Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΣΚΑ!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
ZERAR-8
Το Δ.Σ. της ΄Ενωσής μας μεριμνά, όπως σας είναι γνωστό, για την σύναψη συμφωνιών με εταιρείες για την παραχώρηση του δικαιώματος του ΧΟΡΗΓΟΥ της Ε.Σ.Κ.Α. και των εκδηλώσεών της, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της περιορισμένης οικονομικής επιχορήγησης που αυτή λαμβάνει από την Πολιτεία.

Για την υλοποίηση των όρων των συμφωνιών που έχουμε συνάψει είναι απαραίτητη η συνεργασία των αθλητικών σωματείων, τα οποία θα πρέπει να διευκολύνουν με κάθε δυνατό τρόπο την ελεύθερη είσοδο των εκπροσώπων των ΧΟΡΗΓΩΝ στα γυμναστήρια που διεξάγονται οι αγώνες των ομάδων των σωματείων.

Η απρόσκοπτη υλοποίηση των δικαιωμάτων που έχουν παραχωρηθεί στους χορηγούς εταιρείες θα συμβάλει στην προσπάθεια της ΄Ενωσής μας για προσέλκυση στο χώρο νέων χορηγών, που θα αποβεί σε όφελος των ίδιων των αθλητικών σωματείων και της σωστής αγωνιστικής και αναπτυξιακής λειτουργίας του χώρου μας.

Σας γνωρίζουμε ότι οι επίσημοι χορηγοί της ΄Ενωσής μας είναι:

CHAMPION, BADEN, ALLSTAR BASKET, RIZZA FAN & FORTH net


eska. gr
sofo4
eska.gr

H Ε.Σ.Κ.Α. ενημερώνει όλα τα σωματεία της δυνάμεως της ότι μπορούν να παραλαμβάνουν από τα γραφεία της (Ύδρας 4 – Γαλάτσι) από τις 26-03-07 και ώρες 8.00 π.μ. έως 14.00 τις κάρτες έκπτωσης όλων των αθλητών και αθλητριών τους που παρέχει δωρεάν η ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «PIZZA FAN».


Τα σωματεία-μέλη της Ε.Σ.Κ.Α. μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία CHAMPION ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, (εκπρόσωπος της εταιρείας κ.Βαφιάς Θεοδόσης στο 6949733632) για την αγορά όλων των ειδών ένδυσης των τμημάτων τους (εμφανίσεις, φόρμες, τσάντες κλπ).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.