Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Oklahoma City Thunder
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Western Conference
Pierce
Oklahoma City Thunder






Ομάδααχαχαχαχαχαχαχα


Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2017-2018): 48-34
Leaders (2017-2018):
Πόντοι:Russell Westbrook 25.4 - Paul George 21.9 - Carmelo Anthony 16.2
Ριμπάουντ:Russell Westbrook 10.1 - Steven Adams 9.0 - Carmelo Anthony 5.8
Ασσίστ: Russell Westbrook 10.3 - Paul George 3.3 - Raymond Felton 2.5

Πιθανή 5άδα:
Westbrook Roberson* George
Grant Adams


Πάγκος:
PG: Dennis Schroder ,Raymond Felton, Abdul Guddy
SG: Hamidou Diallo, Alex Abrines, Terrance Ferguson
SF: Timothe Luwawu, Abdel Nader
PF: Patrick Patterson
C: Nerlens Noel

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Nerlens Noel (FA), Paul George (ανανέωσε), Jerami Grant (ανανέωσε), Raymond Felton (ανανέωσε) , Abel Nader ( Ανταλλαγή ), Dennis Schroder ( Ανταλλαγή ), Abdul Gaddy (FA) , Timothe Luwawu-Cabarrot ( Ανταλλαγή)

Draft Picks: Hamidou Diallo (#45, Δεύτερος Γύρος),

Έφυγαν: Nick Collison (Αποσύρθηκε), Carmelo Anthony ( Ανταλλαγή ), Dakari Johnson (FA) , Kyle Singler (FA), Josh Huestis (FA), Corey Brewer (FA)

Προπονητής:

Billy Donovan

Πιθανώς η τελευταία του ευκαιρία στον πάγκο των Thunder. Τι ορίζουν ως επιτυχία/όριο στην διοίκηση είναι σχετικό. Το ταβάνι της ομάδας μοιάζει χαμηλό σε μια δύση η οποία έχει 2 ομάδες πιθανώς εκτός συναγωνισμού και μια 3η να έχει τον LeBron. Τελικοί περιφέρειας; 2ος γύρος; Όποιος και να ήταν στην θέση του θα είχε το ίδιο βάρος των μάλλον παράλογων απαιτήσεων και τις αδυναμίας χαλιναγώγησης του Rus.

Σχόλιο:

Τι θα γίνει αν έβαζες στην ίδια ομάδα τον RW, τον PG και τον CA? Αυτό το φιάσκο που έγινε τελικά θα έλεγαν οι 9/10. O 10ος ήταν ο, κατά τα άλλα επιτυχημένος, Presti που ήθελε απελπισμένα να επανέλθει στα Durandικά χρόνια. Ακόμα και ρισκάροντας με έναν παίκτη που έλεγε ανοικτά ότι αν δεν με στείλετε στους Lakers εγώ δεν θα υπογράψω επέκταση σε κανέναν στην ομάδα του ( spoiler alert, τελικά υπέγραψε). Η τριάδα δεν έδεσε ποτέ, ο RW όσο και σε χάλια βραδιά και να ήταν, αν το παιχνίδι ήταν κοντά, αυτός θα έπαιρνε τις προσπάθειες (κάτω απο 30% στο τρίποντο) και λοιπές γραφικότητες. Όπως το ότι ο άνθρωπος που είχε 5.1 ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΜΟ, ΕΙΧΕ 4 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΜΟ. Πως γίνεται ρωτάτε; Εκανε τον μπράβο του Westbrook ώστε να μπορεί να έχει 10.1 ριμπάουντ και να γράψει το TD σε μέσους όρους.



Ομαδικό άθλημα, η ομάδα να νικάει, δεν με ενδιαφέρει να βάζω εγώ τα γκολ κοκ. Παρόλα αυτά η ομάδα ο Westbrook τερμάτισε 4ος εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας, που η πραγματική ομάδα της Utah το έκανε τσατσάρες και μανταλάκια και τους απέκλεισε στον πρώτο γύρο. Το πιο αξιοσημείωτο της χρονιάς ήταν η άνοδος του Adams και η λύπηση που έβγαζε ώρες ώρες ο Melo sad.gif, ο οποίος είχε τα χειρότερα νούμερα της καριέρας του.

Fast Forward λοιπόν στο φετινό καλοκαίρι όπου ο PG γινόταν FA, και ο Melo κάθισε πάνω στα 27 εκατ $ και ήταν σε mode Πρέκας.



O George ελέω και Bird Rights αποφάσισε να παραμείνει (!) στην Team Westbrook με ένα 4ετες max στα 137 μύρια (που θα κουβαλήσει σε 1-2 χρόνια στο LA). O ίδιος είπε ότι του αρέσει εκεί και θα κάτσει λίγο περισσότερο *wink wink*. Ο Carmelo ήταν σαφές ότι ήθελε να φύγει να πάει στο Houston αλλά και να μην χαρίσει τα λεφτά. Και ο από μηχανής Θεός που λέγεται Hawks έστειλε τον Schroder και παραπλεύρως και τον Cabarrot στην Oklahoma κα τον Melo στην ευχή της Παναγίας να κυνηγήσει ανεμόμυλους.Ο Ρόμπερσον που θα ήταν βασικό γρανάζι αυτής της ομάδας, λογικά θα εμφανιστεί το '19 και έτσι θα δούμε πολλές φορές το δίδυμο Schroder/RW , παίρνοντας λίγο από το κουβάλημα της μπάλας ο Γερμανός που υπό προϋποθέσεις μπορεί να πάει για 6th man award. Αντίθετα με τον Melo, o Noel τους κυνήγησε τους ανεμόμυλους πέρσι, καθώς πίστευε ότι θα βρεί συμβόλαιο καλύτερο απο τα 70(!!!) εκατ που του έδωσαν οι Mavericks για 4 χρόνια. Σου λέει εδώ o Parsons πήρε τα ίδια για 3 χρόνια. Εγώ *insert adjective* είμαι; Πάρε τώρα 1.7 ( το minimum ) μονοετές και τα ξαναλέμε του χρόνου. Όπως είπαμε και πιο πάνω για τον Donovan, το ταβάνι είναι γνωστό, ειδικά με τον τόσο μέτριο πάγκο και το έργο ξαναπαιγμένο. Vae victis.

Πρόβλεψη νικών: 45
Conference rank: 7

Teaser
Redoctor
Bos-Okc.
Οι okc θα χουν μεγαλο θεμα λογω της ελλειψης σουτ. Η μαχητικοτητα και ο αρχων αυτης rus θα τους οδηγησει στα πλει οφ. Εκει θα δωσουν σκληρες μαχες. Μπορουν ακομα και τελικους περιφερειας αν τους βγουν τα ματς παντως.

Αυτη που εχει ακομα μεγαλυτερο θεμα στην εκτελεση ειναι η βοστωνη.
Οκ ο χειγουορντ θελει χρονο ακομα να δουμς αν θα επανελθει. Αλλα ο ιρβινγκ αλλου πατα και αλλου βρισκεται. Αν συνεχισει ετσι ισως καλυτερα να φυγει με καποιο πικ για αλλες πολιτειες.
Ο τέιτουμ συνεχιζει ναναι παιχταρας παντως και ο ξεκαθαρος πλεον ηγετης της ομαδας. Θα τους τραβηξει λογικα στην πανω 3αδα παρα το κακο ξεκινημα.

Μιτσελ-Τέιτουμ +/-Σιμμονς. Nba rebirth

nikolas12
QUOTE(Redoctor @ Oct 26 2018, 04:01 ) *
Bos-Okc.
Οι okc θα χουν μεγαλο θεμα λογω της ελλειψης σουτ. Η μαχητικοτητα και ο αρχων αυτης rus θα τους οδηγησει στα πλει οφ. Εκει θα δωσουν σκληρες μαχες. Μπορουν ακομα και τελικους περιφερειας αν τους βγουν τα ματς παντως.

Αυτη που εχει ακομα μεγαλυτερο θεμα στην εκτελεση ειναι η βοστωνη.
Οκ ο χειγουορντ θελει χρονο ακομα να δουμς αν θα επανελθει. Αλλα ο ιρβινγκ αλλου πατα και αλλου βρισκεται. Αν συνεχισει ετσι ισως καλυτερα να φυγει με καποιο πικ για αλλες πολιτειες.
Ο τέιτουμ συνεχιζει ναναι παιχταρας παντως και ο ξεκαθαρος πλεον ηγετης της ομαδας. Θα τους τραβηξει λογικα στην πανω 3αδα παρα το κακο ξεκινημα.

Μιτσελ-Τέιτουμ +/-Σιμμονς. Nba rebirth


Ο Irving δεν έχει επανέλθει πλήρως , είναι όντως σε άλλο γήπεδο και δε θυμίζει τον περσινό ηγέτη της Βοστώνης προ τραυματισμού. Το καλύτερο σενάριο και για τον ίδιο και για τους Κέλτες είναι η ανταλλαγή στην παρούσα φάση, αλλά μην αποκλείουμε το ενδεχόμενο να επανέλθει ή να προσαρμοστούν οι Celtics στα όσα μπορεί τώρα να προσφέρει και δοθεί έμφαση σε άλλους παίκτες (ήδη ο Tatum είναι ξεκάθαρα ο ηγέτης όπως είπες). Παραμένει asset για την ομάδα του, αλλά καμία σχέση με πέρυσι.
Πάντως όπως έγραψε ένας θεούλης κάτω από αυτό το βίντεο:



"Αν ο Kyrie είχε κόψει το μαλλί, θα το είχε βάλει"

Γενικά οι Thunder έχουν κάνει κακό ξεκίνημα φέτος, αλλά πιστεύω θα ανακάμψουν.
RipCity
Μήπως βιάζεστε λιγάκι? Ποια ανταλλαγή κτλ? Ο Irving είναι 26 ετών και προφανώς θα επανέλθει στα συνηθισμένα στάνταρ όταν βρει ξανά ρυθμό.
shtarkws
Ρε μαγκες (φωνη γεωργιου) τι σχεση εχουν τα της Βοστωνης στο τοπικ των Θαντερ???
aegeansheed
QUOTE(shtarkws @ Oct 26 2018, 18:37 ) *
Ρε μαγκες (φωνη γεωργιου) τι σχεση εχουν τα της Βοστωνης στο τοπικ των Θαντερ???

To τηρούμε εθιμοτυπικά έτσι για χρόνια. Όταν έγινα nba mod μου έκαναν μια ένεση-δεν ξέρω τί είχε μέσα και κάπως έτσι το έμαθα κι εγώ. Όπου γίνεται ο αγώνας δηλαδή.
SG3ptshooter
Aμυντικά, σα βάθος ενώ έχει απουσίες και σαν ομαδική λειτουργία ήταν καλύτερα απ' ότι περίμενα η Χώμα χτες. Ήταν άστοχοι κι έχασαν απ' το Hou, αλλά με καλές συγκυρίες σε σειρά playoffs μάλλον είναι απ' τις πιο δυσκολοκατάβλητες ομάδες της Δύσης.
gspara
Ολο και περισσοτερο λατρευω Jerami 41.gif .............στο χθεσινο το καθαρισε ο Rivers πιστευω,με τα δυο μεγαλα 3ποντα.
aegeansheed
QUOTE(gspara @ Dec 26 2018, 12:39 ) *
Ολο και περισσοτερο λατρευω Jerami 41.gif .............στο χθεσινο το καθαρισε ο Rivers πιστευω,με τα δυο μεγαλα 3ποντα.

Το συμβόλαιο του Jerami είναι κλοπή για αυτά που κάνει το παλικάρι στο παρκέ. Χτες έπαιξαν πολύ σκληρά αλλά και πολύ σωστά αμυντικά. Για την ακρίβεια τολμώ να πω ότι ήταν η ομάδα που είχε κάνει το καλύτερο σκάουτινγ απέναντι στους Bucks. Προπονητής δεν είμαι, αλλά μου έκανε εντύπωση πόσο καλά πήραν από τους Bucks -όχι το ελεύθερο τρίποντο, αλλά την "εντύπωση" του ελεύθερου τριπόντου. Επιτρέποντας στον παίκτη που έπαιρνε τον διάδρομο να τελειώσει μόνος του τη φάση, στέρησαν από τους Bucks την παραπάνω στην πάσα, την έξτρα-πάσα που λέει και ο ορεξάτοςΧατζή, αφήνοντας μεν προϋποθέσεις για άνετο τρίποντο, αλλά όχι ελεύθερο. Οι περιφερειακοί τον Bucks φάνηκαν κάπως ανέτοιμοι απέναντι σε αυτό με αποτέλεσμα να διστάζουν να πάρουν το τρίποντο όταν μπορούσαν.
Τα πρώτα 4/4 τρίποντα του Brook ήταν μόνο διχτάκι.
Ο Γιάννης για πρώτη φορά δέχθηκε 8 τάπες στην καριέρα του. Γενικά έφαγε πολύ ξύλο, κλείστηκε όμως μεθοδικά και πολύ αποτελεσματικά.
Δικαιότατη all-star πενταδάτη παρουσία του PG.
SG3ptshooter


Eίναι τόσο μεγάλος παίκτης. Τελικά μαγκιά του που δεν πήγε στο LA να κουβαλάει τα σώβρακα του LeBron και να τον προτείνουν τώρα στους Pelicans για AD παρέα με τους υπόλοιπους. Άξιος all-star game starter.

Σημαντική νίκη κόντρα στο Houston που το βαριέμαι πια. Μέχρι να σταματήσει να ρίχνει 40+ φορές τη μπάλα προς το καλάθι ο Harden. tongue.gif
Redoctor
Τελικα ταιριαζει περισσοτερο στον ουεστμπρουκ ναχει ρολο ρομπιν και οχι μπατμαν. Μακαρι να συνεχισει ετσι ο PG και στα πλει οφ
SG3ptshooter
Πάνω που αναρωτήθηκα μήπως πάλευαν να το φτιάξουν derby με τους Nets χτες, έκαναν ένα σερί 14-0 οι όντες_homa με ένα τρελό σουτάκι του Westbrook, περικυκλωμένο από πάρε-βάλε σε Adams/Noel και καθάρισε εκεί όταν άρχισε να παίζεται κάτι πιο σοβαρό στο 42..

Συνεχίζουν να μοιάζουν απειλητικότεροι απ' ότι περιμέναμε. Μόνο στη postseason θα κριθούν πραγματικά.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.