Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43
djmouzz
QUOTE (PATRASSPORT @ Feb 15 2012, 00:29 ) *
Αφου δεν ειχε σημερα ευρωλιγκα πως και δεν σας εστειλαν Χριστοδουλου??????
πλακα κανεις τωρα??? με 38 ποντους δεν κερδιζεις ουτε της Κουκουβαουνες!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Προφανώς δε διάβασες τι έγραψα και κράτησες μόνο το "χαμηλό επίπεδο διαιτησίας" και δεν είπα κακή διαιτησία. Και είναι γνωστό στους πάντες ότι οι διαιτητές κάνουν αγγαρεία που έρχονται για τους δικούς τους λόγους. Τα βήματα που έκαναν οι παίκτες του Παναχαϊκού και τα άπειρα φάουλ που ΕΚΑΝΑΝ οι πάικτες της ΝΕΠ και ΔΕΝ σφυρίχτηκαν χάλασαν το παιχνίδι. Και όσοι το είδαν ξέρουν ότι μπάσκετ δεν παίχτηκε.

Η ομάδα μου κρατάει το fairplay σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτως νίκης/ήττας με μηδενικές διαμαρτυρίες κι αυτό με κάνει να μη δέχομαι ειρωνίες και σαρκασμούς. Ειδικά μάλιστα όταν αναφέρω τον Παναχαϊκό ως πανάξιο νικητή. Δε μου είναι βέβαια διόλου δύσκολο να το γυρίσω το mode σε γκρίνια και συνομωσιολογία.

Τουλάχιστον η δική μου ομάδα και μερικές άλλες συμπεριλαμβανομένου του Παναχαϊκού όταν δεν παίζει καλά χάνει και δε γίνονται διάφορα "μαγικά" να πάρει το παιχνίδι παρά την κακή εμφάνιση.

Αν σε κάποιους δεν αρέσει ότι το ΝΕΠάκι (γιατί τέτοιοι είμαστε σε επίπεδο ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΠΑΙΚΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ) τα πάει καλά στην πρώτη εμφάνιση στη Β' ΕΣΚΑΗ ας αναρωτηθούν γιατί. Η απάντηση που θα πάρει είναι ότι αποτελείται αποκλειστικά από μπασκετόφιλους.

Αν η διάθεση του σχολίου σου ήταν εντέλει χιουμοριστική κι όχι ειρωνική με συγχωρείς δεν το κατάλαβα. Αν όχι λυπάμαι.
A. Hardaway
QUOTE (PATRASSPORT @ Feb 15 2012, 00:29 ) *
Αφου δεν ειχε σημερα ευρωλιγκα πως και δεν σας εστειλαν Χριστοδουλου??????
πλακα κανεις τωρα??? με 38 ποντους δεν κερδιζεις ουτε της Κουκουβαουνες!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif

κι ομως κερδιζεις φιλε μου....αν φας 37!

QUOTE (DACRAZYG @ Feb 8 2012, 13:16 ) *
Δύμη-Πήγασος ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ εντός των αγωνιστικών γραμμών και παρολίγο απ' έξω. Κοίτα που ο κοσμάκης έρχετε στο γήπεδο για να εκτονώνετε...Ο συγκεκριμένος δε "κύριος" τσάμπα μάγκας την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια οταν είδε εκείνο το "βουνό" του Πήγασου να τρέχει προς το μέρος του.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ...έριξα πολύ γέλιο!

εντος του αγωνιστικου χωρου που ηταν το ξυλο? μηπως ημουν σε αλλο γηπεδο?
DACRAZYG
QUOTE(djmouzz @ Feb 15 2012, 09:45 ) *
Προφανώς δε διάβασες τι έγραψα και κράτησες μόνο το "χαμηλό επίπεδο διαιτησίας" και δεν είπα κακή διαιτησία. Και είναι γνωστό στους πάντες ότι οι διαιτητές κάνουν αγγαρεία που έρχονται για τους δικούς τους λόγους. Τα βήματα που έκαναν οι παίκτες του Παναχαϊκού και τα άπειρα φάουλ που ΕΚΑΝΑΝ οι πάικτες της ΝΕΠ και ΔΕΝ σφυρίχτηκαν χάλασαν το παιχνίδι. Και όσοι το είδαν ξέρουν ότι μπάσκετ δεν παίχτηκε.

Η ομάδα μου κρατάει το fairplay σε όλους τους αγώνες ανεξαρτήτως νίκης/ήττας με μηδενικές διαμαρτυρίες κι αυτό με κάνει να μη δέχομαι ειρωνίες και σαρκασμούς. Ειδικά μάλιστα όταν αναφέρω τον Παναχαϊκό ως πανάξιο νικητή. Δε μου είναι βέβαια διόλου δύσκολο να το γυρίσω το mode σε γκρίνια και συνομωσιολογία.

Τουλάχιστον η δική μου ομάδα και μερικές άλλες συμπεριλαμβανομένου του Παναχαϊκού όταν δεν παίζει καλά χάνει και δε γίνονται διάφορα "μαγικά" να πάρει το παιχνίδι παρά την κακή εμφάνιση.

Αν σε κάποιους δεν αρέσει ότι το ΝΕΠάκι (γιατί τέτοιοι είμαστε σε επίπεδο ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΥΠΟΔΟΜΩΝ-ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ-ΠΑΙΚΤΩΝ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ) τα πάει καλά στην πρώτη εμφάνιση στη Β' ΕΣΚΑΗ ας αναρωτηθούν γιατί. Η απάντηση που θα πάρει είναι ότι αποτελείται αποκλειστικά από μπασκετόφιλους.

Αν η διάθεση του σχολίου σου ήταν εντέλει χιουμοριστική κι όχι ειρωνική με συγχωρείς δεν το κατάλαβα. Αν όχι λυπάμαι.

+1000 για το σχόλιο

Το να έχεις nickname, που παραπέμπει σε χρήστη που είναι από την πάτρα και συνεπώς δεν μπερδεύει την Β΄ ΕΣΚΑΗ με κάτι άλλο από αλλού, σημαίνει ότι ο αγαπητός προλαλήσας PATRASSPORT (ή κάπως έτσι) μάλλον δεν είχε τι να κάνει και είπε να γράψει κάτι που αντιστοιχεί στο επίπεδο γραφής και ύφους που φέτος συναντάμε μόνο στα forum των άλλων κατηγοριών (βλέπε Α-ΕΣΚΑΗ κτλ..) και ΟΧΙ στο παρόν . Να συμπληρώσω επίσης ότι ο τρόπος που ξεκινά το σχόλιο δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το αν πρόκειται για χιουμοριστικό ή ειρωνικό σχόλιο. Λυπάμαι djmouzz που έλαβες εσύ και η ομάδα σου το “βάπτισμα του πυρός” στο αγαπημένο μας forum .Eλπίζω να είσαι έτοιμος και για τα επόμενα… Καλοθελητές και κομπλεξικοί (μπασκετικά πάντα!!!) υπάρχουν πολλοί…Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά το επίπεδο είναι ΤΟΣΟ δε υψηλό που μπορεί μετά από αγώνα της ομάδος σου να γίνεις και δέκτης στατιστικών αναλύσεων όπως π.χ : «με 38 ποντους δεν κερδιζεις ουτε της Κουκουβαουνες!!!!! ¨» ή ακόμα και ανάλυση των παικτών σου με την μέθοδο TENDEX. Σου εύχομαι από καρδιάς να είσαι ακόμα ασφαλισμένος σε κάποιο ταμείο για να μπορείς να αλλάζεις τους φακούς στα γυαλιά που θα σου βάλουν εδώ..

καλή συνέχεια στην ομάδα σου που ΤΟΣΟ ευχάριστη έκπληξη είναι!!!

QUOTE(A. Hardaway @ Feb 15 2012, 10:36 ) *
κι ομως κερδιζεις φιλε μου....αν φας 37!

εντος του αγωνιστικου χωρου που ηταν το ξυλο? μηπως ημουν σε αλλο γηπεδο?

Και εγώ στο ίδιο γήπεδο με εσένα ημουν και κρίμα που δεν έβγαλα μια φωτογραφία από τον ηλεκτρονικό πίνακα ο οποίος ήταν ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ.... από τα φάουλ. Επίσης ήταν αμέτρητα τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν (δεν θα έμενε παίκτης να παίξει) όπως επίσης και οι τρικλοποδίες και τα αντστοιχα "πεσίματα" στο παρκέ. ΠΟΛΥ δυνατό και σκληρό παιχνίδι.

Όσο για την φασαρία στις κερκίδες έριξα πολύ γέλιο μες τον Δαυίδ και τον Γολιάθ. Ευτυχώς που ο Δαυίδ ...πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε γιατί δεν τον γύτωνε οχι η σφεντόνα αλλά ουτε τα ΜΑΤ...χαχαχαχααχαχαχαχαχαχ

φιλικά.
BASKET BULLET
ΦΙΛΕ DjMOUZZ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΠακι ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ... bball.gif BASKET BULLET shot.gif
DACRAZYG
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 15 2012, 10:51 ) *
ΦΙΛΕ DjMOUZZ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ.ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΙΣΩΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΠακι ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΟΛΕΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ... bball.gif BASKET BULLET shot.gif

+++++++++
djmouzz
QUOTE (BASKET BULLET @ Feb 15 2012, 10:51 ) *

Φίλε Basket Bullet αυτό που με ενοχλεί, και πιθανώς έχεις δίκιο στο ότι δεν ήμουν ξεκάθαρος και σαφής στο αρχικό ποστ, δεν είναι η κακή διαιτησία, αν η διαιτησία ήταν κακή θα διαμαρτυρόμουν και θα έπαιρνα τεχνική κτλ. Με ενοχλεί η κακή ποιότητα της διαιτησίας και εννοώ ότι αν οι διαιτητές δε σφυρίζουν τίποτα και για τις δύο μεριές, δεν παίζεται μπάσκετ.

Χτες έκανα προσωπικά 10 φάουλ οφθαλμοφανή και μου σφύριξαν 2 και αυτό το έκαναν για να καλύψουν κάποια λάθη που έκαναν και από την άλλη μεριά. Δεν παίχτηκε μπάσκετ κι αυτό έχει σα συνέπεια οι παίκτες να εκνευρίζονται, το παιχνίδι να γίνεται ροντέο, να εξαφανίζονται τακτικές και συστήματα και να αποκτά πλεονέκτημα αυτός που είναι εμπειρότερος και σε καλύτερη μέρα. Και αυτό δεν έγινε μόνο στο χτεσινό παιχνίδι αλλά έχει γίνει σε πάρα πολλά φέτος και φυσικά όχι μόνο της ΝΕΠ. Πιστεύω μπορούν να το επιβεβαιώσουν παιδιά άλλων ομάδων.

Η διαφορά φαίνεται μεγάλη αλλά ο Παναχαϊκός πέτυχε 12-13 τρίποντα, ώντας σε καλή μέρα, με μας να είμαστε στη χειρότερη δυνατή και να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε με τίποτα. Το άναρχο μπάσκετ δε μας ευννοεί, γιατί υπολοιπόμαστε σε εμπειρία και μπασκετική ποιότητα κι έγινε ότι έγινε. Κι αυτό είναι τεχνική ανάλυση, δεν είναι μύδρος κατά των διαιτητών. Αν θέλαμε να κερδίσουμε έπρεπε να προσαρμοστούμε και δεν το κάναμε, τόσο απλά.

Νομίζω ότι το θέμα διαιτησία πρέπει να κλείσει εδώ. Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα (το λέω για ακόμη μια φορά), επηρέασε το ρυθμό και τον εκνευρισμό.

Και για να πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα και για κάτι άλλο. Απογοητευμένος από την εμφανισή μας, στο τέλος δε ζήτησα συγνώμη από ένα παιδί που του έκανα φάουλ με το τσουβάλι, στο μικρό τον λένε Μάριο, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος πριν πολλά χρόνια ('91-92') υπήρξαμε συμπαίκτες στα παιδικά της Παναχαϊκής. Δυστυχώς δεν έχω τρόπο να επικοινωνήσω με κάποιον από τον Παναχαϊκό.

Τέλος αυτοί που με γνώρισαν από κοντά ξέρουν ότι δεν κάνω και λέω πράγματα για το θεαθήναι απλά είμαι μπασκετόφιλος. bball.gif

Και επιτέλους πρέπει να πιούμε κι ένα καφέ μαζί οι basketforumήτες γιατί θα στραμπουλήξουμε κανένα δάκτυλο συνομιλώντας μόνο πληκτρολογώντας στο forum. cool.gif
ελΕΦΑντας
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 14 2012, 23:13 ) *
ΠΟΣΟ ΗΡΘΑΤΕ ΔΗΛ?ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ POST ΜΟΥ ΕΠΑΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ.ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ...

Φίλε BASKET BULLET αν πάρεις λεφτά φέρε κι από 'δω τίποτα!!! Παρακαλώ κι εγώ πολύ παιδιά αναφέρατε τα τελικά αποτελέσματα!!!! smiley.gif

QUOTE(GALAXIASDEMENIKVN11 @ Feb 14 2012, 23:46 ) *
ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΝΕΠ = 54 - 38

Ωραίος GALAIASDEMENIKVN11!!!

QUOTE(DACRAZYG @ Feb 15 2012, 10:45 ) *
+1000 για το σχόλιο

Το να έχεις nickname, που παραπέμπει σε χρήστη που είναι από την πάτρα και συνεπώς δεν μπερδεύει την Β΄ ΕΣΚΑΗ με κάτι άλλο από αλλού, σημαίνει ότι ο αγαπητός προλαλήσας PATRASSPORT (ή κάπως έτσι) μάλλον δεν είχε τι να κάνει και είπε να γράψει κάτι που αντιστοιχεί στο επίπεδο γραφής και ύφους που φέτος συναντάμε μόνο στα forum των άλλων κατηγοριών (βλέπε Α-ΕΣΚΑΗ κτλ..) και ΟΧΙ στο παρόν . Να συμπληρώσω επίσης ότι ο τρόπος που ξεκινά το σχόλιο δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το αν πρόκειται για χιουμοριστικό ή ειρωνικό σχόλιο. Λυπάμαι djmouzz που έλαβες εσύ και η ομάδα σου το “βάπτισμα του πυρός” στο αγαπημένο μας forum .Eλπίζω να είσαι έτοιμος και για τα επόμενα… Καλοθελητές και κομπλεξικοί (μπασκετικά πάντα!!!) υπάρχουν πολλοί…Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά το επίπεδο είναι ΤΟΣΟ δε υψηλό που μπορεί μετά από αγώνα της ομάδος σου να γίνεις και δέκτης στατιστικών αναλύσεων όπως π.χ : «με 38 ποντους δεν κερδιζεις ουτε της Κουκουβαουνες!!!!! ¨» ή ακόμα και ανάλυση των παικτών σου με την μέθοδο TENDEX. Σου εύχομαι από καρδιάς να είσαι ακόμα ασφαλισμένος σε κάποιο ταμείο για να μπορείς να αλλάζεις τους φακούς στα γυαλιά που θα σου βάλουν εδώ..

Και εγώ στο ίδιο γήπεδο με εσένα ημουν και κρίμα που δεν έβγαλα μια φωτογραφία από τον ηλεκτρονικό πίνακα ο οποίος ήταν ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ.... από τα φάουλ. Επίσης ήταν αμέτρητα τα φάουλ που δεν σφυρίχτηκαν (δεν θα έμενε παίκτης να παίξει) όπως επίσης και οι τρικλοποδίες και τα αντστοιχα "πεσίματα" στο παρκέ. ΠΟΛΥ δυνατό και σκληρό παιχνίδι.

Όσο για την φασαρία στις κερκίδες έριξα πολύ γέλιο μες τον Δαυίδ και τον Γολιάθ. Ευτυχώς που ο Δαυίδ ...πήρε το αυτοκίνητο του και έφυγε γιατί δεν τον γύτωνε οχι η σφεντόνα αλλά ουτε τα ΜΑΤ...χαχαχαχααχαχαχαχαχαχ

φιλικά.

Φίλε DACRAZYG πόσο σωστά είναι αυτά που έγραψες! Μπράβο φίλε. Να τα λες κι ας πονάνε!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

QUOTE(djmouzz @ Feb 15 2012, 12:04 ) *
Φίλε Basket Bullet αυτό που με ενοχλεί, και πιθανώς έχεις δίκιο στο ότι δεν ήμουν ξεκάθαρος και σαφής στο αρχικό ποστ, δεν είναι η κακή διαιτησία, αν η διαιτησία ήταν κακή θα διαμαρτυρόμουν και θα έπαιρνα τεχνική κτλ. Με ενοχλεί η κακή ποιότητα της διαιτησίας και εννοώ ότι αν οι διαιτητές δε σφυρίζουν τίποτα και για τις δύο μεριές, δεν παίζεται μπάσκετ.

Χτες έκανα προσωπικά 10 φάουλ οφθαλμοφανή και μου σφύριξαν 2 και αυτό το έκαναν για να καλύψουν κάποια λάθη που έκαναν και από την άλλη μεριά. Δεν παίχτηκε μπάσκετ κι αυτό έχει σα συνέπεια οι παίκτες να εκνευρίζονται, το παιχνίδι να γίνεται ροντέο, να εξαφανίζονται τακτικές και συστήματα και να αποκτά πλεονέκτημα αυτός που είναι εμπειρότερος και σε καλύτερη μέρα. Και αυτό δεν έγινε μόνο στο χτεσινό παιχνίδι αλλά έχει γίνει σε πάρα πολλά φέτος και φυσικά όχι μόνο της ΝΕΠ. Πιστεύω μπορούν να το επιβεβαιώσουν παιδιά άλλων ομάδων.

Η διαφορά φαίνεται μεγάλη αλλά ο Παναχαϊκός πέτυχε 12-13 τρίποντα, ώντας σε καλή μέρα, με μας να είμαστε στη χειρότερη δυνατή και να μην μπορούμε να ηρεμήσουμε με τίποτα. Το άναρχο μπάσκετ δε μας ευννοεί, γιατί υπολοιπόμαστε σε εμπειρία και μπασκετική ποιότητα κι έγινε ότι έγινε. Κι αυτό είναι τεχνική ανάλυση, δεν είναι μύδρος κατά των διαιτητών. Αν θέλαμε να κερδίσουμε έπρεπε να προσαρμοστούμε και δεν το κάναμε, τόσο απλά.

Νομίζω ότι το θέμα διαιτησία πρέπει να κλείσει εδώ. Δεν επηρέασε το αποτέλεσμα (το λέω για ακόμη μια φορά), επηρέασε το ρυθμό και τον εκνευρισμό.

Και για να πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα και για κάτι άλλο. Απογοητευμένος από την εμφανισή μας, στο τέλος δε ζήτησα συγνώμη από ένα παιδί που του έκανα φάουλ με το τσουβάλι, στο μικρό τον λένε Μάριο, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος πριν πολλά χρόνια ('91-92') υπήρξαμε συμπαίκτες στα παιδικά της Παναχαϊκής. Δυστυχώς δεν έχω τρόπο να επικοινωνήσω με κάποιον από τον Παναχαϊκό.

Τέλος αυτοί που με γνώρισαν από κοντά ξέρουν ότι δεν κάνω και λέω πράγματα για το θεαθήναι απλά είμαι μπασκετόφιλος. bball.gif

Και επιτέλους πρέπει να πιούμε κι ένα καφέ μαζί οι basketforumήτες γιατί θα στραμπουλήξουμε κανένα δάκτυλο συνομιλώντας μόνο πληκτρολογώντας στο forum. cool.gif

Φίλοι του forum μη λασπολογείτε παρακαλώ! Τι έπιασε μερικούς που συνήθως δεν έγραφαν στο topic της Β' ΕΣΚΑ-Η να κλονίσουν την ηρεμία με την έναρξη του 2ου Γύρου??? Δε μπορώ να καταλάβω!!! Coach συμφωνώ με τα προλεγόμενά σου. Ούτως ή άλλως δεν πιστέυω ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ο ένας με τον άλλον εδώ μέσα! Και για να μην στραμπουλήξουμε κανένα δάκτυλο εδώ μέσα όπως σωστά επισημαίνεις πάρε πρωτοβουλία για καφέ!!! Περιμένουμε το πού και το πότε!!!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

QUOTE(kbb @ Feb 15 2012, 07:40 ) *
Σαν φίλος της ομάδας του Παναχαϊκού θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει να σωθεί.Μπράβο σε όλα τα παιδιά...

Όντως! Η ομάδα κάνει μεγάλο comeback και αξίζει συγαρητήρια!

QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 15 2012, 10:51 ) *

Αγαπητέ BASKET BULLET, άπειρα like για την ανάρτηση που έκανες! Τα λες σωστά. Ενώ εγώ ξέφυγα λίγο μετά τον αγώνα με τον Πατρέα κι ελπίζω αν μη τι άλλο να μην με παρεξηγήσετε!!!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
  • ΤΡΙΤΩΝ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ 44-34
  • ΕΦΑ-ΠΑΤΡΕΥΣ 60-57
  • ΠΑΡΑΛΙΑ-ΣΕΙΡΙΟΣ 57-51
  • ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ-ΝΕΠ 54-38
  • ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΚΡΟΝΟΣ 53-34
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.....
ελΕΦΑντας
QUOTE(ελΕΦΑντας @ Feb 15 2012, 13:16 ) *
Φίλε BASKET BULLET αν πάρεις λεφτά φέρε κι από 'δω τίποτα!!! Παρακαλώ κι εγώ πολύ παιδιά αναφέρατε τα τελικά αποτελέσματα!!!! smiley.gif

Ωραίος GALAIASDEMENIKVN11!!!

Φίλε DACRAZYG πόσο σωστά είναι αυτά που έγραψες! Μπράβο φίλε. Να τα λες κι ας πονάνε!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

Φίλοι του forum μη λασπολογείτε παρακαλώ! Τι έπιασε μερικούς που συνήθως δεν έγραφαν στο topic της Β' ΕΣΚΑ-Η να κλονίσουν την ηρεμία με την έναρξη του 2ου Γύρου??? Δε μπορώ να καταλάβω!!! Coach συμφωνώ με τα προλεγόμενά σου. Ούτως ή άλλως δεν πιστέυω ότι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα ο ένας με τον άλλον εδώ μέσα! Και για να μην στραμπουλήξουμε κανένα δάκτυλο εδώ μέσα όπως σωστά επισημαίνεις πάρε πρωτοβουλία για καφέ!!! Περιμένουμε το πού και το πότε!!!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

Όντως! Η ομάδα κάνει μεγάλο comeback και αξίζει συγαρητήρια!

Αγαπητέ BASKET BULLET, άπειρα like για την ανάρτηση που έκανες! Τα λες σωστά. Ενώ εγώ ξέφυγα λίγο μετά τον αγώνα με τον Πατρέα κι ελπίζω αν μη τι άλλο να μην με παρεξηγήσετε!!!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

Για να κάνουμε " ταμείο " της αγωνιστικής, της 1ης του Β΄Γύρου και 10ης κατά σειρά παρακαλώ...
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 53- ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 34
Ε.Φ.Α ΑΙΓΙΟΥ 60- ΠΑΤΡΕΑΣ 57
Α.Ο. ΠΑΝ/ ΚΟΣ 54- Ν.Ε.Π. 38
A.Σ. ΤΡΙΤΩΝ 44- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡ.34
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ?- ΣΕΙΡΙΟΣ ?

Κάποιος από την Παραλία βρε παιδιά να μας ενημερώσει για το αποτέλεσμα της Ε.Α. με τον Σείριο???

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

QUOTE(ελΕΦΑντας @ Feb 15 2012, 13:43 ) *
Για να κάνουμε " ταμείο " της αγωνιστικής, της 1ης του Β΄Γύρου και 10ης κατά σειρά παρακαλώ...
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 53- ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 34
Ε.Φ.Α ΑΙΓΙΟΥ 60- ΠΑΤΡΕΑΣ 57
Α.Ο. ΠΑΝ/ ΚΟΣ 54- Ν.Ε.Π. 38
A.Σ. ΤΡΙΤΩΝ 44- ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡ.34
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ?- ΣΕΙΡΙΟΣ ?

Κάποιος από την Παραλία βρε παιδιά να μας ενημερώσει για το αποτέλεσμα της Ε.Α. με τον Σείριο???

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

Συμβουλευόμενος την κατάσταση βαθμολογίας από το site του Τρίτωνα, τότε το σκορ που προκύπτει για τον αγώνα που μου λείπει είναι: Ε.Α. Παραλίας 57- Σείριος 51. Αν κάνω λάθος παρακαλώ ας με διορθώσετε!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
BASKET BULLET
AYTO EINAI 57-51... shot.gif bball.gif
A. Hardaway
QUOTE (DACRAZYG @ Feb 15 2012, 10:45 ) *
+1000 για το σχόλιο

φιλικά.

o πινακας καμια φορα δεν λεει την αληθεια...ειναι και θεμα διαιτητη τα φαουλ. αν σφυραει και την επαφη τοτε ναι θα γεμισουμε τον πινακα. εγω θεωρω πως εγινε ενα ωραιο ματσακι και ας ειχε και λιγο ενταση(μπασκετικη). τωρα τα του εκτος των 4 γραμμων δεν εχουν σχεση με τον αθλητισμο εφοσον υπαρχουν υβρεις και προκλησεις. καλο ειναι να μενουν στο παθος και μεχρι εκει
ελΕΦΑντας
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 15 2012, 15:53 ) *
AYTO EINAI 57-51... shot.gif bball.gif

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, για τον Α΄ όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ-Η έχει ως εξής:

18/02/12 19:30: Β.Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ: Ν.Ε.Π.- ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1&2 ( Ντέρμπι! )

Η Ν.Ε.Π. αν και με ελλείψεις στον τελευταίο της αγώνα, ηττήθηκε και μάλιστα με διαφορά. Ο Τρίτων, με τη σειρά του, μοιάζει πιο ικανός από ποτέ για την ανατροπή και την έκπληξη![/size]

[size=3]

19/02/12 14:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ: ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Α.Σ. 1

Επικίνδυνη έξοδος για την ομάδα της Κεφαλονιάς καθώς ο Σείριος έδειξε και στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με την Ε.Α. Παραλίας ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το « τομάρι» του. Εξάλλου η 6η θέση του στο βαθμολογικό πίνακα μαρτυρά την πολύ καλή του παρουσία στην κατηγορία.

19/02/12 16:00: : ΡΟΙΤΙΚΩΝ : ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- Ε.Φ.Α. ΑΙΓΙΟΥ 2

Θα μπορέσει ο Κρόνος να ανακόψει την ξέφρενη πορεία της ομάδας του Αιγίου που την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να νικήσει τον αήττητο, εώς τότε και πρωτοπόρο Πατρέα? Ο Κρόνος μετρά 5 σερί ήττες ενώ η Ε.Φ.Α. 8 σερί νίκες! Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι Πατρινοί «σκότωσαν» τους Αιγιώτες με τρίποντο buzzer beater κλέβοντας τη νίκη με 55- 56…

19/02/12 12:30: Β.Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ : ΠΑΤΡΕΑΣ- Α.Ο.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ 1

Παρά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική μες στο Αίγιο, δε μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Πατρέας είναι ίσως η πιο δυνατή ομάδα του Ομίλου. Εντούτοις οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με διαφορά κάνοντας την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη δυνατή Ν.Ε.Π.

19/02/12 18:00: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2

Θα λέγαμε ότι είναι το τοπικό ντέρμπι όμως η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εμφανής κι αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι με σαφές προβάδισμα έναντι του ουραγού Ποσειδώνα Παραλίας…

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας. blove.gif icon_wave.gif

djmouzz
QUOTE (ελΕΦΑντας @ Feb 15 2012, 18:07 ) *
Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής, για τον Α΄ όμιλο της Β΄ ΕΣΚΑ-Η έχει ως εξής:

18/02/12 19:30: Β.Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ: Ν.Ε.Π.- ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1&2 ( Ντέρμπι! )

Η Ν.Ε.Π. αν και με ελλείψεις στον τελευταίο της αγώνα, ηττήθηκε και μάλιστα με διαφορά. Ο Τρίτων, με τη σειρά του, μοιάζει πιο ικανός από ποτέ για την ανατροπή και την έκπληξη![/size]

[size=3]

19/02/12 14:00: ΡΟΙΤΙΚΩΝ: ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ – ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Α.Σ. 1

Επικίνδυνη έξοδος για την ομάδα της Κεφαλονιάς καθώς ο Σείριος έδειξε και στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με την Ε.Α. Παραλίας ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το « τομάρι» του. Εξάλλου η 6η θέση του στο βαθμολογικό πίνακα μαρτυρά την πολύ καλή του παρουσία στην κατηγορία.

19/02/12 16:00: : ΡΟΙΤΙΚΩΝ : ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ- Ε.Φ.Α. ΑΙΓΙΟΥ 2

Θα μπορέσει ο Κρόνος να ανακόψει την ξέφρενη πορεία της ομάδας του Αιγίου που την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να νικήσει τον αήττητο, εώς τότε και πρωτοπόρο Πατρέα? Ο Κρόνος μετρά 5 σερί ήττες ενώ η Ε.Φ.Α. 8 σερί νίκες! Στον αγώνα του πρώτου γύρου οι Πατρινοί «σκότωσαν» τους Αιγιώτες με τρίποντο buzzer beater κλέβοντας τη νίκη με 55- 56…

19/02/12 12:30: Β.Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ : ΠΑΤΡΕΑΣ- Α.Ο.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ 1

Παρά την ήττα την προηγούμενη αγωνιστική μες στο Αίγιο, δε μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Πατρέας είναι ίσως η πιο δυνατή ομάδα του Ομίλου. Εντούτοις οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με διαφορά κάνοντας την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη δυνατή Ν.Ε.Π.

19/02/12 18:00: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ- Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ 2

Θα λέγαμε ότι είναι το τοπικό ντέρμπι όμως η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εμφανής κι αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι με σαφές προβάδισμα έναντι του ουραγού Ποσειδώνα Παραλίας…

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας. blove.gif icon_wave.gif

Το ΝΕΠ-Τρίτων είναι 14:30 κι όχι 19:30
ελΕΦΑντας
QUOTE(djmouzz @ Feb 15 2012, 20:14 ) *
Το ΝΕΠ-Τρίτων είναι 14:30 κι όχι 19:30

Ζητώ συγνώμη coach, εκ παραδρομής το λάθος, ο δαίμονας του τυπογραφείου βλέπεις... icon_drunk.gif
djmouzz
QUOTE (ελΕΦΑντας @ Feb 16 2012, 12:00 ) *
Ζητώ συγνώμη coach, εκ παραδρομής το λάθος, ο δαίμονας του τυπογραφείου βλέπεις... icon_drunk.gif

Νο problemo!

Λοιπόν σκέφτηκα για τον καφέ να το κάνουμε σε μέρος εύκολο σε παρκάρισμα για όποιον έρχεται από μακριά πχ Veso. Θα το ονομάσουμε Open Basketball Coffee και φυσικά μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε στην παρέα για να γνωριστούμε από κοντά. Θα το κάνουμε σαν event ξέρετε, φώτο, χαβαλές κτλ.

Εκτός από μένα και τον ελΕΦΑντα έχουμε άλλες συμμετοχές?

Α και κάτι που ξέχασα. Όποιος θέλει να με προσθέσει στο Facebook για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ παραπάνω εδώ είμαι https://www.facebook.com/djmouzz
BASKET BULLET
ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑ....
ελΕΦΑντας
QUOTE(djmouzz @ Feb 16 2012, 17:15 ) *
Νο problemo!

Λοιπόν σκέφτηκα για τον καφέ να το κάνουμε σε μέρος εύκολο σε παρκάρισμα για όποιον έρχεται από μακριά πχ Veso. Θα το ονομάσουμε Open Basketball Coffee και φυσικά μπορεί να έρθει οποιοσδήποτε στην παρέα για να γνωριστούμε από κοντά. Θα το κάνουμε σαν event ξέρετε, φώτο, χαβαλές κτλ.

Εκτός από μένα και τον ελΕΦΑντα έχουμε άλλες συμμετοχές?

Α και κάτι που ξέχασα. Όποιος θέλει να με προσθέσει στο Facebook για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ παραπάνω εδώ είμαι https://www.facebook.com/djmouzz

Coach το ήξερες ότι θα είμαι μέσα ε??? smiley.gif Λοιπόν, basketforumίτες & basketforumίτισες ενωθείτε & παρευρεθείτε!!!! Αναμένω οδηγίες coach!
ελΕΦΑντας
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 16 2012, 17:30 ) *
ΚΑΙ ΓΩ ΜΕΣΑ....

Αυτά είναι!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
BASKET BULLET
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ?ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ? bball.gif shot.gif
ελΕΦΑντας
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 17 2012, 22:23 ) *
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ?ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ? bball.gif shot.gif

Είναι αντιληπτό πως η καλαθοσφαίριση τείνει να γίνει μπασκετάκι... Έχει ήδη γίνει δηλαδή. Παρακολουθούμε τις ομάδες, μεγάλες, μεσαίες & μικρές να αναλώνονται σε δικαστικούς αγώνες, λύσεις συμβολαίων και άλλες πολλές πράξεις που μαρτυρούν δύο πράγματα κυρίως. Πρωτίστως την έλλειψη κεφαλαίων αλλά και την μη προσαρμογή των ομάδων στους κανονισμούς πολύ απλά γιατί κανονισμοί δεν υπάρχουν... Τώρα εάν η ΕΣΚΑ- Η αλλά και η κάθε τοπική καλαθοσφαιρική αρχή της χώρας προβούν ή προβαίνουν σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή έστω προβολής ή βελτίωσης του αθλήματος σίγουρα πράττουν μονομερώς αφού ούτε παρέστησαν ποτέ σε γήπεδα της Πάτρας, του Πύργου, του Αιγίου, της Κεφαλονιάς, της Ζακύνθου, της Αμαλιάδας ώστε να αφουγκραστούν τα παράπονα άλλά και τις προτάσεις των ομάδων, παραγόντων, παικτών κτλ, αλλά και να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τι φταίει και πλέον τα τοπικά δεν παράγουν ταλέντα αλλά πολλές φορές προάγουν το φανατισμό και τίποτε άλλο. Έχω την εντύπωση πως όποια απόφαση κι αν παρθεί καλό θα ήταν να συζητηθεί με μερίδα, αν όχι όλους, τοπικών παραγόντων κι υπευθύνων των ομάδων που απαρτίζουν την ΕΣΚΑ- Η... Μέχρι τότε όμως ας πορευθούμε με αυτά που ξέρουμε αλλά δυστυχώς δεν μας αρέσουν.

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας. bball.gif
BASKET BULLET
ΝΕΠ-ΤΡΙΤΩΝ 67-62 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ ΕΙΤΕ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΑΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΣ Η ΝΕΠ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ(100%) ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο COACH TOY ΤΡΙΤΩΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΖΗΤΗΣΕ TIME OUT ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ.ΤΩΡΑ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 1ον ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ 2ον ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ DjMOUZZ. bball.gif shot.gif
ελΕΦΑντας
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 18 2012, 16:50 ) *
ΝΕΠ-ΤΡΙΤΩΝ 67-62 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.ΕΝΤΟΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤYΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ ΕΙΤΕ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΑΝ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΣ Η ΝΕΠ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ(100%) ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο COACH TOY ΤΡΙΤΩΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΖΗΤΗΣΕ TIME OUT ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ-ΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΙΜΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ.ΤΩΡΑ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 1ον ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ 2ον ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ DjMOUZZ. bball.gif shot.gif

Από το τελικό σκορ καταλαβαίνω ότι έγινε.. " πόλεμος "! Έχεις δίκιο να γκρινιάζεις φίλε BASKET BULLET πιστέυω πάντως πως όταν ξεπεράσεις την ένταση του αγώνα θα αποδεχθείς την ήττα ( όπως και αν αυτή προέκυψε ) αλλά και την αξιόλογη προσπάθεια της ομάδος σου! Καλή συνέχεια και στους δύο! Οφείλω να ομολογήσω ότι ο djmouzz είναι όντως εξαιρετικός μια και τον γνώρισα κι εγώ πρόσφατα! Περιμένουμε αποτέλεσμα από το νησί αλλά και από τα αυριανά παιχνίδια!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
BASKET BULLET
ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΧΑΣΑΜΕ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. bball.gif shot.gif
ελΕΦΑντας
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 18 2012, 17:12 ) *
ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΑΛΕΨΑΜΕ ΧΑΣΑΜΕ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ.ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. bball.gif shot.gif

Μα για αυτό συμμετέχουμε στο forum άλλωστε. Μπορούμε να λέμε αυτά που βλέπουμε, να κάνουμε διάλογο, να κατηγορούμε, να μας κατηγορούν, να ενημερώνουμε αλλά και να προειδοποιούμε. Πάνω από όλα όμως απαντούμε ο ένας στον άλλον, ως επί το πλείστον με σεβασμό... Κάτι που προφανώς ψιλοχαλάει δύο παρείσακτους του topic της Β' ΕΣΚΑ- Η οι οποίοι, μόλις τις προάλλες, πέταξαν τα βέλη τους σε εμένα προσωπικά αλλά και τον djmouzz... Κύριοι κάνουμε διάλογο. Δεν κλάνουμε κι αφήνουμε να μυρίσει!!! Κλάνουμε και την πίνουμε με όλους! Συγνώμη μάγκες με το απρεπές του γράφοντος και το ύφος. Απλά ήθελα να ξεδώσω!!!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
BASKET BULLET
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΚΟΠΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 8 ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 6 ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ? bball.gif shot.gif
patreas
QUOTE (BASKET BULLET @ Feb 18 2012, 18:37 ) *
ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ ΑΚΟΠΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 8 ΛΕΠΤΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ 6 ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΓΡΑΜΜΗ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ? bball.gif shot.gif

Κεφαλονιά-Πατρέας 37-48
ελΕΦΑντας
QUOTE(patreas @ Feb 19 2012, 00:12 ) *
Κεφαλονιά-Πατρέας 37-48

Διπλό τεράστιας σημασίας για τον Πατρέα αφού ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και από την κορυφή! Και σήμερα κι άλλος αγώνας? Αυτό κι αν είναι βαρύ πρόγραμμα.

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 18 2012, 18:37 ) *

Αυτό έγινε και στο παρελθόν. Σε έναν εκτός έδρας αγώνα της Ε.Φ.Α. ένα δεκάλεπτο διήρκεσε 7 λεπτά!!!
smiley.gif blink.gif bball.gif

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
BASKET BULLET
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΧΘΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 2-3 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ(ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΛΑΓΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΝΕΠ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΩΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ DJMOUZZ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΕΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟbball.gif shot.gif
djmouzz
QUOTE (BASKET BULLET @ Feb 19 2012, 11:51 ) *
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΧΘΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ 2-3 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ(ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΛΑΓΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΝΕΠ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΩΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ DJMOUZZ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΕΑ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΠΛΟbball.gif shot.gif

Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι απλά κέρδισε απλά αυτός που ήταν τυχερότερος τη σωστή στιγμή.

Για τη διαιτησιά θα πω το εξής. Αν στο προηγούμενο ματς τη χαρακτήρισα κακή ποιοτικά σε αυτό θα την έλεγα τρελή.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένας παίκτης της ΝΕΠ έκανε αντιαθλητικό φάουλ. Δεν δίνεται και οι συνέπειες ήταν λογικές. Ειρωνία από τον παίκτη του Τρίτων προς τη διαιτητή, δεν δίνει τεχνική, και ακολούθησαν στο υπόλοιπο παιχνίδι άλλα 5 αντιαθλητικά 3 από τη ΝΕΠ και 2 από τον Τρίτων τα οποία δεν δώθηκαν. Και φυσικά όπως ένας παίκτης του Τρίτων σωστά ανέφερε το ματς έγινε ροντέο.

Ανεπάρκεια είναι ίσως η λέξη που ταιριάζει. Ξεκινάει το 2 ημ με τον Τρίτων στο +7, μόλις το χρονόμετρο δείχνει 8:00 αμέσως μετά δείχνει 6:59. Όπως ρώτησα είναι κλασσικό τρυκ της γραμματείας στο βωμό του άντε να ξεμπερδεύουμε. Διαμαρτυρήθηκα στη γραμματεία και φυσικά με βγάλανε τρελό. Στο σημείο εκείνο η ΝΕΠ επαναλαμβάνω ήταν στο -7 οπότε η ομάδα μου φαινόταν να ζημιώνεται από το κλέψιμο χρόνου άσχετα αν στο τέλος ζημιώθηκε ο Τρίτων.

Τελευταία περίοδος και στο ματς γίνεται χαμός. Βήματα, 3 δευτερόλεπτα, που δεν δίνονται και φάουλ, με κάθε σφύριγμα να κοιταζόμαστε "καλά τι έδωσε τώρα". Έχουν καταλάβει και οι ίδιοι ότι το ανάποδο σφύριγμα πάει "ροδάνι" αλλά καμιά αλλαγή. Δεν ξέρω τι γινόταν στη ρακέτα του Τρίτων γιατί δεν έβλεπα τόσο μακριά, αλλά στης ΝΕΠ δούλευαν τα αντισταθμιστικά οφέλη, δεν έδινε 3 δευτ κατά του Τρίτων έδινε φάουλ υπερ της ΝΕΠ. Δεν έδινε φάουλ κατά της ΝΕΠ έδινε στην επόμενη φάση καλάθι και φάουλ υπερ του Τρίτων. Κρατώντας μια επιφύλαξη δεν μπορώ να πω ότι αδικήθηκε παράφορα εκεί ο Τρίτων.

Φτάνουμε στο τέλος με 3 δευτ. στο χρονόμετρο και τη ΝΕΠ να εκτελεί βολές στο -1. Ζητάει βιαστηκά ο προπονητής του Τρίτων time out και πετάγονται 3-4 παίκτες του Τρίτων και φωνάζουν "μετά τις βολές". Η γραμματεία αν δεν κάνω λάθος δεν έχει σφυρίξει και κατοχυρώνει το time out πριν τις βολές o διαιτητής! Λυπάμαι που το λέω αλλά πρόκειται για τον ορισμό του unfair κι επίδειξη εξουσίας.

Επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούσα να βλέπω τι γινόταν στη ρακέτα του Τρίτων και να έχω άποψη για τα πολλά τρελά σφυρίγματα υπερ της ΝΕΠ αλλά θα δεχτώ την αξιόπιστη άποψη του φίλου BASKET BULLET. Και για το αποτέλεσμα νομίζω ότι απλά αν η διαιτησία ήταν λογική κανείς δεν ξέρει ποιός θα ήταν ο νικητής.

Τέλος για τους λάτρεις των παιχνιδιών άνετα μπορεί κάποιος να πει ότι μπάσκετ δεν είδαμε, NBA Jam είδαμε.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά είμαι τέζα με πυρετό και όπως θα έχετε παρατηρήσει ούτε το Blog της ΝΕΠ δεν έχω ενημερώσει.

BASKET BULLET
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΕ DJMOUZZ ΕΔΙΝΑΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΖΗΜΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΣΧΕΤΟ ΤΩΡΑ.ΠΗΓΑ ΕΙΔΑ ΠΑΤΡΕΑΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ.55-46 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΤΡΕΑΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ KICK BOXING ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΖΟΜΑΥΡΑ. bball.gif shot.gif
ελΕΦΑντας
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 19 2012, 18:32 ) *
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΕ DJMOUZZ ΕΔΙΝΑΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΖΗΜΙΩΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΣΧΕΤΟ ΤΩΡΑ.ΠΗΓΑ ΕΙΔΑ ΠΑΤΡΕΑΣ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ.55-46 ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΑΤΡΕΑΣ.ΠΑΙΔΙΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ KICK BOXING ΕΠΑΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙΖΟΜΑΥΡΑ. bball.gif shot.gif

Τελικό αποτέλεσμα: ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ 56- ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ 45!
Ο πολύ μαχητικός Κρόνος Πατρών κέρδισε άξια και δίκαια έναν αγώνα στον οποίο αντιμετώπισε τον "καρνάβαλο" της Ε.Φ.Α Αιγίου!!! Δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες, η Ε.Φ.Α. σε καμία περίπτωση δεν άξιζε τη νίκη με τέτοια εμφάνιση... Προχωράμε για την κατάληψη και διαφύλαξη της δεύτερης θέσης ώστε να συμμετάσχουμε εκ του ασφαλούς στη διαδικασία των play off...

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
patreas
QUOTE (ελΕΦΑντας @ Feb 19 2012, 11:21 ) *
Διπλό τεράστιας σημασίας για τον Πατρέα αφού ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και από την κορυφή! Και σήμερα κι άλλος αγώνας? Αυτό κι αν είναι βαρύ πρόγραμμα.

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

Αυτό έγινε και στο παρελθόν. Σε έναν εκτός έδρας αγώνα της Ε.Φ.Α. ένα δεκάλεπτο διήρκεσε 7 λεπτά!!!
smiley.gif blink.gif bball.gif

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.

Τα παιδιά του Πατρέα κέρδισαν όχι μόνο έναν αξιόμαχο αντίπαλο αλλά και κούραση (από τις έξι το πρωί επέστρεψαν στις 10 το βράδυ από Κεφαλονιά)και πολύ σημαντικές απουσίες(Κόλιας,Νικολάου,Λαμπρόπουλος,Αγγε
λετόπουλος).Τελικό σκορ 55-46.
BASKET BULLET
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ 56-47 ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ?
GALAXIASDEMENIKVN11
TO 55 - 46 ΙΣΧΥΕΙ.
GALAXIASDEMENIKVN11
TA ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΣΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ: ΣΕΙΡΙΟΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ = 65 - 68, ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ = 56 - 45, ΠΑΤΡΕΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ = 55 - 46, ΝΕΠ - ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ = 67 - 62 ΠΑΡΑΤΑΣΗ (Κ.Α. 56 - 56) ΚΑΙ ΣΕ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΠΑΤΡΕΑΣ = 37 - 48. ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
DACRAZYG
QUOTE(GALAXIASDEMENIKVN11 @ Feb 20 2012, 12:08 ) *
TA ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΣΙΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ: ΣΕΙΡΙΟΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ = 65 - 68, ΚΡΟΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ = 56 - 45, ΠΑΤΡΕΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ = 55 - 46, ΝΕΠ - ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ = 67 - 62 ΠΑΡΑΤΑΣΗ (Κ.Α. 56 - 56) ΚΑΙ ΣΕ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ - ΠΑΤΡΕΑΣ = 37 - 48. ΥΠΟΛΕΙΠΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ : 38 - 54
BASKET BULLET
ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ.ΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. bball.gif shot.gif
ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
ελΕΦΑντας
QUOTE(ΤΡΙΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ @ Feb 20 2012, 16:55 ) *
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

Σωστή η βαθμολογία, να είσαι πάντα καλά Τρίτων. Όσον αφορά το σκηνικό με τους διαιτητές και τη γραμματεία, διάβασα την ανακοίνωση του προέδρου σας την οποία βρίσκω σωστή αν μη τι άλλο. Υποστηρίζω όμως ότι στο ίδιο έργο θεατές θα είμαστε και πάλι... Καλό βράδυ.

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
BASKET BULLET
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ?
djmouzz
QUOTE (BASKET BULLET @ Feb 20 2012, 20:48 ) *
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ?ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ?

Εδώ είναι Γιώργο http://talibanews.wordpress.com/2012/02/20...F%8C/#more-1936

Απάντηση που έδωσε διαιτητής μετά το τέλος του αγώνα σε παίκτη του Τρίτωνα όταν διαμαρτυρήθηκε για τα λάθη. "Έλα τώρα, αν κέρδιζες δε θα μίλαγες". 77.gif

Παιδιά και κάτι άσχετο με μπάσκετ. Υπάρχει άγραφος κανόνας στα forums να μην γράφουμε με κεφαλαία. Για τα internetικά γραπτά όταν κάποιος γράφει με κεφαλαία σημαίνει ότι φωνάζει. Χωρίς παρεξήγηση πάντα.
ελΕΦΑντας
QUOTE(djmouzz @ Feb 20 2012, 21:23 ) *
Εδώ είναι Γιώργο http://talibanews.wordpress.com/2012/02/20...F%8C/#more-1936

Απάντηση που έδωσε διαιτητής μετά το τέλος του αγώνα σε παίκτη του Τρίτωνα όταν διαμαρτυρήθηκε για τα λάθη. "Έλα τώρα, αν κέρδιζες δε θα μίλαγες". 77.gif

Παιδιά και κάτι άσχετο με μπάσκετ. Υπάρχει άγραφος κανόνας στα forums να μην γράφουμε με κεφαλαία. Για τα internetικά γραπτά όταν κάποιος γράφει με κεφαλαία σημαίνει ότι φωνάζει. Χωρίς παρεξήγηση πάντα.

Με πρόλαβες coach! Όσο για την επισήμανση για τα κεφαλαία γράμματα είναι αλήθεια. Αν θέλετα γράφετε όπως κι εμείς! Και πάνω απ' όλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!
BASKET BULLET
Ρε παίδες δεν το ήξερα αυτό.Νομίζω ότι ο πρόεδρος σωστά έπραξε και ωραία τα έγραψε.Είναι πιστέυω άποψη και θέση πολλών ανθρώπων αυτά που γράφει. 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif bball.gif shot.gif
Aigeas
Γαστούνη-ΑΕΚ Κ. Παναγιάς 46-51

Σκαγιοπούλειο-Κρόνος Στρ. 49-67

Πήγασος-Αιγέας 32-46

Πύργος ’99-Ερμής 56-39

ΓΥ.ΠΑ.Σ.-Δύμη 54-48

10 Αγωνιστικές
1- Πύργος '99 20 (605-404)
2- Αιγέας 19 (621-456)
3- Κρόνος 17 (493-481)
-- ΓΥ.ΠΑ.Σ. 17 (576-517)
5- Κ. Παναγιά 15 (491-489)
6- Πήγασος 14 (400-416)
7- Δύμη 13 (502-563)
8-Γαστούνη 12 (422-539)
9- Ερμής 10 (443-530)
-- Σκαγιοπούλειο 10 (490-648)

*Πήγασος και Ερμής έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο
BASKET BULLET
Προγνωστικά
  • ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ - ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ 1
  • ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. 1
  • ΤΡΙΤΩΝ ΑΣ ΠΑΤ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ 1
  • ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Ν.Ε.Π 1
  • ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ 1
είπα να το παίξω λίγο τρέλο το στοίχημα αυτ'ο το σαβ/κο.ΑΛΛΟΣ; bball.gif shot.gif
ελΕΦΑντας
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 22 2012, 08:33 ) *
Προγνωστικά
  • ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. 1
  • ΤΡΙΤΩΝ ΑΣ ΠΑΤ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ 1
  • ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Ν.Ε.Π 1
  • ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ 1
είπα να το παίξω λίγο τρέλο το στοίχημα αυτ'ο το σαβ/κο.ΑΛΛΟΣ; bball.gif shot.gif

Φίλε BASKET BULLET νομίζω ότι το παράκανες!!! smiley.gif Επειδή όμως αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των Αποκριών και του καρναβαλιού θα σου απαντήσω την άλλη εβδομάδα όσον αφορά τα δικά μου προγνωστικά!!!

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
BASKET BULLET
Το μόνο αποτέλεσμα που θα άλλαζα ειλικρινά θα ήταν της ΝΕΠ και θα το έβαζα 2.Τα άλλα τα αφήνω όπως είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. bball.gif shot.gif
panospatra
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 23 2012, 12:19 ) *
Το μόνο αποτέλεσμα που θα άλλαζα ειλικρινά θα ήταν της ΝΕΠ και θα το έβαζα 2.Τα άλλα τα αφήνω όπως είναι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ. bball.gif shot.gif

δηλαδή πιστεύεις ότι ο τρίτων θα κερδίσει τον πατρεα ? . που το κρίνειις αυτο ? smile.gif
BASKET BULLET
Γιατί το λες έτσι ρε φιλαράκι?Υποτιμάς τον ΤΡΙΤΩΝΑ?Επειδή τον έχω δει αρκετές φορές αν παίξει καλά γιατί ΟΧΙ?Εσύ διαφωνείς?Και αν ναί εξήγησε το λόγο.Πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου. bball.gif shot.gif
ελΕΦΑντας
QUOTE(BASKET BULLET @ Feb 24 2012, 18:34 ) *
Γιατί το λες έτσι ρε φιλαράκι?Υποτιμάς τον ΤΡΙΤΩΝΑ?Επειδή τον έχω δει αρκετές φορές αν παίξει καλά γιατί ΟΧΙ?Εσύ διαφωνείς?Και αν ναί εξήγησε το λόγο.Πολύ θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου. bball.gif shot.gif

Αγαπητοί BASKET BULLET & panospatra ειρήνη υμίν!!! Θα μου επιτρέψετε να λάβω μέρος στη συζήτηση και να παραθέσω την άποψή μου, χωρίς παρεξήγηση. Το φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ-Η είναι πιο ποιοτικό από άλλες χρονιές και προφανώς καλύτερου επιπέδου. Σαφώς όμως υπάρχει και η ομάδα που έχει ξεχωρίσει αγωνιστικά κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Πατρέα. Θέλω να πιστεύω πως έχοντας μόνο αυτό ως γνώμονα, ο panospatra προβληματίστηκε. Φυσικά κι ο Τρίτων έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τον Πατρέα αλλά τον ελλιπή Πατρέα διότι ως πλήρεις ομάδες στο παρκέ το προβάδισμα έχει σαφώς ο πρωτοπόρος Πατρέας. Εκπλήξεις έχουν συμβεί και δεν είναι απίθανο αν ο Τρίτωνας βρεθεί σε καλή μέρα κι εκμεταλλευτεί την έδρα του να δούμε άλλη μία έκπληξη και μιλώ φυσικά για την επικράτηση του γηπεδούχου Τρίτωνα. Οψόμεθα... Επί τη ευκαιρία τα προγνωστικά μου:

• ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. 2
  • ΤΡΙΤΩΝ ΑΣ ΠΑΤ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ 2
  • ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Ν.Ε.Π 2
  • ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ 2

Χωρίς πολλά πολλά και πάντα....

Με εκτίμηση, ελΕΦΑντας.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.