Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3
T.W.Is.M.
QUOTE(jvalin @ Dec 7 2013, 03:18 ) *
Ο Prokhorov! 6.gif

Boozer για KG straight up.

Οι Nets είναι ένα μάτσο χάλια, οπότε μπορεί και να το αποτολμήσουν. Ο KG έχει no trade clause αλλά πιθανότατα την κάνει renounce για να ξανασμίξει με τον Thibs. Οι Bulls αφενός ξεφορτώνονται το βαρύ συμβόλαιο του Boozer, αφετέρου προλειαίνουν το έδαφος για την επικείμενη άφιξη του Mirotic (δεδομένου ότι σε 1-2 χρόνια ο Garnett πιθανότατα θα αποσυρθεί). Πάντα ήθελα να δω δίδυμο Noah-KG…Ειδικά στα playoffs θα πέφτει το ξύλο της αρκούδας! icon_headbang.gif
Noa/Gibson/KG συγκροτούν rotation 3 παικτών για 2 θέσεις.

Τα περί tanking μου μοιάζουν αστειότητες. Ο Thibs δεν τανκάρει ο κόσμος να χαλάσει, αλλά πέραν αυτού, οι περισσότερες ομάδες στην ανατολή πάνε για φούντο οπότε είναι περίπου αδύνατο να μείνουν οι Bulls εκτός playoffs. Εδώ οι Celtics προσπαθούν φέτος να κάνουν μια νέα αρχή και δεν αποκλείεται εν τέλει να κερδίσουν την Atlantic!


Δεν εχεις κι αδικο. Ο Ρωσος εχει φτιαξει ενα τετοιο εκτρωμα μεχρι στιγμης, που ξεπερνα και τους περσινους Λεικερς! Εδω εφαγαν 30αρα απο τους Νικς.
Για τους Σελτικς, αν και ειμαστε off-topic εδω, το εχω ξαναγραψει. Αν θελουν να tankαρουν, ας δωσουν το Rondo στην Ιντιανα για τον Granger.
GreekNick
http://www.nba.com/bulls/#/story/news/bull...picks-deng.html

WTF!!!! Τέλος ο Luol!!!

pk13
QUOTE (GreekNick @ Jan 7 2014, 07:42 ) *

Λογικη κίνηση πιστεύω.Του εκαναν προταση για 3 χρόνια με 10 μυρια το χρόνο και αρνηθηκε γιατι ηθελε 12-15.Ετσι αντι να τον χάσουν για το τιποτα το καλοκαιρι πηραν τουλαχιστον 3 ντραφτ πρωτου γυρου.Τον Μπάινουμ θα του κανουν waive και θα τον διώξουν,μαλλον θα παει Χιτ.Θα κάνουν άμνεστυ το καλοκαιρι στον Μπούζερ και στην free agency θα κυνηγησουν τον Μέλο.

Προσωπικα τους θεωρω φαβορι να τον υπογραψουν το καλοκαιρι,καθως στους Νίκς δεν θα μείνει,σε Λέηκερς και Κλίπερς δεν μπορεί να παρει τα λεφτα που θελει και σε Σάνς,Φιλαδελφια,Ορλαντο δεν παει επειδη ειναι μικρές αγορές...Άν γυρισει καλα ο Ρόουζ τοτε μπορουν πολλα του χρονου... 41.gif
phoenix_93
Νομίζω τα δύο picks είναι δεύτερου γύρου και μάλιστα του Πόρτλαντ άρα αρκετά χαμηλά. Πάντως καλή ανταλλαγή, Ο Ντέγκ είναι καλός αλλά όχι κορυφαίος και σε 2 χρόνια δεν θα είναι ούτε στα 10 καλύτερα τριάρια(υπολογίζω Γιάννη, Wiggins, Parker)
Boom Dizzle
Εξυπνη κινηση των Μπουλς...Ουσιαστικα πετουν μια και καλη τη φετινη χρονια και πανε για το καλυτερο σε
ενα γεματο ντραφτ+ τον Μελο στν FA....Θα δοκιμασουν επισης πιστευω τον Σνελ,τον ρουκι τους στο "3" και οτι τς βγει..
Γενικοτερα παντως σωστες κινησεις στους Ταυρους μεχρι στιγμης και σ αυτο τς βγαζω το καπελο σχετικα με τς υπολοιπες ομαδες γιατι παλιοτερα εχν περασει ανοητοι GM απ το Σικαγο..
sacarame
Τελος εποχής λοιπόν...Μετά από 10 χρόνια παρουσίας, ο Ντενγκ είναι παρελθόν από την ομάδα μας...

Ο τραυματισμός του Ρόουζ υπήρξε καταστροφικός σε όλα τα επίπεδα λοιπόν.. Έβγαλε την ομάδα έξω από τα αγωνιστικά της πλάνα για τη σεζόν 13-14, αλλά διαφοροποίησε παντελώς και τον σχεδιασμό μας από δω και πέρα.

Τα σενάρια είχαν φουντώσει αμέσως μετά το out for season του Ντέρικ, η ομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές εκείνη την περίοδο καθώς εμφανίστηκαν κι άλλοι τραυματισμοί. Όμως κατάφερε να ισιώσει την κατάσταση, και τώρα που μαζεύτηκαν όλοι οι υπόλοιποι άρχισε να ξαναβγάζει τον die hard χαρακτήρα της και να βελτιώνει το ρεκόρ της.

Έλεγα πρόσφατα σε μια συζήτηση ότι βλέπω το Σικάγο μέσα στα οφφς και φέτος, εκεί γύρω στην 6-7η θέση και μια πορεία με χαμηλό ταβάνι στην έξτρα περίοδο. Το γεγονός παράλληλα ότι είχαν καταλαγιάσει οι φήμες τον τελευταίο καιρό, "έδειχνε" ότι θα το πάμε κάπως έτσι μέχρι το τέλος της περιόδου και οι αλλαγές θα γίνονταν το καλοκαίρι. Ίσως και να το άξιζε αυτή η ομάδα να δώσει μια τελευταία παράσταση (έστω και χωρίς τον πρωταγωνιστή της) πριν αλλάξει ριζικά.

Τελικά δεν έγινε τίποτα από αυτά και μετά το σημερινό τρέηντ η ομάδα μπαίνει σε rebuilding era. Προσωπικά δεν μου αρέσει το τρέηντ, γιατί οκ το πλάνο της ομάδας ήταν να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Άγγλου και να πάρει κάποια καλά πικς για το μέλλον. Ε δεν θεωρώ ότι αυτά που πήραμε είναι και τα καλύτερα δυνατά. Πήραμε στην ουσία 2 πικς δεύτερου γύρου του Πορτλαντ, και το ψηλό πικ θα είναι κάτω από το 10-12 του ντραφτ, όποιο κι αν είναι αυτό τελικά..Άρα δεν δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να χτυπήσει μια σούπερ επιλογή ρουκι για να χτίσει πάνω του.Τον Αντρίκο το Βαϊνά δεν τον σχολιάζω καν, καθώς μπορεί να μην προλάβει καν να φορέσει τη φανέλα μας..

Για μένα το Σικάγο χάνει πολύ περισσότερα πράγματα από τα 14 μύρια του συμβολαίου του Ντενγκ. Ο Άγγλος, και το έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα, είναι ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες ολόκληρου του πρωταθλήματος. Είναι το 5ο καλύτερο τριάρι του ΝΒΑ, σκόρερ, αρκετά καλός σουτέρ, εξαιρετικός αμυντικός και παίκτης που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι μιας ομάδας με τη δημιουργία και τις επιλογές του. Για το Σικαγο όμως ήταν και κάτι παραπάνω. Ήταν η σημαία του αυτή τη στιγμή, ο παίκτης που πέρασε μια 10ετία φορώντας τη φανέλα της ομάδας. Ήταν αυτός που ανέλαβε να ηγηθεί της προσπάθειας των Ταύρων όταν η ατυχία με τους τραυματισμούς του Ροουζ τους χτύπησε την πόρτα. Και το κυριότερο: ήταν ο κύριος εκφραστής του mentality που είχε χτίσει αυτή η ομάδα.Πόσες φορές κατέβηκε να παίξει χωρίς να έχει γόνατο, αντίχειρα και άλλα προβλήματα που δεν τον βοηθούσαν να είναι στο 100%.Κι όμως ήταν εκεί για να αποτελεί έμπνευση για τους υπόλοιπους.
Μοναδικό του ελάττωμα η ευπάθεια του σε κάποιους τραυματισμούς. Αλλά αυτό δεν είναι ικανό να τον ρίξει στα μάτια μου ως προς την αξία του. Όπως είχε πει και ο rchos, ο Ντενγκ ήταν παίκτης που έπρεπε για μένα να μείνει για πάντα στο Σικάγο και όταν αποσυρθεί να ανέβει η φανέλα του στην οροφή του United Center.

Τέσπα για μην το κουράζω άλλο, ο Λουόλαρος αποτελεί παρελθόν. Μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι από δω και πέρα για τους Ταύρους.
Σενάριο 1: Φουλ rebuilding era. Το καλοκαίρι στέλνουμε το Βούζα με άμνεστυ, η ομάδα πάει με πικς και με πίστη στους υπάρχοντες παίκτες (Μπάτλερ, Σνελλ, Ογκουστιν, Ταζ, Νοα) περιμένοντας μήπως και ο Ντερικ γυρίσει και μπορέσει να παίξει σε ένα καλό επίπεδο.. Εδώ θα χρειαστεί αρκετή υπομονή από όλους μας, και ίσως ένας ορίζοντας 3ετίας για να πούμε ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε σε τοπ επίπεδο, ειδικά σε περίπτωση που ο Τριαντάφυλλος δεν μπορέσει να παίξει..

Σενάριο 2: Άμνεστυ Βούζα (εννοείται ότι δρομώνει αυτός....tongue.gif ) και με τα συμβόλαια των Ντενγκ και Μπουζερ να μην βαραίνουν το salary cap μας ( περίπου 30 εκατομμύρια κερδισμένα), χτυπάς το Λεβρόνη, ελπίζοντας ότι θα μπορέσεις να έχεις μια 5αδα με Ρόουζ, Τζίμαρο, Λεμπρον, Ταζ και Νοα βάζοντας και μερικά καλά ακόμα συμπληρώματα στον πάγκο, για να μην είμαστε αναγκασμένοι να βγάζουμε πάλι χρονιές με 8 παίκτες.
Το Melo+Thibodeau= L.F.E. δεν στέκει για μένα σε καμία περίπτωση. Μου κάνει αδιανόητο να βάλει ο Τομ στο ρόστερ του ένα παίκτη σαν τον Καρμέλο. Αν το κάνει, τότε μιλάμε για ριζική αλλαγή στον τρόπο που έπαιζε η ομάδα..

Σενάριο 3: (Αυτό μάλλον είναι προσωπικό γούστο του γράφοντος παρά έχει υπαρκτές πιθανότητες να γίνει..) Άμνεστυ Βουζα ( έεεεετσι.. 69.gif ) η ομάδα γλιτώνει περίπου 17 μύρια, τα ξαναβρίσκει με τον Λουολ, επιστρέφει και με ό,τι απέμεινε(+το 4αρι μύρια του Κιρκ) πάμε για συμπληρώματα ώστε να δώσουμε βάθος στον πάγκο και συνεχίζουμε από κει που είμαστε....χαχαχα
jasonick
Να προσθέσω ένα ακόμα σενάριο;
Amnesty Boozer για να μην ξεχνιόμαστε και ΠΟΥΛΑ.
Τρίτη μεγαλύτερη πόλη στην ΗΠΑ, εμπορική πόλη και έχεις ιδιοκτήτη που τσιγκουνεύεται να πληρώσει τον φόρο πολυτελείας. Αρνήθηκε πέρσυ να ανανεώσει τον τίμιο Ιταλό και τον κοντό μετά την εκπληκτική για τα δεδομένα περσινή πορεία της ομάδας.
Υπάρχει επίσης ένας top 3 προπονητής στον πάγκο και φαίνεται να τον ξενερώνεις αφού διώχθηκε ο 1ος assistant το καλοκαίρι και ενώ είναι προπονητής με φιλοσοφία τα πάντα για τη νίκη τον αναγκάζεις να τανκάρει με τις κινήσεις που έγιναν διώχνοντας παράλληλα έναν από τους αγαπημένους του παίκτες.
ΠΟΥΛΑ!
j-kidd13
Εγω ημουν υπερ της αποχωρησης του Ντενγκ.Θεωρουσα υπερβολικο να παρει 14 μυρια οπως ακουγα απο το καλοκαιρι και μετα οτι ειναι το ποσο που ηθελε.Παρ οτι μου αρεσε σαν παικτης,δεν υπαρχουν πολλα 3αρια με τετοια σωματοδομη(αντιδοτο για τον Τζειμς).Αν δεχοταν τα 10 μυρια τον χρονο τοτε θα ταν ιδανικο deal...
Τωρα παμε γι αλλα...Γενικα οι Μπουλς ειναι πολυ σφιχτοι στο μεταγραφικο παζαρι,δεν ξερω αν φταει ο καβουριας προεδρας... tongue.gif η κατι αλλο.Και δεν ξερω αν θα κανουν καταλληλες κινησεις να ενισχυσουν την ομαδα η παλι θα παμε με το κομπιουτερακι στο χερι μην τυχον και ξοδεψουμε τιποτα παραπανω.
Αναλογα τις θεσεις των πικς στο ντραφτ,αν μπορεσουμε και παρουμε εναν παικτη που θα εχει ρολο αμεσα στην ομαδα,οχι κατ αναγκην πρωταγωνιστικο,και μπορεσουμε παραλληλα να παρουμε καποιους ταλαντουχους παικτες με προοπτικη(οπως ηταν ο Ταζ) θα ειμαστε καλα.Το θεμα ειναι τι παικτες θα προσεγγισουμε στη free agency.Αν υποθεσουμε οτι ο Βουζας θα παει για αμνηστια,θα εχουμε 2 βασικες θεσεις να καλυψουμε,με ενα ποσο στα 30 μυρια.(Αν και δεν ξερω γιατι μου εχει καρφωθει οτι ο φτηνος Μιροτιτς παει για βασικο 4αρι και θα τραβαμε τα βυζια μας).Αν γινουν καλες κινησεις και αξιοποιηθει το ποσο που υπαρχει διαθεσιμο,για μενα καλως δωθηκε ο Λουολ.
Για Καρμελο,παροτι θα τον ηθελα σαν τρελος υπο αλλες συνθηκες,δεν βλεπω καποιον τροπο για να μπορεσει να ταιριαξει στο πειθαρχημενο παιχνιδι του Τιμποντο,ποσο μαλλον να παιξει αμυνα... laugh.gif

Παμε λοιπον χωρις τον Ντενγκ,χωρις και τον Ροουζ απο δω και περα,να δουμε αν ο Σνελ δειξει οτι μπορει να εξελιχθει σε βασικο γραναζι του rotation ωστε να υπολογιζουμε στην παρουσια του του χρονου,και αν ο Μπατλερ ειναι ετοιμος να αναλαβει πιο ηγετικο ρολο.

ΥΓ:Ο ιδανικος γι αυτη την ομαδα,περαν του Τζειμς,θα ηταν ο γιγας ΠαυλοΓιωργης...
kamtha5
QUOTE (Boom Dizzle @ Jan 7 2014, 12:59 ) *
Εξυπνη κινηση των Μπουλς...Ουσιαστικα πετουν μια και καλη τη φετινη χρονια και πανε για το καλυτερο σε
ενα γεματο ντραφτ+ τον Μελο στν FA....Θα δοκιμασουν επισης πιστευω τον Σνελ,τον ρουκι τους στο "3" και οτι τς βγει..
Γενικοτερα παντως σωστες κινησεις στους Ταυρους μεχρι στιγμης και σ αυτο τς βγαζω το καπελο σχετικα με τς υπολοιπες ομαδες γιατι παλιοτερα εχν περασει ανοητοι GM απ το Σικαγο..


Εγώ πάντως πιστεύω πως μπορούσαν να πάρουν καλύτερα πικς. Τα δύο σίγουρα από τους Καβς είναι 2ου γύρου, ενώ επίσης πήραν το top 12 protected pick των Σακραμεντο, που γίνεται top10 για το 2015 και 2016. Είναι πολύ πιθανό οι Κινγκς να παραμείνουν τα επόμενα χρόνια στον πάτο της Δύσης (το μυαλό του Cousins είναι εγγύηση) οπότε το πικ γίνεται 2ου γύρου το 2017 νομίζω...

Γι αυτό και μονο το ερωτηματικό ίσως ένα σίγουρο ντραφτ πικ 1ου γύρου θα ήταν καλύτερο, πχ. των Καβς το 2015. Ξέρω ποσο δύσκολα προσφέρουν οι ομάδες τα πικ τους πλέον, όμως οι Καβαλίερς ειναι σε win now mode και ίσως ήταν πιθανό να κάνουν κάτι τετοιο.
rchos
Τίποτα.

Σκέψεις για συνέχεια άλλη στιγμή.


Τώρα απλά πίκρα γιατί ο Ντενγκ έπρεπε να τελειώσει την καριέρα του στο Σικάγο...

68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
jvalin
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 7 2014, 16:47 ) *
ΥΓ:Ο ιδανικος γι αυτη την ομαδα,περαν του Τζειμς,θα ηταν ο γιγας ΠαυλοΓιωργης...

Σε ποια ομάδα δε θα ήταν ιδανικός ο Παυλογιώργης? Και ο Ντενγκ ιδανικός ήταν αλλά τον έφαγαν τα καβούρια στις τσέπες του πρόεδρα tongue.gif
mixalisgate7
Εγώ πάντως στην θέση του Μπούζερ θέλω τον Λοβ αλλά αυτό είναι απίθανο.
SteveNashidis
Σιγουρα οποιος ειναι Σικαγο θα κρινει ως κακη την συγκεκριμενη ανταλλαγη γτ με συναισθηματικα κριτιρια ο ντενγκ δεν πρεπει να φυγει,γτ ειναι η σημαια της ομαδας. Δυστυχως οπως εφυγαν οι Πιρς,γκαρνετ,νας,φισερ, ετσι και ο ντενγκ υποχρεωθηκε να αφησει το σικαγο.απλα δεν μαρεσει η επιλογη να τον δωσουν στους καβαλιερς και ποσο μαλλον να παρουν τον Αντρεα και να τον διωξουν αμεσως. Πιστευω μιλησαν και με αλλες ομαδες αλλα αυτο που ηταν το δελεαρ ενος πικ αναμεσα στο 10 με. 15. Περιμενω καποοια αναλυση αποο επισημο μελος των δυο ομαδων να δωσει μια καλυτερη εικονα της ανταλλαγης
Rated: (en)joy
QUOTE (sacarame @ Jan 7 2014, 15:50 ) *
αρκετά καλός σουτέρ

Το μακρινο του σουτ τα τελευταια 2 χρονια δεν θα το ελεγα και πολυ καλο. Οκ, προφανως και με εναν υγιη Ροουζ η αμυνα θα εδινε λιγοτερη προσοχη στον Ντενγκ -αρα σουτ υπο καλυτερες προυποθεσεις για αυτον- αλλα και παλι ακομα και με αυτην την λογικη ως δευτερο βιολι ο Ντενγκ δεν ξερω ποσο πολυ καλυτερος θα μπορουσε να ειναι απο τυπους σαν τον Παρσονς -που ως τριτος παικτης στους Ροκετς βγαζει το ιδιο PER με Ντενγκ
j-kidd13
QUOTE(jvalin @ Jan 7 2014, 17:14 ) *
Σε ποια ομάδα δε θα ήταν ιδανικός ο Παυλογιώργης? Και ο Ντενγκ ιδανικός ήταν αλλά τον έφαγαν τα καβούρια στις τσέπες του πρόεδρα tongue.gif


Σε ολες ενδεχομενως,αλλα οι παικτες που μπορουν να ταιριαξουν στο Σικαγο του Τιμποντο ειναι ελαχιστοι.
Ηταν πολλα τα λεφτα που ηθελε ο Ντενγκ,τουλαχιστον κατα τη γνωμη μου.
SteveNashidis
You will hear a lot of "can't" and a lot of "won't", but you give it everything you can, because you believe in yourself and your teammates. You push yourself with your heart, mind and soul, and smile every night knowing you put love and passion into it. Thank you, Chicago - Luol Deng.


Κάντο υπογραφή στέλιο !
Quincy
QUOTE(Voyager @ Jan 7 2014, 19:33 ) *
You will hear a lot of "can't" and a lot of "won't", but you give it everything you can, because you believe in yourself and your teammates. You push yourself with your heart, mind and soul, and smile every night knowing you put love and passion into it. Thank you, Chicago - Luol Deng.


Κάντο υπογραφή στέλιο !



77.gif 77.gif

Δύσκολα θα βρεθεί πιο εύστοχη περιγραφή για τον τρόπο που αγωνίζονται οι Bulls!
j-kidd13
Α ρε Λουολ...Οσο περναει η ωρα και συνειδητοποιω οτι τερμα ο Ντενγκ μετα απο μια δεκαετια μου φαινεται περιεργο παρότι δεν ημουν αρνητικος στο να φύγει...
Ηταν ο απολυτος glue guy...
SteveNashidis
http://espn.go.com/chicago/nba/story/_/id/...luol-deng-trade

Οι πρώτες αντιδράσεις δεν είναι καλές. Το front office προσπαθει να δικαιολογήσει και να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και ο Τιμόθεος απορεί με ποιους παίκτες θα κατέβει για αγώνα..
sacarame
QUOTE(Voyager @ Jan 8 2014, 03:03 ) *
http://espn.go.com/chicago/nba/story/_/id/...luol-deng-trade

Οι πρώτες αντιδράσεις δεν είναι καλές. Το front office προσπαθει να δικαιολογήσει και να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και ο Τιμόθεος απορεί με ποιους παίκτες θα κατέβει για αγώνα..



Και η επίσημη τοποθέτηση εδώ...http://blogs.bulls.com/2014/01/tough-decis...eye-the-future/

duncan21
Για το sacarame μόνο,αυτό+αυτό.
sacarame
QUOTE(duncan21 @ Jan 8 2014, 18:21 ) *
Για το sacarame μόνο,αυτό+αυτό.



J-Kuc είσαι ψυχάρα.. Τώρα στέλνω μέηλ την Καιτούλα στο dj να την παίζει κάθε φορά στο United Center..... smiley.gif

Τώρα άμα αρχίσω πάλι να λέω για τη χτεσινή νίκη και πως επετεύχθη, θα με πουν γραφικό... Θα αρκεστώ να πω λοιπόν ότι ήταν ακόμα μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο όπως είναι το Φοινιξ..

j-kidd13
Το αγωνιστικο μπορει να αντικατασταθει και καλυτερα(δεν λεω για αλλο 3αρι,συνολικα για τις κινησεις που θα γινουν μιλαω),αλλα το πνευματικο κομματι της παρουσιας τους στην ομαδα,το mentality, θα ειναι η μεγαλυτερη απωλεια για το Σικαγο.
SG3ptshooter
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 8 2014, 18:31 ) *
Το αγωνιστικο μπορει να αντικατασταθει και καλυτερα(δεν λεω για αλλο 3αρι,συνολικα για τις κινησεις που θα γινουν μιλαω),αλλα το πνευματικο κομματι της παρουσιας τους στην ομαδα,το mentality, θα ειναι η μεγαλυτερη απωλεια για το Σικαγο.

Eσύ ειδικά περισσότερο απ' όλους δεν ξέρω πως θα αντέξεις τη Μαυροβούνια επιδρομή με μεγάλο συμβόλαιο και βλέψεις να γίνει βασικούρα.
j-kidd13
QUOTE(SG3ptshooter @ Jan 8 2014, 18:38 ) *
Eσύ ειδικά περισσότερο απ' όλους δεν ξέρω πως θα αντέξεις τη Μαυροβούνια επιδρομή με μεγάλο συμβόλαιο και βλέψεις να γίνει βασικούρα.


Eφιαλτης...Απο το ακουσμα της επιλογης στο ντραφτ βασικα...
Μακαρι να με διαψευσει βεβαια και να βγαλει ματια και να αρχισω τις κωλοτουμπες...
Αλλα απο την επιλογη του,και την ταυτοχρονη παρουσια του Βουζα,με τη μια μου καρφωθηκε η ιδεα οτι ερχεται η ωρα που θα τον βλεπω στη θεση 4 στη starting-5.(και οσο σκεφτομαι οτι δωσαμε τον Aldridge για τον Thomas-TON THOMAS ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ!!!!!!! angry_red.gif και εχουμε καταληξει με Μπουζερ και κατ οπως φαινεται με Μιροτιτς........ hammer.gif )
Αν και θελω να πιστευω οτι ο γατος δεν θα φαει τη θεση του γιγα Ταζ......Ας κατσει στον παγκο να παρει τις ευκαιριες του με τον καιρο και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα.Αν θελουν να μας τον παρουσιασουν σαν τον next day leader κλπ θα γελασουμε...
j-kidd13
Εγω ειπα τις κινησεις....
Αμνιστι Βουζα,δινουμε τον Νοα για τον Μπατιμ στο Πορτλαντ smiley.gif ,παιρνουμε fa τον Μονρο,τσιμπαμε ενα οσο το δυνατον καλυτερο παικτη απο τον πρωτο γυρο του ντραφτ,αποχαιρεταμε τον Χαινριχ και κραταμε Αυγουστινο σαν μπακ απ πλευ μεικερ,φερνουμε εναν 6th man με εφεση στο σκοραρισμα,γιατι η ομαδα νοσει στην backcourt,και εναν αξιοπιστο μπακ απ σεντερ,και απο κει και περα,γεμιζουμε με ρολιστες και rookies την ομαδα....Και με την επιστροφη του Ροουζ,ετοιμη η ομαδα να τα σαρωσει ολα!!!! tongue.gif laugh.gif

*upcoming free agents υπαρχουν ενδιαφερουσες περιπτωσεις...Turner,Hayward,Jamal Crawford,Stephenson,Gay,Parsons......Ακομα και ο γερο-Πιρς...(Α και ο Deng tongue.gif tongue.gif tongue.gif )
rchos
Ακόμη να ανακοινώσουν ότι όλο αυτό είναι διαφημιστικό τρυκ και ο Ντένγκ μένειι στην ομάδα? 68.gif
sacarame
Τωρα να κάνω πάλι ποστ για το Bulls pride και για τον die hard χαρακτήρα της ομάδας, θα με πείτε πάλι γραφικό... οχι ότι δεν είμαι.. 69.gif

Μετά την 25άρα στους Σίξερς, νέα νίκη στην παράταση απέναντι στους Λέικερς..

20-20 , τέταρτη θέση στην Ανατολή μαζί με τους Γουίζαρντς και συνεχίζουμε....


Πρόεδρε, ό,τι και να κάνετε εκεί με τον Πάξον, δεν τανκάρουμε λέμε.....
geo82
Πολύ ωραίο το ματσάκι με τους Lakers. Αυτό όμως που με "έφτιαξε" πιο πολύ και μου προξένησε νοσταλγία ήταν η παρουσίαση των Bulls. Θεωρώ ότι έχετε μακράν την καλύτερη παρουσίαση στο ΝΒΑ και ειχα αρκετό καιρό να την πετύχω στη μαγνητοσκόπηση. Ταξίδεψα για λίγο στο παρελθόν όταν ακουγόταν "From North Carolina, at guard..."
sacarame
Ας γίνω λίγο Nuntius smiley.gif


Μεγάλο διπλό χτες βράδυ για την αρμάδα. Θα το χαρακτήριζα σχετικά άνετο καθώς η ομάδα πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ και παρά τα ξεσπάσματα του Καιρί, είχε πάντα τις απαντήσεις ώστε να μην κινδυνεύσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όσο παίζαμε με τους στάρτερς, πάντα χτίζαμε διαφορές, τις οποίες μάζευε το Κλίβελαντ όταν βαζαμε την second unit μας ( την ποια;;;;;).

Ταζμάνια in the zone, έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι και ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με 26 πόντους. ο Γιοακίμ μάζεψε για 14ο σερί παιχνίδι πάνω από 10 ρεμπς, κάτι που έχει να γίνει από παίκτη των Μπουλς από το μακρινό 97 όταν το έκανε ο μέγας Ρόντμαν.

Ο ΝτιΤζει πήρε την ομάδα απο το χέρι στην τέταρτη περίοδο σκοράροντας μεγάλα σουτ.

Μεγάλη κίνηση στην τέταρτη περίοδο από τον Τιμποντό. Ο Καιρί μας σκότωνε στα 3/4 του παιχνιδιού κι έτσι ο μεγάλος Τομ αποφασίζει και στέλνει τον Μπάτλερ πάνω του. Ο Τζίμυς τον κλειδώνει, ο Έρβινγκ του βάζει όλους κι όλους 4 πόντουςαπό τους 26 που είχε, κι έτσι έμεινε ο Γουέητερς, που προφανώς δεν μπορούσε να πάρει το ματς μόνος του.

Ο Λουολ φανερά επηρεασμένος από το γεγονός ότι έπαιζε απέναντι στο Σικάγο. Έβαλε 11 πόντους αλλά οι 7 ηταν από βολές και σούταρε με το τραγικό 2/11.

Έτσι το Σικάγο ξεπέρασε το .500 για πρώτη φορά φέτος από τη μέρα που χτυπησε ο Ρόουζ.

Edit: όποιος βρει πόσες παραλλαγές του μέγα έχω χρησιμοποιήσει σε αυτό το ποστ, κερδίζει δώρο ένα μπουρνούζι... icon_drunk.gif icon_drunk.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(sacarame @ Jan 23 2014, 15:11 ) *
Edit: όποιος βρει πόσες παραλλαγές του μέγα έχω χρησιμοποιήσει σε αυτό το ποστ, κερδίζει δώρο ένα μπουρνούζι... icon_drunk.gif icon_drunk.gif


Εγω δε θελω μπουρνουζι, θελω την μπουρνουζοπετσετα την καλη... smiley.gif
sacarame
QUOTE
Carlos Boozer is not happy with coach Tom Thibodeau's tendency to bench him in the fourth quarter of competitive games.
Boozer's questionable defense is the root of the problem, but that isn't preventing the veteran PF from airing his grievances. "I think I should be out there but it's [Thibodeau's] choice," said Boozer. "He's been doing that a lot since I've been here, not putting me in the fourth quarter ... Sometimes we win, but more times than not we don't."



Να αραιώνουμε σιγά σιγά.... icon_wave.gif icon_wave.gif
rchos
QUOTE(sacarame @ Feb 3 2014, 21:08 ) *
Να αραιώνουμε σιγά σιγά.... icon_wave.gif icon_wave.gif



Ελπίζω να συνεχίσει τις δηλώσεις αυτού του τύπου.
Υπογράφει την αμνηστία έτσι...
sacarame
Δεύτερη νικη φέτος επί του Φοίνιξ. Είναι λίγο περίεργο καθώς το στυλ παιχνιδιού των Σανς είναι ξεκάθαρο πως δεν μας ταιριάζει, αλλά τους εχουμε πάρει τον αερα.

Είναι η 5η συνεχόμενη νίκη μας στην έδρα τους, καθώς αν εξαιρέσεις την χρονιά 11-12 του λοκ άουτ που δεν πήγαμε λόγων μειωμένων αγώνων, έχουμε να χάσουμε εκεί από τη σεζόν 07-08...

Ο Τομ έδωσε 32 λεπτά χτες στον Εσκιμώο, που ναι μεν έκανε d-d με 19-12, αλλά επιχείρησε 21 σουτ για να το καταφέρει....

http://splicd.com/BJJkNR0Rfvs/707/708
Air Kef
Απάλευτη η ομάδα, έκανε πλάκα χθες στο (ανεβασμένο) Τορόντο. Μου δίνουν την εντύπωση ότι όσο έχουν Νόα στο σέντερ, Τιμποντο στον πάγκο και Γκίμπσον 6ο παίκτη θα είναι άνετα στα πλέι οφ, για πάντα.

Ο Ντέρικ θα παίξει τελικά φέτος ή τα κρεμάσαμε και από του χρόνου, το έχω χάσει.
John Valthuer
QUOTE (Air Kef @ Feb 20 2014, 13:17 ) *
Ο Ντέρικ θα παίξει τελικά φέτος ή τα κρεμάσαμε και από του χρόνου, το έχω χάσει.


Κανείς δεν γνωρίζει στα σίγουρα. Η ομάδα κρατάει μακριά του τα ΜΜΕ προκειμένου να μπορέσει να επικεντρωθεί στην αποθεραπεία του.

Πάντως, το blog των Bulls στο ESPN αναφέρει τον τραυματισμό του ως "season-ending":

http://espn.go.com/blog/chicago/bulls/post...=espnapi_public
sacarame
Μεγάλη νίκη χτες απέναντι στο Γκόλντεν Στέητ με 103-83.

Νίκη που δεν την πολυπερίμενα να πω την αλήθεια καθώς το ΓκουσουΓου δεν είναι ομάδα που μας ταιριάζει ιδιαίτερα. Είχαν και τα θεματάκια τους καθώς ο Λι έπαιξε μόλις 21 λεπτά και ο Κάρι είχε πολύ άσχημη βραδιά σουτάροντας με 2/10, αλλά δεν τους αφήσαμε και πολλά περιθώρια.

Γενικά η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο με 6 νίκες στα 7 τελευταία ματς και στρογγυλοκάτσαμε στην 4η θέση της Ανατολής μία μόλις νικη πίσω από το τρίτο Τορόντο..

Με Ντανλίβι να βρίσκει το χέρι του και τον Βουζα να γράφει 2ο σερί d-d (φαντάσου) δεν φοβόμαστε τίποτα..


Υ.Γ. Ντάνυ κάτσε εκεί που κάθεσαι....
jasonick
Πρέπει να ανοίξουμε τόπικ για το αν ο Noah είναι το καλύτερο PG του NBA. tongue.gif
9 ασσίστ σε 18 λεπτά, πάει για άνετο triple double.
sacarame
http://espn.go.com/chicago/nba/story/_/id/...n-chicago-bulls


Πάει να κάνει προξενιό ο Γιοακίμ...
Quincy
Η -χωρίς Rose- ομάδα των Bulls έχει ανάγκη από κάποιον σαν τον Melo, κι ο Melo έχει ανάγκη μια ... ομάδα. Θα μπορούσαν και ρεαλιστικά να διεκδικήσουν το δαχτυλίδι.

Well done Noah smiley.gif
klow13
μακαρι να παει στους μπουλς ο μελο να αποκτησει και αλλον σοβαρο αντιπαλο το μαιαμι στην περιφερεια του και να δυναμωσει και η ανατολη.αμα γυρισει καλα και ο ροουζ..

εντωμεταξυ ακουγεται οτι οι μπουλς θα κοιταξουν να ανταλλαξουν και τον ταζ(δυσκολα να μην παρει μαξ συμβολαιο ο μελο) και ο μιροτιτς θα μπει κατευθειαν στα βαθια
sacarame
QUOTE(klow13 @ Mar 7 2014, 17:33 ) *
εντωμεταξυ ακουγεται οτι οι μπουλς θα κοιταξουν να ανταλλαξουν και τον ταζ(δυσκολα να μην παρει μαξ συμβολαιο ο μελο) και ο μιροτιτς θα μπει κατευθειαν στα βαθια


Ελπίζω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται να μείνουμε μόνο με τον Μιροτιτς και τον Νοα στους ψηλούς. Ο Ταζ πρέπει να μείνει στο ρόστερ..

Με το άμνεστυ του Μπουζερ γλιτώνεις 16,5 μύρια του χρόνου. Αν δεν μείνει ο Κιρκ (προφανώς κρατάς τον Dj) ή στειλεις τον Ντανλίβι με τρέηντ κερδίζεις από κει άλλα 3-4 μύρια

Θα μου πεις ο Μέλο έχει να παρει 23 μύρια του χρόνου από την ΝΥ. Ε ας κάτσει εκεί άμα τα θέλει... Ούτως ή αλλως προσωπικά δεν είμαι τόσο ένθερμος υποστηρικτής της άφιξης του σε ομάδα του Τιμποντο...
mixalisgate7
QUOTE(sacarame @ Mar 7 2014, 17:43 ) *
Ελπίζω πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο. Δεν γίνεται να μείνουμε μόνο με τον Μιροτιτς και τον Νοα στους ψηλούς. Ο Ταζ πρέπει να μείνει στο ρόστερ..

Με το άμνεστυ του Μπουζερ γλιτώνεις 16,5 μύρια του χρόνου. Αν δεν μείνει ο Κιρκ (προφανώς κρατάς τον Dj) ή στειλεις τον Ντανλίβι με τρέηντ κερδίζεις από κει άλλα 3-4 μύρια

Θα μου πεις ο Μέλο έχει να παρει 23 μύρια του χρόνου από την ΝΥ. Ε ας κάτσει εκεί άμα τα θέλει... Ούτως ή αλλως προσωπικά δεν είμαι τόσο ένθερμος υποστηρικτής της άφιξης του σε ομάδα του Τιμποντο...


Συμφωνώ σε όλα.
sacarame
Παράταση στο United Center ανάμεσα στο Σικάγο και το Μαϊάμι.

86-86 με μεγάλη επιστροφή των Μπουλς από το -12.

Ο Γουέηντ με 2 βολές έβαλε μπροστά τους Χιτ αλλά ο Χαινριχ ισοφάρισε στα 20 δεύτερα...

Μεγάλη άμυνα του Μπάτλερ στην τελευταία άμυνα πάνω στο Λεμπρόν που του πήρε την μπάλα πάνω στο μπάσιμο...
sacarame
Ρε δε χάνουμε λέμε...

Μεγάλη νίκη με 95-88..

Το σκορ 9 λεπτά πριν το τέλος της 4ης περιόδου ήταν 74-62. Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι τρέξαμε ένα 33-14 στα υπόλοιπα 14 λεπτά μαζί με την παράταση..

Ψυχάρες όλοι και ειδικά η 5αδα Χαινριχ, Ντιτζει, Μπατλερ, Ταζ και Νοα που παίξαν σερί τα τελευταία 15 λεπτά, Ειδικά ο Τζίμυς έπαιξε συνολικά 47 λεπτά , τα 24 σερί μαρκάροντας εξαιρετικά το Λεμπρόν...

Νοα και πάλι στα όρια του t-d ( και με τον φάδερ στις κερκίδες...)


35-28 και συνεχάμε....

Τρίτη συνεχόμενη σεζόν που δεν τελειώνουμε με αρνητικό ρεκόρ τη μεταξύ μας σειρά με τους Χιτ στη ρέγκιουλαρ..
SteveNashidis
Έχασα τέτοια ματσάρα για να δω τη σουπίτσα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακο .

Οι μπουλς έχουν κοχόνες , έχουν ψυχή και είναι ομάδα . Για ακόμη μια χρονιά φάνηκε η δουλειά του Τιμόθεου .

QUOTE
Noah recorded 20 points, 12 rebounds and seven assists

77.gif
kotzito
Πολύ ωραίο ματς. Οι Μπούλς παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 2ο δεκάλεπτο δεχόμενοι ένα σερί 15-0 αν θυμάμαι καλά και με 12 πόντους στο 4ο, πήραν την μεγάλη νίκη. Συγκλονιστικός ο Νοά σε άμυνα και επίθεση στα τελευταία λεπτά. Πολύ καλός και ο Μπάτλερ με double-double, παίζοντας σχεδόν όλο το ματς και βγάζοντας αρκετές καλές άμυνες με αποκορύφωμα στην τελευταία φάση της κανονικής περιόδου πάνω στον Λεμπρόν. Φάνηκε κι από τις αντιδράσεις των παικτών πόσο σημαντική ήταν για αυτούς η νίκη. Ακολουθούν τώρα άλλα δύο δύσκολα παιχνίδια με Σπερς και Ρόκετς.


Οι Μπούλς το καλοκαίρι νομίζω οτι πρέπει να χτυπήσουν οπωσδήποτε τον Καρμέλο, με τα λεφτά που μπορούν να εξοικονομήσουν από τον Μπούζερ. Κι ο ίδιος ο Μέλο θεωρώ ότι πιθανότατα θα ψάξει για μια ομάδα πιο ανταγωνιστική από τους Νικς, εκτός αν προτιμήσει να μείνει για άλλον έναν χρόνο εκεί. Μια πεντάδα με Ρόουζ (μακάρι να επιστρέψει υγιής του χρόνου, όπως ήταν πριν τους τραυματισμούς)- Μπάτλερ- Καρμέλο- Γκίμπσον- Νοά μπορεί να κοντράρει πιστεύω το Μαϊάμι και να πάει και παραπάνω ίσως.
Dimitris 1395
20 πόντους, 12 ριμπαουντ, 7 ασιστ και 5 μπλόκ. έκανε και τις γωνίες στο καθάρισμα του γηπέδου μετά το ματς.
Συγκλονιστικός Νοα, φοβερός Μπάτλερ και γενικά τρομερή άμυνα από τους Μπουλς. Αν είχαν και έναν καλύτερο σουτέρ στο 2-3 τους είχα και για contenders.
Nuntius
Ημίχρονο στο United Center. Το σκορ ανάμεσα στους Indiana Pacers και τους Chicago Bulls είναι 34-33 υπέρ των Pacers.

Δεν κατάφερα να δω το πρώτο ημίχρονο λόγω προβλημάτων στον υπολογιστή.
Nuntius
Λήξη τρίτης περιόδου. Το σκορ είναι 56-64 υπέρ των Bulls.

Οι Bulls ήταν αρκετά εύστοχοι σε αυτή την περίοδο και έτσι κατάφεραν να περάσουν μπροστά και να χτίσουν μια διαφορά 8 πόντων.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.