Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Θα μπορουσατε να εχετε ενα προπονητη σαν τον Ιωαννιδη;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
kostasvc15



Εγω παντως οχι..μαλλον χειροτερα θα επαιζα μετα τις φωνες του...
Ginobili
Το να βλασφυμεί τα Θεία...σίγουρα δεν τον τιμά,και προσωπικά την θεωρώ πολύ αισχρή συμπεριφορά.Ωστόσο αυτό είναι δικό του πρόβλημα,και δεν θα το κρίνω εγώ.Άν έχει την συνείδηση του καθαρή,με γεια του με χαρά του.
Πρόβλημα πάντως,δεν θα είχα να ήταν προπονητής μου.Ίσα ίσα,που ένας προπονητής είναι καλό να είναι Αυστηρός,σκληρός,λάτρης της πειθαρχίας,ακόμα κι αν χρειάζεται καμιά φορά να προσφεύγει σε ακραίες συμπεριφορές.
Ο προπονητής είναι προπονητής.Τέλος!!! Όσο και να σου φωνάξει,όσο και να σε προσβάλει...όσο σκληρά και να σου συμπεριφερθεί,οφείλεις να "αντέξεις",να φανείς δυνατός και να ακολουθήσεις πιστά αυτά που σου λέει.Είσαι στρατιώτης του!!!
Στον Πρωταθλητισμό,επιβιώνουν οι ισχυρές προσωπικότητες.
spysta
Εγω μαλλον θα επαιζα μερικες σφαλιαρες ..αλλα θα γουσταρα τρελα εναν τετοιο μπριζομενο προπονητη !! icon_headbang.gif
Βασικα ειχα εναν αντιστοιχο και πραγματικα μου ανεβαζε το αιμα στο κεφαλι .. αλλα ηταν μαγκας και εν τελλει με τις φωνες και τα βρισιδια παιζαμε συγκεντρωμενα .. βεβαια παραλληλα μας επιανε εναν εναν και μας ενθαρρυνε με ατακες του στυλ σε πιστευω ,σουταρε,μην αχγωνεσαι αν θα το χασεις και τετοια οποτε ειχαμε και καβατζα τα καλα λογια και την εμπιστοσυνη.Απλα στους αγωνες παραληρουσε laugh.gif

Πιθανον αν ημουν προπονητης ..σε καταστασεις που εβγαζαν ελευθερα σουτ οι αντιπαλοι συνεχως και οι δικοι μου πελαγοδρομουσανε ..θα επαιρνα time out.. θα εκσφενδονιζα μερικα μπουκαλια στον αερα και θα εβριζα χειροτερα απο τον Ιωαννιδη !!!!! rolleyes.gif smiley.gif
a bullet for your head
Οσοι προσπαθουν να τον ''πληξουν'' επικοινωνιακα(Γιατι εκει εχανε ο Ξανθος,αν κ πολυς κοσμος τον γουσταρε παρολα αυτα..),χρησιμοποιουν αυτο το βιντεακι,καθως κ δεκαδες για να μην πω εκατονταδες αλλα που εχει πει η' εχει πραξει..Οπως κ να εχει,για την εποχη του,ηταν πολυ μπροστα κ με μεγαλη μπασκετικη ευστροφια.Δεν θελω να επεκταθω περισσοτερο,μιας κ εχω αναφερει πολλα στο τοπικ ''Ιωαννιδης vs Γιαννακης''.Παντως,προκειμενου να τον κρινω,εχω ''απομονωσει'' αυτα που κατ'εμε εχουν σημασια..κ ειναι αν ηταν καλος σ'αυτο που κανει,αν ηταν 100% επαγγελματιας κ αν γενικα το ''ειχε'' οπως λεμε στην καθομιλουμενη..και ο Ιωαννιδης το ''ειχε'' το προπονητιλικι..Αν σταθουμε στους τροπους κ στην συμπεριφορα του,σιγουρα ηταν brutal...η πλακα ειναι,οτι αν κ εβριζε τα ''θεια'' ηταν πολυ θρησκο ατομο..οπως κ να εχει ομως,παρηγαγε εργο κ εκανε πολλες επιτυχιες κ συνεβαλλε κ αυτος στην ''γιγαντωση του μπασκετ'' στα τελη 80' κ σε ολα τα 90'.Πολλοι μεγαλοι προπονητες παντως,ηταν ''τρελαμενοι'',ιδιορρυθμοι κ αθυροστομοι..Καποτε ο παγκοσμιος θρυλος της προπονητικης Μπομπι Ναιτ ειχε δηλωσει..''Οταν φυγω απ την γη θελω να με θαψουν αναποδα,για να μπορουν ολοι αυτοι που εκαναν κριτικη,να φιλησουν των κ... μου..''..Ο πολυ εμφανισημος κ καλοκουστουμαρισμενος Πατ Ραιλι,ειναι γνωστο οτι κ αυτος δεν πηγαινε πισω...Ο ''Γκαγκστερ'' Αλαν Αιβερσον ειχε δηλωσει για τον τοτε προπονητη του στους Σιξερς,Λαρι Μπραουν..''Ολοι καθεστε κ ασχολειστε με το λεξιλογιο που χρησιμοποιω κ την αργκω του γκετο,κ ο Μπραουν σας περναει τελειως απαρατηρητος..Τι νομιζεται?Επειδη ειναι μορφωμενος κ μιλαει ομορφα στις συνεντευξεις του,εχοντας κ αυτο το καθηγητικο στυλ με τα γυαλακια,οτι δεν βριζει?Σας πληροφορω,οτι αυτος βριζει πολυ χειροτερα απο μενα..''..Για τον φιλο spysta,εχω να πω... icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif
a bullet for your head
QUOTE(Ginobili @ Nov 28 2008, 23:57 ) *
Ίσα ίσα,που ένας προπονητής είναι καλό να είναι Αυστηρός,σκληρός,λάτρης της πειθαρχίας,ακόμα κι αν χρειάζεται καμιά φορά να προσφεύγει σε ακραίες συμπεριφορές.
Ο προπονητής είναι προπονητής.Τέλος!!! Όσο και να σου φωνάξει,όσο και να σε προσβάλει...όσο σκληρά και να σου συμπεριφερθεί,οφείλεις να "αντέξεις",να φανείς δυνατός και να ακολουθήσεις πιστά αυτά που σου λέει.Είσαι στρατιώτης του!!!
Στον Πρωταθλητισμό,επιβιώνουν οι ισχυρές προσωπικότητες.

Η αποψη σου,συμπιπτει σε μεγαλο βαθμο κ με την δικη μου.. smiley.gif
kostasvc15
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 29 2008, 02:41 ) *
Οσοι προσπαθουν να τον ''πληξουν'' επικοινωνιακα(Γιατι εκει εχανε ο Ξανθος,αν κ πολυς κοσμος τον γουσταρε παρολα αυτα..),χρησιμοποιουν αυτο το βιντεακι,καθως κ δεκαδες για να μην πω εκατονταδες αλλα που εχει πει η' εχει πραξει..

Ναι, βλεπεις τα εχω βαλει με τον Ιωαννιδη εγω και ποσταρα αυτο το βιντεο για να περασω καποιο μυνημα και να τον πληξω.. 68.gif
Ενα απλο πολλ ειναι...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.