άδικο να συγχέονται οι 2 υποθέσεις. Με το Σόφο ισχύει ότι αν δεν επέμενε τόσο πολύ ο ΟΣΦΠ δε θα υπήρχε σαν παίκτης. Αλήθεια ποια ομάδα θα του πρόσφερε συμβόλαιο, όντας 180+ κιλά, με ανύπαρκτη ψυχολογία, με καταστροφική εξωγηπεδική ζωή με με με με ... . Ή μήπως γνωρίζετε άλλη ομάδα που να χει σταθεί στο πλευρό ενός παίχτη τόσο πολύ, όσο μεγάλο πρόσπεκτ και να ήταν. Υπάρχει άλλο τέτοιο παράδειγμα; Μόνο αν δε του κάνει καν προσφορά ο ΟΣΦΠ ή είναι εξαιρετικά υποτιμητική θα μπορούσε να πάει στο ΠΑΟ χωρίς κάποιοι να του καταλογίσουν αχαριστία. Ο Σπανούλης είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση. Σ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε περιζήτητος. Και εκτός της φετινής χρονιάς, τίμησε τα συμβόλαιά του όσο λίγοι.
Ελπίζω πάντως για την ομάδα μου να μη πάρει Σόφο. Τείνω να πιστέψω ότι είναι καμμένο χαρτί. Ουδείς λόγος να φέρουμε τέτοιο προβληματικό παίκτη. Ειδικά αν τα όσα ακούγονται περί 1,2 και 1,4 εκατ. ισχύουν τότε όντως εκεί στην ΚΑΕ πρέπει να χουν τρελαθεί. Ποιος ο λόγος να υπαινίσσονται μείωση μπάτζετ και ύστερα να μοιράζουν αβέρτα εκατομμύρια; Αν σώνει και καλά τα δίνεις, πάρε Μάριτς που τουλάχιστον είναι πραγματικός αθλητής. Υπερβολή και περίπτωση του Σάτο. 1,8 εκατ. τα θεωρώ πάρα πολλά, ειδικά με τα όσα ακούγονταν τις προηγούμενες μέρες.
PanosIlio
Jul 19 2010, 16:24
QUOTE(The Admiral @ Jul 19 2010, 17:10 )
Παικτη της αξιας του Χατζηβρεττα (οταν εφυγε απο τον ΠΑΟ για τον Αρη) ο ΟΣΦΠ δεν ειχε τοτε,ουτε και τωρα,μεχρι που ηρθε ο Σπανουλης.
Εγώ θα τρελαθώ σήμερα...
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα φίλε μου (μονολογώ) γιατί εγώ θυμάμαι πως είχαμε και Παπαλουκά αλλά και Τεοντόσιτς όταν ο Χατζηβρέτας έφευγε από τον ΠΑΟ για τον Άρη??
Αλλά ξέχασα, έχει δίκιο ο Admiral, τι Παπαλουκάς και Τεοντόσιτς, Χατζηβρέτας λέμε και τα μυαλά στα κάγκελα.
Αφιερωμένο σε όσους τις έχουν ανάγκη, και είναι και πολλοί...
SG3ptshooter
Jul 19 2010, 16:24
QUOTE(looser @ Jul 19 2010, 17:18 )
δυστυχως θα 'λεγα που ειμαστε λιγοι γιατι αν ειμασταν περισσοτεροι δεν θα βιωναμε ΓΕΛΟΙΑ σκηνικα οπως αυτο με τον λακοβιτς ή αυτο που θα βιωσουμε για τον βασιλη ή τον σοφο αν ερθει σε μας. δεν λεω οτι αυτοι που δεν συμφωνουν μαζι μας ειναι καφροι αλλα ενα μεγαλο μεριδιο αυτης της πλευρας δημιουργει ολα αυτα τα ασχημα περιστατικα.
Bάλτε με κι εμένα στο γκρουπ.
Δεν πήρα θέση για τη φυγή Σπανούλη ως προδοσία ή μη κι ούτε για την περίπτωση Σόφο πρόκειται να το κάνω, γιατί απλούστατα για μένα δεν τίθεται καν τέτοιο ζήτημα. Αλλά και αγωνιστικά δεν τρελαίνομαι για το να παίζουν σε μας ή στον Ολυμπιακό κάποιος από τους δύο.
Αν έφευγε ο Διαμαντίδης με 2 τριπλ κράουν ως αρχηγός, με το νοητό C ραμμένο στη φανέλα ή ο Αλβέρτης, ίσως να καταλάβαινα τουλάχιστον τον προβληματισμό σας.
looser
Jul 19 2010, 16:27
QUOTE(colonel gomelsky @ Jul 19 2010, 17:18 )
Δεν πάει αντιπαραθετικά. Μόνο πανάγιες δεν είναι οι διοικήσεις. Στα άλλα δεν απαντάω για να μην κουράσω. Έχω γράψει πολλά ποστ για το θέμα Σπανούλη.
Πάνως με το "ευτυχώς είστε λίγοι" εννοούσα ότι οι παίκτες αν δεν υπήρχε η πίεση του κόσμου θα επιδείκνυαν ίσως χειρότερη συμπεριφορά.
οι παιχτες μια χαρα κανουν οτι κανουν αφου υπαρχουν διοικησεις να τους δινουν το πατημα για να τα κανουν ολα αυτα. αφου λοιπον υπαρχουν αγγελοπουλοι που εδιναν 400 χιλ. παραπανω γιατι να μην τα παρει ο βασιλης ? και αντιστοιχα αφου υπαρχουν οι γιαννακοπουλοι γιατι να μην παρει τα 500 χιλ. (υποθεση κανουμε) παραπανω ο σοφο ?
ειναι απλο οτι αφου υπαρχει ζητηση, ανεβαινουν οι προσφορες. αν λοιπον δεν υπηρχαν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ τι θα εκαναν ολοι οι ελληνες παικτες ? θα εβρισκαν αλλου αυτα τα χρηματα ? δε νομιζω.... Θα εμενε ο ενας στον ΠΑΟ και ο αλλος στον ΟΣΦΠ με τα ιδια και ισως λιγοτερα χρηματα
βγηκα λιγο εκτος θεματος αλλα τα πηρα με αυτα που γραφω
Για το πως πήγε είναι αχάριστος.
Αυτο παντως ειναι η καλυτερη και πιο φορεμενη δικαιολογια για να δικαιολογησουμε το συναισθημα. Σε καθε παρομοια περιπτωση το ιδιο ακουμε, αν και ελαχιστες φορες ισχυει πραγματικα.Ετσι κ τωρα, χωρις να ξερουμε ουσιαστικα καθολου (παρασκηνιακες) λεπτομερειες για το πως, ποτε και γιατι αποφασισε εν τελει να παει ο Σπαν στον Ολυμπιακο, τα ερμηνευουμε με τον τροπο που μας βολευει για να ικανοποιησουμε το (οπαδικο) συναισθημα της προδοσιας.
Επι της ουσιας.. δεν μπορω να φανταστω σεναριο με τον Σπανουλη να πηγαινει φετος στον Παο, που δεν θα ακουγαμε το ιδιο ακριβως πραγμα.
iraklis peristeriou
Jul 19 2010, 16:35
Φοβάμαι πως θα περιμένουν οι Αγγελόπουλοι να κλείσουμε τον Σόφο (με πάνω από 1 μύριο / χρόνο) και μετά (χωρίς αντίπαλο) θα πάρουν (φθηνά) τον Μάριτς από την Παρτιζάν.
The Admiral
Jul 19 2010, 16:35
QUOTE(PanosIlio @ Jul 19 2010, 17:24 )
Εγώ θα τρελαθώ σήμερα...
Κοίτα να δεις κάτι πράγματα φίλε μου (μονολογώ) γιατί εγώ θυμάμαι πως είχαμε και Παπαλουκά αλλά και Τεοντόσιτς όταν ο Χατζηβρέτας έφευγε από τον ΠΑΟ για τον Άρη??
Αλλά ξέχασα, έχει δίκιο ο Admiral, τι Παπαλουκάς και Τεοντόσιτς, Χατζηβρέτας λέμε και τα μυαλά στα κάγκελα.
Αφιερωμένο σε όσους τις έχουν ανάγκη, και είναι και πολλοί... O Χατζηβρετας ειναι (ηταν μαλλον...) δυαρι,Παπαλουκας και Τεοντοσιτς ειναι ασσοι,στη θεση του Χατζηβρεττα λοιπον ειχε κυριως τον Χαλπεριν (τον οποιο στη συνεχεια εβγαλε απο το πρωταθλημα) και αλλους παικτες που ειτε δεν επιασαν και εφυγαν (π.χ. ουαφερ) ειτε τους βαπτισε 2αρια.Δεν ειχες δηλ. καθαρο 2αρι και μην μπερδευεσαι επειδη ο Ομπραντοβιτς βαζει 3 γκαρντ να παιζουν απο 1-3 οτι μπορουν να κανουν ολοι οι προπονητες το ιδιο.Θα λογιζεις ως πλεη,δυαρι,τριαρι τους παικτες που ειναι πραγματι πλεη,δυαρια,τριαρια και οχι επειδη το εκανε ενας προπονητης αρα ειναι της μοδας και μπορει να το κανουν ολοι.
Και ο Σπανουλης βεβαια εντασσεται στην κατηγορια των κομπο γκαρντ,αλλα η βασικη του θεση βρισκεται στο 2.
colonel gomelsky
Jul 19 2010, 16:38
QUOTE(Anaz @ Jul 19 2010, 17:31 )
Αυτο παντως ειναι η καλυτερη και πιο φορεμενη δικαιολογια για να δικαιολογησουμε το συναισθημα. Σε καθε παρομοια περιπτωση το ιδιο ακουμε, αν και ελαχιστες φορες ισχυει πραγματικα.Ετσι κ τωρα, χωρις να ξερουμε ουσιαστικα καθολου (παρασκηνιακες) λεπτομερειες για το πως, ποτε και γιατι αποφασισε εν τελει να παει ο Σπαν στον Ολυμπιακο, τα ερμηνευουμε με τον τροπο που μας βολευει για να ικανοποιησουμε το (οπαδικο) συναισθημα της προδοσιας.
Επι της ουσιας.. δεν μπορω να φανταστω σεναριο με τον Σπανουλη να πηγαινει φετος στον Παο, που δεν θα ακουγαμε το ιδιο ακριβως πραγμα.
Ας βγει τότε σαν άντρας να πει τι έγινε. Τι @@ρφιστικα είναι αυτά "θα τα πούμε μετά από χρόνια". Όσο δε λέει μόνο υποθέσεις γίνονται.
Και μιας και δεν το ανέφερα: Είναι προς τιμήν του ΠΑΟ που δε βγήκε να τον ξεμπροστιάσει. Δείχνει ότι σέβεται ακόμα και ανθρώπους που δεν τον σεβάστηκαν.
PanosIlio
Jul 19 2010, 16:41
QUOTE(The Admiral @ Jul 19 2010, 17:35 )
O Χατζηβρετας ειναι (ηταν μαλλον...) δυαρι,Παπαλουκας και Τεοντοσιτς ειναι ασσοι,στη θεση του Χατζηβρεττα λοιπον ειχε κυριως τον Χαλπεριν (τον οποιο στη συνεχεια εβγαλε απο το πρωταθλημα) και αλλους παικτες που ειτε δεν επιασαν και εφυγαν (π.χ. ουαφερ) ειτε τους βαπτισε 2αρια.Δεν ειχες δηλ. καθαρο 2αρι και μην μπερδευεσαι επειδη ο Ομπραντοβιτς βαζει 3 γκαρντ να παιζουν απο 1-3 οτι μπορουν να κανουν ολοι οι προπονητες το ιδιο.Θα λογιζεις ως πλεη,δυαρι,τριαρι τους παικτες που ειναι πραγματι πλεη,δυαρια,τριαρια και οχι επειδη το εκανε ενας προπονητης αρα ειναι της μοδας και μπορει να το κανουν ολοι.
Και ο Σπανουλης βεβαια εντασσεται στην κατηγορια των κομπο γκαρντ,αλλα η βασικη του θεση βρισκεται στο 2.
Σε παρακαλώ δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε ένα διάλογο μαζί σου.
Ευχαριστώ.
QUOTE(colonel gomelsky @ Jul 19 2010, 17:38 )
Και μιας και δεν το ανέφερα: Είναι προς τιμήν του ΠΑΟ που δε βγήκε να τον ξεμπροστιάσει. Δείχνει ότι σέβεται ακόμα και ανθρώπους που δεν τον σεβάστηκαν.
Γιατί όλοι μιλάμε σαν να ξέρουμε από πρώτο χέρι τι πραγματικά έχει ειπωθεί και τι πραγματικά έχει γίνει?????
Οι μόνοι που ξέρουν είναι ο Σπανούλης, όλοι όσοι το έχουν μάθει προσωπικά από αυτόν, η διοίκηση του ΠΑΟ και ίσως 1-2 δημοσιογράφοι. Αυτοί και κανένας άλλος.
Εσύ βρε συ colonel λες "να βγει να τον ξεμπροστιάσει", άρα ξέρεις τι έχει πραγματικά γίνει!!!! Ε? Αν ξέρεις γιατί δεν μας λες!!! Όχι εικασίες και απόψεις. Με αποδείξεις.
Ο καθένας δικαιούται να έχει προσωπική άποψη και να την εκφράζει, όποια και αν είναι αυτή, αλλά όταν αναφερόμαστε σε γεγονότα χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά έχει γίνει αυτό πως χαρακτηρίζεται??????
+ και σε αυτό που γράφει ο Anaz παρακάτω... Έτσι είναι.
QUOTE(looser @ Jul 19 2010, 16:54 )
οι μπασκετμπολιστες ειναι και αυτοι εργαζομενοι οπου εχουν για εργοδοτες τις εκαστοτε διοικησεις των ομαδων στις οποιες δουλευουν. οπως ειπε και ο vastravoud πιο πανω ο σοφο προστατευτηκε απο σας γιατι πολυ απλα ηταν μια επενδυση που ειχατε κανει αλλα και ενα περιουσιακο στοιχειο της ομαδας σας. αυτα με τις κλινικες και τα εξωγηπεδικα για μενα ειναι σαχλαμαρες. εννοω οτι αν δεν πιστευατε τοσο πολυ στο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας σας που λεγεται σοφο δεν θα τα ειχατε κανει ολα αυτα. ειναι τοσο απλο. δεν του σωσατε την ζωη και βαφτιζεστε μεσσιες. μην τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα. θελατε να του σωσετε την ζωη για να τον "εκμεταλευτειτε" ως παικτη αργοτερα. να ξερουμε τι λεμε.
Για να ξερουμε τι λεμε, οταν αποφασισαν οι Αγγελοπουλοι, οχι ο Ολυμπιακος, να στειλουν τον Σοφοκλη στην Ελβετια, η ζωη του και οχι η καριερα του κρεμοταν απο μια κλωστη. Το ειχαν διαγραψει οτι θα επαιζε ξανα μπασκετ ο Σχορτσανιτης οι Αγγελοπουλοι. Το εκαναν καθαρα απο ανθρωπινη ευαισθησια και μια υποχρεωση που ενιωθαν οι ιδιοι απεναντι σε αυτο το παιδι. Ετσι ελεγαν οι ιδιοι, δεν ειναι δικα μου λογια αυτα.
Επειδη λοιπον, δεν εχεις ουτε καν ιδεα τι εγινε εκεινη την περιοδο καλο ειναι να αποφευγεις να χαρακτηριζεις σαχλαμαρες αυτη την προσπαθεια των Αφων.
Ας βγει τότε σαν άντρας να πει τι έγινε. Τι @@ρφιστικα είναι αυτά "θα τα πούμε μετά από χρόνια". Όσο δε λέει μόνο υποθέσεις γίνονται.
Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο, αυτο που λες στη δευτερη παραγραφο να ειναι απο πλευρας Σπανουλη η απαντηση στην πρωτη σου παραγραφο??
Ερμηνευεις τα πραγματα οπως σε βολευουν, και πιστευεις αυτα που ΘΕΣ να πιστεψεις.
colonel gomelsky
Jul 19 2010, 16:52
anaz, panosilio: Γιατί πιάνεστε από τις λέξεις; Αν ο Σπανούλης φέρθηκε τόσο καθαρά και είχε διακιολογημένα παράπονα γιατί να μη βγει να το πει?
100% σίγουρος δεν είμαι για τίποτε. Απλά έχω καταλήξει σε μία άποψη με βάση τα όσα ακούγονται. Αν τελικά είμαι παραπλανημένος, ε mea culpa.
Δεν γίνεται σε κάθε ποστ να γράφω: "αν έγιναν έτσι, τότε κτλ κτλ". Το αν έγινα έτσι εννοείται. Αν δεν έγιναν ας βγει ο Σπανούλης να το διαψέυσει. Όπως πολύ εύστοχα είπε ο Ιτούδης "αυτός πρέπει να βγει και να αμυνθεί των επιλογών του".
The Admiral
Jul 19 2010, 16:53
QUOTE(Air Kef @ Jul 19 2010, 15:46 )
admiral, πραγματικά νομίζω ότι πρώτα αντιπαθείς τον Ολυμπιακό και μετά αγαπάς οτιδήποτε άλλο.
Κι ο ΠΑΟ την τελευταία δεκαετία έχει καταποντίσει παίκτες, όπως ο Χατζηβρέτας, ο Βεργίνης και ο Ξανθόπουλος, ενώ ακόμα και ο Φώτσης έφυγε 2 φορές. Επίσης ο Μπόγρης δεν έκανε κάτι παραπάνω απο τον Παπανικολάου, αντιθέτως ο Νικολάκης πήρε τα λεπτάκια του σε κατι Α1 και Ευρωλίγκα.
Επίσης, ο Τσίλντρες, ήταν φέτος το καλύτερο 3άρι στην Ευρώπη.
ΟΦ ΤΟΠΙΚ
Σορρυ,στα αλλα απαντησα,εκτος απο την πρωτη προταση.
Ναι,μου το εχουν ξαναπει αυτο,οπως επισης και οτι πανω απο ολα αντιπαθω το Μαρουσι,τους Σελτικς και δεν ξερω εγω ποια αλλη ομαδα.Μην τα παιρνεις προσωπικα οσα γραφω,οταν ασκει καποιος κριτικη σε κατι δεν υπαρχει λογος να ψαχνουμε τι κινητρα εχει,αλλα αν εχουν λογικη οσα γραφει.Οπως τα περι καλοπροαιρετης και κακοπροαιρετης κριτικης ειναι μπουρδες,υπαρχει μονο βασιμη και αβασιμη κριτικη.
Σε παρακαλώ δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε ένα διάλογο μαζί σου.
Ευχαριστώ.
Πιστευω ισως εγινε παρεξηγηση,εννοουσα οτι τοτε ο ΟΣΦΠ δεν ειχε παικτη της αξιας του Χατζηβρετα στη ΘΕΣΗ που παιζει ο Χατζηβρεττας.Εννοειται οτι οι Τεοντοσιτς,Παπαλουκας κτλ. ως παικτες ειναι πολυ ανωτερης αξιας απο αυτον.
QUOTE(colonel gomelsky @ Jul 19 2010, 17:52 )
Όπως πολύ εύστοχα είπε ο Ιτούδης "αυτός πρέπει να βγει και να αμυνθεί των επιλογών του".
Γιατι? Και γιατι να μην βγει η διοικηση του ΠΑΟ να πει στον κοσμο γιατι και πως χαθηκε ο Σπανουλης. Να τον ξεμπροστιασει βρε αδερφε!!!
alexanderthegreat
Jul 19 2010, 16:58
QUOTE(alexanderthegreat @ Jul 19 2010, 17:58 )
H αλήτισσα είναι ο Σπανούλης και η αχάριστη ο Σόφο?
alexanderthegreat
Jul 19 2010, 17:03
QUOTE(Manu7 @ Jul 19 2010, 18:01 )
το αντίθετο
looser
Jul 19 2010, 17:08
QUOTE(lamar @ Jul 19 2010, 17:43 )
Για να ξερουμε τι λεμε, οταν αποφασισαν οι Αγγελοπουλοι, οχι ο Ολυμπιακος, να στειλουν τον Σοφοκλη στην Ελβετια, η ζωη του και οχι η καριερα του κρεμοταν απο μια κλωστη. Το ειχαν διαγραψει οτι θα επαιζε ξανα μπασκετ ο Σχορτσανιτης οι Αγγελοπουλοι. Το εκαναν καθαρα απο ανθρωπινη ευαισθησια και μια υποχρεωση που ενιωθαν οι ιδιοι απεναντι σε αυτο το παιδι. Ετσι ελεγαν οι ιδιοι, δεν ειναι δικα μου λογια αυτα.
Επειδη λοιπον, δεν εχεις ουτε καν ιδεα τι εγινε εκεινη την περιοδο καλο ειναι να αποφευγεις να χαρακτηριζεις σαχλαμαρες αυτη την προσπαθεια των Αφων.
δεν μπορω να γραφω τα ιδια και τα ιδια. κουραζομαι και εγω αλλα κουραζω και ολους τους υπολοιπους μεσα στο φορουμ. διαφωνουμε σε ενα πολυ βασικο θεμα. μου λες οτι οι Αγγελοπουλοι εκαναν ολα αυτα απο ανθρωπινη ευαισθησια ενω εγω σου λεω οτι υπηρχε και ιδιοτελεια. δεν ξερω πως μπορουν να γεφυρωθουν αυτες οι δυο εντελως αντιθετες αποψεις.
προφανως δεν συμμεριζεσαι αυτα που ειπε και ο vastravoud οτι ο σοφο ηταν περιουσιακο στοιχειο της ομαδας. το οτι ειχε ειπωθει οτι ηταν ξεγραμμενος απο το μπασκετ, δε νομιζω να το ειχαν πιστεψει οι Αγγελοπουλοι. και στην τελικη τι να τον εκαναν την συγκεκριμενη στιγμη τον σοφο ? ειχε συμβολαιο τοτε αν θυμαμαι καλα ? να πουν "οκ πεσαμε εξω, ο σοφο δεν θα ξαναπαιξει, αρα χασαμε τα χρηματα μας" ? κατι θα επρεπε να κανουν.
το μονο που προσπαθω να πω ειναι οτι να μην κανουμε την υποθεση του σοφο με τις ελβετιες κτλ. γλυκαναλατη παλια ελληνικη ταινια με τον ξανθοπουλο και την μαρθα βουρτση. το οτι του εσωσαν την ζωη αποσκοπουσε σε κατι. εγω αυτο πιστευω, αν δεν το συμμεριζεσαι, οκ παω πασο και ανακυρησσουμε αυτοματως τους Αγγελοπουλους σε Αγιους...
vastravoud
Jul 19 2010, 17:09
Ένα - ένα:
1) Το να λέει ο Σπανούλης "μετά από χρόνια θα μιλήσω" είναι προφανώς ανότηο. Αν έχεις κάτι να πεις, το λες τώρα καθαρά και ξάστερα, ειδάλλως τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Αντίστοιχα αν ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι ο Σπανούλης έκανε λάθος μπορεί άνετα να το δημοσιοποιήσει. Στην τελική ο Σπανούλης είχε στα χέρια του μια εξαιρειτκή πρόταση από τον Παναθηναϊκό, επέλεξε τον Ολυμπιακό και καλά έκανε, δε βρίσκω το λόγο γιατί να συνεχίζουμε το σήριαλ. Αν θεωρεί ότι δεν του φέρθηκαν σωστά καλά κάνει κι αλλάζει ομάδα, end of story.
2) Καταλαβαίνω το στίγμα του colonel, αλλά καλώς ή κακώς ο αθλητισμός πλέον είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ και οι παίκτες κάνουν τη δουλειά τους. Θεωρώ πάντως ότι το ιδανικό μέτρο για να βρεθεί η χρυσή τομή είναι το χιλιοειπωμένο: Ευρωπαϊκή λίγκα με σάλαρι καπ.
3) Ο Χατζηβρέττας(άσχετο, αλλά απλώς αναφέρθηκε) είχε σημαντικότατο ρόλο στον Παναθηναϊκό για τουλάχιστον 3-4 χρονιές. Η χρονιά του παραγκωνισμού του ήταν πρόπερσι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι "θάφτηκε" στον Παναθηναϊκό.
4) Δε θεωρώ ότι οι Αγγελόπουλοι έστειλαν τον Σοφοκλή στην Ελβετία 100% για ανθρωπιστικούς λόγους, μου φαίνεται δύσκολο να το πιστέψω. Είμαι βέβαιος ότι προστάτευσαν την επένδυση τους και την περιουσία τους με αυτό τον τρόπο και καλά έκαναν.
SG3ptshooter
Jul 19 2010, 17:10
QUOTE(iraklis peristeriou @ Jul 19 2010, 17:35 )
Φοβάμαι πως θα περιμένουν οι Αγγελόπουλοι να κλείσουμε τον Σόφο (με πάνω από 1 μύριο / χρόνο) και μετά (χωρίς αντίπαλο) θα πάρουν (φθηνά) τον Μάριτς από την Παρτιζάν.
Kαλά αν γίνει αυτό τουλάχιστον θα ξέρετε ότι εγώ ήμουν που είδατε στις ειδήσεις να πηδάει από τη γέφυρα..
Ginobili
Jul 19 2010, 17:10
QUOTE(Manu7 @ Jul 19 2010, 15:01 )
Όχι το αντίθετο
looser
Jul 19 2010, 17:12
QUOTE(SG3ptshooter @ Jul 19 2010, 18:10 )
Kαλά αν γίνει αυτό τουλάχιστον θα ξέρετε ότι εγώ ήμουν που είδατε στις ειδήσεις να πηδάει από τη γέφυρα..
αδερφε ειναι πολυ πιθανο γιατι 2 5αρια παιζανε στην ευρωπη. αν παρουμε εμεις τον σοφο, ο μαριτς μενει για τους απεναντι. δεν μενει και κανενας αλλος...
lakersdynasty
Jul 19 2010, 17:16
QUOTE(looser @ Jul 19 2010, 18:12 )
αδερφε ειναι πολυ πιθανο γιατι 2 5αρια παιζανε στην ευρωπη. αν παρουμε εμεις τον σοφο, ο μαριτς μενει για τους απεναντι. δεν μενει και κανενας αλλος...
αν θελει ο ΟΣΦΠ να πληρωσει την αξια του + 1 εκ ευρω ας τον παρει.
η καθε ομαδα κοστολογει τους παικτες με βαση τα δικα της κρητιρια...
αν δεν υπηρχε η ρητρα αυτη προφανως θα τον βλεπαμε με αλλο ματι.
Εγω θα χαρω παντως αν παρουμε τον Σχορτσιανιτη και πιστευω οτι θα τα παει καλα.
Το 1 εκ ευρω ας το δωσουμε αλλου που να αξιζει περισοτερο τον κοπο...
looser
Jul 19 2010, 17:19
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 19 2010, 18:16 )
αν θελει ο ΟΣΦΠ να πληρωσει την αξια του + 1 εκ ευρω ας τον παρει.
η καθε ομαδα κοστολογει τους παικτες με βαση τα δικα της κρητιρια...
αν δεν υπηρχε η ρητρα αυτη προφανως θα τον βλεπαμε με αλλο ματι.
Εγω θα χαρω παντως αν παρουμε τον Σχορτσιανιτη και πιστευω οτι θα τα παει καλα.
Το 1 εκ ευρω ας το δωσουμε αλλου που να αξιζει περισοτερο τον κοπο...
παντως σε βαθος χρονου ο μαριτς θα ηταν φθηνοτερη επιλογη απο τον σοφο. γιατι το μπαι αουτ το πληρωνεις μονο τον 1ο χρονο. αν υποθεσεις οτι εμεις θα δωσουμε στον σοφο γυρω στο 1,3 εκ. και θα διναμε στον μαριτς γυρω στις 700 χιλ., ο μαριτς θα μας ερχοταν φθηνοτερα....
thrylos7
Jul 19 2010, 17:21
Γιατι? Και γιατι να μην βγει η διοικηση του ΠΑΟ να πει στον κοσμο γιατι και πως χαθηκε ο Σπανουλης. Να τον ξεμπροστιασει βρε αδερφε!!!
Αυτό θα 'θελα να το δω...
Αν προλάβεις χαμηλή τη στάθμη...
SG3ptshooter
Jul 19 2010, 17:23
QUOTE(looser @ Jul 19 2010, 18:19 )
παντως σε βαθος χρονου ο μαριτς θα ηταν φθηνοτερη επιλογη απο τον σοφο. γιατι το μπαι αουτ το πληρωνεις μονο τον 1ο χρονο. αν υποθεσεις οτι εμεις θα δωσουμε στον σοφο γυρω στο 1,3 εκ. και θα διναμε στον μαριτς γυρω στις 700 χιλ., ο μαριτς θα μας ερχοταν φθηνοτερα....
+39 αυτό ακριβώς θα έγραφα τώρα.
http://www.leoforos.gr/article/896/g-mpogr...on-panathenaiko
QUOTE(looser @ Jul 19 2010, 18:08 )
δεν μπορω να γραφω τα ιδια και τα ιδια. κουραζομαι και εγω αλλα κουραζω και ολους τους υπολοιπους μεσα στο φορουμ. διαφωνουμε σε ενα πολυ βασικο θεμα. μου λες οτι οι Αγγελοπουλοι εκαναν ολα αυτα απο ανθρωπινη ευαισθησια ενω εγω σου λεω οτι υπηρχε και ιδιοτελεια. δεν ξερω πως μπορουν να γεφυρωθουν αυτες οι δυο εντελως αντιθετες αποψεις.
προφανως δεν συμμεριζεσαι αυτα που ειπε και ο vastravoud οτι ο σοφο ηταν περιουσιακο στοιχειο της ομαδας. το οτι ειχε ειπωθει οτι ηταν ξεγραμμενος απο το μπασκετ, δε νομιζω να το ειχαν πιστεψει οι Αγγελοπουλοι. και στην τελικη τι να τον εκαναν την συγκεκριμενη στιγμη τον σοφο ? ειχε συμβολαιο τοτε αν θυμαμαι καλα ? να πουν "οκ πεσαμε εξω, ο σοφο δεν θα ξαναπαιξει, αρα χασαμε τα χρηματα μας" ? κατι θα επρεπε να κανουν.
το μονο που προσπαθω να πω ειναι οτι να μην κανουμε την υποθεση του σοφο με τις ελβετιες κτλ. γλυκαναλατη παλια ελληνικη ταινια με τον ξανθοπουλο και την μαρθα βουρτση. το οτι του εσωσαν την ζωη αποσκοπουσε σε κατι. εγω αυτο πιστευω, αν δεν το συμμεριζεσαι, οκ παω πασο και ανακυρησσουμε αυτοματως τους Αγγελοπουλους σε Αγιους...
Η διαφορα μας ειναι, οτι εσυ εκτιμας τι εγινε ενω εγω ξερω τι εγινε!
Sokos_Legacy
Jul 19 2010, 17:35
Μάριτς.
Ωραία ιδέα, τον προτιμώ απο τον Σόφο.
Θα πάει κάπως έτσι:
Σπανούλης
Παπαλουκάς
Τεόντοσιτς
Κελάτι
Σισκάουσκας
Μπιέλιτσα
Άντερσεν
Νίλσεν
Μπουρούσης
Μάριτς
Μαυροκεφαλίδης
QUOTE(Sokos_Legacy @ Jul 19 2010, 18:35 )
Ωραία ιδέα, τον προτιμώ απο τον Σόφο.
Θα πάει κάπως έτσι:
Σπανούλης
Παπαλουκάς
Τεόντοσιτς
Κελάτι
Σισκάουσκας
Μπιέλιτσα
Άντερσεν
Νίλσεν
Μπουρούσης
Μάριτς
Μαυροκεφαλίδης
Έτσι απλά οι ξένοι έγιναν 7!Ω θαύμα!
lakersdynasty
Jul 19 2010, 17:45
Αν ηταν και οι 2 Ελληνες η ξενοι θα τους συνεκρινα. Τωρα δεν εχει σημασια.
Επιμενω οτι προτιμω τον Σχορτσιανιτη και αν τον παρουμε θαναι καλο για εμας.
Ο Μαριτς δεν ειναι ετοιμος παικτης ουτε δοκιμασμενος σε ομαδα που εχει απο την αρχη της χρονιας ως στοχο να φτασει Φ4 και να κερδισει το νταμπλ
Προτιμω να παρω ρισκο με εναν Ελληνα παικτη
vastravoud
Jul 19 2010, 17:49
Σαφέστατα! Ο Σοφοκλής είναι ρίσκο που αξίζει να πάρουμε, και μάλιστα δεν φρενάρει καθόλου και την εξέλιξη του Βουγιούκα μιας και οι τρεις σέντερ μας σίγουρα θα μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής.
Sokos_Legacy
Jul 19 2010, 17:57
Δεν μας βγαίνουν
Θα το βολέψουμε έτσι:
Σπανούλης
Παπαλουκάς
Τεόντοσιτς
Μπιέλιτσα (1-2-3-4)
Σισκάουσκας (2-3)
Πελεκάνος (2-3)
Βασιλόπουλος
Άντερσεν
Νίλσεν
Μπουρούσης
Μάριτς
Μαυροκεφαλίδης
δεν φρενάρει καθόλου και την εξέλιξη του Βουγιούκα μιας και οι τρεις σέντερ μας σίγουρα θα μοιράζονται το χρόνο συμμετοχής.
Όπως και να έχει, το λογικό θα είναι κάποιος απο τους ψηλούς σας να βγεί εκτός 12άδας και ίσως να βγεί ο Καλάθης. Το σίγουρο είναι οτι κάποιος παίκτης της εθνικής θα την φάει αν πάρετε τον Σοφοκλή.
thrylos7
Jul 19 2010, 18:00
Με αυτά που βλέπουμε, λογικό να μην ξέρουμε σε ποια ομάδα ανήκουν τα ρόστερ...
(Ή αλλιώς, λάθος τόπικ!)
lakersdynasty
Jul 19 2010, 18:09
QUOTE(Sokos_Legacy @ Jul 19 2010, 18:57 )
Όπως και να έχει, το λογικό θα είναι κάποιος απο τους ψηλούς σας να βγεί εκτός 12άδας και ίσως να βγεί ο Καλάθης. Το σίγουρο είναι οτι κάποιος παίκτης της εθνικής θα την φάει αν πάρετε τον Σοφοκλή.
αν υπαρξει αλλη προσθηκη ναι...
αν οχι και αν εμπιστευτουμε Τεπιτς Καλαθη θαναι οκ....
γενικα δεν τελιωσε τιποτα ακομα....
ο Σατο μαλλον ανακοινωνεται αυριο θα μιλησουμε με Σχορτσιανιτη θα δουμε ποιος και αν χωραει στην περιφερεια...
εχουμε δρομο ακομα
εντιτ:
και ενα προσφατο αρθρο
http://prasinanea.gr/basket/article417364.ece
plokamias
Jul 19 2010, 18:38
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 19 2010, 19:09 )
Ενδιαφέρον άρθρο....
Προσωπικά δεν θεωρώ καθόλου απίθανο σε περίπτωση που υπάρχουν 13 παίκτες στο ρόστερ(με Μπόγρη, Σερμαντίνι,Βεργίνη δανεικούς για να πάρουν παιχνίδια) να μένει εκτός 12άδας κάποιος από τους ψηλούς(το ποιος με προβληματίζει).Αλλωστε ο Ζοτς πάντα προτιμούσε την πληρότητα στα γκαρντ παρά στη φροντ λάιν της ομάδας.
Sokos_Legacy
Jul 19 2010, 18:41
Άρα αν πάρετε τον Σόφο, δεν θα έχετε ούτε τον Σάρας;
Δηλ. θα πάει κάπως έτσι:
ΔΔ > Τεόντοσις
Καλάθης > Σπανούλης
Τέπιτς > Παπαλουκάς
Νίκολας > Κελάτι
Σάτο > Μπιέλιτσα
Περπέρογλου > Πελεκάνος
Καιμακόγλου > Βασιλόπουλος/Παπανικολάου
Φώτσης > Άντερσεν
Τσαρτσαρής > Νίλσεν
Μπατίστ > Μπουρούσης
Σόφο > Μάριτς
Βουγιούκας > Μαυροκεφαλίδης
+
Βεργίνης
Σερμαντίνι
Μπόγρης
Ο Ολυμπιακός θα είναι ενυσχημένος σε όλες τις θέσεις, πιστεύω ότι
ακόμα και στο 3 με Κελάτι(ίσως και Σισκάουσκας
η άλλο σουτέρ στο
2-3, π.χ Mason), Μπιέλιτσα, Πελεκάνο και πιο έμπειρο Παπανικολάου
και δεν υπολογίζω καν τον Βασίλο που μπορεί να επανέλθει.
Και ο ΠΑΟ θα είναι εμφανώς αποδυναμωμένος και στις δύο θέσεις τις
περιφέρειας, αλλά πιστεύω ότι και στο 5 χωρίς τον Πέκοβιτς και με
τον Μπατίστ στα 33 και θα ειναι ενισχυμένος στο 3 και στις επιλογές
στους ψηλούς + μάλλον θα κάτσει και επιτέλους θα παίξει ο Βεργίνης.
Ίσως να μας βολεύει να πάρετε τον Σόφο αν πάνε έτσι τα πράγματα.
Sokos_Legacy
Jul 19 2010, 19:07
Μπορεί να υπολογιστεί και διαφορετικά:
ΔΔ (1-2-3) > Παπαλουκάς (1-2-3)
Καλάθης (1-2) > Σπανούλης (1-2)
Τέπιτς (1-2-3) > Μπιέλιτσα (1-2-3-4)
Νίκολας (2) > Τεόντοσις (1-2)
Σάτο > Κελάτι/2-3άρι σουτέρ π.χ Σίσκα
Περπέρογλου > Πελεκάνος
Καιμακόγλου > Βασιλόπουλος/Παπανικολάου
Φώτσης(4) > Νίλσεν
Τσαρτσαρής(4-5) > Άντερσεν
Μπατίστ(4-5) > Μπουρούσης(4-5)
Σόφο > Μάριτς
Βουγιούκας > Μαυροκεφαλίδης
Απο την άλλη άμα κρατήσουμε εμείς τον Σόφο, θα πάρετε στην θέση του έναν περιφερειακό η θα κάτσει ο Σάρας
και θα πάρουμε και εμείς ακόμα έναν περιφερειακό ξένο.
Sokos_Legacy
Jul 19 2010, 19:28
ΒΟΜΒΑ: Ο Μπλάκνεϊ στον ΠΟΑ
19 | 7 | 2010 19:14 - Μπάσκετ
Και το όνομα αυτού… Ρόντρικ Μπλάκνεϊ! ΑΥΤΟΣ είναι ο αντί-Σπανούλης που διάλεξαν στον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι το μεγάλο ΜΠΑΜ που περίμεναν εναγωνίως οι φίλοι των «πρασίνων» που ετοιμάζονται ήδη για το αεροδρόμιο.
Ο «Μου-Μου», ο οποίος θα δέσει άψογα με τους Μπατίστ και Νίκολας αλλά και τον… άλλον, που έχει σχέση με ένα σούπερ μάρκετ, αναμένεται να σαρώσουν τα πάντα στα… RnB πάρτι. Ήδη τρέμουμε με τις κινήσεις των… απέναντι που έχουν χάσει πραγματικά τη μπάλα και ψάχνουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Σπανούλη.
Αυτός είναι, υπογράψτε τον! Παίκτης με τεράστιο μέλλον μπροστά του. Απλά στα σχόλια για την μεταγραφή… μεγατόνων βάλτε τα ίδια σχόλια που γράφατε τότε όταν είχε επιλεγεί από τον Ολυμπιακό για βοηθητικός και όχι για βασικός. Στα 32 και όχι στα… 34 φεύγα. Έχετε γέλιο τελικά… Μάλλον ζαλιστήκατε από το κοπάνημα της πόρτας στα μούτρα, από τον «σίγουρο» Ρούντι Φερνάντες και ακόμα ζαλίζεστε.
Λέτε;
Αυτός βγαίνει εύκολα και εκτός 12άδας.
il postino
Jul 19 2010, 19:42
θα μας τρελανουν φετος οι κοουτς και οι προεδροι!!!! ουτε κατα διανοια δε ξερουμε τι εχουν στο μυαλο τους!!!
μεχρι τωρα εχουμε δδ , καλαθη , τεπιτς , νικολας , σατο (αληθεια , με αυτον τι εγινε τελικα? τον πηραμε?), περπε , φωτση , τσαρτα , καιμα , μαικ ,βουγιουκα!!! 11 παικτες (+σερμα , μπογρη , βεργινη) και θελουμε οπωσδηποτε ενα γκαρντ πιο πολυ απο οτι θελουμε ενα ψηλο!!!!
και τωρα ακουγεται οτι παμε για σοφο!!!! παντα τον ηθελα στην ομαδα (πακετο με μιλος!!!!) αλλα αν προκειται να παρουμε σοφο και να μεινουμε ως εχουμε στην περιφερεια καλυτερα να λειπει!! μου φαινεται εξωφρενικο , μετα απο οσα εχουν ειπωθει περι κρισης και φορολογιας , να παρουμε 2 ακομα παικτες!! ακομα και αν αντεχουν τα οικονομικα μας και τους παρουμε (ψηλο+κοντο) το ροστερ παει στα 13 ατομα και καποιος καιγεται!!!! μπορουμε να πληρωνουμε 1 εκ καποιον (α ρε καλαθη μαυρη η ωρα που σε μαζεψαμε εδω) για να πεταει χαρταετο?
περισσοτερο σε αντιπερισπασμο μου κανει ολο αυτο για να εχουν την ησυχια τους οσον αφορα τις κινησεις τους σε καποιον καλο γκαρντ που εχουν στοχοποιησει!!
το ιδανικο σεναριο για μενα ειναι να παρουμε το σοφο , να λυθει , ως δια μαγειας , το συμβολαιο του καλαθη και να παρουμε και ενα γκαρντ καλο και να παμε ησυχοι διακοπες!!!!! επειδη ομως κοροιδο δε θα βρεθει για τον , συμπαθη κατα τα αλλα , ελληνοαμερικανο , ας παρουμε ενα γκαρντ να βοηθαει το μητσο (μην κλαταρει πριν τα χριστουγεννα και τρεχουμε) και βλεπουμε!!!!
υ.γ ελεος με τη λεξη "βομβα"!!!! εχουν ιδεα αυτοι οι αμορφωτοι αθλητικοι συντακτες περι ποίου σοβαρου πραγματος προκειται?
Δουλειά δεν είχαμε, στείλαμε τον Μαριτς στον Ολυμπιακό επειδή ΊΣΩΣ πάρει τον Σοφο ο ΠΑΟ. Θα γραφτούν 15 σελίδες αναλύσεων βασισμένες σε κόντρες δημοτικού (ατού? εγώ θα πάρω σούπερ ατού για να μάθεις) η θα μιλήσουμε σοβαρα?
lakersdynasty
Jul 19 2010, 20:16
QUOTE(plokamias @ Jul 19 2010, 19:38 )
Ενδιαφέρον άρθρο....
Προσωπικά δεν θεωρώ καθόλου απίθανο σε περίπτωση που υπάρχουν 13 παίκτες στο ρόστερ(με Μπόγρη, Σερμαντίνι,Βεργίνη δανεικούς για να πάρουν παιχνίδια) να μένει εκτός 12άδας κάποιος από τους ψηλούς(το ποιος με προβληματίζει).Αλλωστε ο Ζοτς πάντα προτιμούσε την πληρότητα στα γκαρντ παρά στη φροντ λάιν της ομάδας.
Το ζητημα για μενα ειναι οτι τους παικτες που πηρε ο Ζοτς τους πηρε γιατι τους εμπιστευεται...
Αρα παρα το γεγονος οτι εμεις κανουμε τα δικα μας σχεδια μεταγραφικα (πραγμα που επβαλλεται αφου ειναι η χαρα αυτων των τοπικ
) πιστευω οτι τον Καλαθη και τον Τεπιτς δεν προκειται να τους περιορισει τοσο.
Δηλαδη απο την στιγμη που ηρθε ενας παικτης που θα παρει χρονο συμετοχης στο 3 και περιοριζονται ολοι εκτος του Περπερογλου στο 1-2 δεν ξερω ποσο πολλες ειναι οι πιθανοτητας να φερει αλλον ενα παικτη στο 2 και θα βγαλει εκτος 12αδας τον Καλαθη η καποιον ψηλο.
Ξερει και ο ιδιος ο Ζοτς οτι η φετινη ομαδα δεν θα εχει τοσο ποιοτικους παικτες-πρωταγωνιστες αλλα θα εχει μεγαλητερο βαθος.
Για να τα καταφερει να δολεψει αυτο το βαθος θα το χρειαστει. Αρα θα πρεπει να διαλεξει και να επιλεξει μεταξυ καποιον δηλημματων:
Θα παρει εναν παικτη πισω απο τον Νικολας με καλο σουτ η θα αφησει τον Τεπιτς σε αυτη τη θεση δινοντας στον Καλαθη χρονο στο 1?
Ο Σαρας αξιζει τον κοπο να μεινει με βαση το παραπανω σκεπτικο? Δηλαδη θα μπορεσει για αλλη μια χρονια να ειναι ενα καλο μπακ απ που θα βοηθησει με το σουτ του αλλα και οργανωτικα οταν κολλαει η ομαδα?
Εχεις 3 παικτες που ειναι σημαντικοι αλλα επιρρεπεις σε κουραση-τραυματισμους στους Τσαρτσαρη-Φωτση-Μπατιστ. Θα αφησεις εκτος ψηλους παικτες η θα τους αφησεις στην 12αδα με σκοπο να στιριξουν πραγματικα τους υπολοιπους?
Το να κανει αλχημειες γενικα με παικτε ειναι κατι που το εχει ξανακανει πολλες φορες ο Ζοτς δεν θαναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησει 5αδες που θα φαινονται ανορθοδοξες εμπιστευομενος τους ηδη υπαρχοντες παικτες του.
απλα πρεπει να δουμε τι θα επιλεξει στο τελος.
plokamias
Jul 19 2010, 20:21
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 19 2010, 21:16 )
Το ζητημα για μενα ειναι οτι τους παικτες που πηρε ο Ζοτς τους πηρε γιατι τους εμπιστευεται...
Αρα παρα το γεγονος οτι εμεις κανουμε τα δικα μας σχεδια μεταγραφικα (πραγμα που επβαλλεται αφου ειναι η χαρα αυτων των τοπικ
) πιστευω οτι τον Καλαθη και τον Τεπιτς δεν προκειται να τους περιορισει τοσο.
Δηλαδη απο την στιγμη που ηρθε ενας παικτης που θα παρει χρονο συμετοχης στο 3 και περιοριζονται ολοι εκτος του Περπερογλου στο 1-2 δεν ξερω ποσο πολλες ειναι οι πιθανοτητας να φερει αλλον ενα παικτη στο 2 και θα βγαλει εκτος 12αδας τον Καλαθη η καποιον ψηλο.
Ξερει και ο ιδιος ο Ζοτς οτι η φετινη ομαδα δεν θα εχει τοσο ποιοτικους παικτες-πρωταγωνιστες αλλα θα εχει μεγαλητερο βαθος.
Για να τα καταφερει να δολεψει αυτο το βαθος θα το χρειαστει. Αρα θα πρεπει να διαλεξει και να επιλεξει μεταξυ καποιον δηλημματων:
Θα παρει εναν παικτη πισω απο τον Νικολας με καλο σουτ η θα αφησει τον Τεπιτς σε αυτη τη θεση δινοντας στον Καλαθη χρονο στο 1?
Ο Σαρας αξιζει τον κοπο να μεινει με βαση το παραπανω σκεπτικο? Δηλαδη θα μπορεσει για αλλη μια χρονια να ειναι ενα καλο μπακ απ που θα βοηθησει με το σουτ του αλλα και οργανωτικα οταν κολλαει η ομαδα?
Εχεις 3 παικτες που ειναι σημαντικοι αλλα επιρρεπεις σε κουραση-τραυματισμους στους Τσαρτσαρη-Φωτση-Μπατιστ. Θα αφησεις εκτος ψηλους παικτες η θα τους αφησεις στην 12αδα με σκοπο να στιριξουν πραγματικα τους υπολοιπους?
Το να κανει αλχημειες γενικα με παικτε ειναι κατι που το εχει ξανακανει πολλες φορες ο Ζοτς δεν θαναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησει 5αδες που θα φαινονται ανορθοδοξες εμπιστευομενος τους ηδη υπαρχοντες παικτες του.
απλα πρεπει να δουμε τι θα επιλεξει στο τελος.
Πολύ σωστά τα λες και πολλά αναπάντητα ακόμα ερωτήματα υπάρχουν.Το μόνο βέβαιο είναι πως η φετινή χρονιά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα από όλες τις απόψεις...Προβλέπω εκεί τον χειμώνα να έχουμε πολλή τροφή για συζήτηση..
Ginobili
Jul 19 2010, 20:43
http://www.leoforos.gr/article/905/o-sopho...pao-apophasizeiΓια να δούμε....τα πράγματα πάνε καλά λέει,υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Σόφο(βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα)....ο Ολυμπιακός μπροστά στο ενδεχόμενο να πάει στον ΠΑΟ...αναμένεται να κάνει κίνηση....αλλά μάλλον άργησε.....
Ilias7
Jul 19 2010, 20:52
Δε σας κανει εντυπωση παντως που τα υπολοιπα site βασιζονται στο χθεσινο δημοσιευμα του χθεσινου αρθρου απο το συγκεκριμενο site??Ειναι γνωστο οτι ο Παο θελει το Σοφο αλλα σε κανενα αλλο site δε μιλανε για προχωρημενες συζητησεις και προφορικη συμφωνια..Ειναι δυνατον να εχει συμφωνησει χωρις να του εχουν κανει καν προταση οι Αμερικανοι??Λιγο δυσκολο το βλεπω...Οτι υπαρχει ενδιαφερον βεβαια ειναι σιγουρο...
lakersdynasty
Jul 19 2010, 20:58
QUOTE(Ilias7 @ Jul 19 2010, 21:52 )
Δε σας κανει εντυπωση παντως που τα υπολοιπα site βασιζονται στο χθεσινο δημοσιευμα του χθεσινου αρθρου απο το συγκεκριμενο site??Ειναι γνωστο οτι ο Παο θελει το Σοφο αλλα σε κανενα αλλο site δε μιλανε για προχωρημενες συζητησεις και προφορικη συμφωνια..Ειναι δυνατον να εχει συμφωνησει χωρις να του εχουν κανει καν προταση οι Αμερικανοι??Λιγο δυσκολο το βλεπω...Οτι υπαρχει ενδιαφερον βεβαια ειναι σιγουρο...
σιγουρα θα προχωρησει σε συζητησεις με ευρωπαικη ομαδα απο την στιγμη που ξερει οτι αυτο που θα ακουσει απο Αμερικη ειναι απογοητευτικο.
Το ποσο που ακουστικε μεχρι τωρα ειναι καπου στο 1+ εκ δολαρια. Αρα Αμερικη πλεον "δεν παιζει".
τωρα για τις φημες τα ιδια πανω κατω υποστιριζουν και τα πρασινα νεα τα οποια απλα γενικοτερα μεχρι να τελειωσει η οποιαδηποτε κινηση ειναι παντα συγκρατημενα.
Αλλα σαφως και εχει δικαιο αυτοι υποστιριζουν οτι εχουν ενα αποκλειστικο καποια σαιτ το εγραψαν επισης παραπεμποντας στο συγκεκριμενο σαιτ και καποιοι αλλοι ισως εχουν επισης τις πληροφοριες τους αλλα δεν γραφουν για το γεγονος με την ιδια εμφαση διοτι αναγνωριζουν το αποτελεσμα μιας τυχων λανθασμενης πληροφορησης σε τετοια θεματα
plokamias
Jul 19 2010, 21:00
QUOTE(Ilias7 @ Jul 19 2010, 21:52 )
Εγώ έχω ακούσει για πρόταση των Κλίπερς ύψους 1 εκ. δολλαρίων ετησίως,η οποία προφανώς και δεν τον ικανοποιεί από τη στιγμή που μπορεί στην Ελλάδα να βρει τουλάχιστον τα διπλά....
Ilias7
Jul 19 2010, 21:01
Απλα το αναφερω γιατι ουσιαστικα σημερα γυρησε απο Αμερικη και εδω μιλανε ηδη για προφορικη συμφωνια...Για να δουμε..Παντως ειναι πιθανο να γινει κατι τετοιο τις επομενες μερες αφου και ο Ολυμπιακος δεν εχει δειξει καποιο ενδιαφερον..
plokamias
Jul 19 2010, 21:09
QUOTE(Ilias7 @ Jul 19 2010, 22:01 )
Απλα το αναφερω γιατι ουσιαστικα σημερα γυρησε απο Αμερικη και εδω μιλανε ηδη για προφορικη συμφωνια...Για να δουμε..Παντως ειναι πιθανο να γινει κατι τετοιο τις επομενες μερες αφου και ο Ολυμπιακος δεν εχει δειξει καποιο ενδιαφερον..
Δεν πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα τον αφήσει να κλείσει αλλού(και ειδικά στον Παναθηνα'ι'κό) χωρίς να τον προσεγγίσει...
Το μόνο ερώτημα είναι το πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές του με τους Γιαννακόπουλους...
Ασχέτως αν προέρχεται από κόκκινο οπαδικό site, η πληροφορία που λέει πως ο ΠΑΟ ενδιαφέρεται για τον Μπλάκνεϋ και πόσταρε κάποιος φίλος πιο πάνω, είναι 100% αληθής...
lakersdynasty
Jul 19 2010, 21:11
QUOTE(Ilias7 @ Jul 19 2010, 22:01 )
Μα οι παικτες γιαυτο τους εχουν τους μανατζερ και γιαυτο υπαρχουν και τα τηλεφωνα
Συν το οτι ο παικτης μπορει να θελει να τελειωνει και οσο πιο γρηγορα μπορει ελεω Εθνικης.
οσο για τα αλλα που λεγαμε πιο πανω το πρωτο δειγμα προς αυτη την κατευθυνση:
Σόφο και... τέλος!
Κι ενώ απομένει μόνο η ανακοίνωση (πιθανότατα την Τρίτη θα συμβεί αυτό) που θα επισημοποιήσει την τριετή συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ρομέιν Σάτο, οι πρωταθλητές σταδιακά ολοκληρώνουν τις κινήσεις τους. Επί της ουσίας, απομένει μόνο μία τελευταία- χρονικά- αλλά σπουδαία κίνηση. Ή μάλλον, απομένει ένας ακόμα στόχος και μάλιστα πολύ μεγάλος: Η συμφωνία με τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη κι εφόσον όλα κυλήσουν ευνοϊκά για τους «πράσινους» θα κλείσουν οι κινήσεις τους.
Βεβαίως υπάρχει κινητικότητα για το θέμα του Big-Sofo που φυσικά κι ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, όμως οι πρωταθλητές κατά την πάγια τακτική τους δεν λένε πολλά... Για την ακρίβεια δεν λένε τίποτα. Σε διαπραγματεύσεις τέτοιου επιπέδου δεν μπορείς να βάλεις το χέρι σου στη φωτιά για τίποτα. Πάντως ο Παναθηναϊκός το έχει «δουλέψει» καλά το θέμα, εδώ και καιρό όταν είχε κάνει σαφείς τις προθέσεις του προς την πλευρά του διεθνούς σέντερ. Κι εκτιμά ότι με την απόκτηση του Σχορτσιανίτη, συν τους Μπατίστ και Βουγιούκα κι ακόμα τους Τσαρτσαρή- Φώτση και Καϊμακόγλου (που μπορεί να παίξει και στο «3» βέβαια) στη θέση «4» διαθέτει υπερπλήρη front line.
Πέραν τούτου, οι «πράσινοι» όπως τουλάχιστον βεβαιώνουν δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε επιπλέον προσθήκη στην περιφερειακή τους γραμμή κι αυτό διότι περιμένουν πολλά από τον Μιλένκο Τέπιτς. Ο Σέρβος ο οποίος πέρυσι χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο στο «3» θα... κατέβει στη φυσική του θέση και θα καλύπτει τις θέσεις «2» και «1»... Θα έχει δηλαδή «λόγο» με τη μπάλα στα χέρια του, όπως συνέβαινε στην Παρτιζάν όπου έκανε τα καλύτερα ματς της ζωής του. Με τους Διαμαντίδη, Νίκολας, Τέπιτς, Καλάθη, Σάτο, Περπέρογλου (και Καϊμακόγλου που επίσης θα χρησιμοποιείται στο «3») ο Παναθηναϊκός είναι γεμάτος και στην περιφερειακή του γραμμή.
απο το "the player"
τι μας λεει αυτο? οτι πηραμε εναν παικτη στην θεση 3 για να παιξει μπροστα απο το Περπερογλου και ο Τεπιτς θα λαβει τον ρολο του Σπανουλη εχοντας την μπαλα στα χερια για να αποφασισει οπως εκανε και ο Σπανουλης και επισης αυτο μας λεει οτι ο Καλαθης χαιρει της εκτιμησης του Ζοτς.
Ασχέτως αν προέρχεται από κόκκινο οπαδικό site, η πληροφορία που λέει πως ο ΠΑΟ ενδιαφέρεται για τον Μπλάκνεϋ και πόσταρε κάποιος φίλος πιο πάνω, είναι 100% αληθής...
Παντως αυτοι λενε αλλα...
Ο Μπλάκνεϊ και η αλήθεια
19 Ιουλ. 2010 20:54 Από Θεόφιλος Φρέρης
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία φήμη περί επαφών του Παναθηναϊκού με τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ του Πανελληνίου. Δήθεν πως ο Αμερικάνος γκαρντ θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Τριφυλλιού.
Μόνο που κάτι τέτοιο υφίσταται παρά σε κάποια πονηρά... ερυθρόλευκα μυαλά. Τα "Πράσινα Νέα" επικοινώνησαν με την πλευρά του παίκτη, η οποία έμεινε άναυδη όταν πληροφορήθηκε τα όσα κυκλοφορούν.
Έτσι προς αποκατάσταση της αλήθειας....
http://prasinanea.gr/paraskinio/paraskinio...ticle417789.ece
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.