Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος-Αναντολου Εφες
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
T.W.Is.M.
vs

Πεμπτη 13/2 20:00 Nova Sports 3

Μετα τη διακοπη το τοπ 16 συνεχιζεται στο ΣΕΦ με ενα παιχνιδι στο οποιο η νικη ειναι απαραιτητη(must win που λενε και στο χωριο μου). Η Εφες δεν εχει ενθουσιασει με το ξεκινημα της στον ομιλο παρα τη βελτιωση που δειχνει μετα την αλλαγη προπονητη και καθε ομαδα που θελει να παρει την προκριση πρεπει να μην εχει απωλειες απο αυτη στην εδρα της. Το ροστερ της μοιαζει αποδυναμωμενο σε σχεση με περσι, αλλα η πτωση στις επιδοσεις της εμοιαζε μεγαλυτερη στον πρωτο γυρο.

No. Player Country Pos. Height Born
4 BALBAY, DOGUS Turkey Guard 1.85 1989
6 OSMAN, CEDI Turkey Forward 2.04 1995
7 VASILEIADIS, KOSTAS Greece Forward 2.00 1984
8 BATUK, BIRKAN Turkey Forward 1.96 1990
9 ERDEN, SEMIH Turkey Center 2.10 1986
12 GONLUM, KEREM Turkey Forward 2.08 1977
13 KILICLI, DENIZ Turkey Forward 2.06 1990
20 SAVANOVIC, DUSKO Serbia Forward 2.04 1983
21 ULUBAY, OKBEN Turkey Forward 2.00 1997
22 GORDON, JAMON USA Guard 1.91 1984
32 HOPSON, SCOTTY USA Forward 2.00 1989
34 PLANINIC, ZORAN Croatia Guard 1.99 1982
41 KOSUT, EMIRCAN Turkey Center 2.16 1995
42 BARAC, STANKO Croatia Center 2.17 1986
51 BJELICA, MILKO Montenegro Forward 2.07 1984
YILDIZLI, BURAKCAN Turkey Forward 2.04 1994
Head Coach
IVK... ANGELOU, EVANGELOS Greece

Οπως βλεπουμε εχουμε την επιστροφη 2 πρωην παιχτων του Ολυμπιακου, αφου εκτος απο τον Τζαμον Γκορντον-Λουκας επιστρεφει ως αντιπαλος και ο Βασιλειαδης. Η Εφες εχει δειξει σημαδια βελτιωσης στα τελευταια ματς που ελειπαν οι 2 δεινοσαυροι σεντερ Ερντεν και Μπαρατς και ο πρωτος ειναι αμφιβολος και για την Πεμπτη. Το τελευταιο που θα θελαμε θα ηταν να βαλουμε και τους Τουρκους στο παιχνιδι της προκρισης μενοντας παραλληλα για τα καλα πισω στη μαχη για τη 2η θεση. Την προηγουμενη αγωνιστικη τα αποτελεσματα ηρθαν μαλλον καλα, οποτε θα πρεπει να κανουμε το καθηκον μας τωρα για να παμε με ανεβασμενη ψυχολογια στο ντερμπι του ΟΑΚΑ την αλλη εβδομαδα.

Η προιστορια με την Εφες ειναι πλουσια και γι αυτο το καθιερωμενο ρετρο βιντεο θα μπορουσε να εχει πολυ υλικο.

Ξεκιναμε με το παιχνιδι που εδωσε το εναυσμα για τη μεγαλη πορεια προς τον τιτλο του 2012:


Γυριζουμε λιγο πισω για να θυμηθουμε μια πανδαισια επιθετικου μπασκετ και απο τις 2 ομαδες τη σεζον 2009-2010:


Και βεβαια, η μεγαλη ανατροπη στο πιο κρισιμο παιχνιδι μεταξυ των 2 ομαδων, στον περσινο 5ο προημιτελικο:

εκει που πρωταγωνιστησε...ξερετε ποιος! smiley.gif
redleg7
Oφειλει η ομαδα να ειναι προσεκτικη απο την αρχη μεχρι το τελος.Πρεπει να τελειωσουμε με επιτυχια την 2 δα των ματς στο Σεφ.Η ομαδα ειναι ξεκουραστη και περιμενει μια Εφες που ειχε τεραστια ευκαιρια να αναστηθει ψυχολογικα με την κατακτηση του Κυπελλου και την εχασε.Με 3 ματς μεσα σε διαστημα λιγων ημερων και χωρις Ερντεν(καλυτερα η οχι θα δειξει) και με ψυχολογια στον πατο.
mixalisgate7
Εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε.
Reggie Miller #31
Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από την Εφές(όλα βέβαια αποδεικνύονται μέσα στο γήπεδο).
Αν είμαστε λίγο προσεχτικοί το παιχνίδι μπορούμε εύκολα να το πάρουμε.Είχα πει ότι η Εφές θα κάνει κάποια ζημιά,όπως έκανε,αλλά δεν πρέπει να είμαστε εμείς,ειδικά εντός έδρας.
Quincy
Πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει βελτιωθεί η Εφες. Κυρίως όσον αφορά την άμυνα. Δεν είναι μόνο οι νίκες στην EL, αλλά και στο τουρκικό πρωτάθλημα τα πάει σαφώς καλύτερα πια.

Και πάλι για 20αρα είναι βέβαια. Αλλά όχι τόσο εύκολα όσο πριν απο ένα μήνα πχ.
yorgos
Εγώ θα διαφωνήσω. Από την ώρα που ανέλαβε ο Αγγέλου η ομάδα και παίζει χειρότερα και χειρότερα αποτελέσματα έχει (ειδικά εντός Τουρκίας).

Συγκεκριμένα, στο τούρκικο πρωτάθλημα ήταν στο 10-2, ξεκίνησε με 0-2 (εκ των οποίων η μία εκτός με τη Φενέρ, μάλλον η μόνη εντός προγράμματος ήττα που περιμένεις μέσα στη χρονιά) κι έκανε μετά 10 σερί νίκες. Πάει ο Αγγέλου και από τότε είναι στο 2-3, έχοντας χάσει εντός από τη Μπάνβιτ, εκτός από μια... Σλετζούκ κι εντός από τη Φενέρ, εξασφαλίζοντας ότι θα έχει το μαύρο της το χάλι σε ό,τι αφορά το πλασάρισμα στην τελική κατάταξη. Και μια εκτός νίκη που έκαναν επί Αγγέλου.. έγινε στην παράταση με ήττα αυτοκτονία της Τελεκόμ.

Στο κύπελλο είχαν την κωλοφαρδία αντί να αντιμετωπίσουν τη Φενέρ, να παίξουν τελικό με την Καρσίγιακα και να πάρουν τίτλο σε μια σαιζόν που προβλέπεται να πηγαίνει στράφι. Παντόφλα κι εκεί με κανονική αυτοκτονία.

Πάμε στην Ευρωλίγκα: Στην προ Αγγέλου εποχή η ομάδα ξεκίνησε με 4 νίκες -6 ήττες, έχοντας κερδίσει εντός Αρμάνι και Ζαλγκίρις και δυο φορές τη Στρασμπούρ. Οι ήττες από τη Ρεάλ είναι στο πρόγραμμα, άρα το επιλήψιμο είναι σαφώς η εντός από τη Μπάμπεργκ. άντε και η ήττα στη Ζαλγκίρις, που ήταν στον πόντο πάντως.

Παίρνουν τον Αγγέλου για το τοπ-16. Χάνουν στη Βαρκελώνη με κάτω τα χέρια σε μια ντροπιαστική εμφάνιση όπου τους χαρίστηκε η Μπαρτσελόνα γιατί μετά το... νταμπλ σκορ του πρωτου ημιχρόνου (50-23 ή κάτι τέτοιο) που ήταν το σκορ σε κάποια φάση έπεσε σύρμα από τον Πασκουάλ (το έδειξε και η ισπανική τηλεόραση) να μην τους ξεφτιλίσουν, αλλά για ντεμπούτο Αγγέλου ήταν αποκαρδιωτικό. Μετά έπαιξαν εντός με τη Μάλαγα όπου έχασαν πάλι και ουσιαστικά θάβουν τις ελπίδες για πρόκριση, την επόμενη εβδομάδα παρουσιάζουν μια τραγική εικόνα στο ΟΑΚΑ και στο καπάκι εντός έδρας με τη Μιλάνο κέρδιζαν 6π 2' πριν το τέλος, είχαν και βολές και ο μάγος Αγγέλου έκανε απίστευτα πράγματα με ηθελημένα φάουλ, play μετά από τάιμ άουτ για isolation του Σαβάνοβιτς από τα 6 μέτρα (!), μετά ξανά ηθελημένο φάουλ και κέρδισαν με το πιο κωλοφαρδίστικο τρίποντο της ιστορίας του θεσμού από τη σέντρα μετά από άστοχη βολή στην εκπνοή... Ε, ΟΚ, μετά κέρδισαν το Σκαριόλο που θα τον κερδίσουν όλοι, εκτός έδρας.

Δηλαδή στο πρωτάθλημα το σερί 10-0 πήγε περίπατο και με κάτι ήττες από Σελτζούκ, Μπάνβιτ (εντός) και Φενέρ (ναι, εντός και με διαφορά) το ξεχνάει κι έχασε και το κυπελλο από την Καρσίγιακα για την οποία ήταν και υποψιασμένοι καισ την Ευρωλίγκα πάλι άπατοι θα πάνε, πού είναι η βελτίωση;

Πέραν των αποτελεσμάτων (που είναι χειρότερα από αυτα που είχαν πριν Αγγέλου) αν είδε κανείς καμιά βελτίωση και στην απόδοση να μας το πει. Κλασικό κοουτσάρισμα Αγγέλου έχουμε, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν δηλαδή, αλλοπρόσαλα σχήματα, ξεχασμένοι παίκτες στον πάγκο κι αυτά τα plays σε "ειδικές καταστάσεις" είναι κάτι ομορφιές, μα κάτι ομορφιές...

Quincy
Ωραίος ο yorgos, η μινι αναλυση της TBL ήταν αρκετά χρήσιμη blove.gif


Δεν ασχολήθηκα ποτέ να μάθω τι εστί Καρίσαγια, και Σελτζουκ και Τουρκ Τελεκομ και δεν ξέρω γω τι άλλο. Έβγαλα ένα κάποιο συμπέρασμα κοιτώντας μόνο Εφες, Γαλατά. Φενερ και Μπάντβιτ και τα αποτελέσματα που έφερε τον τελευταίο καιρό δύο νίκες επί της Γαλατά η μία εκτός έδρας, δύο ήττες από τη Φενερ και Μπαντβιτ εντος έδρας (με μικρες διαφορες) συν της δύο νίκες στην EL είναι καλύτερα από αυτά που εγώ προσωπικά θα περίμενα. Από τις οποίες Φενερ και Γαλατά μάλιστα ο Μαχμούτι έχασε με 20αρες

Ίσως να τα πήγαινε γενικότερα καλά με τα εγχώρια αποτελέσματα ο Μαχμούτι, αλλά στην EL τα πήγε χειρότερα από κάθε άποψη.

Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια είχες την ατυχία να δεις στην πρώτη φάση (αν είχες) αλλά εγώ είδα τα τρία τελευταία (εντος ΜπαΜπεργκ, εκτός Ζαλγκίρις, εντός Ρεαλ).

bball.gif Σ' αυτόν με την Μπάμπεργκ στην Τουρκία η Εφες κερδίζει με καμιά 15αρια στο ημίχρονο, με 7 στο τέλος της τρίτης και χάνει τον αγώνα με 11 !!!!!

bball.gif Στην Λιθουανία χάνει ναι μεν με 9 στο τέλος της τρίτης ΑΛΛΑ η Ζαλγκίρις σκόραρε μόλις 3 πόντους στην 4η (κι αυτούς από το 38' και μετά) και ενώ η Εφες έχασε 3-4 σουτ ισσοφάρισης-νίκης.

bball.gif Στην τελευταία εντός έδρας ήττα από την Ρεαλ, η Εφες ΚΑΙΓΟΤΑΝ για νικη, η Ρεαλ ήταν αδιάφορη βαθμολογικά. Η διαφορά στους 3-4 στο τελος της 3ης για την Ρεαλ, τελικό αποτέλεσμα +20κάτι η Ρεαλ στην 4η.

(ξεκάθαρες περιπτώσεις looserομάδας και οι τρεις)

Να θυμίσουμε εδώ ότι η τραγικότητα της Εφες έχει να κάνει και με την βαθμολογια. Στον αγώνα με την Μπάμπεργκ ήταν 2η, και 4-5 λεπτά πριν το τέλος της 10ης αγωνιστικής αποκλεισμένη... Την πρόκριση τους την χάρισε κυριολεκτικα η Ζαλγκιρις. Είναι κατόρθωμα να τα σκατώσεις τόσο. Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όσο και να σέβομαι/συμπαθω Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις είναι με το ζόρι για τοπ16 κι εκεί για να γίνουν σάκοι του μποξ με 12-13 ήττες.

Κι επειδή ανέφερες την ξεφτίλα από τη Μπάρτσα, η 50αρα της Ρεαλ τι ήταν;

Αυτήν την ομάδα που πήρε ο Αγγελου, οτιδήποτε άλλο εκτός από 0-14/1-13 θα ήταν επιτυχία. Και κατάφερε το 3-2 έχοντας να πάρει και ΔΙΠΛΟ w00t.gif (μόλις το δεύτερο της Εφες για φέτος μετά την άλωση του Στρασβούργου, και η 6η νίκης της συνολικά)
Που όσο και να τον κοροιδεύουμε (τωρα) τον Σκαριολο, θυμάμαι να αναρωτιέσαι αν μπορει να κερδίσει ο Ολυμπιακος εκεί μέσα και έδινες φαβορί την Κούτσα (και με τα δικια σου of course), και τώρα είναι για να την ξεπετάει μέχρι κι η Εφες; Όχι κι έτσι. Ένα διπλό με γυρολόγους στο τοπ16 έχει πάντα αξία επειδή ξέρουμε φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να κερδίζουν τέτοιες "ομαδες" τέτοια παιχνίδια.

Οπότε τουλάχιστον σε θέμα νοοτροπίας είναι σε καλυτερη μοίρα με Αγγελου. Βοηθάει κι η απουσία του Ερντεν αγωνιστικά οπότε μια γενική βελτίωση υπάρχει. Κάτι που δεν περίμενα να πω μετά από όλα όσα έχω γράψει για την Εφες σε διάφορα τοπικ.
yorgos
QUOTE
Είναι κατόρθωμα να τα σκατώσεις τόσο. Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Συμφωνούμε. Και κοιτώντας το ρόστερ της δεν είναι για τα μπάζα, έχει τουλάχιστον τρεις παίκτες περιοπής και 2-3 αξιοπρεπείς ρολίστες. Από κει και πέρα το βύθισμα στις δυο εγχώριες διοργανώσεις και μια νίκη με τρίποντο πίσ από τη σέντρα που πήγες να χάσεις από τις...εμπνεύσεις του Αγγέλου δε δείχνουν καμιά βελτίωση. ΟΚ, η αναλαμπή με το διπλό είναι θετικό σημάδι. Με την υποσημείωση πως ένα διπλό επί του Σκαριόλο είναι... ΟΚ, τα διπλά είναι διπλά, το παίρνω πίσω.
Quincy
Σ αυτά παίζει ρόλο προφανως και η απειρία του Αγγέλου. Πρώτη χρονιά head coach και μάλιστα με τέτοιο μπάτζετ, σε πρωτάθληματα που δεν γμωρίζει με προτώγνωρους αντιπάλους. Αλλά χειρότερα από Μαχμουτι δεν είναι. Έχει άλλους 9 αγώνες χωρίς αγχος υποθέτω να δουλέψει και να δούμε αν είναι όντως βελτίωση ή αναλαμπή όπως λες και θα γυρίσει πάλι στις γνωστές εμφανίσεις τις.

Το χαμένο κύπελλο ήταν όντως φάουλ να το χάσει έτσι.
manj13
Eυχελαιου συνεχεια....και γρηγορα... sad.gif


http://www.sport-fm.gr/article/sto-nosokom...pridezis/749901
redleg7
Αν δεν τα καταφερει ο Γιωργος παλι θα επιστρατευτει ο Στρατος στο 4(με παραλληλη χρησιμοποιηση Λοτζεσκι στο 3 για περισσοτερο χρονο) και ο Πετγουει θα παρει περισσοτερο χρονο και πρεπει να προσεξει τα φαουλ.Δυστυχως θα μπορουσε να καλυψει το κενο ο Μουν αλλα ακομα πρεπει να κανουμε υπομονη 2 βδομαδες μεχρι το Ευρωπαικο του ντεμπουτο.
yorgos
O Αγραβάνης παίζει στο ροτέισιον, ξεχάστηκε, τι γίνεται;
redleg7
Ειχε ενα θεματακι τραυματισμου και επεστρεψε στο φιλικο χτες.
redleg7
Απο τον αγωνα με την Αρμανι και επειτα η Εφες σε συνολο 7 αναμετρησεων μεσα σε 17 μερες εχει δεχτει πανω απο 70 ποντους μολις μια φορα και εχει κερδισει τα 5 απο τα 7.Μονο απο την Φενερ δεχτηκε 73 η οποια Φενερ εχει μετα απο Ρεαλ και Ολυμπιακο την καλυτερη επιθεση στην Ευρωλιγκα.
Οποτε ο Ολυμπιακος πρεπει να τους τρεξει.Εκει η Εφες δεν μπορει να ακολουθησει.
Δεν εχει βαθος στον παγκο της η Εφες ενω πρωτος κλεφτης της Ευρωλιγκα ειναι ο Γκορντον.
Αν επελεγε ο κοουτς ενα παιχτη παντως για το καλοκαιρι θα επαιρνε με κλειστα τα ματια τον Γκορντον με τον οποιο εχει αριστες σχεσεις απο την εποχη που προπονουσε το Μαρουσι(αν ληγει το συμβολαιο του λογικα θα κινηθουμε το καλοκαιρι).

***Σχετικα με το ματς εχουν ηδη κανει φτερα 7 χιλιαδες εισιτηρια και απομενουν ακομα 2 μερες.
Παλι θα ειναι καταμεστο το γηπεδο για τεταρτη σερι φορα 69.gif
yorgos

QUOTE
***Σχετικα με το ματς εχουν ηδη κανει φτερα 7 χιλιαδες εισιτηρια και απομενουν ακομα 2 μερες.
Παλι θα ειναι καταμεστο το γηπεδο για τεταρτη σερι φορα


Ε αφού πάμε εμείς οι Παναθηναϊκοί και το γεμίζουμε...
redleg7
Φετος ο Ολυμπιακος εχει την μεγαλυτερη αυξηση σε εισιτηρια στην Ευρωλιγκα.49% ακριβως σε σχεση με περσι.Δεν θυμαμαι ουτε την δεκαετια του 90 που το Ελληνικο Πρωταθλημα ηταν στα καλυτερα του και γενικα οι εποχες ηταν αλλες το Σεφ να ειναι καταμεστο καθε βδομαδα.Αυτη η τεραστια ομαδα εχει δημιουργησει μια νεα γενια οπαδων που περιμενουν μια συγκεκριμενη μερα την βδομαδα και αυτο προσωπικα το καραγουσταρω! smiley.gif
redleg7
Γιωργαρος!

http://www.sport-fm.gr/article/sti-dwdekad...pridezis/750096
Quincy
Ας ελπίσουμε σε double-double και κατάρευση στη λήξη του αγώνα με τον Σπανούλη να τον κουβαλάει στ αποδυτήρια για κομπλε αναπαράσταση "flu game" 56.gif
TakeshyKurosawa
Αν μπει δυνατά ο αρχηγός το παιχνίδι θα καθαρίσει από την πρώτη περίοδο κάτι παρόμοιο με το ματς στην έδρα της Λαμποράλ. Γενικά αν δείξουμε παρόμοια σοβαρότητα αμυντικά όπως με τη Μάλαγα τότε θα τους πάρουμε πάρα πολύ εύκολα.
erwi grey
Το πιο ευκολο ματς του ομιλου...........
Quincy
Τι νέκρα είναι αυτή; Πάλι Σεφ πήγαν όλοι κι άδειασε το φόρουμ; tongue.gif

Ωραίος ο αρχηγός μέχρι στιγμή. Καλό είναι να ανεβαίνει εν όψη ΟΑΚΑ cool.gif
ssoulliss
Ο Μπέγκιτς με έναν αντίπαλο που φαίνεται να του ταιριάζει παίζει καλά μέχρι στιγμής και φαίνεται να ξεκολλάει τον Ολυμπιακό στις τελυταίες επιθέσεις.

Ο Σλούκας δείχνει νευρικός για ένα ακόμη ματς το τελευταίο διάστημα.
Quincy
Δεν έχουμε αφήσει προσποίηση για προσποίηση, όλες αμάσητες τις τρώμε 68.gif
kotzito
Ο Μπεγκιτς την εχει δει Ολαζουον σημερα με τις προσποιησεις και τα καρφωματα στην επιθεση; Εκανε και ενα μπλοζον σε μια διεκδικησιμη μπαλια. Ποιος Σερμαντινι λεμε; tongue.gif


Πιο ευκολα νομιζω απ'οτι δειχνει το σκορ μεχρι τωρα προηγουμαστε. Αν δεν καναμε και αυτη την μινι κοιλια στο 2ο δεκαλεπτο οπου στην αμυνα χασαμε αρκετα ριμπαουντ και στην επιθεση καναμε καποιες βιαστικες επιλογες, θα μπορουσαμε να ειχαμε ανετα προβαδισμα 10 ποντων τουλαχιστον. Επισης ξερει κανεις αν ο Γκορντον εχει κανενα προβλημα τραυματισμου και δεν εχει παιξει;
sakissab
Φαινομενικά ευκολο ματς αλλά θέλει προσοχη στην άμυνα. Με τετοιο σπανουλη δυσκολο να χάσουμε σημερα.
Μπεγκιτς, ας σου μεταφρασει καποιος τη λεξη τσαμπουκά στα αποδυτήρια.
D-Wade
QUOTE(sakissab @ Feb 13 2014, 20:44 ) *
Φαινομενικά ευκολο ματς αλλά θέλει προσοχη στην άμυνα. Με τετοιο σπανουλη δυσκολο να χάσουμε σημερα.
Μπεγκιτς, ας σου μεταφρασει καποιος τη λεξη τσαμπουκά στα αποδυτήρια.

Θυμάσαι τι έγινε την προηγούμενη φορά που τσαμπουκαλεύτηκε? smiley.gif

Καλά πόσοι Ντάνστον είναι σήμερα στο γήπεδο? 77.gif 77.gif
kotzito
5-6 λεπτα παιξαμε, οσο χρειαζοταν, και καθαρισαμε το ματς. Πολυ καλος ο Ντανστον σε αμυνα και επιθεση σε αυτο το δεκαλεπτο, βοηθησε και αρκετα ο Πετγουει στο transition game που ουσιαστικα μας εδωσε αυτο το προβαδισμα. Λογικα τωρα στο 4ο δεκαλεπτο θα παρουν χρονο συμμετοχης και οι Σλουκας, Περπερογλου, Κολλινς, Σιμονς που δεν εχουν παιξει πολυ μεχρι τωρα.
mixalisgate7
Κάναμε ένα καλό παιχνίδι,με τους Σπανούλης & Ντάνστον να είναι κορυφαίοι.Δεν με πείθει ο Κόλινς σαν ποιντ γκαρντ,νομίζω πρέπει να πάρουμε παίκτη.
T.W.Is.M.
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 13 2014, 21:40 ) *
Κάναμε ένα καλό παιχνίδι,με τους Σπανούλης & Ντάνστον να είναι κορυφαίοι.Δεν με πείθει ο Κόλινς σαν ποιντ γκαρντ,νομίζω πρέπει να πάρουμε παίκτη.



Σαν wrestler ομως δε σε πειθει? Αρκει να του βρουμε τον καταλληλο tag team partner και θα σαρωσει. smiley.gif
mixalisgate7
QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 13 2014, 21:43 ) *
Σαν wrestler ομως δε σε πειθει? Αρκει να του βρουμε τον καταλληλο tag team partner και θα σαρωσει. smiley.gif


Ναι εννοείται,μπορεί να γράψει ιστορία tongue.gif
roko
QUOTE (D-Wade @ Feb 13 2014, 21:12 ) *
Θυμάσαι τι έγινε την προηγούμενη φορά που τσαμπουκαλεύτηκε? smiley.gif

Καλά πόσοι Ντάνστον είναι σήμερα στο γήπεδο? 77.gif 77.gif


Θεωρεις οτι τις εφαγε? Εγω νομιζω απο μισες οτι επεσαν απλα ο αλλος φαινοταν πιο θυμωμενος δεν ξερω αν συνεχιζοταν το street fight τι θα γινοταν αλλα απο αυτο που εξελιχθηκε νομιζω ειχαμε Χ rolleyes.gif

Στα αγωνιστικα τωρα βλεπω τωρα το ματς του παναθην αικου.Η διατησια αν σφυριξει τις επαφες οπως δεν τις σφυριζει σημερα θα εχουμε μια ανετη ηττα.Ελπιζω σε νικη της Μαλαγα γιατι πλεον ο παναθηναικος ειναι ο αντιπαλος μας για την 2η θεση.Και γιατι θελω να ακουσω για αλλη μια φορα τον Χατζηγεωργιου να κλαιει 19.gif
nickagian
QUOTE(mixalisgate7 @ Feb 13 2014, 21:40 ) *
Κάναμε ένα καλό παιχνίδι,με τους Σπανούλης & Ντάνστον να είναι κορυφαίοι.Δεν με πείθει ο Κόλινς σαν ποιντ γκαρντ,νομίζω πρέπει να πάρουμε παίκτη.


Αφού είπε ο κόουτς ότι δεν... αυτοί θα μείνουμε για φέτος, τέλος! Πρέπει να αναγνωρίσουμε πάντως, ότι παίζει καλά στην άμυνα (αν και γι'αυτή τη δουλειά έχουμε υποτίθεται Κατσίβελη και Μάντζαρη). Συμφωνώ πάντως ότι θα θέλαμε έναν άλλον καλύτερο επιθετικό παίχτη.

Ήσυχο βράδυ, εύκολο ματς απόψε. Καλή εμφάνιση από Σπανούλη, Ντάνστον κυρίως, αλλά και Μπέγκιτς, Λοζέτσκι, Πέτγουει. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αξιόπιστο κριτίριο το ματς, λόγω της μη αντίστασης της Εφές. Νομίζω μετά τον τραυματισμό του Γκονλουμ, και λόγω και της μη συμμετοχής του Γκόρντον (γιατί άραγε???) η δυναμικότητας της Εφές έπεσε πάρα πολύ... Μόνο ο Πλάνινιτς έμεινε ουσιαστικά να παλεύει. Τέλοσπάντων, πάντως βγάλαμε και ενέργεια στην άμυνα κι είχαμε καλή συμπεριφορά στην άμυνα. Αν και κάναμε απίστευτα πολλά λάθη!! Εν πάσει περιπτώσει, τα πιο σημαντικά έρχονται στις επόμενες 2 αγωνιστικές.
D-Wade
QUOTE(roko @ Feb 13 2014, 22:17 ) *
Θεωρεις οτι τις εφαγε? Εγω νομιζω απο μισες οτι επεσαν απλα ο αλλος φαινοταν πιο θυμωμενος δεν ξερω αν συνεχιζοταν το street fight τι θα γινοταν αλλα απο αυτο που εξελιχθηκε νομιζω ειχαμε Χ rolleyes.gif

Στα αγωνιστικα τωρα βλεπω τωρα το ματς του παναθην αικου.Η διατησια αν σφυριξει τις επαφες οπως δεν τις σφυριζει σημερα θα εχουμε μια ανετη ηττα.Ελπιζω σε νικη της Μαλαγα γιατι πλεον ο παναθηναικος ειναι ο αντιπαλος μας για την 2η θεση.Και γιατι θελω να ακουσω για αλλη μια φορα τον Χατζηγεωργιου να κλαιει 19.gif

Όχι δεν τον είπα με αυτή τη λογική(Η αλήθεια είναι ότι έφαγε μία δύο καλές) . . .Εννοούσα ότι τιμωρήθηκε με 3 αγωνιστικές
mixalisgate7
QUOTE(nickagian @ Feb 13 2014, 22:23 ) *
Αφού είπε ο κόουτς ότι δεν... αυτοί θα μείνουμε για φέτος, τέλος!


Νομίζω οτι πιο πολύ το έκανε για να σταματήσουν τα δημοσιεύματα και να μην επεηρεάσουν την ομάδα.Πιστεύω οτι κόουτς κοιτάζει την αγορά.
rankin
Στη μετάδοση της ΝΟΒΑ λεγανε ότι ο Γκορντον ήταν αρρωστος. Φαντάζομαι κατι θα ξερανε, για να το λένε..

Οσο για το παιχνίδι, τι να πει κανείς; Γίγαντας Μπεγκιτς.. Απλα πράγματα

Να σημειωθεί πάντως οτι ίσως ήταν και η πρώτη φορά φετος που περάσαμε τη μπαλα στο ζωγραφιστό, ως βασική τακτική. Well done
Quincy
QUOTE(nickagian @ Feb 13 2014, 20:23 ) *
Αφού είπε ο κόουτς ότι δεν... αυτοί θα μείνουμε για φέτος, τέλος! Πρέπει να αναγνωρίσουμε πάντως, ότι παίζει καλά στην άμυνα (αν και γι'αυτή τη δουλειά έχουμε υποτίθεται Κατσίβελη και Μάντζαρη). Συμφωνώ πάντως ότι θα θέλαμε έναν άλλον καλύτερο επιθετικό παίχτη.

Ήσυχο βράδυ, εύκολο ματς απόψε. Καλή εμφάνιση από Σπανούλη, Ντάνστον κυρίως, αλλά και Μπέγκιτς, Λοζέτσκι, Πέτγουει. Δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αξιόπιστο κριτίριο το ματς, λόγω της μη αντίστασης της Εφές. Νομίζω μετά τον τραυματισμό του Γκονλουμ, και λόγω και της μη συμμετοχής του Γκόρντον (γιατί άραγε???) η δυναμικότητας της Εφές έπεσε πάρα πολύ... Μόνο ο Πλάνινιτς έμεινε ουσιαστικά να παλεύει. Τέλοσπάντων, πάντως βγάλαμε και ενέργεια στην άμυνα κι είχαμε καλή συμπεριφορά στην άμυνα. Αν και κάναμε απίστευτα πολλά λάθη!! Εν πάσει περιπτώσει, τα πιο σημαντικά έρχονται στις επόμενες 2 αγωνιστικές.



Και να θέλει παίκτη ο Μπαρτζώκας, καλό γκαρντ σε λογική τιμή τέτοια εποχή δεν νομίζω να υπάρχει. Κατά τη γνώμη μου ούτε χρόνο να προσαρμοστεί θα χει.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την backcourt μας. Ταλέντο έχει, οργανωτικά δεν νοσεί, το rotation βγαίνει, και στην άμυνα δεν υστερούν. Καλό είναι το μπάλωμα του Κόλλινς κι ας θυμίζει παλαιστή, χρειάζονται κι αυτοί.

Στα του αγώνα όντως δεν είναι δυναμική αντίπαλος η Εφες κι αν δεν είχε κάνει νωρίς φάουλ ο Ντάνστον θα χε πάει στο 15+ η διαφορά απ το ημίχρονο. Πάντως η άμυνά μας ήταν καλή, και οι επιλογές στην επίθεση οι περισσότερες επιλογές ήταν καλές και απειλούσαμε τόσο από το ζωγραφιστό με τους ψηλούς, όσο και από την περιφέρεια με drive και ελεύθερα σουτ. Μια χαρά ματσάκι στην τελική που απλά παίξαμε όσο έπρεπε. Αν ήθελαν θα ανέβαζαν εύκολα κι άλλο τη διαφορά στην τελευταία περίοδο.

Μόνο παράπονο το αμυντικό rebound. Δεν είδα τη στατιστική, αλλά μου φάνηκε ότι η Εφες πήρε παραπάνω απ όσα της αναλογούσαν. Σούταρε και άσχημα βέβαια, και τα περισσότερα ήταν μακρυνά (θέλουμε δουλειά εδώ κόουτς), αλλά γενικά φετος έχουμε θέμα εκεί.
frenchman7
Σήμερα ναι, παίξαμε καλά. Άνετη νίκη με μπόλικο παιχνίδι ρακέτας και με έναν απολαυστικό Ντάνστον, ο άτιμος ήταν
φοβερός σήμερα, ειδικά στην άμυνα έδινε πόνο 41.gif
Με Σπαν-Λοτζέσκι-Ντανστον σε φόρμα ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα

Μόνη παραφωνία ο Σλούκας που συνεχίζει να προβληματίζει..
Ο Πετγουει σε ένα κάρφωμα στο δεύτερο παραλίγο να κουτουλήσει στο στεφάνι!!

ΥΓ: Οι τσιρλίντερς πρεπει να αλλάξουν χορογράφο, έχουμε μείνει πίσω στις φιγούρες, κάποια στιγμή νόμιζα πως
θα κοιτάξω προς τον πάγκο και θα δω τον ξανθό 68.gif lack of sexyness
redleg7
Πολυ καλο μπασκετ αποψε για τριτο σερι ματς στην Ευρωλιγκα!Ο Ντανστον απλα λατρεια,τιποτα αλλο!Μπλοκ και καλαθι και φαουλ καπακι και 100% αποψε και παλι!Πρωτος σε μπλοκ και σε ευστοχα σουτ 2 ποντων στην Ευρωλιγκα.Εγραψε και 2 κλεψιματα και μια ασιστ σε 17 λεπτα. 77.gif Ο Ματ 13 π και 4 ασιστ και ο Σπανουλης πολυ καλος με το ξεκινημα του ματς και μετα απλα ξεκουραστηκε.Ο Πετγουει πολυ καλος και αποψε και αμυντικα και επιθετικα.Ο Μπεγκιτς το καλυτερο του φετινο ματς και δειχνει οτι η ομαδα οφειλει να τον αξιοποιησει.Συνεχιζει παντως σταδιακα να ανεβαινει(μετα την πολυ καλη δουλεια σε Τομιτς και Πλαις).
Καναμε το καθηκον μας με το 3χ3 και πλεον κυνηγαμε ενα διπλο στα επομενα 2 ματς και μετα την ηττα του Παο αποψε(ο οποιος εχασε και με μεγαλη διαφορα) και με βαση το πολυ βατο προγραμμα παλι προς το τελος του Β γυρου(και το δυσκολο των αλλων συνδιεκδικητων) πιστευω οτι βαδιζουμε στον σωστο δρομο.

***Ο Γιωργαρος ειναι ψυχαρα και αντικατοπτριζει το μεταλλο αυτης της ομαδας.Μολις προχτες ηταν στο νοσοκομειο με αμυγδαλιτιδα! 77.gif
Quincy
Σωστός!! με 1/2 διπλά ρεφάρουμε την ήττα στο Μιλάνο και μπορούμε να βάλουμε από κάτω τον Παναθηναικό κερδίζοντας στη Μάλαγα ακόμα κι αν χάσουμε στο ΟΑΚΑ. Τα εύκολα τελείωσαν πάντως. Έχουμε δύο σερί εκτός έδρας, Αρμάνι εντός και μετά Μπαρτσελόνα. Ματσάρες λέμε icon_headbang.gif
Dancing Madly Backwards
Πόσο σημαντικός είναι ο Πέτγουει είπαμε; Και άλλο τόσο.

Το ματς γενικά πήγε ιδανικά. Ο Σπανούλης έκανε αυτό που είπε ένα μέλος του φόρουμ (σόρι δεν θυμάμαι ποιος) μπήκε δυνατά και τέλειωσε με 16 πόντους στην ξεφτίλα τελείως, παίζοντας μόνο 20 λεπτά. Το inside game μας ήταν όχι απλά καλό, αλλά ήταν η βάση του παιχνιδιού μας. Ο Κόλινς θέλει μεν ακόμα πολύ δουλειά αλλά δείχνει βελτίωση. Αν κάνει τα μισά από όσα κάνει ο Μάντζαρης στην άμυνα και το μισά του ΛΟ στην επίθεση θα είναι ΣΟΥΠΕΡ.
erwi grey
O Αγγελου τι πινει; icon_drunk.gif Tι κoλπα ηταν αυτα με τον Σαβανοβιτς στο 5;
yorgos
Πήγα κι εγώ γήπεδο σήμερα, ψιλοαδιάφορο το ματς με τον Γκόρντον να μην παίζει παρότι έκανε προθέρμανση κανονικά. Είχαμε λοιόν εφές χωρίς τον πρώτο της σκόρερ (Χόπσον), τον πιο χρήσιμό της παίκτη (Γκόρντον) και τον ακριβότερό της παίκτη, αφού ο Ερντέν έπαιξε λίγο και στα τάιμ άουτ δεν ασχολούταν ούτε με τις οδηγίες (απ' ό,τι είδα από τις red drops του άρεσε πολύ η ξανθιά, εμένα και των διπλανών μου πάντως εκείνη με το μακρύ μαλλί και τις ανταύγειες). Δεν μπορεί να σταθεί σε κριτική ματς απέναντι στα εφηβικά της Εφές αλλά μερικές σκόρπιε παρατηρήσεις:
- Βασική επιλογή του Ολυμπιακού να πηγαίνει η μπάλα στο καλάθι. Όσο ήταν ο Ντάνστον, τους έβαζε στα καλάθια κυριολεκτικά και ξέρει να αποφεύγει τα επιθετικά φάουλ. Όσο ήταν ο Μπέγκιτς, επίσης τους τα' χωνε αλλά δεν εμπνέει σιγουριά, του φεύγουν μπάλες μέσα από τα χέρια, δεν καταλαβαίνει... Είναι εμφανές ότι τον έβαζε όσο έπαιζε με κανένα μικρό ο Αγγέλου, για να του ανεβάσει και την ψυχολογία, αλλά το παιδί δυστυχώς δεν κάνει. Και το λέω στο καλό του παιχνίδι. Δηλαδή σε νοκ άουτ παιχνίδια Ευρωλίγκας ή σε ελληνικά playoff σκέφτεσαι πολύ να του δώσεις χρόνο.
- Κατσίβελης δράμα, σε τρία λεπτά πρόλαβε να κάνει 3 αρλούμπες και η στατιστική δεν έγραψε καν λάθος.
- Πέτγουεϊ εκτός από το απαραίτητο θέαμα, έχει φοβερή διάθεση και πετάει και στην άμυνα, μεγάλη δύναμη στον αέρα.
- Σλούκας ντεφορμέ, αλλά αυτός δε με φοβίζει γιατί τσαγανό έχει.
- Αϊ λαβ Λοτζέσκι, πολύ μεστός, πάλι καλός στην πάσα, σταθερός στο σουτ, παιχταράς. Πέρπε σταθερότατος.
- Ο Κόλλινς δεν είναι μπασκετμπολίστας. Είναι ο Μπαντ Σπένσερ στο πιο ηλιοκαμένο. Καθόμουν και τον έβλεπα χωρίς τη μπάλα και σε άμυνα και σε επίθεση. Αν υπάρχει Θεός έπρεπε να του σφυρίζονται 5 φάουλ στο τρίλεπτο, δεν υπάρχει το παλικάρι είναι πορτέρης από του λίγους. Σε μια φάση του ξεφεύγει ο Πλάνινιτς με προσπίηση βγαίνοντας από τα σκριν και δίνει πάσα. Όσο όλοι κοιτούσαν την (απελπισμένη) προσπάθεια του Σαβάνοβιτς να μας πείσει ότι δεν είναι λαπάς, ο Κόλινς ρίχνει στο Ζόραν μια στο στήθος και μετά μια στο γόνατο. Ακόμη και στην επίθεση όταν δεν έχει μπάλα ρίχνει αλύπητα. Για πλέι μέικερ δεν κάνει, εκτελεστικά άστα να πάνε, αλλά από ξύλο είναι καλός, εκτός από δυνατός είναι και απίστευτα βρώμικος, όλα εκτός φάσης.
- Βασιλειάδης δράμα, με τόσους βασικούς έξω περιμένεις να πάρει πρωτοβουλίες αλλά δεν. Για τον Οσμάν το' χουμε ξαναπεί είναι μεγάλο ταλέντο και έχει και πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά. Μόλις κάνει κορμάρα πρέπει να διαβεί το Ρουβικώνα γιατί αν κάνει πολύ παρέα με τον Ερντέν θα κολλήσει δημοσιοϋπαλληλίτιδα.
- Το ΣΕΦ είναι ΠΟΛΥ πίσω από το ΟΑΚΑ σε όλα: άνεση, θέα (αίσχος, μου πήραν εισιτήριο στα 20ευρα και επειδή είναι οι πάγκοι μπροστά και οι σεκιούριτι βλέπεις περίπου το 60% του αγωνιστικού χώρου), γιγαντοοθόνες από ταινία του Ψάλτη καμ γουιθ μι για να τη βρεις (τι 80τίλα είναι αυτή ρε; ) και οι τσιρλίντερ πανευρωπαϊκώς βάζουν και καμιά σιλικόνη. Στα σοβαρά, ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού θέλει γήπεδο της προκοπής, όσοι είδαν τη Μάλαγα ή έχουν πάει στο Κάουνας με νιώθουν.
- Ατμόσφαιρα: Καλή προσέλευση δεδομένου του ματς (νταξ, με τον Αγγέλου παίζεις) και τη ημέρας, νομίζω είχε 10.000 χαλαρά. Αρχικά πολύ χουζούρι η ατμόσφαιρα, μόνο οι χίλιοι στους οργανωμένους φωνάζανε, κι αυτοί υποτονικά, μετά ζεστάθηκε η φάση κάπως. Το γήπεδο δεν είναι μπασκετικό ακι δε βοηθάει.
- Τρελό γέλιο ο τυπάς στο ημίχρονο πο στο διαγωνισμό νόμιζε ότι κερδίζει όποιος τρέξει περισσότερες φορές το παρκέ πάνω κάτω. Δώρο δεν πήρε, αλλά θερμίδες έκαψε.
- Ο Πλάνινιτς επιτέλους έπαιξε μπάσκετ. Τραγικά μόνος του στην πιο μπουνταλάδικη ομάδα της Ευρωλίγκα. Νόμιζα ότι από τη Φενέρ λείπει αθλητικότητα αλλά η Εφές είναι ένας συνδυασμός κοκκαλιάρικων ταλέντων, δημοσίων υπαλλήλων και μερικών μπουχέσηδων. Έλεος, τους πάιρνω κι εγώ επιθετικό ριμπάουντ αυτών.
- Στο στοίχημα τα πιάσαμε όλα, σύνολο πόντων, Εφές κάτω από 17π στην πρώτη, τελική διαφορά και τα 4 αποτελέσματα. Μια ωραία βραδιά που τελείωσε φτάνοντας σπίτι προλαβαίνοντας όλο το δεύτερο ημίχρονο του
Παναθηναϊκού. Κι εκεί συνειδητοποίησα ότι έχει Χατζή. Ο οποίος επέμενε να φωνάζει ότι "δεν υπάρχει περιφερειακή άμυνα" όταν οι άλλοι βάζανε τρίποντα από τα 9 μέτρα με τα χέρια μέσα στη μούρη τους.
- Κι ο Κοσούτ καλό πρόσπεκτ φαίνεται, έχουν κάνει καλό παιδομάζωμα εκεί, καλύτερο από της Φενέρ. Ιδανική περίπτωση για Ντούντα, έχει και πολλά περιστέρια στην Πόλη, αλκοόλ δε λείπει, μένει κι ο κουμπάρος, καζίνο δεν ξέρω αν έχει, αλλά κι αν δεν έχει θα το έχει βρει ο Ζοτς που είναι αρρωστάκι, είναι κι οικονομικά ό,τι πρέπει για τον τσιγκούναρο τον Ίβκοβιτς. Μια χαρά θα τα περάσουν οι κουμπάροι στην Πόλη.
redleg7
Οπως το λες!Με διπλο στην Μαλαγα εχουμε σημαντικο πλεονεκτημα μιας και εκει εχουν χασει ηδη Παο και Φενερ.Η ομαδα παντως οπως και περσι στο 1-3 ετσι και φετος διαχειριστηκε αψογα την κατασταση(και θα την διαχειριστει ξανα στο μελλον αν χρειαστει) και οι 3 νικες ηταν σχετικα ευκολες και η εικονα της ομαδας ηταν οτι δεν φορτσαρε και ιδιαιτερα.Εχει βελτιωθει η αμυνα αρκετα και το κομματι των ριμπαουντ.Παιζουμε πολυ περισσοτερο στο ζωγραφιστο και η ομαδα δειχνει οτι προχωραει σωστα.
Παντως οντως ξεκινουν παλι τα δυσκολα ματς του ομιλου και μετα το ματς στο Παλαου θα εχουμε το αβανταζ του βατου προγραμματος και μαλιστα με ομαδες που ισως να εχουν ηδη αποκλειστει(Λαμποραλ Εφες) ενω παραλληλα ο Παο και η Μιλανο εχουν πολυ δυσκολο β γυρο ειδικα στα τελειωματα αυτου(ο Παο εχει Φενερ Μπαρτσελονα Μαλαγα Ολυμπιακο) και η Αρμανι στα τελευταια 2 ματς παιζει με Φενερ και Μπαρτσελονα.
Φυσικα η ομαδα πρεπει να εξαρτιεται αποκλειστικα απο τον ευατο της και να βαδιζει βημα βημα.

qspock
Δεν θεωρω πως είναι ευκολο το διπλο στη Μαλαγα. Όμως, η διαφορα που πηρε απέναντι της ο Ολυμπιακος μπορει να αποδειχτεί χρησιμοτατη! Η Μαλαγα θα είναι από τις σοβαρες διεκδικητριες της 4δας.
yorgos
Παιδιά η Μάλαγα έχει χάσει από το Σκαριόλο εντό έδρας κι έχει να πάει κι εκτός...
spysta
μια ηρεμη και ησυχη νικη .. ετσι οπως επρεπε.
επαγγελματικα

ο Ντανστον ανεβαινει ξανα , ο Λοτζεσκι το ιδιο , ο Μιρσα βρισκει καλα πατηματα και η επιστροφη Πετουει ειναι το σημαντικοτερο πραγμα απ ολα σε αμυνα κι επιθεση.
συνεχιζουμε δυνατα .. καθε παιχνιδι ξεχωριστα. εχει παααρα πολυ δρομο ακομα
kseplenhs
Χτες είχαμε dream shakes απο μπέγκιτς,μανιασμένο πέτγουει σε κάποια φάση να μην τον χωράει το γήπεδο και να παρασύρει μαζί του κ τον ντάνστον,κατσίβελη στο τέλος να θυμίζει τα παλικάρια που παίρνουν μέρος στους διαγωνισμούς στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και κλασσικά μαντρί κόλινς να δέρνει.

Ωραίο απόγευμα πέμπτης,δεν μπορώ να πω.

Η εφές έχει μαζέψει καλούς πιτσιρικάδες τούρκους.Εύχομαι να μην πάει ο ντούντα εκεί το καλοκαίρι.
rankin
QUOTE(yorgos @ Feb 14 2014, 00:02 ) *
Μια ωραία βραδιά που τελείωσε φτάνοντας σπίτι προλαβαίνοντας όλο το δεύτερο ημίχρονο του Παναθηναϊκού. Κι εκεί συνειδητοποίησα ότι έχει Χατζή. Ο οποίος επέμενε να φωνάζει ότι "δεν υπάρχει περιφερειακή άμυνα" όταν οι άλλοι βάζανε τρίποντα από τα 9 μέτρα με τα χέρια μέσα στη μούρη τους.



Θα βγω λίγο off topic, αλλά είπες για τον Χατζή και μου θύμισες το καλύτερο που ειπε χθες..
Κάνει αλει ουπ ο Μπατιστ απο ασιστ του Διαμαντίδη, πανυγηρίζει ο Χατζη και λέει, "φάση βγαλμένη απο το παρελθόν.. Εχει κάνει πολλές τέτοιες ο Μαικ με τον Διαμαντίδη, αλλά και με τον Γιασικεβίτσιους μια εποχή..."
icon_drunk.gif

Μήπως ξεχνάς κάποιον Χατζη;;;;
Απίστευτος!!!
Ο άνθρωπος έχει ξεπεράσει τα όρια του δημοσιογράφου που υποστηρίζει μια ομάδα, και που και που του ξεφεύγει και κανένας πανηγυρισμός και έχει περάσει στο να φέρεται σαν έμμισθος οπαδός .. Και το χειρότερο; Στην πραγματικότητα ειναι υπάλληλος όλων μας, αντί να γράφει τα κοσμικά στην εφημερίδα του Στέφανου Χίου....

Εντάξει... πουλο απο την ΔΤ χθες! Αρκετά με τον τύπο...
Βαλτε το Σεφτελή να μεταδίδει μπάσκετ. Μπορεί να μην το ξέρει το σπορ, αλλά ειναι αξιοπρεπής άνθρωπος
rchos
QUOTE(rankin @ Feb 14 2014, 09:04 ) *
Εντάξει... πουλο απο την ΔΤ χθες! Αρκετά με τον τύπο...
Βαλτε το Σεφτελή να μεταδίδει μπάσκετ. Μπορεί να μην το ξέρει το σπορ, αλλά ειναι αξιοπρεπής άνθρωπος





Γιατί τέτοιες γκάφες προσφέρουν γέλιο όχι οι κραυγές των τωρινών παρουσιαστών μπάσκετ της ΔΤ που προκαλούν απλά εμετό
kseplenhs
Χτες τον είδα στο αφτερ γκειμ τον χατζή να εξαπολύει μύδρους κατά των υπευθύνων που είχαν 2 διαφορετικά φύλλα στατιστικών και δεν τον άφηναν να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα.Είναι αυτό που λέει και το ανέκδοτο: "δεν μαμιέσαι εσύ και ο γλάρος σου"...

εντιτ:



Μεγάλος ολυμπιακός.Με ερυθρόλευκη γραβάτα κιόλας.Πάω να διαβάσω πρασινοφρουρό...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.