Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Φανελες παικτων NBA
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4
alkisros
Click to view attachment
geo82
Ωραία συλλογή. Κοίτα, εγώ authentics δεν έχω. Αυτές που έχω είναι δύο replica της Αdidas, του Carmelo με τους Knicks και του Kobe (αυτή έχει και τη μεγαλύτερη συναισθηματική αξία, αφού είναι δώρο από έναν παλιό μου μαθητή, που τον είχα στην έκτη δημοτικού), μια Champion του Garnett με τους Celtics και μια swingman old school της Adidas (Bill Russell).
alkisros
Ωραίος! Πλεόν απο εβαy μπορείς να βρείς πολύ πράμα και σε καλές τιμές.

ΥΓ.
Απο το 07 όλες οι φανέλες είναι adidas.Οπότε κάτι δεν παέι καλά με την champion Garnett..
geo82
Είχε βγάλει μια τελευταία συλλογή, προφανώς για το εμπόριο. Την είχα πάρει από το Hall of Fame στη Νέα Σμύρνη. Είχε μεγάλη συλλογή (Bryant, Howard, Pierce, Allen, Lebron, Carmelo, Iverson, Gordon κτλ).
alkisros
Καλή χρονιά σε όλους! Περιμένω να μου έρθουν αρκετά καλά κομμάτια αυτές τις μέρες τα οποία άργησαν λόγω εορτών.
Σήμερα παρέλαβα μία φανέλα που ήμουν πολύ τυχερός και βρήκα μετά απο πολύ ψάξιμο στο ebay!
Oι λεπτομέρειες στις φανέλες αυτές είναι καταπληκτικές.
Carmelo Anthony
Denver Nuggets
Adidas Pro Cut
Limited Edition to 250

geo82
Πολύ όμορφη!
alkisros
New arrivals :

D Rose Authentic

D-Will Authentic :

alkisros
Το καλύτερο κομμάτι της συλλογής μου!

Charles Barkley 93-94 team issued authentic precut jersey

geo82
thumbsup.gif
geo82
Σήμερα προστέθηκε στη συλλογή μια adidas hardwood classic του Patrick Ewing. Τη βρήκα 16 ευρώ σε ένα outlet της adidas. Στην πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω φωτο.
Dwyane ''the flash'' Wade
1. Kobe Bryant 24-Los Angeles Lakers
2.Lebron James 6(μαυρη)-Miami Heat
3.Ray Allen 34-Miami heat(αυτη τη πηρα περσι απο τη μπουτικ της ομαδας)
4.Dennis Rodman 10-Detoit Pistons
5.Adrea Bargani 7-Toronto Raptors
6.Pau Gasol 16-Los Angeles Lakers
7.Alonzo Mourning 33-New Jersey Nets
8.Larry Johnson 2-Charlotte Hornets
9.Carmelo Anthony 15-Denver Nuggets
10.Dirk Nowitzi 41-Dallas Maveriks
11.Lebron James 23-Cleveland Cavaliers
12.Lebron James 6(λευκη)-Miami Heat
13.Dwyane Wade 3-Miami Heat
14.Kevin Garnett 5-Boston Celtics
15.Hedo Turkoglu 15-Orlando Magic
16.Shaquille O'Neal 13-USA team
17.Stacey Augmon 2-Atlanta Hawks
geo82
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Feb 4 2015, 12:21 ) *
1. Kobe Bryant 24-Los Angeles Lakers
2.Lebron James 6(μαυρη)-Miami Heat
3.Ray Allen 34-Miami heat(αυτη τη πηρα περσι απο τη μπουτικ της ομαδας)
4.Dennis Rodman 10-Detoit Pistons
5.Adrea Bargani 7-Toronto Raptors
6.Pau Gasol 16-Los Angeles Lakers
7.Alonzo Mourning 33-New Jersey Nets
8.Larry Johnson 2-Charlotte Hornets
9.Carmelo Anthony 15-Denver Nuggets
10.Dirk Nowitzi 41-Dallas Maveriks
11.Lebron James 23-Cleveland Cavaliers
12.Lebron James 6(λευκη)-Miami Heat
13.Dwyane Wade 3-Miami Heat
14.Kevin Garnett 5-Boston Celtics
15.Hedo Turkoglu 15-Orlando Magic
16.Shaquille O'Neal 13-USA team
17.Stacey Augmon 2-Atlanta Hawks

Ωραία και σπάνια αυτή του Rodman!
alkisros
2 ακόμα νέες παραλαβές :

geo82
Η κίτρινη των Cavaliers είναι πολύ ωραία!
alkisros
Να σαι καλα Geo!

Άλλη μία που θα σ αρέσει :

Team Issued / Pro-cut 2002-2003 The Big Ticket

geo82
Τώρα χτύπησες στο αδύνατο σημείο! KG με Timberwolves! Ο αγαπημένος μου παίχτης της γενιάς των 00's. Ακόμη θυμάμαι τα όργια που έκανε τη χρονιά που βγήκε MVP, αφού ήταν ουσιαστικά το έναυσμα για να τον λατρέψω!
alkisros
QUOTE (geo82 @ Feb 10 2015, 21:37 ) *
Τώρα χτύπησες στο αδύνατο σημείο! KG με Timberwolves! Ο αγαπημένος μου παίχτης της γενιάς των 00's. Ακόμη θυμάμαι τα όργια που έκανε τη χρονιά που βγήκε MVP, αφού ήταν ουσιαστικά το έναυσμα για να τον λατρέψω!

Και εγώ πιστεύω πως θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα. Προρωπικά τον προτιμώ απο τον Duncan..
geo82
Πριν από δύο εβδομάδες η σύζυγος μου έκανε δώρο μια φανέλα του Derrick Rose σε κόκκινο χρώμα. Η δικαιολογία ήταν πως έλειπε μια κόκκινη φανέλα από τη συλλογή μου. Μου αρέσει πολύ μιας και είναι και η πρώτη φανέλα των Bulls που αποκτώ, αφού όσο περίεργο κι αν φανεί δεν είχα εμφάνισή τους τη δεκαετία του '90 που μεσουρανούσαν.
KostasN13
καλημερα μαγκες, θελω μια βοηθεια γιατι εχω φαει τον τοπο και δε βρισκω τιποτα!! ψαχνω να βρω μαγαζι με εμφανισεις NBA κοντα σε αθηνα-πειραια, και συγκεκριμενα ψαχνω για εμφανιση του McGrady (μεγαλη αγαπη απο οταν ημουν μικρος) κυριως απο εποχη Ροκετς, αλλα και Ραπτορς-Ματζικ δε με χαλανε.. ξερει κανεις που μπορω να βρω η αν εχει καποιος απο εδω και πουλαει μεταχειρισμενη; επισης πως μπορω να βρω τι μεγεθος χρειαζομαι αν δεν εχω αλλη εμφανιση απο NBA;
aegeansheed
QUOTE(KostasN13 @ Feb 13 2016, 07:58 ) *
καλημερα μαγκες, θελω μια βοηθεια γιατι εχω φαει τον τοπο και δε βρισκω τιποτα!! ψαχνω να βρω μαγαζι με εμφανισεις NBA κοντα σε αθηνα-πειραια, και συγκεκριμενα ψαχνω για εμφανιση του McGrady (μεγαλη αγαπη απο οταν ημουν μικρος) κυριως απο εποχη Ροκετς, αλλα και Ραπτορς-Ματζικ δε με χαλανε.. ξερει κανεις που μπορω να βρω η αν εχει καποιος απο εδω και πουλαει μεταχειρισμενη; επισης πως μπορω να βρω τι μεγεθος χρειαζομαι αν δεν εχω αλλη εμφανιση απο NBA;

Γειά σου φίλε. Καλωσήλθες!

Η εμπειρία που έχω από την ελληνική αφορά σε καταστήματα για φανέλες δεν είναι και η καλύτερη σε ορους ποικιλίας.
Το μέγεθος γενικά δεν αλλάζει πολύ, δηλαδή αν δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το phisique σου, λογικά θα είσαι ή στο μήντιουμ ή στο λάρτζ.
Αν σε φέρνει η δρόμος σου προς τα στοκάδικα στην Ελ.Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμάσεις στη γωνία στην Αντήντας και λίγο πιο πέρα στο Νάηκ νομίζω έχω δει κι εκεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Σου μιλάω για βόλτες που έκανα εντός 6 μηνών, οπότε είναι αρκετά ασφαλές ό,τι λέω.
Δεν ξέρω αν θα βρεις ΤΜΑC, ειδικά από την περίοδο στους Magic, αλλά αξίζει μια βόλτα και για να τη δοκιμάσεις πάνω σου φυσικά!

Adidas Outler Store Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 247 17563 Παλαιό Φάληρο (Αττική)

Sporting Goods Shop · Κοψαχείλα Ελευθερίου Βενιζέλου 224, Παλαιό Φάληρο

Σίγουρα υπάρχουν κι αλλού
KostasN13
QUOTE (aegeansheed @ Feb 13 2016, 11:56 ) *
Γειά σου φίλε. Καλωσήλθες!

Η εμπειρία που έχω από την ελληνική αφορά σε καταστήματα για φανέλες δεν είναι και η καλύτερη σε ορους ποικιλίας.
Το μέγεθος γενικά δεν αλλάζει πολύ, δηλαδή αν δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το phisique σου, λογικά θα είσαι ή στο μήντιουμ ή στο λάρτζ.
Αν σε φέρνει η δρόμος σου προς τα στοκάδικα στην Ελ.Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη θα ήταν καλή ιδέα να δοκιμάσεις στη γωνία στην Αντήντας και λίγο πιο πέρα στο Νάηκ νομίζω έχω δει κι εκεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος. Σου μιλάω για βόλτες που έκανα εντός 6 μηνών, οπότε είναι αρκετά ασφαλές ό,τι λέω.
Δεν ξέρω αν θα βρεις ΤΜΑC, ειδικά από την περίοδο στους Magic, αλλά αξίζει μια βόλτα και για να τη δοκιμάσεις πάνω σου φυσικά!

Σίγουρα υπάρχουν κι αλλού

ωραιος φιλε αν και δυσκολο σε στοκαδικα να βρω τοσο παλιες εμφανισεις, ειπα μηπως υπαρχει κατι πιο official και πιο πολλες ελπιδες ειχα για μεταχειρισμενη απο κανενα αλλο μελος εδω.. αλλα θα παω να ριξω μια ματια μπας και!!!
Zarko4
Πρωτο μου ποστ στο φορουμ.καλως σας βρηκα.Πολυ ενδιαφερον.Η αληθεια ειναι οτι αγορασα μια φαβελα απο ebay του stojakovic των κινγκς.και καλα γνησια αμερικανικη.και εψαχνα να βρω πως θα καταλαβω οτι οντως ειναι αμερικανικη η οχι.την βρηκα μεταχειρισμενη 5 ευρω συνολικα με εξοδα αποστολης.Καπως ετσι βρηκα και το φορουμ αυτο
aegeansheed
QUOTE(Zarko4 @ Jun 29 2016, 00:32 ) *
Πρωτο μου ποστ στο φορουμ.καλως σας βρηκα.Πολυ ενδιαφερον.Η αληθεια ειναι οτι αγορασα μια φαβελα απο ebay του stojakovic των κινγκς.και καλα γνησια αμερικανικη.και εψαχνα να βρω πως θα καταλαβω οτι οντως ειναι αμερικανικη η οχι.την βρηκα μεταχειρισμενη 5 ευρω συνολικα με εξοδα αποστολης.Καπως ετσι βρηκα και το φορουμ αυτο

Welcome home smile.gif

Λοιπόν μια πληροφορία που δεν γνωρίζουν πολλοί εδώ: το ανάποδο από αυτό που διηγείσαι συνέβη στον Admin μας Τον Νέο, δηλαδή πρώτα βρήκε το Φόρουμ και λόγω αυτού βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να αποκτήσει επιτέλους την πρώτη του φανέλα ΝΒΑ, που αν δεν κάνω λάθος είναι η πράσινη Shaw Kemp! laugh.gif
sacarame
QUOTE(aegeansheed @ Jun 29 2016, 00:47 ) *
Welcome home smile.gif

Λοιπόν μια πληροφορία που δεν γνωρίζουν πολλοί εδώ: το ανάποδο από αυτό που διηγείσαι συνέβη στον Admin μας Τον Νέο, δηλαδή πρώτα βρήκε το Φόρουμ και λόγω αυτού βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να αποκτήσει επιτέλους την πρώτη του φανέλα ΝΒΑ, που αν δεν κάνω λάθος είναι η πράσινη Shaw Kemp! laugh.gif

Ναι διότι η φανέλα του MJ που είναι κορνιζαρισμένη στο δωμάτιό μου ήταν δώρο. Οπότε ναι η πρώτη απόκτηση φανέλας ήταν Kemp και Hakeem ( όχι Warrick tongue.gif )
geo82
Μετά από αρκετή σκέψη, αποφάσισα τελικά να την κάνω κάδρο. Το έργο ανέλαβε ο μπαμπάς ενός παλιού μου μαθητή και το αποτέλεσμα εντυπωσίασε τόσο εμένα, όσο και τη γυναίκα μου, που τα αθλητικά της είναι εντελώς αδιάφορα. Μάλιστα, βρήκε και το σωστό σημείο στο σπίτι , ώστε να τη βάλουμε, με σκοπό να τονίζεται.

vmantas
Καλημέρα,
Καινούριος στο forum είπα να ανεβάσω φωτογραφία με τη συλλογή που έχουμε με τον αδερφό μου.Click to view attachment
yorgos
QUOTE(vmantas @ Sep 29 2018, 12:08 ) *
Καλημέρα,
Καινούριος στο forum είπα να ανεβάσω φωτογραφία με τη συλλογή που έχουμε με τον αδερφό μου.Click to view attachment

ΚΑλώς ήρθες. Πες μας και για το σάιτ με τις μπασκέτες να ετοιμαζόμαστε...
SteveNashidis
QUOTE(vmantas @ Sep 29 2018, 13:08 ) *
Καλημέρα,

Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν λείψει τέτοια ποστ. Εξαιρετική εικόνα και συλλογή.

Καλως ήρθες και να ξέρεις ότι πλέον ανέβασες αρκετά τον πήχη δημοφιλίας των δημοσιεύσεων σου. smiley.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
Ότι μπορώ.
geo82
Η εμφάνιση του Alonzo με τους Nets είναι εξαιρετικά σπάνια. Ωραία συλλογή. Χαίρομαι που ξαναβλέπω τρεις πρώην φανέλες μου biggrin.gif !
geo82
Αν και ωχριά απέναντι στις συλλογές των vmantas και Dwayne "the flash" Wade, αποφάσισα να ανεβάσω και μια φωτογραφία απ' τη δική μου συλλογή.

vmantas
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Oct 3 2018, 20:18 ) *
Ότι μπορώ.

H φανέλα Rodman είναι στο πρόγραμμα των επόμενων αγορών αλλά προτιμώ την λευκή. Ωραία συλλογή!
vmantas
Νέα προσθήκη στη συλλογή και πλέον ο αριθμός των ομάδων έφτασε στις 15 ομάδες (στόχος είναι μία φανέλα από όλες τις ομάδες του nba).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως η επιλογή δεν έγινε απλά για να προστεθεί μια εμφάνιση των Bucks. Ύστερα από τόσες φανέλες που έχουμε με τον αδερφό μου θεωρούσα ότι δεν γινόταν να λείπει μια φανέλα του Γιάννη. Όλοι μας έχουμε αγοράσει φανέλες από διάφορους superstars του αθλήματος αλλά είναι η πρώτη φορά που ένας δικός μας βρίσκεται στους 3-4 καλύτερους παίκτες της λίγκας και το αισθανόμουν σαν "υποχρέωση" να προσθέσω τη φανέλα του με τις υπόλοιπες. Click to view attachment
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.