Πάμε για την ομάδα μου τώρα.
Της έδωσα και όνομα:
DIZZIAKOS BC Click to view attachmentΠρόεδρος:Qspock.
Έχει μάτι ο "παππούς".....
Πολύ σημαντικό η κορυφή της ομάδας να ξέρει να βλέπει μπάσκετ.
CEO:Peka.
Mε το μυαλό ξυράφι (δεν ξεπέταξε τόσους γρύφους στις mystikes.selid.es για την πλάκα της
) που κατέχει, θα είναι άψογη σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα.
Γενικός αρχηγός:Live_Strong.
Η αιτιολόγηση που έδωσε ο harris είναι αρκετή.
Ο Ελληνιάδης στο θηλυκό του...HELLO CRAZY MAMA!!!!
Προπονητής:Τsops.
Δε θέλει και πολύ εξήγηγη. Ένας προπονητής που τρέχει μαζί με τις παίχτριές του για να δώσει το παράδειγμα, με τόσες γνώσεις, με τέτοια προσιτότητα, είναι η καλύτερη επιλογή στο b-forum...
Στα συν επίσης, ότι δε θα παίζει πολλή ζώνη
.
Βοηθός προπονητή:Clouseau
Όπως ειπώθηκε παραπάνω, δε σπάμε το προπονητικό δίδυμο.
Γιατρός:Greece4
Ε, αφού μάθαμε ότι έκανες και ανατομία....τσάμπα να πάει το πτυχίο σου?
Σκάουτερ:Papaloukas4ever σε συνεργασία με Κλουζώ.
Ο Κλουζώ θα κάνει το τρέξιμο, όσο του επιτρέπει η δουλειά του βοηθού προπονητή, και ο papalouk θα κάνει την αξιολόγηση στα εξειδικευμένα προγράμματά στατιστικής του...
Γραφείο Τύπου:Harris.
Ο πλέον κατάλληλος για τη δουλειά.
Α, Χάρη, εμείς θα σε πληρώνουμε, μην ανησυχείς
.
Δημόσιες Σχέσεις:Eftychia. Θα μας βγάλει στα E!Entertainment και στον Larry King και θα μας φτιάξει τρελό image στον γυναικείο πληθυσμό.
Μην εκπλαγείτε αν αρκετοί από την ομάδα ακολουθήσουν καριέρα ηθοποιού ή παρουσιαστή μετά τη απόσυρσή τους.
Επίβλεψη ιστοσελίδας:ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!! Η ομάδα:Guards:4. FatboyClick to view attachmentΜπορεί να τρέξει, μπορεί να πασάρει, μπορεί να σκοράρει, μπορεί να μαρκάρει, μπορεί να πηδήξει στο θεό...
Τα κάνει όλα και είναι ο καλύτερος από όσους έχω παίξει στο b-forum...και ο πιο "γιουγκοσλάβος"
(για όσους τον ξέρουν είναι αυτό
).
Ένα ταλέντο που χάθηκε από τα πρωταθλήματα, αλλά συνεχίζει να προσφέρει θέαμα στις αλάνες.
Ίσως ο μόνος από όλους μας μαζί με τον Leonkalf που μπορεί να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι χωρίς να τα παίξει!
(οι πιτσιρικάδες της παρέας εξαιρούνται
)
Θα μπορούσα να τον βάλω 2-3άρι αλλά τον προτιμώ στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ούτως ή άλλως έχουμε υπεροπλία εκεί.
5. ΑirambadoClick to view attachmentΟ "Βενιαμίν" της παρέας, όπως θα έλεγε και ο Σκουντής.12 χρόνια μπάσκετ δεν είναι λίγα("ταλαιπωρεί" την σπυριάρα από τα 5 του
). Με πολύ καλή άμυνα όπως τον έχω δει σε βίντεο (όχι, δεν το κατέβασα από το lphant) αλλά και πολύ τρέξιμο με τα coast to coast να τα έχει ψωμοτύρι, ο air είναι ο Κόλιεβιτς του DIZZIAKOU.
Ως τρίτο play maker της ομάδας, θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής μέχρι να ψηθεί
.
6.SuspectClick to view attachmentΗ αμέσως επόμενη καλύτερη λύση στον άσσο.
Έχετε δει ποτέ playmaker που μπορεί να παίξει και πεντάρι? Ladies and gentlemen, mr Grigoris (
) Suspect! Τα κυβικά του ξεγελάνε τον αντίπαλο ο οποίος θα περιμένει να παίξει πολύ ξύλο στη ρακέτα...
Όταν δεχθεί το πρώτο τρίποντο, θα αλλάξει γνώμη...Όχι ότι και μέσα στο βαμμένο δεν τα πάει καλύτερα.
Στον αιφνιδιασμό προσφέρει θέαμα με τυφλές πάσες ακριβείας και καθοδηγεί τους παίχτες του σαν στρατηγός μέσα στο παρκέ.
Πέρα από την υπερβολή που μπορεί να διακρίνετε στα λόγια μου, η αλήθεια είναι ότι λίγα άτομα ξέρουν τόσο καλά τα μυστικά του μπάσκετ όσο ο Γρηγόρης...γι'αυτό μην αφήνετε την εμφάνιση να σας ξεγελάσει και προσέχετέ τον!
7.WarriorClick to view attachmentΟ clutch player της ομάδας. Όσοι πριν από μερικούς μήνες είχαμε βρεθεί στο κλειστό του Χαλανδρίου για το φιλικό του BasketForum που είχε γίνει, εντυπωσιαστήκαμε από την ψυχραιμία με την οποία εκτέλεσε εύστοχα την κρίσιμη βολή με την οποία μας έδωσε τη νίκη με 80-79
.
Κάποιοι στη δουλειά του τον είχαν αποκαλέσει "ηγετική φυσιογνωμία"...απ'ότι φαίνεται, δεν έχουν άδικο.
Θα χύσει λίτρα ιδρώτα...τρέξει δεν τρέξει
...και αν ζεσταθεί το χέρι του δεν σταματιέται με τίποτα. Αυτά τα παρδαλά λέι απ από τα πλάγια που κανείς δε μπορεί να κόψει είναι η σπεσιαλιτέ του.
Επίσης, ανυπομονώ για τη συνεργασία μας στο παρκέ. Ακόμα και στα πρώτα μονά στον "Φλοίσβο", μου έκανε εντύπωση πόσο καλά βρισκόμασταν μεταξύ μας.
8.LeonkalfClick to view attachment"Who is this Leonkalf?" θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς ως άλλος Άλεξ Φέργκιουσον, όταν θα έμπαινε σε αυτό το φόρουμ και θα διάβαζε για πρώτη φορά το τόπικ της ΕΣΚΑΝΑ.
Προσωπικά δεν έχω λύσει την απορία από κοντά, αλλά αν κρίνω από τα στατιστικά που μας έχει παραθέσει ανά καιρούς και από τα καλά λόγια φιλάθλων που τον έχουν δει, τότε μιλάμε για έναν δεινό σκόρερ, "μπαρουτοκαπνισμένο" στα σκληρά πρωταθλήματα που κάθε ομάδα θα ήθελε να προσθέσει στο δυναμικό της.
Η εμπειρία του, η σοβαρότητά του αλλά και η δράση του μέσα από τα συστήματα μίας ομάδας, είναι αρκετοί λόγοι για να τον προσθέσω στην ομάδα, στη θέση του σκόρερ.
Το νούμερό του εννοείται πως είναι το 8
.
Forwards:9.Air_KefClick to view attachmentΘα μπορούσε να λείψει ο Μανού Τζινόμπιλι από την ομάδα μας?
Το πάθος του είναι απαραίτητο σε κάθε ομάδα που θέλει να συντρίψει τον αντίπαλό της στην άμυνα και είμαι σίγουρος ότι σε κάθε αγώνα θα δίνει το 120% των δυνατοτήτων του. Πολύ τρέξιμο, πολλή βρώμικη δουλειά, και γενικά ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του προπονητή tsops.
Θα του έδινα τη θέση του κατάσκοπου, καθώς τα ποστ του όλη τη σεζόν για την Ολύμπια (και όχι μόνο), μας έδειξαν ότι έχει καλό μπασκετικό μάτι (και σταθερό χέρι στις κρίσιμες φάσεις!
) αλλά τελικά τον προτιμώ στο παρκέ...μακρυά από τον Harris, γιατί όλη την ώρα για καφέ θα πηγαίνανε...
10.Τhrylos7Click to view attachmentΈχοντας δει το μακρυμάλλη "Θρύλο" από κοντά, να δηλώσω πρώτα ότι το 1,90 που έχει δηλώσει, είναι πολύ λίγο. 1,90 είμαι εγώ βρε και με πέρναγες μερικούς πόντους.
Η κοψιά σου μου έκανε για ελαφρύ 3-4άρι, γι'αυτό και δε σε έβαλα στα guard να σου βάλω το 7 για νούμερο
.
Υποθέτω πως αφού είσαι 75 κιλά με τόσο πολύ ύψος, θα είσαι αρκετά γρήγορος και αλτικός.
Αν μάλιστα σκοράρεις με το ρυθμό που ποστάρεις, τότε θα έχουμε έναν (ροκά) Γκαρνέτ στην ομάδα.
11.Dromeas7Click to view attachmentΈνας αξιόπιστος σουτέρ με έξυπνο μάτι και με την απαραίτητη αγριάδα που του έχει προσδώσει η παραμονή στα Εξάρχεια
...
Στην άμυνα κάνει πολλή βρώμικη δουλειά.
Θα έρχεται από τον πάγκο και θα δίνει ώθηση στην ομάδα όταν αυτή θα έχει "κάτσει".
Όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ένα πόστο στα διοικητικά της ομάδας θα τον περιμένει. Ξέρεις εσύ Θανάση...
Α! Αν παίξει καλά, θα σου γνωρίσουμε και καμιά καλή κοπελίτσα
.
Όχι τη Ζωή! Αυτή είναι του morfi
!
12.NBAHolicClick to view attachmentΜπορώ να σε βάλω 5άρι?
Για κάποιο λόγο, μου έχει κολλήσει ότι θα μπαίνεις στον αγώνα με τα κλασσικά κοντά-στενά σορτσάκια δεκαετίας 80, θα βάζεις την πετσέτα του Τσάμπερλαιν στο κούτελο (αυτό που έβαζε για τον ιδρώτα...πρόγονος της σημερινής yo!yo! μπαντάνας) και θα βαράς skyhook με ποσοστά τα οποία θα έχεις υπολογίσει από πριν την έναρξη του αγώνα
.
Τα φυσικά σου προσόντα, όμως, με περιορίζουν και θα σε βάλω 4αράκι.
Σαν αλεπού μέσα στο παρκέ, θα χτυπάς εκεί που δεν το περιμένουν οι περισσότεροι, ενώ θα προσθέτεις αρκετά κλεψίματα στο ενεργητικό σου, από αιφνιδιασμούς αντιπάλων που νομίζουν ότι ο holic είναι μακριά....
Θα κάνεις καλό δίδυμο μαζί με τον Air_Kef και λογικά ο coach θα σας βάζει όταν θα πρέπει να ζοριστούμε λίγο στην άμυνα.
13.Dizzy_FingersClick to view attachmentΟυδέν σχόλιον γιατί θα φάτε ban
.
Η θέση είναι καπαρωμένη με το έτσι θέλω και θα βγαίνω μόνο όποτε θα κουράζομαι ή αν θα έχει φωτογραφήσεις στα sidelines. Έτσι coach?
Centers:14.Keyser SozeClick to view attachmentΟ Σάκαρος της παρέας
.
Δυναμική παρουσία από την ημέρα που ήρθε, θα είναι ο baby shaq της ομάδας μας...να'ναι καλά τα σουβλάκια του Γιώργου στο Γαλάτσι, αν τα πας καλά θα παίρνεις bonus σε πιττόγυρα από την ομάδα, από όποιο βρώμικο θες
.
Τα ριμπάουντ θα είναι εύκολη υπόθεση για σένα περιμένω να "καθαρίσεις" πολλά σουτ στον αέρα
.
15.OlorinClick to view attachmentΕίτε από την ομάδα του, στην Α'ΕΣΚΑ, είτε από το περιοδικό όπου γράφει reviews παινχιδιών, είτε από το ίντερνετ όπου φτιάχνει patches για το NBA Live..ο Olorin είναι ένας πιστός υπηρέτης του μπάσκετ και αν οι υποψίες μου για την εξωτερική του εμφάνιση (όσο μας έχει περιγράψει τον εαυτό του) είναι σωστές, τότε θα έχω παίξει αντίπαλός του στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα και θα έχω βρει τον βασικό σέντερ της ομάδας μου...