QUOTE(more stars @ May 4 2015, 11:33 )
Απο τη στιγμή που δεν ολοκλήρωσε το έργο του, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα imo.
Ποιός μου λέει εμένα ότι του χρόνου δεν θα έμπαινε γερά ο Μποχώ και ο Χαραλαμπό, ότι θα άλαζε τους ξένους που δεν του έκαναν το παιγνίδι που ήθελε και σε δύο χρόνια δεν θα έφτιαχνε ένα ελληνικό κορμό που με την προσθήκη των συμβατών στη φιλοσοφία του ξένω δεν θα βλέπαμε μια μεγάλη ομάδα.
Με το συγκεκριμένο budget-πλάνο-απαιτήσεις, εγώ θα τον κράταγα άλλο ένα χρόνο. φούλ χρόνο... με τις όποιες συνέπειες ανυπαρξία τίτλων... ακόμα και εκτός τελικού α1.
Το μπάσκετ...δεν είναι τζόκερ..ούτε στοίχημα...για να το αφήνεις στην τύχη,και να λες "ποιος μου λέει εμένα...αν..." Όλη την χρονιά βλέπουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα που είναι παράλογα,όλη την χρονιά βλέπουμε έναν προπονητή που δεν μπορεί να κουμαντάρει τους παίκτες του,όλη την χρονιά βλέπουμε ΚΑΚΟ μπάσκετ με εξαιρέσεις κάποιες εκλάμψεις(3-4) που έχουν μπει 15-16 τρίποντα.
Προπονητής που δεν βελτιώνει τους παίκτες του,δεν έχει βγάλει κανένα ταλέντο,που η ομάδα δεν έχει πλάνο,αρχή-τέλος,κάποια συγκεκριμένη φιλοσοφία,που δεν παρακινεί τους παίκτες να παίζουν άμυνα,που δεν τον νοιάζει να διορθώνει τις αδυναμίες τις ομάδας(άμυνα...ριμπ...),που έχει χάσει όλα τα παιχνίδια που πήγαιναν στον πόντο...που έχει χάσει την μπάλα και χάνει με κάτω τα χέρια,που διαλύει ψυχολογικά τους παίκτες...είναι απλά λίγος γι'αυτό το επίπεδο.
Με χαμηλό μπάτζετ,και προώθηση ταλέντων χωρίς αξιώσεις τίτλων,υπάρχουν πολλοί σοβαρότεροι και Έλληνες προπονητές γιαυτήν την δουλειά...χωρίς να καταντήσουν την ομάδα να έχει τους 3 από τους 6 ξένους παροπλισμένους,και να πάιζει με μόνο έναν άσσο,μόνο ένα 3αρι και μόνο ένα 5αρι.
Τσάμπα λεφτά στον Νέλσον 500-600 χιλιάρικα,τσάμπα λεφτά στον Λαουάλ...τσάμπα λεφτά στον Μπλουμς(γιατί δεν έπαιξαν ταλέντα αντί του Μπλουμς..?)