ο Λεμποφσκι, οπως συνηθως... smile.gif
Dancing Madly Backwards
Το ριμπάουντ/φάουλ του Ματ ήταν φοβερή φάση, δείγμα στόφας μεγάλου παίκτη.
D-Wade
MATT MAMBA ως συνήθως
yorgos
Όταν είπα ότι στην επίθεση θυμίζει Σισκάουσκας στο shot selection, κάποιος με πήρε τηλέφωνο να με κράξει... Μετανοείτε.

Για το Τζαγουάι αυτό ήθελα να πω κι εγώ. Με τέτοια σωματοδομή να βγάζεις 25 λεπτά με τέτοια ένταση δεν είναι λίγο.
rchos
Πρωταθλητής Ευρώπης και φαίνεσαι...
2-0

Dancing Madly Backwards
Και μη βγει κανείς να πει για 1ο δεκάλεπτο που έφτιαξέ το ματς κλπ. Ακόμα και όταν πέρασε η Γαλατά στο διψήφιο το πήγαμε.
Τεσπά, ο Ντάνστον έδειξε ό,τι μπορεί να κάνει πολλά και ο Σίμονς να διορθώσει περισσότερα. Πέτγουει με προβλήματα στην άμυνα αλλά θα τα διορθώσει. Σπανούλης βελτιωμένος, Λοτζέσκις ΣΚΕΤΗ ΠΟΡΩΣΙΣ!
T.W.Is.M.
QUOTE(rchos @ Oct 24 2013, 23:26 ) *
Πρωταθλητής Ευρώπης και φαίνεσαι...
2-0


Την αλλη βδομαδα εχουμε τη μαχη των πρωταθλητων. Ολυμπιακος-Μπαγερν Μοναχου. Θα ρθει κι ο Γκουαρντιολα? smiley.gif
Αν και την επομενη εβδομαδα με εκνευρισει ο Σιμονς στο πρωτο ημιχρονο, γραψω παλι για τον Παουελ και κερδισουμε, να ξερετε οτι θα τον αναπολω καθε εβδομαδα! tongue.gif
plo koon
Η ομάδα αυτή σε διαχείριση κρίσεων είναι εντυπωσιακή. Μεγάλα σουτ από στο Σλούκα. Αυτός ο Λιαπούνοφ που ήταν κρυμμένος όλα αυτά τα χρόνια?
mixalisgate7
Όπως λέει και μια ψυχή The Champ is here.
Sence Of Defence
Λοιπόν, μερικά πραγματάκια για τον αγώνα.. 3η περίοδο σπρώξανε οι διαιτητές πάρα πολύ την γαλατά. Φάνηκε ξεκάθαρα η απουσία του ψηλού μπέκιτς για να κόψει τα άλευ ουπ. Σίμονς + Ντάνστον θέλουν δουλειά. Ματ Χάουαρντ, Ματ Νίλσεν και επιτέλους το κακό ξορκίστηκε.. ΜΑΤ ΛΟΤΖΕΣΚΙ.. αξιόπιστο σουτ όταν το χρειάζεσε, ξεμπλόκαρε τον σπανούλη πολύ. Πετγουει πολύ χρήσιμος, βγάζει ενέργεια.. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε.. φυσικά με την προσθήκη του μπέκιτς την άμυνα σε θηριώδη σέντερ. Ενοείτε ότι το πολύ σκληρός για να πεθάνει συνεχίζετε και φέτος στον Ολυμπιακό μας.. παρακαταθήκη των προκατόχων μας.. smile.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 24 2013, 23:30 ) *
Την αλλη βδομαδα εχουμε τη μαχη των πρωταθλητων. Ολυμπιακος-Μπαγερν Μοναχου. Θα ρθει κι ο Γκουαρντιολα? smiley.gif


Λογικά θα είναι στο ματς του δευτέρου γύρου.
Razorblade Fish
Και ένα μπράβο στον Πέτγουει που παλεύει σαν σκυλί, δείχνει να βελτιώνεται στο κομμάτι της συγκέντρωσης και τα καλάθια του σήμερα ήταν πραγματικά πολύ κρίσιμα όλα. Λοτζέσκι πολύ καυλιάρης ρε παιδί μου. Ερτσεγκ -20 στο +/-. Προβληματίζει ακόμα η εικόνα του Μάντζαρη και του Λο, αλλά υπάρχει πολύς χρόνος και ευτυχώς το ανάλογο βάθος για να τους περιμένουμε. Μπράβο στην ομάδα.
bbplayer
καλό μπάσκετ απόψε. η 4άδα των γκαρντ μπορεί να τον πάει και φέτος μακριά
Manu7
Kαρυδάτη νίκη! 41.gif Δεν άφηναν ψηλό για ψηλό μας να παίξει άμυνα στο λόου ποστ...Για ξύλο οι πορτοκαλί.

Περίμενα ήττα και εύκολα, εντος προγράμματος. Αλλά φαίνεται η ομάδα ότι μετά το περσινό έχει αποκτήσει για τα καλά χαρακτήρα που μπορεί ακόμα και στην αρχή της χρονιάς να κόβει την όρεξη υπερενθουσιώδων ομάδων όπως των Τούρκικων.

Λεμπόφσκι killer shot.gif , μεστός Σπανούλης - έτσι μ'αρέσει να τον βλέπω. Όχι να σκουντουφλάει στους αντιπάλους. Πέτγουει έδωσε λύσεις πάλι και ο Πρίντεζης έβαλε το κρίσιμο.

Συνεχίζουμε όμορφα...
rankin
Θα τολμούσα να πω πως ο μεγάλος Λεμπόφσκι ήταν και πάλι καθοριστικός..

Απο την άλλη, οι ψηλοί μας δεν ειναι η πρώτη φορά που τα κάνουν μαντάρα στην αντιμετώπιση του PnR και φορτώνονται με φάουλ.
Επίσης δεν ειναι τυχαίο το οτι φορτώνονται με φάουλ απο τη στιγμή που πάνε να παίξουν άμυνα μόνο ψηλά. Ιδίως ο Σίμονς έχει πολλά να διορθώσει και η επιστροφή του Μπεγκιτς θα δώσει μια επιπλέον λύση γιατί αυτη η κατάσταση να παίζεις τέταρτη περίοδο φορτωμένος με φάουλ, είναι τραγική και δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται.

Κατα τ'άλλα επιστροφή στις ηγετικές εμφανίσεις για τον Σπανούλη, ενώ και ο Σλούκας ήταν νομίζω εξαιρετικός και μυαλωμένος σε άμυνα και επίθεση, συν του ότι δείχνει guts και αυτό ειναι πολύ σημαντικό.
qwerty1984
Μερικές παρατηρήσεις.
Πολύ καλός ο Ολυμπιακός σήμερα (με εξαίρεση την τρίτη περίοδο).
Ο Σπανούλης στο πρώτο ημίχρονο έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση μετά από καιρό. Στο τέλος του αγώνα που πηρε 2 προσπάθειες για να βελτιώσει τα στατιστικά του με εκνεύρισε λίγο.
Για το θέμα των ψηλών ας περιμένουμε και τον Μπέγκιτς και βλέπουμε.
Το κόλλημα του Μπαρτζώκα με τον Μάντζαρη δύσκολα μπορώ να το χωνέψω.
louie
ενταξει πιστευω οτι ο λοτζεσκι αρχιζει να γινεται ενα απο τα αστερια του ολυμπιακου και δεν κανω πλακα. εν τω μεταξυ μεχρι τωρα δειχνει και πολυ καλος ριμπαουντερ. κι αν το καλος σουτερ και σκορερ ισως και να το περιμεναν καποιοι ο τυπος προσφερει και σε αλλους τομεις. ντανστον κι αυτος καλος οπως και ο πετγουει. δλδ οι μεταγγραφες δειχνουν να αποδιδουν απο την αρχη.

τωρα για το παιχνιδι γενικοτερα, ενταξει η αμυνα της γαλατα στο 1ο ημιχρονο ηταν κατι χειροτερο απο ερασιτεχνικη και εδειχναν κιολας σαν να μην εχουν κανει καθολου σκαουτινγκ. αφηναν στον σπανουλη ακριβως τα σουτ που ηθελε και τον παιζαν στα σκριν οπως ηθελε, αφηναν επαναφορες κατω απο το καλαθι τους, αφησαν ποσες φορες τους παιχτες του ολυμπιακου να περνουν με την μπαλα απο την ρακετα τους. γενικα ουτε τα βασικα. ο ολυμπιακος εκανε ακριβως οτι επρεπε να κανει. τωρα τι επειδη απο το δευτερο εχασα αρκετα δεν ξερω πως το εφτασαν στον ποντο. καλη νικη τελικα και εκτος εδρας
redleg7
Τετοια αθλια-ελεεινη διαιτησια εχω χρονια να δω.Ανυπαρκτη τεχνικη ποινη και μολις μια για τους Τουρκους.Και ενω παιζαν με 4 ντανστον και σιμονς και ομως η ομαδα αντεξε σ ολη αυτη την πιεση.Τεραστιος Σπανουλαρος,ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΑΤ ,τεραστιος Ντανστον με 9 π και 8ριμ,εξαιρετικος Πετγουει!
Θα πουμε περισσοτερα απο αυριο...σεβασμος μηδεν για τον ΒΤΒ πρωταθλητη Ευρωπης...πραγματικη ξεφτιλα αποψε...

ΑΝΤΕ να γυρισει ο Μιρσα να μοιραστει ο χρονος!
rankin
QUOTE(louie @ Oct 24 2013, 22:38 ) *
ενταξει πιστευω οτι ο λοτζεσκι αρχιζει να γινεται ενα απο τα αστερια του ολυμπιακου και δεν κανω πλακα. εν τω μεταξυ μεχρι τωρα δειχνει και πολυ καλος ριμπαουντερ.

Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι έξυπνος παίχτης και ξέρει να χώνεται πίσω απο τα μποξ άουτ (μπλοκ άουτ τα λέγαμε στις μέρες μου) και να αρπάζει τη μπάλα...

Χωρίς υπερβολές ο τύπος έχει προσθέσει μια επιπλέον διάσταση στην ομάδα.

Επίσης καλός και ο Πετγουει, που τελικά, χαζό τον λέγαμε, αλλά απο τον Σιμονς δείχνει πολύ εξυπνότερος...
roko
ΜΑΤ ΠΑΡΚΕΡ κυριοι. Ειπατε τιποτα???? icon_wave.gif
Sence Of Defence
Με την προσθήκη του μπέκιτς θα υπάρχει ο έλεγχος ψηλά, υπομονή μάγκες... το καλό είναι ότι φέτος έχουμε σουτέρ, μπορούμε να πάρουμε από πιο πολούς παίκτες το σουτ, μακάρι να βγουν τα συτήματα πάνω στους ψηλούς μα ςκαι να αρχίσουν να βρήσκοντε με τα γκαρντ μας με κλειστά μάτια. θα δούμε όμορφα πράγματα. Αυτό όμως που θέλω να δω είναι η ομάδα να χάσει κάποιον μικρής σημασίας αγώνα ώστε να προσγειωθούν οι παίκτες, δηλαδή να έρθουν μερικές ήττες σε μη- κρίσιμο σημείο. Μέχρι στιγμής πέφτει κολοτούμπα για τις μεταγραφές μας..
tReason
Οι παικτες της γαλατα και ο προπονητης παντως ειναι αρκετα χαμηλου επειπεδου.
Δεν προσφερεται το ματς για συμπερασματα
Dancing Madly Backwards
QUOTE (tReason @ Oct 24 2013, 23:49 ) *
Οι παικτες της γαλατα και ο προπονητης παντως ειναι αρκετα χαμηλου επειπεδου.
Δεν προσφερεται το ματς για συμπερασματα

O Αταμάν είναι τέρμα αντιπαθητικός και πολύ ξιπασμένος. Επίσης έχω την εντύπωση πως λέει και πολλά ψέμματα (είχε πει πως του είχε κάνει πρόταση και ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ πέρυσι, αλλά αμφιβάλλω).
Τώρα οι παίκτες δεν είναι και τόσο χαμηλού επιπέδου όσο λες.
Sence Of Defence
QUOTE (tReason @ Oct 24 2013, 23:49 ) *
Οι παικτες της γαλατα και ο προπονητης παντως ειναι αρκετα χαμηλου επειπεδου.
Δεν προσφερεται το ματς για συμπερασματα



δικαιολόγησε το.. περιμένω επιχειρήματα γιατί πολύ απόλυτο σε βρήσκω.
Zoys
Το κρύο αίμα που ψάχναμε μάταια όλα αυτά τα χρόνια νομίζω ότι το βρήκαμε από το πουθενά. Νομίζω ότι ο ήδη λατρεμένος Λοτζέσκι είναι η κλοπή των μεταγραφών για τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα. Έχουμε ακόμα δρόμο βέβαια, αλλά το δείγμα είναι αρκετό για να κάνουμε ένα ομαδικό 77.gif !

Κατά τα άλλα, μια ακόμα ήσυχη εκδρομή στην Πόλη. biggrin.gif Όσοι ψαρώσατε από τη Γαλατά στην πρεμιέρα με τη Σιένα (ήδη φαντάζομαι πώς μπορεί να παρουσίαζε τους Τούρκους ο dimit πριν το ματς tongue.gif ) νομίζω ότι σήμερα πήρατε την πιο ευχάριστη απάντηση από την ομάδα μας. Στη Γαλατά χρωστούσαμε και από πρόπερσι και για να πω την αλήθεια το περίμενα ότι θα νικούσαμε, όχι βέβαια ότι θα είχαμε και διψήφιες διαφορές για τόση πολλή ώρα.

Με εξέπληξε ευχάριστα ο Πέτγουεϊ τον οποίο σιγά σιγά αρχίζω να εμπιστεύομαι περισσότερο απ' ότι στο ξεκίνημα, ο Σίμονς τα 'κανε ρόιδο, αλλά δεν είναι όλοι Λοτζέσκι να προσαρμόζονται από τη μια μέρα στην άλλη στην Ευρωλίγκα. Θέλει δουλειά, είναι φανερό, ελπίζω να μην ξανακάνει τόσο άσχημη εμφάνιση. Σημαντική η παρουσία του Αγραβάνη, είναι χρήσιμο και για τον ίδιο να παίρνει εικόνες από τέτοια ματς. Με το καλό να επιστρέψει ο Μπέγκιτς, αλλά και ο Κατσίβελης στο rotation...

Το πλέον σημαντικό είναι ότι
-Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν Πρωταθλητής Ευρώπης.
-Ο Σπανούλης έπαιξε σαν ο καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης!
Ένιωσα ξανά υπερήφανος για την ομάδα και πολύ πιο αισιόδοξος απ' ότι στην πρεμιέρα με τη Μάλαγα. 41.gif
ssoulliss
Με την ποσότητα και την ποιότητα των περιφερειακών του Ολυμπιακού,όταν σε μια μέτρια ημέρα των ψηλών και όντας ανέτοιμος ακόμη κέρδισε μια αρκετά καλή ομάδα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει παίκτης εκτός κλίματος μέχρι στιγμής. Βοηθούν όλοι στους τομείς τους. Πιστώνεται στον ΜΠαρτζώκα αυτό.

Μπράβο για τη χρησιμοποίηση Αγραβάνη! Με εξέπληξε η επιλογή και ο μικρός προσπαθησε πολύ.

Μπορεί με τον Μπέγκιτς να χάσει σε ταχύτητα αλλά θα κλείσει και άλλο η άμυνα.

Υ.Γ. Η Λοκομοτίβ κερδίζει με δίδυμο ψηλών φωτιά!! shot.gif

QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Oct 24 2013, 23:52 ) *
O Αταμάν είναι τέρμα αντιπαθητικός και πολύ ξιπασμένος. Επίσης έχω την εντύπωση πως λέει και πολλά ψέμματα (είχε πει πως του είχε κάνει πρόταση και ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ πέρυσι, αλλά αμφιβάλλω).
Τώρα οι παίκτες δεν είναι και τόσο χαμηλού επιπέδου όσο λες.


Ο Αταμάν είναι καλός προπονητής, μπορεί να είναι ο καλύτερος Τούρκος. Απλά είναι...λίγο μουρλός!!!! ugly_tocktock.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(tReason @ Oct 24 2013, 23:49 ) *
Οι παικτες της γαλατα και ο προπονητης παντως ειναι αρκετα χαμηλου επειπεδου.
Δεν προσφερεται το ματς για συμπερασματα


Φαντασου τοτε τι ειναι η Σιενα που εχασε μες στην εδρα της και ακομα περισσοτερο η Εφες που εφαγε και 18 ποντους. tongue.gif

QUOTE(ssoulliss @ Oct 24 2013, 23:57 ) *
Υ.Γ. Η Λοκομοτίβ κερδίζει με δίδυμο ψηλών φωτιά!! shot.gif


Ναι, αλλα το δικο μας διδυμο ειναι φωτια με φωτια... smiley.gif
anton2
Ο Χαβανέζος έδειξε και σήμερα ότι είναι παικταράς, έχει τρομερό σουτ και φοβερό μπασκετικό IQ. Δεν ξέρω κατά πόσο προσφέρει στην άμυνα αλλά στην επίθεση δίνει ΠΟΛΛΕΣ βοήθειες και πρέπει να φτιάξουν κάποιες επιθέσεις για να βγαίνει ξεμαρκάριστος για να σουτάρει. Εκτός τους πόντους στο τέλος πήρε και κάποια ριμπάουντ (το ένα από τον Τζαουάι).

Ελπίζω να μην χαλάσει το κλίμα της ομάδας με την εμφάνισή του και να τον στηρίξουν οι συμπαίκτες του όπως κάνουν τώρα γιατί θα τον χρειαστούμε.

Η ομάδα φαίνεται πολύ καλύτερη από πέρυσι. Οι ψηλοί κυριολεκτικά παιχνίδι με παιχνίδι μπαίνουν στο πνεύμα όλο και περισσότερο.

Μην λέει κανείς τίποτα για τον Σίμονς μετά από τον Πάουελ που φάγαμε στην μάπα πέρυσι, αυτός ήταν η αποθέωση της ασχετοσύνης, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα στα γήπεδα.

Η μόνη μου παρατήρηση είναι το εκτόπισμα που έχει ο Ολυμπιακός κοντά στο καλάθι. Και ο Ντάστον και ο Σίμονς και ο Πέτγουέι είναι ελαφριοί παίκτες. Αυτό είναι ένα μειονέκτημα της ομάδας. Γι΄ αυτό σήμερα ο Τζαουάι έκανε τέτοιο ιστορικό πάρτι.

Ο Μπέκιτς σε τέτοιες περιπτώσεις σίγουρα θα βοηθούσε. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, η έλλειψη αυτή όγκου στο καλάθι θα φανεί και με τον ΠΑΟ. Ο Ολυμπιακός ήθελε έναν από τους κύριους ψηλούς του να έχει την σωματοδομή τουλάχιστον του Ντόρσει, δηλαδή έναν πιο νταβραντομένο παίκτη. Ο Ντάστον λίγο πλησιάζει σε αυτό το σημείο αλλά δεν φτάνει. Πιστεύω ότι από πλευράς όγκου ο Λάσμε είναι πιο ογκώδης από τους 2 ψηλούς μας (χωρίς να υστερεί στο ψηλό παιχνίδι) και ο Γκίστ ασφαλώς πιο δυνατός από τον Πέτγουει που είναι σαν ξυλάκι και η ομάδα τον χρειάζεται με περισσότερες φάσεις και κοντά στο καλάθι και όχι μόνο σε ρόλο Αλβέρτη...Ο Πέτγουει βέβαια βελτιώνεται και παίζει καλύτερα, είναι όμως πολύ τσιλιβίθρας και πρέπει να κάνει τρελά πράγματα για να μειώσει αυτή του την ατέλεια.

Αυτό πιστεύω ότι είναι το αδύνατο σημείο της ομάδας, ο όγκος και η δύναμη κοντά στο καλάθι, και τόσο βασικά πράγματα δεν ξέρω αν αλλάζουν. Ο Τζαουάι μας έδωσε σήμερα ένα μάθημα που πρέπει να το σκεφτούν οι δικοί μας.

Όσο για την νίκη ο Ολυμπιακός έπαιξε φοβερό μπάσκετ και η γραμμή των κοντών μας (ανεξαιρέτως) δείχνει ανίκητη.



tReason
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Oct 24 2013, 22:52 ) *
O Αταμάν είναι τέρμα αντιπαθητικός και πολύ ξιπασμένος. Επίσης έχω την εντύπωση πως λέει και πολλά ψέμματα (είχε πει πως του είχε κάνει πρόταση και ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ πέρυσι, αλλά αμφιβάλλω).
Τώρα οι παίκτες δεν είναι και τόσο χαμηλού επιπέδου όσο λες.


Υπαρχει 1/1000 να ενδιαφεροταν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ για τον αταμαν;Δεν χρειαζεται καν να ρωτας


QUOTE
δικαιολόγησε το.. περιμένω επιχειρήματα γιατί πολύ απόλυτο σε βρήσκω.


Θα μπορουσα να αναλυσω τον καθενα ξεχωριστα αλλα τωρα βαριεμαι,θα σου ελεγα οτι ο καλυτερος τους παικτης ειναι ο ερτσεγκ που δειχνει το ταβανι που εχουν ως ομαδα.Αν εφτιαχνα μια ομαδα ευρωλιγκας για να παει στο Φ4 ή τους 8 ουτε ενα παικτη της γαλατα δεν θα επαιρνα.

QUOTE
Φαντασου τοτε τι ειναι η Σιενα που εχασε μες στην εδρα της και ακομα περισσοτερο η Εφες που εφαγε και 18 ποντους.



Δεν κρινω παικτες απο ενα ματς ειναι λαθος.Θα σου ελεγα ακομη οτι η σιενα ειναι διαλυμενη φετος
rchos
Ο Αταμάν είναι καλός Τούρκος προπονητής.
Αυτό φυσικά δεν λέει και πολλά γιατί οι Τούρκοι προπονητές δεν είναι ιδιαίτερα καλοί γενικά.
Σε σχέση με τους Έλληνες πολύ πίσω.

Φυσικά η Γαλατά είναι αρκετά καλή ομάδα.
Είναι η κλασική ομάδα που στην βραδιά της θα νικήσει τον οποιονδήποτε ενώ στην κακή βραδιά της θα χάσει από τον οποιονδήποτε.Αυτές τις ομάδες πάντα οι Ελληνικές τις αντιμετώπιζαν έξυπνα και συνήθως τις κερδίζουν.

Καμία σχέση με τις περσινές Τουρκικές.Είναι πολύ καλύτερη.
D-Wade
QUOTE(rchos @ Oct 25 2013, 00:06 ) *
Ο Αταμάν είναι καλός Τούρκος προπονητής.
Αυτό φυσικά δεν λέει και πολλά γιατί οι Τούρκοι προπονητές δεν είναι ιδιαίτερα καλοί γενικά.
Σε σχέση με τους Έλληνες πολύ πίσω.

Φυσικά η Γαλατά είναι αρκετά καλή ομάδα.
Είναι η κλασική ομάδα που στην βραδιά της θα νικήσει τον οποιονδήποτε ενώ στην κακή βραδιά της θα χάσει από τον οποιονδήποτε.Αυτές τις ομάδες πάντα οι Ελληνικές τις αντιμετώπιζαν έξυπνα και συνήθως τις κερδίζουν.

Καμία σχέση με τις περσινές Τουρκικές.Είναι πολύ καλύτερη.

Συμφωνώ. Σε αξία για μένα είναι κάπου στην 7η με 10η θέση στην Euroleague
tReason
QUOTE (rchos @ Oct 24 2013, 23:06 ) *
Ο Αταμάν είναι καλός Τούρκος προπονητής.
Αυτό φυσικά δεν λέει και πολλά γιατί οι Τούρκοι προπονητές δεν είναι ιδιαίτερα καλοί γενικά.
Σε σχέση με τους Έλληνες πολύ πίσω.

Φυσικά η Γαλατά είναι αρκετά καλή ομάδα.
Είναι η κλασική ομάδα που στην βραδιά της θα νικήσει τον οποιονδήποτε ενώ στην κακή βραδιά της θα χάσει από τον οποιονδήποτε.Αυτές τις ομάδες πάντα οι Ελληνικές τις αντιμετώπιζαν έξυπνα και συνήθως τις κερδίζουν.

Καμία σχέση με τις περσινές Τουρκικές.Είναι πολύ καλύτερη.


Για τους τουρκους προπονητες συμφωνω.Οι παικτες της γαλατα ομως ειναι χαμηλου επιπεδου και σιγουρα η περσινη εφες ητν καλυτερη
T.W.Is.M.
QUOTE(tReason @ Oct 25 2013, 00:05 ) *
Θα μπορουσα να αναλυσω τον καθενα ξεχωριστα αλλα τωρα βαριεμαι,θα σου ελεγα οτι ο καλυτερος τους παικτης ειναι ο ερτσεγκ που δειχνει το ταβανι που εχουν ως ομαδα.Αν εφτιαχνα μια ομαδα ευρωλιγκας για να παει στο Φ4 ή τους 8 ουτε ενα παικτη της γαλατα δεν θα επαιρνα.


Πιστευω οτι εισαι υπερβολικος. Και ο Ερτσεγκ δεν ειναι ο καλυτερος παιχτης της. Ηδη με μια γρηγορη ματια ο Τζαγουαι, ο Ντομερκαντ, ακομα και το τρελοκομειο ο Αρογιο καλυτεροι ειναι. Οι δυο πρωτοι ειναι παιχτες που παιζουν σε ομαδες προημιτελικων. Ακομα κι ο Γκορντον εχει φτασει στον τελικο ως μελος της ΤΣΣΚΑ.
Κι η Σιενα που ειπες δεν ειναι κατι φοβερο, δε διαφωνω. Αν ομως η Γαλατασαραι ειναι χαμηλου επιπεδου, ποιες ειναι οι υψηλου επιπεδου ομαδες? Ολυμπιακος, Παναθηναικος, Μπαρτσελονα, Ρεαλ, ΤΣΣΚΑ, αντε και Φενερμπαχτσε λογω Ομπραντοβιτς και μονο. Δε λεω οτι ολες οι αλλες ειναι χειροτερες τους, αλλα δεν εχουν και καμια μεγαλη διαφορα. Μιλαμε βεβαια με οσα εχουμε δει να γινονται μεχρι στιγμης και απο οσα βλεπουμε στα ροστερ. Το Μαρτιο μπορει να λεμε διαφορετικα πραγματα.
sir-elric
Σπανουλης με χαβανεζο-σλουκα-λο κανουν 4δα για θαυματα. αν προσθεσεις τον βαγγελακη και τα 0 λαθη του εχεις μια 5δα τουρμπο. το εργο θα πηγαινει οποιος επιλεγει να παιζει χωρις πολλες βοηθειες θα χανει απο τον σπανουλη. οποιος αρχιζει τις πολλες βοηθειες θα χανει απο του αλλους. θα χρειαστει ομαδα με υψηλο μπασκετικο IQ να μας χαλασει αποστασεις-γωνιες και να μην μπουν τα σουτ.

ο πετγουει ερχεται και κολαει εκπληκτικα με τον πριντεζη μιας και φερνουν σας κοψες παικτη. απλα ισως αγραβανης χρειαστει να μπει ποιο γρηγορα γιατι ειναι και οι 2 light. αν και για εμας ειναι ταμαμ.

οι 2 μαυρο ψηλοι ειναι ελαφριοι και δικαιολογητε να τους κανει γιο γιο ο αυστραλος σχορτσιανιτης ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ 5 αλευ ουπ. να παρουν την κασσετα να δουν τι δεν πρεπει να κανουν.


υ.γ. ο αγραβανης σημερα ειχε μια ευκαιρεια να δει τι δεν πρεπει να γινει σε 5 χρονια απο τωρα

υ.γ.2 δεν ειναι τοσο κακοι (αν και τα εσπασαν απο το 3 ποντο) εμεις τους κακαμε να φαινονται τοσο χαλια.

υ.γ.3 οποιος αναπολει τον παουλ πρεπει να του στερηθει η φιλαθλος ιδιοτητα
T.W.Is.M.
QUOTE(sir-elric @ Oct 25 2013, 00:26 ) *
υ.γ.3 οποιος αναπολει τον παουλ πρεπει να του στερηθει η φιλαθλος ιδιοτητα


Προσεχε γιατι εισαι και με 4 φαουλ!





(πλακα κανω, δεν πιστευω να το πιστεψες)
Zephyr
Μεγάλος Ματ Λεμπόφσκι και μεγάλος Κιάμος απόψς κύριοι. Τουλάχιστον για τις μεταγραφές αυτές κανείς δεν μπορεί να του πει του Μπατσώκα τίποτα, τον δικαίωσαν 100% και μακάρι να τους ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Με τα μαυρόπουλα να χρεώνονται αβέρτα φάουλ, γίνεται απαραίτητη η παρουσία του τσομπάνη Μπέγκιτς γιατί δεν γίνεται να τρέχει ο Αγραβάνης να μαρκάρει τον Τζαβάι (πλάκα έκανε σήμερα ο κερατάς, μάλλον τσαντίστηκε που δεν το πήραμε).

QUOTE(T.W.Is.M. @ Oct 24 2013, 23:30 ) *
Αν και την επομενη εβδομαδα με εκνευρισει ο Σιμονς στο πρωτο ημιχρονο, γραψω παλι για τον Παουελ και κερδισουμε, να ξερετε οτι θα τον αναπολω καθε εβδομαδα! tongue.gif


Ναι καλά, αστ' αυτά! Τώρα που λείπει ο dimit και το γούρικο κράξιμο εκ των προτέρων που έριχνε, σου βγαίνει το ψυχαναγκαστικό και θες να θεσπίσεις νέο γούρι smiley.gif !
tReason
QUOTE (T.W.Is.M. @ Oct 25 2013, 00:21 ) *
Πιστευω οτι εισαι υπερβολικος. Και ο Ερτσεγκ δεν ειναι ο καλυτερος παιχτης της. Ηδη με μια γρηγορη ματια ο Τζαγουαι, ο Ντομερκαντ, ακομα και το τρελοκομειο ο Αρογιο καλυτεροι ειναι. Οι δυο πρωτοι ειναι παιχτες που παιζουν σε ομαδες προημιτελικων. Ακομα κι ο Γκορντον εχει φτασει στον τελικο ως μελος της ΤΣΣΚΑ.
Κι η Σιενα που ειπες δεν ειναι κατι φοβερο, δε διαφωνω. Αν ομως η Γαλατασαραι ειναι χαμηλου επιπεδου, ποιες ειναι οι υψηλου επιπεδου ομαδες? Ολυμπιακος, Παναθηναικος, Μπαρτσελονα, Ρεαλ, ΤΣΣΚΑ, αντε και Φενερμπαχτσε λογω Ομπραντοβιτς και μονο. Δε λεω οτι ολες οι αλλες ειναι χειροτερες τους, αλλα δεν εχουν και καμια μεγαλη διαφορα. Μιλαμε βεβαια με οσα εχουμε δει να γινονται μεχρι στιγμης και απο οσα βλεπουμε στα ροστερ. Το Μαρτιο μπορει να λεμε διαφορετικα πραγματα.


Kαλυτερες ομαδες απο γαλατα:Αυτες που ειπες +μακαμπι,εφες,οι ισπανικες ,η κουμπαν κτλ.
anton2
Εκτός από την 5πλέτα (Σπανούλη-Σλούκα-Λο-Μάντζαρη-Λοτζεσκι) μην ξεχνάμε ότι υπάρχει άλλος ένας κατά τη γνώμη μου πολύ καλός παίκτης, ο Κατσίβελης, που περιμένει στις επάλξεις. Πιστεύω ότι έχει πολύ ταλέντο και αυτός.

Όσο για τον Πάουελ θα μιλάμε χρόνια για την ασχετοσύνη του που φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι καθώς και από τον τρόπο που ένιωθε αμηχανία μέσα στο παρκέ.

D-Wade
QUOTE(tReason @ Oct 25 2013, 00:40 ) *
Kαλυτερες ομαδες απο γαλατα:Αυτες που ειπες +μακαμπι,εφες,οι ισπανικες ,η κουμπαν κτλ.

Στη Μακάμπι και στη Μάλαγα θα συμφωνήσω.Οι άλλες πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο ή λίγο χειρότερες
rchos
H Efes πριν 10 μέρες έχασε 20 πόντους από την Γαλατά.

Οι 6 που είπε ο Twism είναι στα χαρτιά καλύτερες από Γαλατά.Οι υπόλοιπες είναι εκεί τριγύρω.
T.W.Is.M.
QUOTE(tReason @ Oct 25 2013, 00:40 ) *
Kαλυτερες ομαδες απο γαλατα:Αυτες που ειπες +μακαμπι,εφες,οι ισπανικες ,η κουμπαν κτλ.



Η Μακαμπι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Υπερεχει της Γαλατασαραι στον προπονητη, αλλα το ροστερ της εινια μετριο σε σχεση με προηγουμενα δικα της. Αν βεβαια βρεθουν αντιπαλες σε πολυ κρισιμο παιχνιδι, θα πονταρα στο ονομα της Μακαμπι. Μεχρι στιγμης παντως δε μοιαζει καλυτερη. Ειναι η μονη ομαδα που εχει χασει απο τη Λαμποραλ Κουτσα και εχει κανει ηττα και στο πρωταθλημα Ισραηλ.
Η Μαλαγα ειναι καλη τωρα, αλλα πρεπει να τη δουμε σε βαθος χρονου μεσα στη σεζον. Φημιζεται για την ασταθεια της, ενω στο κοινο τους δειγμα με τους Τουρκους(εναντιον του Ολυμπιακου) δε με επεισε οτι ειναι καλυτερη. Πιο τυχερη μου φανηκε.
Η Λαμποραλ αυτη τη στιγμη ειναι σε κακη κατασταση. Πιστευω οτι ο ΠΑΟ θα κερδισει ευκολα αυριο. Τωρα η Γαλατασαραι ειναι καλυτερη κατα τη γνωμη μου.
Για την Κουμπαν δεν εχω αποψη, αλλα δε νομιζω οτι εχει καμια διαφορα επιπεδου με τη Γαλατα. Η ηττα της το περασμενο ΣΚ απο τη Λιετουβος Ριτας, την οποια κερδισε με 15 ποντους σημερα δειχνει οτι δεν εχει και μεγαλη σταθεροτητα σε καλες εμφανισεις.
Για την Εφες τα ειπα και πριν. Αναντολου Εφες-Γαλατασαραι 67-85! Κι αφου το ενα παιχνιδι δε φτανει, εχουμε κι αλλο. Φενερμπαχτσε-Αναντολου Εφες 84-65. Σαν υλικο εχει διαφορες απο την περσινη ομαδα(προς τα κατω θεωρητικα). Δεν τη βλεπω καλυτερη, ισα ισα που αυτη τη στιγμη μοιαζει καλυτερη η Γαλατασαραι.
Ξαναλεω, δεν τις κρινω σαν ομαδες γενικα και που θα φτασουν μεσα στη σεζον, παρα μονο τι κανουν τωρα. Μπορει στο τοπ 16 ολες αυτες οι ομαδες να πετανε και η Γαλατασαραι να παει απατη σαν την περσινη Μπεσικτας.
tReason
QUOTE (T.W.Is.M. @ Oct 25 2013, 01:15 ) *
Η Μακαμπι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Υπερεχει της Γαλατασαραι στον προπονητη, αλλα το ροστερ της εινια μετριο σε σχεση με προηγουμενα δικα της. Αν βεβαια βρεθουν αντιπαλες σε πολυ κρισιμο παιχνιδι, θα πονταρα στο ονομα της Μακαμπι. Μεχρι στιγμης παντως δε μοιαζει καλυτερη. Ειναι η μονη ομαδα που εχει χασει απο τη Λαμποραλ Κουτσα και εχει κανει ηττα και στο πρωταθλημα Ισραηλ.
Η Μαλαγα ειναι καλη τωρα, αλλα πρεπει να τη δουμε σε βαθος χρονου μεσα στη σεζον. Φημιζεται για την ασταθεια της, ενω στο κοινο τους δειγμα με τους Τουρκους(εναντιον του Ολυμπιακου) δε με επεισε οτι ειναι καλυτερη. Πιο τυχερη μου φανηκε.
Η Λαμποραλ αυτη τη στιγμη ειναι σε κακη κατασταση. Πιστευω οτι ο ΠΑΟ θα κερδισει ευκολα αυριο. Τωρα η Γαλατασαραι ειναι καλυτερη κατα τη γνωμη μου.
Για την Κουμπαν δεν εχω αποψη, αλλα δε νομιζω οτι εχει καμια διαφορα επιπεδου με τη Γαλατα. Η ηττα της το περασμενο ΣΚ απο τη Λιετουβος Ριτας, την οποια κερδισε με 15 ποντους σημερα δειχνει οτι δεν εχει και μεγαλη σταθεροτητα σε καλες εμφανισεις.
Για την Εφες τα ειπα και πριν. Αναντολου Εφες-Γαλατασαραι 67-85! Κι αφου το ενα παιχνιδι δε φτανει, εχουμε κι αλλο. Φενερμπαχτσε-Αναντολου Εφες 84-65. Σαν υλικο εχει διαφορες απο την περσινη ομαδα(προς τα κατω θεωρητικα). Δεν τη βλεπω καλυτερη, ισα ισα που αυτη τη στιγμη μοιαζει καλυτερη η Γαλατασαραι.
Ξαναλεω, δεν τις κρινω σαν ομαδες γενικα και που θα φτασουν μεσα στη σεζον, παρα μονο τι κανουν τωρα. Μπορει στο τοπ 16 ολες αυτες οι ομαδες να πετανε και η Γαλατασαραι να παει απατη σαν την περσινη Μπεσικτας.


Aυτη ειναι η διαφορα εγω δεν κρινω το τωρα,κρινω ποιες ομαδες εχουν τους καλυτερους παικτες
και αρα στο τελος της χρονιας θα εχουν την μεγαλη πιθανοτητα επιτυχιας.Καποιες ομαδες ψαχνονται
εχουν καινουργια προσωπα οποτε μεχρι να βρουν την χημεια τους θα παρει καποιο χρονο.
T.W.Is.M.
QUOTE(tReason @ Oct 25 2013, 01:30 ) *
Aυτη ειναι η διαφορα εγω δεν κρινω το τωρα,κρινω ποιες ομαδες εχουν τους καλυτερους παικτες
και αρα στο τελος της χρονιας θα εχουν την μεγαλη πιθανοτητα επιτυχιας.Καποιες ομαδες ψαχνονται
εχουν καινουργια προσωπα οποτε μεχρι να βρουν την χημεια τους θα παρει καποιο χρονο


Αρα δε διαφωνουμε και τοσο πολυ.
Αν με ρωτουσαν τι γνωμη εχω για ολες αυτες τις ομαδες σαν προοπτικη στο τελος της χρονιας, θα απαντουσα αλλα πραγματα.
Σημερα παντως τη νικη του Ολυμπιακου τη θεωρω σημαντικη και δυσκολη για το συγκεκριμενο χρονικο σημειο. Δεν την περιμενα αλλωστε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.