Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Koλλεγιακό Πρωτάθλημα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
NBAholic
QUOTE
Αν καποιος ειναι καλος θα κοιταξουν αν ειναι φρεσμαν???


Kάποιοι το κοιτάζουν (βλ.Ντιν Σμιθ παλιότερα), άλλοι όχι. Οι περισσότεροι προπονητές του NCAA ήταν της πρώτης σχολής. Κι εδώ που τα λέμε, δεν ήταν όλοι οι θρύλοι του μπάσκετ εξίσου καλοί σαν 18χρονοι.


QUOTE
Υ.Γ. Χολικ συγχαρητηρια εχεις την καλυτερη υπογραφη του φορουμ για μενα!! Εσυ το εφτιαξες μονος σου?


Thanks! Ναι, δική μου επινόηση, αν και φοβόμουν για το μέγεθός της...
Igor
Αυτος ο τριποντακιας της Φλοριντα ειναι καταπληκτικος.. Τιποτα δεν κανει. Περιμενει σε μια γωνια σουταρει και μεσα.
Ο Οντεν ελπιζω να παει στο ντραφτ ωστε να παιζει ο Κουφος του χρονου πενταδατος. Ντουραντ θα γινει μεγαλος παιχτης.
NBA-MANIAC
παιδια ο ντουπαντ σε πιο κολλεγιο παιζει?ξερει κανεις τα στατιστικα του ?

ντουραντ εννοουσα...που παιζει?
Gravedigger
Ο Durant παίζει στο Texas.Όσο για τα στατιστικά του νομίζω έιναι γύρω στους 28 πόντους κ 11 rbs.Δν είμαι σίγουρος όμως κ δν μπορώ να το ελέγξω τώρα δυστυχώς...
NBA-MANIAC
Το ΤΕΧΑS τι πορεια εκανε φετος?Ειδα μονο λιγο τους προημιτελικους και ολο το φαιναλ-φορ....
Gravedigger
Αποκλείστηκε στους 32...Κ μέχρι εκεί τους τράβαγε ο Durant!
Pierce
durant in! δηλωσε συμμετοχη στο ντραφτ και κατι μου λεει οτι θα γινει σφαγη για τον ποιος θα το παρει...
Gravedigger
QUOTE(pierce21 @ Apr 12 2007, 05:59 PM) *
durant in! δηλωσε συμμετοχη στο ντραφτ και κατι μου λεει οτι θα γινει σφαγη για τον ποιος θα το παρει...

Για μένα έκανε λάθος...Έπρεπε να κάτσει άλλον 1 χρόνο στο κολλέγιο...Σίγουρα είναι παιχταράς αλλά είναι πολύ μικρός ακόμα κ αυτά που θα μάθαινε στο κολλέγιο δν θα τα μάθει στο ΝΒΑ...
grigoris
Σωστός ο gravedigger και πιστεύω πως και γενικότερα θα έπρεπε να μένουν οι παίχτες τουλάχιστον 2 χρόνια στο κολέγιο για να γίνεται ομαλότερη η μετάβασή τους στο ΝΒΑ.Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη...........
Igor
Tι θα γινει με τον Οντεν. Ξερεται ποιοι εχουν δηλωσει συμμετοχη στο Ντραφτ απο την Ευρωπη ??
kostasvc15

Τωρα τα ειδα ολα!!!
Gravedigger
Αυτός ο Atkinson έβαλε 10 πόντους σε 45 δευτερόλεπτα!!!
rchos
O Ματαλον στο ncaa

οποιος ξειρει κατι παραπανω ας μας πει για το πανεπιστημιο αυτο.
Wilkinson
QUOTE(rchos7 @ Aug 10 2007, 01:27 ) *
O Ματαλον στο ncaa

οποιος ξειρει κατι παραπανω ας μας πει για το πανεπιστημιο αυτο.

Ti na pi kai o matalon afu den kseri basket...
pige k stin ameriki tromaratou
kata70% exi teliosi san pextis....
Igor
Ο αμπαλος ο Ματαλον. Κριμα δεν ξερει μπασκετ το παιδι. Ουτε Τελικο ευρωπαικου πρωταθληματος δεν εχει παιξει..

Πλακα κανω.. Γιατι τοσο απολυτος ρε Βιλκινσον ??
B for Basketball
H αποσυρση του Θρυλικου προπονητη αλλα κ σκληροτραχηλου.Ο Μπομπι Ναιτ αφησε τα γηπεδα και τους Παγκους οντας ο Πολυνικης προπονητης του κολλεγιακου μπασκετ (ΝCAA) με 902 νικες!

Κουραστηκε,τελειωσε,βαρεθηκε πια!Αποφασισε πως δεν εχει κατι άλλο να προσφερει στο κολλεγιακο μπασκετ! Και το εκανε με τροπο που μονο αυτος συνηθιζει, χωρις την παραμικρη προειδοποιηση,χωρις καν μια συνετευξη τυπου.Απλα ξυπνησε ένα πρωι και ειπε ‘’βαρεθηκα ,θα κατσω εδώ σπιτι μου κ ας τα βρουν μονοι τους ‘’(καλα δεν το ειπε ετσι εκριβως tongue.gif).

Μια μεγαλη καριερα ελαβε τελος. Ο Μπομπι Ναιτ ο «στρατηγος» αποστρατευτικε αφηνοντας πισω του 42 χρονια σκληρης και αμφιλεφομενης δουλειας! Πολλα ειπωθηκαν για αυτόν και πολλα ειπε αυτος. Το αποτελεσμα είναι ένα "Όταν φύγω από τη Γη θέλω να με θάψουν ανάποδα, για να μπορούν όλοι αυτοί που έκαναν κριτική να... φιλήσουν τον κ%$# μου" , ηταν η κορυφαια δηλωση του που ξεστομισε αναμεσα σε πολλες άλλες! Πολλοι τον αντιπαθησαν, πολλοι τον εμισησαν, πολλοι τον βριζαν, πολλες αντιδρασεις σε βαρος του αλλα ουδεις αμφισβητουσε την ικανοτητα του και την αποτελεσματικοτητα του.Και μονο οι νικες του τα λενε όλα!

Ο Ρομπερτ Μοντγκομερι Ναιτ ,γεννημενος στις 25/10/40 στο Oχαιο ηλικιας 67 ετων ασπρομαλλης πια (τα νευρα λετε??? tongue.gif) ειχε μια μεγαλη καριερα η οποια ξεκινησε την προπονητικη σε ηλικια μολις 24 ετων από το ασημο Αρμι, το 1965 εχοντα διατελεσει assistant αρχικα στην ιδια ομαδα. Στην συνεχεια μεταπιδησε στην κολλεγιακη ομαδα της Ιντιανα οπου αφησε εποχη ,και εμεινε εκει 29 χρονια από το 1971 μεχρι κ το 2000. Οι Ιντιανα Χιουζερς κατεκτησαν 3 τιτλους NCAA(1976,1981,1987) και έναν ΝΙΤ (1979). Παντοτε συγκαταλεγοταν στις υπερδυναμεις τις εποχης στο κολλεγιακο πρωταθλημα! Αξισημειωτο κατορθωμα του πολυνικη κοουτς ηταν η αηττητη χρονια που οδηγησε την ομαδα στην κατακτηση του τιτλου το 1976. Αργοτερα ηρθε η κληση να αναλαβει ομοσπονδιακος προπονητης στην ομαδα τον ΗΠΑ την οποια οδηγησε στην κατακτηση του χρυσου Ολυμπιακου μεταλλιου εχοντας υπο τις οδηγιες του τον μετεπειτα σουπερ σταρ και καλυτερο παιχτη ολων των εποχων Μαικλ Τζορνταν.

Η καριερα του τελειωσε αδοξα στην Ιντιανα όταν σε ένα επεισοδιο με παιχτη της ομαδας φερεται να επιασε το χερι του τοσο βιαια ώστε την επομενη να εχει εμφανη σημαδια όταν ο τελευταιος του ειπε «Ε, Ναιτ πως παει»( κακο του κεφαλιου του) και ανελαβε το Τεξας Τεκ το οποιο οδηγησε στ 3 τελικους. Την πρωτοχρονια του 2007 εφτασε τις 880 νικες ξεπερνωντας τον κορυφαιο μεχρι εκεινη την στιγμη Ντιν Σμιθ και στις 16 Ιανουαριου εσπασε το φραγμα των 900 νικων.

Η αμφιλεγομενη προσωπικοτητα του εκανε την διαφορα, «Νομιζω ότι ποτε στο παρελθον δεν υπηρξε καλυτερος καθηγητης από τον Μπομπι. Δεν ενεκρινα τις μεθοδους του αλλα οι παιχτες του ηταν παντα πιστοι σε αυτόν» (ας τολμουσαν τον αντιθετο tongue.gif) ειπε για αυτόν ο επισης θρυλικος Τζον Γουντεν. Η καριερα του εκτος από τις νικες ,τις διακρισεις και τους τιτλους σημαδευτικε από πολλες αντιδρασεις και πραξεις που ξεσηκωναν. Χαρακτηριστικη ηταν η κινηση του να πεταξει καρεκλα μεσα στο παρκε εκνευρισμενος από μια αποφαση ενός διατητη, δεχομενος στην συνεχεια 3 τεχνικες ποινες και 2ετη παρακολουθηση! Επισης ποτε δεν τα πηγαινε καλα με τη διαιτησια ( ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ) και δηλωσε χαρακτηριστικα «Εάν ο βιασμος είναι αναποφευκτος ,τοτε χαλαρωσε και απολαυσε τον» ξεσηκωνοντας θυελλα αντιδρασεων από τα φεμινιστικα κινιματα της αμερικης.
Χαρκτηριστικο του Μπομπι ηταν η σιδηρα πειθαρχια και η απολυτη προσηλωση στην δουλεια του και στο τροπο που ζητουσε να συμπεριφερονται οι αλλοι. Ένα περιστατικο αναφερει πως το 2006 χτυπησε αποτομα τον Μαικλ Πρινς προκειμενου να τον κοιταξει στα ματια ο οποιο προκαλεσε νεες αντιδρασεις.Αργοτερα ο παιχτης δηλωσε «Προσπαθουσε να με διδαξει και απλα ειχα κατεβασμενο το κεφαλι μου»

Επισης ο κυριος Μπομπι ειχε κ ένα άλλο προτερημα, που λιγοι το εχουν, όπως ο γνωστος σε ολους Φιλ Τζακσον με τα παιχνιδια του μυαλου. Το 1986 πρωτοεμφανιστηκε στο κολλεγιακο μπασκετ το τριποντο…Και ο Μπομπι βγηκε κ δηλωσε πως υπαρχουν μονο 3 καλοι σουτερ και οι 2 από αυτους ηταν στην ομαδα του, ετσι προς το τελος της χρονιας παρατηρηθηκε καθετη πτωση στα ποσοστα ευστοχιας τον αντιπαλων, αφου ολοι προσπαθουσαν να αποδειξουν πως ηταν καλυτεροι σουτερ από αυτους του Ναιτ (εξυπνο μυαλο ο μπαγασας tongue.gif)

Ολοι εχουν να λενε για τον ατιθασο χαρακτηρα του,αλλα επισης ολοι εχουν να λενε και για το χιουμορ του το οποιο αφησε εποχη.Σε μια προπονηση εμφανιστηκε στο γηπεδο με ένα μαστηγιο για να δειξει τις σκληρες μεθοδους του!

Όμως εφτασε η ωρα που ο Μπομπι Ναιτ αφησε τους παγκους.Τωρα πια οι παιχτες θα κοιμουνται ησυχα χωρις να φοβουνται μην φανε καμια καρεκλα στο κεφαλι, οι αντιπαλοι προπονητες θα εχουν ευκολοτερο εργο αφου ο κορυφαιος τον κορυφαιων δεν θα τους τα ζαλιζει ολη την ωρα με τις φωνες του, τα φεμινιστικα κινιματα θα ψαξουν αλλου θυματα να βαλουνς το ματι του κυκλωνα ( αν κ τιποτα δεν μ λεει ότι θα σταματησει να βριζει τους παντες με χαρα tongue.gif) και ολοι θα θυμουνται τον Μπομπι Ναιτ ως τον κορυφαιο προπονητη του κολλεγιακου μπασκετ και «ας πανε στο διαολο ολοι» όπως θα ελεγε κ αυτος!


Η καριερα του Μπομπι Ναιτ:

Σαν παιχτης
1959-1962-Οχαιο Στειτ (playmaker)

Σαν προπονητης
1963–1965 Aρμι (as assistant coach)
1965–1971 Aρμι
1971–2000 Iντιανα
2001–2008 Τεξας Τεκ


Αριθμοι

*Έχει κοουτσάρει 1.273 παιχνίδια

*Έχει 902 νίκες. Τις περισσότερες από κάθε άλλο προπονητή

*Το 1976 η Ιντιάνα κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα

*Έχει 28 συμμετοχές στο τουρνουά του NCAA

*Έχει ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο (1984)

*36 παίκτες του αγωνίστηκαν στο ΝΒΑ, οι 15 από αυτούς επιλέχτηκαν στην πρώτη 15άδα του ντραφτ (χαρακτηριστικο οτι ειχα παντα καλους βαθμους, Εγω: Μαμα δεν διαβαζω. Μαμα: Διαβασε αλλιως θα φερω τον Μπομπι Ναιτ Εγω: Εστιν ου τραγωδιαν ,μιμησης πραξεων σπουδαιας και τελειας, μεγαθος εχουσης [ ενταξει καταλαβατε τι εννοω] 19.gif )


Και μερικες διασημες ατακες

"Η πνευματική σκληρότητα είναι σε σχέση με τη σωματική ότι είναι το τέσσερα στο ένα"

"Όλοι οι άνθρωποι έχουν τη θέληση να νικήσουν. Λίγοι έχουν τη θέληση να προετοιμαστούν για να νικήσουν".

"Δεν παίζεις απέναντι σε έναν αντίπαλο, αλλά απέναντι στο ίδιο το μπάσκετ"

"Δεν με έχετε δει ποτέ εκτός ελέγχου".

"Όταν φύγω από τη Γη θέλω να με θάψουν ανάποδα, για να μπορούν όλοι αυτοί που έκαναν κριτική να... φιλήσουν τον κ%$# μου"








Υ.Γ επειδη μπορει να με παραξηγησουν καποιοι...Δικια μ δημιουργια με πολλες πηγες biggrin.gif
sarounas
γκαντεμιά sad.gif
Οχάιο και Φλόριντα έμειναν εκτός march madness ως 1η και 2η επιλαχόντες shot.gif
Δυστυχώς φέτος δεν έχει Κουφό και Νικ Κάλαθες αλλά έχει τον αδερφό του τον Πατ, αφού το Σεντ Τζόζεφ πέρασε... και παίζει αύριο wink.gif
Igor
Ειδα τον Πατ Καλαθη και το μονο που εχω να πω ειναι : Ο ανθρωπος ειναι ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ
Pierce
εγω κανα 10 λεπτο που τον ειδα (στις αρχες του αγωνα) μου φανηκε ψιλο σοφτ . Δεν λεω πολυ καλος χειριστης της μπαλας, αλλα παροτι ειναι γομαρι επαιζε πολυ εξω. Δεν ξερω αν στην συνεχεια μπηκε στη ρακετα, ολο με κατι drive προσπαθουσε...
man10
Παντως ο Νικ εκανε triple double,οχι στο τουρνουα των 64 αλλα σε εναν αγωνα στυλ φιλικου απο οτι καταλαβα
Τλκ ο Πατ,τι θεση παιζει?
Igor
O Πατ ειναι 3 !! Για αυτο παιζει εξω...
Pierce
01:00 SS1 Α' Ημιτελικός, Memphis - UCLA (Z)
03:45 SS1 B' Ημιτελικός,N. Carolina - Kansas (Z)
thrylos7
Και για όσους δεν έχουν supersport:

http://www.ncaasports.com/mmod

Στο ημίχρονο το Memphis προηγείται του UCLA me 38-35.
Rondo
QUOTE(thrylos7 @ Apr 6 2008, 02:10 ) *
Και για όσους δεν έχουν supersport:

http://www.ncaasports.com/mmod

Στο ημίχρονο το Memphis προηγείται του UCLA me 38-35.

Ωραίος ρε φίλε...Με έσωσες!!!!Ήθελα να τα δω όπωσδηποτε...Ευχαριστώ πάρα πολύ...
thrylos7
Memphis - UCLA 78-63, φανερά καλύτεροι οι νικητές...

Εκπληκτικό ξεκίνημα των Jayhawks στο δεύτερο ημιτελικό. Πάμε γερά Κάνσας! biggrin.gif
NBAholic
Έτσι, έτσι, να πάρουν εκδίκηση από το χαμένο τελικό του 1958. Και να βλέπω τον Παπαδογιάννη να μεταδίδει με σκυμμένα μούτρα. 19.gif 33-10 αυτή τη στιγμή.

Θα προτιμούσα βέβαια να έχει και άλλη εξέλιξη ο άλλος ημιτελικός. Φαίνεται ότι κάτι λείπει από το UCLA για να φτάσει ως το τέλος της πηγής. Κάτι σαν τον Ολυμπιακό της "αναγέννησης".
Rondo
QUOTE(NBAholic @ Apr 6 2008, 04:27 ) *
Έτσι, έτσι, να πάρουν εκδίκηση από το χαμένο τελικό του 1958. Και να βλέπω τον Παπαδογιάννη να μεταδίδει με σκυμμένα μούτρα. 19.gif 33-10 αυτή τη στιγμή.

Θα προτιμούσα βέβαια να έχει και άλλη εξέλιξη ο άλλος ημιτελικός. Φαίνεται ότι κάτι λείπει από το UCLA για να φτάσει ως το τέλος της πηγής. Κάτι σαν τον Ολυμπιακό της "αναγέννησης".

Ο Παπαδογιάννης περιγράφει στο σούπερσπορ???38-12 στηρίζω Κάνσας...Όπως φαίνεται πάμε για τελικό με τα 2 <<αουτσάιντερ>>...Ο Ρας είναι πολύ καλός αν και όλη η ομάδα πετάει...
NBAholic
Μάλιστα...Το να πεις πλέον ότι οι Τζέιχωκς επαναπαύτηκαν είναι understatement. Αν συνεχίσουν έτσι, οι Τάρχιλς προλαβαίνουν να νικήσουν και με 20...
thrylos7
Τελικά ανέκτησαν τις δυνάμεις τους και κατάφεραν να κερδίσουν, αν και η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 5... Σε ορισμένα σημεία έπιασαν εκπληκτική απόδοση! Οι Jayhawks πάντα...
ilias77
sport24.gr:
QUOTE
Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Κουφού επικράτησε τη Μισισίπι με 81-69 στον ημιτελικό και θα παίξει στη Νέα Υόρκη κόντρα στη Μασαχουσέτη (που απέκλεισε το Φλόριντα του Νικ Καλάθη).

Στο παιχνίδι κόντρα στους "Ρέμπελς" ο Κουφός είχε 16 πόντους (με 8/13 σουτ) σε 27 λεπτά συμμετοχής, συνοδεύοντας τη στατιστική του με 7 ριμπάουντ και 2 κοψίματα.



Οι "Μπάικαϊς" επικράτησαν με 92-85 της Μασαχουσέτης στο "Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν", με τον Έλληνα σέντερ να κερδίζει τον τίτλο του Most Outstanding Player. Στον τελικό είχε 23 πόντους (7/11 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/8 βολές) και 6 ριμπάουντ.

Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Τζαμάρ Μπάτλερ που στο τελευταιο παιχνίδι της κολεγιακής του καριέρας πέτυχε 19 πόντους.

"Είναι η συνέχεια του προγράμματος μας. Νιώθουμε πολύ καλά μετά τα όσα περάσαμε μες τη σεζόν" τόνισε ο Θαντ Μάτα. "Είδα την ομάδα να περνάει πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς" πρόσθεσε.

"Αυτό συμβαίνει ότι βάζεις μια ομάδα του NCAA στο τουρνουά ΝΙΤ. Γράψτε το και στείλτο στην επιτροπή" φώναζε μετά το παιχνίδι ο Μπάτλερ.

Τα ξημερώματα της Κυριακής το Μέμφις παλεύει για τον πρώτο του τίτλο απέναντι στο ιστορικό UCLA την ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα, που θα πάρει μέρος σε τρίτο συνεχόμενο φάιναλ-φορ. Στον άλλο ημιτελικό το επίσης δοξασμένο Νορθ Καρολάινα (το μεγάλο φαβορί του τουρνουά) αντιμετωπίζει το "παραδοσιακό" Κάνσας.

Τέσσερις σπουδαίες ομάδες. Τέσσερα εκπληκτικά μπασκετικά προγράμματα. Τέσσερις μεγάλοι προπονητές. Τέσσερις μονομάχοι στην αρένα σε δύο ματς δίχως αύριο. Ο κερδισμένος τα παίρνει όλα.

Μέμφις Τάιγκερς

Τα νούμερα:

Κρις Ντάγκλας Ρόμπερτς (17.7 πόντοι, 4.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ)
Ντέρεκ Ρόουζ (14.6 πόντοι, 4.4 ριμπάουντ, 4.7 ασίστ)
Τζόι Ντόρσεϊ: (7.1 πόντοι, 9.6 ριμπάουντ)

Ρόστερ: Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς, Ντέρεκ Ρόουζ, Ρόμπερτ Ντόζιερ, Αντόνιο Άντερσεν, Ντόνιαλ Μακ, Τζόι Ντόρσεϊ, Σον Τάγκαρτ, Ουίλι Κεμπ, Αντρέ Άλεν, Τζεφ Ρόμπινσον, Πιέρ Νάιλς, Τσάνσι ΜακΓκρέιντι, Χασίμ Μπέιλι.

Προπονητής: Τζον Καλιπάρι

Τίτλοι: -

Φάιναλ-φορ: 2 (1973, 1985)

Ρεκόρ: 37-1
Ο δρόμος για το Σαν Αντόνιο: Μέμφις-Τέξας Άρλινγκτον: 87-63, Μέμφις-Μισισίπι Στέιτ: 77-74, Μέμφις-Μίσιγκαν Στέιτ: 92-74, Μέμφις-Τέξας: 85-67

Το αστέρι: Ντέρεκ Ρόουζ

Τα λόγια του προπονητή του UCLA, Μπεν Χάουλαντ, τα λένε όλα: "Είναι σαν τον Τζέισον Κιντ. Έχει την ίδια δύναμη, την ίδια ταχύτητα και σουτάρει καλύτερα. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο γιατί πραγματικά αγαπώ πολύ τον Τζέισον Κιντ". Ο Ρόουζ είναι κίνδυνος-θάνατος με τη μπάλα στα χέρια, καθώς είναι εκρηκτικός και γρήγορος.



Απόφοιτοι:

Βίνσεντ Άσκιου
Ουίλιαμ Μπέντφορντ (Περιστέρι)
Κρις Γκάρνερ (ΑΕΛ, Απόλλων)
Πένι Χάνταγουεϊ
Ελιοτ Πέρι
Αντρέ Τέρνερ
Ντέιβιντ Βον (Νήαρ Ηστ)
Ντάριους Ουάσινγκτον
Λόρεντζεν Ράιτ

UCLA Μπρούινς

Τα νούμερα:

Κέβιν Λοβ (17.6 πόντοι, 10.7 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ)
Ντάρεν Κόλισον (14.8 πόντοι, 2.6 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ)
Ράσελ Ουέστμπρουκ (12.5 πόντοι, 3.9 ριμπάουντ, 4.3)

Ρόστερ: Κέβιν Λοβ, Ντάρεν Κόλισον, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Τζος Σιπ, Λουκ Ρίτσαρντ Μπαχ α Μουτέ, Λορέντζο Μάτα-Ρίαλ, Άλφρεντ Αμπόγια, Μάικλ Ρολ, Τζέιμς Κιφ, Νίκολα Ντράγκοβιτς, Τσέις Στάνμπακ, Κέβιν Σμιντ, Μουσταφά Αμπντούλ-Χαμίντ, Ματ Λι, ΝτεΑντρέ Ρόμπινσον, Ντέιβιντ ΜακΓκραθ.

Προπονητής: Μπεν Χάουαλαντ

Τίτλοι: 11 (1964, 1965, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1975, 1995)

Φάιναλ-φορ: 18 (1962, 1964, 1965, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1980, 1995, 2006, 2007, 2008)

Ρεκόρ: 35-3

Ο δρόμος για το Σαν Αντόνιο: UCLA-Μισισίπι Βάλεϊ Στέιτ: 70-29, UCLA-Τέξας Α&M: 51-49, UCLA-Ουέστερν Κεντάκι: 88-78, UCLA-Εξέβιερ: 76-57.

Το αστέρι: Κέβιν Λοβ

Είναι αν μη τι άλλο ο σταρ της ομάδας. Ο θηριώδης σέντερ παίζει τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι και έχει αναδειχτεί σε ηγετική μορφή για την ομάδα του. Αν και φρέσμαν δείχνει μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι του, παρά το γεγονός ότι δεν φημίζεται για τα αθλητικά του προσόντα.





Γνωστοί απόφοιτοι:

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ
Τόμπι Μπέιλι (Πανιώνιος, Άρης, ΑΕΚ)
Μπαρόν Ντέιβις
Μαρκ Ίτον
Τάιους Έντνι (Ολυμπιακός)
Τζακ Χέιλι (ΑΕΚ)
Τζέισον Καπόνο
Ρέτζι Μίλερ
Τρέισι Μάρεϊ (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ)
Εντ Ο'Μπάνον (Ηράκλειο)
Στιβ Πάτερσον (Σπόρτιγκ)
Κίκι Βαντεγουεϊ
Μπιλ Ουόλτον
Τζορτζ Ζιντεκ

Το match-up: Ομάδα που τρέχει το Μέμφις, "αμυντική μηχανή" οι Καλιφορνέζοι. Τα βλέμμα πέφτουν πάντως στους πρωτοετείς Ρόουζ και Λοβ, που διαφέρουν στα... πάντα εκτός από το ταλέντο.

Κάνσας Τζέιχοκς

Τα νούμερα

Μπράντον Ρας (13.1 πόντοι, 5.1 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ)
Ντάρελ Αρθουρ (12.7 πόντοι, 6.1 ριμπάουντ)
Μάριο Τσαλμερς (12.7 πόντοι, 3.1 ριμπάουντ, 4.4 ασίστ)Ρόστερ: Μπράντον Ρας, Ντάρελ Άρθουρ, Μάριο Τσάλμερς, Νταρνέλ Τζάκσον, Σέρον Κόλις, Ράσελ Ρόμπινσον, Σάσα Καν, Ρόντρικ Στιούαρτ, Κολ Όλντριτς, Κόνερ Τιχάν, Τάιλερ Ριντ, Τζέρεμι Κέις, Μπρέναν Μπένχαρντ, Ματ Κλέινμαν, Μπραντ Ουίδερσπουν, Τσέις Μπιούφορντ.

Προπονητής: Μπίλι Σελφ

Τίτλοι: 2 (1952, 1988)

Φάιναλ-φορ: 12 (1940, 1952, 1953, 1957, 1971, 1974, 1986, 1988, 1991, 1993, 2002, 2003)

Ρεκόρ: 35-3

Ο δρόμος για το Σαν Αντόνιο: Κάνσας-Πόρτλαντ Στέιτ: 85-61, Κάνσας-Νεβάδα Λας Βέγκας: 75-56, Κάνσας-Βιλανόβα: 72-57, Κάνσας-Ντέιβιντσον: 59-57

Το αστέρι: Μπραντον Ρας

Ο τζούνιορ γκαρντ έχει αναλάβει το ρόλο του ηγέτη αλλά και του "εκτελεστή", αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Είναι όμως ένας παίκτης που προσφέρει και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού. Άλλωστε το Κάνσας είναι μια γεμάτη ομάδα.





Απόφοιτοι

Ουίλτ Τσάμπερλεϊν
Νικ Κόλισον
Ντρου Γκούντεν
Κερκ Χάινριχ
Ράεφ ΛαΦρεντζ
Ντάνι Μάνινγκ
Πολ Πιρς
Σκοτ Πολαρντ
Ράιαν Ρόμπερτσον (Πανελλήνιος)
Άντολφ Ραπ
Ντιν Σμιθ
Μπίλι Τόμας (Ολύμπια Λάρισας)
Ζακ Βον
Τζο Τζο Ουάιτ

Νορθ Καρολάινα Τάρχιλς

Τα νούμερα:

Τάιλερ Χάνσμπροου (22.8 πόντοι, 10.3)
Ουέιν Έλινγκτον (16.6 πόντοι, 4.4 ριμπάουντ, 2.1 ασίτ)
Τάι Λόουσον (12.8 πόντοι, 2.7 ριμπάουντ, 5.3 ασίστ)

Ρόστερ: Τάιλερ Χάνσμπροου, Ουέιν Έλινγκτον, Τάι Λόουσον, Ντάνι Γκριν, Ντιόν Τόμπσον, Μάρκους Γκίνιαρντ, Άλεξ Στέφενσον, Κουεντίν Τόμας, Μπόμπι Φρέιζορ, Ουίλ Γκρέιβς, Μάικ Κόπλαντ, Τζέι Μπι Τάνερ, Σάρι Γουντ, Γκρεγκ Λιτλ, Μαρκ Κάμπελ, Πάτρικ Μούντι, Τζακ Γούτεν.

Προπονητής: Ρόι Ουίλιαμς

Τίτλοι: 4 (1957, 1982, 1993, 2005)

Φάιναλ-φορ: 16 (1946, 1957, 1967, 1968, 1968, 1972, 1977, 1981, 1982, 1991, 1993, 1995, 1997, 1998, 2000, 2005)

Ρεκόρ: 36-2

Ο δρόμος προς το Σαν Αντόνιο: Νορθ Καρολάινα-Μάουντ. Σεν Μέρι: 113-74, Νορθ Καρολάινα-Αρκάνσας: 108-77, Νορθ Καρολάινα-Ουάσινγκτον Στέιτ: 68-47, Νορθ Καρολάινα-Λούισβιλ: 83-73

Το αστέρι

Δίχως άλλος ο τριτοετής Τάιλορ Χάνσμπροου (6ος σκόρερ στην ιστορία των Τάρχιλς) και παμψηφεί παίκτης της χρονιάς είναι το... πρόσωπο του τουρνουά. Σκληρός, γρήγορος, έξυπνος. Ένας φόργουορντ που έχει τον τροπο του να σαρώνει στις δύο ρακέτες.







Απόφοιτοι

Λάρι Μπράουν
Στιβ Μπάκναλ (Ηρακλής, Άρης)
Βινς Κάρτερ
Χιούμπερτ Ντέιβις
Ρέιμοντ Φέλτον
Φιλ Φορντ
Τζόζεφ Φορτέ (Απόλλων Πατρών)
Ρικ Φοξ
Μπρένταν Χέιγουντ
Αντόν Τζέιμσον
Μάικλ Τζόρνταν
Τζορτζ Καρλ
Σον Μέι
Μπομπ ΜακΆντου
Τζεφ ΜακΊνις (Πανιώνιος)
Νταγκ Μο
Αντεμόλα Οκουλάγια
Σαμ Πέρκινς
Τζέι Αρ Ριντ
Χέντρικ Ρεντλ
Κένι Σμιθ
Τζέρι Στάκχαους
Ρεϊσον Τέρι (Άρης)
Ρασίντ Ουάλας
Τζέιμς Ουόρθι

Το match-up: Οι "Τάρχιλς" παίζουν σε τρομερή ταχύτητα. Είναι ομάδα που κυριαρχεί στα ριμπάουντ κι εκμεταλλεύεται τους γρήγορους ψηλούς της. Πιέζει και "πνίγει" τον αντίπαλο. Το Κάνσας είναι μια "δεμένη" ομάδα του μισού γηπέδου, με παίκτες που έχουν ρόλο.

Νορθ Καρολάινα-Κάνσας: 66-84

Το Κάνσας "πλήγωσε" τον παλιό του προπονητή (Ρόι Ουίλιαμς) και το Νορθ Καρολάινα κερδίζοντας την πρόκριση στον τελικό του NCAA μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Οι "Τάρχιλς" παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 40-12, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάταση και να μειώσουν στους 5 πόντους 9 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Εκεί, όμως, έμειναν από δυνάμεις καθώς το μεγάλο αστέρια των "Τζέιχοκς" ο Μπράντον Ρας (25 πόντοι, 7 ριμπάουντ) έδωσε τις απαιτούμενες απαντήσεις.

"Βγήκαμε λίγο πιο χαλαροί από ότι συνηθίζουμε κι αυτό μας χτύπησε... κατακέφαλα" τόνισε ο Ρόι Ουίλιαμς.

Το Κάνσας τώρα έχει την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο του τίτλου μετά το 1988 και την εποχή του Λάρι Μπράουν και Ντάνι Μάνινγκ.

Νορθ Καρολάινα: Τόμπσον 7, Χάνσμπροου 17, Γκίνιαρντ, Λόουσον 9, Έλινγκτον 18, Κάμπελ, Τόμας, Γκρέιβς, Γκριν 15, Τάνερ, Γουντ, Γούτεν, Στέφενσον, Κόπλαντ.

Κάνσας: Άρθουρ 6, Τζάκσον 12, Ρόμπινσον 7, Τσάλμερς 11, Ρας 25, Τιχάν, Κόλινς 11, Τσέις, Ριντ, Κουν 4, Άλντριχ 8, Κλέινμαν.
Rondo
Λοιπόν έχει ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του κολεγιακού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Κάνσας και το Μέμφις...Στα πρώτα λεπτά το παιχνίδι είναι ισορροπημένο χωρίς να έχει ξεχωρίσει κάποια από τις 2 ομάδες...13-13 εντεκα λεπτα πριν το τελος του ημιχρονου...
Rondo
Λήξη πρώτου ημιχρόνου, Κάνσας 33 Μέμφις 28...
thrylos7
Όλα τα λεφτά η τελευταία φάση του ημιχρόνου, που απομένουν 0,1"... Κι ενώ βλέπεις τους παίκτες να παίρνουν θέσεις κανονικά κλπ και λες τι γίνεται εδώ, έρχεται ο Σελφ (προπονητής του Κάνσας) να κάνει αλλαγή και να μας τρελάνει! w00t.gif 24.gif

Ωραίο ματς, πολύ καλές οι ομάδες, το θεαματικό Κάνσας σε ανοιχτό γήπεδο δεν πιάνεται, ενώ το Μέμφις είναι καλύτερο σε σετ παιχνίδι, εκμεταλλευόμενο και κάποια εύστοχα μακρινά σουτ.

Όχι Air, δε θα νικήσει ο Τάγκαρτ! tongue.gif
Air Kef
H παραγκα του Στερν χτυπησε και στο Κολλεγιακο μετά το Ολ Σταρ.
Ο Ταγκαρτ χρεωθηκε με 2 φαουλ στα πρωτα λεπτα και ετσι εμεινε εκτος παιχνιδιου,ενω οσο επαιξε δν μπορεσε να δειξει τον πραγματικο του εαυτο.

Η πλακα ειναι,οτι για μια εργασια που εχω σε ενα μαθημα και εβλεπα τωρα στο ημιχρονο,στις οδηγιες του καθηγητή ειναι καποια λινκ απο το Πανεπιστημιο του Κανσας. 24.gif
Rondo
Μ'αρέσει καλύτερα το Κάνσας και ειδικά τα γκαρντ του...Ο Ρας ξεχωρίζει νομίζω...Από την άλλη ο Ντάγκλας-Ρόμπερτς είναι όλα τα λεφτά...Ελπίζω να πάει πόντο-πόντο μέχρι το τέλος και να να ανέβει η αδρεναλίνη στο κατακόρυφο...
Rondo
Αν και έχει 5 λεπτά το Μέμφις μου μοιάζει πολύ πιο κοντά...Έχει το μομέντουμ νομίζω...Ο Ρόουζ νευρίασε που είπα για τον Ντάγκλας-Ρόμπερτς και το έχει πάρει προσωπικά!!!
Rondo
Απίστευτο τέλος με τρομερό τρίποντο του Τσάλμερς του Κάνσας και παράταση...
thrylos7
Kansas - Memphis 75-68

Μεγάλη ανατροπή του Κάνσας στο τέλος... Το 51-60 έγινε 63-63. Θύμησε το ματς της Εθνικής με τη Γαλλία, αφού υπήρχαν άστοχες βολές από το Μέμφις, βιαστικό φάουλ (Ντόρσεϋ-Ντιό) και τρίποντο στην τελευταία επίθεση... Άστοχο! Το εύστοχο ήταν στην προτελευταία από τους νικητές.
Στην παράταση, οι Jayhawks με φανερά ανεβασμένη ψυχολογία είχαν τον έλεγχο και κατέκτησαν επιτέλους τον τίτλο, μετά από συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες (εισόδου στο final 4), τις προηγούμενες χρονιές.

Μου έκανε εντύπωση πάντως πως οι παίκτες στον πάγκο του Μέμφις, ακόμη κι όταν η ομάδα τους ήταν μπροστά προς το τέλος του αγώνα (πχ 4-6 πόντους) έδειχναν σαν να έχουν ήδη χάσει...
truth
QUOTE(thrylos7 @ Apr 8 2008, 07:01 ) *
Kansas - Memphis 75-68

Μεγάλη ανατροπή του Κάνσας στο τέλος... Το 51-60 έγινε 63-63. Θύμησε το ματς της Εθνικής με τη Γαλλία, αφού υπήρχαν άστοχες βολές από το Μέμφις, βιαστικό φάουλ (Ντόρσεϋ-Ντιό) και τρίποντο στην τελευταία επίθεση... Άστοχο! Το εύστοχο ήταν στην προτελευταία από τους νικητές.
Στην παράταση, οι Jayhawks με φανερά ανεβασμένη ψυχολογία είχαν τον έλεγχο και κατέκτησαν επιτέλους τον τίτλο, μετά από συνεχόμενες αποτυχημένες προσπάθειες (εισόδου στο final 4), τις προηγούμενες χρονιές.

Μου έκανε εντύπωση πάντως πως οι παίκτες στον πάγκο του Μέμφις, ακόμη κι όταν η ομάδα τους ήταν μπροστά προς το τέλος του αγώνα (πχ 4-6 πόντους) έδειχναν σαν να έχουν ήδη χάσει...


στο sport24.gr έχει βιντεάκια
Rondo
QUOTE(truth @ Apr 9 2008, 21:41 ) *
στο sport24.gr έχει βιντεάκια

Βασικά το είδα ολόκληρο το παιχνίδι όπως και αρκετά ακόμα παιδιά από εδώ αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις...
Flash
QUOTE(Rondo @ Apr 9 2008, 23:50 ) *
Βασικά το είδα ολόκληρο το παιχνίδι όπως και αρκετά ακόμα παιδιά από εδώ αλλά καλά κάνεις και το αναφέρεις...


QUOTE
Κανονισμός του φόρουμ
.
.
.
8. Απαγορεύεται το spam
.
.
.
thrylos7
Και η άποψη του πλέον ειδικού:

QUOTE
Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΠΚ, Θόδωρος Ροδόπουλος επιστρέφοντας από το Σαν Αντόνιο μίλησε στο επίσημο site του Συνδέσμου των Ελλήνων Προπονητών για το φάιναλ-φορ του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Ο Θόδωρος Ροδόπουλος σχολίασε: "Φέτος ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν τα τέσσερα Νο 1 κολέγια στο final four. Θεωρώ ότι ήταν καλό που τελικά κέρδισε το Κάνσας, γιατί το συγκεκριμένο κολέγιο με τον τρόπο που αγωνίστηκε έδωσε κάποια τεχνικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν γενικότερα το κολεγιακό μπάσκετ.

Η πλειοψηφία των νέων προπονητών, συνήθως ακολουθεί το μοντέλο και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά και ουσιαστικά προσπαθεί να εφαρμόσει το ίδιο στυλ παιχνιδιού. Αυτό το πρωτοσυναντήσαμε με το UCLA όταν τότε ο Γούντεν έπαιξε το περίφημο zone press.

Για το λόγο αυτό είπα πριν ότι είναι καλό που το πρωτάθλημα πήγε στο Κάνσας. Σαν ομάδα το Μέμφις ενδεχομένως να ήταν καλύτερη, όμως, στηριζόταν σε μεγάλο βαθμό στους καλούς και γυμνασμένους παίκτες που διέθετε. Το Κάνσας κέρδισε γιατί στον τελικό διαχειρίστηκε καλύτερα τεχνικές καταστάσεις, είχε στρατηγική και πλάνο.

Ο Σελφ παρά του ότι είναι σε νεαρή ηλικία δεν είναι χθεσινός προπονητής. Προέρχεται από πολύ καλά προγράμματα στην Τούλσα και στο Ιλινόι, ενώ στο Κάνσας έχει καταφέρει μέσα σε πέντε χρόνια να πάρει τέσσερα πρωταθλήματα “Big 12”. Σε μια περιφέρεια που ως γνωστό παίζουν τα καλύτερα κολέγια της χώρας.

Σε γενικές γραμμές φέτος έγινε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα 65 ομάδων. Υπήρχε ένας συνδυασμός παραδοσιακών δυνάμεων, αλλά και νέων κολεγίων, όπως ήταν π.χ. το Ντέιβινσον, το οποίο αποτέλεσε τη μεγάλη αποκάλυψη. Αν και δεν στοιχηματίζω ποτέ, αν το έκανα φέτος θα έβαζα τα λεφτά μου στο Μέμφις και τελικά θα τα έχανα. Ήταν μια πολύ οργανωμένη ομάδα, ειδικά στην φάση των “16”, όπου κατάφερε να ανταποκριθεί θαυμάσια και εναντίον ζώνης. Το Μίσιγκαν με αυτό τον τρόπο προσπάθησε να το παγιδεύσει, όμως αντέδρασε όπως έπρεπε.

Ο Ρόουζ στην τελική φάση, έγινε ακόμα καλύτερος, αφού αποφάσισε να παίξει πιο οργανωτικά και όχι τόσο ατομικά όσο συνήθιζε. Σε αυτό ίσως να έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός του. Οι αναλύσεις έλεγαν ότι τα μοναδικά σημεία που το Μέμφις έχει πρόβλημα είναι εναντίον ζώνης και με τις βολές. Και στα δύο μέχρι και τον τελικό ανταποκρίθηκε, στον τελικό όμως, οι άστοχες βολές του ήταν το κομβικό σημείο της ήττας του.

Το Κάνσας από την άλλη στην επίθεσή του χρησιμοποίησε πολύ το διπλό Pick en roll και με αυτό τον τρόπο βρήκε πολλές φάσεις κάτω από το καλάθι, οι οποίες ενίοτε τελείωναν και με άλει ουπ! Σχεδόν όλες οι ομάδες χρησιμοποίησαν φι γκιου ρέιτ, αναζητώντας με κίνηση στην περιφέρεια την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Για μένα ένας από τους βασικούς λόγους που το Μέμφις έχασε τον τελικό, είναι ότι εκεί προσπάθησε να παίξει περισσότερο με τακτική και λιγότερα με τα προσόντα της ομάδας. Όλο τον χρόνο έπαιζε με τα προσόντα του και ξαφνικά άρχισε να παίζει με το χρονόμετρο. Αυτό ήταν ίσως το λάθος που του στοίχισε τον τίτλο”.


sport24.gr
red pyramid88
Κάποιο λινκ για να βλέπουμε αγώνες του NCAA υπάρχει?
treathitch
http://sports.yahoo.com/ncaab/news;_ylt=Ak...ov=ap&type=lgns
Μπράβο Τάι..

Επιτέλους, ένας Παίχτης της Χρονιάς που γυρίζει στο σχολείο του... 41.gif
thrylos7
Πήρα σήμερα ένα περιοδικό "College Basketball" (SportingNews) που έχει τα πάντα για το φετινό πρωτάθλημα... wos_sport5.gif

Αν ήξερα και παραπάνω από 15 ονόματα παικτών καλά θα ήταν... Τί ανανέωση είναι αυτή... biggrin.gif

Μετά το κλασικό Κάνσας, φέτος λέω να υποστηρίζω και Φλόριντα με Καλάθη και Λούκας... magic.gif (περίπου... 69.gif )
a bullet for your head
Το Φλοριντα εκανε την 3η σερι του νικη,επικρατωντας της ομαδας της Γιουτα με 64-50.Μεγαλος πρωταγωνιστης ο 19χρονος Νικ Καλαθης,ο οποιος ειχε 18π,7ρ,4ασ,2κλ,1κοψ σε 34' συμμετοχης.
a bullet for your head
To Φλοριντα-Γκειτορς εχουν ως τωρα 7-2 ρεκορ με τον Νικ Καλαθη να εχει σε 31.8' συμμετοχης,15π,6.7ασ,4ρ,2.3κλ με 70.2% στις βολες,48.3% στα 2ποντα κ 38.1% στα 3ποντα.
Πολλοι αναφερουν οτι το καλυτερο για τον Νικ θα ηταν να παραμεινει κ του χρονου στην ομαδα κ οχι να δηλωσει φετος διαθεσιμοτητα για το ντραφτ.Αφενος το ντραφτ θα εχει πολλα καλα γκαρντ οπως οι Ρουμπιο,Χολιντει,Τζενιγκς,Εβανς,Καρι,Λοουσ
ν,Μιλς και αφετερου την ερχομενη σεζον θα μπορεσει να αγωνιστει στους Γκειτορς κ ο ΜακΝτοναλντ ολ Αμερικαν παουερ φοργουορντ Βερνον ΜακΛιν,ο οποιος εφυγε απ το Τζορτζταουν,μενοντας εξω ολη αυτη την σεζον.
Ετσι ο Νικ θα ειναι εμπειροτερος,με καλυτερους συμπαικτες,πιο πληρη ομαδα που ισως μπορεσει να μπει στο φαιναλ φορ και με λιγοτερο ανταγωνισμο στα γκαρντ απ'οτι φετος.
a bullet for your head
TEAM RANKINGS BY USA TODAY|ESPN:
1)North Carolina
2)Connecticut
3)Pittsburgh
4)Oklahoma
5)Texas
6)Duke
7)Xavier
8Gonzaga
9)Louisville
10)Wake Forest
Giorgos#4
QUOTE(thrylos7 @ Nov 21 2008, 23:26 ) *
Πήρα σήμερα ένα περιοδικό "College Basketball" (SportingNews) που έχει τα πάντα για το φετινό πρωτάθλημα... wos_sport5.gif

Αν ήξερα και παραπάνω από 15 ονόματα παικτών καλά θα ήταν... Τί ανανέωση είναι αυτή... biggrin.gif

Μετά το κλασικό Κάνσας, φέτος λέω να υποστηρίζω και Φλόριντα με Καλάθη και Λούκας... magic.gif (περίπου... 69.gif )



το πηρα μια φορα και ηταν καλο. κτες το ξαναβρηκα δπλα στο σλαμ να κανει 11.5 ευρω οποτε δεν το ξαναπερνω! 68.gif
a bullet for your head
Οι πρωτοι εως τωρα σε μερικες στατιστικες κατηγοριες,εχουν ως εξης:
ΣΚΟΡΕΡΣ
1)Στεφεν Καρι,Ντειβιντσον,30.0
2)Αντριαν Ολιβερ,Σαν Χοσε Στειτ,29.0
3)Ντειβιντ Χολστον,Σικαγο Στειτ,26.8
4)Τζος Ακογκον,Φουλερτον,25.8
5)Τζοντι Μικς,Κεντακι,24.8
ΡΗΜΠΑΟΥΝΤΕΡΣ
1)Μπλεικ Γκριφιν,Οκλαχομα,14.1
2)Ντε Χουαν Μπλερ,Πιτσμπουργκ,13.0
3)Τονι Γκαφνει,Μασαχουσετη,12.0
4)Λιουκ Χαργκοντι,Νοτρ Ντειμ,12.0
5)Τζονι Μπραιαν,Σαντα Κλαρα,11.9
ΑΣΣΙΣΤΜΕΝ
1)Μπρουκ Γιανγκ,Ηστ Καρολαινα,8.4
2)Μπεν Γουντσαιντ,Νορθ Ντακοτα,7.6
3)Αστον Μιτσελ,Σαμ Χιουστον,7.4
4)Μαικλ Βογκλερ,Τροι,7.3
5)Τζερεμι Παργκο,Γκονζακα,7.2
6)Νικ Καλαθης,Φλοριντα,6.8
ΚΛΕΦΤΕΣ
1)Τραβις Χολμς,Βιρτζινια Μιλιτερι,4.0
2)Τσαβις Χολμς,Βιτζινια Μιλιτερι,3.7
3)Ντιβειν Νταουνει,Σαουθ Καρολαινα,3.4
4)Ταιρον Λιουις,Νιαγαρα,3.3
5)Ντειβιντ Χολστον,ΣικαγοΣτειτ,3.2
ΜΠΛΟΚΕΡΣ
1)Τζαρβις Βαρνειντο,Μισσισιπι Στειτ,6.0
2)Τονι Γκαφνει,Μασαχουσετη,5.1
3)Χαμαντι Ν'Ντιαγε,Ρατγκερς,4.0
4)Χασιμ Θαμπιτ,Κονεκτικατ,3.5
5)Ται Γκιμπσον,3.3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.