Κάτσε να γράψω δυο πραγματάκια σχετικά με τον Σαλεχ ,που τείνει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο όνομα/θέμα του φόρουμ για το 2018 (οριακά πρέπει να τον ξεπερνάει ο Καλάθης😂) !
Οπως πολύ σωστά σας έγραψε ο φίλτατος BasketZilla o Γιασερ Σάλεχ ήταν στις ακαδημίες του Ικαρου και είχε πολλές επιτυχίες τόσο με το παιδικό όσο με το εφηβικό της ομάδας της Καλλιθέας.
Τα στοιχεία του ήταν ίδια με αυτά που βλέπετε τώρα.
Αθλητικός,καλός αμυντικός με πολλή ενέργεια και κακό σουτ(φέτος στην Α2 σούταρε ανέλπιστα καλά)!
Δεν άλλαξε κάτι ραγδαία.
Απλά στα κλιμάκια δεν έφτασε ποτέ σε 20δες και τα συναφή.
Σε κάτι αρχικές κλήσεις είχε πάει θυμάμαι στην εφήβων
Εγραφε και ο Αγγελόπουλος κάτι στάτους για την πάρτη του(σχολίασε και σε αυτό του Σορωτου προχτές) και αυτά.
Στον Ίκαρο έπαιζε και στο αντρικό όταν η ομάδα είχε πάρει την κάτω βόλτα όπως και οι υπόλοιποι 97-98 .
Την προηγούμενη σεζόν είχε σοβαρό τραυματισμό, έμεινε έξω σχεδόν έναν χρόνο ,ο Σορώτος τον πίστευε και τον πήρε Παπάγο, όταν δύσκολα θα έβρισκε ομάδα.
Η αλήθεια ειναι πως ο ίδιος δεν τον πολυέβαζε να παίζει.
Ο Κατσούνης(πιθανά και από ανάγκη/απελπισία με την αποπομπή του Φακοπουλιδη ) τον έριξε στα βαθιά και δικαιώθηκε.
Και στο τόπικ της Α2 κατηγορούσαν/σατε τον αφρατούλη ότι δεν τον έβαζε.
Όταν αυτός ήταν που τον πήγε στο Σαλούν.
Μήπως δεν ήταν απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του;
Αναρωτήθηκε κανείς;
Anyway.
Τώρα φθάσαμε στο άλλο άκρο να αποθεώνουμε Σορωτο επειδή εκανε αυτό το στάτους.
Tι να πω,Ελλαδάρα .
Επειδή το κουράσαμε,μπράβο σε Γιασέρ που το πάλεψε και δικαιώθηκε ,απλά χαλαρώστε όλοι λίγο με το παιδί που επειδή το μάθατε τώρα κάνετε λες και ειναι ο επόμενος Draymond Green ή Θανάσης Αντετοκούμπο ξέρω γω😂
Εξώφυλλο στο Esquire θα τον δω τον επόμενο μήνα,όπως πάμε.
Η-Ρ-Ε-Μ-Ι-Α.
Σχετικά με τις κλήσεις,ξαναλέω ήταν δίκαιες.
Το καλές ή κακές δεν το κρίνεις με το βιογραφικό.
Έχω μιλήσει με 6 παρόντες(δεν θα γίνω πιο συγκεκριμένος-προφανώς κάποιοι ήταν παίκτες) το τριήμερο ,και όλοι συμφωνούν πως νιώσανε ότι ο Καστριτης ήταν δικαιος.
Υπάρχουν κάποιες ενστασεις για 2-3 παίκτες είναι η αλήθεια,ιδιαίτερα για έναν forward με βαρύ όνομα που δεν συμφωνεί κανεις με την παρουσία του στην 17άδα,μα αυτά συμβαίνουν.
Δεν θα πω ονοματα,ότι καταλαβατε.
Έχουμε δει τα μύρια όσα τόσα χρόνια,ένας προπονητής βρέθηκε να σπάσει (κάποια εστω) αυγα ,και πέσατε να τον φάτε.
Προτιμάτε τον Παπαθεοδώρου που ξέραμε από πριν την 12άδα;
Και επειδη έχω πρωινό ξύπνημα, να ελαφρύνουμε το κλίμα ,πιστοι στο gossip ρεπορτάζ μας
Για ρίξτε ένα βλέφαρο στο ταπεινό ξενοδοχειάκι που κατέλυσε η Εθνική.
Εγώ σε τέτοιο χάλι δεν θα καταδεχόμουνα να διαμείνω πάντως😘
http://www.booking.com/Share-q4sbNb(Όποιος κάνει κράτηση από αυτό το λινκ και βάλει κωδικό "Gkos" έχει 15% έκπτωση ως τον Αύγουστο.
Διαδώστεεεε!!
Μου δίνει και ποσοστά το booking.
Πλάκα κάνω😐
Καλά θα ήταν😎 ! )
G.