Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός- Παναθηναικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4
apkat
Το ντερμπι που θα κρινει σε μεγαλο βαθμο αν θα τελειωσει οριστικα η πρωτη θεση η θα ξαναδωθει ενδιαφερον στο πρωταθλημα..

Ο Παναθηναικος προερχεται απο κακη εμφανιση στην Τουρκια ομως ειναι δυσκολο αυτη η ομαδα να κανει δευταρο σερι τοσο κακο παιχνιδι..Τα προβληματα στην ρακετα δεν αποκλειεται να επιρρεασουν την εξελιξη του αγωνα αφου ο παο στην ρακετα του θα εχει Ζιζτς Πρκατσιν Ντικουδη Μπατιστ.

Ο ολυμπιακος αντιμετωπιζει αυριο την Μακαμπι ομως δειχνει πολυ ανανεωμενος με τον γιαννακη και βεβαια με αλλους αγωνιστικους προσανατολισμους.Οι απουσιες του Ολυμπιακου δειχνουν να λιγοστευουν.μεχρι την Κυριακη αναμενεται να ειναι ετοιμοι και οι Ματσιγιαουσκας Τσακαλιδης ενω ο Μπλακνει λογικα θα παιξει και με μακαμπι.Ο Σειμπουτις παραμενει ερωτηματικο.

Μεγαλο ερωτηματικο αυτο το παιχνιδι αφου ολα μπορουν να συμβουν..λογω εδρας δινω ενα ελαχιστο αβανταζ στον ολυμπιακο.Οριακα παντως.
beiman123
Δε νομίζω ότι χωράνε προγνωστικά...δεν είδα ΠΑΟ στην Πόλη,αλλά όπως και να έπαιξε είμαι σίγουρος πως ΣΕΦ θα είναι πολύ καλύτερος.
AZ1980
Η δική μου πρόβλεψη για τα φετινά "αιώνια" ντέρμπι στο ΣΕΦ είναι γνωστή από την αρχή της χρονιάς, η δε προσαρμογή της στις συνθήκες της παρούσας κρίσιμης καμπής παρουσιάζεται εκτενώς στο τόπικ "ΠΑΟ - Top 16".

blove.gif
saou
QUOTE
Ο Παναθηναικος προερχεται απο κακη εμφανιση στην Τουρκια ομως ειναι δυσκολο αυτη η ομαδα να κανει δευταρο σερι τοσο κακο παιχνιδι.


Πάντως επί της ουσίας δεν αναμένεται να κάνει πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Οι ψηλοί του δεν είναι σε καλή κατάσταση και κατά συνέπεια (και κατ'ανάγκη) θα δούμε στο μεγαλύτερο διάστημα το συνηθισμένο 'γύρω γύρω όλοι' με συνεχή σπλιτ άουτ και τρίποντα, και τη συντριπτική πλειοψηφία των επιθέσεων να εκδηλώνεται από τους περιφερειακούς. Επειδή όμως συνήθως μακριά από το ΟΑΚΑ στα μεγάλα ματς το ποσοστό του ΠΑΟ στα μακρινά σουτ είναι πεσμένο, δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι καλό με αυτό τον μονοδιάστατο τρόπο παιχνιδιού. Αλλά δεν φαίνονται και πολλές άλλες λύσεις στον ορίζοντα.

Από την άλλη η φυσιολογική αντιμετώπιση του παιχνιδιού από τον Ολυμπιακό θα περιλαμβάνει πολύ Τζάκσον και γενικότερα πολλές μπάλες στους ψηλούς ώστε να φθαρεί και να βγει εντελώς εκτός παιχνιδιού η κουτσουρεμένη front line των αντιπάλων και physical game με τον αέρα της έδρας και με την ελαφρά ανοχή των διαιτητών (ας είναι και βαριά biggrin.gif ) ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατόν οι διεισδύσεις και τα ρήγματα στην άμυνα.
enypnio
ειδικά άμα παίξει περιφεριακή άμυνα σαν την σημερινή ο βασιλειάδης θα βάλει περισσότερα τρίποντα από τον Νίκολας

smiley.gif
beiman123
Επειδή πολλοί θα ψάχνονται για tickets,από την ΚΑΕ αύριο,10:00-17:00.
smiley.gif
rchos
παντως δυστηχως κεδ και καποιοι δημοσιογραφοι καταφεραν να δυναμιτισουν το κλιμα πριν το ντερμπυ.
πολλες βλακειες μαζεμενες εγιναν το τελευταιο διημερο!
enypnio
με τον γκέρσον ο ΠΑΟ δεν είχε καμμιά ελπίδα

γιατί όσο ακατάλληλος και να ήταν ο Ισραηλινός τον Παναθηναικό με τις ζώνες και με το ταμπούρωμα στην ρακέτα τον δυσκόλευε πάρα πολύ

τώρα με τον Γιαννάκη κανείς δεν ξέρει πως θα ματσάρουνε οι ομάδες

το θετικό για τον ολυμπιακό είναι ότι δεν θα παίξει ο γούντς

και πιθανόν να παίξει ο μάτσε

για τον πάο δεν υπάρχει κανένα θετικό νέο ... μόνο ο τρόπος που έχασαν στην Κψνσταντινούπολη
Pantel
τουλάχιστον να μη χάσουμε με διαφορά και ξεφτιλιστούμε τελείως στο ΣΕΦ(ΠΑΟ είμαι, αλλά δε τα βλέπω καλά τα πράματα)
AZ1980
QUOTE(enypnio @ Feb 15 2008, 19:49 ) *
με τον γκέρσον ο ΠΑΟ δεν είχε καμμιά ελπίδα


Αυτό να λέγεται... Τώρα έχει γύρω στο ...5% (και πολύ βάζω, πάντως όχι μηδέν) sad.gif
spysta
απο που και ως που να ξεφτιλιστει ο ΠΑΟ ρε παιδια μεσα στο ΣΕΦ ...?????? blink.gif blink.gif
Επειδη δεν επαιξε κανα δυο παιχνιδια καλα τελευταια ...?
Τι 5% πιθανοτητες για νικη ..???
Θα τρελαθουμε εντελως tongue.gif
AZ1980
QUOTE(spysta @ Feb 16 2008, 03:30 ) *
απο που και ως που να ξεφτιλιστει ο ΠΑΟ ρε παιδια μεσα στο ΣΕΦ ...?????? blink.gif blink.gif
Επειδη δεν επαιξε κανα δυο παιχνιδια καλα τελευταια ...?
Τι 5% πιθανοτητες για νικη ..???
Θα τρελαθουμε εντελως tongue.gif


Να ξεφτιλιστεί δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό... Αλλά είναι σαφώς πιο πιθανό από το να κερδίσει. Θα πανηγυρίσω έξαλλα αν διαψευστώ, αλλά δε το βλέπω. sad.gif
spysta
QUOTE(AZ1980 @ Feb 16 2008, 04:00 ) *
Να ξεφτιλιστεί δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό... Αλλά είναι σαφώς πιο πιθανό από το να κερδίσει. Θα πανηγυρίσω έξαλλα αν διαψευστώ, αλλά δε το βλέπω. sad.gif

θα μου εξηγησεις και μενα για ποιους λογους πιστευευεις οτι αποκλειετε να κερδισει ο ΠΑΟ τον ΟΣΦΠ ????Η τσπ γιατι ειναι τοσο δυσκολο??
AZ1980
QUOTE(spysta @ Feb 16 2008, 04:14 ) *
θα μου εξηγησεις και μενα για ποιους λογους πιστευευεις οτι αποκλειετε να κερδισει ο ΠΑΟ τον ΟΣΦΠ ????Η τσπ γιατι ειναι τοσο δυσκολο??


Αφού ρε spysta τα έχω γράψει από την αρχή της χρονιάς πολλές φορές... Και τώρα έχουν προστεθεί και άλλοι παράγοντες...

Από την αρχή της χρονιάς ίσχυαν τα εξής:

(α) Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη δύναμη φέτος κάτω από τα καλάθια σε επίπεδο επιθετικής παραγωγής, με τον Παναθηναικό να έχει σε αυτό το σημείο την αχίλλειο πτέρνα του εδώ και χρόνια. Ο ΠΑΟ ματσάρει με τον Ολυμπιακό άσχημα.

(β) Ο Ολυμπιακός, με τεράστια επένδυση το καλοκαίρι, και με πολλά χρόνια ανομβρίας στην πλάτη, έχει φέτος και το ρόλο του αουτσάιντερ, μιας και ο ΠΑΟ φρόντισε να κάνει ακόμα εντυπωσιακότερες μεταγραφές. Το να αποτελείς το αουτσάιντερ σε "αιώνια" ντέρμπι είναι πολύ ισχυρό ατού, αρκεί να έχεις κάποια αγωνιστικά πλεονεκτήματα έναντι του αντιπάλου. Ο Ολυμπιακός φέτος τα έχει (βλέπε (α))

(γ) Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω δημιουργεί έναν τρίτο, ξεχωριστά σημαντικό ευνοικό παράγοντα για τον Ολυμπιακό στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με τον ΠΑΟ... Υπάρχει στη φετινή χρονιά φυσική αναγκαιότητα, ροή ενέργειας, ιστορική ροπή, κατάλληλο μομέντουμ, όπως θέλετε πάρτε το, όλα τέλος πάντων γέρνουν προς το ενδεχόμενο να πάρει επιτέλους αυτό το ιστορικό σωματείο με την πανάκριβη ομάδα και το ρόλο του αουτσάιντερ επιτέλους μετά από χρόνια κάποιον εγχώριο τίτλο. Ο ΠΑΟ, παρά το ότι έχει ως κίνητρο την - αγχωτικά αντιδημιουργική - επανάληψη του τριπλ κράουν, μπορεί να αναστρέψει την πίεση των συνθηκών και, κόντρα στο ρεύμα, πράγματι να υποχρεώσει εκνευριστικά και αφύσικα τον Ολυμπιακό σε μια ακόμη χρονιά ανομβρίας, αλλά αυτό δύσκολα θα το καταφέρει μέσα από παιχνίδια στο ΣΕΦ, όπου...

(δ) ...παραδοσιακά παίζει από μέτρια έως χάλια, ανεξαρτήτως αν λόγω διαφοράς κλάσης έχει πολλές φορές κερδίσει, ή αν κάποια φορά λόγω τεράστιας διαφοράς ποιότητας κατ' εξαίρεση "λύθηκε" και έπαιξε εξαιρετικά νικώντας με 30 πόντους. Το ΣΕΦ είναι γραμμένο στο DNA του "πράσινου" συλλόγου ως απόρθητη έδρα, και αυτό πάντα αποβαίνει μοιραίο όταν ο Ολυμπιακός έχει αξιόμαχη ομάδα, συγκρίσιμη σε ποιότητα με εκέινη του ΠΑΟ. Σε κρίσιμα παιχνίδια ο ΠΑΟ μόνο δυο φορές έχει καταφέρει να κερδίσει έναν Ολυμπιακό που να στέκεται αξιοπρεπώς στα πόδια του σε επίπεδο συνδυασμού δυναμικότητας και ετοιμότητας, το '95 στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος, με τον Γιαννάκη να σεληνιάζεται και τους Πάσπαλι - Φάνη να "εκδικούνται", και, φυσικά, το 1999, στον αλησμόνητο 5ο τελικό, με τον ...Νάντο Τζεντίλε να θέτει πέρα από κάθε προσδοκία τα θεμέλια της σημερινής Πράσινης Αυτοκρατορίας.

(ε) Ο Γκέρσον ώς προπονητής προτιμά μπάσκετ απρόβλεπτο μέσα από την απλοποίησή του, και έτσι πάντα δυσκόλευε κατά τη διάρκεια αγώνων τον ...αποκωδικοποιητή του Ζοτς.

Προφανώς το (ε) δεν ισχύει πια, και ίσως αυτό να ελάφραινε τη θέση του ΠΑΟ για το ματς της Κυριακής, αλλά τώρα πλέον δυστυχώς για την ομάδα μου έχουν προστεθεί και φρεσκότατες δυσκολίες...

Επιπλέον τώρα ισχύουν τα εξής:

(στ) Ο ΠΑΟ, μετά τις δηλώσεις/ανοιχτες διαμαρτυρίες Ομπράντοβιτς - Μπατίστ για το ...κρύο στο ΟΑΚΑ, αλλά και μετά την τραγικά όσο και απρόσμενα κακοδουλεμένη παρουσία του στην Πόλη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως αυτή την εποχή είναι σχετικά απροπόνητος. Δύσκολα δηλαδή θα πιάσει αυτή την εβδομάδα του παγετού πολύ υψηλή απόδοση οπουδήποτε... Πόσο μάλλον στο ΣΕΦ (βλέπε (δ)).

(ζ) Ο ΠΑΟ δεν είναι αουτσάιντερ ούτε κατά διάνοια, γιατί τα - αναμενόμενα λόγω άκαιρης αντικατάστασης Γιαννάκη -χάλια του Ολυμπιακού εναντίον της Μακάμπι φρόντισαν να εξαλείψουν αυτό το ενδεχόμενο, που για τους Πρωταθλητές θα ήταν ελπιδοφόρο και βοηθητικό.

(η) Ο Μάτσας ίσως επιστρέψει σε αυτό το ματς. Ο ενθουσιασμός από την επενεμφάνισή του είναι ένα ακόμα σημείο που θα "σπρώξει" ψυχολογικά τον Ολυμπιακό.

(ι) Ο ΠΑΟ δεν μπορεί να τα δώσει όλα σε αυτό τον αγώνα ούτε σε επίπεδο φυσικών δυνάμεων (αφού μετά την ήττα στην πόλη δεν μπορεί, κυνηγώντας το ιδανικό, να ρισκάρει να πάει εναντίον της Παρτιζάν και του Άρη και ηττημένος και κουρασμένος. Ηττημένος και ξεκούραστος φαντάζει καλύτερη λύση), ούτε σε επίπεδο τακτικής (δεν υπάρχει περίπτωση ο Ζοτς να ανοίξει όλα τα χαρτιά του σε ένα παιχνίδι που ΔΕΝ είναι do or die και εναντίον ενός αντιπάλου τον οποίο πολύ σύντομα θα ξανασυναντήσει σε τελικό). Ο ΠΑΟ συνεπώς δε θα καταβάλει υπερπροσπάθεια για να γυρίσει το ματς αν κάτι στραβώσει.

Είναι κι άλλα, αλλά ελπίζω αυτά να σου αρκούν, αν τα κάνεις μια σούμα wink.gif
theov
Σιγά ρε παιδιά! Τα ίδια που αναφέρεις AZ1980 δεν ισχύαν και στο πρώτο παιχνίδι με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ;

Σχεδόν περίπατο κάναμε στο πρώτο match....

Για να φτάσει ο Ολυμπιακός να κερδίζει εύκολα τον Παναθηναικό στο Basket σε οποιαδήποτε έδρα θέλει ακόμη πολλά πράγματα να γίνουν στον Ολυμπιακό...

Ένας Γιαννάκης δεν φέρνει την άνοιξη, το είδαμε και με την Maccabi αυτό...

Επί του παρόντος η Maccabi δεν είναι καλύτερη του Παναθηναικού ίσα-ίσα το ανάποδο!

Προσωπικά βλέπω το παιχνίδι στο καλάθι ή σε πολύ μικρή διαφορά αναξάρτητα νικητή (60-40 υπερ ΠΑΟ) χωρίς να αποκλείω την περίπτωση ισοπαλίας και παράτασης...

Επίσης μη σας ξεγελάει το παιχνίδι στην Πόλη, να με θυμηθείτε...
AZ1980
QUOTE(theov @ Feb 16 2008, 05:43 ) *
Σιγά ρε παιδιά! Τα ίδια που αναφέρεις AZ1980 δεν ισχύαν και στο πρώτο παιχνίδι με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ;


Ωχ! Δε το διάβασες καθόλου το ποστ μου? Κρίμα και ταλαιπωρήθηκα να τα γράψω όλα αυτά, γιατί στο μυαλό μου είναι χύμα και απλά αυτοματοποιήμενα μου δημιουργούν ένα εμπειρικό προαίσθημα... Καλέ μου διπλωμάτη μιλάω για το ΣΕΦ!!! Όχι για το ΟΑΚΑ. Καμία σχέση το ένα με το άλλο, και διιστορικά, και τώρα. Και επίσης δεν ισχυρίστηκα πως ο ΠΑΟ θα χάσει εύκολα το ματς. Απλά πως το να το χάσει εύκολα είναι πιο πιθανό κατά τη γνώμη μου από το να το κερδίσει. Το συντριπτικά πιθανότερο ωστόσο θα είναι απλά να χάσει... sad.gif
AZ1980
QUOTE(theov @ Feb 16 2008, 05:43 ) *
Επίσης μη σας ξεγελάει το παιχνίδι στην Πόλη, να με θυμηθείτε...


Ξέρω τι εννοείς, και το έχω ήδη σκεφτεί, και μάκάρι να είναι έτσι... Αν είναι έτσι, τι να πω, ο Ζοτς πλέον θα έχει φτάσει πλέον σε επίπεδα ...μάγου Άιζενχάιμ... smile.gif
enypnio
Μπά μάγο δε ταιριάζει πιο πολύ με πράκτορα της στάζι στα χρόνια των παρακολουθήσεων στην ανατολική γερμανία μου κάνει

παρόλα αυτά είναι πολύ πιθανών αυτή η ήττα να μην ήταν μια απλά κακή εμφάνιση

για πολλούς λόγους, με βασικότερο όλων τον απόλυτο έλεγχο των αποδυτηρίων
vastravoud
Τι εννοείς;
apkat
Καλα εγω αυτα τα σεναρια τα θεωρω αστεια..

Ειναι δυνατον ο Ομπραντοβιτς να ρισκαρει εστω και λιγο την Ευρωπαικη πορεια του Παο για να ανακτησει τον ελεγχο των αποδυτηριων που δεν εχει χασει;; icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Να μην κανει καποιες νικες που δεν του χρειαζονται ναι.Αλλα πρωτα εξασφαλιζεις οτι εισαι πρωτος και μετα κανεις ηττες σχεδον επιτηδες..Οπως εκανε περσυ δηλαδη και στην regular season και στο top16..
lakersdynasty
QUOTE(apkat @ Feb 16 2008, 14:12 ) *
Καλα εγω αυτα τα σεναρια τα θεωρω αστεια..

Ειναι δυνατον ο Ομπραντοβιτς να ρισκαρει εστω και λιγο την Ευρωπαικη πορεια του Παο για να ανακτησει τον ελεγχο των αποδυτηριων που δεν εχει χασει;; icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Να μην κανει καποιες νικες που δεν του χρειαζονται ναι.Αλλα πρωτα εξασφαλιζεις οτι εισαι πρωτος και μετα κανεις ηττες σχεδον επιτηδες..Οπως εκανε περσυ δηλαδη και στην regular season και στο top16..


Οχι. Αλλα ειναι δυνατον οταν βλεπει τους παικτες του να μην ακουνε αυτα που τους λεει να τους αφησει να διασειρθουν για να καταλαβουν οτι τα εκαναν...μπιιιπ!

Αυτο εκανε οπως το εκανε και στο παιχνιδι της Ρωμης οταν οι παικτες δεν αντιδρουσαν οτι και να τους ελεγε. Δεν παιζει μεταξυ νικης και ηττας αλλα μεταξυ ηττας και διασυρμου. wink.gif
apkat
Oυτε αυτο στεκει αφου και η διαφορα ειναι πολυ σημαντικη..
kotzito
Μπορει να το παρει το ματς ο ολυμπιακος.Αν και ισως ο ΠΑΟ να ειναι πιο ξεκουραστος επειδη επειξε τεταρτη και πιο χαλαρα απο εμας.
lakersdynasty
QUOTE(apkat @ Feb 16 2008, 16:09 ) *
Oυτε αυτο στεκει αφου και η διαφορα ειναι πολυ σημαντικη..


Ναι οταν παιζουν οι παικτες ειναι σημαντικη. Πες μου ποιος επαιζε την Τεταρτη.

Καλα δεν θα τα χαλασουμε για αυτο τωρα. Εμενα μου αρκει να συνελθουν. Δεν με νοιαζουν και πολυ τα κινητρα των προσφατων γεγονοτων.

Γιατι αν δεν συνελθουν δεν θα εχουν και καμια σημμασια.
sarounas
ok έχει κάποιο κόμ
sarounas
QUOTE(sarounas @ Feb 16 2008, 17:21 ) *
ok έχει κάποιο κόμ

τί θέλω να πώ άραγε; icon_drunk.gif
έχει κάποιο πρόβλημα η σύνδεσή μου και δεν εμφάνισε αυτά που έγραψα
θα καθίσω να τα ξαναγράψω σε word και θα προσπαθήσω να τα ποστάρω
sarounas
QUOTE(sarounas @ Feb 16 2008, 17:40 ) *
τί θέλω να πώ άραγε; icon_drunk.gif
έχει κάποιο πρόβλημα η σύνδεσή μου και δεν εμφάνισε αυτά που έγραψα
θα καθίσω να τα ξαναγράψω σε word και θα προσπαθήσω να τα ποστάρω

λοιπόν πάμε πάλι,
για κόμπλεξ του ΠΑΟ μέσα στο ΣΕΦ δεν ξέρω, ίσως και να ισχύει
εδώ έχασε ακόμη και όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε με Μαρκί Πέρι κεκλεισμένων των θυρών...
αλλά δεν πιστεύω φυσικά ότι ένα ματς ξεκινά από αυτό το δεδομένο,

περίπου τα ίδια ίσχυαν και πέρσι αλλά ο ΠΑΟ κέρδισε στο ΣΕΦ όπως και ο Ολυμπιακός έκανε το αντίστοιχο στο ΟΑΚΑ,
αντιθέτως θεωρώ σχεδόν αδύνατο ο ΠΑΟ να πραγματοποιήσει και δεύτερο συνεχόμενο τραγικό παιχνίδι όπως αυτό που έκανε στο Αμπντί Ιπεκτσί, πόσο μάλλον μετά τα γκαρίσματα του Ζοτς
γενικότερα δεν νομίζω ότι χωρούν προβλέψεις σε τέτοια μεγάλα ντέρμπι, αρκεί να θυμηθείτε τον τρόπο που κέρδισε ο ΠΑΟ πέρσι


ακόμη,
ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε τί τρόπους θα σκαρφιστεί ο Γιαννάκης για να αποφύγει τα συνεχή ποσταρίσματα Διαμαντίδη-Μπετσίροβιτς απέναντι στα κοντά γκαρντ του Ολυμπιακού και κατά πόσο θα καταφέρει να κρύψει τον Τζάκσον στην άμυνα...

πάντως ο Δράκος δεν τα πάει καθόλου άσχημα απέναντι στον Ζοτς καθώς τον έχει κερδίσει αρκετές φορές με το Μαρούσι ohmy.gif
εντός έδρας πάντα κέρδιζε (εκτός από το μόνο ματς στον Άγιο Θωμά στην σειρά του τελικού στο πρωτάθλημα το 2004) και μάλιστα την τελευταία φορά που συναντήθηκαν το 2005 σε πολύ σημαντικό παιχνίδι λίγες αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής περιόδου όπου παιζόταν ακόμη η πρώτη θέση του πρωταθλήματος, το Μαρούσι είχε διαλύσει τον ΠΑΟ με 20π. διαφορά και κάλυψε την ήττα με 15π. στον πρώτο γύρο! Αλλά αμέσως μετά έχασε από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και μαζί τις όποιες ελπίδες για την πρώτη θέση
βέβαια τότε ο Γιαννάκης είχε μία ομάδα δικό του δημιούργημα κομμένη και ραμμένη στην δική του φιλοσοφία ενώ τώρα δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν οι παίκτες του
vastravoud
Εντελώς άσχετο, αλλά μιας και -λογικά- οι περισσότεροι παίκτες μας θα μένουν Βόρεια Προάστεια, πως θα πάνε αύριο στο ΟΑΚΑ για να φύγουν με το πούλμαν; tongue.gif tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Feb 16 2008, 19:58 ) *
Εντελώς άσχετο, αλλά μιας και -λογικά- οι περισσότεροι παίκτες μας θα μένουν Βόρεια Προάστεια, πως θα πάνε αύριο στο ΟΑΚΑ για να φύγουν με το πούλμαν; tongue.gif tongue.gif


Θα παει το πουλμαν να τους παρει απο τα σπιτια τους. tongue.gif
vastravoud
Με το SETRA να κάνει παντιλίκια στο χιόνι θα σκάσουν μύτη στο γήπεδο biggrin.gif biggrin.gif

Πάντως πριν 1-2 μήνες νομίζω πως είχα δει τον Σπανούλη στα Μελίσσια με ένα τζιπ-θηρίο, νομίζω πως ήταν το καινούριο της Audi.
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Feb 16 2008, 21:15 ) *
Με το SETRA να κάνει παντιλίκια στο χιόνι θα σκάσουν μύτη στο γήπεδο biggrin.gif biggrin.gif

Πάντως πριν 1-2 μήνες νομίζω πως είχα δει τον Σπανούλη στα Μελίσσια με ένα τζιπ-θηρίο, νομίζω πως ήταν το καινούριο της Audi.


Mπα ο Σπανουλης δεν εχει προβλημα. Ειναι μετρ στις μπουκες. Θα κανει και μια μπουκα στο χιονι και θαναι στην ωρα του.
koufos7
Μακαρι να δουμε ενα ωραιο,ελευθερο παιχνιδι με καθαρες αμυνες και οχι εναν ακομη διαγωνισμο ελευθερων βολων.Το χρειαζομαστε ολοι μας.
beiman123
QUOTE(vastravoud @ Feb 16 2008, 21:15 ) *
Με το SETRA να κάνει παντιλίκια στο χιόνι θα σκάσουν μύτη στο γήπεδο biggrin.gif biggrin.gif

Πάντως πριν 1-2 μήνες νομίζω πως είχα δει τον Σπανούλη στα Μελίσσια με ένα τζιπ-θηρίο, νομίζω πως ήταν το καινούριο της Audi.



evilmonkey.gif Άμα δεν οδηγεί ο Σπανούλης τζιπ θηρίο ποιος θα το οδηγεί ο lord Bei;;;;
AZ1980
QUOTE(koufos7 @ Feb 16 2008, 21:51 ) *
Μακαρι να δουμε ενα ωραιο,ελευθερο παιχνιδι με καθαρες αμυνες και οχι εναν ακομη διαγωνισμο ελευθερων βολων.Το χρειαζομαστε ολοι μας.


Mάλλον η πιο εύστοχη ευχή που μπορεί να γίνει. 41.gif
koufos7
Ειμαι ευστοχος wos_sport3.gif ,πως να το κανουμε?
AZ1980
QUOTE(koufos7 @ Feb 16 2008, 22:01 ) *
Ειμαι ευστοχος wos_sport3.gif ,πως να το κανουμε?


Μόνο με ταμπλό, προς το τέλος του μονού, και όταν δε σε παίζω άμυνα! 19.gif
theov
Κάτι ακούγεται πάντως ότι ο Παναθηναικός φέτος θα πάρει Ή το πρωτάθλημα Ευρώπης Ή το πρωτάθλημα Ελλάδος...

19.gif 19.gif 19.gif
Bonzo
Σήμερα είμαι αισιόδοξος για οτν αγώνα για τους εξείς λόγους...
Πρώτον βλέπω μια τρομερή απαισιοδοξία απο τους Παναθηναικούς κάτι που από αντίδραση και μόνο με κάνει αισιόδοξο tongue.gif
Δεύτρον δε θυμάμαι τον ΠΑΟ να κάνει δυο συνεχόμενες ήττες τα τελευταία χρόνια(αν κάποιος θυμηθεί δε θέλω να μου θυμήσει).
Τρίτον σήμερα η νίκη είναι σημαντική όχι τόσο γιατί πρέπει ο ΠΑΟ να κερδίσει όσο γιατί ο Ολυμπιακός πρέπει να χάσει. Είνει πολύ σημαντικό να μην τον ανεβάσει την ψυχολογία του τώρα που έχει μόλις αλλάξει προπονητή και πιθανώς να ξεκινήσουμε μια υποβόσκουσα γκρίνια από το μη μπασκετικό(που είναι και το μεγαλύτερο) κομματι των ολυμπιακών οπαδών.
Τέταρτον για όσους πιστεύουν ότι το σημερινό παιχνίδι είναι αδιάφορο θα διασκευάσω μια ατάκα του πιο διάσημου ολυμπιακού οπαδού. ΕΓΩ τον Ολυμπιακό θέλω να τον κερδίζω και στο τάβλι.Άντε γεια tongue.gif tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(theov @ Feb 17 2008, 08:58 ) *
Κάτι ακούγεται πάντως ότι ο Παναθηναικός φέτος θα πάρει Ή το πρωτάθλημα Ευρώπης Ή το πρωτάθλημα Ελλάδος...

19.gif 19.gif 19.gif


Kαλα το να μην παρουμε την Ευρωλιγκα δεν ειναι κατι τοσο απιθανο να γινει. Αρα θα παρουμε το πρωταθλημα? Ωραια! biggrin.gif

Δεν κανω προβλεψεις για αυτο το παιχνιδι. Και αυτο ειναι το ωραιο με αυτο το παιχνιδι! Οτι δεν μπορεις να κανεις καν προβλεψη! w00t.gif

Αν χασουμε σημερα να κατεβουμε ολοι μαζι στα γραφεια της ΚΑΕ να φωναξουμε στους Γιαννακοπουλους: ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ ΟΕΟΕΟΕ! 71.gif

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕ! smiley.gif
theov
Είναι δύσκολο το παιχνιδάκι (όπως άλλωστε όλα τα derby ΟΣΦΠ-ΠΑΟ...) άλλα όλοι κατεβαίνουν για να κερδίσουν και θα ..επωφεληθούμε εμείς οι φίλαθλοι (και όχι οπαδοί) για να απολαύσουμε λίγο καλό μπασκετάκι...

Ελπίζω να μην έχουμε τίποτα φαινόμενα ¨καφρίλας¨ και να δούμε αντάξιο θέαμα των δύο αυτών εκπληκτικών συλλόγων...

Αν κερδίσει και ο Παναθηναικός θα είναι όλα μια χαρά, άλλα και αν χάσουμε τουλάχιστον να παίξουμε καλά...

Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται από αυτό το παιχνίδι για εμάς, οπότε το άγχος μάλλον το έχει ο Γιαννάκης και ο Ολυμπιακός!

Όπως και να έχει το γουστάρω το όλο σκηνικό...
AZ1980
QUOTE(theov @ Feb 17 2008, 15:07 ) *
Όπως και να έχει το γουστάρω το όλο σκηνικό...


Kαι οι παίκτες το γουστάρουν, μιας και επιτέλους θα βρουν τη ζεστασιά που έψαχναν στην ...στοργική αγκαλιά των φίλων του Ολυμπιακού! 19.gif

Την προηγούμενη φορά που είχε γίνει ντέρμπι με τρελό χιόνι, το 2002, ο ΠΑΟ είχε κερδίσει στη Γλυφάδα τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που είχε διακοπεί πριν τελειώσει.
enypnio
στην Μπασκετούπολη είχε τους απολημένους (ελληνιάδη και δημήτρη παπαδόπουλο, πάπι)

και ο ελληνιάδης είπε ότι τον πιάνουν οι παναθηναϊκοι και του λένε ρε δεν ντρέπονται να σε διώξουν ποιόν θα βρίζουμε τώρα

smiley.gif
Air Kef
Πολύ καλες συνεντεύξεις νομίζω.Και οι δυο ειπαν αρκετά πράγματα.

Δεν περιμενω με τοση αγωνια το σημερινο ματς,μιας και ο Ολυμπιακος δειχνει ανα ψαχνεται και το παιχνιδι δν εχει και μεγάλη βαθμολογικη σημασια,εκτος αν ο Αρης καταφέρει κατι που αυτη την στιγμη μοιζει σχεδον με μικρο θαυμα.

Κυριως ψυχολογικης σημασιας θα ειναι μια ενδεχομενη νικη του Ολυμπιακου,ενω για τον ΠΑΟ ισως και να μην σημαινει τιποτα.
Ειδικά αν δν ειχε χασει στην Πόλη την Τετάρτη,θα έλεγα πως το κινητρο των παικτων του ΠΑΟ ειναι εξαιρετικά χαμηλό.



Ελπιζω να φυγουν ολοι σώοι απο το γήπεδο. biggrin.gif
rchos
εγω ελπιζω να γεμισει το γηπεδο.γιατι αν μενεις στα βορεια και εχεις παρει εισητιριο νομιζω θα το σκεφτεις πολυ να κατεβεις.ελπιζω να κανω καθος αλλα αυτο το σκαι μας εχει καταστρεψει.12 το βραδυ πρεπει να σαι στον δρομο με τετοιο καιρο!
Air Kef
Toν Reggie Miller εχει ο ΠΑΟ και τον εκρυβε; tongue.gif
Jimar
ε ρε τον ουινστον 4 στα 4

τρυπια παντως η αμυνα του ολυμπιακου..
theov
Αυτός ο Σάρας μεγάλη ..φόλα τελικά!

Βάλε μέσα Περπέρογλου...

Πάντως στο Α΄μέρος ευτυχώς καθάρισε ο Winston που σήμερα είναι πολύ H O T ...

Bάλτε και καμμιά βολή ρε παιδιά!!!!!!!!
NBAer
QUOTE(theov @ Feb 17 2008, 22:31 ) *
Αυτός ο Σάρας μεγάλη ..φόλα τελικά!

Air Kef
O ΠΑΟ με πολυ καλη αμυνα,απεναντι σε εναν τραγικο επιθετικα Ολυμπιακο και απιστευτη ευστοχια στην επιθεση,ευστοχοντας απο παντου,δειχνει ανετος.
Τοσο απλα.

44-59,τελος Γ περιοδου.
spysta
Καλα ο ΠΑΟ δεν προεκΕιται να τα ξανακανει ποτε αυτα που κανει τωρα .....
να δω τι θα λεει ο AZ ... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.