QUOTE(kolokotronis @ Feb 18 2011, 00:31 )
....θα πρέπει να αποκλείσει την ρεάλ με μειονέκτημα.
Πολύ δύσκολο.
Μόλις με έκανες να νιώσω εξαιρετικά αισιόδοξος για την ομάδα μου!
Αν συνεχίσεις της δυσοίωνες προβλέψεις για τον Ολυμπιακό μέχρι τέλους, κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουμε τριπλ κράουν!
QUOTE(kolokotronis @ Jan 23 2011, 23:51 )
Η άποψή μου για τα σενάρια πρόκρισης στον όμιλο του ολυμπιακού είναι πάρα πολύ δυσοίωνα.
PWNED QUOTE(kolokotronis @ Jan 23 2011, 23:51 )
Κατ'αρχήν θεωρώ ότι η Ζαλγκίρις πολύ αδύναμη σε σχέση με τις 3 υπόλοιπες ομάδες του ομίλου και ως εκ τούτου νομίζω ότι δεν θα κάνει νίκη.
PWNED και μένει να δούμε τι θα γίνει την άλλη Πέμπτη στη Τουρκία, αν δηλαδή θα επιβεβαιωθεί αυτό:
QUOTE(kolokotronis @ Jan 23 2011, 23:51 )
Το πρόβλημα είναι ότι το Βαλένθια-Φενέρ είναι την τελευταία αγωνιστική όπου είναι πάρα πολύ πιθανό, είτε η Φενέρ να είναι τελείως αδιάφορη έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά, είτε να της φτάνει και μία ήττα μέχρι κάποια διαφορά για να έρθει πρώτη.
ή αν θα δεχτείς και τρίτο PWNED
Στα του αγώνα, αυτός ο Νίλσεν ρε γαμώ το, ενώ είναι μαχητής, κυνηγάει τις φάσεις και το παλεύει, δείχνει να έχει πάρα πολύ χαμηλή αντίληψη του παιχνιδιού (πέραν τις γενικότερες τραχανοπλαγίασης του, την οποία έχουμε σχολιάσει από την πρώτη σχεδόν στιγμή που τον είδαν τα καλομαθημένα, ως τότε, μάτια μας). Αυτά τα γελοία φάουλ που έκανε σε διεκδικήσεις τις μπάλας και έδινε βολές απο το πουθενά, ήταν για να μπει ο Αγγέλου στο γήπεδο και να τον χαστουκίσει μπροστά στις κάμερες!
Από την άλλη, ο Λούκας-Γκόρντον-Μπούρδας επέστρεψε στην καρδιά μου (έστω και προσωρινά) κάνοντας ένα πολύ καλό και ουσιαστικό παιχνίδι. Ειδικά όταν ήταν στο παρκέ μαζί με Πελεκάνους-Νιλσεν κλπ, έμοιαζε με μικρό Τζόρνταν!
Ράσο, υποκλίνομαι για ακόμα μια φορά και μπορώ να περηφανεύομαι ότι είμαι από αυτούς που πότε δεν είπαν κάτι αρνητικό για σένα..
Επίσης υποκλίνομαι στον Τσάρο, που πηγαίνει εκεί ακριβώς που τον θέλουμε και εκεί ακριβώς που έγραφα πριν απο μερικές μέρες. Στο να είναι αυτός ο ηγέτης της περιφέρειας μας. Με την κλάση και την προσωπικότητα του
Εν κατακλείδι, δεν ξέρω που θα πάει αυτή η ομάδα.
Ξέρω όμως ότι χθες είδα μια ομάδα με παλικαριά, με μυαλό και με πάθος, που κυνήγησε τη νίκη μέχρι τέλους..
Θα μπορούσε και να μην είχε κερδίσει και σίγουρα θα λέγαμε άλλα τώρα, αλλά έτσι είναι το μπάσκετ.
Τώρα κερδίσαμε, πήραμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι (μέχρι το επόμενο) και προχωράμε.