QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 14 2012, 23:13 )
ΠΟΣΟ ΗΡΘΑΤΕ ΔΗΛ?ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ POST ΜΟΥ ΕΠΑΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ.ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ...
Φίλε BASKET BULLET αν πάρεις λεφτά φέρε κι από 'δω τίποτα!!! Παρακαλώ κι εγώ πολύ παιδιά αναφέρατε τα τελικά αποτελέσματα!!!! QUOTE(GALAXIASDEMENIKVN11 @ Feb 14 2012, 23:46 )
ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΝΕΠ = 54 - 38
Ωραίος GALAIASDEMENIKVN11!!!QUOTE(DACRAZYG @ Feb 15 2012, 10:45 )
+1000 για το σχόλιο
Το να έχεις nickname, που παραπέμπει σε χρήστη που είναι από την πάτρα και συνεπώς δεν μπερδεύει την Β΄ ΕΣΚΑΗ με κάτι άλλο από αλλού, σημαίνει ότι ο αγαπητός προλαλήσας PATRASSPORT (ή κάπως έτσι) μάλλον δεν είχε τι να κάνει και είπε να γράψει κάτι που αντιστοιχεί στο επίπεδο γραφής και ύφους που φέτος συναντάμε μόνο στα forum των άλλων κατηγοριών (βλέπε Α-ΕΣΚΑΗ κτλ..) και ΟΧΙ στο παρόν . Να συμπληρώσω επίσης ότι ο τρόπος που ξεκινά το σχόλιο δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το αν πρόκειται για χιουμοριστικό ή ειρωνικό σχόλιο. Λυπάμαι djmouzz που έλαβες εσύ και η ομάδα σου το “βάπτισμα του πυρός” στο αγαπημένο μας forum .Eλπίζω να είσαι έτοιμος και για τα επόμενα… Καλοθελητές και κομπλεξικοί (μπασκετικά πάντα!!!) υπάρχουν πολλοί…Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά το επίπεδο είναι ΤΟΣΟ δε υψηλό που μπορεί μετά από αγώνα της ομάδος σου να γίνεις και δέκτης στατιστικών αναλύσεων όπως π.χ : «με 38 ποντους δεν κερδιζεις ουτε της Κουκουβαουνες!!!!! ¨» ή ακόμα και ανάλυση των παικτών σου με την μέθοδο TENDEX. Σου εύχομαι από καρδιάς να είσαι ακόμα ασφαλισμένος σε κάποιο ταμείο για να μπορείς να αλλάζεις τους φακούς στα γυαλιά που θα σου βάλουν εδώ..
καλή συνέχεια στην ομάδα σου που ΤΟΣΟ ευχάριστη έκπληξη είναι!!!
Και εγώ στο ίδιο γήπεδο με εσένα ημουν και κρίμα που δεν έβγαλα μια φωτογραφία από τον ηλεκτρονικό πίνακα ο οποίος ήταν ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ.... από τα φάουλ. Επίσης ήταν αμέτρητα τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν (δεν θα έμενε παίκτης να παίξει) όπως επίσης και οι τρικλοποδίες και τα αντστοιχα "πεσίματα" στο παρκέ. ΠΟΛΥ δυνατό και σκληρό παιχνίδι.
Όσο για την φασαρία στις κερκίδες έριξα πολύ γέλιο μες τον Δαυίδ και τον Γολιάθ. Ευτυχώς που ο Δαυίδ ...πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε γιατί δεν τον γύτωνε οχι η σφεντόνα αλλά ουτε τα ΜΑΤ...χαχαχαχααχαχαχαχαχαχ
φιλικά.
Φίλε DACRAZYG πόσο σωστά είναι αυτά που έγραψες! Μπράβο φίλε. Να τα λες κι ας πονάνε!Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.QUOTE(djmouzz @ Feb 15 2012, 12:04 )
Φίλε Basket Bullet αυτό που με ενοχλεί, και πιθανώς έχεις δίκιο στο ότι δεν ήμουν ξεκάθαρος και σαφής στο αρχικό ποστ, δεν είναι η κακή διαιτησία, αν η διαιτησία ήταν κακή θα διαμαρτυρόμουν και θα έπαιρνα τεχνική κτλ. Με ενοχλεί η κακή ποιότητα της διαιτησίας και εννοώ ότι αν οι διαιτητές δε σφυρίζουν τίποτα και για τις δύο μεριές, δεν παίζεται μπάσκετ.
Χτες έκανα προσωπικά 10 φάουλ οφθαλμοφανή και μου σφύριξαν 2 και αυτό το έκαναν για να καλύψουν κάποια λάθη που έκαναν και από την άλλη μεριά. Δεν παίχτηκε μπάσκετ κι αυτό έχει σα συνέπεια οι παίκτες να εκνευρίζονται, το παιχνίδι να γίνεται ροντέο, να εξαφανίζονται τακτικές και συστήματα και να αποκτά πλεονέκτημα αυτός που είναι εμπειρότερος και σε καλύτερη μέρα. Και αυτό δεν έγινε μόνο στο χτεσινό παιχνίδι αλλά έχει γίνει σε πάρα πολλά φέτος και φυσικά όχι μόνο της ΝΕΠ. Πιστεύω μπορούν να το επιβεβαιώσουν παιδιά άλλων ομάδων.
Η διαφορά φαίνεται μεγάλη αλλά ο Παναχαϊκός πέτυχε 12-13 τρίποντα, ώντας σε καλή μέρα, με μας να είμαστε στη χειρότερη δυνατή και να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε με τίποτα. Το άναρχο μπάσκετ δε μας ευννοεί, γιατί υπολοιπόμαστε σε εμπειρία και μπασκετική ποιότητα κι έγινε ότι έγινε. Κι αυτό είναι τεχνική ανάλυση, δεν είναι μύδρος κατά των διαιτητών. Αν θέλαμε να κερδίσουμε έπρεπε να προσαρμοστούμε και δεν το κάναμε, τόσο απλά.
Νομίζω ότι το θέμα διαιτησία πρέπει να κλείσει εδώ. Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα (το λέω για ακόμη μια φορά), επηρέασε το ρυθμό και τον εκνευρισμό.
Και για να πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα και για κάτι άλλο. Απογοητευμένος από την εμφανισή μας, στο τέλος δε ζήτησα συγνώμη από ένα παιδί που του έκανα φάουλ με το τσουβάλι, στο μικρό τον λένε Μάριο, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος πριν πολλά χρόνια ('91-92') υπήρξαμε συμπαίκτες στα παιδικά της Παναχαϊκής. Δυστυχώς δεν έχω τρόπο να επικοινωνήσω με κάποιον από τον Παναχαϊκό.
Τέλος αυτοί που με γνώρισαν από κοντά ξέρουν ότι δεν κάνω και λέω πράγματα για το θεαθήναι απλά είμαι μπασκετόφιλος.
Και επιτέλους πρέπει να πιούμε κι ένα καφέ μαζί οι basketforumήτες γιατί θα στραμπουλήξουμε κανένα δάκτυλο συνομιλώντας μόνο πληκτρολογώντας στο forum.
Φίλοι του forum μη λασπολογείτε παρακαλώ! Τι έπιασε μερικούς που συνήθως δεν έγραφαν στο topic της Β' ΕΣΚΑ-Η να κλονίσουν την ηρεμία με την έναρξη του 2ου Γύρου??? Δε μπορώ να καταλάβω!!! Coach συμφωνώ με τα προλεγόμενά σου. Ούτως ή άλλως δεν πιστέυω ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ο ένας με τον άλλον εδώ μέσα! Και για να μην στραμπουλήξουμε κανένα δάκτυλο εδώ μέσα όπως σωστά επισημαίνεις πάρε πρωτοβουλία για καφέ!!! Περιμένουμε το πού και το πότε!!!
Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.QUOTE(kbb @ Feb 15 2012, 07:40 )
Σαν φίλος της ομάδας του Παναχαϊκού θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει να σωθεί.Μπράβο σε όλα τα παιδιά...
Όντως! Η ομάδα κάνει μεγάλο comeback και αξίζει συγαρητήρια!QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 15 2012, 10:51 )
ΦΙΛΕ DjMOUZZ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΠακι ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...
BASKET BULLET
Αγαπητέ BASKET BULLET, άπειρα like για την ανάρτηση που έκανες! Τα λες σωστά. Ενώ εγώ ξέφυγα λίγο μετά τον αγώνα με τον Πατρέα κι ελπίζω αν μη τι άλλο να μην με παρεξηγήσετε!!!
Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.