-εγω υπερβαλλω ή σχολια τυπου "πού πας μ αυτη την ομαδα ρεεεεε?" ειναι υπερβολικα?
-οταν βγαινεις πρωτος στον πιο δυσκολο ομιλο της ευρωλιγκα εχοντας 2 ηττες εκτος εδρας με 1 ποντο και μια ηττα εντος με 4π μονο ασταθεια δε δειχνει!!
-δεν αναφερθηκα σε κανεναν ποτε προσωπικα και δεν εθιξα ποτε κανενα παιδι του φορουμ. και φυσικα δεν ειμαι εναντιον της κριτικης αλλα να λαμβανουμε υποψιν παντα ολες τις παραμετρους (και κατι τετοιο δε γινεται).
-αν οριοθετεις εσυ σαν επιτυχια να παρουμε το πρωταθλημα νβα ή το διαγαλαξιακο σαφως και δεν ειμαστε για κατι τετοιο! η ομαδα οπως χτιστηκε μπορει να παει μεχρι το τελος.μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν αποδεικνυεται κατι αντιθετο!!! τωρα , αν προκυψουν διαφορες στραβες (σωρεια απωλειων σε ροστερ) στην πορεια αυτο ειναι αλλο θεμα!!
-δυστυχως αυτο εισπρατω και παντα γραφω (και λεω) αυτο που πιστευω.αν νομιζεις οτι σε παρεξηγω σου ζητω συγνωμη. δυστυχως ομως αυτο εισπρατω. και σ ευχαριστω για τον χαρακτηρισμο για μια ακομα φορα.
υ.γ αν γινεται, την επομενη φορα που θα διαφωνησουμε απλα γραφε μονο με επιχειρηματα και ασε τους χαρακτηρισμους κατα μερους.
-οταν βγαινεις πρωτος στον πιο δυσκολο ομιλο της ευρωλιγκα εχοντας 2 ηττες εκτος εδρας με 1 ποντο και μια ηττα εντος με 4π μονο ασταθεια δε δειχνει!!
-δεν αναφερθηκα σε κανεναν ποτε προσωπικα και δεν εθιξα ποτε κανενα παιδι του φορουμ. και φυσικα δεν ειμαι εναντιον της κριτικης αλλα να λαμβανουμε υποψιν παντα ολες τις παραμετρους (και κατι τετοιο δε γινεται).
-αν οριοθετεις εσυ σαν επιτυχια να παρουμε το πρωταθλημα νβα ή το διαγαλαξιακο σαφως και δεν ειμαστε για κατι τετοιο! η ομαδα οπως χτιστηκε μπορει να παει μεχρι το τελος.μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν αποδεικνυεται κατι αντιθετο!!! τωρα , αν προκυψουν διαφορες στραβες (σωρεια απωλειων σε ροστερ) στην πορεια αυτο ειναι αλλο θεμα!!
-δυστυχως αυτο εισπρατω και παντα γραφω (και λεω) αυτο που πιστευω.αν νομιζεις οτι σε παρεξηγω σου ζητω συγνωμη. δυστυχως ομως αυτο εισπρατω. και σ ευχαριστω για τον χαρακτηρισμο για μια ακομα φορα.
υ.γ αν γινεται, την επομενη φορα που θα διαφωνησουμε απλα γραφε μονο με επιχειρηματα και ασε τους χαρακτηρισμους κατα μερους.
λοιπον μιας και θες επιχειρηματα αν και πρεπει να τα εχω γραψει κοντα στις 4-5 φορες αλλα δεν πειραζει!
καταρχας η ομαδα οπως εγραψε ο vastravoud στηριζεται σε 8 παικτες...σωστα?στην αρχη δεν λεγατε ολοι πως θα εχουμε 11(τον διαμαντιδη δεν τον βαζω μεσα)παικτες που μπορουν να προσφερουν ανα πασα στιγμη και να αποδωσουν το ιδιο χωρις να πεφτει το επιπεδο της ομαδας οταν θα βγαινουν οι βασικοι?
ε τωρα μεταξυ μας...εχει γινει κατι τετοιο εως τωρα?μπα...αρα η ομαδα στηριζεται σε 8 παικτες....?γτ εχω την αντυπωση πως απο την αρχη της χρονιας στηριζομαστε μονο σε τρεις?
διαμαντιδη,περπε και φωτση...
οπως εγραψες εχουμε μονο 3 ηττες!!οκ αλλα πως ηρθαν αυτες οι ηττες?με την βαλενθια απλη αυτοκτονια...με την ολιμπια παλι τα ιδια..με την εφες ενα ημιχρονο εφτανε για να το χασουμε...αλλα σιγουρα εσυ θα θυμασαι μονο τα καλα δηλαδη την εκπληκτικη αποδοση του διαμαντιδη σχεδον σε ολα τα ματς και την παρ'ολιγον ανατροπη με την εφες...
δυστυχως εγω σκεφτομαι μονο τα αρνητικα γτ αυτα με ενδιαφερουν...αυτα πρεπει να διορθωθουν αλλα αυτα δεν προβλεπω να διορθωνονται!
δηλαδη εξαρτομαστε αποκληστικα απο τον διαμαντιδη..δεν θα διαφωνησω πως ειναι αρχηγος και σιγουρα θα πρεπει να το αποδειξει και μεσα στο γηπεδο αλλα αλλο αυτο και αλλο το να βλεπω 2 διαφορετικες ομαδες στο ιδιο ματς(η μια με διαμαντιδη και η αλλη με καλαθη και τεπιτς!)
αυτα ελαχιστα τα εχετε αναλυσει αλλα ναι δεν υπαρχει κανενα προβλημα... ξαφνικα και οι 2 τους θα γινουν παικταραδες....τρομερη λογικη.αυτο ειναι το μονο επιχειρημα σ για αυτους τους παικτες...οτι καποια στιγμη θα γινουν καλοι παικτες..ισως αλλα τωρα αυτο δεν βοηθαει!
και κατι ακομα..το οτι μια ομαδα σαν τον παναθηναικο τα δινει ολα μεσα στο γηπεδο,αυτο θεωρειται δεδομενο εδω και χρονια...δεν γιναμε ξαφνικα μικρη ομαδα επειδη επεσε το επιπεδο..απλα αλλαξαν οι στοχοι μας!
επιτυχια για μενα θα ειναι να φτασουμε στους 8 και να παρουμε κυπελλο και για το πρωταθλημα εχουμε καιρο ακομα!
αν τα κανουμε αυτα θα ειμαι χαρουμενος και αν παμε και παρουμε και τρεμπλ θα ειμαι τρισευτυχισμενος που η ομαδα με διεψευσε.
αλλα επειδη θαυματα δυσκολα γινονται και επειδη εως τωρα η ομαδα εξαρταται απο εναν παικτη μ φαινεται αδυνατο να γινουν οσα γραφεις...