Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Washington Wizards
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
morfi
Επρεπε να το περιμενατε απο τον γκιλπερτ αυτο... καθε φορα που ειχε μια κακη βραδια επιστρεφει στο επομενο παιχνιδι και κανει μια σπουδαι εμφανιση ! Περσυ κρατηθηκε κατω απο τους 20 ποντους 14 φορες και στα αμεσως επομενα παιχνιδια ειχε μ.ο. 33.1 ... το 2005 - 2006 μονο μια φορα ειχε μονοψηφιο αριθμο ποντων και στο επομενο παιχνιδι σκοραρε 37 ποντους... Boston should have seen it coming οπως ειπαν και οι αμερικανοι...
Παντως οι τριαδα αρενας, τζειμισον και μπατλερ ειναι ολα τα λεφτα. 77.gif Τρεις αξιολογοι παικτες που μπορουν να νικησουν οποιονδηποτε αντιπαλο... και αναρωτιομουνα πως οι γουιζαρντς θα καλυψουν το κενο του λαρι χιουζ... δεν ξερω αν ο μπατλερ ειναι καλυτερος απο τον χιουζ η οχι παντως κανει μια χαρα την δουλεια του... cool.gif
sarounas
QUOTE(morfi @ Nov 5 2006, 03:52 PM) *
Επρεπε να το περιμενατε απο τον γκιλπερτ αυτο... καθε φορα που ειχε μια κακη βραδια επιστρεφει στο επομενο παιχνιδι και κανει μια σπουδαι εμφανιση ! Περσυ κρατηθηκε κατω απο τους 20 ποντους 14 φορες και στα αμεσως επομενα παιχνιδια ειχε μ.ο. 33.1 ... το 2005 - 2006 μονο μια φορα ειχε μονοψηφιο αριθμο ποντων και στο επομενο παιχνιδι σκοραρε 37 ποντους... Boston should have seen it coming οπως ειπαν και οι αμερικανοι...
Παντως οι τριαδα αρενας, τζειμισον και μπατλερ ειναι ολα τα λεφτα. 77.gif Τρεις αξιολογοι παικτες που μπορουν να νικησουν οποιονδηποτε αντιπαλο... και αναρωτιομουνα πως οι γουιζαρντς θα καλυψουν το κενο του λαρι χιουζ... δεν ξερω αν ο μπατλερ ειναι καλυτερος απο τον χιουζ η οχι παντως κανει μια χαρα την δουλεια του... cool.gif

τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Γκίλμπο, ειδικά και μετά τα εξαιρετικά περσινά πλέι οφ και τον άδικο αποκλεισμό από το Κλίβελαντ, με τα βήματα στο ενα και το αμφισβητούμενο για το αν πάτησε την baseline στο άλλο ο Λεμπρόν ακόμη περισσότερο.
θα έπρεπε όμως να ενισχυθούν περισσότερο κοντά στην ρακέτα!
dizzy_fingers
Χιμπάτσι!!! wav.gif
morfi
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 2 2006, 04:16 PM) *
Χιμπάτσι!!! wav.gif

Ξαναχτυπησε... cool.gif

ουοου εξαιρετικο παιχνιδι χθες στο λος αντζελες. 60 ποντοι ρεκορ καριερας απο τον αρινας και 45 απο τον κομπι ! Αυτο παντως που με ενθουσιαζει σε αυτην την ομαδα (και φανηκε και στον αγωνα με τους λεικερς) ειναι οτι η τριαδα αρινας-τζειμισον-μπατλερ ειναι εκπληκτικη και οτι ο καρον μπατλερ εχει καλυψει το κενο του λαρι χιουζ κατι που πολλοι αμφισβητουσαν.

Το ποσταρα και στο τοπικ των λεικερς...
Ερωτηση γνωσεων : Δυο παικτες εχουν σκοραρει εναντιων των λεικερς 60 ποντους. Ο γκιλμπερτ αρινας και ο ... ?
NBAholic
Ερωτηση γνωσεων : Δυο παικτες εχουν σκοραρει εναντιων των λεικερς 60 ποντους. Ο γκιλμπερτ αρινας και ο ...

Επειδή η απάντηση δεν είναι ακριβώς πρωτότυπη, εξαιρούμαι!
Alexmei
ευτηχώς που εξερίσε! tongue.gif
Pierce
Τέρμα το "Χιμπάτσι". Ο Γκίλμπερτ Αρίνας, άλλαξε συνήθεια και πλέον χρησιμοποιεί μια διαφορετική λέξη κάθε φορά που σουτάρει!

Αφορμή ήταν το σχόλιο του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο άσος των Ουίζαρντς είναι τυχερός!

Ο Αρίνας πήρε την απόφαση του μετά τους 60 ποντους που σημείωσε κόντρα στους Λέικερς.

"Από τότε που ο Κόμπι είπε ότι είμαι τυχερός. Πλέον λέω "ποιοτικό σουτ". Είναι τύχη όταν σκοράρεις 30 ή 40 πόντους, αλλά η τύχη δεν μπορεί να σου δώσει 50 ή 60! Κάθε φορά πριν από τα παιχνίδια πετυχαίνω 10 τρίποντα απο 10 διαφορετικές θέσεις. Αυτά είναι 100 τρίποντα" δήλωσε ο Αρίνας.

Ο all-star γκαρντ σκόραρε συνολικά 100 πόντους εναντίον των Σανς και των Μπλέιζερς. Να σημειωθεί ότι προπονητές των δύο ομάδων είναι οι ομοσπονδιακοί (και βοηθοί του Μάικ Σιζέφσκι στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας), Μάικ Ντ' Αντόνι και Νέιτ ΜακΜίλαν.

"Δεν είμαι θυμωμένος μαζί τους. Δεν είχαν να κάνουν τίποτα με τον αποκλεισμό μου. Αν είχαν θα ήμουν μες στη δωδεκάδα" σχολίασε ο Αρίνας, ο οποίος έμεινε εκτός τελευταία στιγμή λόγω τραυματισμού. www.sport24.gr

kobe θα το πληρωσεις αυτο... χιμπατσι ζεις εσυ μας οδηγεις
Alexmei
Πω ξενέρωσα.... τι τα θέλει ο Kobe; δλδ τι ν α πούμε για τους 81; τρύπα του όζοντος;
Alexmei
έψαχνα να βρω από που προέκυψε το "0" του Αρένας και (thanks God there is contra.gr) έμαθα ότι το έχει επειδή του είπαν πως θα παίζει για 0 λεπτά στο Κολλεγιακό με την Αριζόνα.... ο τύπος είναι φοβερός! 77.gif 77.gif
Pierce
εκει που αναλογιζομουν τι δωρο να μου κανω μου ηρθε η ιδεα! την αλτερνατιβ του χιμπατσι!παω ολο χαρα στο σαιτ του ΝΒΑ και τι βλεπω! η αντιντας τις εχει παει στο θεο! 170$? πατε καλα ρε????του λεμπρον την ειχα παρει 100$ και του γκαρνετ μαζι με του σακ 120$!!!!!!!! θα μου πειτε παρε τη ρεπλικα.οκ αλλα αν τις δειτε πως τις εχει κανει η αντιντας τις ρεπλικα θα νομιζετε οτι ειναι απο το μοναστηρακι!αφηστε που δεν ειναι ακριβως η ιδια...
Pierce
χιμπατσι wav.gif ξαναχτυπησε.στο 51 σταματησε το κοντερ του γκιμπο.και με μπαζερ μπιτερ τριποντο
Alexmei
ο Αρίνας δν είχε πει ότι θα αλλάξι το "Χιμπάτσι"; μετά από τις δηλώσεις του Κόμπι στο ότι ο "0" είναι τυχερός;
Pierce
στην καρδια μας παντα θα υπαρχει το χιμπατσι. αλλα πλεον υπαρχει και το ''ποιοτητικο σουτ'' βλ. προηγουμενο ποστ smiley.gif
NBAholic
LOL, ο Χιμπατζή στο blog του στο nba.com προβλέπει ότι την επόμενη 50άρα του θα τη βάλει στους Μπλέιζερς. You know what? Καλά θα κάνει να το πετύχει ή έστω να το απειλήσει, γιατί αλλιώς θα μοιάζει με έφηβο που πετά απειλές από 'δω κι από 'κει, χωρίς να δίνει σημασία στο αν έχουν βάση όσα λέει.
dizzy_fingers
ο Χιμπατζή

Βασιλακόπουλος speaking? smiley.gif
Pierce
δηλωσεις του γκιμπο. για τον Krzyzewski
"Πιστεύω ότι θα ήταν διασκεδαστικό. Θα παρατούσα και μία χρονιά στο ΝΒΑ για να αντιμετωπίσω το Duke. Σε έναν αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος αποβάλλεσαι με 5 φάουλ, έτσι; Ο αγώνας έχει διάρκεια 40 λεπτά. Πιστεύω ότι θα πετύχαινα 84 ή 85 πόντους. Δεν θα έδινα πάσα σε κανέναν. Ούτε θα το σκεφτόμουν. Θα έμοιαζε με βιντεο-παιχνίδι. Απλά σουτάρεις έχοντας απέναντί σου έναν αντίπαλο". 77.gif

αλλα ρε γαμωτο μιλωντας ετσι του χρονου θα του δωσει θεση στην εθνικη ο Κ?

θυμιζω οτι στον D'Antoni(suns) εβαλε 54 και εχει υποσχεθει οπως εχει αναφερει ο χολικ σε προηγουμενο ποστ 50αρα στον McMillan(blazers).και οι δυο ειναι βοηθοι του Κ στην εθνικη
NBAholic
"Πιστεύω ότι θα ήταν διασκεδαστικό. Θα παρατούσα και μία χρονιά στο ΝΒΑ για να αντιμετωπίσω το Duke. Σε έναν αγώνα του κολεγιακού πρωταθλήματος αποβάλλεσαι με 5 φάουλ, έτσι; Ο αγώνας έχει διάρκεια 40 λεπτά. Πιστεύω ότι θα πετύχαινα 84 ή 85 πόντους. Δεν θα έδινα πάσα σε κανέναν. Ούτε θα το σκεφτόμουν. Θα έμοιαζε με βιντεο-παιχνίδι. Απλά σουτάρεις έχοντας απέναντί σου έναν αντίπαλο".

Φαντάσου τι θα έλεγε αν δεν είχε καθόλου κολλεγιακή εμπειρία...

θυμιζω οτι στον D'Antoni(suns) εβαλε 54 και εχει υποσχεθει οπως εχει αναφερει ο χολικ σε προηγουμενο ποστ 50αρα στον McMillan(blazers).και οι δυο ειναι βοηθοι του Κ στην εθνικη

Μου θυμίζει τον Αϊζέια Τόμας, ο οποίος και θέλησε να περάσει ένα μήνυμα στον παίχτη που του πήρε τη θέση στην Ντριμ Τιμ το '92, την πρώτη φορά που τον ξανασυνάντησε:

http://www.basketball-reference.com/boxsco...ET19911115.html
morfi
Οι γουιζαρντας κερδιζοντας τους πιστονς ισοφαριζουν την μεταξυ τους σειρα στην καν. περ. στο 2-2 και ανεβαινουν στην πρωτη θεση της ανατολης. Εχοντας επισης κερδισει και τις καλυτερες ομαδες της δυσης μου φαινετε πως εχει αρχισει να φαινετε ποια ειναι η καλυτερη ομαδα στην ανατολη... cool.gif
Keyser_Soze
Μαύρα χάλια για τον Αρίνας
MIN FGM-A 3PM-A FTM-A OREB DREB REB AST STL BLK TO PF PTS
Gilbert Arenas, PG 33 3-15 0-8 3-3 1 4 5 2 1 0 5 4 9

και τελικά φυσιολογική ήττα των Γουίζαρντς από τους Τρέιλ Μπλέιζερς με 94-73.
NBAholic
Mε πρόλαβες κατά το ήμισι. Δεν ήταν όποιο κι όποιο παιχνίδι αυτό. Ήταν το παιχνίδι στο οποίο ο Αρίνας είχε προβλέψει ότι θα σκόραρε 50 πόντους. 24.gif (η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ αυτό το εμότικον, αλλά του άξιζε...)
Keyser_Soze
Καλά τι χάλια ήταν αυτά; Αν το είχα δει αυτό το παιχνίδι πρίν ψηφίσω στο τόπικ των κορυφαίων, θα τον είχα τουλάχιστον 3 θέσεις χαμηλότερα. Μα 0/8 τρίποντα;;; Και μόλις 9 πόντους;;; Θα ήθελα να ήξερα αν αυτά τα χάλια ήταν αποτέλεσμα "κάποιας" καταπληκτικής άμυνας που πιθανόν να έπαιξε ο Τζέιρεντ Τζακ ή απλά ήταν μία χειρίστου βαθμού και τελείως άτυχη εμφάνιση...

Ήταν το παιχνίδι στο οποίο ο Αρίνας είχε προβλέψει ότι θα σκόραρε 50 πόντους.
Εδώ νομίζω ταιριάζει γάντι και κάτι άλλο πέρα από το εμότικον σου. Το σλόγκαν που χρησιμοποιούσαν μια φορά κι έναν καιρό στη διαφήμιση μιας τσίχλας (Στίμορολ νομίζω): "Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς".
NBAholic
Δε βάζει μυαλό ο Γκίλμπος. Προβλέπει το επόμενο παιχνίδι με μονοψ 50 πόντους...

http://blog.washingtonpost.com/dcsportsbog...er_50point.html
Hayate
22 pts
8 reb
1 ast
2 st

Πρώτος σκόρερ του αγώνα τουλάχιστον και κερδίσανε.. (92-85 Vs Philadelphia)
NBAholic
...με 8/26 σουτ. Ελπίζω να μη χρειαστεί τέτοιες προσπάθειες στον αγώνα του με το Κλίβελαντ, όπου και υποσχέθηκε την 50άρα. Αρκετό σεβασμό έχει χάσει, τόσο με τις προφητείες του όσο και με τις παλιότερες δηλώσεις του ότι αν έπαιζε στο Ντιουκ θα έβαζε 80 πόντους σε κάποιο παιχνίδι.
Dromeas7
Πλακατζής έιναι παιδιά ο Arenas έτσι τα λέει...Μου άρεσει το στιλάκι του.Τη σοβαροφάνεια να φοβάστε
Zmac
O Butler εχει βαλει το καλυτερο τριποντο

http://www.youtube.com/watch?v=b2vzcOml9T0
kostasvc15
Δεν θα βαλει αλλο ομως φετος! wink.gif
Εσπασε το χερι του χθες και θα χασει τα πλει οφ!
Η χρονια των τραυματισμων φετος!
kostasvc15
Εξω και ο Αρινας που χτυπησε το γονατο του χθες!Οι Ουιζαρντς 6οι πλεον και πλησιαζουν και οι Νετς.
Zmac
Σοβαρος ο τραυματισμος του Arenas?
Pierce
παιζει να χασει ολη την υπολοιπη σεζον ο γκιλμπο...
Zmac
Πολλους τραυματισμους ειχε παντως η φετινη χρονια sad.gif
Gravedigger
Εγώ διάβασα ότι θα χάσει τουλάχιστον τον πρώτο γύρο των play-off....
kostasvc15
QUOTE(Zmac @ Apr 5 2007, 10:06 AM) *
Πολλους τραυματισμους ειχε παντως η φετινη χρονια sad.gif

Οντως!Το εχω πει και εγω σε αλλο ποστ.Δεν προλαβαινουν οι γιατροι.Χθες στη Νεα Ορλεανη δεν αγωνιστηκαν 3 βασικοι αλλα δεν το ποσταρα γιατι αν αρχισω να λεω για το καθε τραυματισμο θα φτασω τα 1000 ποστ σε ενα μηνα!
Gravedigger
Ο agent Zero χάνει την χρονιά... sad.gif
Zmac
QUOTE(Gravedigger @ Apr 5 2007, 08:32 PM) *

Αν το ειδες στο Ιντερνετ πες μου τη σελιδα plz να το δω κ εγω
Gravedigger
QUOTE(Zmac @ Apr 5 2007, 05:58 PM) *
Αν το ειδες στο Ιντερνετ πες μου τη σελιδα plz να το δω κ εγω

Ψάξε εδώ!
http://msn.foxsports.com/nba/story/6648170?MSNHPHMA
Das Kapital
QUOTE(Gravedigger @ Apr 5 2007, 08:32 PM) *

Goodbye Wizards sad.gif
Gravedigger
QUOTE(lebron15 @ Apr 5 2007, 09:22 PM) *
Goodbye Wizards sad.gif

Ακριβώς...!Είναι κ εκτός ο Caron Butler οπότε δν μπορούν να περιμένουν κ πολλά...
morfi
QUOTE(lebron15 @ Apr 6 2007, 12:22 AM) *
Goodbye Wizards sad.gif

Μην τους ξεγραφεται...

Οπως και να χει, οι γουιζαρντς εξασφαλισαν και μαθηματικα μια θεση στα πλειοφ αφου μπορει να εχασαν απο τους νετς αλλα παραλληλα εχασαν και οι πεισερς απο τους σιξερς (ελεος...).
Παντως για το παιχνιδι με τους νετς η παρακατω δηλωση του ντεσον στιβενσον τα λεει ολα :
"If you don't have the right name on your back, you don't get the calls," Stevenson said. "In the end, we didn't get the calls. They got them, and you can't win a ball game like that."
kostasvc15
Αυτο του εφταιξε;Ειχε σπασει τα καλαθια σε ολο τον αγωνα. wink.gif
Παντως το ειχα διαβασει και εγω,πρεπει να αδικηθηκαν οπως λεει.
man10
Tην ελευθερία του έτσι ώστε να διεκδικήσει νέο συμβόλαιο, είτε στους Wizards είτε σε άλλη ομάδα θέλει να έχει το επόμενο καλοκαίρι ο Gilbert Arenas. O σούπερ-σταρ της Ουάσιγκτον δήλωσε ότι επιθυμεί να γίνει free-agent το καλοκαίρι του 2008 για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους όπως ο ίδιος τόνισε:
"Το καλύτερο για μένα από καθαρά επαγγελματική άποψη είναι να παίξω του χρόνου, να μείνω ελεύθερος και να υπογράψω ένα νέο πολυετές συμβόλαιο που θα με βοηθήσει να μείνω σε έναν τόπο για πολλά χρόνια. Ετσι και αλλιώς πρόθεσή μου είναι να μη φύγω από την Ουάσιγκτον" επεσήμανε ο Arenas του οποίου το συμβόλαιο κανονικά λήγει το 2009.

Προφανώς αυτό που θέλει ο Aμερικανός σούπερ σκόρερ είναι να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Wizards με μεγαλύτερες αποδοχές. Θέλει επίσης να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα και επιθυμεί από την ομάδα του να προσθέσει ένα ακόμη καλό σκόρερ στο ρόστερ της ο οποίος θα έρχεται

contra.gr
Kaez
Super o Arenas th nea season pisteuw tha ton doyme na diekdikei to MVP me aksioseis
Pierce
καλως ηρθες και καλα ποστ να εχεις smile.gif σε παρακαλω να χρησιμοποιεις ελληνικους χαρακτηρες εφοσον εχεις την δυνατοτητα
Kaez
Έγινε,και καλώς σας βρήκα smile.gif
Pantel
διαβάσατε στο Buzzer Beater για τις φάρσες του Arenas στους rookies; πρόκειται για μεγάλο κάφρο smiley.gif
Kaez
Πάνω σ'αυτό κάπου διάβασα ότι ο Arenas στο ημίχρονο κάθε μάτς παίζει poker κτλπ σε sites στο internet smile.gif
"Gilberto the Eastern Conference Gambler" tongue.gif
Gravedigger
Εγώ είχα διαβάσει στο SLAM ότι στο ημίχρονο ενός αγώνα πήγε και έκανε ντους με τα ρούχα και τα παπούτσια! icon_drunk.gif
morfi
Οι Γουίζαρντς όχι μόνο χάνουν αλλά κάνουν τις πιο άσχημες εμφανίσεις εδώ και καιρό. Έχω ξεχάσει από πότε έχω να τους δω τόσο αναστατωμένους επιθετικά και αμυντικά.
Όσοι fantasy-freak διάλεξαν τον Αρίνας θα πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο. Ο Αρίνας παρουσιαζόταν σαν μακράν ότι καλύτερο στη θέση του ενώ παίζει σαν μακράν ότι χειρότερο.

Είμαι τόσο πολύ απογοητευμένος, που μου έστειλε μία κοπέλα το εξής μήνυμα : "Τώρα νιώθεις περήφανος για αυτό που έκανες ; Θα πρέπει να ντρέπεσαι" (μη ρωτήσετε τι έκανα) και της απάντησα : "Όχι, και φυσικά δεν νιώθω περήφανος αλλά τι είναι αυτή η ντροπή μπροστά στα νούμερα ευστοχίας του Αρίνας ; " duh !
Das Kapital
QUOTE(morfi @ Nov 5 2007, 16:14 ) *
Οι Γουίζαρντς όχι μόνο χάνουν αλλά κάνουν τις πιο άσχημες εμφανίσεις εδώ και καιρό. Έχω ξεχάσει από πότε έχω να τους δω τόσο αναστατωμένους επιθετικά και αμυντικά.
Όσοι fantasy-freak διάλεξαν τον Αρίνας θα πρέπει να χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο. Ο Αρίνας παρουσιαζόταν σαν μακράν ότι καλύτερο στη θέση του ενώ παίζει σαν μακράν ότι χειρότερο.

Σαν Προεδρος του lebroniakou astera tongue.gif εχω να δηλωσω πως ο 0 ηδη εχει βαλει γυρω στους 35 και σιγουρα θα ανακαμψει,δεν ξερω αν μπορει να φτασει επιπεδο Kobe στο σκοραρισμα αλλα σιγουρα ειναι ενας καλος αντιπαλος!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.