Help - Search - Members - Calendar
Full Version: WNBA 2014
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
SteveNashidis
http://nba.sport24.gr/article/3023962/wnba...phoenix-mercury

Πρωτάθλημααααααααα για τις Phoenix Mercury με sweep 3-0 απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Σικάγο και την αγαπητή Elena Delle Donne.

H Diana Taurasi έκανε σπουδαίες εμφανίσεις αλλά το οπλοπολυβόλο αυτής της ομάδας είναι η Britney Griner , μια παίκτρια που καρφώνει και ήθελε ο Κιούμπαν να την draftαρει και να την φέρει ΝΒΑ.


Άντε και το επόμενο δαχτυλίδι θα το φέρουν οι Suns 69.gif
Manimal
Και μάλιστα, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε το Σικάγο κινδύνευε να μείνει εκτός play offs. Και πιθανόν να έμενε εκτός αν δεν επέστρεφε η Delle Donne από τραυματισμό, που την κράτησε εκτός, σχεδόν όλη την σεζόν. Αφού κατάφερε και μπήκε στα play offs σαν όγδοη ομάδα της ανατολικής περιφέρειας έσπασε την έδρα της Ατλάντα και μετά της δεύτερης Ιντιάνα. Η Delle Donne έκανε καταπληκτικά παιχνίδια.

Το Phoenix έκανε ρεκόρ νικών. Ήταν με διαφορά η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα της λίγκας. Η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να την απειλήσει ήταν η Μινεσότα, η οποία όμως έχασε τον ρυθμό της μετά τον τραυματισμό της Seimone Augustus. Η Taurasi ήταν η ηγετική φυσιογνωμία της ομάδας με την Griner να την ακολουθεί. Δεν ξέρω την απόδοση της Griner στα δύο τελευταία, διότι η διαφορά από το πρώτο ματς φαινόταν χαοτική και μου καθόταν βαρύ να ξενυχτήσω για να τις δω. Όλη την χρονιά πάντως η Taurasi ήταν απίστευτη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.