QUOTE(rankin @ Mar 21 2008, 10:11 )
Τι να πω μετά από αυτό το παιχνίδι;;; Ένα πελώριο μπράβο σε όλους, το μεγαλύτερο "μπράβο" όμως, πάει στον Βασιλόπουλο, που χθες ήταν αρχηγός στα χαρτιά, ήταν αρχηγός και στο παρκέ! Υπάρχει πραγματικά ακόμα κάποιος που να πιστεύει ότι αυτός ο παίχτης και να φύγει από την ομάδα, δεν θα τρέχει τίποτα;; Ο άνθρωπος με το πάθος του παρέσυρε όλη την ομάδα.. Εάν ψάχναμε έναν αρχηγό, τον βρήκαμε!
Από τους υπόλοιπους δε θα ξεχωρίσω κανέναν. Το κοουτσάρισμα του Γιαννάκη, αλλά και η δουλειά που γίνεται πλέον στην ομάδα, έχουν εμφανή αποτελέσματα. Μέχρι και ο Καυκής έχει πλέον ρόλο. Μπήκε στο γήπεδο με συγκεκριμένη δουλειά, και την έκανε μια χαρά. Δε θα πω ότι γίναμε ξαφνικά μεγάλοι και τρανοί, υπερομάδα, που θα κατασπαράξει όποιον βρεθεί στο διάβα της. Θα πω όμως, ότι πλέον παλεύουμε σαν σκυλιά και αυτήν την φανέλα, που εγώ την θεωρώ τιμημένη, τα παιδιά που την φοράνε, αυτή τη στιγμή την τιμούν όπως και οι προκάτοχοι τους και αυτό είναι το ποιο σημαντικό! Από την κοροϊδία της εποχής Γκέρσον, περνάμε με γοργά βήματα στην εποχή του ματώματος της φανέλας, την εποχή του Δράκου... Και εδώ ακριβώς κολλάει το: "δείξε μου τον προπονητή σου, να σου πω ποιος είσαι..."
Εάν συνεχίσουμε με αυτό τον ρυθμό, όλα είναι πιθανά. Σε πρώτη φάση όμως, και μόνο αυτή η μετάλλαξη της ομάδας, από ομάδα "του χαβαλέ" σε ομάδα "μαχητών", εμένα μου αρκεί...
**Προφανώς οι Ισπανοί έχουν ως μόνιμη τακτική να αρχίζουν τους κωλοπαιδισμούς μόλις χάνουν τον έλεγχο του ρυθμού, δεν κατάλαβαν όμως ότι αυτά στο ΣΕΦ δεν περνάνε... Από την στιγμή της μπουνιάς του Μπούλοκ στον Τεόντοσιτς, το ΣΕΦ πήρε φωτιά και αντί να εκνευριστούμε εμείς (κάτι που συνέβη στιγμιαία), έχασαν εκείνοι τα αυγά και τα καλάθια!
Λαμόγια Ισπανοί, και στο Ευρωμπάσκετ τα ίδια κάνατε! Ήταν η ώρα να βρείτε το δάσκαλο σας!
QUOTE(rankin @ Mar 21 2008, 13:56 )
Αδέρφια,
Οι μεν έχουν υπeρ-ενθουσιασμό και χαρά, οι δε δείχνουν οργή... Ηρεμήστε όλοι και τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πράξη! Όποιος εδώ μέσα πιστεύει ότι έχει το ταλέντο της ενόρασης, προκειμένου να μαντεύει πρωταθλητές ελλάδος και ευρώπης, τον ευχαριστούμε από την καρδιά μας που μοιράζεται το ταλέντο του μαζί μας, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι από "μπίζνες" είναι σκράπας! Ένα τέτοιο θεόσταλτο ταλέντο δεν το αφήνουν να πάει χαμένο ούτε το ξοδεύουν αφειδώς σε ανούσια μπασκετικά φόρουμ!
Εν τέλει, όποιος δεν είναι σε θέση να διαχειρίζεται με ψυχραιμία τις καλές ή τις κακές στιγμές της ομάδας του, θα είναι αιωνίως υποχρεωμένος να καταλήγει σε λανθασμένες κρίσεις, και κανείς δεν ενδιαφέρεται να διαβάζει κάτι που στερείται ψύχραιμης ανάλυσης.. Τα περί παναθηναϊκού στο Top16 τα αναλύσαμε, αρκετά αντικειμενικά θαρρώ, στο φόρουμ του παο, και εδώ αναλύουμε τα περί Ολυμπιακού στο Top16... Όποιος θέλει να κάνει κάτι άλλο, και ιδίως να εκνευρίσει εμάς που επιθυμούμε ανάλυση αγώνων, ας μας κάνει την χάρη και ας εκδηλώσει με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικό χώρο, το μένος του για την αντίπερα όχθη!
Φιλικά πάντα...
QUOTE(rankin @ Mar 21 2008, 15:35 )
Αδέρφια ας χαλαρώσουμε λίγο.. Όσο και αν μας αρέσουν τα πανηγύρια (τι έλληνες θα ήμασταν αν δεν μας άρεσαν), ο παο εξακολουθεί και είναι το φαβορί για τους εγχώριους τίτλους! Ας μην ξεγελιόμαστε ξαφνικά γιατί ο παο μπορεί να μην έχει λύσεις στην φροντ-λάιν, αλήθεια είναι αυτό, αλλά αν βάλει πάλι 7/8 3ποντα ο Ουίνστον (ή κάποιος άλλος αυτή τη φορά) η δυνατή μας φροντ-λάιν δεν θα φτάνει για να σώσει την παρτίδα...
Είναι γεγονός ότι και με την παρουσία του Σόφο, ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη γραμμή ψηλών στην ευρώπη, αλλά ο παο έχει μια από τις 2 καλύτερες περιφέρειες και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, κακά τα ψέματα, έχει και την ψυχολογία με το μέρος του.. Τίποτα λοιπόν δεν είναι δεδομένο και τίποτα δεν είναι εύκολο..
Τι άλλο να πει κανείς αυτή τη στιγμή... φίλε rankin εμένα τουλάχιστον, με κάλυψες!