Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Indiana Pacers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
sacarame
Indiana Pacers




No George, no party




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 56-26
Leaders (2013-2014):



Πόντοι: P. George 21.7
Ριμπάουντ: L. Stephenson 7.2
Ασσίστ: L. Stephenson 4.6



Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:HillSG:StuckeySF:MilesPF: WestC:Hibbert


Πάγκος:
PG's: C.J. Watson, Donald Sloan
SG's: Paul George
SF's: Chris Copeland, Solomon Hill, Damjan Rudez
PF's: Luis Scola,
C's: Ian Mahinmi, Lavoy Allen,Shayne Whittington

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Stuckey (FA), Rudez (FA), Whittington (FA)
Draft Picks: Louis Labeyrie (#57 draft pick)

Έφυγαν: Turner (Celtics), Bynum (στον αγυριστο), Stephenson (Hornets), R.Butler (Wizards), O. Johnson (Laboral)

Προπονητής:

Frank Vogel

Ο κόουτς Vogel είχε πολύ περίεργη χρονιά πέρσι,καθώς ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν.Οι Pacers θυμιζαν καλοκουρδισμένο ρολόι, η άμυνά τους έπνιγε τον αντίπαλο ενώ επιθετικά είχε συγκεκριμένο πλάνο που πάντα άγγιζε τα στανταρ του. Η Indiana ενώ βρισκόταν στην κορυφή της Ανατολής, ξαφνικά άρχισε να κάνει κοιλιά. Συνεχόμενες ήττες με πολύ κακές εμφανίσεις δημιοὐργησαν προβληματισμούς. Η ομάδα μπήκε σε μια δίνη αρνητισμού, το κλίμα στα αποδυτήρια φάνηκε πως έχει χαλάσει και ο Vogel δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Φέτος ξεκινάει με το μειονέκτημα να στερείται τον καλύτερο παίκτη του σχεδόν για όλη τη σεζόν, και μένει να δούμε πώς θα μπορέσει να καλύψει το κενό του.

Σχόλιο:

Μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς πέρσι κατέληξε με άσχημο τρόπο. Οι Pacers στην έναρξη της σεζόν φάνηκαν πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να κοντράρουν στα ίσα τους πρωταθλητές Heat για την πρώτη θέση στην Ανατολική περιφέρεια.
Ξεκίνησαν σαν τρένο που δεν έβρισκε στάσεις, βάζοντας έτσι τις βάσεις για να πάρουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play-offs. Η κοιλιά που έκαναν λίγο πριν αλλά και μετά το All-star game επέτρεψαν στους Heat να τους πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής και το πλεονέκτημα να παίζεται μέχρι τους τελευταίους αγώνες.
Παρα την εξασφάλιση της πρώτης θέσης όμως, η εικόνα των Pacers στην έξτρα περίοδο ήταν τουλάχιστον απογοητευτική του τι περιμέναμε να δούμε. Game 7 απέναντι στην αποδυναμωμένη Ατλάντα, σημαντικές δυσκολίες στο να καταβάλουν την Washington και κάκιστες εμφανίσεις απέναντι στους Heat που οδήγησαν στον άνετο αποκλεισμό. Πολλά ειπώθηκαν και πολλά γράφτηκαν για το τι έγινε εκείνη την περίοδο μέσα στην ομάδα, όμως τίποτα δεν μαθεύτηκε από επίσημα χείλη.

Κι ενώ περιμέναμε να υπάρξουν εκκαθαρίσεις το φετινό καλοκαίρι, το ρόστερ των Pacers έμεινε σχεδόν ίδιο. Μοναδική απώλεια ο Stephenson, ο οποίος ήθελε περισσότερα χρήματα, η Indiana δεν θέλησε να του τα δώσει κι έτσι μετακόμισε στη Charlotte.
Η ζημιά όμως ήρθε σε ένα φιλικό οικογενειακό διπλό της Team USA όπου ο Paul George κυριολεκτικά διέλυσε το πόδι του και φυσικά κατέστρεψε τα σχέδια της διοίκησης για τη φετινή σεζόν.
Μην έχοντας ιδιαίτερο χώρο στο cap τους, οι Pacers υπέγραψαν κάποιους ρολίστες και όλα δείχνουν πως η φετινή χρονιά θα είναι χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις, εκτός αν ανεβάσουν το παιχνίδι τους οι Hill και Hibbert. Μέχρι να το δούμε όμως, θα προτιμήσουμε να είμαστε επιφυλακτικοί.

Πρόβλεψη: 33-49
Conference rank: 9th
Division rank: 4th

Nuntius
Σας έλειψα, αγαπούλες? smiley.gif

Πρώτος αγώνας για την νέα σεζόν για τους Pacers μας ο σημερινός, πρώτο μου post και στο νέο αυτό topic. Όπως ανέφερε και ο sacarame πιο πάνω η φετινή σεζόν έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από την προηγούμενη. Χωρίς τον Paul George δεν μπορούμε να μιλάμε για κυνήγι τίτλου. Οπότε, όπως είπε ο Gregg Doyel σε χθεσινό άρθρο του στην Indystar, καλό θα ήταν να επικεντρωθούμε στις μικρές νίκες για φέτος προκειμένου να έχουμε ένα δυνατό σύνολο του χρόνου.

Πάμε να δούμε τι έχουμε κάνει στο πρώτο ημίχρονο του εναρκτήριου αγώνα μας, λοιπόν. Χάνουμε με 51-48 σε ένα παιχνίδι που είχε κάμποσες εναλλαγές στο σκορ μέχρι στιγμής.

Ο Stuckey (που έχει παίξει μόνο 7 λεπτά λόγω τραυματισμού) έχει σταθεί πολύ καλά μέχρι στιγμής. Έχει 10 πόντους (3/6 σουτ, 1/1 τρίποντο, 3/4 βολές), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 ριμπάουντ. Δείχνει πως μπορεί να προσφέρει.

Ο Hibbert έχει 13 πόντους (2/3 σουτ, 9/12 βολές), 5 ριμπάουντ (3 επιθετικά, 2 αμυντικά) και 4 τάπες.

Ο Scola έχει 8 πόντους (4/7 σουτ, 0/2 βολές), 5 ριμπάουντ (3 επιθετικά, 2 αμυντικά) και 2 κλεψίματα.

Αυτά προς το παρόν. Το δεύτερο ημίχρονο έχει ήδη αρχίσει tongue.gif
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 73-78 υπέρ των Pacers. Ο Donald Sloan έπαιξε εκπληκτικά σε αυτό το δωδεκάλεπτο.
giorgos14
Ρε φουστη Στακι,7 χρονια στους Πιστονς παιζεις το πουλακι σου.Τωρα που σε επαιξα εγω να σκοραρεις κατω απο 15 βρηκες να οργιασεις;Δηλαδη αν αγωνιζοσουν 30 λεπτα ποσους θα εβαζες;85;
επαθα λαστιχο
QUOTE(Nuntius @ Oct 30 2014, 02:20 ) *
Σας έλειψα, αγαπούλες? smiley.gif

Eπ καλώς τον!3 πράγματα μόνο
-Μας/μου έλειψες
-Θα κλαίμε φέτος παρέα μετά απο μια τετραετία συνεχούς βελτίωσης.
-Οι Saturnus δέρνουν,γδέρνουν και στα καπάκια σπέρνουν 56.gif
Nuntius
QUOTE (giorgos14 @ Oct 30 2014, 02:54 ) *
Ρε φουστη Στακι,7 χρονια στους Πιστονς παιζεις το πουλακι σου.Τωρα που σε επαιξα εγω να σκοραρεις κατω απο 15 βρηκες να οργιασεις;Δηλαδη αν αγωνιζοσουν 30 λεπτα ποσους θα εβαζες;85;


Ναι, ούτε εγώ το περίμενα αυτό. Στο είπα και στο skype άλλωστε. Ο Stuckey είχε παίξει καλά και στην pre-season αλλά ποτέ δεν είχε παίξει τόσο καλά και δεν περίμενα να το βγάλει το over/under με περιορισμό λεπτών.

Ήταν εκπληκτικός σήμερα, πάντως. Βοήθησε πάρα πολύ την επιθετική μας λειτουργία με το σκοράρισμα και τις πάσες του ενώ ήταν και ο παίκτης-κλειδί στο run που κάναμε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο.

QUOTE (επαθα λαστιχο @ Oct 30 2014, 02:56 ) *
Eπ καλώς τον!3 πράγματα μόνο
-Μας/μου έλειψες
-Θα κλαίμε φέτος παρέα μετά απο μια τετραετία συνεχούς βελτίωσης.
-Οι Saturnus δέρνουν,γδέρνουν και στα καπάκια σπέρνουν 56.gif


Γενικά, κατά την διάρκεια της off-season κάνω ένα διάλειμμα από τα forum και καίγομαι σε κάνα MMO ή σε κάνα 2k tongue.gif

Δεν νομίζω πως θα κλαίμε φέτος, πάντως. Η χρονιά αυτή έχει σαφώς διαφορετικές προσδοκίες από ότι όλες οι προηγούμενες. Ο σκοπός μας είναι να αποδείξουμε πως το supporting cast μας είναι καλό και να είμαστε όσο πιο δυνατοί μπορούμε να είμαστε του χρόνου.

Και ναι, οι Saturnus γαμάνε. Εγώ τους έμαθα από αυτό το τραγούδι:



Πάμε τώρα και στο παιχνίδι. Νίκη με 91-103 επί των Philadelphia 76ers. Είδα αρκετά θετικά πράγματα στο παρκέ (και κάποια αρνητικά) αλλά λόγω των αρκετών τραυματισμών μας (West, Hill, CJ Watson, μισός Stuckey) δεν είναι εύκολο να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα για την γενική λειτουργία της ομάδας ακόμα.

Ας περάσουμε στο τι έκαναν οι παίκτες μας, λοιπόν:

Roy Hibbert: 22 πόντοι (6/8 σουτ, 10/13 βολές), 8 ριμπάουντ (3 επιθετικά, 5 αμυντικά) και 7 τάπες σε 32 λεπτά. Ο Roy σήμερα ήταν ο άρχοντας της ρακέτας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Προκάλεσε πολύ μεγάλα προβλήματα στους ψηλούς της Philadelphia μιας και κανείς δεν μπορούσε να τον κρατήσει μακριά από το καλάθι. Κέρδισε πολλά φάουλ στην διεκδίκηση επιθετικών ριμπάουντ και post position και δεν είχε κανένα πρόβλημα να βάλει τις βολές του. Αμυντικά ήταν όπως τον έχουμε συνηθίσει τα δύο τελευταία χρόνια. Βράχος.

Luis Scola: 10 πόντοι (5/9 σουτ, 0/2 βολές), 6 ριμπάουντ (3 επιθετικά, 3 αμυντικά), 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 25 λεπτά. Αρκετά καλός ο Scola σήμερα. Είχε κάποιες καλές πάσες, πήρε ριμπάουντ και έβαλε τα jumper του.

Solomon Hill: 3 πόντοι (1/3 σουτ, 1/2 τρίποντα), 6 ριμπάουντ (2 επιθετικά, 4 αμυντικά), 2 ασίστ και 2 τάπες σε 23 λεπτά. Θεωρώ πως ο Hill στάθηκε καλά σήμερα. Είναι ξεκάθαρο πως το σκοράρισμα δεν είναι το φόρτε του αλλά παίζει καλές άμυνες, μαζεύει ριμπάουντ και βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας. Πιστεύω πως έχει μέλλον ως glue guy στο NBA.

CJ Miles: 15 πόντοι (6/17 σουτ, 2/8 τρίποντα, 1/1 βολή), 2 ασίστ και 1 ριμπάουντ σε 33 λεπτά. Ο Miles είναι ένας αρκετά streaky σουτέρ και το απέδειξε αυτό σήμερα. Ξεκίνησε πολύ κρύος σήμερα (1/7 στο πρώτο δωδεκάλεπτο) αλλά το έστρωσε στην συνέχεια.

Donald Sloan: 16 πόντοι (6/13 σουτ, 1/4 τρίποντα, 3/4 βολές), 10 ριμπάουντ (2 επιθετικά, 8 αμυντικά), 6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 34 λεπτά. Ναι, αυτό το statline είναι του Donald Sloan. Δεν κάνω πλάκα. 16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο. Χρειάζεται να πω κάτι? Τα είπε όλα μόνος του. Ήταν απλά φανταστικός στο δεύτερο ημίχρονο.

Rodney Stuckey: 16 πόντοι (5/9 σουτ, 2/2 τρίποντα, 4/6 βολές), 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 16 λεπτά. Καλά κάνει ο Γιώργος και αναρωτιέται τι θα έκανε σε 30 λεπτά. Ειδικά στο δεύτερο δωδεκάλεπτο ήταν καταλυτικός.

Chris Copeland: 11 πόντοι (4/11 σουτ, 2/7 τρίποντα, 1/2 βολές), 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα σε 26 λεπτά. Δεν έμπαινε πολύ το τρίποντο του σήμερα αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλός. Είχε κάποιες ωραίες κινήσεις στο post, βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και έβγαλε κάποιες καλές άμυνες.

LaVoy Allen: 6 πόντοι (3/5 σουτ), 5 ριμπάουντ (1 επιθετικό, 4 αμυντικά), 2 ασίστ, 2 τάπες και 1 κλέψιμο σε 20 λεπτά. Ήταν πολύ καλός all-around. Έπαιξε καλές άμυνες, έβαλε τα σουτ του, μάζεψε ριμπάουντ και έβγαλε και κάποιες καλές πάσες. Έχει δείξει πως μπορεί να προσφέρει.

Ian Mahinmi: 4 πόντοι (2/4 σουτ), 9 ριμπάουντ (3 επιθετικά, 6 αμυντικά), 1 ασίστ και 1 τάπα σε 16 λεπτά. Έκανε εξαιρετική δουλειά στα ριμπάουντ σήμερα και έβγαλε καλές άμυνες.

Damjan Rudež: 0/2 σουτ σε 15 λεπτά. Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στις συνθήκες του NBA ο Damjan και αυτό ήταν εμφανές σε αυτό τον αγώνα. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί.

Σε γενικές γραμμές, όλα πήγαν καλά σήμερα. Δεν έχω κανένα παράπονο biggrin.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Memphis Grizzlies και τους Indiana Pacers είναι 45-53.

Πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Η κυκλοφορία της μπάλας είναι πολύ καλή και τα τρίποντα μπαίνουν μέχρι στιγμής.
Nuntius
Δυστυχώς, το τρίτο δωδεκάλεπτο ήταν καταστροφικό. 33-14 το επιμέρους σκορ υπέρ του Memphis και είναι μπροστά πλέον με 78-67.
Nuntius
Ήττα με 97-89 από τους Grizzlies.

Το τρίτο δωδεκάλεπτο καθόρισε το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα. Σταθήκαμε πολύ καλά σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι αλλά δεν καταφέραμε να επανέλθουμε από αυτό το 33-14.

Τα θετικά:

1) Κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ με 46-40. Αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι ειδικά δεδομένων των απουσιών μας (West, PG).

2) Ο πάγκος μας ήταν εξαιρετικός μας σήμερα. Οι Stuckey, Copeland, Allen και Rudež ήταν φανταστικοί και ο Mahinmi έκανε και αυτός καλή δουλειά.

3) Ball movement. Η μπάλα γύρναγε σωστά και δημιουργούσαμε καλές προϋποθέσεις για σουτ (19 ασίστ).

Τα αρνητικά:

1) 18 λάθη. Οι παίκτες μας ήταν σχετικά ασυγχρόνιστοι σε κάποιες επιθέσεις. Θέλουν ακόμη κάμποσο καιρό για να δέσουν μεταξύ τους.

2) Ο Scola δεν έπαιξε καλά. Οι πάσες του είναι τελείως άστοχες φέτος και δεν ξέρω γιατί. Είχε 5 από τα 18 μας λάθη.

3) Η άμυνα θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Χάσαμε αρκετά rotations. Όπως και με τα λάθη είναι φανερό πως η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμα.

Για να δούμε τι έκαναν οι παίκτες μας σήμερα:

Roy Hibbert: 8 πόντοι (4/9 σουτ, 0/2 βολές), 8 ριμπάουντ (1 επιθετικό), 1 ασίστ και 1 τάπα.

Luis Scola: 2 πόντοι (1/3 σουτ), 5 ριμπάουντ (3 επιθετικά) και 1 ασίστ.

Solomon Hill: 5 πόντοι (1/2 σουτ, 1/2 τρίποντα, 2/2 βολές) και 3 ριμπάουντ.

CJ Miles: 13 πόντοι (5/12 σουτ, 1/5 τρίποντα, 2/2 βολές), 4 ασίστ, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Donald Sloan: 12 πόντοι (5/11 σουτ, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές), 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ (1 επιθετικό) και 1 κλέψιμο.

Chris Copeland: 16 πόντοι (5/14 σουτ, 2/7 τρίποντα, 4/4 βολές), 6 ριμπάουντ (2 επιθετικά), 2 ασίστ.

LaVoy Allen: 8 πόντοι (3/4 σουτ, 2/2 βολές), 10 ριμπάουντ (2 επιθετικά), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Damjan Rudež: 11 πόντοι (3/4 σουτ, 3/4 τρίποντα, 2/2 βολές).

Rodney Stuckey: 10 πόντοι (5/10 σουτ, 0/1 τρίποντο), 2 ασίστ, 1 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Ian Mahinmi: 4 πόντοι (2/5 σουτ), 5 ριμπάουντ (2 επιθετικά) και 1 κλέψιμο.

Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά biggrin.gif
Nuntius
Ημίχρονο στην Phillips Arena. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Atlanta Hawks είναι 44-51 υπέρ των Hawks.

Σαν να μην έφταναν όλα τα προβλήματα που είχαμε στον άσσο τραυματίστηκε και ο Stuckey. Πλέον θα παίζει PG και ο Solomon Hill (όταν θα χρειαστεί να ξεκουραστεί ο Sloan) και όποιος άλλος μπορεί. Μέχρι και τον Rudež είδα να τρέχει pick and roll tongue.gif

Παλεύουμε τουλάχιστον. Παρά τις απουσίες μας το παλεύουμε. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και στο δεύτερο ημίχρονο.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 63-70 υπέρ των Hawks.

Κλείσαμε το δωδεκάλεπτο με ένα σχήμα που δεν είχε κανένα guard. Solomon Hill @ PG, Damjan Rudež @ SG, Chris Copeland @ SF, LaVoy Allen @ PF και Roy Hibbert @ C. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε.
Nuntius
Ήττα με 92-102 από τους Hawks. Προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά. Πλησιάσαμε μέχρι και στους 3 πόντους (92-95) 1:13 πριν από το τέλος του αγώνα αλλά δεν είχαμε κάποιον που μπορούσε να σταματήσει τον Teague. Όπως και να έχει μόνο περηφάνια μπορεί να προκαλέσει η σημερινή εμφάνιση. Παίζαμε χωρίς κανένα guard για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα μετά τον τραυματισμό και του Stuckey οπότε μόνο και μόνο που ήμασταν κοντά είναι αξιέπαινο.

Τα θετικά:

1) Κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ για άλλη μια φορά (44-37).

2) Είχαμε 25 ασίστ. Η μπάλα συνεχίζει να γυρνάει ακόμα και αν κάνουμε κάμποσα λάθη.

Τα αρνητικά:

1) Είχαμε 18 λάθη. Οι παίκτες μας δεν έχουν ακόμα αναπτύξει αρκετά καλή χημεία μεταξύ τους.

2) Η άμυνα μας δεν ήταν καλή. Οι Hawks σούταραν 50.7% και δεν είχαμε κανέναν τρόπο να σταματήσουμε τον Jeff Teague. Πάντως, πάντα είχαμε αμυντικά θέματα απέναντι στους Hawks και στους Teague. Το match-up αυτό ήταν πάντοτε δύσκολο για εμάς οπότε δεν μου κάνει εντύπωση το ότι σούταραν τόσο καλά.

Όλοι οι παίκτες μας έπαιξαν αρκετά καλά σήμερα και δεν έχω παράπονο από κανέναν (αν και ο CJ Miles ήταν λιγάκι άστοχος). Οι Chris Copeland, Roy Hibbert και Solomon Hill ήταν αρκετά καλοί και αξίζουν ειδικής μνείας.

Ο Chris Copeland είχε 21 πόντους (7/16 σουτ, 6/11 τρίποντα, 1/3 βολές), 6 ριμπάουντ (2 επιθετικά), 4 ασίστ και 1 τάπα. Έκανε ότι μπορούσε και στις δύο πλευρές του παρκέ και δεν φοβήθηκε καθόλου να πάρει πάνω του προσπάθειες.

Ο Roy Hibbert είχε 14 πόντους (4/8 σουτ, 6/6 βολές), 12 ριμπάουντ (1 επιθετικό), 3 τάπες και 2 ασίστ. Δεν καταφέραμε να περάσουμε την μπάλα στο post όσο πολύ θα ήθελα αλλά όποτε έγινε αυτό ο Roy ήταν αρκετά καλός. Έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν και μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Ο Solomon Hill είχε 10 πόντους (3/8 σουτ, 2/5 τρίποντα, 2/2 βολές), 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ (2 επιθετικά) και 1 κλέψιμο. Ανέλαβε ρόλο point guard μετά τον τραυματισμό του Stuckey και έκανε αρκετά καλή δουλειά σε αυτό. Αυτός ήταν ο καλύτερος του αγώνας ως Pacer μέχρι στιγμής. Μακάρι να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό.

Ο επόμενος αγώνας μας είναι την Τρίτη απέναντι στους Milwaukee Bucks και υπάρχει μια πιθανότητα ο David West να έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Όπως και χθες συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι.
Nuntius
Δυστυχώς, χθες έχασα τον αγώνα γιατί το πρόγραμμα μου με είχε αναγκάσει να μείνω ξύπνιος για 34 ώρες και σερί και εν τέλει με πήρε ο ύπνος tongue.gif

Χθες χάσαμε από τους Bucks με 87-81. Σήμερα παίζουμε μέσα στην έδρα των Wizards (Verizon Center) και προς το παρόν χάνουμε με 41-46. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο για το πρώτο ημίχρονο μιας και πάλι με πήρε ο ύπνος και είδα μόνο τα τελευταία 5 λεπτά.

Καταραμένο μεταπτυχιακό shot.gif
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 61-66 υπέρ των Wizards.

Παίζουμε καλά και προσπαθούμε αλλά κάποια νεκρά επιθετικά διαστήματα μας στοιχίζουν αρκετά. Οι Wizards εκμεταλλεύτηκαν ένα τέτοιο διάστημα και ανέβασαν την διαφορά στους 12 πόντους (49-61) αλλά καταφέραμε να ψαλιδίσουμε την διαφορά και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.
Nuntius
84-84 και πάμε παράταση.
Nuntius
Ήττα με 94-96 από τους Washington Wizards στο Verizon Center. Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τελευταίο σουτ αλλά δεν τα καταφέραμε. Οι Wizards έπαιξαν καλή άμυνα κι έτσι το play μας δεν βγήκε και ο Hibbert αναγκάστηκε να σουτάρει ένα τρίποντο. Το τρίποντο αυτό ήταν άστοχο, ο Copeland πήρε το επιθετικό rebound και προσπάθησε να την πετάξει προς το καλάθι όσο πιο γρήγορα μπορούσε (είχε λιγότερο από 1 δεύτερο στην διάθεση του) αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι.

Δεν έχω κανένα παράπονο από την εμφάνιση μας. Οι Wizards είναι σίγουρα ομάδα playoff και καταφέραμε να σταθούμε αξιοπρεπέστατα απέναντι τους μέσα στην έδρα τους παρ'ότι έχουμε 5 rotation players τραυματίες.

Λόγω περασμένης ώρας δεν προλαβαίνω να γράψω αναλυτικά τα στατιστικά. Έχω σχολή αύριο tongue.gif

Go Pacers!!!
Nuntius
Υστερόγραφο: Πήραμε τον Gal Mekel που άφησαν πριν λίγο καιρό ελεύθερο οι Mavericks. Λόγω hardship waiver μπορούμε να έχουμε 16 παίκτες στο roster μας μέχρι να αναρρώσουν οι τραυματίες μας.
Nuntius
Τελικά, δεν καταφέραμε να υπογράψουμε τον Gal Mekel λόγω προβλημάτων με την βίζα του. Στην θέση του θα υπογράψουμε τον AJ Price.
Nuntius
Ημίχρονο στο TD Garden. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Boston Celtics είναι 52-55.

Σήμερα δεν παίζει ούτε ο CJ Miles (ημικρανία) και έτσι ξεκίνησε ο Copeland στην θέση του. Το περίεργο είναι πως αντί να παίξει ο Copeland SF και να πάει ο Solomon Hill στο SG ο Frank χρησιμοποιεί τον Copeland μέχρι στιγμής στο SG. Αυτό έχει δημιουργήσει κάποια αρκετά αστεία σκηνικά όπου ο Copeland πρέπει να μαρκάρει τον Rondo στην περιφέρεια και όπου ο Rondo πρέπει να μαρκάρει τον Copeland στο post tongue.gif

Την παλεύουμε μέχρι στιγμής, πάντως. Είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ και με 13 πόντους (42-55) αλλά κάναμε ένα σερί 10-0 στα τελευταία δυόμιση λεπτά και επιστρέψαμε στο παιχνίδι.
Nuntius
Τέλος τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 75-73 υπέρ των Pacers.

Όλοι οι βασικοί μας έχουν διψήφιο αριθμό πόντων.
Nuntius
Ήττα με 98-101 από τους Celtics.

Για άλλη μια φορά προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Κολλήσαμε επιθετικά στην αρχή της τετάρτης περιόδου και αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα οι Celtics, το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος.

Τα καλά:

1) Για άλλη μια φορά κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ (42-38).

2) Οι Roy Hibbert, Solomon Hill, Chris Copeland και LaVoy Allen έπαιξαν αρκετά καλά.

3) Κάναμε μόνο 13 λάθη.

Τα άσχημα:

1) Η άμυνα μας δεν ήταν καλή.

2) Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος.

Θεωρώ πως αν είχαμε ο David West δεν ήταν τραυματίας τότε το ρεκόρ μας θα ήταν πολύ καλύτερο. Πρέπει να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιες νίκες μέχρι να επιστρέψουν οι West, Hill και Watson και δυστυχώς αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.
jvalin
QUOTE (Nuntius @ Nov 8 2014, 04:41 ) *
Θεωρώ πως αν είχαμε ο David West δεν ήταν τραυματίας τότε το ρεκόρ μας θα ήταν πολύ καλύτερο. Πρέπει να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιες νίκες μέχρι να επιστρέψουν οι West, Hill και Watson και δυστυχώς αυτό δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Κατ εμέ το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ένα trade για τον West (πχ στη Charlotte ή στο Houston) και να τανκάρετε. Το έκαναν οι Spurs το 1996-97 όταν είχε χτυπήσει ο Robinson και 2 χρόνια αργότερα κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Θα μου πεις στάθηκαν τυχεροί με τον Duncan στο draft…ΟΚ. Απ την άλλη ο George είναι δεμένος με max, ο Hibbert έχει player option για του χρόνου και προέρχεται από σάπια χρονιά, ο Hill δεσμεύεται με κλειστό τριετές για 8 μύρια το χρόνο και πρακτικά είναι untradeable, οπότε αυτή είναι η μόνη σας ευκαιρία για ένα γρήγορο rebuild. Καλώς κακώς το συγκεκριμένο γκρουπ παιχτών έκανε τον κύκλο του. Καρπώνεστε αξία για τον γερο-West, τανκάρετε μια και έξω μόνο για φέτος, τσιμπάτε το lottery pick και από του χρόνου που γυρνάει ο George ξαναγίνεστε ανταγωνιστικοί.
thalys
Είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες αποφάσεις. Πρώτα πρέπει να δούνε τι φουρνιά έρχεται στο ντραφτ, σε ποιες θέσεις, πότε θα είναι σε θέση να προσφέρουν κλπ. Υποθέτω ότι θα πάνε για τουλάχιστον ένα μήνα όπως είναι και μετά θ'αρχίσουνε να σκέφτονται ανταλλαγές.
Nuntius
QUOTE (jvalin @ Nov 8 2014, 14:51 ) *
Κατ εμέ το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ένα trade για τον West (πχ στη Charlotte ή στο Houston) και να τανκάρετε. Το έκαναν οι Spurs το 1996-97 όταν είχε χτυπήσει ο Robinson και 2 χρόνια αργότερα κατέκτησαν το πρωτάθλημα. Θα μου πεις στάθηκαν τυχεροί με τον Duncan στο draft…ΟΚ. Απ την άλλη ο George είναι δεμένος με max, ο Hibbert έχει player option για του χρόνου και προέρχεται από σάπια χρονιά, ο Hill δεσμεύεται με κλειστό τριετές για 8 μύρια το χρόνο και πρακτικά είναι untradeable, οπότε αυτή είναι η μόνη σας ευκαιρία για ένα γρήγορο rebuild. Καλώς κακώς το συγκεκριμένο γκρουπ παιχτών έκανε τον κύκλο του. Καρπώνεστε αξία για τον γερο-West, τανκάρετε μια και έξω μόνο για φέτος, τσιμπάτε το lottery pick και από του χρόνου που γυρνάει ο George ξαναγίνεστε ανταγωνιστικοί.


1) Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης επιπέδου Duncan στο επόμενο draft.

2) Οι Pacers δεν θα πάρουν ΠΟΤΕ το 1ο pick στο draft όπως πήραν οι Spurs. Και με 1-81 να τελειώσουμε την σεζόν πάλι το χειρότερο δυνατόν pick θα έχουμε. Η τύχη δεν ήταν ποτέ με το μέρος μας στο draft tongue.gif

3) Έχω πει από την αρχή της σεζόν (σε άλλα forum, βέβαια) πως αν ο West θέλει να πάρει trade για να πάει σε κάποια ομάδα που θα κυνηγήσει τίτλο φέτος η διοίκηση πρέπει να το κάνει. Αν ο West, όμως, θέλει να μείνει τότε η διοίκηση πρέπει να το σεβαστεί. Σε γενικές γραμμές, θεωρώ πως ο West αξίζει να επιλέξει ο ίδιος το τι θα κάνει στην συνέχεια της καριέρας του. Εγώ θα δεχθώ ότι απόφαση πάρει.

4) Προγραμματικό tanking (δηλαδή να φτιάξουμε μια ομάδα που έχει σχεδόν μόνο D-League παίκτες όπως οι Sixers) δεν πρόκειται να γίνει. Το μοναδικό "tanking" που μπορούμε να κάνουμε είναι να προφυλάσσουμε όλους τους σημαντικούς παίκτες με τον παραμικρό τραυματισμό.

5) Θεωρώ πως αν ο West και ο Hill επιστρέψουν γρήγορα τότε προλαβαίνουμε να μπούμε στα playoffs. Η ομάδα είναι εμφανώς ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι και το μόνο που της λείπει είναι ένας go to scorer που να μπορεί να πάρει εύκολα την μπάλα (δεν είναι πάντα εύκολο να περάσουμε την μπάλα στον Hibbert, το Pick and Pop με τον West είναι αρκετά πιο εύκολο).

By the way, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον Marcus Smart. Ο τραυματισμός του φάνηκε αρκετά επίπονος sad.gif
SteveNashidis
QUOTE(Nuntius @ Nov 6 2014, 06:35 ) *
Υστερόγραφο: Πήραμε τον Gal Mekel που άφησαν πριν λίγο καιρό ελεύθερο οι Mavericks. Λόγω hardship waiver μπορούμε να έχουμε 16 παίκτες στο roster μας μέχρι να αναρρώσουν οι τραυματίες μας.

Νούντιε μπορείς να εξηγήσεις αυτήν την εξαίρεση στον κανόνα με τους 15 παίκτες ανά ρόστερ;

(κοιμήσου λίγο βρε παιδί μου και δες τα μετά τα παιχνίδια θα μας πάθεις κάτι smiley.gif )
Nuntius
QUOTE (Voyager @ Nov 8 2014, 22:49 ) *
Νούντιε μπορείς να εξηγήσεις αυτήν την εξαίρεση στον κανόνα με τους 15 παίκτες ανά ρόστερ;

(κοιμήσου λίγο βρε παιδί μου και δες τα μετά τα παιχνίδια θα μας πάθεις κάτι smiley.gif )


Βεβαίως. Αυτή η εξαίρεση λέει πως αν έχεις ένα κάρο τραυματισμούς (όπως εμείς και η OKC) που φαίνεται πως θα διαρκέσουν τουλάχιστον για 3 βδομάδες τότε έχεις το δικαίωμα να προσθέσεις έναν έξτρα παίκτη.

Για παράδειγμα, σε εμάς σήμερα τραυματίστηκε και ο Hibbert (ω ναι, πλέον όλοι οι περσινοί βασικοί μας είναι τραυματίες). Η λίστα με τους τραυματισμούς μας (περίπου με την σειρά που έγιναν) είναι η εξής:

1) Paul George

2) David West

3) George Hill

4) CJ Watson

5) Rodney Stuckey

6) CJ Miles

7) Roy Hibbert

Αν δεν είχαμε τον 16ο παίκτη τότε σήμερα θα είχαμε μονάχα 8 παίκτες στην διάθεση μας. Αλλά λόγω του 16ου παίκτη έχουμε 9 69.gif

Όσον αφορά τον αγώνα που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή με αντίπαλο τους Wizards. Εννοείται πως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά μιας και τραυματίστηκε και ο Hibbert τελικά. Το σκορ στο ημίχρονο είναι 54-35 υπέρ των Wizards.

Αυτό που ελπίζω είναι να καταφέρουμε να την βγάλουμε χωρίς κάποιον νέο τραυματισμό μέχρι το τέλος του αγώνα tongue.gif

By the way, γαμάτο sig, Steve smiley.gif
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Με κάποιον περίεργο τρόπο έχουμε καταφέρει να μειώσουμε την διαφορά κάτω από τους 10. Το σκορ είναι 73-65 υπέρ των Wizards αλλά συνεχίσουμε να παλεύουμε.
Nuntius
Ήττα με 97-90 από τους Wizards.

Προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε, μειώσαμε την διαφορά στους 3 κάμποσες φορές (79-76, 81-78, 83-80) αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Δυστυχώς, αυτό είναι ένα σταθερό μοτίβο μέχρι να γυρίσουν οι βασικοί μας και όπως είπα νωρίτερα σήμερα χάσαμε και τον Roy (bruised left knee, καμία πληροφορία για το πότε αναμένεται να γυρίσει μέχρι στιγμής).

Ένα είναι το μεγάλο κέρδος του σημερινού αγώνα. Solomon Hill! Ήταν απλά καταπληκτικός ανά διαστήματα. Σκόραρε 28 πόντους (10/19 σουτ, 1/3 τρίποντα, 7/11 βολές), πήρε 6 ριμπάουντ (2 επιθετικά), είχε 3 κλεψίματα και 1 ασίστ. Στο τέλος είχε απλά ξεθεωθεί (έπαιξε 43 λεπτά) αλλά δείχνει πως έχει ότι χρειάζεται για να είναι κομμάτι του core μας. Τα drives που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά πάρα πολύ ωραία και έδειχναν πως ξέρει να χειρίζεται την μπάλα και να εκμεταλλεύεται την δύναμη του.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα έκανε και το ντεμπούτο του στο NBA ο Shayne Whittington. Άφησε καλές εντυπώσεις αφού σε 8 λεπτά είχε 2 πόντους (1/2 σουτ, 0/1 τρίποντο), 3 ριμπάουντ (1 επιθετικό) και 2 ασίστ.

Μπορεί να είμαστε 1-6 αλλά αυτό δικαιολογείται από τους τραυματισμούς. Οι αναπληρωματικοί έχουν σταθεί στο ύψος τους και έχουν παλέψει σε κάθε αγώνα. Κάποιοι από αυτούς (ειδικά ο Solomon Hill) έχουν δείξει πως έχουν πολύ καλό potential και πως θα είναι μέρη των μελλοντικών μας ομάδων. Οπότε, όσο απογοητευμένος και αν είμαι που η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποια από αυτές τις νίκες (κυρίως επειδή τις άξιζαν με την προσπάθεια τους) δεν μπορώ παρά να είμαι περήφανος πάνω από όλα.

GO PACERS!!!

ind1-sm.gif ind1-sm.gif ind1-sm.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο Bankers Life Fieldhouse. Το σκορ ανάμεσα στους Utah Jazz και τους Indiana Pacers είναι 41-47 υπέρ των Pacers.

Έχουμε το προβάδισμα λόγω ενός 11-2 σερί στα τελευταία 2:50 του ημιχρόνου. Ο Roy Hibbert έχει μπει αρκετά ζεστός στο παιχνίδι και έχει ήδη 17 πόντους. Για την Utah ο Gordon Hayward έχει 13 πόντους.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 69-72 υπέρ των Pacers.

Αρκετά σημαντική είναι η συνεισφορά του AJ Price μέχρι στιγμής. Έχει 12 πόντους (4/6 σουτ, 1/2 τρίποντα, 3/4 βολές) και 1 ασίστ σε 15 λεπτά παιχνιδιού.
Nuntius
Νίκη με 86-97 επί των Utah Jazz.

Ο Roy Hibbert είχε 29 πόντους (11/21 σουτ, 7/7 βολές), 5 ριμπάουντ (3 επιθετικά), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Ο Solomon Hill είχε 13 πόντους (5/12 σουτ, 0/1 τρίποντο, 3/4 βολές), 3 ριμπάουντ (1 επιθετικό), 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Ο Lavoy Allen είχε 12 πόντους (6/12 σουτ), 15 ριμπάουντ (6 επιθετικά), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Ο AJ Price είχε 22 πόντους (8/12 σουτ, 3/4 τρίποντα, 3/4 βολές), 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Αυτοί ήταν οι 4 παίκτες μας που διακρίθηκαν περισσότερο σήμερα.

Τα καλά του αγώνα:

1) Κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ (44-37).

2) Κάναμε μόνο 7 λάθη.

3) Σουτάραμε 40% από το τρίποντο.

Τα άσχημα:

Ποια άσχημα? Επιτέλους νικήσαμε και θέλετε να παραπονεθώ για κάτι? smiley.gif
Nuntius
Ημίχρονο στην AmericanAirlines Arena. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Miami Heat είναι 41-42 υπέρ των Heat.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 63-58 υπέρ των Pacers.

Πολύ καλό δωδεκάλεπτο για τον Hibbert ενώ και ο Copeland έκανε καλή δουλειά με 2 εύστοχα τρίποντα. Η άμυνα μας είναι αρκετά καλή και κάνουμε εξαιρετική δουλειά στα ριμπάουντ μέχρι στιγμής.
yorgos
Πολύ παθιασμένος Χίμπερτ, δε χάνεται αυτό το ματς. Ελπίζω δηλαδή γιατί το έπαιξα...
Nuntius
Νίκη με 81-75 επί των Miami Heat.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον σημερινό αγώνα. Αυτή η ομάδα έχει τσαγανό. Τα πράγματα είναι τόσο απλά. Κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ για 25 ριμπάουντ (53-28). Ναι, είχαμε σχεδόν τα διπλάσια ριμπάουντ από τους αντιπάλους μας. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος για την σημερινή μας νίκη.

Όλοι οι παίκτες μας έπαιξαν εξαιρετικά. Από τον Hibbert που είχε ένα μεγάλο double-double (16 πόντοι, 15 ριμπάουντ), τον Solomon Hill που σούταρε άσχημα (1/12 σουτ) αλλά πήρε 5 επιθετικά ριμπάουντ και έβγαλε μεγάλες άμυνες, τον Donald Sloan που έβαλε 5 κρίσιμους πόντους στο τέλος, τον Chris Copeland που έκανε το 77-75 και μας έδωσε το έναυσμα για την νίκη μέχρι τον κάθε παίκτη που αγωνίστηκε σήμερα ισχύει το ίδιο πράγμα. Ήταν όλοι καταπληκτικοί.

Ένα μεγάλο μπράβο για μια ομάδα που παρά τους τραυματισμούς συνεχίζει να μας κάνει περήφανους.

ind1-sm.gif ind1-sm.gif ind1-sm.gif

QUOTE (yorgos @ Nov 13 2014, 04:10 ) *
Πολύ παθιασμένος Χίμπερτ, δε χάνεται αυτό το ματς. Ελπίζω δηλαδή γιατί το έπαιξα...


Το έπιασες τελικά wink.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο Bankers Life Fieldhouse. Το σκορ ανάμεσα στους Denver Nuggets και τους Indiana Pacers είναι 64-46 υπέρ των Nuggets.

Τα πράγματα δεν πάνε καλά. Οι Nuggets, οι οποίοι προέρχονται από μια πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στο Portland (δέχθηκαν 84 πόντους στο πρώτο ημίχρονο), έχουν βγει στο παρκέ μαινόμενοι και δεν έχουμε βρει τρόπο να τους σταματήσουμε.

Ο CJ Miles, ο οποίος έχασε τους τελευταίους 4 αγώνες λόγω ημικρανιών, επέστρεψε σήμερα αλλά αυτή η επιστροφή κράτησε μόνο 4 λεπτά αφού εμφάνισε ένα πρόβλημα στον μηρό.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 92-67 υπέρ των Nuggets.

Τα πράγματα συνεχίζουν να μην πηγαίνουν καλά όπως καταλαβαίνετε tongue.gif
Nuntius
Ήττα με 108-87 από τους Denver Nuggets.

Δεν μας πήγε καθόλου από την αρχή ο σημερινός αγώνας. Οι Nuggets φαίνεται να ήθελαν αυτή την νίκη πολύ περισσότερο και δεν βγάλαμε το πάθος που χρειαζόταν ώστε να μείνουμε στο παιχνίδι. Πρέπει απλά να το αφήσουμε πίσω μας και να τα δώσουμε όλα στον αυριανό αγώνα απέναντι στους Bulls.

ind1-sm.gif ind1-sm.gif ind1-sm.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο United Center. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Chicago Bulls είναι 46-42 υπέρ των Pacers.

Εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο από τον Luis Scola και τον AJ Price που έχουν τραβήξει επιθετικά την ομάδα μέχρι στιγμής. Μετά την χθεσινή διακοπή η ομάδα επέστρεψε στο να παλεύει και να παίζει με ψυχή και αυτό με χαροποιεί πολύ.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 69-65 υπέρ των Pacers.

Ο Scola συνεχίζει να παίζει καλά και έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν οι Solomon Hill και Roy Hibbert. Συνεχίζουμε να παλεύουμε και να απαντάμε στα runs που κάνουν οι Bulls.
Nuntius
Νίκη με 99-90 επί των Chicago Bulls.

Η ομάδα έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει. Άφησε το χθεσινό παιχνίδι πίσω της και τα έδωσε όλα κόντρα στους Bulls. Για άλλη μια φορά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανος γι' αυτή την ομάδα που συνεχίζει να αποδεικνύει πως έχει χαρακτήρα και τσαγανό.

Ο Luis Scola είχε 21 πόντους (10/12 σουτ, 1/4 βολές), 11 ριμπάουντ (2 επιθετικά), 2 τάπες και 1 κλέψιμο. Περίμενα να αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στον Pau Gasol αλλά τελικά ήταν ο Scola που έβαλε προβλήματα στον Pau.

Ο Solomon Hill είχε 21 πόντους (6/14 σουτ, 1/3 τρίποντα, 8/9 βολές), 12 ριμπάουντ (4 επιθετικά), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Πραγματικά, με έχει εντυπωσιάσει ο Solomon φέτος. Συνεχίζει και παίζει έξυπνο και επιθετικό μπάσκετ. Παίζει καλές άμυνες, παίρνει ριμπάουντ και ξέρει πως να αντιμετωπίσει το PnR σαν ball-handler. Ξέρει πότε πρέπει να κάνει drive, πότε πρέπει να σουτάρει ένα mid-range jumper και πότε να κυκλοφορήσει την μπάλα. Με απλά λόγια, το παιδί ξέρει να παίζει.

Ο AJ Price είχε 21 πόντους (7/11 σουτ, 2/5 τρίποντα, 5/7 βολές), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ο AJ ήρθε με 10-day contract λόγω πολλών τραυματισμών και έχει αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο NBA. Σε αυτούς τους 6 αγώνες που έχει περάσει μαζί μας έχει μέσο όρο 13 πόντους σουτάροντας με 49.1% συνολικά και 40.9% στα τρίποντα. Από όσο έμαθα λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του CJ Miles θα πάρουμε και άλλο hardship waiver και θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε.

Ο Roy Hibbert είχε 8 πόντους (4/11 σουτ), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 τάπες και 1 κλέψιμο. Ο Roy δεν σούταρε πολύ καλά σήμερα αλλά ήταν εξαιρετικός αμυντικά και έβγαλε μερικές πολύ καλές πάσες όταν οι Bulls έστειλαν double teams πάνω του.

Ο Chris Copeland είχε 13 πόντους (5/11 σουτ, 3/4 τρίποντα), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Ο Chris έβαζε τα τρίποντα του σήμερα αλλά έκανε αρκετά λάθη (5 στον αριθμό) και ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τον Jimmy Butler αμυντικά.

Ο Donald Sloan είχε 6 πόντους (2/6 σουτ, 1/2 τρίποντα, 1/1 βολή), 7 ασίστ και 1 ριμπάουντ. Ο Donald δεν σκόραρε πολύ (αν και έβαλε ένα πάρα πολύ κρίσιμο καλάθι όταν οι Bulls είχαν ισοφαρίσει στο τρίτο δωδεκάλεπτο) αλλά έκανε πολύ καλή δουλειά στο να οργανώσει παιχνίδι.

Ο Lavoy Allen είχε 4 πόντους (1/5 σουτ, 2/2 βολές), 4 ριμπάουντ (1 επιθετικό), 2 ασίστ και 1 τάπα. Ο Lavoy ήταν σχετικά άστοχος αλλά ανταποκρίθηκε πολύ καλά στα αμυντικά του καθήκοντα και πάλεψε στα ριμπάουντ. Δεν έπαιξε τα λεπτά που παίζει συνήθως κυρίως επειδή ο Scola έπαιζε καταπληκτικά.

Ο Damjan Rudež είχε 3 πόντους (1/5 σουτ, 0/4 τρίποντα, 1/2 βολές) και 3 ριμπάουντ (1 επιθετικό). Ο Damo έκανε αξιοπρεπής δουλειά σήμερα. Δεν κάνει πάρα πολλά λάθη και γενικώς φαίνεται πως ξέρει καλά τον ρόλο του στο παρκέ και αυτό αρέσει στον Frank. Η άμυνα του είναι καλύτερη από όσο περίμενα. Πάντως, πρέπει να μάθει που είναι γραμμή του τριπόντου στο NBA. Έχει βάλει ένα κάρο τρίποντα πατώντας την γραμμή tongue.gif

Ο Ian Mahinmi είχε 2 πόντους (1/2 σουτ) και 5 ριμπάουντ (2 επιθετικά). Αρκετά καλή δουλειά από τον Ian στην άμυνα και στα ριμπάουντ και έβαλε και ένα καλαθάκι. Αξιοπρεπέστατος.

Τα θετικά:

1) Νικήσαμε την μάχη των ριμπάουντ κατά 12 (46-34). Ναι, καταφέραμε να κερδίσουμε την μάχη των ριμπάουντ απέναντι στους Bulls μέσα στο Chicago με αυτή την αποδεκατισμένη ομάδα. Πολύ απλά, σήμερα θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο από το Chicago.

2) Σουτάραμε με πολύ καλά ποσοστά. 48.1% στο σύνολο και 38.9% από το τρίποντο.

3) Πήραμε μια μεγάλη νίκη μέσα στην έδρα των Bulls.

Τα αρνητικά:

1) Ο Jimmy Butler έκανε career high με 32 πόντους (10/17 σουτ, 1/2 τρίποντα, 11/14 βολές). Αν και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό πιάνεται σαν αρνητικό. Ο Butler είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης. Απλά έπρεπε να γράψω σαν αρνητικό και δεν μπορούσα να βρω κάτι άλλο smiley.gif

Ο επόμενος αγώνας μας είναι σε 4 μέρες απέναντι στην Charlotte. Είναι επιτέλους καιρός για τους παίκτες μας να απολαύσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης, την οποία αξίζουν και με το παραπάνω.

ind1-sm.gif ind1-sm.gif ind1-sm.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Charlotte Hornets και τους Indiana Pacers είναι 49-43 υπέρ των Hornets.

Ξεκινήσαμε πιο δυνατά αλλά μετά τα μέσα της πρώτης περιόδου οι Hornets πήραν κεφάλι και άρχισαν να χτίζουν διαφορά. Η διαφορά έφτασε μέχρι και στους 15 πόντους (42-27) αλλά κάναμε ένα run στο τέλος του ημιχρόνου και την κλείσαμε λιγάκι.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 66-65 υπέρ των Hornets.

Το παιχνίδι είναι ντέρμπι πλέον.
επαθα λαστιχο
Η πορεία της ομάδας με τα δεδομένα των τραυματισμών που έχει είναι εξαιρετική.Αντιθέτως οι Hornets απογοητεύουν μέχρι στιγμής
Nuntius
Νίκη με 86-88 επί των Charlotte Hornets.

Θα μπορούσα να σταθώ σε πολλά πράγματα (όπως το double-double του Hibbert, το καλό παιχνίδι του Scola ή το γεγονός πως κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ 51-41) αλλά προτιμώ να αφήσω το βίντεο να μιλήσει:



QUOTE (επαθα λαστιχο @ Nov 20 2014, 04:46 ) *
Η πορεία της ομάδας με τα δεδομένα των τραυματισμών που έχει είναι εξαιρετική.Αντιθέτως οι Hornets απογοητεύουν μέχρι στιγμής


Η πορεία των δύο ομάδων είναι αντιστρόφως ανάλογη. Εμείς ξεκινήσαμε 1-6 αλλά έχουμε κερδίσει τα 4 από τα τελευταία 5 παιχνίδια μας. Οι Hornets ήταν στο 3-3 αλλά έχουν 5 ήττες στους τελευταίους 6 αγώνες.
Nuntius
Ημίχρονο στο BLF. Το σκορ ανάμεσα στους Phoenix Suns και τους Indiana Pacers είναι 55-48 υπέρ των Suns.

Και πάνω που νομίζουμε πως αρχίζουμε να ξεπερνάμε κάποιους τραυματισμούς ξεκινάει ο αγώνας και ο Roy γυρνάει τον αστράγαλο του. Φανταστρουμφικά tongue.gif

Συνεχίζουμε να παλεύουμε, πάντως. Ο Roy έπαιξε μόνο 7 λεπτά, ο Gerald Green έβαλε 18 πόντους σε 9 λεπτά και οι Suns έχουν ήδη βάλει 8 τρίποντα αλλά δεν έχουμε αφήσει το παιχνίδι να ξεφύγει πολύ.

Ο Solomon Hill (8 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο), ο Rodney Stuckey (9 πόντοι, 2 ριμπάουντ), ο Chris Copeland (8 πόντοι), ο Ian Mahinmi (7 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ) και ο Lavoy Allen (6 πόντοι, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ) παίζουν αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και να μπει και ο AJ Price στον ρυθμό του παιχνιδιού (σουτάρει 0/5 μέχρι στιγμής).
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 80-64 υπέρ των Suns.

Δεν πήγε καλά το τρίτο δωδεκάλεπτο.
Nuntius
Ήττα με 106-83 από τους Suns.

Σας είπα πως τραυματίστηκε και ο Stuckey? Σκόνταψε πάνω σε έναν κάμεραμαν και γύρισε τον καρπό του. Δύο τραυματισμοί και μία ήττα ο σημερινός απολογισμός. Τι να πω? Όταν μια ομάδα είναι τόσο άτυχη τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσεγγίζουμε τους αγώνες με χιούμορ tongue.gif
Nuntius
Ημίχρονο στο American Airlines Center. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Dallas Mavericks είναι 55-50 υπέρ των Pacers.

Σουτάρουμε 50% συνολικά και 53.8% στα τρίποντα, νικάμε την μάχη των ριμπάουντ (23-19) και έχουμε εκτελέσει περισσότερες βολές (12-7) και γι' αυτό είμαστε μπροστά. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 85-78 υπέρ των Pacers.

Το παιχνίδι συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς (σουτάρουμε καλά, κερδίζουμε βολές και ελέγχουμε τα ριμπάουντ). Μακάρι να συνεχιστεί αυτό.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.