Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κλιβελαντ-Σικαγο
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
lamar
QUOTE(Air and King @ Apr 28 2010, 17:22 ) *
Δεν χρειαζεται να περιμενες κατι διαφορετικο απο μενα.....Και ξερεις γιατι?Γιατι εχω δει πολλους σταρ να εχουν κακες στιγμες η μαλλον απαραδεκτες στιγμες αλλα ποτε δεν θα βγαινα να γραψω κατι για αυτους μονο τοτε αλλα κυριως για το αγωνιστηκο κομματι.....

Δεν σε ειδα να βγαινεις να γραψεις κατι για τα οργια του ΛεΜπρον παρα μονο για μια κακη εως αθλια συμπεριφορα του....Δεν ειμαι σιγουρος αν το εκανε αυτο ο Κομπι(που εχει κανει πολλα) οτι θα εβαζες βιντεακι του Youtube οπως εκανες πριν....

Αρα κατα βαθος πιο πολυ εδειξες σε εμενα οτι δεν συμπαθεις τον ΛεΜπρον και βρηκες αφορμη να ριξεις λασπη επαναλαμβανω σε μια συμπεριφορα απαραδεκτη.Ο ΛεΜπρον απο τα καλυτερα παιδια ως σουπερσταρ κατι που προκαλει ακομα περισσοτερη ενυπωση...


Βγηκα να ριξω λασπη? Ελληνικα ξερεις? Ριχνω λασπη σημαινει οτι λεω κατι για καποιον και τον συκοφαντω. Σε παρακαλω προσεξε λιγο τι γραφεις για να μη γινουμε εδω μεσα απο δυο χωρια.

Αν το εκανε ο Κομπε και το εβλεπα, θα το ΠΟΣΤΑΡΙΖΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, γιατι πανω απο ολα ειναι ο ανθρωπος.


Στα τετοια μου αν κανει οργια μεσα στο παρκε. Μπραβο του, μαγκια του, ας παρει και 10 δαχτυλιδια και να μεινει στην ιστορια ως ο καλυτερος ever.

Αυτο τι σημαινει? Οτι θα πηγαινει να μπει αλλαγη, θα του απλωνει το παιδακι το χερι να του παρει τα ρουχα και αυτος επιδεικτικα θα τα πεταει κατω η μακρια απο τον πιτσιρικα?
Air and King
QUOTE(lamar @ Apr 28 2010, 17:36 ) *
Βγηκα να ριξω λασπη? Ελληνικα ξερεις? Ριχνω λασπη σημαινει οτι λεω κατι για καποιον και τον συκοφαντω. Σε παρακαλω προσεξε λιγο τι γραφεις για να μη γινουμε εδω μεσα απο δυο χωρια.

Αν το εκανε ο Κομπε και το εβλεπα, θα το ΠΟΣΤΑΡΙΖΑ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, γιατι πανω απο ολα ειναι ο ανθρωπος.


Στα τετοια μου αν κανει οργια μεσα στο παρκε. Μπραβο του, μαγκια του, ας παρει και 10 δαχτυλιδια και να μεινει στην ιστορια ως ο καλυτερος ever.

Αυτο τι σημαινει? Οτι θα πηγαινει να μπει αλλαγη, θα του απλωνει το παιδακι να του παρει τα ρουχα και αυτος επιδεικτικα θα τα πεταει κατω η μακρια απο τον πιτσιρικα?

Kαλα ασε τωρα τα 2 χωρια και τα 3...Αν θελεις να γινουμε γινουμε στειλε μου pm να γινουμε και 10......
Οταν εγραψα οτι ριχνεις λασπη εννοουσα αυτο που εγραψα και δεν ηθελα να σε κατηγορισω...Οταν βγαινει καποιος να γραψει κατι μονο για μια απαραδεκτη συμπεριφορα σημαινει οτι βρηκε αφορμη να βγαλει ολη του την εμπαθεια προς αυτον...Δεν με ενδιαφερει αν δεν συμπαθεις τον ΛεΜπρον αυτο ειναι δικο σου θεμα...Απλα λειτουργησες σαν ενας hater του που δεν λεει τιποτα για αγωνιστικα παρα μονο για αυτη την αθλια συμπεριφορα....

Συμφωνω οτι πανω απο ολα ειναι ανθρωπος και επαναλαμβανω ειναι αθλια η συμπεριφορα...

QUOTE(SoKRaM @ Apr 28 2010, 17:17 ) *
Το κακο δεν ειναι οτι ο ΛεΜπρον κουραστηκε. Το κακο ειναι οτι νικησαν και οι Σελτικς και το πρωτο παιχνιδι θα γινει ηδη το Σαββατο. Παντως Ο ΛεΜπρον χρειαζεται ξεκαθαρα βοηθεια. Ο Βαρεζαο στο τελευταιο παιχνιδι ηταν λες και επαιζε για τους Μπουλς ενω ουτε οι γκαρντ βοηθησαν αρκετα. Τεσπα ... θα δουμε...

Στα 2 τελευταια παιχνιδια ο Τζειμσον βοηθησε πολυ...
rchos
κριμα για τους μπουλς παντως.μια νικη ακομη την δικαιουνταν.
δεν πειραζει.παμε το καλοκαιρι με αρκετο σαλαρι καπ για 2-3 κινησεις που μπορουν να αλλαξουν τα παντα!
ελπιζω η λεμπρον τιμ(πρεπει να μετονομαστουν) να μην παρει τον τιτλο.
Das Kapital
QUOTE (lamar @ Apr 28 2010, 17:14 ) *
Aν εχει κανει κατι τετοιο ο Μπραιαντ ή ο Τζορνταν, τοτε ειναι το ιδιο @##$@#$%^^%#$@#$%@$#, με τον Τζεημς και σε παρακαλω πολυ δωσε μου Link αν εχει για τον Κομπε, για να το δω και να τον βγαλω αμεσα απο αγαπημενο μου παικτη.



Δεν ποσταρω για να κανω το δικηγορο του διαβολου ουτε εχω κανα προβλημα με τον Κομπι,αλλα φιλε ηρεμησε,εχεις ξεφυγει..και τη γκομενα να σου τρωγε με μεγαλυτερη επιεικεια θα αντιδρουσες!

koutsou10
QUOTE(lebron15 @ Apr 28 2010, 19:03 ) *
Δεν ποσταρω για να κανω το δικηγορο του διαβολου ουτε εχω κανα προβλημα με τον Κομπι,αλλα φιλε ηρεμησε,εχεις ξεφυγει..και τη γκομενα να σου τρωγε με μεγαλυτερη επιεικεια θα αντιδρουσες!



παιδια δεν ξερω αν ειδε κανεις το παιχνιδι η τις δηλωσεις μετα απο αυτο...
ο λεμπρον λιγα λεπτα η δευτερολεπτα πριν τελειωσει το παιχνιδι σουταρε μια βολη με το αριστερο γιατι ειχε χτυπησει το δεξι του χερι κ στις δηλωσεις που εκανε ειπε οτι δεν ξερει ποτε ακριβως το χτυπησε αλλα οτι τον ψιλοταλαιπωρει περιπου στις 3 βδομαδες,καλα ειναι <<σκυλι>> δεν νομιζω να μην παιξει σε καποιο απο τα επομενα αλλα μπορει να επηρρεασει την αποδοση του κ για αυτο το αναφερω...

Υ.Γ τι σχεση εχει το ενα βιντεο με το αλλο?καμια απολυτως...τελοσπα δεν γινεται να μην εχει καποιος ασχημες στιγμες γιατι οπως λεει κ ο φιλος ειμαστε ανθρωποι κ ουδεις αναμαρτητος η αλανθαστος...
Air Kef
Hρεμίστε λίγο ρε, τι τσιτώματα είναι αυτά; tongue.gif

Μια κακή στιγμή ήταν για τον Λεμπρόν, γενικά δεν εχει δώσει δικαιώματα, τώρα αν "την είδε" σε μια φάση και τι σκεφτόταν, κρίμα γι'αυτόν, αλλά δεν είναι ανάγκη να τον ρίχνει μια φάση στο πυρ το εξώτερον.

Οι Μπουλς αδικήθηκαν από γκρι και τύχη σε δυο φάσεις, και οι δύο με τον Ρόουζ, στην μία ο Ντέρεκ έβαλε καλάθι μετά από φάουλ του Σακίλ, αλλά κακώς δεν του δόθηκε το continuation και έδωσαν την μπάλα απ'έξω, οι Μπουλς έχασαν την επίθεση και μετά ο Λεμπρόν έβαλε καλάθι και φάουλ, ενώ σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις η μπάλα έκανε 2-3 κύκλους μετά από σουτ του Ρόουζ και βγήκε.
Εύκολα το ματς μπορούσε να είχε καταλήξει στο Σικάγο, αλλά οι Καβς είχαν την τύχη να καθαρίσουν την σειρά.

Απίστευτος παίκτης ο Ρόουζ, ελπίζω οι Μπουλς να καταφέρουν να χτίσουν κάτι καλό γύρο από αυτόν και τον Νοά και να τους δούμε να χτυπούν την κορυφή σύντομα.
T.W.Is.M.
QUOTE(Air and King @ Apr 28 2010, 16:20 ) *
Δεν ξερω αν χρειαζεται να κανουν υπερπροσπαθεια αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι το απολυτο φαβορι οπως αρκετοι κυριως στην Αμερικη τους θεωρουν...
Συμφωνω οτι το Ορλαντο ειναι πολυ επικυνδινο και πληρεστατη ομαδα...Περασε τους Μπομπκατς ευκολα με ουσιαστικα τον Χαουραντ απων λογω των φαουλ..
Για να δουμε εχουμε καιρο μεχρι τοτε...


Mην εισαι και σιγουρος παντως οτι και με το Κλιβελαντ θα ειναι εντυπωσιακα παρων ο Χαουαρντ.
Razorblade Fish
Αντιπαθω σφοδρα τον Κομπε Μπραιαντ,αλλα οι 2 φασεις δεν εχουν καμια σχεση η ομοιοτητα.Ο Μπραιαντ ειναι απλα νευριασμενος και αυτο ειναι ανθρωπινο εστω και αν ο τροπος που ξεσπαει δεν ειναι ιδιαιτερα τιμητικος...Αντιθετως ο Τζειμς δειχνει απιστευτη υπεροψια και σνομπισμο.Ουτε αυτον τον συμπαθουσα ιδιαιτερα και μετα απο αυτα βρηκα και αλλο λογο!
spursforthe5
κατα τη γνωμη μου οι συμπεριφορες αυτες κατα ενα βαθμο ειναι δικαιολογημενες...απο τη φτωχεια μεσα σε ενα διαστημα λιγοτερα απο 10 χρονια ,απο κει που δν σε προσεχε κανεις γινεσαι το επικεντρο των παντων,εχεις λεφτα που εσυ ο ιδιος δν ξερεις ποσα ειναι.. και τα μυαλα σου οσο να ναι θα παρουν λιγο αερα.εκτος και αν εχεις τοσο ισχυρη προσωπικοτητα που να στο απαγορευει αλλα πολυ δυσκολο...τεσπα ας ελπισουμε να μην το δουμε ακομα πολλες φορες αυτο απο το λεΜπρον ...αλλα και να το δουμε να επαναλαμβανεται εμας μας ενδιαφερει το αγωνιστικο κομματι και οχι το εξωαγωνιστικο αλλο αν αυτο μας ενοχλει...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.