Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2007 - 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
katharoaimo
QUOTE(chica @ Jan 27 2008, 00:55 ) *
Πολύ σωστά όσα λές! Καί έτσι πρέπει να είναι. Άλλα ο διαιτητής πρέπει να μπαίνει και λίγο στην ψυχολογία του παιχνιδιού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Φυσικά και πρέπει να τα σφυρίζει όλα(?), σε όποιο λεπτό ή δευτερόλεπτο κι αν γίνουν. Γι' αυτό βρίσκεται εκεί άλλωστε. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν στιγμές που πρέπει να λειτουργήσει λίγο η κρίση του. Κάποιος που έχει παίξει μπάσκετ, και σφύριζε το παιχνίδι, δύσκολα θα το έδινε...

ακριβως!!!lord αν ησουν στο παιχνιδι θα τραβαγες τα μαλλια σου οπως τα τραβαγε και ο ζωγραφου οταν του ετυχε κατι αντιστοιχο σε αλλο παιχνιδι.τελοσπαντων.οτι εγινε εγινε.παμε για την επομενη αγωνιστικη.
kobe8god
Μ.Ε.Λ.Α.Σ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ-ΖΑΟΝ 53-58

Απαραδεκτη διαιτησια. Τα φαουλ ηταν καπου 17-9. Αυτοι δεν πρεπει να ειναι διαιτητες στην ΕΣΚΑ. Στις παγκορασιδες και πολυ τους ειναι. Ετσι καταστρεφεται το μπασκετ. Νομιζω πως μετα απο αυτο το παιχνιδι , η αποψη μου για το μπασκετ και τη διαιτησια αλλαξε εντελως. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ shot.gif shot.gif ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 68.gif 68.gif . Aισχος peace.gif
lord7
καλησπερα και απο μενα...

να ζητησω απο τωρα συγνωμη απο το φορουμ αν βγω εκτως συζητησεις ομως επιτελους δικαιωθηκα ...και αναλυω αμεσως τι εννοω.....

ολοι ειδαμε τι εγινε στον αγωνα μαρουσι-πανελληνιος...εγω ημουν και μεσα....

3 διαιτητες με τεραστια εμπειρια....διαιτητες που παιρνουν κοντα 500 το παιχνιδι μετρησαν εκ προθεσμο καλαθι και ετσι το μαρουσι νικησε...

ξαναλεω 3 διαιτητες(οχι 2) με τεραστια εμπειρια(οχι μικρη, σε σχεση με την δικη τους) το εκαναν...

αρα μηπως πρεπει να ημαστε καπως πιο ανεκτικοι με τους διαιτητες αυτων των κατηγοριων??(τοπικων εσκα εννοω)

συγνωμη και παλι μα χαιρομαι οταν επιβεβαιωνομαι.....

και απλα θα ηθελα να το δειξουν πρωτα αυτο οι παιχτες και οι προπονητες και μετα θα το δουν και οι φιλαθλοι...
βεβαια πρεπει να βοηθησουν και οι διαιτητες ωστε να μιλανε πχ περισσοτερο με τους προπονητες κτλ...

ευχαριστω...
lord7
QUOTE(kobe8god @ Jan 26 2008, 18:17 ) *
shot.gif Διαιτητης να σου τυχει.... 19.gif 19.gif σαν και αυτους.
Οι διαιτητες οχι μονο του γυναικειου αλλα και πιο μικρων κατηγοριων(π.χ κορασιδες) πετσοκοβουν

Το ξερω απο πρωτο χερι 68.gif

σαν απαντηση σου λεω να δεισ τι εγινε στην α1 μεταξυ μαρουσι και πανελληνιου....αρα ασ μην ειμαστε τοσο σκληροι για τισ μικρεσ κατηγοριες
lord7
QUOTE(kobe8god @ Jan 27 2008, 16:09 ) *

Απαραδεκτη διαιτησια. Τα φαουλ ηταν καπου 17-9. Αυτοι δεν πρεπει να ειναι διαιτητες στην ΕΣΚΑ. Στις παγκορασιδες και πολυ τους ειναι. Ετσι καταστρεφεται το μπασκετ. Νομιζω πως μετα απο αυτο το παιχνιδι , η αποψη μου για το μπασκετ και τη διαιτησια αλλαξε εντελως. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ shot.gif shot.gif ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 68.gif 68.gif . Aισχος peace.gif

σορρυ μα οποτε χανει ο μελας βλεπω οτι φταιει η διαιτησια...
αν εσυ παιζεισ μπασκετ με τα φαουλ καταλαβα.......

μια ομαδα ισωσ πιεζει...ισωσ παιζει ζωνη...ισως σουταρει μονο απο εξω..ισως κανει μονο μπασιματα.....

ισωσ τα φαουλ να τα κανατε στο τελος που δεν θελατε να περασει ο χρονος....

οραια στηριζεισ τα λεγομενα σου
lord7
QUOTE(chica @ Jan 26 2008, 22:55 ) *
Πολύ σωστά όσα λές! Καί έτσι πρέπει να είναι. Άλλα ο διαιτητής πρέπει να μπαίνει και λίγο στην ψυχολογία του παιχνιδιού. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Φυσικά και πρέπει να τα σφυρίζει όλα(?), σε όποιο λεπτό ή δευτερόλεπτο κι αν γίνουν. Γι' αυτό βρίσκεται εκεί άλλωστε. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν στιγμές που πρέπει να λειτουργήσει λίγο η κρίση του. Κάποιος που έχει παίξει μπάσκετ, και σφύριζε το παιχνίδι, δύσκολα θα το έδινε...

καποιος ομως που επαιζε μπασκετ και εχει χασει αγωνα επειδη καποιος δεν εδωσε ενα τετοιο φαουλ ισως το εδινε....

και ξαναλεω..δειτε α1 τι εγινε.....απο πολυ εμεπιρουσ διαιτητες
kobe8god
QUOTE(lord7 @ Jan 27 2008, 20:51 ) *
σορρυ μα οποτε χανει ο μελας βλεπω οτι φταιει η διαιτησια...
αν εσυ παιζεισ μπασκετ με τα φαουλ καταλαβα.......

μια ομαδα ισωσ πιεζει...ισωσ παιζει ζωνη...ισως σουταρει μονο απο εξω..ισως κανει μονο μπασιματα.....

ισωσ τα φαουλ να τα κανατε στο τελος που δεν θελατε να περασει ο χρονος....

οραια στηριζεισ τα λεγομενα σου

ΗΕLLOOOOOOOOOO???????????????????? Ο Διαιτητης δεν εβλεπε φαουλ που γινονταν μπροστα του. Τι μου λες τωρα? Στο τελος δεν γινονταν φαουλ. Απο την αρχη ως το τελος (σχεδον στο τελος) ο "Διαιτητης" εδινε ανυπαρκτα φαουλ. Ηταν μια που την τραβουσανε , της ριχνανε αγκωνιες και ο Διαιτητης μπροστα και σκεφτοτανε " Ε, Τι εχουμε το βραδυ????" και σφυραγε φαουλ υπερ του ΖΑΟΝ. Ασε που το 13 του ΖΑΟΝ τραβαγε συνεχεια και δεν δινανε τιποτα. Μια λεξη [b] A-Ι-Σ-Χ-Ο-Σ[b/]

ΜΕΣΑ ΗΜΟΥΝ .Απαραδεκτη Διαιτησια.

Y.Γ 1) Δεν παιζω με φαουλ
2)Δεν παιζω στον Μ.Ε.Λ.Α
3)Ειμαι απλος υποστηρικτης της ομαδας peace.gif
a9902
γεια και από μένα. ήμουν και εγώ στο αιγάλεω....το παιχνίδι στην αρχή ήταν πολύ καλό....κανονικό ντέρμπι.
Αλλά για να απαντήσω στον kobe δεν φταίει η διαιτησία που χάθηκε το παιχνίδι΄. Ο μελάς έκανε πολλά λάθη και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία, και εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι το παιχνίδι το παράτησαν στα τελευταία 3 λεπτά. Που το σκορ ήταν 53-53 αν δεν κάνω λάθος. Πάντως εμένα μου φάνηκε ότι ο Ζαόν το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι...αλλά μην ξεχνάμε ότι ο ΜΕΛΑΣ έχει αρκετές απουσίες.......κατέβηκαν μόνο 6 ή 7 μεγάλες αν θυμάμαι καλά....τι να πω....Μπράβο στον ΖΑΟΝ για αυτήν την μεγάλη νίκη και καλή συνέχεια στον ΜΕΛΑΣ.......
niki6
Καλησπερα. Ειμαι παιχτρια του Ζαον. Για τον αγωνα του Μελα με τον Ζαον θελω να πω οτι θεωρω, οπως ειπωθηκε και πριν, εμεις το θελαμε πιο πολυ το παιχνιδι και αξιζαμε τη νικη. Η κερκιδα απο την αρχη ως το τελος διαμαρτυροταν για φαουλ σε καθε φαση και υπηρχε γενικα πολλη μουρμουρα. Επισης η παιχτρια του Μελα με το 14 (η Μακρυνικα) ενω ειναι παρα πολυ καλη και τρομερα μπασκετικη, εκβιασε σε πολλες φασεις το φαουλ και ειχε συνεχως παραπονα. Η ομαδα του Μελα παιζει δυνατα και πρεπει να περιμενει να παιζουν δυνατα και οι αλλες ομαδες απεναντι της. Πιστευω οτι εγινε ενα καλο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες και το αποτελεσμα ειναι δικαιο. Επισης οι διαιτητες δεν επηρεασαν σε καμια περιπτωση το αποτελεσμα του αγωνα. Αυτα! Συγχαρητηρια στην ομαδα μου και καλη συνεχεια στην ομαδα του Μελα. biggrin.gif
kobe8god
QUOTE(a9902 @ Jan 27 2008, 21:49 ) *
γεια και από μένα. ήμουν και εγώ στο αιγάλεω....το παιχνίδι στην αρχή ήταν πολύ καλό....κανονικό ντέρμπι.
Αλλά για να απαντήσω στον kobe δεν φταίει η διαιτησία που χάθηκε το παιχνίδι΄. Ο μελάς έκανε πολλά λάθη και μάλιστα σε κρίσιμα σημεία, και εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι το παιχνίδι το παράτησαν στα τελευταία 3 λεπτά. Που το σκορ ήταν 53-53 αν δεν κάνω λάθος. Πάντως εμένα μου φάνηκε ότι ο Ζαόν το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι...αλλά μην ξεχνάμε ότι ο ΜΕΛΑΣ έχει αρκετές απουσίες.......κατέβηκαν μόνο 6 ή 7 μεγάλες αν θυμάμαι καλά....τι να πω....Μπράβο στον ΖΑΟΝ για αυτήν την μεγάλη νίκη και καλή συνέχεια στον ΜΕΛΑΣ.......

Ωραια ο ΜΕΛΑΣ εκανε λαθη. Συμφωνοι. Ομως μου λες οτι ο διαιτητης δεν εφταιγε που χαθηκε το παιχνιδι????
17-9 φαουλ(καπου εκει). Δεν γινονται αυτα. Εαν παρατηρησες το 14 ετρωγε συνεχεια αγκωνιες και την εσπρωχναν αλλα τιποτα.Βηματα , τιποτα. Εγινε σε μια στιγμη τζαμπολ και εδωσε φαουλ στον ΖΑΟΝ. ΕΛΕΟΣ peace.gif

ANTIO KOΣΜΕ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ.....ΝΑ ΠΗΔΗΞΩ
kobe8god
QUOTE(niki6 @ Jan 27 2008, 22:15 ) *
Καλησπερα. Ειμαι παιχτρια του Ζαον. Για τον αγωνα του Μελα με τον Ζαον θελω να πω οτι θεωρω, οπως ειπωθηκε και πριν, εμεις το θελαμε πιο πολυ το παιχνιδι και αξιζαμε τη νικη. Η κερκιδα απο την αρχη ως το τελος διαμαρτυροταν για φαουλ σε καθε φαση και υπηρχε γενικα πολλη μουρμουρα. Επισης η παιχτρια του Μελα με το 14 (η Μακρυνικα) ενω ειναι παρα πολυ καλη και τρομερα μπασκετικη, εκβιασε σε πολλες φασεις το φαουλ και ειχε συνεχως παραπονα. Η ομαδα του Μελα παιζει δυνατα και πρεπει να περιμενει να παιζουν δυνατα και οι αλλες ομαδες απεναντι της. Πιστευω οτι εγινε ενα καλο παιχνιδι και απο τις δυο ομαδες και το αποτελεσμα ειναι δικαιο. Επισης οι διαιτητες δεν επηρεασαν σε καμια περιπτωση το αποτελεσμα του αγωνα. Αυτα! Συγχαρητηρια στην ομαδα μου και καλη συνεχεια στην ομαδα του Μελα. biggrin.gif

Μπραβο για τη νικη. Μια ερωτηση. ΤΥΦΛΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ???????????????? Δεν γινεται σε ολο τον αγωνα να μην ειδες ΤΙΠΟΤΑ. Ναι το να τρως αγκωνιες και να σπρωχνεσαι μανιωδως ειναι λογος να ζητας φαουλ. Επισης το 13(απο εσας) εσπρωχνε συνεχεια. ΟΧΙ , ΟΧΙ , ΟΧΙ , αυτο ΔΕΝ ειναι φαουλ. 'Η το τζαμπολ που το δινει blink.gif ΦΑΟΥΛ blink.gif για σας. Μα καλα ,πως μου περασε απο το μυαλο οτι οι διαιτητες εφταιγαν για τα χαλια του παιχνιδιου( οχι απο αποψη ομαδων , αλλα διαιτησιας).

Υ.Γ : Τωρα το θυμηθηκα: Τα φαουλ που ηταν διπλασια απο τα δικα σας ΔΕΝ επηρεασαν το παιχνιδι?????? peace.gif
lord7
QUOTE(kobe8god @ Jan 27 2008, 20:33 ) *
Μπραβο για τη νικη. Μια ερωτηση. ΤΥΦΛΗ ΕΙΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ???????????????? Δεν γινεται σε ολο τον αγωνα να μην ειδες ΤΙΠΟΤΑ. Ναι το να τρως αγκωνιες και να σπρωχνεσαι μανιωδως ειναι λογος να ζητας φαουλ. Επισης το 13(απο εσας) εσπρωχνε συνεχεια. ΟΧΙ , ΟΧΙ , ΟΧΙ , αυτο ΔΕΝ ειναι φαουλ. 'Η το τζαμπολ που το δινει blink.gif ΦΑΟΥΛ blink.gif για σας. Μα καλα ,πως μου περασε απο το μυαλο οτι οι διαιτητες εφταιγαν για τα χαλια του παιχνιδιου( οχι απο αποψη ομαδων , αλλα διαιτησιας).

Υ.Γ : Τωρα το θυμηθηκα: Τα φαουλ που ηταν διπλασια απο τα δικα σας ΔΕΝ επηρεασαν το παιχνιδι?????? peace.gif

τελικα μαλλον δεν θελετε να τα σφυριζουν ολα...προχτεσ η δαφνη...σημερα εσεισ...επιτελουσ πειτε οτι ναι καναμε λαθη και εμεις....οσο λαθος εχει ενα σφυριγμα διαιτητη αλλο τοσο εχει και μια λαθος πασα η μια ασχημη αμυνα.....

και λεω παλι..δειτε τι εγινε και στην α1.....
niki6
QUOTE(kobe8god @ Jan 27 2008, 22:33 ) *

Koιταξε δεν προκειται να διαπληκτιστω μαζι σου με το υφος αυτο που εχεις. Το μονο που θα σου πω για τα φαουλ που ζητας στο 14, το να παιρνεις τη μπαλα και να κατεβαζεις απο την μια πλευρα του γηπεδου στην αλλη και να τα βαζεις με ολη την ομαδα και στο τελος να πεφτεις κατω με τα μουτρα δεν ειναι φαουλ. Ειναι εκβιασμος φαουλ και η συνεχης διαμαρτυρια ειναι και τεχνικη ποινη. Κατα τ'αλλα μου αρκει που σας κερδισαμε δυο φορες φετος.
kobe8god
QUOTE(lord7 @ Jan 27 2008, 22:47 ) *
τελικα μαλλον δεν θελετε να τα σφυριζουν ολα...προχτεσ η δαφνη...σημερα εσεισ...επιτελουσ πειτε οτι ναι καναμε λαθη και εμεις....οσο λαθος εχει ενα σφυριγμα διαιτητη αλλο τοσο εχει και μια λαθος πασα η μια ασχημη αμυνα.....

και λεω παλι..δειτε τι εγινε και στην α1.....

Lord7 , αμα ηταν 1 το λαθος σφυριγμα πες παει στο καλο. Αλλα δεν ηταν 1 . Αυτος οσα φαουλ δεν ειχε σφυριξει στη ζωη του , θυμηθηκε να τα σφυριξει στον αγωνα αυτο.Πιστευω οτι ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι και ο ΜΕΛΑΣ εκανε λαθη. Δεν ειναι και η αλανθαστη ομαδα αλλα οχι και αυτο.17-9 φαουλ. peace.gif
kobe8god
QUOTE(niki6 @ Jan 27 2008, 22:51 ) *
Koιταξε δεν προκειται να διαπληκτιστω μαζι σου με το υφος αυτο που εχεις. Το μονο που θα σου πω για τα φαουλ που ζητας στο 14, το να παιρνεις τη μπαλα και να κατεβαζεις απο την μια πλευρα του γηπεδου στην αλλη και να τα βαζεις με ολη την ομαδα και στο τελος να πεφτεις κατω με τα μουτρα δεν ειναι φαουλ. Ειναι εκβιασμος φαουλ και η συνεχης διαμαρτυρια ειναι και τεχνικη ποινη. Κατα τ'αλλα μου αρκει που σας κερδισαμε δυο φορες φετος.

Μην διαπληκτιστεις θα ζησω και χωρις εσενα. Αμα ειναι να κερδιζετε ετσι μπραβο και συγχαρητηρια. Μια ερωτηση:: Το να τραβας συνεχεια δεν ειναι φαουλ , ετσι δεν ειναι? Απλως ρωταω να ξερω peace.gif
a9902
QUOTE(kobe8god @ Jan 28 2008, 08:59 ) *
Μην διαπληκτιστεις θα ζησω και χωρις εσενα. Αμα ειναι να κερδιζετε ετσι μπραβο και συγχαρητηρια. Μια ερωτηση:: Το να τραβας συνεχεια δεν ειναι φαουλ , ετσι δεν ειναι? Απλως ρωταω να ξερω peace.gif

απλά θα σου πω ότι είμαι με τον ΜΕΛΑΣ....και όχι με τον ΖΑΟΝ.
Υποστηρίζω τον ΜΕΛΑΣ...αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται...μπορεί να έφτεξαν οι διαιτητές...αλλά δεν έφτεγαν αυτοί που έχασε η ομάδα....
kobe8god
QUOTE(a9902 @ Jan 27 2008, 23:05 ) *
απλά θα σου πω ότι είμαι με τον ΜΕΛΑΣ....και όχι με τον ΖΑΟΝ.
Υποστηρίζω τον ΜΕΛΑΣ...αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται...μπορεί να έφτεξαν οι διαιτητές...αλλά δεν έφτεγαν αυτοί που έχασε η ομάδα....

Για να νικησεις πρεπει να βαζεις καλαθια . Για να βαζεις καλαθια πρεπει να εισαι ευστοχος, κατι που ο ΜΕΛΑΣ δεν ηταν σημερα. Εμενα θα μου μεινει η απορια. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΜΕΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΖΑΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ????? Αν εξαιρεσεις τις βολες τους ειχαμε. Αλλα τον τελευταιο λογο τον εχει οπως φαινεται η διαιτησια peace.gif
lord7
QUOTE(kobe8god @ Jan 27 2008, 21:11 ) *
Για να νικησεις πρεπει να βαζεις καλαθια . Για να βαζεις καλαθια πρεπει να εισαι ευστοχος, κατι που ο ΜΕΛΑΣ δεν ηταν σημερα. Εμενα θα μου μεινει η απορια. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΘΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟ ΜΕΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΖΑΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ????? Αν εξαιρεσεις τις βολες τους ειχαμε. Αλλα τον τελευταιο λογο τον εχει οπως φαινεται η διαιτησια peace.gif

το οτι τα φαουλ ηταν διπλασια δεν σημαινει οτι ηταν και οι βολεσ........αμαν ...μαθετε μπασκετ
kobe8god
Oι ατιμες βαζανε ΚΑΙ ολες σχεδον τις βολες peace.gif

Υ.Γ Η υπογραφη τα λεει ολα. Ειδικα το 6
elpidoforos
Γεια σας!

Τι είναι αυτά τα σχόλια δίπλα από τους αριθμούς; Για ποιας ομάδας παίκτριες είναι;
basket4
kobe8god,
να εισαι πιο κοσμιος,οχι επιθετικος και επισης οχι και ειρωνικος.
επειδη εχουμε πει οτι ο γραπτος λογος πολλες φορες διαβαζεται με διαφορους τροπους θα ηθελα να φτιαξεις λιγακι καλυτερα την εκφραση σου bball.gif
επισης να αλλαξεις την υπογραφη σου γιατι ειναι πολυ ειρωνικη κ προκλητικη
basket4
QUOTE(elpidoforos @ Jan 28 2008, 02:20 ) *
Τι είναι αυτά τα σχόλια δίπλα από τους αριθμούς; Για ποιας ομάδας παίκτριες είναι;

οσο αφορα διευκρινησεις στη υπογραφη καποιοι χρηστη καλο θα ηταν οι ερωτησεις να γινονται μεσω πμ για να μην βγαινουμε off topic smile.gif
niki6
QUOTE(basket4 @ Jan 28 2008, 00:26 ) *
kobe8god,
επειδη εχουμε πει οτι ο γραπτος λογος πολλες φορες διαβαζεται με διαφορους τροπους θα ηθελα να φτιαξεις λιγακι καλυτερα την εκφραση σου bball.gif

41.gif
xxx
QUOTE(kobe8god @ Jan 27 2008, 23:11 ) *

Το ότι μια ομάδα κερδίζει πολλά φάουλ σε αντίθεση με την άλλη, δε σημαίνει ότι τα κάνανε και δεν τα έδινε ο διαιτητής, απαραίτητα. Μπορεί ο Μελάς για παράδειγμα (δεν ξέρω- δεν το είδα το παιχνίδι) να έπαιρνε περισσότερες προσπάθειες με σουτ από μέση ή και μεγάλη απόσταση και ο Ζαον να επεδίωκε τις διεισδύδεις, γεγονός που απο μόνο του δικαιλογεί την κατάσταση (αν είναι έτσι). Άλλο στοιχείο είναι η άμυνα.. Μπορεί ο Ζαον να έπαιζε χαλαρή άμυνα και αν το συνδυάσεις αυτό με 'παθητικά' σουτ της επίθεσης (ΜΕλΑΣ) έχεις το αυτονόητο συμπέρασμα: οι παίκτριες του Ζαον θα έκαναν περισσότερα φάουλ, αν η επίθεση του Μελά προτιμούσε την έφοδο προς το καλάθι και η άμυνα τους παρέμενε χαλαρή... Αλλά εγώ δεν είδα το παιχνίδι, οπότε... έτσι τα λέω για να περάσει η ώρα και για να δικαιολογήσω και λίγο τους έρμους διαιτητές, που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν! blink.gif
elpidoforos
Θεωρώ ότι ο ΖΑΟΝ ήταν καλύτερος από τον ΜΕΛΑ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στη νίκη. Το παιχνίδι το κέρδισε η ομάδα της Κηφισιάς γιατί είχε περισσότερες επιθετικές επιλογές στα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Για τον ΜΕΛΑ όταν κουράστηκε η Μακρυνίκα(εξαιρετική παίκτρια) υπήρχε πρόβλημα στο πως θα μπει η μπάλα στο καλάθι...

ΜΕΛΑΣ-ΖΑΟΝ 53-58(30-30)

ΜΕΛΑΣ(ΜΑΛΑΜΑ):Μακρυνίκα 17,Μιχοπούλου 6,Γαρτζολάκη 14(4),Σταυράτη 8(2),Μιχαήλ 6(2),Λεκαράκου 2, Καραφώτη. (Ζητώ συγνώμη αν έχω τονίσει κάποιο όνομα λάθος).

ΖΑΟΝ(ΑΒΔΙΚΟΣ): Γκολιά 10(2), Δημητρίου 20(1), Σταμούλου 11, Τουλιάτου 6, Μολφέτα 6(1), Δρίβα 5, Μαρτέκα,Συριοπούλου.

Γνωρίζει κανείς άλλα αποτελέσματα;
nikefalin
QUOTE(xxx @ Jan 28 2008, 01:07 ) *
Το ότι μια ομάδα κερδίζει πολλά φάουλ σε αντίθεση με την άλλη, δε σημαίνει ότι τα κάνανε και δεν τα έδινε ο διαιτητής, απαραίτητα. Μπορεί ο Μελάς για παράδειγμα (δεν ξέρω- δεν το είδα το παιχνίδι) να έπαιρνε περισσότερες προσπάθειες με σουτ από μέση ή και μεγάλη απόσταση και ο Ζαον να επεδίωκε τις διεισδύδεις, γεγονός που απο μόνο του δικαιλογεί την κατάσταση (αν είναι έτσι). Άλλο στοιχείο είναι η άμυνα.. Μπορεί ο Ζαον να έπαιζε χαλαρή άμυνα και αν το συνδυάσεις αυτό με 'παθητικά' σουτ της επίθεσης (ΜΕλΑΣ) έχεις το αυτονόητο συμπέρασμα: οι παίκτριες του Ζαον θα έκαναν περισσότερα φάουλ, αν η επίθεση του Μελά προτιμούσε την έφοδο προς το καλάθι και η άμυνα τους παρέμενε χαλαρή... Αλλά εγώ δεν είδα το παιχνίδι, οπότε... έτσι τα λέω για να περάσει η ώρα και για να δικαιολογήσω και λίγο τους έρμους διαιτητές, που στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν! blink.gif

καλά τα λες, το λέω όπως ακούστηκε και προηγουμένως...θα ζήσουμε μια χαρά και δίχως την εξήγηση για το πόσα φάουλ σφυρίχτηκαν και πως και πότε και όλα αυτά τα ανούσια πράγματα. smile.gif
lili_4
με συγχωρείτε αλλά δεν ξέρω ακριβή σκορ
ο ιωνικός έχασε από την ένωση
ο προμηθέας έχασε από το γαλάτσι
και ο άγιος θωμάς έχασε από ζωγράφου.
jsoiler
QUOTE(niki6 @ Jan 27 2008, 20:15 ) *

Συγχαρητήρια Νίκη και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια!!!!!Πάντως μάλλον σας προπονήσαμε καλά την Τετάρτη έτσι.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(kobe8god @ Jan 27 2008, 16:09 ) *

υπαρχει πουθενα κανενας κανονισμος ο οποιος λεει πως τα φαουλ πρεπει να ειναι ιδια και για τις δυο ομαδες??αυτη τη καραμελα τη πιπιλαμε χρονια ολοκληρα τωρα!!τα φαουλ ειναι τοσα μπλα μπλα μπλα...
tsops
QUOTE(basket4 @ Jan 28 2008, 00:26 ) *
kobe8god,
επισης να αλλαξεις την υπογραφη σου γιατι ειναι πολυ ειρωνικη κ προκλητικη

Ο χρήστης έλαβε το πρώτο του φάουλ. Δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις παιδιά. Σας έχουμε πει, ιδιαίτερα στα νέα μέλη, να μην μπαίνετε με τόση "φόρα"...διαβάστε τον κανονισμό πρώτα και μετά ποστάρετε παρακαλώ smile.gif
tsops
Καλό είναι να πάρουμε ένα μάθημα για το πως παίκτριες αντίπαλων ομάδων σε ντέρμπυ με αμφισβητούμενες φάσεις (Δάφνη - Ζωγράφου) συζητούν κόσμια, με κριτική, αντίλογο και μπασκετική άποψη wink.gif Μπράβο παιδιά 41.gif
basket4
2η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
27/01/2008 20:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 54-58
27/01/2008 16:15:00 ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - Ζ.Α.Ο.Ν. 53-58
27/01/2008 17:30:00 ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 69-46
27/01/2008 21:00:00 ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΚΛ. ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 48-44
27/01/2008 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 60-47
27/01/2008 19:00:00 ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.Φ. ΚΛ. ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 43-53
27/01/2008 17:15:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 53-67
basket4
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ 29 15 14 1 0 946 642 304
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 28 15 13 2 0 850 672 178
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 24 15 9 6 0 810 735 75
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 24 15 9 6 0 849 816 33
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 23 15 8 7 0 744 739 5
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 23 15 8 7 0 828 794 34
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 23 15 8 7 0 815 849 -34
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 23 15 8 7 0 766 753 13
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 22 15 7 8 0 784 809 -25
Ζ.Α.Ο.Ν. 21 15 6 9 0 798 876 -78
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 21 15 6 9 0 758 849 -91
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 18 15 3 12 0 681 825 -144
ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 18 15 3 12 0 709 839 -130
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 18 15 3 12 0 653 793 -140
soouza
Φεύγοντας από το κάρβουνο στο 17 του Α ημιχρόνου πίστεψα πως ο Παπάγος ήτο ικανός για break.H άμυνα που επελέγη από τον coach αιφνιδίασε κι αποσυντόνισε τους γηπεδούχους.Το αποτέλεσμα ήταν οι στρατηγίνες να είναι μπροστά.Διαβάζοντας το τελικό αποτέλεσμα ειλικρινά εξεπλάγην.Βέβαια ο κοντός είναι γάτα και με κοντό σχήμα αντέδρασε έξυπνα στην πίεση τοποθετώντας τη Γκιόκα στο ψηλό post.To be continued by natty διότι έκτοτε δεν έχω οπτική παρά μόνο ακουστική εικόνα bball.gif
niki6
QUOTE(jsoiler @ Jan 28 2008, 04:48 ) *
Συγχαρητήρια Νίκη και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια!!!!!Πάντως μάλλον σας προπονήσαμε καλά την Τετάρτη έτσι.... tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Χαχαχαχα! Ναι και την τεταρτη και πολλες αλλες φορες μας προπονειτε καλα! Και ξερεις οτι παιζουμε δυο εβδομαδες χωρις προπονητη! Παλι καλα! Ελπιζω κιεμεις να σας βοηθαμε λιγο! biggrin.gif
soouza
Πάντως δε μου προκαλεί εντύπωση η άνοδος της Δάφνης Δαφνίου.Αν κερδίσει και την προσεχή Κυριακή τότε ίσως θέσει θέμα παραμονής. smile.gif
basket4
Α' Γυναικών - 15η αγωνιστική
Της Λένας Καραλή
27/01/2008 (14:45)

Περιστέρι-Παιανία 55-59 (23-35)
Διαιτητές: Κατωμέρης-Καλαϊτζάκης
Περιστέρι (Κολτσίδας): Αγρογιάννη 5, Μπαρούχου 8 (2), Τουμπογιάννη 16 (3), Μπενέκη, Κοντοέ, Πετράκη 7 Χαραλαμπάκη 6 (1), Τουλιάτου 2, Μπακαλέξη 4, Αντωνογειαννάκη 7
Παιανία (Σιαμαντούρα): Οικονόμου 5, Πετυχάκη Ρ., Καλιώρα 2, Ποταμιάνου 17, Σιδέρη 7, Λεφέβρ, Πετυχάκη Χ. 20 (2), Ανδρουλάκη 6, Ραχιώτη 2
ΑΕΚ Περιστερίου-Παπάγου 69-46 (22-26)
Διαιτητές: Ιατρού-Βικτωράτου
ΑΕΚ Περιστερίου (Λιαπάκης-Δεσποτάκης): Κουτσούμπα 18 (2), Μητροπούλου 5, Βαρελάκη, Μαράκη, Βε, Παπούλια, Γκάτση, Βελακούλη 18, Γκιόκα 12, Κοτρολού 12, Γαλανοπούλου 2, Πολίτη 2
Παπάγου (Πουλίδης): Λίλιου 3, Κουρέτση 18, Τριχά 1, Γκούμα 10, Χριστοδουλίδη 4, Δημητρίου, Μαρκατά, Παπατζίκου 8, Μπρέγιαννη 2
Δάφνη Δαφνίου-Δάφνη 48-44 (26-35)
Διαιτητές: Αναγνώστου-Λαζαρίδης
Δάφνη Δαφνίου (Μαρίνος): Λαζάρου 6, Τραυλού 14 (1), Ανδρινοπούλου 11, Γιαννόγλου 4, Τρικότσε 13
Δάφνη (Τζαμαλής): Πάνου 11, Καμμένου 13 (3), Πατμίου 4, Στεφανίδου 13 (3), Κυπαρίσση 3, Ντάνου, Πούλου
Ζωγράφου-Αγιος Θωμάς 60-47 (24-24)
Διαιτητές: Μπούκας-Ζούλιας
Ζωγράφου (Ζέρβα-Γεωργίου): Κεσσέ 1, Τριμέρη 5 (1), Δημητρά 13 (1), Κοτσιάφτη 10, Αγγελίδη 11 (2), Γρηγορέα 13 (1), Θεοδωράτου 2, Μάνθου 3, Μαννέα 2
Αγιος Θωμάς (Λάγιου): Φιλιππάκη 16, Χατζηδάκη 11 (3), Ντακόλια, Ροδοπούλου 2, Τσιμτσιλή 10 (2), Παναγιωτίδου 6, Καρακάξα 2, Παππά
Ιωνικός-ΑΕ ΠΑΠ 43-53 (17-22)
Διαιτητές: Ρήγας-Κουτσουμπός
Ιωνικός (Χλιαουτάκης):Μαυροκεφάλου 1, Τηλεμάχου 14 (2), Μαύρου 11 (1), Στεργιοπούλου, Μουστάκα 10, Αθανασίου, Βλάμη, Κριθήμου 7
ΑΕ ΠΑΠ (Νανάκος-Γιαννόπουλος): Μπακετέα, Νικολοπούλου 15 (1), Δασιοπούλου 4, Καλτσή 7 (1), Ζαβαντή 3, Παπαγγέλου 4, Παπακώστα 15, Κατσαρά 5
Προμηθέας-Γαλάτσι 53-67
Μελάς Αγ. Ελευθέριος-ΖΑΟΝ 53-58

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 14η αγωνιστική, Δάφνη-Ζωγράφου 43-45.
a9902
QUOTE(soouza @ Jan 29 2008, 00:46 ) *
Πάντως δε μου προκαλεί εντύπωση η άνοδος της Δάφνης Δαφνίου.Αν κερδίσει και την προσεχή Κυριακή τότε ίσως θέσει θέμα παραμονής. smile.gif

όπως και το ότι δεν προκαλεί σε εμένα εντύπωση η πτώση της ΑΟ Δάφνης...
soouza
QUOTE(a9902 @ Jan 28 2008, 14:51 ) *

αλάτις.......Για μπες στο ψητό....Τι μπηχτές είναι αυτές? ohmy.gif
a9902
QUOTE(basket4 @ Jan 29 2008, 00:46 ) *
Α' Γυναικών - 15η αγωνιστική
Της Λένας Καραλή
27/01/2008 (14:45)

Περιστέρι-Παιανία 55-59 (23-35)
Διαιτητές: Κατωμέρης-Καλαϊτζάκης
Περιστέρι (Κολτσίδας): Αγρογιάννη 5, Μπαρούχου 8 (2), Τουμπογιάννη 16 (3), Μπενέκη, Κοντοέ, Πετράκη 7 Χαραλαμπάκη 6 (1), Τουλιάτου 2, Μπακαλέξη 4, Αντωνογειαννάκη 7
Παιανία (Σιαμαντούρα): Οικονόμου 5, Πετυχάκη Ρ., Καλιώρα 2, Ποταμιάνου 17, Σιδέρη 7, Λεφέβρ, Πετυχάκη Χ. 20 (2), Ανδρουλάκη 6, Ραχιώτη 2
ΑΕΚ Περιστερίου-Παπάγου 69-46 (22-26)
Διαιτητές: Ιατρού-Βικτωράτου
ΑΕΚ Περιστερίου (Λιαπάκης-Δεσποτάκης): Κουτσούμπα 18 (2), Μητροπούλου 5, Βαρελάκη, Μαράκη, Βε, Παπούλια, Γκάτση, Βελακούλη 18, Γκιόκα 12, Κοτρολού 12, Γαλανοπούλου 2, Πολίτη 2
Παπάγου (Πουλίδης): Λίλιου 3, Κουρέτση 18, Τριχά 1, Γκούμα 10, Χριστοδουλίδη 4, Δημητρίου, Μαρκατά, Παπατζίκου 8, Μπρέγιαννη 2
Δάφνη Δαφνίου-Δάφνη 48-44 (26-35)
Διαιτητές: Αναγνώστου-Λαζαρίδης
Δάφνη Δαφνίου (Μαρίνος): Λαζάρου 6, Τραυλού 14 (1), Ανδρινοπούλου 11, Γιαννόγλου 4, Τρικότσε 13
Δάφνη (Τζαμαλής): Πάνου 11, Καμμένου 13 (3), Πατμίου 4, Στεφανίδου 13 (3), Κυπαρίσση 3, Ντάνου, Πούλου
Ζωγράφου-Αγιος Θωμάς 60-47 (24-24)
Διαιτητές: Μπούκας-Ζούλιας
Ζωγράφου (Ζέρβα-Γεωργίου): Κεσσέ 1, Τριμέρη 5 (1), Δημητρά 13 (1), Κοτσιάφτη 10, Αγγελίδη 11 (2), Γρηγορέα 13 (1), Θεοδωράτου 2, Μάνθου 3, Μαννέα 2
Αγιος Θωμάς (Λάγιου): Φιλιππάκη 16, Χατζηδάκη 11 (3), Ντακόλια, Ροδοπούλου 2, Τσιμτσιλή 10 (2), Παναγιωτίδου 6, Καρακάξα 2, Παππά
Ιωνικός-ΑΕ ΠΑΠ 43-53 (17-22)
Διαιτητές: Ρήγας-Κουτσουμπός
Ιωνικός (Χλιαουτάκης):Μαυροκεφάλου 1, Τηλεμάχου 14 (2), Μαύρου 11 (1), Στεργιοπούλου, Μουστάκα 10, Αθανασίου, Βλάμη, Κριθήμου 7
ΑΕ ΠΑΠ (Νανάκος-Γιαννόπουλος): Μπακετέα, Νικολοπούλου 15 (1), Δασιοπούλου 4, Καλτσή 7 (1), Ζαβαντή 3, Παπαγγέλου 4, Παπακώστα 15, Κατσαρά 5
Προμηθέας-Γαλάτσι 53-67
Μελάς Αγ. Ελευθέριος-ΖΑΟΝ 53-58

Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 14η αγωνιστική, Δάφνη-Ζωγράφου 43-45.

ΜΕΛΑΣ-ΖΑΟΝ 53-58(30-30)

ΜΕΛΑΣ(ΜΑΛΑΜΑ):Μακρυνίκα 17,Μιχοπούλου 6,Γαρτζολάκη 14(4),Σταυράτη 8(2),Μιχαήλ 6(2),Λεκαράκου 2, Καραφώτη. (Ζητώ συγνώμη αν έχω τονίσει κάποιο όνομα λάθος).

ΖΑΟΝ(ΑΒΔΙΚΟΣ): Γκολιά 10(2), Δημητρίου 20(1), Σταμούλου 11, Τουλιάτου 6, Μολφέτα 6(1), Δρίβα 5, Μαρτέκα,Συριοπούλου.
pokiokio4

Τι εννοεις? blink.gif
soouza
QUOTE(pokiokio4 @ Jan 28 2008, 14:57 ) *
Τι εννοεις? blink.gif

Βρε καλώς τα.....Πες μας pokiokio what happened?
basket4
QUOTE(a9902 @ Jan 28 2008, 16:56 ) *
ΜΕΛΑΣ-ΖΑΟΝ 53-58(30-30)

οι ποντοι αυτου το αγωνα υπηρχαν κ στην προηγουμενη σελιδα αλλα δεν πειραζει tongue.gif w00t.gif rolleyes.gif
C05

H Δάφνη ήταν μπροστά στα περισσότερα λεπτά του αγώνα.. Μπήκε η Βασιλοπούλου στη μέση ή στο τέλος του 1ου δεκαλέπτου κ χτύπησε πάλι το πόδι της(στο γόνατο). Την έβγαλαν από το παρκέ κ η υπόλοιπη ομάδα συνέχισε το παιχνίδι της. Στο 2ο ημίχρονο έκαναν πολύ χαλαρές προσπάθειες για σούτ κι έτσι η Δ.Δαφνίου πέρασε μπροστά. Θα μας πει και η diama
dolly12
ΦΟΥΛ ΤΟΥ 2 ΠΑΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ!!!! smiley.gif

Πάντως και το παιανια -γαλατσι δε θα μου κανει εκπληξη για 2
ενω το ΖΑΟΝ - ΓΣΠ μπορει να ερθει και 1 απο τα αποτελεσματα του ΓΣΠ μεχρι τωρα ολα ειναι πιθανα!

3η Αγωνιστική
14:30:00 Ζ.Α.Ο.Ν. - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
20:00:00 ΠΑΠΑΓΟΥ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 2
17:30:00 ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2
20:00:00 ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ 2
17:00:00 ΑΕ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΑΡΙΩΝ-ΠΡΩΤΕΑ - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ -- καλη μας επιτυχια θα πω εδω μονο.
17:15:00 ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1
diama13
τι να πω και εγω........δευτερο ημιχρονο δεν μπορουσαμε να βαλουμε καλαθι...

γτ λετε για πτωση της δαφνης?
kobe8god
QUOTE(ronin @ Jan 28 2008, 09:32 ) *
υπαρχει πουθενα κανενας κανονισμος ο οποιος λεει πως τα φαουλ πρεπει να ειναι ιδια και για τις δυο ομαδες??αυτη τη καραμελα τη πιπιλαμε χρονια ολοκληρα τωρα!!τα φαουλ ειναι τοσα μπλα μπλα μπλα...

Mια ερωτηση. ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ???? Αμα το εβλεπες κιολας καλα θα ηταν. Ασε με τωρα. Τζαμπολ το δινει foul στον ΖΑΟΝ. Και ας μην αρχισω παλι γιατι βαριεμαι να τα γραφω smile.gif peace.gif
basket4
QUOTE(kobe8god @ Jan 28 2008, 18:20 ) *
Mια ερωτηση. ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ???? Αμα το εβλεπες κιολας καλα θα ηταν. Ασε με τωρα. Τζαμπολ το δινει foul στον ΖΑΟΝ. Και ας μην αρχισω παλι γιατι βαριεμαι να τα γραφω smile.gif peace.gif

οχι.να μην αρχισεις παλι τα ιδια γιατι κ εμεις κουραστηκαμε να τα ακουμε tongue.gif peace.gif peace.gif peace.gif
kobe8god
QUOTE(xxx @ Jan 28 2008, 01:07 ) *
Το ότι μια ομάδα κερδίζει πολλά φάουλ σε αντίθεση με την άλλη, δε σημαίνει ότι τα κάνανε και δεν τα έδινε ο διαιτητής, απαραίτητα. Μπορεί ο Μελάς για παράδειγμα (δεν ξέρω- δεν το είδα το παιχνίδι) να έπαιρνε περισσότερες προσπάθειες με σουτ από μέση ή και μεγάλη απόσταση και ο Ζαον να επεδίωκε τις διεισδύδεις, γεγονός που απο μόνο του δικαιλογεί την κατάσταση (αν είναι έτσι).

Δεν ξερω τι επαιρνε αλλα foul σιγουρα επεφταν με το κιλο smile.gif peace.gif
kobe8god
QUOTE(basket4 @ Jan 28 2008, 16:23 ) *
οχι.να μην αρχισεις παλι τα ιδια γιατι κ εμεις κουραστηκαμε να τα ακουμε tongue.gif peace.gif peace.gif peace.gif

Αμα δεις το πληκτρολογιο τα μισα γραμματα δεν υπαρχουν. Τα ελιωσα χθες 19.gif .Πηρε φωτια το πληκτρολογιο peace.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.