Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Draft 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2
B for Basketball
Δεν ανοιγω νεο τοπικ (εκτος αν χρειαστει στην πορεια , κ οταν ερθει η ωρα)
Χτες εγινε το Νba Draft Lottery...
Κερδισμενο βγαινει το Σικαγο και μετα το Μαιαμι...
Η λιστα αναλυτικα...

1. Chicago
2. Miami
3. Minnesota
4. Seattle
5. Memphis
6. New York
7. LA Clippers
8. Milwaukee
9. Charlotte
10. New Jersey
11. Indiana
12. Sacramento
13. Portland
14. Golden State

15. Atlanta (To Phoenix)
16. Philadelphia
17. Toronto
18. Washington
19. Cleveland
20. Denver
21. Dallas (To New Jersey)
22. Orlando
23. Utah
24. Phoenix (To Seattle)
25. Houston
26. San Antonio
27. New Orleans
28. LA Lakers (To Memphis)
29. Detroit
30. Boston

Νba draft lottery <----

Και επειδη εχω χασει επαφη φετος με τα κολλαγιοπαιδα και τουυς υποψηφιους....
Τι καλο παιζει???
Θα εχουμε ενα καλο Ντραφτ η περιπτωσεις Κουομε, Μιλισιτς και του περσινου Ντραφτ οπου περα απο τον Κεβιν και τον Οντεν (κ αυτον ακομη περιμενουμε να δον δουμε) δεν υπηρχε τιποτα εξαιρετικο παρα καποιους ρολιστες ?
Υπαρχει κ ο Ο.J Mayo για τον οποιο εχω ακουσει πολυ καλα λογια κ ακουγεται για νο1!
Pierce
έγινε split το τοπικ. Επιβαλλεται ξεχωριστο wink.gif
Mamuwalde
μάλλον λάθος κάνεις φίλε Β για το περσινό ντραφτ . θεωρούταν από τις πιο πλούσιες χρονιές σε ταλέντο.

το ότι δεν έπαιξε ο όντεν σίγουρα μείωσε το ενδιαφέρον αλλά πολλοί rookies έπαιξαν πάνω από 20 λεπτά με αξιοπρόσεκτα στατιστικά . τι ακριβώς περίμενες να δεις από 19χρονα ?

απ'ό,τι έχω δει μάλλον το σικάγο θα πάει για τον derrick rose ένα ψηλό pg έφτασε και τελικό κολλεγιακού φέτος .

ο καλός ψηλός είναι ένα τύπος ονόματι beasley [μάλλον για pf όχι για c]

τον o.j.mayo τον δίνουν στο 5-6 . τον gallinari όλο και τον ρίχνουν έχει φτάσει κάπου στο 15 .

τι κάναν ακριβώς φέτος με τη λοτταρία ? βγάλαν τη σειρά των ομάδων και θα επιλέξουν τους παίκτες σε 1 μήνα?
Keyser_Soze
Ελπίζω ως φαν των Χιτ να υπάρχει τίποτα καλό και να μην πάει στράφι η σκατά φετινή χρονιά. Όσον αφορά τη φετινλη φουρνιά, αυτός που μου άρεσε περισσότερο και κατά τη γνώμη μου δικαιούνταν και το βραβείο ήταν ο Άλ Χόρφορντ των Χοκς.
leelo15
O Beasley παει μαλλον για πρωτο πικ με τον Rose να τον ακουλουθει.
Απο εκει και περα Majo (SG.) και Lopez (C.) φαβορι για τις επομενες θεσεις.
Μην ξεχναμε και τον Κουφο που θα ειναι λογικα περιπου στο 15 με 20!
Alexmei
Οι Bulls πως κατάφεραν να πάρουν το no.1; biggrin.gif biggrin.gif πολύ τυχεροί οι τύποι! bball.gif bball.gif Από όσα έχω ακούσει ο Derrick Rose είναι το μεγαλύτερο φαβορί για τα draft.

Ελπίζω οι bulls να πάρουν τον καλύτερο για να ξανα ανέβουν στην κορυφή 19.gif
Keyser_Soze
Για Κουφό άκουσα ότι μάλλον πάει Γουόριορς (στο 14 δηλαδή). Μακάρι για το παλικάρι. Είναι και από τις αγαπημένες μου ομάδες οι Πολεμιστές... Θα γουστάρω αρκετά...
dizzy_fingers
Πάρτε 2 βίντεο των 2 πρώτων επιλογών του φετινού draft.

Derrick Rose

Michael Beasley

Courtesy of buzzerbeater.

Ο Rose ειδικά έχει εντυπωσιακά προσόντα!
NBAholic
Με 1,7% πιθανότητα πήραν το #1 οι Μπουλς. Το 1999 επέλεξαν τον Έλτον Μπραντ και τον άφησαν να φύγει. Τώρα μάλλον θα αποκτήσουν τον ιδιαίτερα εκρηκτικό Ρόουζ, με το Μαϊάμι να καταλήγει λογικά στον Μπίσλεϊ. Αν εξελιχθεί σωστά, θα πρέπει να σχηματίσει καλό τρίδυμο μαζί με τους Μάριον-Γουέιντ.
Αν το #1 έπεφτε στο Μαϊάμι δεν ξέρω κατά πόσο θα επέλεγαν το Ρόουζ, ο οποίος λέγεται ότι φέρνει στο στιλ Γουέιντ. Ψηλά και ο Μάγιο, ενώ έχει ενδιαφέρον η εξέλιξη του Λόπεζ, τον οποίο μέχρι και για #2 φέρνουν. Ελπίζω να μην έχει την εξέλιξη του Κρις Μιμ, ο οποίος επίσης φερόταν σαν σέντερ-δυναμίτης, αλλά προέκυψε το πολύ στρακαστρούκα...
captain charisma
o κουφος αν παει στο γκολντεν στειτ θα πετυχει διανα,γιατι στο παγκο εχουν εναν απ τους καλυτερους προπονητες του νβα...ο προπονητης που ανεδειξε τον μεγαλο ντιρκ νοβιτσκι,που του αφησε ολο το ελευθερο στις επιλογες του απ το να κατεβαζει τη μπαλα μεχρι να βαραει τριποντα...με τον νελι προπονητη ο κουφος πιστευω οτι μπορει να εξελιχθει στον επομενο νοβιτσκι
benchwarmer
Τωρα αν πουν καποιοι οτι ο Στερν μετα τους Σελτικς και Λεικερς, θελει να επαναφερει και τους Μπουλς ψηλα, θα ειναι κακος? tongue.gif
Οπως και να χει, η ιστορια εχει δειξει οτι δεν παιζουν και τη μεγαλυτερη σημασια η σειρα..
rchos
σαν ομαδα οι μπουλς τι πιστευετε οτι εχουν περισσοτερο αναγκη?
Mamuwalde
τον μπίσλει θα έλεγα . παίχτη να μπορεί να σκοράρει κοντά στη ρακέτα .

μπορεί ο χάινριχ να μην είναι τίποτα το φοβερό αλλά έχεις και ένα καλό σουτέρ με τον γκόρντον . ο ντενγκ είναι και πάικτης πουφτιάχνει μόνος του φάσεις . θα είναι πολλοί που θα θέλουν την μπάλα στα χέρια για να φτιαξουν . υπάρχει και ο χιούζ .

στη ρακέτα δεν έχουν αξιόπιστο σκόρερ . ούτε ο νόα ούτε ο τόμας το κάνουν αυτό . ο γκούντεν βάζει πλάτη αλλά δεν είναι και κάτι τρομερό.

θα διάλεγα τον μπίσλει αν και δεν είναι και καθαρό 5άρι . 4άρι είναι νομίζω για ΝΒΑ αν και μπορεί να πάρει και μερικούς πόντους ακόμα [είναι και αριστερόχειρας]
Seb12
Νομίζω σφραγίζεται η χειρότερη περίοδος των Σόνικς με το να πάνε 4οι, στοιχηματίζω ότι θα κάνουν ΧΑΛΙΑ επιλογή, θα πάνε και Οχάιο, πάπαλα... Εμένα το πουλέν μου είναι ο Hansbrough, αφού δεν είναι στο draft αυτός δε με νοιάζει!
morfi
QUOTE(rchos7 @ May 22 2008, 03:25 ) *
σαν ομαδα οι μπουλς τι πιστευετε οτι εχουν περισσοτερο αναγκη?

Οι Μπουλς χρειάζονται ένα σκόρερ-ηγέτη. Οι Γκόρνταν και Ντενγκ ορισμένες στιγμές μοιάζουν με φονικά όπλα αλλά δεν είναι ηγέτες και πιθανότατα δεν θα υπάρξουν ποτέ ενώ ο Χάινριχ, που έχει αναλάβει αυτό το ρόλο και τα έχει πάει πολύ καλά, δεν μπορεί να τους οδηγήσει παραπέρα.
Γι'αυτό και οι περισσότεροι διαφωνούσαν με την ανταλλαγή του Μπεν Γουάλας η οποία είτε δεν θα άλλαζε τίποτα (όπως και έγινε) είτε θα τους χάλαγε το παιχνίδι.

Τέλος πάντων, όποια και αν είναι η επιλογή τους στο ντραφτ πιθανόν δεν θα τους βοηθήσει όσο άμεσα χρειάζονται.
morfi
QUOTE(morfi @ May 22 2008, 16:06 ) *
Γι'αυτό και οι περισσότεροι διαφωνούσαν με την ανταλλαγή του Μπεν Γουάλας η οποία είτε δεν θα άλλαζε τίποτα (όπως και έγινε) είτε θα τους χάλαγε το παιχνίδι.

Ήθελα να πω "με τη προσθήκη του Μπεν Γουάλλας".
B for Basketball
Bλεπωντας τα 2 βιντεακια κ χωρις να εχς δει κατι αραπανω για αυτους...
Ο Derick μου θυμιζει παιχτη τυπου Γουειντ με καλυτερο καρφωμα και ανπαρκεια καλου σουτ,βασισεται στο inside game.
Ο Marcus νομιζω οτι ειναι παιχτης στυλ (ιδιος???) με τον Γουεστ...Πολυ δραστηριο 4αρι, με τσαμπουκα και καλο σουτ απο μεση αποσταση.
Θα ελεγα οτι κ οι Μπουλς και οι Χιτ εχουν παιχτες αναλογους και μαλλον ο Derick θα παει στο Maiami να κανει Ντουετο στην περιφερεια με τον Wade ,διοτι οι Μπουλς χρειαζονται πιο πολυ τον Marcus.
paris13
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΣ???ΤΩΡΑ Ο BISLEY ΑΡΚΕΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΣΟΥΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ROSE ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ(ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΦΑΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ)ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΙΩΝΕΚΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΙΕΧΕΙ
Rondo
QUOTE(paris13 @ May 24 2008, 03:05 ) *
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΣ???ΤΩΡΑ Ο BISLEY ΑΡΚΕΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΣΟΥΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ROSE ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ(ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΦΑΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ)ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΙΩΝΕΚΤΙΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΙΕΧΕΙ

Στο 24 μάλλον, απ'ότι φαίνεται....Έλεος με τα κεφαλαια, σαν πολύ δεν φωνάζεις??? icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
KostaKoufosFan
QUOTE(paris13 @ May 24 2008, 03:05 ) *

Τον έχουν για 14 στους Warrios. Κρίμα όμως που δεν κάθησε ακόμη μια χρονιά στο Οχάιο, θα μπορούσε να πάει πολύ ψηλότερα sad.gif . Δες και εδώ: http://www.draftexpress.com/profile/Kosta-Koufos-1070/

Α και στους σέντερς τον έχουν 2 μετά από τον Brook Lopez.
http://www.draftexpress.com/profile/Brook-Lopez-545/
paris13
ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟ ΤΟΝΟΥΣ ΡΟΝΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??
morfi
QUOTE(paris13 @ May 24 2008, 18:19 ) *
ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟ ΤΟΝΟΥΣ ΡΟΝΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??

Ε μη βάζεις τότε. rolleyes.gif

Tέλος το offtopic γιατί δεν έχει πλάκα. paris13 γράφε με μικρά γράμματα και μη βάζεις τόνους. "ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??"
red pyramid88
Εγώ πάντως απο όσους έχω τσεκάρει αυτός που μου ΄κανε τη καλύτερη εντύπωση ήταν ο Eric Gordon. Πολύ καλό σουτάκι, καλός στα one to one, και ειλικρινά τον συμπάθησα με το παραπάνω. Αν τελικά πάει Clippers ποντάρω για πολύ καλή χρονιά, γιατί έτσι όπως έχει γεράσει ο Mobley, έχουν ανάγκη ένα τέτοιο παίκτη.
captain charisma
ο κωστας κουφος απ οτι διαβασα θα επιλεγει στο 14 απο τους γκολντεν στειτ γουοριορς,και πιστευω οτι θα ειναι μεγαλη ευκαιρια για αυτον γιατι πολυ απλα στην ομαδα ειναι ο ντον νελσον που αρεσκεται στους ευρωπαιους ψηλους..και απ τα χερια του περασε και ο μεγας νοβιτσκι.ταιριαζει και στο στιλ της ομαδας και στανταρ θα του δωθουν πολλες ευκαιριες.
j-kidd13
Ρε παιδια ποιος ξερει να μου ποτε ειναι διεξαγωγη του ντραφτ?
morfi
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 24 2008, 23:55 ) *
Ρε παιδια ποιος ξερει να μου ποτε ειναι διεξαγωγη του ντραφτ?

Γιατί δεν πας σε κάποιο site να δεις; shot.gif
saou
Μια απορία: πότε περιορίστηκαν οι γύροι του ντραφτ από 6(?) σε 2? Διάβαζα πχ σήμερα ένα άρθρο για τις μεγαλύτερες 'κλεψιές' του ντραφτ και είχε το Μαρτσουλιόνις που επιλέχθηκε σε θέση 100+... Στ'αλήθεια τότε επιλέγονταν πάνω από 100 παίκτες κάθε χρονιά?
morfi
QUOTE(saou @ Jun 25 2008, 00:14 ) *
Μια απορία: πότε περιορίστηκαν οι γύροι του ντραφτ από 6(?) σε 2? Διάβαζα πχ σήμερα ένα άρθρο για τις μεγαλύτερες 'κλεψιές' του ντραφτ και είχε το Μαρτσουλιόνις που επιλέχθηκε σε θέση 100+... Στ'αλήθεια τότε επιλέγονταν πάνω από 100 παίκτες κάθε χρονιά?

Εφαρμόστηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 80, αλλά και πιο πριν οι επιλογές γινόντουσαν όλο και λιγότερες. Αν σου φαίνονται πολλοί οι 6 γύροι και οι 100 παίκτες, θυμάμαι ότι παλιότερα (μιλάμε για 60, 70) σε ένα ντραφτ επιλέχτηκαν παραπάνω από 200 παίκτες!
benchwarmer
QUOTE(morfi @ Jun 25 2008, 00:24 ) *
Εφαρμόστηκε από τα τέλη της δεκαετίας του 80, αλλά και πιο πριν οι επιλογές γινόντουσαν όλο και λιγότερες. Αν σου φαίνονται πολλοί οι 6 γύροι και οι 100 παίκτες, θυμάμαι ότι παλιότερα (μιλάμε για 60, 70) σε ένα ντραφτ επιλέχτηκαν παραπάνω από 200 παίκτες!

Νομιζω μεχρι και αργοτερα.... Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο Γιαννακης ηταν στο 200+...
sarounas
QUOTE(saou @ Jun 25 2008, 00:14 ) *

ειδικά ο Μαρτσουλιόνις το 87 είχε επιλεγεί κάπου 125-130
αλλά από την αμέσως επόμενη χρονιά όταν στο no1 ήταν ο Ντάνι Μάνινγκ περιορίστικαν πολύ

QUOTE(morfi @ Jun 25 2008, 00:24 ) *

ναι στα 70s γινόταν και σε 15-20 γύρους

και bench έτσι είναι o Γιαννάκης ήταν στο 205 μεταξύ 226 το 1982 wink.gif
Archigos
Και ο Γκαλης ειχε επιλεει στο 68
kvgs
Μη σας κανει εκπληξη αν επιλεγει αρκετα ψηλότερα ο Κουφός.
Οι υπόλοιποι ψηλοί του ντραφτ δεν φαίνεται να ειναι κατι ιδιαίτερο, και φυσικά οι ομάδες δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους για να μη δειξουν οτι θελουν καποιο παικτη.
Κατα τη γνωμη μου, εκτός από τα 2-3 πρώτα picks ολες οι αλλες θεσεις παιζονται.
reignman
τα 1/2/3 αναμενομενα..

στο 6 ο γκαλιναρι!
7 ο γκορντον και τωρα στο 8 απο τους μπακς ο αλεξαντερ.!
captain charisma
που το δειχνει?λινκ?
B for Basketball
QUOTE(big dirk @ Jun 27 2008, 00:24 ) *
που το δειχνει?λινκ?

nba.com
Gravedigger
http://sports.espn.go.com/nbadraft/draftCast/index

Πολύ καλύτερο.Το NBA.com ανανεώνεται ανά 24ωρο.
Ginobili
QUOTE(Gravedigger @ Jun 27 2008, 00:46 ) *
http://sports.espn.go.com/nbadraft/draftCast/index

Πολύ καλύτερο.Το NBA.com ανανεώνεται ανά 24ωρο.

Μπράβο ρε φίλε!!! 41.gif
Kriss
Eγω το βλεπω εδω http://www.justin.tv/dubtv2 αλλα μπορει να κλεισει
reignman
sop://broker.sopcast.com:3912/7517
man10
αφου δν τον εχουν επιλεξει μεχρι στιγμης λογικα θα επιλεγει στο 19 απο τους αγαπημενους του Κλιβελαντ.Για να δουμε...
reignman
για να πηραν ποιο ψηλα απο αυτον τον μακγκι που ειχε χαμηλο ποτενσιαλ...
σιγα μην παει στους κληβελαντ που θελουν 4αρι..
εχουν μπεν και μπιγκ ζ.
ντε αντρε τζορνταν προβλεπω :Ρ
captain charisma
δεν παει κλιβελαντ ο κωστακης,κριμα.καλυτερη επιλογη ειναι να παει γιουτα η σαν αντονιο επιδη σλοαν και ποποβιτς θα του δωσουν ευκαιριες να εξελιχθει
Gravedigger
Έγινε trade μεταξύ Indiana και Portland,Bayless για Rush...Αφού η Indiana ήθελε τον Rush γιατί πολύ απλά δεν τον επέλεγε από μόνη της?Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι λογικό.Θα μπορούσαν βέβαια να είχαν συνεννοηθεί αλλά το Sacramento που επιλέγει ανάμεσα τους επέλεξε PF οπότε δεν θα μπορούσε να κλέψει 1 από τους 2 αφού ήθελε ψηλό.

EDIT:Υπάρχουν και άλλα ανταλλάγματα.Άρα άκυρη η απορία.
PARISINOS
Eγω παλι ετσι και πεσει λιγο ακομη , τον βλεπω να κατηφοριζει ελλαδα για κανα δυο τρια χρονια και να σφαζονται οι αιωνιοι biggrin.gif
reignman
και αλλος τελευταιος για πικ 1ου γυρου επιλεχθηκε πριν τον Κουφο!!! τι διαβολο!!?!? ο ατζινκα?
Anaz
QUOTE(reignman @ Jun 27 2008, 04:31 ) *
και αλλος τελευταιος για πικ 1ου γυρου επιλεχθηκε πριν τον Κουφο!!! τι διαβολο!!?!? ο ατζινκα?

Ο Ατζινκα πανω απο τον Κουφο??? blink.gif Δεν υπαρχει..
thrylos7
Μα Ajinca; blink.gif

Πόσο scouting μπορεί να έκαναν;

icon_drunk.gif

Μόνο από Κουφό; Είναι 5-6 πολύ καλοί παίκτες (2-3 της θέσης) και πήραν αυτόν...
captain charisma
μια απορια εχω καποιοι αστειοι τι παραπανω εχει απ το κουφο και επιλεχθηκαν στις πανω απ αυτον?ο κωστας επρεπε να ειναι στις 10 πρωτες θεσεις με βαση το ταλεντο του.τωρα βλεπω και τ στατιστικα του αζινκα...τραγικα....
spysta
και ΝΑΙ !!!!!!!!!Ο Κουφος ντυνεται στα ερυθρολευκα !!!!!!!!!! icon_drunk.gif tongue.gif tongue.gif
Περα απο την πλακα .. περιμενα πιο ψηλα να τον δω τον Κωστα!!!Επρεπε να ηταν μεσα στην 15αδα ..

Μα Γκαλιναρι στο 6 ?????????? ohmy.gif
Τι κονε εχουν αυτοι οι Ιταλοι ?? tongue.gif ... νταξ παικταρας .. αλλα οχι και στο 6 χωρις μια σεζον σε ανταγωνιστικη ομαδα στην Ευρωπη

Και ΝΑΙ .. στους Γιουτα ο Κουφος
reignman
το γεγονος οτι ειναι ελληνας ισως τους πειραζει.. και ας εχει μεγαλωσει εκει.. οταν ο μονος παιχτης "ελληνας" που εχει παει και εχει μεινει χωρις να γυρισει τα μπρος πισω την επομενη χρονια ειναι ο Τζεικ Τσακαλιδης-Λεντκοβ.. ε δεν εχουν και τη νκαλυτερη εντυπωση για τους ελληνες..
απο την αλλη βλεπεις παιχτες οπως ο τουριαφ (αμπαλος μεν. εργατης δε) ο Βουγιασιτς (που δεν επαιζε μεχρι φετος) να καθονται και να δουλευουν για να πανε παραπανω..
σου λενε οι πιθανοτητες να παρω εναν γαλλο που θα ειναι καλυτερος απο τον τουριαφ και θα δουλευει οπως ο τουριαφ..εχει πιθανοτητες να εξελιχθει.. αν ομως παρω εναν ελληνα που μπορει να εχει ταλενταρα και μου φυγει παλι κλαιγοντας.. τι κανω?
απλα μια σκεψη πολυ βιαστικη...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.