Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφές-Σενάρια 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
morfi
Πολύ καλές κινήσεις από τους Μπάκς !
Έφεραν πίσω τον Ντέσμοντ Μέισον και στην συνέχεια ανανέωσαν έναν από τους καλύτερους all-around παίκτες του ΝΒΑ τον Μορίς Γουίλλιαμς.
Οι Μπακς έδειξαν από πέρσι ότι έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν αλλά οι τραυματισμοί τους άφησαν πίσω. Αν του χρόνου μείνουν υγιείς τότε το Μιλγουόκι θα ζήσει μέρες σαν αυτές του 2001.
kostasvc15
QUOTE(morfi @ Jul 25 2007, 01:46 PM) *
Οι Μπακς έδειξαν από πέρσι ότι έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν αλλά οι τραυματισμοί τους άφησαν πίσω. Αν του χρόνου μείνουν υγιείς τότε το Μιλγουόκι θα ζήσει μέρες σαν αυτές του 2001.

Η μιση ανατολη(ειδικα η ατλαντικ) ηταν τραυματισμενη περυσι!Ελπιζω την επομενη σεζον να πανε ολα καλα για να δουμε και ποιο ωραια πλει οφς...

Αλλα νεα:
Οι Γκριζλις απεκτησαν τον Τζεικομπσεν.
Ο Μακνταις υπεγραψε για αλλα 2 χρονια.
Ανανεωσε ο Λορενς Φρανκ με τους Νετς.
kostasvc15
O Ρονι Πραις παει Τζαζ!
Pierce
ο κατα καποιους ελληνικης καταγωγης φαζεκας(ελεος....) υπεγραψε στο νταλας οπως και ο Μπράντον Μπας(C και PF αντιστοιχα).Δειχνει να γεμιζει τη ρακετα ωστοσο δεν ξερω αν ειναι αυτοι που θα δωσουν μια παραπανω ποιοτητα στο πιβοτ. Ξυλοκοπους εχουμε ηδη.....
NBAholic
Σίγουρα αυτοί οι κάποιοι δεν είναι Ούγγροι. rolleyes.gif
Νομίζω ότι είναι καλό μπακάπ για να παίζει ξύλο. Για τον Μπας δε γνωρίζω ακόμη.
Pierce
αυτος ο σμους παρκερ πολυ κοσμοπολιτης την εχει δει. απο το LA στο Miami ο κερατας! Ζωη και κοτα! biggrin.gif
οπως καταλαβατε ο παρκερ πηγε στους χιτ οπου προκειται να ειναι ο δευτερος play maker πισω απο τον αλλο τρελο τον γουιλιαμς,αφου ο payton βαρεθηκε να παιζει μπασκετ απο οτι φαινεται....
Pierce
φημολογειται οτι ο γκαρνετ εχει κλεισει και θα φοραει τa πρασινα τις επομενες μερες. u heard it here first tongue.gif
(τοσο στο realgm οσο και στα μεγαλυτερα μπλογκς-φορουμς των σελτικς θεωρειται κλεισμενη η μετεγγραφη)
Ginobili
QUOTE(pierce21 @ Jul 29 2007, 10:04 PM) *
φημολογειται οτι ο γκαρνετ εχει κλεισει και θα φοραει τa πρασινα τις επομενες μερες. u heard it here first tongue.gif
(τοσο στο realgm οσο και στα μεγαλυτερα μπλογκς-φορουμς των σελτικς θεωρειται κλεισμενη η μετεγγραφη)

Ωραία.Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο...
Καλύτερα να πάει στους Σέλτικς..παρά...στο Φοίνιξ..στους Μπούλς..ή στους Λέικερς...
morfi
QUOTE(pierce21 @ Jul 30 2007, 01:04 AM) *

Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Η μεταγραφή του Γκαρνέτ είναι ότι καλύτερο και του χρόνου θα είμαστε έτοιμοι για πολλά.
Όμως πολλοί ξεχνάνε ότι έχουμε ήδη έναν πολύ καλό ψηλό. Κάποτε κάναμε το λάθος να μην διαλέξουμε τον Ντάνκαν στο ντραφτ αλλά βλέποντας τον Αλ Τζέφερσον τώρα ποιός το σκέφτεται ? Είναι σούπερ η μεταγραφή του Γκαρνέτ, αλλά ξεχνάμε ότι στην ίδια θέση έχουμε έναν παίκτη που πλησιάζει και πολύ σύντομα θα φτάσει το all-star επίπεδο. Δεν είναι δυνατόν να μην θέλω τον Γκαρνέτ στους Σέλτικς αλλά αν αυτό σημαίνει ότι θα παραγκονιστεί (που μάλλον αυτό θα γίνει) ο ρόλος ΚΑΙ η εξέλιξη του Τζέφερσον τότε μόλις τον πάρουμε να τον δώσουμε ανταλλαγή. wacko.gif οκ αυτό ήταν λίγο κάπως. Με απλά λόγια, καλό θα ήταν να μην έρθει καθόλου.
man10
QUOTE(morfi @ Jul 30 2007, 09:45 AM) *
Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Η μεταγραφή του Γκαρνέτ είναι ότι καλύτερο και του χρόνου θα είμαστε έτοιμοι για πολλά.
Όμως πολλοί ξεχνάνε ότι έχουμε ήδη έναν πολύ καλό ψηλό. Κάποτε κάναμε το λάθος να μην διαλέξουμε τον Ντάνκαν στο ντραφτ αλλά βλέποντας τον Αλ Τζέφερσον τώρα ποιός το σκέφτεται ? Είναι σούπερ η μεταγραφή του Γκαρνέτ, αλλά ξεχνάμε ότι στην ίδια θέση έχουμε έναν παίκτη που πλησιάζει και πολύ σύντομα θα φτάσει το all-star επίπεδο. Δεν είναι δυνατόν να μην θέλω τον Γκαρνέτ στους Σέλτικς αλλά αν αυτό σημαίνει ότι θα παραγκονιστεί (που μάλλον αυτό θα γίνει) ο ρόλος ΚΑΙ η εξέλιξη του Τζέφερσον τότε μόλις τον πάρουμε να τον δώσουμε ανταλλαγή. wacko.gif οκ αυτό ήταν λίγο κάπως. Με απλά λόγια, καλό θα ήταν να μην έρθει καθόλου.

Αποκλειεται να συμπεριληφθει και ο Τζεφερσον στην ανταλλαγη???
Βασικα ποιους θα δωσουν οι Σελτικς??? Ξερει κανεις???
morfi
QUOTE(man10 @ Jul 30 2007, 01:16 PM) *
Αποκλειεται να συμπεριληφθει και ο Τζεφερσον στην ανταλλαγη???
Βασικα ποιους θα δωσουν οι Σελτικς??? Ξερει κανεις???

Στις αρχικές φήμες, που τουλάχιστον εγώ είχα ακούσει, ο Τζέφερσον δεν ήταν μέσα στα ανταλλάγματα.

Από ότι βλέπω όμως τώρα...
http://celtics.bostonherald.com/celtics/vi...ticleid=1007207
Pierce
ρε εσυ αυτο ειναι παλιο. tongue.gif πριν γινει το ντραφτ καν ηταν αυτο το δημοσιευμα.
Παντως αν αναλογιστει κανεις οτι εχουμε χασει το ατου του 5# πικ ο τζεφερσον λογικα θα ειναι μεσα στα ανταλλαγματα. quotaρω τον ευατο μου blink.gif τι ειχα γραψει για τον ενδεχομενο να φυγει ο τζεφερσον(ο ζερμπιακ δεν ειχε φυγει τοτε)
συμφωνα με το espn το ενα σεναριο ειναι Al Jefferson, Gerald Green, Sebastian Telfair, Theo Ratliff draft pick #5 για τον ΚG. ε μην τρε λαθουμε τελειως. σε καμια περιπτωση δεν πρεπει μα φυγει ο τζεφερσον. δεινουμε 5 παιχτες! για εναν παιχτη 31 ετων . ντανι εισαι τραγικος αμα το κανεις. τουλαχιστον ας δωσει πισω τον ζερμπιακ tongue.gif και ντραφτ πικς απο το 2009
NBAholic
Όμως πολλοί ξεχνάνε ότι έχουμε ήδη έναν πολύ καλό ψηλό. Κάποτε κάναμε το λάθος να μην διαλέξουμε τον Ντάνκαν στο ντραφτ αλλά βλέποντας τον Αλ Τζέφερσον τώρα ποιός το σκέφτεται ?

Ατυχία ήταν, όχι λάθος. Μόλις το Νο3 είχατε και επιλέξατε τον Μπίλαπς (και βέβαια, κάνατε λάθος που τον δώσατε. Τότε βέβαια ο Μπίλαπς δεν είχε σχέση με αυτό που έγινε, αλλά παρέμενε καλύτερο απ'ό,τι έχουν στη θέση του πόιντ οι Σέλτικς αυτή τη στιγμή). Τώρα, ο Τζέφερσον δεν ξέρω πόσο καλός θα γίνει στο μέλλον (δε θα πάρω καθόλου το ρίσκο να τον συγκρίνω με έναν παίκτη σαν τον Ντάνκαν, στην πιο αισιόδοξη περίπτωση τον βλέπω να εξελίσσεται σε έναν πιο μεγαλόσωμο Ζερμέν Ο'Νιλ), αλλά εμένα θα με ψιλοανησυχούσε και η έλειψη στα πόιντ γκαρντ με τη φυγή και του Ρόντο (μέτριος, αλλά η ποσότητα μετρά ορισμένες φορές).
Pierce
ουσιαστικα αυτη τη στιγμη μονο ο ανυπαρκτος κατ'εμε ροντο υπαρχει στο ροστερ στη θεση του playmaker(καλα υπαρχει και ενας ακομα που τον καναμε ντραφτ στο νο 32 του δευτερου γυρου....) οποτε επιβαλλεται (αφου λογικα θα φυγει και ο γκαγκστερ τελφερ) να βρει κανα free agent και να τον φερει.pargo ελα σε εμας! tongue.gif
Achilleas13
Δεν υπαρχει κανεις καλος free agent η εστω ικανος για να παιξει βασικος PG στους Σελτικς.Μονο με ανταλλαγη βλεπω να γινεται τιποτα

Οσο για τον Τελφερ ειναι σιγουρο οτι θα φυγει???

Oσο για τον Γκαρνετ σιγουρα θα δοσει αλλο κυρος στην ομαδα αλλα θα περιοριστει ο Τζεφερσον.θα πρεπει να κοιταξουν για εναν πιο βαρυ παικτη που να παιζει κατω απτη ρακετα
Ginobili
Καλά....τόσο τρομερό θα ήταν...να παίξουν δίδυμο ψηλοί ο Γκαρνέτ με τον Τζέφερσον???(Προκειμένου να έρθει ο Γκαρνέτ...δεν το συζητάω καν...).Σε μια τέτοια περίπτωση θα έβαζα τον Τζέφερσον πιο κοντά στο καλάθι(5..)...αλλά και ο Γκαρνέτ...πρέπει επιτέλους να "σκληρήνει" λίγο...να μάθει να παίζει περισσότερο με πλάτη στο καλάθι...και να περιορίσει τα "φλώρικα" σουτάκια από τα 4-5-6 μέτρα...
(Ακόμα δεν θα ξεχάσω τον αγώνα στο Χιούστον...που μπροστά στον "παππού" Μουτόμπο...δεν ΠΛΗΣΙΑΣΕ ρακέτα!!!!)
Δεν λέω...και ο Ντάνκαν 4άρι ήταν(και είναι ακόμα..)...αλλά ήταν αρκετά έξυπνος(και ο Πόποβιτς βέβαια...) για να καταλάβει ότι έπρεπε να βάλει στο ρεπερτόριο του (Για τα καλά...) την πλάτη στο καλάθι...και να μην φοβάται το "ξύλο" και την επαφή...
Ολά αυτά βέβαια...αν θες το κάτι παραπάνω(πρωτάθλημα ας πούμε.....)

Την γνώμη μου είπα.Μην με πιάσετε από τα μούτρα...Μπορεί να έχω άδικο..αλλά αυτό πιστεύω
Achilleas13
Το θεμα ειναι οτι ο Γκαρνετ δεν παιζει κατω απτο καλαθι αλλα προτιμα να παιζει πιο εξω και να σουταρει παροτι εχει τι δυναμη για να παιξει στην ρακετα.το εκανε σε ολη την καριερα του και δεν προκειται να αλλαξει στα 30 του

Οσο για τον Τζεφερσον δεν ξερω αν θα πετυχει ως 5αρι
Pierce
QUOTE(Ginobili @ Jul 30 2007, 02:54 PM) *
Καλά....τόσο τρομερό θα ήταν...να παίξουν δίδυμο ψηλοί ο Γκαρνέτ με τον Τζέφερσον???(Προκειμένου να έρθει ο Γκαρνέτ...δεν το συζητάω καν...).Σε μια τέτοια περίπτωση θα έβαζα τον Τζέφερσον πιο κοντά στο καλάθι(5..)...αλλά και ο Γκαρνέτ...πρέπει επιτέλους να "σκληρήνει" λίγο...να μάθει να παίζει περισσότερο με πλάτη στο καλάθι...και να περιορίσει τα "φλώρικα" σουτάκια από τα 4-5-6 μέτρα...
(Ακόμα δεν θα ξεχάσω τον αγώνα στο Χιούστον...που μπροστά στον "παππού" Μουτόμπο...δεν ΠΛΗΣΙΑΣΕ ρακέτα!!!!)
Δεν λέω...και ο Ντάνκαν 4άρι ήταν(και είναι ακόμα..)...αλλά ήταν αρκετά έξυπνος(και ο Πόποβιτς βέβαια...) για να καταλάβει ότι έπρεπε να βάλει στο ρεπερτόριο του (Για τα καλά...) την πλάτη στο καλάθι...και να μην φοβάται το "ξύλο" και την επαφή...

Την γνώμη μου είπα.Μην με πιάσετε από τα μούτρα...Μπορεί να έχω άδικο..αλλά αυτό πιστεύω

μας(ε) εχεις παρεξηγησει tongue.gif θα συμφωνησω σχεδον σε ολο το ποστ. θα ηθελα πολυ διδυμο AJ-KG κατω απο το καλαθι. και οι δυο πιστυεω θα μπορουσαν να παιξουν κατω απο το καλαθι. Αν οχι ανετα με αξιοπρεπεια.
man10
QUOTE(Achilleas13 @ Jul 30 2007, 11:59 AM) *
Το θεμα ειναι οτι ο Γκαρνετ δεν παιζει κατω απτο καλαθι αλλα προτιμα να παιζει πιο εξω και να σουταρει παροτι εχει τι δυναμη για να παιξει στην ρακετα.το εκανε σε ολη την καριερα του και δεν προκειται να αλλαξει στα 30 του

Δυσκολο ρε παιδια ενας παικτης στα 31 του να αλλαξει συνηθειες και τροπο παιχνιδιου,και αλλωστε ας μην ξεχναμε οτι τοσα χρονια με το στυλ αυτο παιχνιδιου ο Γκαρνετ θεωρουταν στο top 3 του ΝΒΑ...Οποτε δεν ξερω αν πρεπει μα το αλλαξει... Anyway...

Βρε Μανου μην φοβασαι βρε smiley.gif smiley.gif
Δεν δαγκωνει κανεις εδω μεσα smiley.gif
Gravedigger
Συμφωνώ με τους άλλους ότι αφού δεν έχει σκληρήνει μέχρι τώρα ο KG δεν θα το κάνει ποτέ.Για την ανταλλαγή διάβασα Garnett για Jefferson,Rondo,Ratliff και ίσως κάποια draft pick.Για μένα θα ήταν καλύτερα να παραμείνουν οι Celtics όπως είναι.Με την έλευση Garnett επίσης το salary cap εκτινάσεται στα ύψη αφού υπάρχουν και τα συμβόλαια των Pierce,Allen οπότε ξεχάστε τους free agents...
morfi
QUOTE(Ginobili @ Jul 30 2007, 02:54 PM) *

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για το παιχνίδι με την πλάτη αλλά δεν θα αποκαλούσα "φλώρικα" τα σουτάκια από 4-5 μέτρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τη στιγμή που τα βάζει θα πρέπει να σταματήσει να σουτάρει. Αφήστε που είναι διπλό το καλό για την ομάδα του μιας και θα τραβάει τον αντίπαλο ψηλό έξω από την ρακέτα.

Και όσο για το αν ο Γκαρνέτ είναι αρκετά σκληρός ή όχι...
Ο Γκαρνέτ τα τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος ριμπάουντερ στο ΝΒΑ. Και για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να είσαι αρκετά άντρας...
kostasvc15
Εγω πιστευω πως δεν θα φυγει τελικα ο KG,αλλα τους Σελτικς δεν τους βλεπω πολυ καλυτερα απο περυσι οποτε θα ηταν καλη αυτη η ανταλλαγη σε περιπτωση που γινει...
Ginobili
QUOTE(morfi @ Jul 30 2007, 01:06 PM) *
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες για το παιχνίδι με την πλάτη αλλά δεν θα αποκαλούσα "φλώρικα" τα σουτάκια από 4-5 μέτρα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί από τη στιγμή που τα βάζει θα πρέπει να σταματήσει να σουτάρει. Αφήστε που είναι διπλό το καλό για την ομάδα του μιας και θα τραβάει τον αντίπαλο ψηλό έξω από την ρακέτα.

Και όσο για το αν ο Γκαρνέτ είναι αρκετά σκληρός ή όχι...
Ο Γκαρνέτ τα τελευταία χρόνια είναι ο καλύτερος ριμπάουντερ στο ΝΒΑ. Και για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να είσαι αρκετά άντρας...

Καλά δεν τον έβγαλα και "αδερφή" τον άνθρωπο... smiley.gif
Και στα "φλώρικα" σουτάκια...έδωσα μια δόση υπερβολής,αν δεν το κατέστησα σαφές ζητώ συγνώμη.Δεν έχω πρόθεση να μειώσω τον Γκαρνέτ.
Αλλά κατά την άποψη μου...τα στατιστικά δεν λένε όλην την αλήθεια.Τα στατιστικά του Ντάνκαν έχουν μειωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια...αλλά ο Τίμ...κάθε χρόνο απολαμβάνει όλο και μεγαλύτερες τιμές από το ΝΒΑ...και θεωρείται Βασιλιάς.Σίγουρα ο Κέβιν έχει πολύ καλά ποσοστά από τα 5-6 μέτρα,και φυσικά δεν εννοώ να τα κόψει εντελώς.Του Νοβίτσκι είναι πολύ καλύτερα...και τα κατέχει και περισσότερο...αλλά και αυτός κωλύεται "να βάλει μέταλλο στο δάκτυλο του...."
Το να παίζεις με πλάτη στο καλάθί όμως..δεν νομίζω να έχει να κάνει μόνο με το αν θα βάλεις το καλάθι.Προκαλείς φθορά και στους αντίπαλους ψηλούς.Έχεις καλύτερο οπτικό πεδίο..και μπορείς να βγάλεις πάσες αξιοποιώντας τους συμπαίκτες σου.Ξεκουράζεις επίσης και τους συμπαίκτες σου.Ο Γκαρνέτ ναι μεν μπορεί με τα σουτάκια από τα 5-6 μέτρα να τραβήξει τον αντίπαλο ψηλό...όμως ο Ντάνκαν με την πλάτη στην ρακέτα..μαζεύει 2 (και πολλές φορές και 3..) παίκτες πάνω του.Ο Γκαρνέτ όμως και τον αντίπαλο ψηλό να τραβήξει..δεν "κατέχει" την ουσιαστική πάσα..στον συμπαίκτη του για να το εκμεταλευτεί.Ο Ντάνκαν..αυτή την πάσα...την κατέχει πολύ καλύτερα.....
Δεν είναι τυχαιό ότι μετά τους Μπούλς του Τζόρνταν(98')..τα πρωταθλήματα τα παίρνουν ο Ντάνκαν και ο Σακίλ(έκαστος 4)..και 1 οι Πίστονς(με τους Γουάλας...).Ο Νοβίτσκι και ο Γκαρνέτ όμως...ακόμα περιμένουν την σειρά τους(που αργά ή γρήγορα θα έρθει...αλλά όταν ο Σακίλ με τον Ντάνκαν κουραστούν.Ο χοντρός λόγω τραυματισμών...ήδη άρχισε...).
Όταν μιλάμε για παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου σαν τον Γκαρνέτ...πιστεύω ότι και μπορούν φυσικά,αλλά και ωφείλουν να βελτιωθούν σεν κάποιο συγκεκριμένο τομέα.Προς Θεού..δεν λέμε ότι ο Γκαρνέτ θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του...αλλά σίγουρα μπορεί να βελτιώσει αυτό το κάτι παραπάνω που του λείπει...
Pierce
«Κλείνει» στους Σέλτικς ο Γκαρνέτ!
Τελ. ενημ/ση: 30.07.2007 21:48 www.sportfm.gr

u heard it here first λεμεεεεεεεεεεεεεεεε tongue.gif 19.gif

τα ανταλαγματα ειναι τα εξης Αλ Τζέφερσον, Τζέραρντ Γκριν, Σεμπάστιαν Τέλφερ και Θίο Ράτλιφ
δυστυχως ο τζεφερσον θα φυγει απο οτι φαινεται sad.gif

παντως μπορει ο telfair να βγει απο το trade και να μπει καποιο ντραφτ πικ πρωτου γυρου στη θεση του...
B for Basketball
QUOTE(pierce21 @ Jul 30 2007, 10:35 PM) *
δυστυχως ο τζεφερσον θα φυγει απο οτι φαινεται sad.gif

ναι...κριμα...κ ηταν ενας πολυ καλος παιχτης για το fantasy...τωρα στην μινεσοτα δεν ξερω αν θα αποδιδει καλυτερα tongue.gif .... ρε παιδια...για θυμιστε μου λιγο...ο ρει αλλεν στους σελτικς πηγε? αν ναι τοτε οι σελτικς κανουν καλη ομαδα με πιρς αλλεν γκαρνετ..τρεισ παιχτες που εκτιμω απεριοριστα κ μπορουν να φτασουν ψηλα μια ομαδα...
Pierce
ναι εχει παρει και τον ray allen.
το εγραψε μεχρι και το nba.com. μονο τα τυπικα μενουν τα παντα τελειωσαν.
celtic pride 77.gif

Source: Celtics, Wolves Agree to Send Garnett to Boston

BOSTON, July 30 (AP)-- Kevin Garnett is leaving Minnesota after the Boston Celtics agreed to acquire the All-Star forward in a multiplayer trade with the Timberwolves, a Celtics official told The Associated Press on Monday.

Among the players who could be headed to Minnesota are forward Al Jefferson, guard Sebastian Telfair, swingman Gerald Green and center Theo Ratliff, said the official, who spoke on condition of anonymity because the deal had not been completed. The official also said the Timberwolves would get at least one draft choice.

The teams still had some things to clarify with the players' contracts, but the official said that would not keep the Celtics from acquiring Garnett, although there could be a change in the players ticketed for the Timberwolves.

There was a chance that a conference call announcing the trade would be held Monday, the official said.

Garnett, 31, has spent all of his 12 NBA seasons with Minnesota. He would get an extension of his contract, which has one year plus an option year remaining, the official said.

The Celtics had tried to get Garnett late last month, but his agent said he didn't want to go to Boston.

Since then, Boston acquired seven-time All-Star guard Ray Allen from Seattle in a draft day deal. Already with Paul Pierce, the Celtics would become instant contenders in the Atlantic Division with Garnett, even without promising forward Jefferson.

The Celtics obtained Allen and the 35th pick of the draft for guards Delonte West and Wally Szczerbiak, and forward Jeff Green of Georgetown, whom they drafted with the fifth pick.

The Celtics have won just three playoff series during Pierce's nine years with them. They still have an NBA-record 16 championships, but none since 1986.

"They have no excuses, this team out there,'' Danny Ainge, the executive director of basketball operations, said after Allen was acquired.

Pierce, 29, led the Celtics in scoring last season but played only 47 games because of injury.

Allen, who turns 32 next month, averaged a career-high 26.4 points last season, his 11th, but underwent surgery to remove bone spurs on both ankles that required him to wear protective boots. He is expected to be ready for training camp.

====================================================================

στην boston globe παντως αλλα λενε.

As the trade currently stands, the Celtics would send Gerald Green, Ryan Gomes, Sebastian Telfair, Theo Ratliff, and two first-round picks to the Timberwolves for Garnett.

Al Jefferson is not included in the deal at the moment. w00t.gif
B for Basketball
ναι μωρε...απλα βαριομουν να ψαχνω ...αφου εχω ετοιμη την λυση να με πληροφορουν εδω μεσα... tongue.gif παντως ωραια ομαδα... bball.gif
Ginobili
Πράγματι...!!! Πρώτοι μάθαμε για την είδηση από αυτό το φόρουμ!! Πιρς21....νομίζω πρέπει να διεκδικήσεις δικαιώματα....(τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τον Ελληνικό χώρο.....) biggrin.gif
Gravedigger
Ο Garnett είναι σίγουρο ότι πάει Celtics αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τα ανταλλάγματα.Εγώ διάβασα Garnett για Jefferson,Ratliff,Green,Gomez,Telfair και 2 draft pick πρώτου γύρου...Δεν νομίζω πως είναι και η καλύτερη περίπτωση αν ισχύει αυτό.Από την μία πέρνουν τον KG αλλά από την άλλη διαλύουν μία ομάδα που είχε πολύ μέλλον...Και έχω και επιφυλάξεις για το πως θα συνυπάρξουν οι Garnett,Allen,Pierce στην ίδια ομάδα αφού ο καθένας στην ομάδα του είχε συνηθήσει να είναι ο ηγέτης...
man10
QUOTE(Gravedigger @ Jul 31 2007, 07:02 PM) *
Ο Garnett είναι σίγουρο ότι πάει Celtics αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τα ανταλλάγματα.Εγώ διάβασα Garnett για Jefferson,Ratliff,Green,Gomez,Telfair και 2 draft pick πρώτου γύρου...Δεν νομίζω πως είναι και η καλύτερη περίπτωση αν ισχύει αυτό.Από την μία πέρνουν τον KG αλλά από την άλλη διαλύουν μία ομάδα που είχε πολύ μέλλον...Και έχω και επιφυλάξεις για το πως θα συνυπάρξουν οι Garnett,Allen,Pierce στην ίδια ομάδα αφού ο καθένας στην ομάδα του είχε συνηθήσει να είναι ο ηγέτης...

Συμφωνω... Βασικα αν ειχαν λιγο πιο πολυ υπομονη εκει στην Βοστωνη(αληθεια ποση υπομονη μπορει να κανει μια ομαδα σαν τους Σελτικς ομως?) θα μπορουσανε να περιμενουν 2 χρονακια ακομα να μεγαλωσει ολη η αυτη η πιτσιρικαρια που ειχαν μαζεψει... Και επειδη προφανως οι χρονιες που θα κανανε θα ηταν μετριες θα επαιραν και καποια καλα drafts picks και ετσι θα φτιαχνανε ομαδα για πολλα χρονια... Τωρα παλι δεν ειμαι και τοσο σιγουρος...
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Jul 31 2007, 07:02 PM) *

μοιαζει λιγο πολυ με τους ντενβερ...με αιβερσον αντονι και λιγοτερο τον καμπι...ι ομαδα κ μονο με τους 2 πρωτους θα επρεπε να πεταει...αλλα απετυχε...γιατι δεν μπορουσανε να συνιπαρξουν αρνονικα οι 2 τους..
Gravedigger
Η ανταλλαγή έγινε με τους παίχτες που προανέφερα + 1 draft pick 1ου γύρου του 2009 + λεφτά...Είμαι ο μόνος που πιστέυω ότι η Minesotta ευνοείται περισσότερο?
Pierce
και ειναι γεγονος biggrin.gif

BOSTON - The Boston Celtics announced today that they have acquired 10-time All-Star and 2004 MVP Kevin Garnett from the Minnesota Timberwolves in exchange for Ryan Gomes, Gerald Green, Al Jefferson, Theo Ratliff, Sebastian Telfair, a 2009 first round draft pick (top three protected) and a return of Minnesota's conditional first round draft pick previously obtained in the Ricky Davis-Wally Szczerbiak trade. Minnesota also receives cash considerations in the deal.

"Kevin Garnett is a great player in our league, with a fierce and competitive spirit, who brings offensive scoring prowess and a defensive presence to our team," Executive Director of Basketball Operations Danny Ainge said. "The players we're trading to Minnesota have bright futures in the NBA and we wish them well."

The 12-year pro is one of just five players in NBA history to amass at least 19,000 points, 10,000 rebounds and 4,000 assists joining Wilt Chamberlain, Kareem Abdul-Jabbar, Karl Malone and Charles Barkley. The 6'11" 253lb forward led the NBA in rebounding for the fourth consecutive season this past year and is just the fourth player in NBA history to do so. He joins Chamberlain, Moses Malone and Dennis Rodman as the only players to accomplish that feat. Garnett has been named to the All-NBA First Team three times (2000, 2003, 2004), the All-NBA Second Team three times (2001, 2002, 2005) and the All-NBA Third Team twice (1999, 2007). Garnett has also been named to the All-NBA Defensive First and Second Teams eight times. His NBA efficiency score of 29.2 was the highest rated of all NBA players in the 2006-2007 season.

"While it's difficult to part ways with the young players we've worked hard to develop, Kevin has been the consummate professional player in the NBA and a player who I have marveled at over the years," Celtics Head Coach Doc Rivers said. "Kevin leaves everything he has out on the floor every game. He has drive, passion and a hunger to win that is unmatched across the league."

The product of Farragut Academy High School in Illinois became the first player in more than 20 years to be drafted directly out of high school in 1995 when he was taken fifth overall by Minnesota. He currently has the longest active streak for scoring in double-figures with 398 straight games that dates back to the beginning of the 2002-03 season. That streak of 398 games is good for eighth best in NBA history. Garnett currently ranks 41st in scoring in League history, as well as 27th in rebounds.

"I am excited to become a Celtic," Garnett said. "It's wonderful to have the opportunity to play with players the quality of Paul (Pierce) and Ray (Allen). The Celtics have had a proud tradition and now I hope that we can add to the legacy."

"As owners we are delighted to have a core of three All Star talents to anchor our team," co-owner Wyc Grousbeck remarked. "Speaking for my partners, while we will miss the valuable players we have traded, we have assembled a group of veteran players who demonstrate Celtic Pride on the court and in the community and who will work hard to deliver a championship contender to the fans of New England."

The 2006 recipient of the J. Walter Kennedy Citizenship award, Garnett has career averages of 20.4 points and 11.4 rebounds per game. He has recorded 19 triple-doubles in his career along with eight games of 30 point-20 rebound performances to go along with 30 games of 20 point-20 rebound performances. Garnett has been named NBA Player of the Month nine times and Player of the Week 15 times. www.nba.com

κοιταξε gravedigger το ροστερ αν δεν κανω λαθος πριν γινει η ανταλλαγη ειχε 16 παιχτες και τωρα εχει 12. η αναλογια 5-1 (χωρις τα ντραφτ πικς) ακουγεται οντως μεγαλη αλλα τι πηρε. ο τελφερ ουσιαστικα δεν υφισταται ως παιχτης ενω και ουσιαστικα αγορασαν το συμβολαιο του ρατλιφ το οποιο ληγει του χρονου. Απο εκει και περα πηρα τον ΑJ τον γκριν και τον γκομεζ. θα μπορουσαν να δωσουν ανασες στο διδυμο πιρς αλλεν και να προσφερουν αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα. παντως πιστευω οτι το ροστερ δεν εχει ολοκληρωθει, θα αποκτηθει ενα pg αλλα και ενα 4αρο5αρι για back up
kostasvc15
QUOTE(B for Basketball @ Jul 31 2007, 08:48 PM) *
μοιαζει λιγο πολυ με τους ντενβερ...με αιβερσον αντονι και λιγοτερο τον καμπι...ι ομαδα κ μονο με τους 2 πρωτους θα επρεπε να πεταει...αλλα απετυχε...γιατι δεν μπορουσανε να συνιπαρξουν αρνονικα οι 2 τους..

Ναι οντως!(Θα το ελεγα)
Απο φετος θα δουμε τι ψαρια πιανει το Ντενβερ.Βεβαια αν το Ντενβερ ηταν στην ανατολη θα πηγαινε πολυ καλυτερα,οποτε βλεπω τους Σελτικς να πρωταγωνιστουν φετος.
Btw τον ειχα ξεχασει και εγω τον Ρει Αλλεν.....

QUOTE(Gravedigger @ Jul 31 2007, 11:59 PM) *
Η ανταλλαγή έγινε με τους παίχτες που προανέφερα + 1 draft pick 1ου γύρου του 2009 + λεφτά...Είμαι ο μόνος που πιστέυω ότι η Minesotta ευνοείται περισσότερο?

Τωρα ομως στη Μινεσοτα δεν θα υπαρχει καποιος σουπερσταρ.Παρομοια χρονια με περυσι θα κανει η Μινεσοτα απο θεμα νικων-ηττων πιστευω...
Pierce
οι τελευταιοι που ακουγονται για την θεση του pg στους σελτικες ειναι οι mcleod(ναι αυτον που θελει ο ολυμπιακος) ,ο navarro,ο knight και ο payton(!!)
προσωπικα ,οπως και οι περισσοτεροι οπαδοι της βοστωνης πιστευω) , θελω τον knight biggrin.gif
B for Basketball
QUOTE(pierce21 @ Aug 1 2007, 10:53 AM) *
οι τελευταιοι που ακουγονται για την θεση του pg στους σελτικες ειναι οι mcleod(ναι αυτον που θελει ο ολυμπιακος) ,ο navarro,ο knight και ο payton(!!)
προσωπικα ,οπως και οι περισσοτεροι οπαδοι της βοστωνης πιστευω) , θελω τον knight biggrin.gif

navarro??? τον γνωστο "λα μπομπα" εννοεις????? γιατι αυτος δεν νομιζω πως ειναι πλει μεικερ αλλα sg...κ δεν θα βρει χωρο με τους πιρς αλλεν ..μονο για ανασες!
Pierce
κοιταξε και εγω sg τον θεωρω ωστοσο υπηρχαν φορες (αρκετες μαλιστα) που ηταν και ο ''οργανωτης'' των μπλαουγκρανα. και για αυτο αρκετοι στην αμερικη τον θεωρουν ασσο.....
Gravedigger
Εννοείται ότι η καλύτερη περίπτωση είναι ο Brevin Knight.Ο Mcleod δεν είναι τίποτα σπουδαίο (για το ΝΒΑ) ο Navarro δεν είναι οργανωτής,που και να ήταν δεν πιστεύω πως θα πιάσει στο ΝΒΑ και ο Ρayton είναι πια πολύ μεγάλος.Και ο Knight μεγάλος είναι βέβαια αλλά παραμένει ένας αξιόλογος οργανωτής και είναι καταπληκτικός play-maker με την έννοια του όρου.
kostasvc15
QUOTE(pierce21 @ Aug 1 2007, 10:53 AM) *

Payton ρε,να δεσει το γλυκο! biggrin.gif Μια χαρα ειναι!
Pierce
εδω ειναι οι '΄'καλυτεροι ΄΄ free agents που εχουν μεινει στην αγορα.
B for Basketball
ο earl boykins δεν μας κανει για τους κελτες????? οι καταταξη στους free agents στο απραπανω site εχει καποια σημασια????? η ειναι τυχαια???
Gravedigger
Doug Christie???Αποφάσισε να γυρίσει???ΧΑΧΑΧΑ!Τον θυμάμαι τελευταία φορά στο roster των Mavericks!Δεν υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι free agents...Από μεγάλα ονόματα μόνο ο Webber που και αυτός μεγάλωσε.Εμένα μ'αρέσει πολύ ο Matt Barnes!(Έχει και ωραία tats και ζηλεύω!)
Igor
Dahntay Jones !!
Ειχε αποκλεισει τον ΠΑΟ απο το κυπελλο μονος του..
Gravedigger
QUOTE(Igor @ Aug 1 2007, 07:26 PM) *
Dahntay Jones !!
Ειχε αποκλεισει τον ΠΑΟ απο το κυπελλο μονος του..

Εχμμμ...Άλλος είναι αυτός!Dunker του Memphis!
B for Basketball
Μετά την απόκτηση του Κέβιν Γκαρνέτ, οι Μπόστον Σέλτικς προσπαθούν να «χτίσουν» σχεδόν από την αρχή του ρόστερ τους. Στο πλαίσιο αυτό, προχώρησαν σε υπογραφή συμβολαίου με τον Έντι Χάουζ.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα λάβει για έναν χρόνο το ποσό του 1.5 εκατομμυρίου δολαρίων. Ο Χάουζ αγωνίστηκε πέρυσι με την φανέλα των Νιου Τζέρσεϊ Νετς, ενώ η Βοστώνη είναι η 8η ομάδα του στο ΝΒΑ.

καλη προσθηκη για βαθος παγκου....αυτος δεν ειναι που κοιτουσε ο ολυμπιακος πριν τον τζανερο???????
kostasvc15
Κριμα ρε γμτ!Το ηθελαν πισω και οι Νετς! biggrin.gif
Θα βοηθησει σιγουρα παρα πολυ ο Χαουζ (αν μεινει υγειης 19.gif )
Pierce
ο Croshere (ουστ απο δω!) εφυγε απο το νταλας και πηγε στους gsw να συνεχισει την καριερα του, ενω υπαρχουν φημες(ξανα λεω φημες) οτι ο αμαρε θα την κανει απο το φοινιξ....
B for Basketball
Οι Σικάγο Μπουλς ανακοίνωσαν την υπογραφή συμβολαίου με την επιλογή τους στον δεύτερο γύρο του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ, Τζέιμσον Κάρι.

Ο Κάρι, που επιλέχθηκε στο Νο51μ αγωνίστηκε πέρυσι στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα και είχε μέσο όρο 13.5 πόντους, 3.5 ασίστ και 2.9 ριμπάουντ.

οχι τιποτα σημαντικο...ενημερωνω απλα στους φαν των μπουλς....(αν εχουν απομεινει tongue.gif )
man10
Οι Μπουλς τωρα με τετα την ανταλλαγη του Γκαρνετ μαλλον ειναι μαζι με τους Πορτλαντ οι πιο νεανικες ομαδες στο ΝΒΑ...Γενικα ο Σκαιλς εχει κανει πολυ καλη δουλεια...Ισως το μονο που τους λειπει ειναι ενας ηγετης που να μπορει να τραβηξει την ομαδα στην επιθεση,(καθως μεχρι τωρα Ντενγκ και Γκορντον δεν εχουν οριμασει αρκετα για κατι τετοιο αν και το κανουν καλουτσικα και ο Γουαλας ειναι ψιλοαθλιος στην επιθεση ως γνωστον tongue.gif )
Gravedigger
QUOTE(pierce21 @ Aug 3 2007, 12:31 PM) *
ο Croshere (ουστ απο δω!) εφυγε απο το νταλας και πηγε στους gsw να συνεχισει την καριερα του

Στο καλό να πάει.Τζάμπα δώσαμε τον Marquis Daniels....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.