Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 Παναθηναϊκός 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Paris87
Δεν το βλεπω το ματς αλλα για να ειναι 13 ποντοι...
ασχημα τα πραγματα...
vastravoud
Είμαστε πραγματικά χάλια σήμερα, και δεν παίζουν καλά ούτε οι "σταθερές αξίες"
mixalis13
ΕΛΕΟΣ!!!!Τι είναι αυτά!Πάλι τα ίδια;;Δεν το βλέπω και εγώ το ματς αλλά απ'ότι φαίνεται δεν έπιασαν τόπο(μέχρι στιγμής τουλάχιστον)οι φωνές του Ζότς.Κάντε κάτι γρήγορα γιατί δεν σας βλέπω καλά...Παίξτε λίγο μπάσκετ!!
Μα 21-3 σερί το μαρούσι!!Από 24-29 πήγε 45-32.Αν είναι δυνατόν!!Άμυνα με τα μάτια παίζουν.
vastravoud
Ρε παιδιά ΠΟΣΑ τρίποντα έχουμε φάει από το weak side?
Flash
Ο διαγωνισμός τριπόντων φέτος προηγείται τόσο πολύ του all star game ;
sporty78
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
2-3 καλές άμυνες ρεεεεεεεε


15/26 τρίποντα έχουμε φάει μέχρι τώρα.
Consultant
O Σπανουλης δεν βλεπεται...Πρωτη φορα τον βλεπω τοσο χαλια + το λεω γιατι εχει μια συνεπεια εδω και πολυ καιρο σε τετοιου ειδους εμφανισεις.
silversurfer
Πάμε γερά ρε ομάδα!! Πάμε για να τα χάσουμε όλα φέτος!! Πάμε λέμε...

Μάλλον τα όσα είπε ο Ζότς τις τελευταίες μέρες δεν έπιασαν τόπο. Μάλλον από το ένα αυτί έμπαιναν κ από το άλλο έβγαιναν!!
Ειλικρινά δεν ξέρω τι μπορεί να αλλάξει (δεν εννοώ φυσικά τον αν θα βγούμε 1οι στην κανονική διάρκεια γιατί κ ο Ολυμπιακός δεν παίζει κανά εκπληκτικό μπάσκετ) στην ομάδα κ αν μπορεί να κάνει καλύτερες εμφανίσεις.. Επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση λέει ο σοφός λαός, κ έχει δίκιο. Δε γίνεται να μην έχουν μυαλό οι παίκτες να καταλάβουν τα όσα τους λέει!! Δε γίνεται ο ίδιος ο Ζοτς να μη βλέπει κ τα δικά του λάθη!!
Είμαι απλά απογοητευμένος. Τα έχω χαμένα με την εικόνα της ομάδας..
Αλλά μέχρι εδώ ήταν.. Από σήμερα θα πάψω να προβληματίζομαι κ να σκάω για τα χάλια μας.. Από ημιφανατικός φίλος του ΠΑΟ θα γίνω παρατηρητής μπάσκετ με πράσινα αισθήματα..

Ο Περπέρογλου ήταν 1 από αυτούς που εννοούσε ο Ομπράντοβιτς πριν 3 μέρες?? Γιατί μόνο αυτός δεν έπαιξε λεπτό! Κ στην τελική αν δε σου κάνει άστον να φύγει (ομάδα θα βρεί σίγούρα) κ αντικατέστησέ τον. Ο Κέτσμαν απο τα 5' μας πήγε στα 2'! Ε δε γίνεται έτσι δουλειά...

Marciulionis
Κι έγινε το αναμενόμενο από εμένα... Οι παίκτες ή έχουν συνηθίσει να τους κράζει ο Ομπράντοβιτς, ή δε τους νοιάζει, ή τους ενοχλεί κιόλας από πάνω ή όλα αυτά μαζί... Ούτε το 1 καλό παιχνίδι μετά το "κάρφωμα" πλέον... Αλλά αυτή τη φορά δε βρήκαμε αδύναμο αντίπαλο...

Το σοκ που χρειάζεται η ομάδα είναι μεγαλύτερο από ένα ξεφώνημα των παικτών και λυπάμαι που το λέω άλλα με τα τωρινά δεδομένα και τη περσινή χρονιά για οδηγό μάλλον δε θα πάρουμε τίποτα φέτος... Εκτός αν κάνει ο Γιαννάκης τα δικά του... Και του χρόνου μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσουμε τις μεταγραφές από το πάγκο...

Όποιος πει ότι το κάνει επίτηδες ο Ζότς για να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα κλπ (και το εννοεί)... Θα τον πάρει ο διάολος smiley.gif smiley.gif
giannis_
Ωραιος ο καιμακογλου να τον χαιρονται!Αλλα αν ηταν καποιος αλλος διαμαντιδης τεο ή και εγω δεν ξερω ποιος τωρα θα χε γινει χαμος!
τεσπα στα αγωνιστικα ενα μαυρο χαλι μονο ο μαικ και το παιδι με τον αριθμο 6 συνεχισε τις ωραιες εμφανισεις οχι οτι οι αλλοι πηγαιναν πισω αλλα σε καποιον να ξεσπαμε βρε παιδι μου! smiley.gif
Δεν πειραζει παμε για διπλο στο σεφ!αυτα! κατα τ'αλλα προσοχη στο ματς για το κυπελλο και καιμακογλου σοβαρεψου ξερει κ ο χατζηβρεττας να κανει τετοια!
αν εχουμε παραπανο και απο αυτη την ομαδα να παμε να πνιγουμε!ολα θα φτιαξουν!ψυχραιμια!
lakersdynasty
Πηγα στο κλειστο του Αμαρουσιου.

Ειναι πολλα που θα μπορουσαν να ειπωθουν για το κακο προσωπο της ομαδας αλλα τα εχουμε εξαντλησει εδω σε αυτο το φορουμ και οι φιλοι Παναθηναϊκοι αλλα και οι φιλοι συμφορουμιτες γενικοτερα.

Πρωτα απολα να πω οτι συμφωνω με τον Cons στα οσα λεει για τον Σπανουλη και πραγματικα χειροτερα δεν γινεται.

Αλλα φετος ναι εχει προβλημα ολη η ομαδα (αν μπορει αυτη την στιγμη να χαρακτηριστει ετσι)

Παικτες προπονητες...δεν ξερω εγω καθομουνα απτην πλευρα των οπαδων του ΠΑΟ και εβλεπα τον Ζοτς και τον λυπομουνα. Ναι εχει ευθυνες κτλ.

Αλλα τι ευθυνες μπορεις να αποδωσεις σε καποιον που σκιζεται επειδη πιστεψε σε οχι 1 η 2 παικτες αλλα σε μια ομαδα παικτων τον Σεπτεμβριο και τωρα τον προδιδουν ολοι μαζι?

Δεν ειναι οτι δεν παιζουμε καλα. Απλα δεν παιζουμε. Τελεια και παυλα.

Δε πα να εχουμε και μειονεκτημα εδρας και οτι θες αυτη η ομαδα αν ειχε κινητρα ηταν ικανη να κερδισει και ετσι. Αλλα τωρα δεν εχει τιποτα. Ενα μεγαλο κενο.

Εβλεπα μπρωστα μου ενα ολοκληρο δεκαλεπτο το Μαρουσι με διεισδηση στην baseline και πασα στην αδυνατη πλευρα να κερδιζει ανετα το παιχνιδι και τους παικτες μας να μην μπορουν να κανουν τιποτα απολυτως για αυτο.

Μας πηρε 3 ολοκληρα λεπτα να αλλαξουμε το μαρκαρισμα μας ωστε να αλλαζουν τα μαρκαρισματα μετα αποσκριν για να μην μενει εκτεθημενη η αμυνα.

Και παλι εγινε αυτο παλι η μπαλα στην μια γωνια πλαι διεισδηση και παλι τριποντο με τον ιδιο τροπο.

Τωρα ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαστε για τιποτα φετος. Και οχι δεν ισοπεδωνω τα παντα. Οσο με εκαναν οι παικτες εστω και για ενα δευτερολεπτο οτι αξιζει τον κοπο να τους στιριξω το εκανα. Τωρα ομως τελειωσε πια.

Απλα προσωπικα γυρισα σπιτι ηρεμος. Πολυ ηρεμος. Γιατι αν δεν νοιζεται ο αλλος που υποτιθεται οτι παιζει για εσενα γιατι να νοιαστεις εσυ?

Οπως μας χαρισαν τοσες χαρες ε ηρθε η ωρα να μας ξενερωσουν. Οσοι εχουν το σθενος να τους ακολουθησουν στην συνεχεια ας το κανουν.

Εγω σκεφτομαι σοβαρα να καψω το διαρκειας και να μην ξαναπαω γηπεδο. Γιατι περσι οταν ολα πηγαιναν στραβα στην Ευρωπη φαινοταν οτι δεν μπορουσαν βρε παιδια μου.

Τωρα δεν θελουν. Απλα.

Και αφου φετος πανε να καταφερουν να χασουν απο μονοι τους και οχι να τους παρει καποιος αλλος τους τιτλους, καλα κανουν που πηγαινουν 3000 σε καθε παιχνιδι και σε λιγο θα αισθανομαστε και τυχεροι.

Να παει να δει τι ο κοσμος?

Ο Ζοτς δεν κανει τιποτα επιτηδες. Απλα πλεον οπως τον ειδα σημερα το δεχθηκε και ο ιδιος οτι δεν υπαρχει τιποτα το οποιο μπορει να κανει.

Πρωτη φορα τον βλεπω να λεει ο ιδιος στον Ιτουδη τοσες πολλες φορες σε ενα αγωνα να σηκωθει να δωσει οδηγιες γιατι δεν αντεχει να βλεπει τι γινεται μεσα στο γηπεδο απτους παικτες μας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

Γιαννη δεν μπορουμε να εχουμε παραπονο απο καμια ομαδα γιατι αυτη την στιγμη δεν υπαρχει ομαδα...

Καμια ψυχραιμια. Αυτη την εχεις οταν βλεπεις κατι βελτιωσιμο.
Consultant
Ο Καιμακογλου ειναι πολυ καλος χαραχτηρας και μαλιστα τον γνωριζω προσωπικα.Εγω ειδα τον Χατζηβρεττα να προκαλει,να βριζει και γενικα να εχει εναν υπερβαλλον τσαμπουκα..
giannis_
QUOTE(Consultant @ Jan 17 2009, 23:07 ) *
Ο Καιμακογλου ειναι πολυ καλος χαραχτηρας και μαλιστα τον γνωριζω προσωπικα.Εγω ειδα τον Χατζηβρεττα να προκαλει,να βριζει και γενικα να εχει εναν υπερβαλλον τσαμπουκα..

Μπορει το παιδι στη προσωπικη του ζωη να ειναι τελειος χαρακτηρας,δεν μπορω να τον κρινω για αυτο γιατι δεν τον ξερω!
αλλα ως παιχτης οταν γυριζει στη κερκιδα και κανει αυτα που εκανε δεν τον λες και παναγια!και πρωτα ειχε ριξει κανα 2 ξοφαλτσες στον χατζηβρεττα!σορρυ αν σε ενοχλησε αυτο που ειπα αλλα αυτο ειδα στο γηπεδο! peace.gif
αλλα αντικειμενικα αποψη μου ειναι οτι αν το εκανε αυτο καποιος πιο γνωστος θα λεγανε οτι ειναι κακο παραδειγμα και ταλοιπα και θα τον κραζανε!αλλα τεσπα ας ληξει εδω το θεμα γιατι δεν εχει κανενα νοημα!

νοημα εχει να κραξουμε την ομαδα!ελα παμε smiley.gif icon_drunk.gifποιος φευγει το καλοκαιρι και ποιος ερχετα?για αντικαταστατη του ζοτς ποιον να παρουμε!
spysta
Εγω παντως αυτα περι ελλειψης κινητρου και κορεσμου δεν τα πιστευω ...αντε να αποδεχθω οτι ενας δυο παικτες ειναι αναισθητοι .. αλλα ως εκει .. απλα ο Παναθηναικος περναει μια εκτεταμενη περιοδο ντεφορμαρισματος και ισως η χημεια των προηγουμενων ετων να μην υπαρχει φετος και παιχνιδια που αλλοτε ο κακος Παναθηναικος θα τα κερδιζε τωρα να τα χανει .. προσωπικα θεωρω οτι στο τοπ16 θα ξαναπαρει φορα με τους ΔΔ Σαρας Μπατιστ και ολιγον απο Νικολας μπροσταρηδες ..
Ουτε η ηττα αυτη θα του κοστισει καθως και ο ΟΣΦΠ μια απο τα ιδια ειναι .. και φυσικα απο το Αλεξανδρειο οσο κακος και αν ειναι ο Αρης .. πολυ δυσκολα περναει
Γενικα νομιζω οτι οι δυο μεγαλοι θα τελειωσουν με 4 ηττες εκαστος τουλαχιστον

ΥΓ.Ουτε εγω εχω ξαναδει τοοοοσο χαλια τον Σπανουλη
silversurfer
Ε πόσο να κράξουμε κ μείς μωρέ!! Κάποια στιγμή θα βαρεθούμε! Ήδη με όσα λέει ο lakers ο Ζοτς πάει τα έφτυσε! Άμα δε τον ακούνε τι να κάνει δηλαδή?

Μια τρελή ιδέα (σιγά μη την εφαρμόση ο Ζοτς) θα ήταν να παίξουμε run 'n' gun! Ξέρετε όλοι ποιο στυλ εννοώ. Του αγαπητού Πίνι..! Απλά όχι σε τόσο ελεύθερη εκτέλεση. Να υπάρχει κ μια Ζελιμίρια πειθαρχία αλλά κατά βάσει οι παίκτες να είναι ελευθεροί.. Δεν ξέρω αλλά είναι το μόνο που μου κάθεται λογικό στο μυαλό μου.
Οι παίκτες όσο κ αν φωνάξει δεν τον ακούνε, όσο τους κλειδώνει στο ΟΑΚΑ angry_red.gif τόσο δείχνουν να γίνονται χειρότερα τα πράγματα..

edit: Ο Σπανούλης σήμερα τη μια φορά που έκανε το κλασσικό του drive έφαγε ένα ωραιότατο block κ ησύχασε!! Μετά στο τελευταίο ενώ συνύθως αυτός είναι που πετάει τα 3ποντα για να καταφέρει να το γυρίσει καθόταν κ μου έκανε ντρίπλες. Όπως είπε κ ο Συρίγος (στο μόνο που συμφωνώ μαζί του) φοβόταν να σηκωθεί γιατί δεν πατάει καλά.. Ελπίζω να είναι αυτό γιατί αλλιώς δε τα βλέπω καλά τα πράγματα. Ελπίζω δλδ οι εμφανίσεις του να οφείλονται ακόμα στον τραυματισμό του κ όχι στη χαζομάρα που τον δέρνει!!

Neway ειλικρινά βαρέθηκα να ψάχνω να βρω τι φταίει.. Με κούρασαν οι αναλύσεις επί αναλύσεων..
enypnio
ήμουνα και εγώ στο γήπεδο και πραγματικα δεν έβλεπα παίχτες που δεν προσπαθούνε ... πέρα από τον νίκολας που ήταν προκλητικός όλοι οι άλλοι νομίζω ότι τα έδωσαν όλα αλλά δεν μπορούσανε τα παιδιά και τον σπανούλη δεν το ήδα να μην προσπαθεί

α και ο ΠΕΚΟΒΙΤΣ που εκνευρίστικε και βγήκε εκτός αγώνα εγώ νομίζω ότι πρέπει να φύγει ο νίκολας όσο μεγάλος παίχτης και να είναι είναι σε άλλο πλανήτη
giannis_
QUOTE(silversurfer @ Jan 17 2009, 23:21 ) *
Ε πόσο να κράξουμε κ μείς μωρέ!! Κάποια στιγμή θα βαρεθούμε! Ήδη με όσα λέει ο lakers ο Ζοτς πάει τα έφτυσε! Άμα δε τον ακούνε τι να κάνει δηλαδή?

Μια τρελή ιδέα (σιγά μη την εφαρμόση ο Ζοτς) θα ήταν να παίξουμε run 'n' gun! Ξέρετε όλοι ποιο στυλ εννοώ. Του αγαπητού Πίνι..! Απλά όχι σε τόσο ελεύθερη εκτέλεση. Να υπάρχει κ μια Ζελιμίρια πειθαρχία αλλά κατά βάσει οι παίκτες να είναι ελευθεροί.. Δεν ξέρω αλλά είναι το μόνο που μου κάθεται λογικό στο μυαλό μου.
Οι παίκτες όσο κ αν φωνάξει δεν τον ακούνε, όσο τους κλειδώνει στο ΟΑΚΑ angry_red.gif τόσο δείχνουν να γίνονται χειρότερα τα πράγματα..

Η μεγαλυτερη σχεση που θα μπορουσε να ειχε ο ζοτς με το gun θα ταν να το παρει στα χερια του και να κυνηγαει το σπανουλη μεχρι να τον πετυχει!Αν τον πετυχει συνεχιζει με τον νικολας και παει λεγοντας....
περα απο την πλακα νομιζω ειναι αδυνατο εως ακατορθωτο να αλλαξει φιλοσοφια τωρα στα γεραματα!
Vas
QUOTE(giannis_ @ Jan 17 2009, 23:02 ) *
Ωραιος ο καιμακογλου να τον χαιρονται!Αλλα αν ηταν καποιος αλλος διαμαντιδης τεο ή και εγω δεν ξερω ποιος τωρα θα χε γινει χαμος!



άσε ρε φίλε που θα μιλήσεις για τον Κώστα! Δες τους ωραίους φιλάθλους σου που σαν γνήσιοι ΜΑΓΚΕΣ του την πέσανε 50 άτομα! Τόσο μαγκες... είσουν και εσύ εκεί??

τέλος πα... Ο Πάο ήταν άστοχος και για αυτό έχασε. Σήμερα το Μαρούσι τα έβαλε ενώ με τον Ολυμπιακό δεν έμπεναν. Κρίμα που δεν κερδίσαμε και τον ΟΣΦΠ
giannis_
QUOTE(Vas @ Jan 17 2009, 23:26 ) *
άσε ρε φίλε που θα μιλήσεις για τον Κώστα! Δες τους ωραίους φιλάθλους σου που σαν γνήσιοι ΜΑΓΚΕΣ του την πέσανε 50 άτομα! Τόσο μαγκες... είσουν και εσύ εκεί??

τέλος πα... Ο Πάο ήταν άστοχος και για αυτό έχασε. Σήμερα το Μαρούσι τα έβαλε ενώ με τον Ολυμπιακό δεν έμπεναν. Κρίμα που δεν κερδίσαμε και τον ΟΣΦΠ

πρωτον ειπα οτι δεν τον ξερω σαν ανθρωπο και δεν τον κρινω σαν ανθρωπο οπως και εσυ δεν ξερεις τι γινοταν εκει!και εκτος αυτου απο οτι διαβαζω τα λενε και στα σαιτ για τις κινησεις προς την κερκιδα!οποτε περαστικα σου!διαβαζε καλυτερα την επομενη φορα και να ενημερωνεσαι καλυτερα πριν προσβαλλεις τον οποιονδηποτε!δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο την ημιμαθεια φιλε μου!
και ναι ημουν εκει αλλα εγω ειμαι φιλαθλος οι αλλοι που ερχονται ξερεις και εσυ τι ειναι,αρα το να τους προκαλεις οδηγει στα γνωστα επακολουθα!
και επειδη εγω το αρχισα το θεμα προτεινω να το σταματησουμε!βλακεια εξαρχης που το ανεφερα γιατι καταβαθος ηξερα τα επακολουθα!και ζητω συγνωμη σε οποιον προσεβαλα αλλα αυτα ειδα αυτα λεω!
κατα ταλλα συμφωνω για το σχολιο σου για τον αγωνα
spysta
QUOTE(enypnio @ Jan 17 2009, 22:26 ) *
εγώ νομίζω ότι πρέπει να φύγει ο νίκολας όσο μεγάλος παίχτης και να είναι είναι σε άλλο πλανήτη


Πιστευω οτι μπορει να προσφερει .. πρεπει ομως να τον αφησουν λιγο πιο ελευθερο !!Φαινεται ξενερωμενος παντως .. αν και εγω πιστευω οτι θα ναι σχετικα καλος στο τοπ 16 αν του δωθουνε οι ευκαιριες .. εκτος πια και αν βαρεθηκε τη ζωη του και δεν την παλευει αλλο στον ΠΑΟ .. μοιαζει δυσκολο αυτο ομως
giannis_
QUOTE(spysta @ Jan 17 2009, 23:39 ) *
Πιστευω οτι μπορει να προσφερει .. πρεπει ομως να τον αφησουν λιγο πιο ελευθερο !!Φαινεται ξενερωμενος παντως .. αν και εγω πιστευω οτι θα ναι σχετικα καλος στο τοπ 16 αν του δωθουνε οι ευκαιριες .. εκτος πια και αν βαρεθηκε τη ζωη του και δεν την παλευει αλλο στον ΠΑΟ .. μοιαζει δυσκολο αυτο ομως

ναι να του δωθουν ευκαιριες αλλα ποσες?ειπαμε ενταξει στην αρχη δεν εχει βρει το χερι του,δεν εχει προσαρμοστει αλλα σε τοσους σημαντικους αγωνες μονο 3-4 τριποντα εχει βαλει!δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει....
περα απο το οτι οπως ειχαμε ξαναπει βαζει ολα οσα ριχνει οταν κρεμονται απο πανω του παιχτες και τα ελευθερα σπανε τα ταμπλω!
Vas
QUOTE(giannis_ @ Jan 17 2009, 23:29 ) *
πρωτον ειπα οτι δεν τον ξερω σαν ανθρωπο και δεν τον κρινω σαν ανθρωπο οπως και εσυ δεν ξερεις τι γινοταν εκει!και εκτος αυτου απο οτι διαβαζω τα λενε και στα σαιτ για τις κινησεις προς την κερκιδα!οποτε περαστικα σου!διαβαζε καλυτερα την επομενη φορα και να ενημερωνεσαι καλυτερα πριν προσβαλλεις τον οποιονδηποτε!δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο την ημιμαθεια φιλε μου!
και ναι ημουν εκει αλλα εγω ειμαι φιλαθλος οι αλλοι που ερχονται ξερεις και εσυ τι ειναι,αρα το να τους προκαλεις οδηγει στα γνωστα επακολουθα!
και επειδη εγω το αρχισα το θεμα προτεινω να το σταματησουμε!βλακεια εξαρχης που το ανεφερα γιατι καταβαθος ηξερα τα επακολουθα!και ζητω συγνωμη σε οποιον προσεβαλα αλλα αυτα ειδα αυτα λεω!
κατα ταλλα συμφωνω για το σχολιο σου για τον αγωνα


όντως συμφωνώ. δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο την ημιμαθεια φιλε μου!

και επειδή και τον ξέρω και είμουν γήπεδο δεν είναι κολώπαιδο. Κολώπαιδα είναι κάποιοι άλλοι που μέσα από την μάζα της κερκίδας βρίζουν μαναδες κλπ.

Καλή τύχη στην ομάδα σου.
enypnio
σόρρυ παιδιά ... αλλά ο κάθε νίκολας που παίρνει 2 εκ δεν έχει δικαίωμα να είναι ξενερωμένος ....

άμα έπαιρνε 700 ευρώ και δούλευε 8άρο να το συζητούσαμε
giannis_
QUOTE(enypnio @ Jan 17 2009, 23:55 ) *
σόρρυ παιδιά ... αλλά ο κάθε νίκολας που παίρνει 2 εκ δεν έχει δικαίωμα να είναι ξενερωμένος ....

άμα έπαιρνε 700 ευρώ και δούλευε 8άρο να το συζητούσαμε

ναι φυσικα αλλα τι φταιει?ξεχασε να σουταρει και πεταει τουβλα?ξερει κανεις τα ποσοστα του στηνεφες?
nicolicius
Πραγματικά η εικόνα της ομάδας ειναι για λύπηση.
Δεν φανταζόμουν οτι μπορεί να παίξουμε τόσο, μα τόσο χάλια...

Ακόμα και όταν ο Διαμαντίδης μπήκε στο 4ο, τότε που ο Σάρας πέταξε 3 μαζεμένα τρίποντα και η διαφορά έπεσε στους 5 και σκέφτηκα το γυρίσαμε το μάτς, τότε που ο παλιός Παναθηναικός ήξερες οτι το είχε τελειώσει το μάτς, μπήκε ξανα φρένο στις όποιες
ελπίδες, λές και αυτό το χάρισμα χάθηκε, λές και η χημεία της ομάδας χάθηκε...

Ο Ζότς απελπισμένος, ο Αλβέρτης το ίδιο.
Ο Πέκοβιτς εχει τα μαύρα του τα χάλια, ο Νίκολας το ίδιο (οχι οτι έπαιξε και ποτέ σύμφωνα με την αξία του), για τον Σπανούλη χωρίς λόγια..

Τον Πέρπε τον βλέπω για φούντο όπως και τον Κέτσμαν...

Κρίμα...

Απελπίστηκα μα εχω λίγο κουράγιο ακόμα, να κρατήσω τις τελευταίες μου ελπίδες μπάς και αλλάξει κάτι.
Μπας και θυμηθούν ποιοι είναι, που παίζουν και ποια φανέλα φοράνε...
spysta
btw ρε παιδες .. αλλα αυτος ο Στιβενσον του Αμαρουσιου ειναι πραγματικα καλος παικτης !!Μ αρεσει το στυλ του παιχνιδιου του πολυ!!Ειναι μεγαλος βεβαια πια ..
dominik
σημερα η ομαδα επεισε και τον πιο δυσπιστο οπαδο οτι δεν πρεπει να ειμαστε αισιοδοξοι για την πορεια της ομαδας μας, οσο ποιοτικο ροστερ και να χει.στον πανελληνιο και μπαρτσα οι εμφανισεις ηταν κακες παρενθεσεις, με προκομ -εκτος-μια ευκαιρια να καταλαβουν οι παικτες οτι κατι δεν παει καλα και κατι πρεπει ν αλλαξει, αλλα με προκομ και μαρουσι η κατασταση δειχνει οτι ξεφευγει..δε χρειαζεται ομως να χαλιομαστε και να κραζουμε συνεχεια τους παικτες..
ειπαμε και ξαναπαμε για τον σπανουλη, τον νικολας, τον περπε κ.λ.π. και δεν εχει νοημα να επαναλαμβανομαστε...
ας περιμενουμε ως το τελος, μιας και ημαστε στη μεση της σεζον, και μετα ο καθενας ας πει οτι θελει..
να στε καλα bball.gif
Ginobili
Δεν μας βλέπω για τίποτα φέτος....μαύρα χάλια,το πήρα απόφαση πια.Μόνο η ανυπαρξία του Γιαννάκη μπορεί να μας αναστήσει.Κανένας άλλος.
Basketikos_7
QUOTE(Ginobili @ Jan 18 2009, 13:46 ) *
Μόνο η ανυπαρξία του Γιαννάκη μπορεί να μας αναστήσει.Κανένας άλλος.


Aυτο ξαναπές το μόνο αυτός μπορεί να σας σώσει
Marciulionis
QUOTE(enypnio @ Jan 17 2009, 23:26 ) *
ήμουνα και εγώ στο γήπεδο και πραγματικα δεν έβλεπα παίχτες που δεν προσπαθούνε ... πέρα από τον νίκολας που ήταν προκλητικός όλοι οι άλλοι νομίζω ότι τα έδωσαν όλα αλλά δεν μπορούσανε τα παιδιά και τον σπανούλη δεν το ήδα να μην προσπαθεί


Έχεις δίκιο φίλε. Προσπαθούνε όπως προσπαθούσανε και με τη Σιέννα εκτός και με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΚΑ. Και κακά τα ψέμματα δε ξέχασε το Μπάσκετ που ήξερε ούτε ο Νίκολας, ούτε ο Πέκο, ούτε ο Σπανούλης. Γι αυτό κι εγώ είμαι κάθετος ότι τα φετινά (αλλά και τα περσινά παρά την τότε έλλειψη ψηλών και το είχα γράψει και τότε) οφείλονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία στο Ζότς.

Ο αμυντικός μας σχεδιασμός είναι της πλάκας ή οι παίκτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν σε αυτόν για μεγάλα χρονικά διαστήματα (γιατί με τη Σιέννα πχ παίξαμε εκπληκτική άμυνα.. κατα διαστήματα). Το ροτέισον έχει παίκτες που θα είναι ή στην άμυνα ή στην επίθεση καλοί άλλα όχι και στις 2 πλευρές (Σάρας, Πέκο, Κέτσμαν, Τσαρτσα, Φώτσης). Ενώ είναι εμφανές πλέον νομίζω ότι υστερούμε σε δύναμη, ύψος και αθλητικότητα ειδικά όταν παίζουμε με κοντά σχήματα. Άλλα σε πραγματικό καρκίνο έχουν εξελιχθεί και τα αμαρκάριστα 3ποντα όποιου αντιπάλου έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Από την άλλη επιθετικά στερούμαστε φαντασίας. Όταν είναι μέσα ο Σπαν το παρακάνουμε με το ντάπα-ντούπα και τα μέσα έξω (πάντως δεν είναι αυτός το πρόβλημα του ΠΑΟ). Τα συστήματα βγαίνουν αρκετά συχνα αλλά τα ελεύθερα σουτ δε μπαίνουν. Γνώμη μου είναι ότι το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό και οφείλεται στο άγχος που ο Ζότς έχει φορτώσει τους παίκτες με τα συνεχή δημόσια "ξεφωνήματα" από την αρχή τα οποία υποθέτω ότι στις προπονήσεις θα είναι κατακεραυνώματα... Οι πιο εύστοχοι παίκτες μας είναι ο ΔΔ που έχει τη τυφλή εμπιστοσύνη του κόουτς και ο Σάρας που μάλλον τον πήρε χαμπάρι πέρυσι και δε καταλαβαίνει. Οι σχέσεις του με τους υπόλοιπους πρέπει να έχουν φτάσει στο ναδίρ. Επίσης όταν έχεις δοκιμάσει να περάσεις τη μπάλα σε Πεκο - Μπατιστ 3 φορές κι έχουν κάνει και 2 ντράιβ σπλιτ-άουτ οι ΔΔ,Σπαν μάλλον το σουτ στο τέλος της επίθεσης δε θα έχει και τις καλύτερες προϋποθέσεις...

Πάντως και χρόνος υπάρχει και δείγματα γραφής από την αρχή της περιόδου για το πόσο καλά μπορεί να παίξει η ομάδα. Αρκεί κόουτς και παίκτες να αποφασίσουν να κάνουν μια νέα αρχή και να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κατανοήσουν τα λάθη τους. Όπως θα έλεγε κι ο προπονητής/ζεν-βουδιστής-μάστερ χρειάζεται να μάθουν από τα λάθη τους και να παραμείνουν ψύχραιμοι. Τίποτα δε χάθηκε ακόμα.
giannis_
Φιλε Marciulionis φυσικα και εχει μεριδιο ευθυνης και ο ζοτς για τον τροπο τον οποιο "παιζουμε" μπασκετ και δεν νομιζω να διαφωνει κανενας σε αυτο οπως επισης ισως εγιναν λαθη στο σχεδιασμο της ομαδας το καλοκαιρι!αλλα οι παικτες δεν ειναι αμοιροι ευθυνων!πως το ειχε πει ο βανγκαντι για το σπαν οτι ειναι μηχανη παραγωγης λαθων,ε τωρα ολη η ομαδα ειναι μηχανη παραγωγης λαθων!και σε αυτο εχει δικιο ο ζοτς οτι τα περισσοτερα ειναι λαθη απο την ελλειψη συγκεντρωσης!δεν μπορει παικτες που κανουν τοσα εκατομμυρια να μην μπορουν να κανουν μια επαναφορα....
δεν γινεται οι παικτες να πιστευουν οτι τα ματς θα τα παιρνουν με τη φανελα και μονο ουτε μπορουν να ελπιζουν στο οτι τα ματς με τον ολυμπιακο θα ειναι τοσο ευκολα οσο το πρωτο!γιατι πως γινεται στο συγκεκριμενο ματς να παιζουν μια ανεκτη αμυνα,να ειναι ευστοχοι να μη κανουν λαθη (και κυριως ΄ηλιθια λαθη)!και στο ματς με τη σιενα αν δεν παθαιναν κριση χαζομαρας και δεν κανανε το ενα λαθος πισω απο το αλλο δεν θα χανανε!δεν γινεται ομαδα που υποτιθεται εχει στοχο και τους 3 τιτλους να κανει 20 και παραπανω λαθη σε εναν αγωνα!
και στα λαθη εχει μεριδιο ευθυνης ο ζοτς αλλα αν οι παικτες βρισκονται αλλου για αλλου(ονοματα μην πουμε παλι) τι αλλο μπορει να κανει εκτος απο το να τους αφυπνισει κοινως να τους αρχισει στα καντηλια...




οσο για το σπαν πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει και βαρεθηκα να περιμενω να μαθω ,παντα ηταν εκνευριστικος με την μπαλα στα χερια,παντα ετρωγε ταπες και δεν εβαζε μυαλο για να καταλαβει οτι σημερα δεν το εχει...,παντα εκανε λαθη αλλα τουλαχιστον ειχε ορεξη και τσαμπουκα και αυτο φαινοταν!ενω τωρα ειδικα αν τον βλεπεις απο το γηπεδο φαινεται οτι δεν ειναι οπως παλια!ισως φταινε τα συνεχομενα παιχνιδια χειμωνα καλοκαιρι και ειναι κουρασμενος αλλα ολοι τους δεν ειναι κουρασμενοι?ολοι οι διεθνεις παιζουν ασταματητα 5 χρονια τωρα αλλα δεν ειδα ουτε το τεο ουτε το μητσο ουτε το μπουρουση να ειναι τοσο αρνητικοι για την ομαδα τους!
GREEN FIGHTER
QUOTE(giannis_ @ Jan 18 2009, 16:46 ) *
Φιλε Marciulionis φυσικα και εχει μεριδιο ευθυνης και ο ζοτς για τον τροπο τον οποιο "παιζουμε" μπασκετ και δεν νομιζω να διαφωνει κανενας σε αυτο οπως επισης ισως εγιναν λαθη στο σχεδιασμο της ομαδας το καλοκαιρι!αλλα οι παικτες δεν ειναι αμοιροι ευθυνων!πως το ειχε πει ο βανγκαντι για το σπαν οτι ειναι μηχανη παραγωγης λαθων,ε τωρα ολη η ομαδα ειναι μηχανη παραγωγης λαθων!και σε αυτο εχει δικιο ο ζοτς οτι τα περισσοτερα ειναι λαθη απο την ελλειψη συγκεντρωσης!δεν μπορει παικτες που κανουν τοσα εκατομμυρια να μην μπορουν να κανουν μια επαναφορα....
δεν γινεται οι παικτες να πιστευουν οτι τα ματς θα τα παιρνουν με τη φανελα και μονο ουτε μπορουν να ελπιζουν στο οτι τα ματς με τον ολυμπιακο θα ειναι τοσο ευκολα οσο το πρωτο!γιατι πως γινεται στο συγκεκριμενο ματς να παιζουν μια ανεκτη αμυνα,να ειναι ευστοχοι να μη κανουν λαθη (και κυριως ΄ηλιθια λαθη)!και στο ματς με τη σιενα αν δεν παθαιναν κριση χαζομαρας και δεν κανανε το ενα λαθος πισω απο το αλλο δεν θα χανανε!δεν γινεται ομαδα που υποτιθεται εχει στοχο και τους 3 τιτλους να κανει 20 και παραπανω λαθη σε εναν αγωνα!
και στα λαθη εχει μεριδιο ευθυνης ο ζοτς αλλα αν οι παικτες βρισκονται αλλου για αλλου(ονοματα μην πουμε παλι) τι αλλο μπορει να κανει εκτος απο το να τους αφυπνισει κοινως να τους αρχισει στα καντηλια...




οσο για το σπαν πραγματικα δεν ξερω τι συμβαινει και βαρεθηκα να περιμενω να μαθω ,παντα ηταν εκνευριστικος με την μπαλα στα χερια,παντα ετρωγε ταπες και δεν εβαζε μυαλο για να καταλαβει οτι σημερα δεν το εχει...,παντα εκανε λαθη αλλα τουλαχιστον ειχε ορεξη και τσαμπουκα και αυτο φαινοταν!ενω τωρα ειδικα αν τον βλεπεις απο το γηπεδο φαινεται οτι δεν ειναι οπως παλια!ισως φταινε τα συνεχομενα παιχνιδια χειμωνα καλοκαιρι και ειναι κουρασμενος αλλα ολοι τους δεν ειναι κουρασμενοι?ολοι οι διεθνεις παιζουν ασταματητα 5 χρονια τωρα αλλα δεν ειδα ουτε το τεο ουτε το μητσο ουτε το μπουρουση να ειναι τοσο αρνητικοι για την ομαδα τους!

Παιδιά ο σπαν θα παίξει μπάσκεταρα, ξέρετε πότε; Όταν πλασιάζουν τα κρισιμότερα παιχνίδια, πλευοφς κλπ.
Για τώρα θέλει λίγο προσοχή με την πρώτη θέση και μετά ... στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη δυστηχώς υπάρχουν καλύτερες ομάδες, οπότε ας κουλάρουμε λίγο κανα χρονάκι να φτιάξουμε νεα ομάδα και να δέσει ο Πεκοβιτς Περπερογλου και μετά πάλι στην κορυφή θα είμαστε ρεεεε

Καλώς όρισες. Υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί οι οποίοι δυναμιτίζουν το κλίμα απαγορεύονται. Διάβασε το post των κανονισμών για να εγκλιματιστείς.
silversurfer
Τελικά ο Ζοτς μετά από την ήττα-κακή εμφάνιση (αλλά με προσπάθεια) στο Μαρούσι, έριξε τους τόνους στη συνέντευξη τύπου. Επίσης σήμερα τους έδωσε κ ρεπό.. Άντε να δούμε τι άλλο πρέπει να κάνει για να βρούν το δρόμο τους κ να παίξουν βάσει των δυνατοτήτων τους.

Την Τετάρτη παίζουμε με Κολοσσό στις 16:00..Δυστυχώς η ώρα είναι δύσκολη κ οι περισσότεροι δουλεύουν κιόλας (κ γω μαζί)
κ μάλλον θα είναι 3 κ ο κούκος στο γήπεδο! Παρ' όλα αυτά θα ήθελα όσοι πάνε στο γήπεδο να χειροκροτήσουν την ομάδα κ να την εμψυχόσουν κ όχι να αρχίσουν την γκρίνια κ τη μουρμούρα!
Αυτό το λέω γιατί στα τελευταία 2 παιχνίδια (ΑΕΚ-Πρόκομ) σε κάποιες κακές στιγμές ακουγόταν μια μουρμούρα κ μια συγχτηρίλα -sic- μέσα στο γήπεδο που τη δεδομένη χρονική στιγμή μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα..

ALdaperan
το παιχνιδι με τον κολοσσο σε ποιο καναλι μποροθμε να το δουμε γνωριζετε?
rolleyes.gif
VARDINOLATSIS
Δυστηχως σε κανένα...Μόνο στο http://www.paobc.gr/livestreaming/#?category_id=74 αλλα πρέπει να πληρώσεις 5 €...
George_12ISL
Υπεύθυνος για αυτή την κατάντια (τουλάχιστον την τωρινή) είναι ο Ομπράντοβιτς. Ε δεν γίνεται σε κάθε επιτυχία να μοιράζουμε στον προπονητή βραβεία και σε κάθε αποτυχία να λέμε ότι οι μερικοί παίκτες είναι άχρηστοι! Βεβαίως, όπως ανέφερε ο Γιάννης τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι παίκτες.
Αλλά εδώ υπεισέρχεται ένας άλλος παράγοντας. Κατά πόσο δηλαδή ο προπονητής εφαρμόζει τα λεγόμενά του και κατά πόσο επιβάλλεται στους παίκτες. Δεν είναι δυνατόν μονίμως η ίδια δικαιολογία σε κάθε κακή εμφάνιση! Δηλαδή έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, εμμονή κάποιων παικτών να παίζουν για τον εαυτό τους και άλλα. Το ανησυχητικό δε της υπόθεσης είναι πως δεν κάνει τίποτα για να αλλάξει το κλίμα. Δεν γίνεται δηλαδή να λέει ότι μερικοί παίκτες δεν παίζουν για την ομάδα, αλλά να τους εμπιστεύεται και πάλι στον επόμενο αγώνα. Αφού άνθρωπε λες ότι μερικοί είναι για την εξέδρα, γιατί δεν τους στέλνεις εκει; Αφού λες πως δεν αξίζουν να παίζουν στην ομάδα γιατί δεν τους στέλνεις εκεί που ξέρεις; (με αυτόν τον Σπανούλη... έλεος)! Τι στην ευχή κάνεις πια; Τόσους πάικτες έχεις, δώσε την ευκαιρία να παίξουν αυτοί που ιδρώνουν τη φανέλα. Άλλα λες και άλλα κάνεις...
Είμαι βέβαιος ότι τέτοιες εμφανίσεις δεν θα επαναληφθούν, αλλά από εδώ και πέρα τα λάθη απαγορεύονται!
nicolicius
Ημουν στο γήπεδο και πραγματικά το μάτς δεν χρίζει σπουδαίας αναφοράς μιας και το πήραμε πολύ εύκολα και ο αντίπαλος δεν έπαιξε τίποτα.

Στα σύν η επιστροφή του Πέκοβιτς, που έδειξε μετά απο καιρό πως ειναι θέμα χρόνου να επιστρέψει για τα καλά μετά τον τραυματισμό του και το οτι ξεκουράστηκαν οι βασικοί μας παίκτες, κυρίως Σάρας ,Διαμαντίδης και Μπατίστ.

Κορυφαία στιγμή στο ζέσταμα όπου ο Σάρας καρφώνει!!! tongue.gif

Οσοι ηταν στο γήπεδο χειροκροτούσαν και αυτός γέλαγε και έκανε πλάκα με την υπόλοιπη ομάδα! smiley.gif
vastravoud
Χαλαρό το ματσάκι σήμερα, οπότε ήταν ευκαιρία ίσως για μια μινι-ανάλυση:

Νομίζω ότι όντως διαψεύδομαι πανηγυρικά όταν υποστήριζα ότι τελικά μπορούν να συνυπάρξουν τόσοι "πρωταγωιστές". Να το πουμε απλά: Δε γίνεται. Οι ψηλοί κουράζονται, φορτώνονται με φάουλ, τραυματίζονται ευκολότερα, άρα ένα ρόστερ τεσσάρων "πρωταγωνιστών" ψηλών για δύο θέσεις είναι θεμιτό, και δε δημιουργούνται συγκρούσεις.

Νομίζω όμως πως πέφτει πολύ μπέρδεμα στους κοντούς. Τη χρονιά του τριπλ κράουν πάλι αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με "απροσάρμοστο" περιφερειακό που δεν του έμπαιναν τα σουτ. Την ίδια ώρα όμως την τύχη να έχουμε δύο "πρωταγωνιστές" των 25-30λεπτών(ΔΔ - Σίσκα) που δεν αντιμετώπισαν τραυματισμούς, καθώς και τους Μπετσίροβιτς-Χατζηβρέττα να έχουν ρόλο στην ομάδα (χωρίς όμως να απαιτούν τη μπάλα στα χέρια τους για να δημιουργησουν). Προσθέτεις και τον Βούγιανιτς των 10-15 λεπτών και είσαι έτοιμος!

Αυτή τη στιγμή έχουν 4 "βαρβάτα" ασσόδυα, οι 2 εκ των οποίων(Σάρας-Διαμαντίδης) είναι κανονικότατοι PG και ο τρίτος(Σπανούλης) θέλει οπωσδήποτε τη μπάλα στο χέρι. Όταν λοιπόν ξέρουμε ότι ο Διαμαντίδης είναι ακούνητος από τα 27λεπτά μ.ο(και ακόμα περισσότερο στα ζόρικα παιγνίδια) μοιραία το rotation είτε δε βγαίνει σωστά, είτε παίζουμε με τρεις κοντούς. Αυτό είναι πολύ καλό να το κρατάς σαν "τακτική" επιλογή(για να παίζεις όποτε θέλεις έτσι), αλλά αν γίνεται εξ ανάγκης το αποτέλεσμα είναι να ξεγλωσσίζεται ως το πάτωμα ο Διαμαντιδης μαρκάροντας ψηλότερους, δυνατότερους, αθλητικότερους αντιπάλους, ενώ πλέον δεν έχεις και την επιλογή να βάλεις είτε τον Μήτσο, είτε το τριάρι σου να ποστάρει κοντύτερο αντίπαλο

Π.χ εκτιμώ πως αν από το φετινό ρόστερ αφαιρούσες Σπανούλη/Κέτσμαν και προσέθετες ένα τριάρι μεγάλης αξίας(ο κόουτς πίστευε στον Στράτο αλλά δυστυχώς δεν τον δικαιώνει), θα είχες τη δυνατότητα να παίζεις με ξεκάθαρο άσσο είτε το Διαμαντίδη, είτε τον Σάρας (και για 10-15 λεπτά σε κάθε ματς και τους δύο μέσα), και ο Νίκολας να νοιωσει ως ΒΑΣΙΚΟ στέλεχος για να αρχίσουν να μπαίνουν τα σουτ, ενώ και η αμυντική ισορροπία ίσως ήταν καλύτερη.

Μπορεί να θεωρητικολογώ, και μακάρι η άνοδος των Περπέρογλου/Τσαρτσαρή/Σπανούλη να είναι τέτοια που θα με κάνει να αναθεωρήσω, απλώς τελικά μπορεί να μιλάμε για μεγάλα ροστερ και "βαθιά" rotation, αλλά σε τελική ανάλυση παίζουν 5 παίκτες μέσα ανα πάσα στιγμή.

Υ.Γ: Ο Σάρας ζει και αναπνέει για το μπάσκετ, τέλος! Νομίζω σήμερα για μια ακομα φορά φάνηκε ότι πρέπει να έχει πολύ καλές σχέσεις με το Διαμαντίδη και να νοιώθουν άνετα μαζι.
SotDan
Μια απορία..Πόσο κόσμο είχε στο ΟΑΚΑ? (μικρος αντιπαλος-ασχημα προηγουμενα match-καθημερινή-νωρίς)
(Λιγότερο από κάθε άλλη φορά. φανταζομαι...)
giannis_
QUOTE(SotDan @ Jan 22 2009, 03:08 ) *
Μια απορία..Πόσο κόσμο είχε στο ΟΑΚΑ? (μικρος αντιπαλος-ασχημα προηγουμενα match-καθημερινή-νωρίς)
(Λιγότερο από κάθε άλλη φορά. φανταζομαι...)

600 -700 ατομα με το ζορι!Την επομενη φορα να το βαλουν στις 10 το πρωι για να μην πατησει κανεις!ουτε ο κολλημενος δεν θα παει!
menelaos
οτι ωρα και να το εβαζαν τοσοι θα ηταν. Απλα υπαρχει μεγαλη στεναχωρια στον κοσμο. Αν χαθει και το τελευταιο μας οχυρο που ειναι το μπασκετ θα κρυφτουμε ολοι μια για παντα.

Παντως προβλεπω οτι σημερα θα κερδισουμε το Μαρουσακι ευκολα και θα το δειτε αυτο.
giannis_
QUOTE(menelaos @ Jan 24 2009, 01:29 ) *
οτι ωρα και να το εβαζαν τοσοι θα ηταν. Απλα υπαρχει μεγαλη στεναχωρια στον κοσμο. Αν χαθει και το τελευταιο μας οχυρο που ειναι το μπασκετ θα κρυφτουμε ολοι μια για παντα.

Παντως προβλεπω οτι σημερα θα κερδισουμε το Μαρουσακι ευκολα και θα το δειτε αυτο.

Nα κρυφτουμε και να παμε που?Πολυ κατακαρδα εχεις παρει τις τελευταιες εμφανισεις ρε μενελαε!Μην τα ισοπεδωνεις και ολα που πρεπει να κρυβομαστε !Οσο για το οχυρο στο μπασκετ μην φοβασαι πιστευω δεν θα το χασουμε!
Μην ανησυχεις θα συνελθει η ομαδα εδω ο τεν κατε εχει κανει τον βυντρα να ειναι υποφερτος και να μην τον κραζει ενα ολοκληρο γηπεδο,δεν θα τα καταφερει ο ζοτς? smiley.gif
Και η ωρα ηταν επιεικως απαραδεκτη ,σαββατοκυριακο στις 4 μια χαρα ειναι αλλα οχι και καθημερινη στις 4!Τετοια ωρα ο κοσμος γυρναει απο τη δουλεια του!Και μην ξεχνας οτι ο αντιπαλος δεν ηταν και ο πιο εμπορικος!Παλι καλα που δεν παιζανε μονοι τους να λες!
nicolicius
Κάποιο url για να δούμε το παιχνίδι σήμερα??
j-kidd13
Yπάρχει κάποιο σαιτ που μπορούμε να βλέπουμε την εξέλιξη του αγώνα με την Λάρισα?
kotzito
Τελικα οι ομαδες της Λαρισας δυσκολευσαν αρκετα σημερα και τους δυο μεγαλους.Ειδικα ο ΠΑΟ περιμενα να περασει πιο ευκολα.Δειγμα του οτι τη δεδομενη στιγμη ο Παναθηναικος με εξαιρεση το 2ο ημιχρονο με την Παρτιζαν ειναι προβληματικος και πρεπει να βελτιωθει αν θελει να προκριθει στο φαιναλ φορ και να παρει το πρωταθλημα,θεωρωντας οτι ακομα και να τερματισει πρωτος στην κανονικη φαση η σειρα των τελικων θα ληξει παλι στα 5 παιχνιδια και στον ποντο.
nicolicius
78-83

Δύσκολο μάτς πρέπει να ήταν.

Ο Σάρας και ο Πέκο μας κράτησαν μπροστά..
Paris87
Παλι δεν επαιξε καλα ο Νικολας (απο οσο ειδα τα στατιτικα)
10 λεπτα επαιξε με 0 ποντους 0/1 τριποντα, αλλες προσπαθειες δεν ειδα να εχει κανει
Ποτε θα παιξει αυτο το παιδι??? Εαν ειναι (οπως πιστευουν μερικοι κ καλα κανουν) να παιξει στο final 4 εαν με το καλο περασουμε, τοτε δεν θα του εχει εμπιστοσυνη ο Ζοτς sad.gif
asero
QUOTE(Paris87 @ Feb 1 2009, 22:21 ) *
Παλι δεν επαιξε καλα ο Νικολας (απο οσο ειδα τα στατιτικα)
10 λεπτα επαιξε με 0 ποντους 0/1 τριποντα, αλλες προσπαθειες δεν ειδα να εχει κανει
Ποτε θα παιξει αυτο το παιδι??? Εαν ειναι (οπως πιστευουν μερικοι κ καλα κανουν) να παιξει στο final 4 εαν με το καλο περασουμε, τοτε δεν θα του εχει εμπιστοσυνη ο Ζοτς sad.gif

Γενικα φετος ο νικολας ειναι απογοητευτικος.Και ενδεικτικο της ασχημης καταστασης που βρισκεται ειναι τα ελευθερα χαμενα τριποντα στα οποια αμα εβλεπες τον νικολας της εφες τα ειχε για πλακα
nicolicius
Πραγματικά δεν ξέρω πως μπορεί να πάρει μπρός αυτός ο παίκτης. Η ψυχολογία του πρέπει να ειναι πολύ χάλια.
Μέχρι που διστάζει να πάρει προσπάθειες, η απόδειξη 1 σούτ σε 10 λεπτά αγώνα.

Πέκοβιτς και Σάρας είχαν τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής και με 22 και 20 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, οδήγησαν την ομάδα στην νίκη.
Ο Σπανούλης κινήθηκε στα ρηχά με μόλις 2 πόντους και 3 λάθη.


This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.